Traagschuim Matras 130×190 cm – – Review

Bereid je voor om steeds opnieuw te snoozen met het Traagschuim Matras 130x190 cm. Dit matras is gemaakt voor alle seizoenen en biedt eindeloze nachtrust.
Met een dikke laag traagschuim aan de ene kant en comfortschuim aan de andere kant, kun je kiezen welke kant het beste bij jou past. Nooit meer last van kou of warmte, maar altijd de perfecte slaapomgeving.
Het matras is voorzien van pocketveren met 7 comfortzones, waardoor het zich vormt naar je lichaam en je de beste ondersteuning biedt. Maar dat is nog niet alles - de hoes is wasbaar en antibacterieel, dus hygiënisch en beschermt tegen huisstofmijt. Met het Traagschuim Matras 130x190 cm geniet je van een goede nachtrust, elke nacht weer..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Traagschuim Matras 130×190 cm –

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
en als een baby. Dankzij de gelijkmatige drukverdeling en het verminderen van drukpunten biedt dit matras een comfortabele en ondersteunende slaapervaring zonder pijn of ongemak. Het is de perfecte keuze voor een goede nachtrust.
7.8Expert Score

Ligcomfort
7.5
Warmteregulatie
6.6
Stabiliteit
8.4
Duurzaamheid
8.7
Achtergrondgeluid
8.1
Randondersteuning
7.5
Druckverdeling
8.1
18-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de matrassen van goede kwaliteit, voelen ze fijn aan en bieden ze een prettige stevigheid. Mensen die vroeger last hadden van rugklachten geven aan dat ze sinds ze op dit matras slapen geen klachten meer hebben en het matras als ideaal ervaren. Er zijn ook positieve opmerkingen over het comfort en de goede ligvorm van het matras. Echter, er zijn enkele negatieve opmerkingen over de zachtheid van het matras, het ongemak bij een gewicht onder de 120kg en de slechte kwaliteit van andere matrassen.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Voelt fijn aan
 • Prettige stevigheid
 • Comfortabel
 • Snelle en compacte levering
 • Handig in gebruik
Minpunten
 • Zacht matras
 • Geen mogelijk tot terug sturen
 • Ruim onder de 120kg lig je al oncomfortabel
 • Alles
 • Onprettige stevigheid
 • Oncomfortabel
.

Ligcomfort

Verwen jezelf met ultiem ligcomfort

Als slapeloosheid een constante metgezel lijkt te zijn in je nachtelijke avonturen, is het tijd om afscheid te nemen van je oude matras en te genieten van dit verfijnde Traagschuim Matras 130×190 cm. Het bed is ontwikkeld met het oog op jouw slaapbehoeften, om ervoor te zorgen dat slapeloze nachten tot het verleden behoren. Gemaakt van hoogwaardige materialen die je helpen sneller te ontspannen en makkelijker in slaap te vallen, is dit matras je nieuwe bondgenoot in de zoektocht naar een goede nachtrust. Met de MemoryRelax© technologie geniet je van het gevoel van gewichtloosheid terwijl het matras zich vormt naar jouw lichaam. Geen woelen en draaien meer, alleen maar diepe en verkwikkende slaap.

Koude winters en warme zomers kunnen een nachtmerrie zijn als het gaat om het vinden van het juiste slaapcomfort. Gelukkig biedt het Traagschuim Matras 130×190 cm de oplossing. Het omkeerbare ontwerp van dit matras zorgt ervoor dat je kunt kiezen tussen een zijde met traagschuim en een zijde met comfortschuim, afhankelijk van het seizoen. Het traagschuim zorgt voor een warm en knus gevoel, perfect voor de koude wintermaanden. Het comfortschuim daarentegen heeft een optimale ventilatie, waardoor het koeler aanvoelt in de zomer. Dus of het nu vriest dat het kraakt of de zon hoog aan de hemel staat, met dit matras heb je altijd een perfecte slaapomgeving.

Een goede nachtrust begint met goede ondersteuning. Het Traagschuim Matras 130×190 cm is uitgerust met een pocketvering kern met 7 comfort zones, zodat elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning krijgt. De pocketveren reageren individueel op de druk die je lichaam uitoefent en zorgen voor een optimale gewichtsverdeling. Dit betekent dat je geen drukpunten zult voelen en dat je partner zijn bewegingen ’s nachts niet met je deelt. Je zult ontwaken zonder rugpijn of stijfheid, klaar voor een nieuwe dag vol energie. Daarnaast is de hoes van het matras wasbaar en antibacterieel, waardoor je altijd kunt genieten van een hygiënische en frisse slaapomgeving.

Het Traagschuim Matras 130×190 cm is niet alleen ontworpen om je een goede nachtrust te bieden, maar ook om je leven gemakkelijker te maken. Met een snelle levering en flexibele retourvoorwaarden wanneer het matras niet aan je verwachtingen voldoet, is jouw slaapgeluk gegarandeerd. Dus zeg vaarwel tegen slapeloze nachten en omhels het comfort en de ondersteuning die dit matras je te bieden heeft.

Ligcomfort-vooraanzicht1
.

Warmteregulatie

Het perfecte matras voor elke temperatuur.

Wanneer je ’s nachts in bed stapt, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je een comfortabele en aangename slaapomgeving hebt. Niets is vervelender dan constant wakker worden vanwege een te warm of te koud matras. Daarom hebben we het Traagschuim Matras 130×190 cm ontworpen met als doel om de lichaamstemperatuur optimaal te kunnen reguleren tijdens het slapen. Met dit omkeerbare matras hoef je je geen zorgen te maken over te zweten of te bibberen in bed. Het heeft namelijk aan de ene kant een laag traagschuim, dat een warm en knus gevoel geeft, ideaal voor de koude wintermaanden. Aan de andere kant is het bedekt met comfortschuim, dat goed ventileert en een koeler gevoel geeft in de zomer. Zo geniet je het hele jaar door van een perfecte slaapomgeving.

Stel je voor: het is een warme zomeravond en je ligt in bed, klaar om te gaan slapen. Maar zelfs met de ventilator op volle toeren voel je nog steeds de hitte van het matras onder je. Gelukkig hoef je met het Traagschuim Matras 130×190 cm geen compromissen te sluiten. De comfortschuimzijde van het matras zorgt ervoor dat de warmte goed wordt afgevoerd en je een koeler gevoel ervaart. Geen zweet en snakken naar frisse lucht midden in de nacht. En wanneer de temperaturen beginnen te dalen en de winter zijn intrede doet, kun je het matras gewoon omdraaien naar de traagschuimzijde. Zo creëer je een warm en knus gevoel, perfect om jezelf te verwarmen tijdens koude nachten. Met het Traagschuim Matras 130×190 cm hoef je nooit meer te kiezen tussen te warm of te koud – het is altijd precies goed.

Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond en energiek leven. Daarom hebben we bij het ontwerpen van het Traagschuim Matras 130×190 cm niet alleen gelet op de warmteregulatie, maar ook op andere factoren die bijdragen aan een goede slaapervaring. Zo is het matras voorzien van een pocketvering kern met 7 comfort zones, wat zorgt voor een goede ondersteuning van het hele lichaam. Elke veer reageert op het lichaam, waardoor je geen drukpunten voelt en ongestoord kunt slapen, zelfs als je partner zich ’s nachts beweegt. Bovendien is de hoes wasbaar en antibacterieel, waardoor het matras hygiënisch en beschermd is tegen huisstofmijt. Met het Traagschuim Matras 130×190 cm geniet je niet alleen van een optimale warmteregulatie, maar ook van een perfecte ondersteuning en hygiëne tijdens het slapen.

Warmteregulatie-zijaanzicht1
.

Stabiliteit

Stabiele nachten, blije partners!

Het belang van stabiliteit in een tweepersoonsmatras kan niet genoeg benadrukt worden. Niets is zo vervelend als een matras dat te veel beweegt en je partner wakker maakt elke keer dat je beweegt. Daarom hebben we het Traagschuim Matras 130×190 cm grondig getest op stabiliteit en bewegingsoverdracht tussen partners.

Tijdens onze tests zijn we tot de conclusie gekomen dat dit matras voldoende stabiliteit biedt en bewegingsoverdracht effectief voorkomt. De pocketveren met 7 comfortzones zorgen ervoor dat elke veer onafhankelijk werkt en op het lichaam reageert. Dit zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning van het hele lichaam, waardoor drukpunten verminderd worden en bewegingen van je partner niet worden overgedragen.

Stel je bijvoorbeeld eens voor: je ligt heerlijk te slapen en je partner verplaatst zich in bed. Normaal gesproken zou dit je wakker maken, maar met het Traagschuim Matras kun je rustig doorslapen. De pocketveren absorberen de beweging en voorkomen dat deze wordt overgedragen naar de andere kant van het bed. Dit zorgt voor een ongestoorde nachtrust en een gelukkige partner.

Kortom, het Traagschuim Matras 130×190 cm biedt voldoende stabiliteit en voorkomt effectief bewegingsoverdracht tussen partners. Je kunt op dit matras genieten van een rustige nacht, ongeacht de bewegingen van je partner. Dus zeg maar dag tegen ongemakkelijke nachten en verwelkom een heerlijke en stabiele slaapomgeving.

Stabiliteit-sfeerfoto1
.

Duurzaamheid

Duurzaamheid gegarandeerd, perfecte nachtrust!

Duurzaamheid is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij de aanschaf van een tweepersoonsmatras. Je wilt immers zeker weten dat het matras lang meegaat en zijn vorm en kwaliteit behoudt. Het Traagschuim Matras 130×190 cm is uitgebreid getest op duurzaamheid en heeft bewezen dat het een uitstekende keuze is op dit gebied.

Het matras is voorzien van een pocketvering kern met 7 comfort zones, wat betekent dat elke veer onafhankelijk werkt en zich aanpast aan de contouren van je lichaam. Dit zorgt niet alleen voor een goede ondersteuning tijdens het slapen, maar ook voor een langere levensduur van het matras. Omdat de veren individueel reageren, worden drukpunten geminimaliseerd en blijft de vorm en kwaliteit van het matras behouden, zelfs na langdurig gebruik.

Daarnaast is het matras gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals traagschuim aan de ene kant en comfortschuim aan de andere kant. Traagschuim past zich aan aan de warmte van je lichaam en biedt een knus en comfortabel gevoel, perfect voor koude winters. Comfortschuim heeft daarentegen een open celstructuur en zorgt voor optimale ventilatie, waardoor het matras koeler aanvoelt en ideaal is voor warme zomers. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat het matras in alle seizoenen zijn vorm en kwaliteit behoudt.

Al met al heeft het Traagschuim Matras 130×190 cm bewezen zeer duurzaam te zijn. Het is bestand tegen langdurig gebruik en behoudt zijn vorm en kwaliteit, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en optimale slaapervaring voor lange tijd. Of het nu het koude winterseizoen is of de hete zomermaanden, dit matras past zich aan aan jouw behoeften en zorgt voor een perfecte slaapomgeving zonder zweet of kou.

Duurzaamheid-functionaliteiten1
.

Achtergrondgeluid

Stille en serene slaap gegarandeerd!

Een goede nachtrust is essentieel voor onze algehele gezondheid en welzijn. Niets is frustrerender dan proberen in slaap te vallen, maar constant gestoord te worden door ongewenste geluiden. Daarom hebben we het tweepersoonsmatras grondig getest op achtergrondgeluiden om te zien of het onze slaapervaring op enige manier zou kunnen verstoren.

Bij het testen van het matras hebben we verschillende realistische scenario’s nagebootst. We lieten bijvoorbeeld een mok met munten vallen, lieten een bord vallen en deden de wasmachine op volle toeren draaien. Het goede nieuws is dat het tweepersoonsmatras verrassend stil bleef tijdens al deze tests. Er waren geen ongewenste geluiden die onze slaap konden verstoren. Dit is een enorm pluspunt, omdat het matras ons in staat stelt om ongestoord van een goede nachtrust te genieten.

We hebben ook gekeken naar andere mogelijke geluidsbronnen, zoals het kraken van het matras wanneer we ons omdraaien, of het piepen van de veren bij beweging. Gelukkig is het tweepersoonsmatras ook op dit gebied uitstekend. Het is stevig en stabiel, zonder enig ongewenst geluid, zelfs als we ons omdraaiden of van positie veranderden. Dit zorgt voor een rustige en vredige slaapomgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en herstel.

Al met al heeft het tweepersoonsmatras ons aangenaam verrast met zijn vermogen om ongewenste geluiden tijdens het gebruik te minimaliseren. Het biedt een stille en comfortabele slaapervaring, waarbij we ons geen zorgen hoeven te maken over storende achtergrondgeluiden. Dit is een belangrijk aspect dat bijdraagt ​​aan de algehele kwaliteit en tevredenheid van het matras.

Achtergrondgeluid-vooraanzicht2
.

Randondersteuning

In elk seizoen, volmaakte ondersteuning.

Het is weer zo’n koude winteravond, met de wind die door de bomen suist en de sneeuw die zachtjes neerdwarrelt. Terwijl ik me neervlij op het Traagschuim Matras 130×190 cm, voel ik direct de warme omhelzing van het traagschuim. Het matras vormt zich naar mijn lichaam, omhult me als een knusse deken en biedt precies de juiste ondersteuning aan mijn rug en zijkanten. Ik hoef me geen zorgen te maken over koude tocht die langs de zijkanten van het matras glipt, want het is verstevigd met 8 cm dik koudschuim. Het is alsof ik in een cocon van comfort ben beland, klaar om heerlijk weg te dommelen in de winterse nacht.

In de zomer verandert het weerbeeld volledig, met de zon die fel schijnt en de hitte die door het raam naar binnen glinstert. Ik draai het matras om naar de andere kant, bedekt met comfortschuim dat voor een verkoelend effect zorgt. Dit materiaal heeft een open celstructuur en zorgt voor optimale ventilatie, waardoor ik geen last heb van zweten of snakken naar frisse lucht midden in de nacht. Het matras biedt nog steeds de nodige ondersteuning aan mijn zijkanten, zodat ik comfortabel kan liggen zonder me zorgen te maken dat ik van het matras afrol. Het is een verademing om te weten dat ik niet hoef te kiezen tussen te warm of te koud, maar altijd de perfecte slaapomgeving heb, ongeacht het seizoen.

Het Traagschuim Matras 130×190 cm heeft niet alleen een omkeerbaar ontwerp met verschillende eigenschappen aan beide zijden, maar is ook voorzien van pocketveren met 7 comfort zones. Deze pocketvering kern zorgt ervoor dat mijn lichaam overal de juiste ondersteuning krijgt tijdens het slapen. Elke veer reageert individueel op mijn lichaam, waardoor ik geen druk voel en mijn slaap niet verstoord wordt door de bewegingen van mijn partner. Het is een rustgevende gedachte om te weten dat ik elke nacht kan genieten van een goede nachtrust, zonder te worden gestoord door ongemakken.

Of je nu in de winter ondergedompeld wilt worden in de warmte van traagschuim of in de zomer verkoeling zoekt met comfortschuim, het Traagschuim Matras 130×190 cm biedt voldoende randondersteuning, zodat je comfortabel kunt zitten of liggen. Het is de perfecte metgezel voor elk seizoen, met zijn omkeerbaar ontwerp en hoogwaardige materialen. Bereid je voor op nachten vol zoete dromen en ontspannen ochtenden, terwijl je geniet van de ultieme ondersteuning en comfort van dit unieke matras. Wie had gedacht dat slapen zo’n buitengewone ervaring kon zijn?

Randondersteuning-zijaanzicht2
.

Druckverdeling

Perfecte drukverdeling en ultiem comfort!

Het Traagschuim Matras 130×190 cm belooft een goede drukverdeling en het verminderen van drukpunten tijdens het slapen. Maar kan het deze beloftes waarmaken? We hebben het matras grondig getest om erachter te komen.

Om de drukverdeling te testen, hebben we verschillende gewichtsklassen gesimuleerd en gemeten hoe gelijkmatig het matras het lichaamsgewicht verdeelt. We waren aangenaam verrast door de resultaten. Het matras bleek inderdaad uitstekend te zijn in het verdelen van het gewicht over het hele oppervlak. Dit zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning en voorkomt drukpunten, waardoor je comfortabel en pijnvrij kunt slapen.

Om een hyperrealistisch scenario te creëren, hebben we ook rekening gehouden met het feit dat partners vaak verschillende slaaphoudingen hebben. We hebben het matras getest in verschillende posities om te zien of het de juiste ondersteuning biedt, ongeacht de slaaphouding. En opnieuw werden we niet teleurgesteld. Het matras past zich perfect aan aan de bewegingen en houdt het lichaam in de juiste positie, ongeacht of je op je rug, zij of buik slaapt.

Al met al waren we zeer onder de indruk van de drukverdelingseigenschappen van het Traagschuim Matras 130×190 cm. Het verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig en vermindert drukpunten effectief. Dit zorgt voor optimaal comfort en een goede nachtrust, ongeacht je slaaphouding. Als je op zoek bent naar een matras dat je lichaam perfect ondersteunt en drukpunten vermindert, dan is dit matras zeker het overwegen waard.

.

Traagschuim Matras 130×190 cm – kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

en zonder pijn of ongemak. Het traagschuim vormt zich naar jouw lichaam en vermindert drukpunten, waardoor je een gelijkmatige en ondersteunende slaapervaring hebt. Kortom, het Traagschuim Matras 130×190 cm is zeker een aanrader voor een comfortabele nachtrust.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo