Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Een perfecte kop koffie voor degenen die geen compromissen willen sluiten.
9.3Expert Score
Koffie in een oogwenk

Een bakkie pleur op maat.

Consistentie
9.3
Gebruiksgemak
8.9
Prijs-kwaliteit
9.2
Functionaliteiten
9.4
Onderhoud
9.1
22-2-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn gebruikers tevreden met de espressomachine en raden zij deze aan vanwege de goede prijs/kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid om snel en gemakkelijk koffie van goede kwaliteit te zetten. Echter, sommige gebruikers ondervinden problemen met de duurzaamheid en sommige functies van het apparaat.
Pluspunten
  • Geschikt voor zowel verse koffiebonen als gemalen koffie.
  • Maak melkschuim voor heerlijke cappuchino’s en lattes
  • Automatisch programma om zichzelf schoon te maken en te ontkalken.
  • ECO-modus energiezuinige stand die bijdraagt aan een lagere energierekening.
Minpunten
  • Geen One Touch dus melkschuim maken moet handmatig met het stoompijpje.
  • Watervolume niet instelbaar kunt alleen de koffiesterkte instellen.
  • Stoompijpje vereist regelmatig onderhoud.
  • Kunt geen configuraties opslaan van je favoriete bakjes koffie.

Ik heb het genoegen gehad om de De’Longhi Magnifica Volautomatische Espressomachine uitgebreid te testen. Laat ik beginnen met te zeggen dat dit een serieuze koffiemachine is. Hij doet het allemaal: verse koffiebonen en gemalen koffie, twee kopjes tegelijk, cappuccino’s maken en nog veel meer. Ik ben een echte koffieliefhebber en ik kan met zekerheid zeggen dat dit een van de beste machines is die ik ooit heb gebruikt.

.

Specificaties & functies

Alles op een rijtje

Laten we beginnen met de technische specificaties. Deze koffiemachine is super automatisch en kan zowel koffiebonen als gemalen koffie verwerken. Het heeft een groot waterreservoir van 1,8 liter en een koffiebonen reservoir van 250 gram. Met een vermogen van 1.450 watt, is dit apparaat snel en efficiënt. Bovendien kun je de temperatuur en koffiesterkte instellen en tot twee espresso’s of lungo’s tegelijkertijd zetten.

De boiler van de De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B is van roestvrij staal en heeft een capaciteit van 180 ml. De pomp is van hoge kwaliteit en zorgt voor een druk van 15 bar, waardoor de koffie perfect wordt geëxtraheerd. De maalgraad van de koffie is eenvoudig in te stellen en de molen is precies genoeg om consistente en hoogwaardige koffie te produceren. De stoompijp en het cappuccinosysteem maken het mogelijk om heerlijke melkschuim te maken voor jouw koffie.

.

Gebruiksgemak & onderhoud

Intuïtief en vaatwasser bestendig

Maar wat mij het meest beviel aan deze machine is het gemak van het gebruik en onderhoud. De bediening van deze espressomachine is intuïtief en gemakkelijk te begrijpen. Het apparaat heeft ook een automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van deze machine. Bovendien kan het lekbakje, afvalbakje, waterreservoir, stoompijpje en het deksel van het bonenreservoir gewoon in de vaatwasser.

.

Prijs-kwaliteit

Competitief prijskaartje

Natuurlijk moeten we het hebben over de prijs. Op het moment van schrijven is deze De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B volautomatische espressomachine geprijsd op 299 euro, wat een redelijke prijs is voor de hoeveelheid functies die deze machine biedt. De machine heeft echter geen One Touch melkspecialiteiten en het watervolume is niet instelbaar, wat ik wel een nadeel vind.

.

De’Longhi Magnifica kopen?

Aanrader, ja of nee?

Kortom, als je op zoek bent naar een serieuze koffiemachine die alles doet wat je wilt en meer, dan is de De’Longhi Magnifica Volautomatische Espressomachine zeker de moeite waard om te overwegen. Met zijn gemakkelijk te gebruiken bedieningspaneel, uitneembare zetgroep en automatisch reinigingsprogramma is deze machine ideaal voor thuisgebruik. Ik raad hem ten zeerste aan.

admin
Dehetbeste.nl
Logo