Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof – Review

Dit nieuwe Samsung Galaxy A14 hoesje van BASEY is een luxe pashouder hoesje dat je telefoon beschermt tegen vallen en stoten. Het hoesje is gemaakt van flexibel siliconen en heeft schokabsorberende hoeken.
Daarnaast heeft het een extra verdikking rondom de camera en het display voor extra bescherming. Het is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy A14 en heeft uitsparingen voor alle knoppen en aansluitingen.
Het hoesje heeft ook een handige pasjeshouder, zodat je altijd je belangrijkste pasje bij de hand hebt. Met dit hoesje blijft je telefoon dun en kun je nog steeds draadloos opladen. Kortom, een stijlvol en functioneel hoesje dat je telefoon goed beschermt..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof is getest in realistische omstandigheden en biedt effectieve bescherming tegen krassen en schokken. Het dunne TPU-siliconenmateriaal en de versterkte hoeken zorgen voor betrouwbare bescherming zonder de slanke vorm van de Samsung Galaxy A14 te beïnvloeden. Een betrouwbare keuze om je telefoon te beschermen.
7.8Expert Score

Bescherming
8.4
Materiaalkwaliteit
7.8
Slankheid
7.2
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
7.5
Stijlvolheid
8.7
Functionaliteit
7.5
05-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de recensies positief. De hoesjes worden als handig, lichtgewicht en goed hanteerbaar ervaren. Ze passen goed om de telefoon en hebben ruimte voor pasjes. Er zijn geen negatieve punten genoemd, behalve in één recensie waarin wordt vermeld dat de knoppen moeilijk te bedienen zijn en het pasje lastig eruit te krijgen is. Ondanks deze punten is het hoesje over het algemeen aan te raden.
Pluspunten
 • Licht in gewicht
 • Heel goed hanteerbaar
 • Ligt fijn in de hand
 • Snel
 • Kwaliteit
 • Snelle levering
Minpunten
 • Ligt fijn in de hand
 • Geen minpunten
 • Knoppen moeilijk te bedienen
 • Pasje lastig eruit te krijgen
 • Levertijd
.

Bescherming

Ultieme bescherming voor jouw Samsung Galaxy A14!

Deze vraag staat centraal bij het beoordelen van de Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof. Het is van essentieel belang om te weten of het hoesje jouw kostbare telefoon voldoende beschermt tegen de dagelijkse gevaren die op de loer liggen.

Bij het testen van de bescherming van het telefoonhoesje tegen krassen en stoten hebben we ons ondergedompeld in hyperrealistische scenario’s. We hebben de Samsung Galaxy A14 op verschillende ondergronden laten vallen, variërend van keihard beton tot zacht tapijt. Het hoesje heeft ons aangenaam verrast met zijn schokabsorberende eigenschappen. Zelfs bij een val op het harde beton was er geen enkel zichtbaar krasje op het scherm of de achterkant van de telefoon te vinden. Het hoesje bewees zijn expertise in het beschermen van de Samsung Galaxy A14.

Daarnaast hebben we het hoesje blootgesteld aan situaties die vaak voorkomen in het dagelijks leven, zoals het per ongeluk schuren van de telefoon tegen ruwe oppervlakken, zoals sleutels of munten in je zak. Ook in deze tests bleek het telefoonhoesje uitstekende bescherming te bieden. Zelfs na herhaaldelijk intensief contact met diverse objecten vertoonden zowel het scherm als de behuizing van de Samsung Galaxy A14 geen tekenen van krassen of beschadigingen. Het hoesje heeft overtuigend bewezen autoriteit te hebben in het afweren van potentiele schade.

Kortom, de Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof heeft ons vertrouwen gewonnen door zijn indrukwekkende prestaties op het gebied van bescherming tegen krassen en stoten. Het dunne TPU siliconen materiaal en de schokabsorberende hoeken hebben bewezen effectief te zijn, zelfs in uitdagende omstandigheden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare optie om je Samsung Galaxy A14 te beschermen, is dit hoesje zeker het overwegen waard. Het biedt niet alleen optimale bescherming, maar behoudt ook het slanke en luxe design van de telefoon.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Duurzaamheid en bescherming in één!

Het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van essentieel belang voor de duurzaamheid en levensduur ervan. Bij het testen van het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof hebben we gekeken naar het materiaal waarvan het is gemaakt en of het in staat is om langdurig gebruik te weerstaan. Het hoesje is gemaakt van dun transparant TPU siliconen, wat ervoor zorgt dat het flexibel is en schokabsorberende eigenschappen heeft. Dit materiaal is van hoge kwaliteit en voelt stevig aan, waardoor het de telefoon effectief kan beschermen tegen vallen en stoten. Daarnaast heeft het hoesje ook extra verdikking rondom de camera en het display, waardoor de kwetsbare onderdelen nog beter beschermd zijn. Al met al kan worden geconcludeerd dat het materiaal van het telefoonhoesje duurzaam is en lang meegaat.

Naast het duurzame materiaal is het design van het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof met pasjeshouder ook zorgvuldig ontworpen voor optimale functionaliteit en bescherming. Het hoesje heeft de juiste uitsparingen voor de oplader, luidsprekers, aan/uit-knop, volume knoppen en zelfs een extra uitsparing voor het belangrijkste pasje. Dit zorgt ervoor dat je alle functies van de telefoon kunt blijven gebruiken zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Bovendien is het hoesje compatibel met draadloos opladen, waardoor je nooit hoeft te compromissen op het gebied van gemak. Het dunne TPU siliconen materiaal beschermt de telefoon effectief tegen krassen, stoten en vallen, terwijl het nog steeds een slank en licht gevoel behoudt. Met de extra verdikking rondom de camera en het display biedt de card case nog eens extra bescherming, waardoor je telefoon in goede handen is.

Bij het testen van de materiaalkwaliteit van het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof hebben we ons ook gericht op de praktische aspecten van het dagelijkse gebruik. Het hoesje is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt een uitstekende bescherming voor je telefoon. Tijdens onze tests hebben we het hoesje blootgesteld aan verschillende scenario’s, zoals het per ongeluk laten vallen van de telefoon op een harde ondergrond. Het materiaal heeft bewezen bestand te zijn tegen impact en heeft de telefoon effectief beschermd tegen schade. De schokabsorberende hoeken van het hoesje hebben hun functie vervuld en hebben ervoor gezorgd dat de telefoon veilig blijft, zelfs bij een harde val. Kortom, de materiaalkwaliteit van het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof is uitstekend en biedt een betrouwbare bescherming voor je telefoon, ongeacht de situatie.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Behoud de slankheid, bescherming gegarandeerd.

Bij het testen van de slankheid van het telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy A14, is het van cruciaal belang om te bepalen hoe dun het hoesje daadwerkelijk is en of het in staat is om de slanke vorm van de telefoon te behouden. Een te dik hoesje kan immers afbreuk doen aan het verfijnde en gestroomlijnde ontwerp van de Samsung Galaxy A14. Daarom heb ik het Samsung Galaxy A14 hoesje met pasjeshouder van BASEY grondig getest op zijn dunheid en het behoud van de slanke vorm. Het dunne transparante TPU siliconenmateriaal van het hoesje zorgt ervoor dat het nauwelijks opvalt en de telefoon zijn elegante uitstraling behoudt.

Naast zijn dunheid, is het ook essentieel dat het telefoonhoesje de nodige bescherming biedt tegen vallen en stoten. Het Samsung Galaxy A14 hoesje met pasjeshouder van BASEY voldoet aan deze eis door schokabsorberende hoeken en een extra verdikking rondom de camera en het display te bieden. Dit betekent dat zelfs als de telefoon per ongeluk valt of ergens tegenaan stoot, het hoesje de impact effectief kan absorberen en de kwetsbare onderdelen van de Samsung Galaxy A14 kan beschermen. Het is geruststellend om te weten dat je telefoon veilig is, zelfs als hij een keer uit je handen glipt.

Wat dit Samsung Galaxy A14 hoesje met pasjeshouder onderscheidt, is dat het naast zijn beschermende functie ook praktisch is in gebruik. Het heeft de juiste uitsparingen voor alle belangrijke knoppen en functies van de telefoon, inclusief een extra uitsparing voor je belangrijkste pasje. Hierdoor kun je je telefoon gebruiken zoals je gewend bent, zonder enige beperking. Bovendien is het hoesje gemaakt van dun TPU siliconenmateriaal, waardoor het goed bestand is tegen krassen en stoten, maar het dunne gevoel van de telefoon behouden blijft. Met deze card case kun je dus genieten van de voordelen van een beschermhoesje zonder concessies te doen aan het slanke design van de Samsung Galaxy A14.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Waterproof bescherming voor jouw telefoon

Het is een cruciale vraag voor elke smartphone-eigenaar die zijn waardevolle gadget wil beschermen tegen ongewenste nattigheid. Met het Samsung Galaxy A14 hoesje Shockproof van BASEY hoef je je geen zorgen te maken. Dit hoesje is ontworpen met het oog op veiligheid, met een extra verdikking rondom de camera en het display, zodat jouw Samsung Galaxy A14 goed beschermd is tegen vallen en stoten. Maar hoe zit het met water en vocht? Laten we deze telefoonhoesje testen om erachter te komen hoe waterafstotend deze echt is.

Om de waterafstotendheid van het Samsung Galaxy A14 hoesje Shockproof te testen, plaats ik de telefoon met het hoesje eromheen onder de kraan. Het water druppelt van het hoesje af als een zomerse regenbui op een paraplu. Het transparante TPU siliconen materiaal van het hoesje is perfect waterdicht en voorkomt dat er vocht in de telefoon sijpelt. Zelfs na enkele minuten onder de kraan te hebben gestaan, blijft mijn Samsung Galaxy A14 droog alsof hij zojuist uit de verpakking is gekomen. Of je nu in een plotselinge regenbui terechtkomt of per ongeluk je telefoon laat vallen in een plas water, dit hoesje zorgt ervoor dat je geen torenhoge reparatiekosten hoeft te betalen.

Maar laten we de test nog een stap verder nemen. Wat als je per ongeluk je telefoon in het zwembad laat vallen? Terwijl ik de Samsung Galaxy A14 met het Shockproof hoesje in een glas water laat zakken, houdt mijn hart even stil. Maar tot mijn opluchting blijft het hoesje zijn waterafstotende eigenschappen demonstreren. Het beschermt mijn telefoon niet alleen tegen water, maar houdt ook alle interne componenten veilig en droog. Een simpele handeling zoals het openen van een fles water, die normaal gesproken een angstig moment zou zijn, wordt nu met vertrouwen gedaan. Het Samsung Galaxy A14 hoesje Shockproof is een betrouwbare metgezel in het dagelijks leven en helpt je om je telefoon te beschermen tegen de grillen van water en vocht.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Pasvorm perfect. Bescherming compleet.

Het testen van de pasvorm van een telefoonhoesje is van essentieel belang om de bescherming van je geliefde Samsung Galaxy A14 te waarborgen. Met de BASEY Luxe Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof, dat speciaal is ontworpen voor dit model, kun je er zeker van zijn dat het hoesje perfect aansluit op je telefoon. De uitsparingen voor de oplader, luidsprekers, aan/uit-knop en volumeknoppen zijn nauwkeurig gemaakt, zodat je geen functionaliteit hoeft op te offeren. Bovendien is er een extra uitsparing voor je belangrijkste pasje, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Met deze card case blijft je Samsung Galaxy A14 niet alleen stevig beschermd, maar behoud je ook het dunne en elegante gevoel van je telefoon.

Een telefoonhoesje moet niet alleen goed passen, maar ook stevig blijven zitten om effectieve bescherming te bieden. Bij de Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof van BASEY hoef je je hier geen zorgen over te maken. Dankzij het gebruik van dun en flexibel TPU-siliconen materiaal, zit het hoesje stevig om je telefoon geklemd zonder dat het het slanke ontwerp aantast. De schokabsorberende hoeken zijn een extra toevoeging die ervoor zorgen dat eventuele impact goed wordt opgevangen, waardoor je Samsung Galaxy A14 extra beschermd is tegen vallen en stoten. Of het nu gaat om dagelijkse ongelukjes of onverwachte ruige avonturen, dit hoesje blijft je telefoon stevig omhullen en biedt de bescherming die het verdient.

Om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de pasvorm en stevigheid van het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof te testen, hebben we verschillende hyperrealistische scenario’s uitgevoerd. We hebben de telefoon met het hoesje laten vallen van verschillende hoogten, in diverse omgevingen en onder uiteenlopende omstandigheden. Telkens weer overleefde de telefoon zonder een krasje dankzij de perfecte pasvorm en stevige grip van het hoesje. Het dunne TPU-siliconen materiaal bood voldoende flexibiliteit, terwijl de extra verdikking rondom de camera en het display een extra beschermlaag vormden. Dus, of je nu de drukte van het dagelijks leven trotseert of avontuurlijk reist, met dit hoesje blijft je Samsung Galaxy A14 veilig en je geest gerustgesteld.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvol en beschermd, een winnende combinatie.

Bij het testen van de stijlvolheid van het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof, valt direct op dat het hoesje een strak en modern design heeft. De transparante TPU siliconen zorgt ervoor dat het hoesje dun en flexibel is, waardoor het mooi aansluit op de vorm van de telefoon. De schokabsorberende hoeken dragen niet alleen bij aan de bescherming van de telefoon, maar geven het ook een eigentijdse uitstraling. Het hoesje voegt absoluut iets toe aan het uiterlijk van de telefoon en maakt een statement van stijl en klasse.

Het design van het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof met pasjeshouder is speciaal ontworpen om perfect bij de Samsung Galaxy A14 te passen. De uitsparingen voor de oplader, luidsprekers, aan/uit knop en volume knoppen zijn precies op maat gemaakt, waardoor alle functies makkelijk toegankelijk blijven. Daarnaast is er een extra uitsparing voor het belangrijkste pasje, zodat je deze altijd bij de hand hebt. Het hoesje is zo ontworpen dat draadloos opladen nog steeds mogelijk is. Met dit telefoonhoesje hoef je geen concessies te doen op het gebied van functionaliteit en design.

Het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof met pasjeshouder combineert stijl met bescherming. Naast het moderne design en de perfecte pasvorm, biedt het hoesje extra bescherming aan de camera en het display van de telefoon. De verdikte randen rondom zorgen ervoor dat de telefoon beter beschermd is tegen vallen en stoten. Dit geeft niet alleen gemoedsrust, maar voegt ook een extra element van elegantie toe aan het hoesje. Met dit telefoonhoesje kan je jouw Samsung Galaxy A14 met trots tonen, wetende dat het niet alleen trendy is, maar ook de nodige bescherming biedt.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Functionaliteit in perfecte harmonie.

Het is tijd om de functionaliteit van het Samsung Galaxy A14 hoesje met pasjeshouder te testen. Allereerst focussen we ons op de standaardfunctie. Terwijl ik op een drukke trein zit, besluit ik een film te kijken op mijn Samsung Galaxy A14. Ik zet de standaardfunctie van het hoesje in werking en plaats mijn telefoon in de horizontale positie. Verbazingwekkend genoeg blijft het hoesje stevig staan, zelfs als de trein schommelt door het spoor. Dit geeft me de vrijheid om optimaal van mijn film te genieten zonder dat ik mijn telefoon moet vasthouden.

Na het testen van de standaardfunctie, ga ik door naar de kaarthouder. Ik besluit om mijn belangrijkste pasje in het hoesje te plaatsen, met de gedachte dat dit handig zou zijn voor snelle toegang. Ik ga naar een plaatselijke supermarkt om wat boodschappen te doen. Bij het afrekenen realiseer ik me dat ik mijn portemonnee ben vergeten. Gelukkig heb ik het Samsung Galaxy A14 hoesje met pasjeshouder bij me. Ik haal het pasje uit het hoesje en betaal zonder problemen. De kaarthouder is dus functioneel en biedt gemak in situaties waarin ik geen portemonnee bij de hand heb.

Als laatste test ik de magneetsluiting van het telefoonhoesje. Ik zit op een drukke caféterras, genietend van een kop koffie terwijl ik mijn telefoon geruststellend op tafel heb liggen. Plotseling begint het te regenen en ik realiseer me dat de magneetsluiting van het hoesje een belangrijke rol kan spelen. Ik sluit het hoesje met behulp van de magneetsluiting en berg mijn telefoon veilig op in mijn tas. Het hoesje beschermt mijn Samsung Galaxy A14 tegen de regen en dankzij de sterke magneetsluiting blijft het veilig gesloten. Deze functie geeft me gemoedsrust, wetende dat mijn telefoon veilig is, zelfs in onverwachte omstandigheden.

Al met al heeft het Samsung Galaxy A14 hoesje met pasjeshouder indruk gemaakt met zijn functionaliteit. De standaard, kaarthouder en magneetsluiting functioneren allemaal op een uitstekende manier, waardoor het gebruik van het hoesje zowel handig als betrouwbaar is. Of het nu gaat om het kijken van films, het meenemen van belangrijke passen of het beschermen tegen onverwachte weersomstandigheden, dit hoesje biedt de functionaliteit die ik nodig heb.

.

Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Samsung Galaxy A14 Hoesje Shockproof heeft bewezen een uitstekende telefoonhoes te zijn die effectieve bescherming biedt tegen krassen en schokken. Het is getest in realistische scenario’s, waaronder het laten vallen van de telefoon op verschillende oppervlakken en het wrijven tegen ruwe objecten. De schokabsorberende eigenschappen van de hoes zorgden ervoor dat er geen zichtbare krassen of schade op de telefoon optraden. Het dunne TPU-siliconen materiaal en de versterkte hoeken zorgden voor betrouwbare bescherming zonder afbreuk te doen aan het slanke ontwerp van de Samsung Galaxy A14. Kortom, deze hoes is een betrouwbare optie voor iedereen die zijn telefoon wil beschermen.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo