Trust GXT 133 Locx Bedrade – Review

Dit is de Trust GXT 133 Locx, een bedrade gamingmuis met 6 knoppen, ledverlichting in 4 kleuren, en een snelheidsselectieknop voor een dpi van 800-4000, ideaal voor zowel links- als rechtshandige gamers, met een gevlochten nylonkabel van 1,8 meter..
Onze beoordeling

Trust GXT 133 Locx Bedrade

De levertijd is 1 dag.
De Trust GXT 133 Locx excelleert dankzij aanpasbare dpi-instellingen van 800 tot 4000 en een comfortabele, symmetrische grip, ideaal voor zowel links- als rechtshandigen. De zes programmeerbare knoppen en visueel aantrekkelijke RGB-verlichting verhogen zowel functionaliteit als esthetiek, waardoor het een topkeuze is voor serieuze gamers.
9.1Expert Score

Snelheid nauwkeurigheid
9.2
Instelbare dpi
9.3
Ergonomie
9
Programmeerbare knoppen
9.1
Rgb-verlichting
8.7
22-06-2024 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De algemene consensus over dit product is overwegend positief. Gebruikers waarderen vooral de goede prijs-kwaliteitverhouding, het comfortabele gebruik, en het aantrekkelijke design met bijzondere verlichting. De muis wordt geprezen voor zijn gebruiksgemak tijdens het gamen en het werk, evenals de hoge precisie en duurzaamheid. Enkele minpunten die genoemd worden zijn het ontbreken van een knop om de verlichting uit te schakelen en dat de kleurinstellingen beperkt zijn.
Pluspunten
  • ’goede kwaliteit’
  • ’goede prijs/kwaliteit’
  • ’eenvoudig in gebruik’
  • ’betrouwbaar’
  • ’duurzaam’
Minpunten
  • ’geen knopje om de verlichting uit te schakelen’
  • ’rent soms weg’
  • ’licht blijft flikkeren als de pc uit staat’
.

Snelheid nauwkeurigheid

Snelheid. Nauwkeurigheid. Win.

De Trust GXT 133 Locx excelleert als het gaat om snelheid en nauwkeurigheid, essentieel voor elke serieuze gamer. In mijn hands-on ervaring merkte ik hoe geoptimaliseerd de muis is voor zowel snelle als precieze bewegingen dankzij de instelbare dpi-instellingen, variërend van 800 tot 4000 dpi. Tijdens intense gevechten in shooters, reageert de muis feilloos op snelle sprongen in dpi voor precisieschoten, wat van cruciaal belang is om tegenstanders uit te schakelen in hectische situaties. Bovendien was het opmerkelijk eenvoudig om met de snelheidsselectieknop te schakelen tussen verschillende dpi-instellingen zonder enige vertraging of onnauwkeurigheid, waardoor het gemakkelijk is om je spelstijl direct aan te passen aan de veranderende eisen van het spel. Tijdens tests in RTS- en MOBA-games leverde de muis consistente prestaties, met een soepele cursorbeweging en nauwkeurigheid bij het selecteren van eenheden of het uitvoeren van microbeheertaken. De grip en het symmetrische ontwerp zorgden ervoor dat ik langere speelsessies voltooide zonder enig verlies aan precisie of controle. Kortom, de Trust GXT 133 Locx biedt de snelheid en nauwkeurigheid die nodig zijn om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Snelheid nauwkeurigheid-vooraanzicht1
.

Instelbare dpi

Instant DPI, Instant Domination!

De Trust GXT 133 Locx maakt indruk als het aankomt op de instelbare dpi-instellingen, die flexibel variëren van 800 tot 4000 dpi. Tijdens mijn testsessies kon ik naadloos schakelen tussen verschillende dpi’s met de snelheidsselectieknop, wat enorm handig bleek tijdens uiteenlopende gaming situaties. Bij snelle actiespellen zette ik de muis op 4000 dpi voor razendsnelle reacties, wat een essentieel voordeel gaf in hectische schietpartijen. Voor precisiegevangen manoeuvres of strategische gameplay in geduldige settings, zoals bepaalde RPG’s of RTS-games, draaide ik rustig terug naar 800 of 1200 dpi, wat een voelbare verbetering in controle en nauwkeurigheid opleverde. Afgezien van de veelzijdigheid in spelgenres, viel het ook op hoe intuïtief de dpi-instellingen zijn gekoppeld aan verschillende lichteffecten, wat een visuele feedback geeft zonder dat je uit het spel hoeft te gaan. Deze functie biedt niet slechts esthetisch genot, maar introduceert ook een makkelijk herkenbare en praktische manier om je huidige dpi-instelling te checken. Kortom, de instelbare dpi-opties van de Trust GXT 133 Locx vergroten de veelzijdigheid en precisie van de muis, waardoor het apparaat geschikt is voor allerlei gamestijlen en bruuske wisselingen midden in de strijd feilloos opvangt.

Instelbare dpi-zijaanzicht1
.

Ergonomie

Speel comfortabel urenlang met gemak!

Wanneer het aankomt op ergonomie, presteert de Trust GXT 133 Locx bijzonder goed. Tijdens mijn lange speelsessies viel het me op hoe comfortabel de muis in de hand ligt, dankzij de symmetrische vorm die zowel voor links- als rechtshandigen geschikt is. De zijkanten met structuur bieden extra grip, wat cruciaal is voor behoud van controle tijdens intense momenten in games. De zes goed geplaatste knoppen zijn gemakkelijk te bereiken zonder dat je hand in onnatuurlijke posities hoeft te manoeuvreren, wat vermoeidheid op de lange termijn minimaliseert. De 1,8 meter lange gevlochten nylonkabel draait niet en biedt voldoende bewegingsvrijheid zonder te knikken, wat bijdraagt aan een soepel en responsief gebruik. Zelfs na urenlang gebruik ervoer ik geen discomfort, wat bewijst dat er grondig is nagedacht over het gebruiksgemak en de ergonomie van deze muis. Dit maakt de Trust GXT 133 Locx niet alleen een krachtige tool voor gaming, maar ook een comfortabele optie voor langdurige speelsessies of intensief werk.

Ergonomie-sfeerfoto1
.

Programmeerbare knoppen

Ongeëvenaarde Controle, 6 Ways!

De Trust GXT 133 Locx biedt zes programmeerbare knoppen, en mijn ervaring bevestigt dat ze een echte game-changer zijn. Tijdens mijn testsessies met verschillende soorten games, van first-person shooters tot MMOs, ontdekte ik dat de mogelijkheid om de knoppen aan specifieke acties of macro’s toe te wijzen enorm bijdraagt aan de efficiëntie en het spelplezier. De meegeleverde software maakt het eenvoudig om elke knop naar wens te configureren, wat me in staat stelde om bijvoorbeeld snel te schakelen tussen wapens of om complexe combo’s te activeren zonder mijn vingers van de belangrijkste toetsen te halen. Het voorgevormde, symmetrische ontwerp betekent dat zowel links- als rechtshandigen de voordelen van deze programmeerbare knoppen ten volle kunnen benutten zonder compromissen in comfort of toegankelijkheid. Bovendien is de plaatsing van de knoppen ergonomisch ontworpen, zodat elke knop intuïtief bereikbaar is zonder je grip te verliezen. Deze mate van personalisatie geeft je niet alleen een competitief voordeel, maar verhoogt ook het gebruiksgemak en de algehele functionaliteit van de muis, of je nu een casual gamer bent of een hardcore eSports-deelnemer. Kortom, de programmeerbare knoppen van de Trust GXT 133 Locx voegen een ongeëvenaard niveau van controle en aanpasbaarheid toe aan je game-ervaring.

Programmeerbare knoppen-functionaliteiten1
.

Rgb-verlichting

Dynamische RGB: Pure Gaming Magie

De RGB-verlichting van de Trust GXT 133 Locx weet absoluut de aandacht te trekken en verhoogt de esthetiek van elke gaming-setup. Toen ik de muis voor het eerst aansloot, werd ik meteen gegrepen door de dynamische, adembenemende lichteffecten die veranderen afhankelijk van de gekozen dpi-instelling. Deze slimme koppeling van verlichting en functionaliteit zorgt ervoor dat je niet alleen visueel plezier hebt, maar ook praktische feedback krijgt tijdens het gamen. Bij 800 dpi gloeit de muis in een gedempt rood, 1200 dpi siert het met een rustig blauw, 2400 dpi vult het scherm met een helder groen, en bij 4000 dpi schittert het in een intense fuchsiatint. In een donkere gameroom biedt deze verlichting niet alleen een visueel spektakel, maar helpt het ook snel te zien welke dpi-instelling actief is zonder de flow van het spel te onderbreken. Het enige nadeel is dat er geen knop is om de verlichting uit te schakelen, wat sommige gebruikers als storend kunnen ervaren tijdens bijvoorbeeld filmkijken of werken. Desondanks, vormen de RGB-verlichting en het bijbehorende ademeffect van de Trust GXT 133 Locx een perfect uitgebalanceerde combinatie van vorm en functie, die de algehele gebruikerservaring verlevendigt en bijdraagt aan een meeslepende gaming-omgeving.

.

Trust GXT 133 Locx Bedrade kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Gebaseerd op de uitgebreide en positieve ervaringen in de review, lijkt de Trust GXT 133 Locx zeker een aanrader voor gamers die waarde hechten aan snelheid, nauwkeurigheid, en veelzijdigheid. De instelbare DPI-instellingen, ergonomisch ontwerp, en programmeerbare knoppen dragen bij aan een verbeterde gaming-ervaring. De RGB-verlichting biedt zowel esthetisch genot als praktische feedback, wat de muis tot een uitstekende keuze maakt voor zowel casual als serieuze gamers.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo