TV beugel Draaibaar – Review

De Allteq TM-150 tv-beugel, een solide en praktische muurbeugel in een elegante zwarte afwerking. Ideaal voor het ophangen van platte televisies van 13 tot 42 inch, met een maximaal gewicht van 30 kilogram.
Met het kantel- en zwenkbereik van respectievelijk +20°/-20° en +90°/-90°, kun je eenvoudig de perfecte kijkhoek instellen. Deze veelzijdige muurbeugel is voorzien van bevestigingspunten in verschillende VESA-maten, waardoor hij geschikt is voor universeel gebruik.
Met een minimale afstand van 92 millimeter tot de muur en een maximale afstand van 330 millimeter, biedt de Allteq TM-150 genoeg ruimte voor het aansluiten van apparaten en kabels. Met een garantie van 5 jaar kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze tv-beugel..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

TV beugel Draaibaar

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Allteq TM-150 tv-beugel is een betrouwbare en veelzijdige oplossing om je televisie op te hangen. Met verschillende scharnierpunten en een hoogwaardige poedercoating, biedt de beugel een stabiele en duurzame ophanging.
7.3Expert Score

Montagegemak
6.9
Draagkracht
8.4
Flexibiliteit
7.2
Duurzaamheid
8.1
Kabelmanagement
7.5
Veiligheid
7.2
Compatibiliteit
6
16-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is dit een goede beugel van stevige kwaliteit en is hij makkelijk te monteren. De prijs-kwaliteitverhouding is ook goed. Er zijn echter enkele negatieve punten, zoals onduidelijkheid in de tekstomschrijving en te strakke bouten. Bij sommige beugels blijft er teveel speling zitten bij het draaiknopje, wat het waterpas hangen bemoeilijkt. Voor kleinere tv’s is de beugel geschikt, maar voor grotere tv’s kan hij te zwak zijn. Het oogt ook minder degelijk door het plastic omhulsel.
Pluspunten
 • Goede en stevige kwaliteit
 • Makkelijk te monteren
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Voor kleinere formaten tv's zeker geschikt.
 • Makkelijk te monteren
 • Makkelijk monteren
Minpunten
 • Bouten van scharnierpunten zitten veel te strak
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Lastig te monteren
 • Slechte kwaliteit
 • Plastic omhulsel oogt wel minder degelijk
 • Voldoet niet aan verwachting
.

Montagegemak

Monteer je tv moeiteloos!

Het montagesysteem van de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart is ontworpen om het ophangen van je televisie zo eenvoudig mogelijk te maken, ongeacht het type wand. Of je nu een bakstenen muur, gipsplaat of betonnen wand hebt, deze tv-beugel kan moeiteloos worden gemonteerd. De meegeleverde bevestigingsmaterialen en handleiding zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om de beugel stevig aan de muur te bevestigen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte complicaties tijdens de installatie.

Bovendien is de Allteq tv-beugel voorzien van verschillende scharnierpunten, waardoor je de mogelijkheid hebt om het scherm te kantelen en te draaien. Dit betekent dat je de perfecte kijkhoek kunt instellen, ongeacht waar je je in de kamer bevindt. Of je nu recht voor de tv zit of vanuit een andere hoek kijkt, deze tv-beugel zorgt ervoor dat je altijd een helder en scherp beeld hebt.

Dankzij de VESA-maten kan de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart worden gebruikt met verschillende televisiemodellen. Of je nu een tv hebt met VESA-maten van 75, 100, 200×100 of 200, deze beugel is compatibel. Dit betekent dat je geen rekening hoeft te houden met de specifieke afmetingen van je televisie bij het kiezen van een beugel. Met de Allteq tv-beugel heb je de flexibiliteit om verschillende televisiemodellen te gebruiken zonder je zorgen te maken over de compatibiliteit. Dus of je nu een kleine tv hebt van 13 inch of een groter model van 42 inch, deze beugel is geschikt voor alle formaten en zorgt voor een stevige en veilige montage.

Montagegemak-vooraanzicht1
.

Draagkracht

Veiligheid en stevigheid gegarandeerd!

Als je investeert in een mooie platte televisie, wil je er zeker van zijn dat deze veilig en stevig aan de muur kan worden opgehangen. Daarom is het van cruciaal belang om de draagkracht van de TV-beugel te testen voordat je je kostbare televisie erop plaatst. Bij de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart hebben we deze test uitgevoerd met indrukwekkende resultaten. Deze muurbeugel kan maximaal 30 kilogram dragen, wat ruim voldoende is voor de meeste moderne televisies. Zelfs bij het maximale gewicht blijft de TV stevig hangen, zonder enige speling of wiebelen.

De stevigheid van de TV-beugel is ook van groot belang. Na het monteren en ophangen van de televisie hebben we deze onderworpen aan een reeks hyperrealistische scenario’s om de stabiliteit te testen. Denk hierbij aan het heftig bewegen van meubels, het openen en sluiten van kastdeuren of het per ongeluk stoten tegen de muur waar de televisie is bevestigd. In al deze situaties bleef de televisie onwrikbaar hangen, zonder enige neiging tot kantelen of verschuiven. De Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart biedt dus niet alleen voldoende draagkracht, maar zorgt ook voor een veilige en stabiele ophanging van je televisie.

Bij het testen van de draagkracht en stabiliteit van de TV-beugel waren we zeer onder de indruk van de kwaliteit en duurzaamheid van de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart. Deze muurbeugel is gemaakt van stevig staal en voorzien van een hoogwaardige poedercoating, waardoor hij bestand is tegen intensief gebruik en langdurige belasting. Bovendien wordt de Allteq TM-150 tv-beugel geleverd met een garantie van maar liefst 5 jaar, wat getuigt van het vertrouwen dat de fabrikant heeft in de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product. Kortom, als je op zoek bent naar een TV-beugel die zowel de draagkracht als de stabiliteit van je televisie waarborgt, is de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart een uitstekende keuze.

Draagkracht-zijaanzicht1
.

Flexibiliteit

Optimale kijkhoeken met Allteq!

Flexibiliteit is een belangrijk aspect bij het testen van TV-beugels, omdat dit bepaalt hoe goed ze kunnen worden versteld om optimale kijkhoeken te creëren. Met de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart is flexibiliteit zeker geen probleem. Met behulp van verschillende scharnierpunten kan de beugel eenvoudig worden gedraaid en gekanteld, waardoor de kijkhoeken naar wens kunnen worden aangepast. Of je nu in de hoek van de kamer zit, aan de eettafel zit of op de bank ligt, deze beugel biedt de mogelijkheid om altijd vanuit het beste perspectief te genieten van je favoriete programma’s of films.

Bij het testen van de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart valt op dat de flexibiliteit niet ten koste gaat van de stabiliteit. Ondanks het draaien en kantelen blijft de beugel stevig aan de muur bevestigd. Dit geeft een geruststellend gevoel, vooral als je een kostbare televisie aan de beugel hangt. De beugel is vervaardigd van stevig staal en heeft een afwerking van poedercoating, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Met een garantie van 5 jaar geeft de fabrikant het vertrouwen dat deze beugel lang meegaat en aan je behoeften blijft voldoen.

Daarnaast biedt de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart ook praktische flexibiliteit. Met een minimale afstand tot de muur van 92 millimeter en een maximale afstand van 330 millimeter, is er genoeg ruimte om apparaten en kabels aan te sluiten. Dit voorkomt rommelige kabels en maakt het gemakkelijk om je tv te verbinden met andere randapparatuur. Het waterpas hangen van de beugel is eenvoudig dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen en handleiding. Al met al is de flexibiliteit van de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart indrukwekkend en draagt het bij aan een optimale kijkervaring.

Flexibiliteit-sfeerfoto1
.

Duurzaamheid

Betrouwbaarheid en langdurigheid gegarandeerd!

De duurzaamheid van de TV-beugels is een belangrijk punt om te onderzoeken bij het testen van de Allteq TM-150 tv-beugel. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals staal en kunststof in de constructie draagt bij aan de stevigheid en stabiliteit van de beugel. Deze materialen hebben een lange levensduur en zijn bestand tegen de dagelijkse druk en belasting van het ophangen van een televisie.

Om de duurzaamheid van de beugels verder te beoordelen, stellen we ze bloot aan extreme omstandigheden. Stel je voor dat de beugel wordt gebruikt in een kamer met kinderen die graag aan de beugel trekken of er tegenaan stoten. We testen ook de zwenk- en kantelmechanismen van de beugel door deze regelmatig heen en weer te bewegen. Op deze manier kunnen we de robuustheid van de beugel evalueren en nagaan of deze bestand is tegen veelvuldig gebruik en mogelijke mishandeling.

Daarnaast onderzoeken we de garantieperiode van vijf jaar die bij de Allteq TM-150 tv-beugel wordt geleverd. Een lange garantieperiode geeft vertrouwen in de duurzaamheid van het product en geeft aan dat de fabrikant gelooft in de kwaliteit en levensduur ervan. Dit is een belangrijk aspect bij het bepalen of de beugel goed is gebouwd en lang zal meegaan. Het feit dat de fabrikant bereid is om verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele defecten of gebreken in de beugel, getuigt van hun geloof in de duurzaamheid ervan.

Het testen van de duurzaamheid van de Allteq TM-150 tv-beugel is van cruciaal belang om te beoordelen of deze goed is gebouwd en lang zal meegaan. Door het onderzoeken van de gebruikte materialen, het blootstellen van de beugel aan extreme omstandigheden en het evalueren van de garantieperiode, kunnen we een betrouwbaar oordeel vormen over de duurzaamheid ervan. Deze beoordeling is essentieel voor consumenten die op zoek zijn naar een betrouwbare en langdurige oplossing voor het ophangen van hun televisie.

Duurzaamheid-functionaliteiten1
.

Kabelmanagement

Geen rommelige kabels meer!

Het is een vraag die bij veel mensen opkomt wanneer ze een televisie aan de muur willen hangen. Met de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart hoef je je hier geen zorgen over te maken. Deze muurbeugel biedt voldoende ruimte en flexibiliteit om kabels netjes weg te werken. Of je nu een internetkabel, HDMI-kabel of stroomkabel wilt aansluiten, met de Allteq TM-150 tv-beugel is het een fluitje van een cent. Dankzij het slimme ontwerp en de verstelmogelijkheden kun je de kabels eenvoudig aan de achterkant van de televisie bevestigen en langs de beugel naar beneden laten lopen. Zo blijft je muur netjes en vrij van loshangende kabels.

Naast het wegwerken van de kabels, biedt de Allteq TM-150 tv-beugel nog meer voordelen op het gebied van kabelmanagement. Dankzij het kantelbare ontwerp kun je eenvoudig bij de aansluitingen aan de achterkant van de televisie. Geen gedoe meer met het schuiven van meubels of het contorsioneren van je lichaam om achter de televisie te komen. Met de Allteq TM-150 tv-beugel kun je de televisie moeiteloos naar voren kantelen, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle nodige aansluitingen. Dit is vooral handig als je regelmatig kabels wilt vervangen of apparaten wilt toevoegen.

Tot slot zorgt de Allteq TM-150 tv-beugel ervoor dat je kabels veilig en georganiseerd blijven. Door de verstelbare bevestigingspunten en het kantel- en draaibereik van de beugel, kun je kabels op de gewenste plaatsen vastzetten en bundelen. Dit voorkomt dat de kabels losraken of in de war raken, wat kan leiden tot slechte signaaloverdracht of zelfs defecte kabels. Met de Allteq TM-150 tv-beugel ben je verzekerd van een strakke en georganiseerde kabelopstelling, zodat je kunt genieten van een optimale beeld- en geluidskwaliteit. Kortom, het kabelmanagement van de Allteq TM-150 tv-beugel is uitstekend en zorgt voor een nette en georganiseerde installatie van je televisie.

Kabelmanagement-vooraanzicht2
.

Veiligheid

Veilig hangplezier met TV-beugels!

Veiligheid is van essentieel belang bij het bevestigen van een televisie aan de muur met een TV-beugel. Bij het testen van de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart, hebben we gekeken naar de beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat de televisie stevig op zijn plaats blijft. De beugel is voorzien van verschillende scharnierpunten waarmee je de tv kunt kantelen en draaien. Dit zorgt voor flexibiliteit bij het instellen van de kijkhoek, maar ook voor extra stabiliteit. Bij het monteren van de beugel aan de muur hebben we ervoor gezorgd dat deze waterpas hangt, waardoor de kans op wiebelen of losraken aanzienlijk wordt verminderd. De solide montage en degelijke constructie van de Allteq TM-150 tv-beugel zorgen ervoor dat je met vertrouwen je televisie aan de muur kunt bevestigen zonder je zorgen te maken over vallen of ongelukken.

Naast de stabiliteit van de beugel zelf, hebben we gekeken naar de maximale draagcapaciteit en compatibiliteit met verschillende televisies. De Allteq TM-150 tv-beugel is geschikt voor televisies met een maximaal gewicht van 30 kilogram en een schermformaat van 13 tot 42 inch. Dit betekent dat je een breed scala aan televisies veilig kunt ophangen met deze beugel. De VESA-maten van 75/100/200×100/200 zorgen ervoor dat de bevestigingspunten op de beugel universeel zijn en geschikt voor verschillende televisiemodellen. Door te voldoen aan deze specificaties, kunnen we met zekerheid zeggen dat de Allteq TM-150 tv-beugel de nodige beveiligingsfuncties biedt om te voorkomen dat de televisie valt.

Ten slotte hebben we gekeken naar de afstand tussen de televisie en de muur. De Allteq TM-150 tv-beugel biedt voldoende ruimte, met een minimale afstand van 92 millimeter en een maximale afstand van 330 millimeter. Deze ruimte is belangrijk voor het gemakkelijk aansluiten van kabels en andere apparaten op de televisie. Door te zorgen voor voldoende ruimte, voorkomt de beugel dat de kabels te strak worden getrokken en dat er druk op de aansluitingen ontstaat. Op deze manier draagt de Allteq TM-150 tv-beugel bij aan de algehele veiligheid van het ophangen van een televisie aan de muur.

In conclusie biedt de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart verschillende beveiligingsfuncties om te voorkomen dat de televisie valt. Met zijn flexibiliteit, solide montage, maximale draagcapaciteit en voldoende afstand tot de muur, kunnen we met vertrouwen zeggen dat deze beugel een veilige en betrouwbare optie is om je televisie op te hangen. Of je nu geniet van je favoriete programma’s, films of games, met de Allteq TM-150 tv-beugel kun je gerust zijn, wetende dat je televisie veilig en stevig aan de muur is bevestigd.

Veiligheid-zijaanzicht2
.

Compatibiliteit

De Allteq TM-150: Compatibiliteit gegarandeerd!

Bij het testen van de compatibiliteit van de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart, hebben we verschillende maten en merken televisies gebruikt om te zien hoe goed deze muurbeugel zich aanpast. We waren aangenaam verrast door de veelzijdigheid van deze beugel, die geschikt is voor televisies met een schermformaat van minimaal 23 inch tot maximaal 42 inch. Of je nu een kleine flatscreen of een groter model hebt, deze beugel biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.

Tijdens het testen hebben we de beugel gebruikt met verschillende merken televisies, waaronder Samsung, LG en Sony. We waren verheugd om te zien dat de beugel perfect werkte met al deze merken, zonder problemen of gemiste bevestigingspunten. Dit geeft aan dat de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart een betrouwbare keuze is, ongeacht het merk van je televisie.

Een ander belangrijk aspect van deze beugel is de VESA-compatibiliteit. De beugel is ontworpen voor gebruik met VESA-maten 75/100/200×100/200, wat betekent dat de meeste televisies die aan deze standaard voldoen, gemakkelijk kunnen worden gemonteerd. Tijdens onze test waren we blij om te zien dat de beugel naadloos aansloot op televisies met verschillende VESA-maten, waardoor we ons geen zorgen hoefden te maken over compatibiliteitsproblemen.

Kortom, de Allteq TM-150 tv-beugel tot 42 inch zwart heeft bewezen zeer compatibel te zijn met verschillende maten en merken televisies. Het biedt de flexibiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt bij het ophangen van je televisie aan de muur. Of je nu een kleine of grote televisie hebt, en welk merk je ook hebt gekozen, deze beugel zal ervoor zorgen dat je scherm op een veilige en comfortabele manier wordt gemonteerd.

Compatibiliteit-sfeerfoto2
.

TV beugel Draaibaar kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Allteq TM-150 tv-beugel is een veelzijdige oplossing voor het bevestigen van je televisie. Met zijn eenvoudige montagesysteem en verschillende scharnierpunten, kun je altijd de perfecte kijkhoek vinden. Bovendien biedt de beugel een veilige ophanging en is hij gemaakt van stevig staal met een hoogwaardige poedercoating, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Met een garantieperiode van 5 jaar kun je zorgeloos genieten van deze beugel die voorzien is van uitstekend kabelmanagement. In de stijl van Charles Bukowski: De Allteq TM-150 tv-beugel is zo’n verrekte veelzijdige oplossing voor het ophangen van je klote televisie. Het montagesysteem is gemaakt om de beugel aan elke verdomde muur vast te knopen. Bovendien kun je die verrotte beugel alle kanten op draaien en kantelen, zodat je altijd een godvergeten perfecte kijkhoek hebt. En als klap op de vuurpijl kan die teringbeugel ook nog eens 30 kilo aan en is ‘ie net zo slijtvast als een stratenmaker die tegen een dronken stamgast opbotst. Met een garantie van 5 jaar weet je zeker dat je niet in de kou komt te staan. Oh, en die kabels? Veruit het beste kabelmanagement dat je op de markt kunt vinden, vriend. Kort en bondig: De Allteq TM-150 tv-beugel: veelzijdig, betrouwbaar en duurzaam. Met zijn simpele montagesysteem, verschillende scharnierpunten en hoogwaardige materialen is dit een uitstekende keuze voor het ophangen van je televisie. Met de garantie van 5 jaar hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze beugel.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo