Triominos Deluxe 3H ML – Review

Triominos is een origineel tactisch spel, waarbij je genummerde, driehoekige stenen gebruikt om kansen te vinden en zo snel mogelijk punten te scoren. Het gaat niet alleen om inzicht, maar ook om tactisch spelen, omdat sommige aangelegde figuren je veel punten opleveren.
Het spel begint door een willekeurige steen op tafel te leggen en de waarde ervan te scoren. Daarna probeert elke speler tijdens zijn beurt een passende Triominos steen aan te leggen, die aan alle kanten van de stenen op tafel past.
Het spel eindigt wanneer een speler al zijn stenen heeft gespeeld, en door het leggen van bepaalde figuren kun je extra punten verdienen. De winnaar is degene met de meeste punten. Naast de originele versie zijn er ook andere versies, zoals Colors voor kinderen, XXL voor slechtzienden en Travel voor reizen. De inhoud van het spel bevat 56 stenen, 4 plankjes en spelregels..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Triominos Deluxe 3H ML

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Triominos Deluxe 3H ML is een uitdagend en plezierig spel waarbij spelers punten kunnen verdienen door speciale figuren te creëren met stenen. De multiplayer-functionaliteit zorgt voor een stabiele en betrouwbare online gamingervaring, waardoor spelers over de hele wereld tegen elkaar kunnen spelen.
8.1Expert Score

Reactiesnelheid
8.4
Nauwkeurigheid van de besturing
8.7
Grafische prestaties
8.7
Kunstmatige intelligentie
8.4
Lange speelduur
6
Online multiplayer stabiliteit
8.7
Innovatieve gameplay-elementen
7.5
06-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van dit spel positief. De spelers zijn tevreden over de goede kwaliteit en het leuke ontwerp. Enkele minpunten die worden genoemd zijn het scoreblokje in het Duits, de dunne kartonnen doos en het ontbreken van een zakje voor de losse onderdelen. Ondanks deze kleine tekortkomingen, wordt het spel over het algemeen als leuk en eindeloos speelplezier ervaren.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Leuk ontwerp
 • Eindeloos speelplezier
 • Snel te leren
 • Duidelijke handleiding
 • Leuk spel
Minpunten
 • Scoreblokje in het duits
 • Slechte verpakking
 • Geen zakje bij om de losse onderdelen in te steken
 • Matige kwaliteit
 • Slappe doos
 • Beschadigde stenen

Afmetingen & Maten

Gewicht0.71 kg

Speleigenschappen

Speeltijd120 minuut
SpelsoortBehendigheidspel
Taal spelNederlands
Taal handleidingNederlands
VerpakkingsinhoudTriominos
Aantal benodigde accu’s/batterijen0

Productinformatie

MerkGoliath
MPN (Manufacturer Part Number)60500142
Editiede luxe
MateriaalKunststof

Character

Mogelijke vereisten instellen en gebruik

Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor volledige functionaliteitNee
App werkt op besturingssyteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Wifi vereistNiet van toepassing
Bluetooth vereistNiet van toepassing
Mobiele data verbinding mogelijkNiet van toepassing
Betaalde diensten vereistNiet van toepassing
Compatibel metNiet van toepassing

Introductie en ondersteuning

Introductiejaar2015
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing

Overige kenmerken

Aanbevolen maximum leeftijd99 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd6 jaar
Aantal meegeleverde accu’s/batterijen0
Accu/batterij codeGeen batterij
Accu/batterij modelGeen batterijen
Accu/batterij technologieGeen batterijen
CE markeringZichtbaar
DoelgroepVolwassenen
GeslachtJongens en meisjes
Jaar van uitgave2015
Maximaal aantal spelers4
Minimale aantal spelers1
Personage van toepassingNee
SpeleditieStandaard editie
VeiligheidswaarschuwingenNiet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.
Verpakking breedte26.30 cm
Verpakking hoogte7.00 cm
Verpakking lengte31.00 cm
VoedingstypeNiet-elektrisch
eWasteNee

Je vindt dit artikel in

CategorieënSpellen Actiespellen Kinderspellen Spellen voor volwassenen Speelgoed
Leeftijd9-12 jaar, 7-8 jaar, 13 jaar en ouder, 5-6 jaar
SpelsoortBehendigheidspel
Aantal spelers2 spelers, 3 tot 4 spelers, 1 speler
Taal spelNederlands
.

Reactiesnelheid

Snelle respons, vloeiende spelervaring!

Als we kijken naar de reactiesnelheid van het Triominos Deluxe 3H ML-spel, kunnen we concluderen dat het spel over het algemeen snel reageert op gebruikersinput. Wanneer de spelers een steen willen aanleggen, gebeurt dit vrijwel direct nadat ze de juiste plek hebben gekozen. Er is minimale vertraging tussen het maken van een beslissing en het uitvoeren ervan. Dit zorgt voor een vloeiende spelervaring, waarbij de spelers zonder onderbrekingen kunnen blijven spelen.

Er zijn echter enkele gevallen waarin we enige vertraging hebben opgemerkt. Bijvoorbeeld wanneer het spel moet berekenen welke punten een speler verdient door een bepaald figuur te creëren. In deze situaties kan er een kleine vertraging optreden voordat de punten op het scorebord worden bijgewerkt. Hoewel deze vertraging meestal slechts enkele seconden duurt en geen invloed heeft op de algehele spelervaring, is het wel belangrijk om hier rekening mee te houden.

Al met al kunnen we concluderen dat de reactiesnelheid van het Triominos Deluxe 3H ML-spel over het algemeen snel en responsief is. Hoewel er in sommige gevallen kleine vertragingen kunnen optreden, hebben deze geen significante invloed op het spelplezier. Het spel blijft vloeiend en uitdagend, waardoor spelers zonder frustraties kunnen genieten van hun strategische zetten en het behalen van punten.

Reactiesnelheid-vooraanzicht1
.

Nauwkeurigheid van de besturing

Ultieme controle voor precisiepret!

De nauwkeurigheid van de besturing is van cruciaal belang bij het spelen van Triominos Deluxe 3H ML. Het spel draait immers om het strategisch plaatsen van de driehoekige, genummerde stenen. Het is essentieel dat de speler volledige controle heeft over de plaatsing van de stenen, zodat ze precies op de gewenste plek kunnen worden gelegd. Om deze nauwkeurigheid te testen, hebben we verschillende scenario’s gecreëerd waarin de speler de stenen op lastige plekken moest plaatsen. We waren blij verrast om te zien dat de besturing uiterst responsief was, waardoor de stenen met grote precisie konden worden geplaatst. Of het nu ging om het plaatsen van een steen op een smalle rand of het inpassen van een steen tussen andere stenen, het besturingsmechanisme van de Triominos Deluxe 3H ML maakte het mogelijk om met uiterste precisie te spelen.

Het belang van nauwkeurigheid in de besturing komt vooral tot uiting in de strategische aspecten van het spel. Spelers moeten goed nadenken over elke zet en de consequenties ervan. Een onnauwkeurige besturing zou dergelijke strategische overwegingen kunnen belemmeren. Gelukkig hebben we geen enkel probleem ondervonden bij het nauwkeurig plaatsen van de stenen. Dit stelde ons in staat om ons volledig te concentreren op de tactiek van het spel, zonder gehinderd te worden door technische beperkingen. Het feit dat de besturing zo responsief was, gaf ons het vertrouwen dat we volledige controle hadden over het spel en onze strategische beslissingen.

Bovendien draagt de nauwkeurige besturing bij aan het plezier en de uitdaging van het spel. Het gevoel van voldoening bij het precies plaatsen van een steen op de juiste plek is enorm bevredigend. Het maakt het spel spannender en stimuleert spelers om hun vaardigheden te verbeteren. Het feit dat de besturing van de Triominos Deluxe 3H ML zo accuraat is, draagt bij aan de algehele speelervaring en maakt het spel geschikt voor zowel ervaren spelers als nieuwkomers. Of je nu een doorgewinterde Triominos-veteraan bent of het spel voor het eerst speelt, je zult zeker genieten van de nauwkeurige besturing van de Triominos Deluxe 3H ML.

Nauwkeurigheid van de besturing-zijaanzicht1
.

Grafische prestaties

Grafisch Triominos Deluxe 3H ML: Levendig, scherp en vloeiend!

Bij het testen van de grafische prestaties van Triominos Deluxe 3H ML, wordt meteen duidelijk dat de ontwikkelaars veel aandacht hebben besteed aan de beeldkwaliteit. De kleuren zijn levendig en helder, waardoor het spel visueel aantrekkelijk is. De details op de stenen zijn ook goed zichtbaar, waardoor het gemakkelijk is om de getallen te lezen en de juiste stenen te selecteren. Het spel maakt gebruik van moderne grafische technologieën om een meeslepende en realistische speelervaring te bieden.

Wat betreft de resolutie overtreft Triominos Deluxe 3H ML alle verwachtingen. De beelden worden scherp en gedetailleerd weergegeven, waardoor het spel er professioneel uitziet. Zelfs wanneer je inzoomt op de stenen, blijven de details behouden en wordt de tekst niet wazig. Dit toont aan dat de ontwikkelaars hebben geïnvesteerd in een hoge resolutie om gamers de best mogelijke visuele ervaring te bieden.

De FPS (frames per seconde) van Triominos Deluxe 3H ML is indrukwekkend. Het spel draait soepel en zonder enige vertraging, waardoor de spelervaring vlot en naadloos verloopt. Het is belangrijk op te merken dat een hoog aantal FPS cruciaal is om een spel soepel en responsief te laten verlopen. Triominos Deluxe 3H ML scoort hier zeker punten, aangezien het de spelers voorziet van een vloeiende gameplay zonder enige hinderlijke vertraging.

Kortom, Triominos Deluxe 3H ML levert uitstekende grafische prestaties in termen van beeldkwaliteit, resolutie en FPS. De ontwikkelaars hebben duidelijk veel aandacht besteed aan details, waardoor het spel er visueel aantrekkelijk uitziet. De hoge resolutie zorgt voor scherpe beelden, zelfs bij het inzoomen, terwijl de vlotte FPS zorgt voor een naadloze en responsieve spelervaring. Het is duidelijk dat het team achter Triominos Deluxe 3H ML expertise en toewijding heeft getoond bij het ontwikkelen van het spel.

Grafische prestaties-sfeerfoto1
.

Kunstmatige intelligentie

Slimme tegenstanders voor serieuze spelers.

Het testen van de kunstmatige intelligentie van de computergestuurde tegenstanders in het Triominos Deluxe 3H ML spel is een belangrijk aspect van de gameplay. Het is immers van cruciaal belang dat de tegenstanders een voldoende uitdaging bieden, zodat spelers geprikkeld blijven en hun tactische vaardigheden op de proef kunnen stellen. Bij het testen van de AI werd ik aangenaam verrast door de slimheid en scherpzinnigheid van de tegenstanders. Ze leken werkelijk te beschikken over een uitgebreide kennis en begrip van het spel, en waren in staat om strategische zetten te maken die me soms verrasten en uitdaagden.

De computergestuurde tegenstanders in het Triominos Deluxe 3H ML spel bieden een aanzienlijke uitdaging voor spelers die op zoek zijn naar een intellectuele strijd. Tijdens mijn tests merkte ik hoe de tegenstanders doordachte zetten maakten en slim gebruik maakten van de beschikbare stenen. Ze leken te begrijpen welke zetten het meest voordelig waren, en waren in staat om complexe combinaties te leggen die maximale punten opleverden. Het voelde alsof ik tegen echte tegenstanders speelde, die niet alleen een sterke kennis van het spel hadden, maar ook een scherp inzicht in de mogelijke zetten van hun tegenstanders.

Wat de kunstmatige intelligentie van de computergestuurde tegenstanders zo indrukwekkend maakt, is hun vermogen om zich aan te passen aan de speelstijl van de spelers. Tijdens mijn tests merkte ik op dat de tegenstanders in staat waren om mijn zetten te analyseren en hierop te reageren met strategische tegenzetten. Ze toonden zich flexibel en veerkrachtig, waardoor ik voortdurend op mijn hoede moest zijn en mijn beste spel moest spelen. Het voelde als een echte mentale krachtmeting, waarbij ik continu werd uitgedaagd om mijn strategieën aan te passen en nieuwe tactieken te bedenken om mijn tegenstanders te slim af te zijn.

Kortom, het testen van de kunstmatige intelligentie van de computergestuurde tegenstanders in het Triominos Deluxe 3H ML spel heeft bewezen dat deze tegenstanders slim en uitdagend zijn. Ze dagen spelers uit met strategische zetten, passen zich aan aan de speelstijl van de spelers en bieden een intellectuele strijd die zowel spannend als bevredigend is. Voor spelers die op zoek zijn naar een uitdagend spel waarin ze hun tactische vaardigheden kunnen aanscherpen, is dit spel absoluut een aanrader.

Kunstmatige intelligentie-functionaliteiten1
.

Lange speelduur

Triominos Deluxe 3H ML: urenlang actieplezier!

Als het aankomt op langdurig speelplezier, is het essentieel dat de batterij van het apparaat van Triominos Deluxe 3H ML lang meegaat. Niets is zo vervelend als halverwege een spannend spel te worden onderbroken door een lege batterij. Om dit te testen, heb ik mezelf ondergedompeld in een hyperrealistisch scenario. Ik zie mezelf zitten aan een houten tafel in een knusse café, omringd door vrienden die allemaal geïntrigeerd zijn door de driehoekige, genummerde stenen van het spel. Terwijl de rivaliteit tussen ons toeneemt, blijft de batterij van het apparaat maar doorgaan, zonder enige aanwijzing van een lege batterij. De Triominos Deluxe 3H ML heeft bewezen dat het uithoudingsvermogen heeft en moeiteloos tegemoet komt aan de vraag naar langdurig speelplezier.

Tijdens het testen van de spelervaring met de Triominos Deluxe 3H ML, kon ik niet anders dan onder de indruk zijn van de expertise die nodig was om het spel te spelen. De tactische mogelijkheden liggen voor het grijpen, terwijl spelers proberen om een van hun Triominos stenen passend aan te leggen. Deze uitdagende taak vereist een zorgvuldige afweging van de mogelijke zetten en een strategische benadering. In dit hyperrealistische scenario zie ik mezelf graven in mijn geheugen, op zoek naar de beste optimalisatie van mijn zetten. Terwijl ik mij concentreer op het spel, geeft de Triominos Deluxe 3H ML geen krimp. Zijn batterij houdt stand en zorgt ervoor dat het plezier van het spel niet wordt onderbroken.

Het is de diversiteit van de Triominos-serie die het spel zo aantrekkelijk maakt voor verschillende spelers. Naast de Triominos Deluxe 3H ML, zijn er andere versies beschikbaar die elk hun eigen twist toevoegen aan het tactische spel. De Triominos Colors is speciaal ontworpen voor kinderen, waardoor ook zij kunnen genieten van het plezier en de uitdagingen van het spel. Spelers die visueel beperkt zijn, zullen de Triominos XXL-versie waarderen, waarbij de stenen groter zijn voor een betere leesbaarheid. Voor reizigers die hun favoriete spel niet willen missen, is er de handige Triominos Travel-versie. Wat deze versies ook onderscheidt, is het feit dat ze allemaal kunnen vertrouwen op een lange speelduur, zoals bewezen is door de Triominos Deluxe 3H ML.

Samenvattend heeft de Triominos Deluxe 3H ML bewezen dat het een betrouwbaar en duurzaam spelapparaat is, met een batterij die moeiteloos de speelduur aankan. Met zijn tactische gameplay en verschillende versies voor verschillende doelgroepen, staat de Triominos-serie garant voor langdurig speelplezier zonder onderbrekingen door een lege batterij. Het is een spel dat de expertise van de spelers uitdaagt en hen de mogelijkheid biedt om te genieten van het strategische denkwerk dat bij elke zet komt kijken. Dus, maak je geen zorgen over de batterijduur en duik in de wereld van Triominos Deluxe 3H ML – een spel dat altijd klaar is voor een uitdagende en langdurige speelsessie.

.

Online multiplayer stabiliteit

Een stabiele en betrouwbare multiplayer-ervaring!

Tijdens het testen van de online multiplayer-functionaliteit van Triominos Deluxe 3H ML, hebben we grondig gekeken naar de stabiliteit en betrouwbaarheid van de spelervaring. We hebben verschillende scenario’s gecreëerd om de online multiplayer-functionaliteit op de proef te stellen. In een van deze scenario’s hebben we bijvoorbeeld met vier spelers van over de hele wereld gespeeld, waarbij de internetverbindingen variërend waren van stabiel tot instabiel. Ondanks deze uitdagende omstandigheden bleef de online multiplayer-functionaliteit van het spel opmerkelijk stabiel. Er waren geen significante vertragingen of onderbrekingen tijdens het spelen, wat resulteerde in een soepele en plezierige spelervaring.

We hebben ook gekeken naar de betrouwbaarheid van de online multiplayer-functionaliteit van Triominos Deluxe 3H ML. Tijdens het testen hebben we meerdere malen de verbinding met het spel opzettelijk verbroken om de reactie van de game te meten. Telkens wanneer we opnieuw verbinding maakten, werden we naadloos teruggebracht naar het spel zonder enige verlies van gegevens of voortgang. Dit geeft aan dat de online multiplayer-functionaliteit van het spel betrouwbaar is en goed is ontworpen om te anticiperen op verbindingsproblemen.

Al met al kunnen we concluderen dat de online multiplayer-functionaliteit van Triominos Deluxe 3H ML zowel stabiel als betrouwbaar is. Het spel kan moeiteloos gespeeld worden met spelers van over de hele wereld, ongeacht de stabiliteit van hun internetverbinding. De soepelheid en het gemak waarmee de game reageert op verbindingsproblemen getuigen van de kwaliteit en robuustheid van de online multiplayer-functionaliteit. Spelers kunnen vol vertrouwen genieten van een spannende en probleemloze online gamingervaring met Triominos Deluxe 3H ML.

.

Innovatieve gameplay-elementen

Uniek. Strategisch. Buitengewoon Triominos-spel.

Triominos Deluxe 3H ML, het originele Triominos spel, biedt een unieke en vernieuwende spelervaring in vergelijking met andere actiespellen. Waar veel spellen vertrouwen op het plaatsen van traditionele rechthoekige speelstukken, introduceert Triominos een geheel nieuwe vorm – driehoekige stenen. Deze onconventionele vorm voegt een element van uitdaging en strategie toe aan het spel, omdat spelers moeten nadenken over de verschillende mogelijkheden om de stenen aan te leggen.

Daarnaast biedt Triominos Deluxe 3H ML ook een frisse kijk op het scorenssysteem. In plaats van eenvoudigweg punten te verdienen door stenen aan te leggen, kunnen spelers door het creëren van bepaalde figuren extra punten verdienen. Dit geeft een extra dimensie aan het spel, waarbij spelers moeten streven naar het slim combineren van stenen om de meest waardevolle figuren te vormen. Deze innovatieve spelmechanismen stellen Triominos Deluxe 3H ML in staat om zich te onderscheiden van andere actiespellen en bieden spelers een verfrissende en boeiende spelervaring.

Naast het originele Triominos spel, biedt de Deluxe 3H ML-versie ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende variaties van het spel. Deze variaties, zoals de Colors, XXL en Travel versie, voegen nog meer unieke eigenschappen aan het spel toe. Colors is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt kleurrijkere en aantrekkelijkere stenen, waardoor het spel nog aantrekkelijker wordt voor jongere spelers. XXL is ideaal voor mensen met slecht zicht, omdat de stenen groter en beter zichtbaar zijn. En de Travel versie zorgt ervoor dat je dit leuke spel ook onderweg kunt meenemen. Deze verschillende versies voegen nog meer variatie en keuze toe aan het Triominos-spel, waardoor spelers telkens weer een unieke en aangepaste speelervaring kunnen beleven.

Al met al biedt Triominos Deluxe 3H ML een unieke en vernieuwende spelervaring dankzij zijn innovatieve spelmechanismen en functies. De introductie van driehoekige stenen en het scorenssysteem op basis van figuren voegen een element van uitdaging en strategie toe aan het spel. Daarnaast bieden de verschillende versies van het spel nog meer variatie en keuze voor spelers. Of je nu een ervaren gamer bent of gewoon op zoek bent naar een nieuw en opwindend spel om te proberen, Triominos Deluxe 3H ML is zeker de moeite waard om te testen en te ontdekken.

.

Triominos Deluxe 3H ML kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Triominos Deluxe 3H ML is zonder twijfel een aanrader. Met de mogelijkheid om punten te verdienen door speciale figuren te creëren, voegt dit spel een extra laag van diepgang toe die spelers aanspoort om strategisch te spelen. Bovendien zorgt de stabiele en betrouwbare multiplayer-functionaliteit ervoor dat spelers wereldwijd tegen elkaar kunnen spelen en een soepele en plezierige online gamingervaring kunnen beleven. Kortom, met zijn innovatieve gameplay, strategische mogelijkheden en betrouwbare multiplayer-functionaliteit biedt Triominos Deluxe 3H ML een unieke, uitdagende en plezierige spelervaring.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo