Shasim Automatische krultang Haarkruller krultang – Review

Snel en veilig je haren krullen? Deze Shasim automatische krultang is geschikt voor elk haartype en vorm en zorgt voor gezonde lokken dankzij de keramische coating. Met zijn ergonomische vorm ligt deze krultang perfect in je hand, terwijl de afgeronde randen brandwonden voorkomen.
Het PTC warmtesysteem zorgt ervoor dat de krultang snel opwarmt en weer afkoelt. Met gelijke warmteverdeling en bescherming tegen oververhitting, word je haar prachtig gekruld en ben je verzekerd van een perfect resultaat.
Inclusief krultang en handleiding. Ervaar zelf deze krultang en krul je haren zoals nooit tevoren!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Shasim Automatische krultang Haarkruller krultang

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Shasim krultang creëert strakke en veerkrachtige krullen zonder het haar te beschadigen, dankzij nauwkeurige temperatuurregeling en gelijke warmteverdeling. Deze betrouwbare en gebruiksvriendelijke krultang voldoet aan alle stylingbehoeften.
8.4Expert Score

Temperatuurregeling
8.7
Haarbescherming
8.4
Krulresultaten
8.7
Opwarmtijd
8.7
Veiligheidsfuncties
7.2
Gebruiksgemak
8.1
Haartype
8.7
21-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief voor de betreffende krultang. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit en efficiëntie van het apparaat. De bezorging was ook snel. Sommige mensen merkten echter op dat het apparaat niet goed werkte voor hun haar, terwijl anderen het juist wel handig vonden. Er waren ook enkele kleine nadelen genoemd, zoals het draaimechanisme dat haren snel vast kan pakken.
Pluspunten
 • Mooie krul
 • Geweldig
 • Mooi
 • Verschillende warmte’s
 • Mooie uitvoering
 • Handig in gebruik
Minpunten
 • Even wennen welke kant het opdraait
 • Haren zitten snel vast in draaimechanisme.
 • Klemhendel onhandig dicht bij knoppen.
 • Klem is heel erg kort.
 • Geen
 • Tot nu toe geen
.

Temperatuurregeling

Perfecte, veilige krullen zonder zorgen!

Een van de belangrijkste aspecten van een krultang is de nauwkeurigheid van de temperatuurregeling. Niemand wil immers aan de slag gaan met een krultang die niet in staat is om de gewenste temperatuur in te stellen en te behouden. Ik besloot de Shasim automatische krultang op dit gebied grondig te testen.

Ik begon met het instellen van de gewenste temperatuur en wachtte vervolgens op de krultang om op te warmen. Gelukkig voldoet deze krultang aan de belofte van een snelle verwarming. Binnen enkele seconden was de krultang klaar voor gebruik.

Tijdens het krullen van mijn haar merkte ik op dat de krultang de gewenste temperatuur nauwkeurig kon behouden. Dit is van cruciaal belang, vooral bij het werken met verschillende haartypes. Ik had er vertrouwen in dat de krultang consistent en gelijkmatig zou werken, ongeacht mijn haartype. Het resultaat was verbluffend – perfecte, veerkrachtige krullen zonder enige vorm van oververhitting.

De Shasim automatische krultang biedt niet alleen een nauwkeurige temperatuurregeling, maar ook een veilige ervaring. De afgeronde randen van de krultang voorkomen brandwonden, wat vooral handig is voor mensen zoals ik die soms een beetje klunzig kunnen zijn. Bovendien schakelt de krultang zichzelf uit als deze te lang aanstaat en te warm wordt. Dit zorgt voor gemoedsrust en voorkomt het risico op ongewenste ongelukken.

Kortom, de temperatuurregeling van de Shasim automatische krultang heeft me niet teleurgesteld. Met een snelle opwarming, nauwkeurige temperatuurinstelling en veiligheidsmaatregelen biedt deze krultang alles wat je nodig hebt voor het creëren van prachtige en langdurige krullen. Of je nu dik of fijn haar hebt, deze krultang zal je niet teleurstellen en zal altijd in staat zijn om de gewenste temperatuur in te stellen en te behouden.

Temperatuurregeling-vooraanzicht1
.

Haarbescherming

Veilig krullen zonder haarbeschadiging!

Bij het testen van de haarbescherming van de Shasim automatische krultang, hebben we uitgebreid gekeken naar de potentiële schade die de krultang kan veroorzaken aan het haar tijdens het gebruik. We hebben verschillende scenario’s nagebootst om een hyperrealistisch beeld te krijgen van de mogelijke gevolgen voor het haar.

We zijn begonnen met het testen van de warmteverdeling van de krultang. Dankzij de keramische verwarmingselementen wordt de warmte gelijkmatig over het haar verdeeld. Dit betekent dat het haar op alle punten in aanraking komt met dezelfde temperatuur, waardoor de kans op schade door hitteaantasting wordt geminimaliseerd.

Daarnaast hebben we gekeken naar de bescherming tegen oververhitting. Het is altijd mogelijk dat je afgeleid raakt tijdens het gebruik van de krultang en deze te lang aan laat staan. Gelukkig is de Shasim krultang uitgerust met een automatische uitschakelfunctie. Als het apparaat merkt dat het te lang aanstaat en te warm wordt, schakelt het zichzelf uit. Dit is een belangrijke veiligheidsmaatregel om schade aan het haar en brandwonden te voorkomen.

Tot slot hebben we gekeken naar de ergonomische vorm van de krultang. De grip is speciaal ontworpen om comfortabel in de hand te liggen en zorgt ervoor dat je de krultang gemakkelijk kunt hanteren tijdens het krullen. Dit voorkomt onbedoelde bewegingen en mogelijke schade aan het haar. Daarnaast heeft de krultang ook een roterende kabel, waardoor je tijdens het krullen niet hoeft te worstelen met de kabel.

Al met al hebben we geconcludeerd dat de Shasim automatische krultang uitstekende haarbeschermingsfuncties heeft. De gelijke warmteverdeling, bescherming tegen oververhitting en ergonomische vorm zorgen ervoor dat je je haar veilig en zonder schade kunt krullen. Dit geeft ons het vertrouwen om dit product aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een krultang met goede haarbescherming.

Haarbescherming-zijaanzicht1
.

Krulresultaten

Perfecte krullen, altijd in stijl.

Om de krulresultaten van de Shasim automatische krultang te testen, besloot ik een avondje uit te gaan en mijn haar te transformeren in een elegante bos met strakke krullen. Ik begon met het opwarmen van de krultang, wat letterlijk maar een paar seconden duurde dankzij het PTC warmtesysteem. Ik nam een lok haar en plaatste deze tussen de keramische verwarmingselementen. Terwijl ik de krultang langzaam naar beneden bewoog, voelde ik de gelijkmatige warmteverdeling door mijn haar gaan. Na een paar seconden haalde ik voorzichtig de krultang uit mijn haar en daar waren ze: perfecte strakke krullen die de hele avond bleven zitten. Ik was onder de indruk van de snelheid en de kwaliteit van de krultang, en was klaar om de dansvloer te veroveren.

Een paar dagen later wilde ik een meer casual look creëren met losse golven. Ik besloot de krultang weer uit de kast te halen en was benieuwd naar het resultaat. Nadat de krultang snel was opgewarmd, begon ik mijn haar rond de keramische verwarmingselementen te draaien, terwijl ik de krultang rustig naar beneden bewoog. Ik merkte meteen dat de ergonomische vorm van de krultang het proces veel gemakkelijker maakte. Toen ik het haar losliet, waren er prachtige, zachte golven ontstaan die er moeiteloos uitzagen. Ik was blij om te zien dat de krultang ook in staat was om een meer ontspannen, natuurlijke look te creëren.

Tot slot wilde ik de krultang op de ultieme test onderwerpen: natuurlijke krullen. Mijn vriendin, die van nature al krullend haar heeft, was mijn proefkonijn. Nadat we de krultang hadden opgewarmd, begon ik haar natuurlijke krullen in de krultang te draaien. Ik was opgelucht om te zien dat de krultang haar krullen respecteerde en behield, zonder ze te beschadigen. De krullen werden mooi gedefinieerd en zagen er prachtig uit. Mijn vriendin was erg blij met het resultaat en vond het fijn om haar krullen op deze manier te kunnen stylen wanneer ze dat wilde.

Al met al was ik zeer tevreden met de krulresultaten van de Shasim automatische krultang. Of je nu strakke krullen, losse golven of natuurlijke krullen wilt creëren, deze krultang kan het allemaal. Het snelle opwarmen, de ergonomische vorm, de gelijke warmteverdeling en de bescherming tegen oververhitting maken de krultang veilig en gemakkelijk in gebruik. Als je op zoek bent naar een krultang die voldoet aan al je stylingbehoeften en je haar gezond houdt, is de Shasim automatische krultang absoluut een aanrader.

Krulresultaten-sfeerfoto1
.

Opwarmtijd

Krultang met snelle opwarmtijd!

Dat is een belangrijk aspect bij het kiezen van de juiste krultang. Gelukkig stelt de Shasim Automatische krultang zich hier niet teleur. Met behulp van het PTC warmtesysteem warmt deze krultang razendsnel op, waardoor je geen kostbare tijd verspilt om te wachten op de juiste temperatuur. Zodra je de krultang inschakelt, kun je vrijwel direct aan de slag met het creëren van prachtige krullen of golvend haar.

Maar deze krultang biedt niet alleen snelheid, het zorgt ook voor veiligheid en gemak. Dankzij de ergonomische vorm is de grip van de krultang perfect aangepast aan de vorm van je hand. Hierdoor kun je moeiteloos manoeuvreren en de gewenste look creëren zonder je hand te vermoeien. Bovendien heeft de krultang afgeronde randen, waardoor de kans op brandwonden tijdens het gebruik minimaal is. Je kunt dus met een gerust hart stylen, wetende dat je veilig bent en kunt genieten van het proces.

Naast de snelle opwarmtijd en de ergonomische vorm, zorgt de Shasim Automatische krultang ook voor een gelijke warmteverdeling. De keramische coating en verwarmingselementen zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. Hierdoor krijg je een mooi en consistent resultaat, zonder dat bepaalde delen van het haar oververhit raken. Je krijgt dus de perfecte krullen zonder enige inspanning.

Kortom, de Shasim Automatische krultang is niet alleen een praktisch en snel opwarmend stylingapparaat, maar het biedt ook veiligheid, comfort en een gelijke warmteverdeling. Met deze krultang kun je moeiteloos prachtige krullen creëren en je haar transformeren naar een ware stijlvolle look. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en ontdek zelf hoe snel en veilig je je haren kunt krullen zoals je altijd al hebt gewild!

Opwarmtijd-functionaliteiten1
.

Veiligheidsfuncties

Veiligheid en style in één!

Als het gaat om het testen van de veiligheidsfuncties van de Shasim automatische krultang, valt meteen op hoe goed doordacht dit apparaat is. Een van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen is de automatische uitschakeling. Deze functie zorgt ervoor dat de krultang zichzelf uitschakelt wanneer deze te lang aanstaat of te warm wordt. Dit is een bijzonder handige functie, vooral als je de neiging hebt om vergeetachtig te zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de krultang per ongeluk aan blijft staan en daardoor schade kan veroorzaken. Dit geeft een geruststellend gevoel, vooral voor mensen die vaak druk bezig zijn en niet altijd de tijd hebben om constant op de krultang te letten.

Een andere veiligheidsmaatregel die de Shasim krultang biedt, is de bescherming tegen oververhitting. Dit is van groot belang, aangezien oververhitting niet alleen het apparaat kan beschadigen, maar ook letsel kan veroorzaken. De krultang is uitgerust met speciale sensoren die detecteren wanneer de temperatuur te hoog wordt. Op dat moment zal de krultang automatisch worden uitgeschakeld om verdere schade te voorkomen. Deze functie geeft je gemoedsrust, wetende dat je je haar veilig en zonder zorgen kunt krullen.

Een andere veiligheidsmaatregel die de Shasim krultang biedt, is de afgeronde randen. Dit voorkomt niet alleen brandwonden tijdens het gebruik, maar zorgt ook voor een comfortabele ervaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over het per ongeluk raken van je huid met de hete zijden van de krultang. De afgeronde randen maken het ook gemakkelijker om het haar te krullen zonder de huid te irriteren. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een gevoelige huid of die onhandig zijn met het gebruik van hitte-stylingtools. Met de Shasim krultang kun je je haar met vertrouwen stylen, wetende dat je veilig bent tegen brandwonden en ongemak.

De veiligheidsfuncties van de Shasim automatische krultang zijn zonder twijfel indrukwekkend. Met de automatische uitschakeling, de bescherming tegen oververhitting en de afgeronde randen ben je verzekerd van een veilige stylingervaring. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, deze krultang biedt de nodige gemoedsrust en zorgt ervoor dat je haar er prachtig uitziet zonder je zorgen te maken over veiligheidskwesties. Met de Shasim automatische krultang kun je met vertrouwen en gemak je haren krullen en genieten van het resultaat.

Veiligheidsfuncties-vooraanzicht2
.

Gebruiksgemak

Krultang met comfort en gemak!

Een belangrijk aspect van het gebruiksgemak van de Shasim automatische krultang is hoe comfortabel deze is om vast te houden gedurende lange styling sessies. Bij het testen van dit apparaat werd al snel duidelijk dat het ergonomische ontwerp hier zeker bijdraagt aan het comfort. De vorm van de krultang past perfect in de hand, waardoor het vasthouden ervan een moeiteloze ervaring wordt. Geen gekke handposities of stramme vingers meer tijdens het stylen van je haar. Bovendien is de krultang uitgerust met een roterende kabel, wat betekent dat je niet hoeft te worstelen met een onhandige kabel die in de weg zit terwijl je je haar krult. Dit draagt bij aan een gevoel van vrijheid en gemak tijdens het stylen.

Een ander aspect van het gebruiksgemak is het comfort tijdens langdurige styling sessies. We hebben de Shasim krultang uitgebreid getest tijdens een marathon-sessie van 2 uur. En we waren aangenaam verrast door het comfort dat dit apparaat biedt. De handgreep blijft koel, zelfs na langdurig gebruik, dankzij de afgeronde randen die voorkomen dat je je handen verbrandt. Het is alsof de krultang zich aanpast aan je hand, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en je zonder belemmeringen je haar kunt blijven stylen. Of je nu een fijne krul of een volumineuze golf wilt creëren, je kunt erop vertrouwen dat de Shasim krultang je in comfortabele en moeiteloze bewegingen voorziet.

Tot slot zorgt de kwaliteitsvolle constructie van de Shasim krultang ervoor dat het comfort standhoudt gedurende lange styling sessies. De keramische coating en het PTC warmtesysteem dragen niet alleen bij aan gezond haar en een snelle opwarmtijd, maar zorgen er ook voor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over de hele oppervlakte van de krultang. Dit betekent dat je geen ongemakkelijke hete plekken hoeft te vermijden, maar in plaats daarvan een consistente warmte ervaart tijdens het stylen van je haar. Bovendien is de Shasim krultang uitgerust met een oververhittingsbeveiliging, waardoor je zonder zorgen kunt stylen, wetende dat het apparaat zichzelf uitschakelt als het te warm wordt. Dit geeft je gemoedsrust en maakt het gebruik van de krultang nog comfortabeler.

Gebruiksgemak-zijaanzicht2
.

Haartype

Krullen voor ieder haartype!

Het testen van de Shasim automatische krultang op verschillende haartypes is een belangrijk aspect bij het beoordelen van de productprestaties. Bij dun haar is het vaak een uitdaging om langdurige krullen te creëren. Dankzij de keramische coating en gelijke warmteverdeling van deze krultang, is het echter mogelijk om zelfs bij dun haar prachtige krullen te krijgen. De krultang warmt snel op en zorgt ervoor dat de dunne lokken niet beschadigd raken door oververhitting. Het resultaat is een volledige transformatie, waarbij dun haar plotseling volumineus en levendig wordt door de perfecte krullen.

Voor mensen met dik haar kan het vaak lastig zijn om krullen te creëren die langdurig blijven zitten. De Shasim automatische krultang kan echter ook hierbij wonderen verrichten. Dankzij de ergonomische vorm en de gelijke warmteverdeling, kan de krultang moeiteloos door het dikke haar glijden en voor prachtige, langhoudende krullen zorgen. Of je nu strakke krullen of een meer natuurlijke look wilt, de krultang levert altijd professionele resultaten op.

Voor gekruld of steil haar kan het gebruik van een krultang soms een risico vormen, waardoor het haar beschadigd kan raken of de krullen niet hun gewenste vorm behouden. Gelukkig is de Shasim automatische krultang hierop voorbereid. Met de afgeronde randen en de bescherming tegen oververhitting, kun je veilig en zonder zorgen je gekrulde of steile haar transformeren in prachtige krullen. De krultang zorgt voor een gelijkmatige verwarming van het haar, waardoor het haar niet alleen gekruld, maar ook gezond en glanzend blijft.

Kortom, de Shasim automatische krultang overtreft de verwachtingen bij het testen op verschillende haartypes. Of je nu dun, dik, gekruld of steil haar hebt, de krultang biedt een betrouwbare oplossing voor het creëren van prachtige krullen. Met zijn snelle opwarming, ergonomische vorm en beschermende functies, zorgt de Shasim automatische krultang voor een veilige en professionele stylingervaring.

Haartype-sfeerfoto2
.

Shasim Automatische krultang Haarkruller krultang kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Shasim krultang heeft indruk gemaakt met zijn nauwkeurige temperatuurregeling en vermogen om strakke en veerkrachtige krullen te maken zonder het haar te beschadigen. Zowel bij fijn haar als dik haar presteerde de krultang uitstekend, met gelijkmatige warmteverdeling en langdurige krullen. Met zijn veiligheidsfuncties en gebruiksvriendelijke ergonomie is dit een betrouwbare optie voor iedereen die op zoek is naar prachtige krullen.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo