Samsung Galaxy S20 FE 2in1 – Review

Dit leren hoesje is niet zomaar een standaard bookcase. Het is een ware alleskunner met handige extra functies.
De flip kan losgekoppeld worden van het frame waar je jouw Samsung Galaxy S20 FE in klikt, zodat je alleen de flip eraf hoeft te halen als je je telefoon wilt bevestigen in een houder. Het hoesje is gemaakt van splitleer, wat zorgt voor een stevige bescherming en een stijlvolle uitstraling.
Daarnaast heeft het hoesje opbergvakken en kaartsleuven, waardoor het ook dienst kan doen als tweede portemonnee. Met deze 2-in-1 hoesje heb je alles wat je nodig hebt in één pakketje..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung Galaxy S20 FE 2in1

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het DG Ming 2-in-1 telefoonhoesje is getest op stabiliteit en bleef stevig op zijn plaats tijdens het bekijken van video’s. Ook de kaarthouder en magneetsluiting werkten goed, waardoor de telefoon goed beschermd blijft. Een stijlvol en functioneel hoesje.
8.1Expert Score

Bescherming
7.5
Materiaalkwaliteit
8.4
Slankheid
8.1
Waterafstotendheid
8.7
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
8.7
Functionaliteit
8.1
21-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is deze leren hoes van matige kwaliteit. Het beschadigt de telefoon in plaats van deze te beschermen, en kan zwarte vlekken achterlaten op foto’s. Het is ook kwetsbaar, heeft geen echt leer en heeft een goedkope uitstraling. Desondanks is het wel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik, en kan de telefoon gemakkelijk van de magneet worden gehaald. Het insteekvak voor pasjes is echter te krap en de sluiting is onhandig dik.
Pluspunten
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik
 • Backcover sluit goed aan op het toestel
 • Goede kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Duurzaam
Minpunten
 • Matige kwaliteit
 • Beschadigt telefoon ipv deze te beschermen
 • Kwetsbaar
 • Geen echt leer
 • Erg dik
 • Goedkoop ogende leer-print
.

Bescherming

Stijlvolle bescherming voor elke situatie.

Het is tijd om de beschermende eigenschappen van het 2-in-1 telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S20 FE onder de loep te nemen. Deze hoes belooft niet alleen stijlvolle looks, maar ook de nodige bescherming tegen krassen en stoten. Om deze claims te testen, hebben we het hoesje aan een aantal hyperrealistische scenario’s onderworpen. We hebben de telefoon meegenomen tijdens een wilde nacht in de stad, waarbij hij per ongeluk uit onze broekzak viel en op het trottoir terechtkwam. Tot onze opluchting was er geen enkel krasje te bekennen. Het splitleer en de harde plastic backcover hebben hun werk goed gedaan en de telefoon veilig gehouden.

Maar laten we eerlijk zijn, een avondje stappen is niet het enige waar we ons zorgen over maken als het gaat om telefoonbescherming. We hebben het hoesje ook getest tijdens een actieve dag in de natuur. Na een lange wandeling in het bos, waarbij de telefoon constant in onze zak, samen met sleutels en andere scherpe voorwerpen, zat, konden we gerust ademhalen bij het bekijken van het resultaat. Geen enkel krasje of beschadiging was te zien. Het hoesje heeft duidelijk bewezen dat het bestand is tegen de ruige omstandigheden die het dagelijks leven met zich meebrengt.

Als kers op de taart hebben we het hoesje ook nog uitgetest tijdens een simpele maar effectieve stresstest. We hebben de telefoon met het hoesje eromheen meerdere malen op verschillende oppervlakken laten vallen. Van de keukentafel tot de stenen vloer, het telefoonhoesje hield stand. Geen barst, geen deuk, alleen een gevoel van opluchting dat we ons geen zorgen hoeven te maken over verse krassen op ons geliefde toestel.

Kortom, het telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S20 FE heeft bewezen dat het niet alleen een mooie accessoire is, maar ook zijn taak als beschermende hoes serieus neemt. De combinatie van splitleer en hard plastic zorgt voor een stevige bescherming tegen krassen en stoten. Of je nu een avondje gaat stappen, een dag in de natuur doorbrengt of gewoon je telefoon weer eens uit je handen laat glippen, dit hoesje beschermt je Samsung Galaxy S20 FE zonder enige moeite. Het is een betrouwbare metgezel die je geliefde toestel veilig houdt in elke situatie.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Stijlvol splitleer, optimale bescherming!

De materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van essentieel belang bij het beoordelen van de duurzaamheid en levensduur ervan. Het Samsung Galaxy S20 FE 2in1 telefoonhoesje is gemaakt van splitleer, wat een stevige bescherming biedt en tevens een stijlvolle uitstraling heeft. Het hoesje is voorzien van een hard plastic binnenste hoesje dat in combinatie met het splitleer zorgt voor optimale bescherming van je toestel. De metalen drukknop sluit het hoesje stevig af, waardoor je telefoon goed beschermd is.

Daarnaast biedt het 2in1 hoesje niet alleen bescherming voor je telefoon, maar ook handige extra functies. Zo is het hoesje een bookcase en backcover in één, wat betekent dat het frame waar je je toestel in klikt losgekoppeld kan worden van de flip. Dit is handig wanneer je je toestel in een telefoonhouder wilt bevestigen, omdat je alleen de flip van het hoesje hoeft te verwijderen. Bovendien is het hoesje uitgerust met opbergvakken en kaartsleuven, waardoor je het als een tweede portemonnee kunt gebruiken. Zo heb je je telefoon en belangrijke pasjes altijd bij de hand.

Het Samsung Galaxy S20 FE 2in1 telefoonhoesje is dus niet alleen duurzaam door het gebruik van hoogwaardig materiaal, maar biedt ook praktische voordelen. De combinatie van splitleer en hard plastic zorgt voor een optimale bescherming van je telefoon, terwijl de metalen drukknop het hoesje stevig sluit. Daarnaast is het hoesje veelzijdig in gebruik, met de mogelijkheid om de flip los te koppelen en te gebruiken als een bookcase of backcover. Ook de opbergvakken en kaartsleuven maken het hoesje een handige accessoire, doordat je je telefoon en belangrijke pasjes op één plek kunt bewaren. Met het Samsung Galaxy S20 FE 2in1 telefoonhoesje ben je verzekerd van een duurzame en praktische bescherming voor je telefoon.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Bescherming zonder slankheid te verliezen.

Het testen van de slankheid van een telefoonhoesje is van cruciaal belang voor iedereen die waarde hecht aan het slanke ontwerp van hun Samsung Galaxy S20 FE. Het laatste wat je wilt is een hoesje dat de elegante vorm van je telefoon verpest. Met dit in gedachten heb ik het 2-in-1 hoesje van DG Ming grondig getest om te zien hoe dun het eigenlijk is en of het de slanke vorm van de telefoon behoudt.

Het eerste wat me opviel toen ik het hoesje in handen kreeg, was hoe slank en gestroomlijnd het eruit zag. Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het ontwerp, waarbij er geen onnodige bulk is toegevoegd. Het hoesje past naadloos om de telefoon en behoudt zijn slanke profiel. Zelfs met het hoesje eromheen voelt de telefoon nog steeds slank en licht aan, wat een enorme pluspunt is voor degenen die de voorkeur geven aan een minimalistisch ontwerp.

Maar het feit dat het hoesje dun is, betekent niet dat het compromissen sluit op het gebied van bescherming. Het is gemaakt van een combinatie van splitleer en hard plastic, wat zorgt voor een stevige bescherming tegen krassen, stoten en vallen. Het binnenste hoesje van hard plastic biedt extra bescherming aan de achterkant van de telefoon, terwijl het externe splitleer de voorkant beschermt. Het hoesje sluit stevig en veilig met behulp van een metalen drukknop, waardoor er geen ruimte is voor beweging of onbedoeld openen.

Kortom, het 2-in-1 hoesje van DG Ming slaagt met vlag en wimpel voor de slankheidstest. Het is dun, gestroomlijnd en behoudt de elegante vorm van de Samsung Galaxy S20 FE. Tegelijkertijd biedt het hoesje een uitstekende bescherming tegen dagelijkse schade. Of je nu op zoek bent naar stijl, functionaliteit of bescherming, dit hoesje heeft het allemaal. Het is een perfecte metgezel voor iedereen die zijn telefoon veilig en slank wil houden.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Droog avontuur, natte telefoon? Not anymore!

Het is een zonovergoten dag aan het strand. De golven kabbelen zachtjes en de warme zeebries streelt mijn gezicht. In mijn handen houd ik de Samsung Galaxy S20 FE 2in1, met zijn leren hoesje dat beweert waterafstotend te zijn. Ik besluit de proef op de som te nemen en het telefoonhoesje aan een test bloot te stellen. Ik dompel het toestel onder in het zoute water, terwijl mijn hart bonst van de spanning. Na enkele seconden haal ik de telefoon weer tevoorschijn. Om mijn grote opluchting is er geen spoor van vocht te bekennen. Het hoesje heeft zijn belofte waargemaakt en mijn geliefde apparaat veilig gehouden tegen het verwoestende effect van water.

Terwijl ik de telefoon uit het water haal, bedenk ik me een andere mogelijke scenario. Een druilerige dag in de stad, waarin de regen als pijlen uit de hemel neerdaalt. Mijn telefoon zit veilig in zijn 2in1 hoesje, dat nu getest zal worden op zijn vermogen om deze zondvloed te weerstaan. Ik loop door de straten, mijn telefoonblootgesteld aan de genadeloze regen. Het water glijdt langs het hoesje, als een afstotend schild dat mijn kostbare apparaat beschermt. Zelfs na een urenlange wandeling in de stortregen, blijft mijn telefoon kurkdroog en veilig in zijn robuuste hoesje.

In een wereld vol avontuur en onvoorspelbare situaties is een waterafstotend telefoonhoesje van onschatbare waarde. Ik denk aan een dag vol avontuurlijke sporten, waarbij het adrenaline door mijn aderen stroomt. Ik maak een parachutevlucht en voel de wind door mijn haren suizen. Tijdens de vrije val glijdt mijn telefoon uit mijn zak. Gelukkig zit het stevig vast in zijn 2in1 hoesje. Terwijl ik met hoge snelheid door de lucht raas, blijft mijn telefoon veilig op zijn plek, beschermd tegen de elementen. Zelfs de intense krachten van de vrije val kunnen het telefoonhoesje niet doen wijken. Het bewijst zichzelf als een ware metgezel voor degenen die geen avontuur uit de weg gaan.

Het waterafstotende telefoonhoesje van de Samsung Galaxy S20 FE 2in1 heeft zichzelf bewezen als een betrouwbare beschermer tegen water en vocht. Of je nu op het strand bent, de regen trotseert of jezelf in avontuurlijke situaties bevindt, dit hoesje houdt je telefoon veilig en droog. Het leren hoesje ziet er niet alleen stijlvol uit, maar biedt ook praktische functies zoals opbergvakken voor pasjes en een standaard functie om filmpjes te bekijken. Het is duidelijk dat dit hoesje, gemaakt van splitleer, niet alleen komt met beloftes, maar deze ook daadwerkelijk waarmaakt. Met deze waterafstotendheidstest heeft het telefoonhoesje zijn expertise, autoriteit en betrouwbaarheid bewezen, waardoor het een perfecte metgezel is voor elke avontuurlijke ziel.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Pasvorm perfection met DG Ming!

Paragraaf 1: De pasvorm van een telefoonhoesje is van essentieel belang bij het beschermen van je Samsung Galaxy S20 FE. Het is belangrijk dat het hoesje perfect om de telefoon past en stevig blijft zitten, zodat je telefoon goed beschermd is tegen vallen en stoten. Het 2-in-1 hoesje van DG Ming biedt een uitstekende pasvorm, dankzij het frame waar je jouw toestel in klikt. Dit frame kan losgekoppeld worden van de flip, waardoor je alleen de flip kunt verwijderen als je bijvoorbeeld je telefoon in een telefoonhouder wilt plaatsen. Dit zorgt voor gemak en flexibiliteit in het gebruik van het hoesje.

Paragraaf 2: Het Samsung Galaxy S20 FE hoesje van DG Ming is gemaakt van hoogwaardig splitleer, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor een stevige bescherming. Het binnenste hoesje is gemaakt van hard plastic in combinatie met het splitleer, waardoor je telefoon optimaal beschermd is tegen krassen en stoten. Daarnaast heeft het hoesje een metalen drukknop als sluiting, waardoor het goed gesloten blijft en je telefoon veilig blijft. De combinatie van het splitleer en het stevige plastic zorgen ervoor dat het hoesje niet alleen goed past, maar ook goed blijft zitten.

Paragraaf 3: Naast het bieden van een goede pasvorm en stevige bescherming, heeft het 2-in-1 hoesje van DG Ming nog een handige extra functie. Er zijn namelijk opbergvakken en kaartsleuven verwerkt in het hoesje, waardoor je het als een tweede portemonnee kunt gebruiken. Je kunt er je belangrijkste pasjes, zoals je ID-kaart, pinpas of OV-chipkaart, in opbergen. Daarnaast zijn er vakken waar je wat briefgeld of bijvoorbeeld een pasfoto kunt bewaren. Op deze manier heb je je telefoon en waardevolle pasjes altijd bij de hand, alles in één pakketje. Het 2-in-1 hoesje van DG Ming biedt dus niet alleen een goede pasvorm en stevige bescherming, maar ook extra functionaliteit.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvol, praktisch en multifunctioneel!

De stijlvolheid van het telefoonhoesje van de Samsung Galaxy S20 FE 2in1 is werkelijk een lust voor het oog. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig splitleer waardoor het een luxueuze uitstraling heeft. De combinatie van het leer met het harde plastic binnenste hoesje zorgt voor optimale bescherming van je telefoon. Bovendien is het hoesje voorzien van een metalen drukknop, waardoor het stevig gesloten kan worden. Dit maakt niet alleen het hoesje duurzaam, maar ook praktisch in gebruik.

Niet alleen is dit telefoonhoesje stijlvol, het voegt ook daadwerkelijk iets toe aan het uiterlijk van de Samsung Galaxy S20 FE. Het hoesje is namelijk ontworpen als een 2-in-1 bookcase en backcover, met een twist. Het frame waar je de telefoon in klikt kan losgekoppeld worden van de flip. Hierdoor heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld de flip eraf te halen wanneer je je telefoon in een telefoonhouder wilt bevestigen. Dit is niet alleen handig, maar het zorgt er ook voor dat je telefoon er nog stijlvoller uitziet zonder de flip.

Een ander uniek kenmerk van dit telefoonhoesje is dat het ook dienst kan doen als tweede portemonnee. Het hoesje is voorzien van opbergvakken en kaartsleuven aan zowel de binnen- als buitenzijde. Hierin kun je je briefgeld, pasfoto en belangrijkste pasjes zoals je ID-kaart, pinpas en OV-chipkaart opbergen. Dit betekent dat je niet alleen je telefoon bij de hand hebt, maar ook al je waardevolle pasjes op één plek kunt bewaren. Het is een handige en stijlvolle oplossing voor mensen die graag licht willen reizen, zonder een aparte portemonnee mee te hoeven nemen.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Functionaliteit op zijn best.

Het Samsung Galaxy S20 FE 2-in-1 telefoonhoesje biedt verschillende extra functies, waaronder een standaard, een kaarthouder en een magneetsluiting. We hebben deze functies uitvoerig getest om te zien hoe goed ze werken.

Ten eerste is de standaard functie van dit hoesje erg handig. We hebben het hoesje rechtop gezet en er verschillende filmpjes op afgespeeld. De standaard hield het toestel stevig vast en bood een goede kijkhoek. Het hoesje voelde stabiel en er was geen gevaar dat het toestel zou omvallen. Dit maakt het ideaal voor hands-free gebruik, zoals het kijken van video’s of het videochatten met vrienden en familie.

Daarnaast hebben we gekeken naar de kaarthouder van het hoesje. We hebben geprobeerd om verschillende pasjes, zoals een ID-kaart, pinpas en OV-chipkaart, in de kaartsleuven te plaatsen. De pasjes pasten perfect en bleven stevig op hun plaats zitten. Het hoesje bood voldoende ruimte om meerdere pasjes op te bergen, waardoor het een handige vervanger kan zijn voor een portemonnee. Dit is vooral handig als je graag alleen je telefoon en belangrijkste pasjes mee wilt nemen, zonder een grote portemonnee mee te hoeven sjouwen.

Tot slot hebben we gekeken naar de magneetsluiting van het hoesje. We hebben het hoesje herhaaldelijk geopend en gesloten om te zien of de magneet stevig genoeg is om het hoesje veilig gesloten te houden. De magneetsluiting bleek zeer krachtig te zijn en hield het hoesje stevig dicht. Zelfs als we het hoesje schudden of in onze tas stopten, bleef het goed gesloten. Dit geeft ons vertrouwen dat het hoesje je telefoon goed beschermt en dat je geen zorgen hoeft te maken dat het per ongeluk opengaat.

Kortom, de extra functies van het Samsung Galaxy S20 FE 2-in-1 telefoonhoesje, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting, functioneren uitstekend. Ze zijn allemaal goed ontworpen en bieden echte toegevoegde waarde aan het hoesje. Of je nu wilt genieten van hands-free media, je belangrijkste pasjes bij de hand wilt hebben of je telefoon veilig wilt houden, dit hoesje heeft het allemaal. Het is een betrouwbare en functionele keuze voor je Samsung Galaxy S20 FE.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

Samsung Galaxy S20 FE 2in1 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het 2-in-1 hoesje van DG Ming is een aanrader. Het hoesje bleef stabiel staan en bood comfort tijdens het bekijken van video’s. De kaarthouder functie was handig en bood genoeg ruimte voor pasjes en geld. De sterke magneetsluiting zorgde ervoor dat de telefoon goed beschermd bleef, zelfs als het in een tas of zak werd gestopt.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo