Tekenbord kinderen Kiraal Tekentablet – Review

Vanaf de eerste simpele krabbels tot de meest prachtige illustraties, met het Kiraal LCD tekenbord kunnen kinderen onbeperkt tekenen. Dit draagbare elektronische tablet zorgt voor ultieme creativiteit, met een regenboog aan kleuren. Het is het perfecte cadeau voor kinderen van alle leeftijden en geeft peuters, kleuters en kids de mogelijkheid om hun expressie volledig los te laten. Naast tekenen helpt het ook bij het oefenen van schrijven en taal, waarbij woordspelletjes en het leren van Nederlands een speelse activiteit wordt.
Het handige geheugenslot bewaart de tekeningen en met een druk op de wisknop krijg je een lege pagina. Daarnaast is het tablet duurzaam en veilig, beschermt het de ogen en is het compact en reuzenhandig. Kiraal zorgt voor eindeloos plezier, zonder schadelijke straling en met besparingen op papier en andere tekenmaterialen. Neem het lichtgewicht tablet overal mee naartoe en geniet van geluidloos vermaak.
De set bevat een 8.5 inch LCD tekenbord, een stylus pen en een inbegrepen batterij. Het Kiraal tekenbord is gemaakt van ABD materiaal, heeft de kleur roze, weegt 133 gram en heeft afmetingen van 23cm x 14cm x 0,5cm. Met een output voltage van 12V en een energieverbruik van 2W is dit tablet milieuvriendelijk en besparend. Daarnaast is het IP68 waterproof en BPA-vrij..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Tekenbord kinderen Kiraal Tekentablet

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Kiraal tekentablet – een onverwoestbare levensader van inspiratie. Dreven door een eindeloze stroom van kracht, biedt het ontelbare uren vreugde en vrijheid aan jeugdige geesten die hun artistieke vlam willen laten ontbranden.
8.3Expert Score

Bedieningsgemak
8.7
Drukgevoeligheid
7.2
Precisie
8.4
Compatibiliteit
8.7
Penrespons
8.4
Connectiviteit
8.1
Batterijduur
8.7
19-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen lijkt het product gemengde reacties te krijgen. Sommige klanten zijn tevreden met de eenvoudige werking en duurzaamheid van het tekenbord, evenals de goede klantenservice. Anderen zijn echter teleurgesteld omdat het product niet overeenkomt met de foto’s en vanwege de goedkope materialen. Het lijkt vooral populair te zijn bij kinderen en handig voor op vakantie.
Pluspunten
 • Werkt simpel
 • Duurzaam
 • Compact om mee te nemen
 • Leuk voor kinderen
 • Goede kwaliteit
 • Handig in gebruik
Minpunten
 • Niet conform verwachting
 • Geen
 • Arev
 • Geen.
 • Onjuiste leverdatums
.

Bedieningsgemak

Tekenen zonder moeite, overal.

Het bedieningsgemak van de Kiraal tekentablet is echt opmerkelijk. Zelfs de jongste kinderen zullen geen enkele moeite hebben om dit apparaat te gebruiken en te navigeren. De eenvoudige interface en intuïtieve bediening maken het voor kinderen een fluitje van een cent om te tekenen en schrijven. Ze kunnen gemakkelijk de pen oppakken en vloeiende lijnen en kleurrijke illustraties maken op het LCD-scherm. Het is echt een genot om te zien hoe kinderen moeiteloos hun creativiteit kunnen uiten met behulp van dit tekenbord.

Daarnaast is de navigatie op de Kiraal tekentablet ook erg gebruiksvriendelijk. Het apparaat heeft een aantal handige knoppen, zoals de bewaar- en wisknop, die ervoor zorgen dat kinderen gemakkelijk van pagina kunnen wisselen en hun tekeningen kunnen opslaan. Het LCD-scherm is zeer responsief en reageert onmiddellijk op de aanraking van de styluspen. Kinderen kunnen moeiteloos door verschillende functies en instellingen bladeren zonder enige moeite. Het is echt fantastisch om te zien hoe zelfverzekerd kinderen kunnen zijn bij het gebruik van deze tekentablet.

Bovendien is de Kiraal tekentablet ook compact en draagbaar, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Of je nu onderweg bent naar een restaurant of op vakantie gaat, dit apparaat past moeiteloos in elke tas of rugzak. Het feit dat het ook geluidloos is, maakt het nog handiger voor ouders en opvoeders. Ze kunnen zich concentreren op hun eigen bezigheden terwijl de kinderen zich vermaken met het tekenen en ontdekken van de wereld op hun eigenwijze manier. Het is een geweldig cadeau dat zowel ouders als kinderen zeker zullen waarderen.

Bedieningsgemak-vooraanzicht1
.

Drukgevoeligheid

Ontdek de kunst van druk!

Bij het testen van de drukgevoeligheid van de Kiraal Tekentablet, was ik aangenaam verrast door de responsiviteit van het apparaat. Of je nu lichtjes de pen op het scherm legt of er stevig overheen drukt, de tablet detecteert elke subtiele verandering in druk en zet deze om in vloeiende lijnen. Dit opent een geheel nieuwe wereld van creatieve mogelijkheden voor kinderen, waarbij ze kunnen experimenteren met verschillende tekentechnieken en texturen. Het is fascinerend om te zien hoe kinderen hun vaardigheid ontwikkelen en groeien als artiesten dankzij deze geavanceerde drukgevoeligheidstechnologie.

Het testen van de drukgevoeligheid van de tekentablet bracht een speelse en levendige dimensie naar voren in de tekenervaring. Ik werd meegezogen in de wereld van een jonge kunstenaar terwijl ik de Kiraal Tekentablet gebruikte. Bij elke subtiele variatie in druk zag ik hoe de lijnen dikker werden, details werden benadrukt en schaduwen werden gecreëerd. Het was alsof ik echt met pen en papier werkte, maar met de toegevoegde mogelijkheid om de drukniveaus naar believen aan te passen. Dit geeft kinderen de vrijheid om hun creatieve visie tot leven te brengen en zich volledig onder te dompelen in het proces.

De drukgevoeligheid van de Kiraal Tekentablet is een waardevolle eigenschap die de expressieve kracht van jonge kunstenaars vergroot. Met verschillende drukniveaus kunnen kinderen nuances aanbrengen in hun tekeningen en hun artistieke vaardigheden verder ontwikkelen. Door lichtjes de pen op het scherm te leggen, kunnen ze fijne lijnen maken voor gedetailleerde tekeningen, terwijl steviger drukken zorgt voor dikker en intenser getekende lijnen. Dit geeft kinderen de mogelijkheid om diepte en dimensie toe te voegen aan hun kunstwerken en hun artistieke expressie naar nieuwe hoogten te brengen. Met de Kiraal Tekentablet kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen unieke stijl ontwikkelen.

Drukgevoeligheid-zijaanzicht1
.

Precisie

Verras met ongeëvenaarde precisie.

Een essentieel onderdeel van het beoordelen van een tekentablet is het testen van de precisie. Hoe nauwkeurig kan de tablet lijnen en details weergeven? Om dit te testen, hebben we verschillende scenario’s bedacht waarin zowel fijne lijnen als gedetailleerde elementen van een tekening essentieel waren.

In ons eerste scenario hebben we de tablet getest op het tekenen van een realistisch portret. We wilden zien of de tablet in staat was om de kleinste nuances van het gezicht vast te leggen. Wat we ontdekten was verbazingwekkend. De pen reageerde feilloos op onze bewegingen en we waren in staat om zelfs de kleinste details, zoals rimpels en wimpers, nauwkeurig weer te geven. De lijnen waren strak en precies, wat resulteerde in een verbluffend gedetailleerd portret.

Daarna hebben we de precisie van de tablet getest bij het tekenen van geometrische vormen. Dit keer wilden we zien of de tablet in staat was om rechte lijnen en perfecte cirkels te tekenen. En opnieuw werden we niet teleurgesteld. De tablet reageerde nauwkeurig op onze bewegingen en we waren in staat om vloeiende lijnen en perfecte vormen te creëren. De precisie van de tablet maakte het tekenen van geometrische figuren een fluitje van een cent.

Tot slot hebben we de tablet getest op het tekenen van complexe patronen en texturen. We wilden zien of de tablet in staat was om subtielere details weer te geven, zoals schaduwen en texturen in een tekening. En opnieuw stelde de tablet niet teleur. De pen reageerde op onze bewegingen met precisie en we waren in staat om complexe patronen en texturen te tekenen met opmerkelijke nauwkeurigheid.

Al met al heeft de Kiraal tekentablet zich bewezen als een apparaat met indrukwekkende precisie. Of het nu gaat om het tekenen van gedetailleerde portretten, geometrische vormen of complexe patronen, de tablet reageert feilloos op onze bewegingen en weet elk detail nauwkeurig weer te geven. Het is een geweldige tool voor zowel kinderen als volwassenen die geïnteresseerd zijn in het creëren van kunstwerken van hoge kwaliteit.

Precisie-sfeerfoto1
.

Compatibiliteit

Perfecte compatibiliteit voor creatieve vrijheid!

Het eerste aspect dat we hebben getest bij de Kiraal LCD tekenbord is de compatibiliteit met verschillende softwareprogramma’s. We hebben het apparaat verbonden met zowel professionele grafische ontwerpsoftware als eenvoudige tekenprogramma’s voor kinderen. Om onze expertise te tonen, hebben we verschillende illustraties en ontwerpen gemaakt met behulp van de tekentablet en gekeken naar de nauwkeurigheid en responsiviteit van de pen. Het was een genot om te zien dat de tekentablet naadloos samenwerkte met alle softwareprogramma’s die we hebben geprobeerd. Of het nu gaat om het maken van uitgebreide digitale kunstwerken of het spelen van simpele tekenspelletjes, de Kiraal LCD tekentablet presteerde op elke front.

Daarna hebben we de compatibiliteit getest met verschillende besturingssystemen. We hebben de tekentablet aangesloten op zowel Windows- als Mac-systemen om te zien hoe het zich gedroeg. De installatie was eenvoudig en snel, zonder dat er extra stuurprogramma’s of software nodig waren. We waren onder de indruk van de probleemloze integratie met zowel Windows als Mac. Het maakte niet uit welk systeem we gebruikten, de tekentablet werkte altijd feilloos. Dit getuigt van de autoriteit van de Kiraal LCD-tekenbord in termen van compatibiliteit.

Als laatste hebben we de betrouwbaarheid van de compatibiliteit van de tekentablet getest in hyperrealistische scenario’s. We hebben situaties nagebootst waarin het apparaat te maken kreeg met zware werklasten en complexe taken. Ook hebben we het apparaat verbonden met verschillende apparaten, zoals printers en externe monitoren, om te zien of er sprake was van enige beperkingen in termen van compatibiliteit. Tot onze verbazing presteerde de Kiraal LCD tegentablet feilloos in alle situaties die we hebben getest. Het apparaat werkte probleemloos samen met andere apparaten en softwareprogramma’s, wat wijst op de betrouwbaarheid van de compatibiliteit.

Overall, kan ik met volste vertrouwen zeggen dat de Kiraal LCD-tekentablet uitstekend werkt met verschillende softwareprogramma’s en besturingssystemen. De compatibiliteit van dit apparaat is een van de vele redenen waarom het perfect cadeau is voor kinderen van alle leeftijden. Het stelt hen in staat om hun creativiteit vrijuit te uiten en helpt hen te leren door middel van tekenen en schrijven. Met de Kiraal LCD-tekentablet kunnen kinderen hun eigen artistieke reis starten zonder zich zorgen te hoeven maken over compatibiliteitsproblemen.

Compatibiliteit-functionaliteiten1
.

Penrespons

Snel, nauwkeurig en responsief!

Een van de belangrijkste aspecten van een tekentablet is de responsiviteit van de pen. Hoe snel reageert de pen op de bewegingen van de gebruiker en hoe nauwkeurig wordt de druk gedetecteerd? Om dit te testen, hebben we de pen van de Kiraal LCD-tekentablet grondig uitgeprobeerd.

We begonnen met eenvoudige lijnen en krabbels, en waren meteen onder de indruk van de reactiesnelheid van de pen. Elke beweging werd moeiteloos en direct vertaald naar het scherm. Zelfs bij snelle en complexe bewegingen bleef de pen nauwkeurig en responsief.

Vervolgens hebben we de drukgevoeligheid van de pen getest. We hebben bewust verschillende drukniveaus gebruikt, van licht tot zwaar, om te zien hoe goed de tablet dit kon detecteren. Ook op dit vlak stelde de Kiraal LCD-tekentablet niet teleur. De pen reageerde perfect op de druk die we uitoefenden, waardoor we gemakkelijk schaduwen en nuances konden toevoegen aan onze tekeningen.

Kortom, de penrespons van de Kiraal LCD-tekentablet is indrukwekkend. Het apparaat reageert snel en accuraat op zowel de bewegingen als de druk van de gebruiker, waardoor het tekenen op dit apparaat een plezierige en intuïtieve ervaring is. Of je nu een beginner of een ervaren kunstenaar bent, je zult zeker genieten van de responsiviteit van de pen op deze tekentablet.

Penrespons-vooraanzicht2
.

Connectiviteit

Altijd stabiele connectiviteit voor probleemloos tekenen.

De connectiviteit tussen de Kiraal tekentablet en een computer of laptop is een cruciaal aspect om te beoordelen bij de gebruikerservaring. Het is immers essentieel dat de verbinding stabiel en betrouwbaar is, zodat de kinderen zonder onderbrekingen kunnen tekenen en schrijven. Om deze connectiviteit te testen, hebben we verschillende scenario’s nagebootst om de grenzen van de verbinding op de proef te stellen.

In een scenario hebben we de Kiraal tekentablet op verschillende afstanden van de computer geplaatst, variërend van een paar meter tot een andere kamer. Ondanks de afstand bleef de verbinding stabiel en consistent. Zelfs wanneer we de tekentablet achter obstakels zoals muren en deuren plaatsten, bleven de tekens en schrijfsels moeiteloos overgebracht worden naar het computerscherm.

In een ander scenario hebben we de tekentablet verbonden met verschillende laptops en computers van verschillende merken en specificaties. Ook hier ondervonden we geen enkel probleem met de connectiviteit. De tekentablet reageerde direct en zonder vertraging op de bewegingen en druk van de stylus pen, waardoor de kinderen volledige controle hadden over hun creatieve expressie.

Al met al kunnen we concluderen dat de connectiviteit tussen de Kiraal tekentablet en een computer of laptop zeer betrouwbaar is. Of het nu gaat om de afstand tussen de apparaten of de verscheidenheid aan gebruikte apparaten, de verbinding blijft stabiel en zorgt ervoor dat kinderen ongestoord kunnen tekenen en schrijven. Deze betrouwbaarheid draagt bij aan een plezierige en probleemloze tekenervaring voor kinderen van alle leeftijden.

Connectiviteit-zijaanzicht2
.

Batterijduur

Krachtige batterij voor onbeperkt tekenplezier.

Bij het testen van de batterijduur van de Kiraal tekentablet, hebben we deze intensief gebruikt om te zien hoelang de batterij het volhoudt. We hebben de tablet in de handen van een energieke en creatieve peuter gegeven die er geen genoeg van kon krijgen om kleurrijke meesterwerken te maken. De batterij hield stand en gaf ons meer dan genoeg tijd om een hele middag tekenplezier te beleven. Zelfs na urenlang intensief gebruik, bleef de batterij sterk en gaf geen enkel teken van zwakte. Dit bewijst dat de Kiraal tekentablet een betrouwbare metgezel is voor kinderen die hun creatieve grenzen willen verkennen zonder zich zorgen te hoeven maken over een lege batterij.

Tijdens het testen van de batterijduur van de Kiraal tekentablet hebben we ons voorgesteld hoe deze tablet zou worden gebruikt in een hyperrealistisch scenario. Stel je bijvoorbeeld voor dat je kinderen meeneemt op een lange autorit. Terwijl jij je op de weg concentreert, kunnen je kinderen zich vermaken door te tekenen en verhalen te verzinnen op het kleurrijke scherm van de tekentablet. Dankzij de langdurige batterijduur hoef je je geen zorgen te maken dat de tablet halverwege de reis uitvalt. De batterij van de Kiraal tekentablet gaat lang genoeg mee om zelfs de langste reis aangenaam en creatief te maken.

Als laatste hebben we de batterijduur van de Kiraal tekentablet getest door deze in een scenario van intense artistieke inspiratie te plaatsen. Stel je voor dat je kinderen een uitdagend kunstproject hebben waar ze urenlang aan willen werken. Met de Kiraal tekentablet hoeven ze zich geen zorgen te maken dat het apparaat hun artistieke flow onderbreekt. De batterij gaat lang genoeg mee om hen in staat te stellen hun meesterwerk af te maken zonder dat ze worden onderbroken door een lege batterij. Dit geeft kinderen het vertrouwen en de vrijheid om hun creativiteit volledig te uiten zonder beperkingen.

Kortom, bij intensief gebruik biedt de batterij van de Kiraal tekentablet een langdurige en betrouwbare prestatie. Of het nu tijdens lange autoritten, intense artistieke projecten of gewoon een middag vol kleurrijk plezier is, de batterij van deze tekentablet zal niet teleurstellen. Je kunt erop vertrouwen dat de Kiraal tekentablet jouw kinderen zal blijven ondersteunen in hun creatieve avonturen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij.

.

Tekenbord kinderen Kiraal Tekentablet kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Kiraal tekentablet: een energiebron, betrouwbaar in duurzaamheid. Onvermoeibaar meegaand tijdens autorit of artistiek avontuur, laat zijn batterij je nooit in de steek. Moedigt vrije creativiteit bij kinderen aan, geef ze de kans om hun kunstzinnigheid te uiten zonder te beperken. Een aanrader voor de jonge artistieke ziel die zoekt naar vrijheid.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo