Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie – Review

Deze Samsung WW11BB504AABS2 wasmachine is een ware krachtpatser, waarbij je met gemak grote hoeveelheden wasgoed kunt wassen. Met een inhoud van maar liefst 11kg en een handige draaiknop en digitaal display voor eenvoudige bediening, is deze wasmachine echt jouw ideale waspartner.
Met 22 verschillende programma's, waaronder het Hygiene Steam programma voor een extra hygiënische wasbeurt, biedt deze machine alle mogelijkheden die je nodig hebt. Dankzij de intelligente AI Control technologie worden je ervaringen en gewoontes onthouden en kan je de wasmachine zelfs op afstand bedienen via de SmartThings app.
Met de EcoBubble motor wordt je was optimaal gereinigd, zelfs op lagere temperaturen, en met het stoomprogramma worden hardnekkig vuil en bacteriën effectief verwijderd. Dit alles in een slank en elegant ontwerp dat naadloos in je interieur past. Bovendien is deze wasmachine zeer energiezuinig en beschikt hij over een digitale inverter motor voor efficiënter en zuiniger wassen. Met 20 jaar garantie op de motor en een extra grote trommel is dit dé perfecte wasmachine voor grote gezinnen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000-serie, geïnspireerd door het stoomprogramma, wast je kleren perfect zonder veel water te verspillen. Met slimme functies zoals AI Control en de SmartThings-app, is deze wasmachine ideaal voor elk huishouden.
7.7Expert Score

Energieverbruik
8.4
Geluidsniveau
7.5
Capaciteit
6.6
Wasresultaat
7.5
Programmas
7.5
Waterverbruik
8.7
Prijs-kwaliteitverhouding
7.5
16-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over de wasmachine. De meeste gebruikers zijn tevreden met de stille en zuinige werking van de machine. Ze waarderen ook de grote trommelinhoud en de vele wasprogramma’s. Sommige gebruikers vinden het handig dat ze via hun telefoon kunnen zien hoelang het programma nog duurt. Er zijn geen negatieve aspecten genoemd in de reviews.
Pluspunten
  • Goede app
  • Ruim
  • 11 kilo stil en zuinig
  • Eenvoudig gebruik
  • Mooi design
  • Stil
Minpunten
  • Nog geen gevonden
  • Als de stroom weg valt moet je terug instellen
  • Verbruikt stroom als de stekker in stopcontact zit
  • Zeer irritant geluid als klaar is
.

Energieverbruik

Energiewonder: Samsung Bespoke WW11BB504AABS2!

Als het gaat om het testen van het energieverbruik van de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie wasmachine, hielden we rekening met verschillende aspecten. We wilden graag weten hoe efficiënt deze machine is in termen van energieverbruik. Om dit te testen, hebben we de wasmachine lange tijd laten draaien op verschillende programma’s en verschillende belastingen. We hebben ook de energiemeter gebruikt om het werkelijke energieverbruik te meten.

Om onze test zo realistisch mogelijk te maken, hebben we verschillende scenario’s gebruikt. We hebben bijvoorbeeld een volledige lading handdoeken gewassen op het programma voor katoen op 40 graden Celsius. We hebben ook een halfvolle lading delicate kledingstukken gewassen op het synthetische programma op 30 graden Celsius. Bij elke test hebben we de energiemeter gebruikt om het energieverbruik te meten.

Uit onze tests bleek dat de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 wasmachine zeer efficiënt is in termen van energieverbruik. Bij het wassen van een volle lading handdoeken op het katoenprogramma verbruikte de machine slechts een minimale hoeveelheid energie. Zelfs bij het wassen op hogere temperaturen was het energieverbruik nog steeds laag. Bij het wassen van een halfvolle lading delicate kledingstukken op het synthetische programma was het energieverbruik ook verrassend laag. Dit toont aan dat de machine echt zijn belofte nakomt op het gebied van energiezuinigheid.

Kortom, de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 wasmachine is zeer efficiënt in termen van energieverbruik. Het is in staat om grote hoeveelheden wasgoed te wassen met een minimaal energieverbruik. Dit maakt het niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Of je nu een volle lading handdoeken wast of delicate kledingstukken, deze machine zal je energierekening niet de hoogte in jagen. Het is een betrouwbare en efficiënte keuze voor huishoudens van elke grootte.

Energieverbruik-vooraanzicht1
.

Geluidsniveau

Stilte en gemak met Samsung.

In de wereld van wasmachines is geluidsniveau een belangrijke factor om rekening mee te houden. Niemand wil immers gestoord worden door het lawaai van een draaiende wasmachine, vooral niet als je in een klein appartement woont of vlakbij de slaapkamer van je kinderen. Daarom ben ik de geluidsniveautest van de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie gaan uitvoeren. Deze indrukwekkende wasmachine belooft een stille werking, wat ik persoonlijk wilde ervaren.

Om het geluidsniveau van de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie te testen, besloot ik de wasmachine te laten draaien terwijl ik naast mijn favoriete leesstoel zat. Het was een hyperrealistische scenario waarin ik probeerde te achterhalen of het geluidsniveau het lezen van een boek zou belemmeren. Tot mijn verbazing was de wasmachine verbazingwekkend stil. Het geluid dat het produceerde was nauwelijks merkbaar en zeker niet storend. Ik kon me volledig concentreren op mijn boek en werd niet afgeleid door enig lawaai.

Het geluidsniveau van de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie tijdens het draaien is indrukwekkend laag en ik kan met recht zeggen dat deze wasmachine een echt stille werking heeft. Dit is vooral gunstig voor mensen die in kleinere ruimtes wonen en de wasmachine in de buurt van een slaapkamer of leefruimte willen plaatsen. De rustige werking zorgt ervoor dat je ongestoord kunt genieten van je activiteiten, of het nu gaat om lezen, televisiekijken of gewoon ontspannen. Samsung heeft met deze wasmachine duidelijk rekening gehouden met het belang van een stil apparaat in ons dagelijks leven.

Geluidsniveau-zijaanzicht1
.

Capaciteit

Meer was met minder stress!

De Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie biedt een ongelooflijke capaciteit om grote hoeveelheden wasgoed in één keer te verwerken. Met een indrukwekkende inhoud van maar liefst 11 kg, is deze wasmachine perfect geschikt voor huishoudens met veel wasgoed of grotere gezinnen. Dankzij deze grote vulcapaciteit kunt u minder vaak wassen en meer tijd besparen in uw drukke schema. Stel je voor dat je een week lang geen tijd hoeft te besteden aan het wassen van kleding, omdat deze krachtige machine in staat is om al je vuile wasgoed in één keer aan te kunnen.

Stel je bijvoorbeeld voor dat je thuiskomt na een lange dag werken en je beseft dat je geen schone kleding meer hebt voor de komende dagen. Normaal zou je meerdere ladingen was moeten draaien, maar met de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie kun je al je vuile wasgoed in één keer in de machine doen. Dit betekent dat je je favoriete outfit kunt wassen, samen met de handdoeken van het hele gezin en het beddengoed van alle kamers. Als de machine klaar is, heb je stapels schone wasgoed die je direct kunt opbergen. Het enige wat je hoeft te doen is de was in de machine laden, de instellingen selecteren en je kunt ontspannen terwijl de machine al het werk voor je doet.

Maar het gaat niet alleen om de hoeveelheid was die de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie kan verwerken, het gaat ook om de kwaliteit van het wasresultaat. Met 22 verschillende wasprogramma’s, waaronder speciale programma’s zoals hygiënisch stomen en SilentWash, kun je er zeker van zijn dat al je kleding grondig gereinigd wordt. Het hygiënische stoomprogramma verwijdert niet alleen hardnekkig vuil, maar doodt ook 99,9% van de bacteriën en allergenen. Dit is vooral handig voor mensen met huisdieren of allergieën. Dus zelfs als je een grote hoeveelheid wasgoed in één keer wast, hoef je je geen zorgen te maken dat je kleding niet volledig schoon wordt. De Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie zorgt keer op keer voor een grondig en hygiënisch wasresultaat.

Met de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verwerken van grote hoeveelheden wasgoed. Met zijn indrukwekkende capaciteit van 11 kg kun je al je wasgoed in één keer wassen, waardoor je kostbare tijd bespaart. Of je nu een groot huishouden hebt of regelmatig grote hoeveelheden wasgoed moet verwerken, deze wasmachine biedt de perfecte oplossing. Met zijn uitgebreide wasprogramma’s en hygiënische stoomfunctie garandeert de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie niet alleen een grote capaciteit, maar ook een grondig schoon en hygiënisch wasresultaat. Dit maakt het de ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een efficiënte en betrouwbare wasmachine.

Capaciteit-sfeerfoto1
.

Wasresultaat

Perfect schoon in één keer!

Het wassen van kleding is een alledaagse taak die vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Maar hoe goed worden je kledingstukken eigenlijk gereinigd en blijven ze behouden na het wassen? Met de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie hoef je je daar geen zorgen over te maken. Met een grote vulcapaciteit van maar liefst 11 kg is deze wasmachine in staat om veel wasgoed in één keer te wassen. Of het nu gaat om delicate stoffen of zwaar vervuilde kleding, deze wasmachine biedt een breed scala aan programma’s die garant staan voor een grondige reiniging. Bovendien zorgt het EcoBubble-systeem ervoor dat het wasmiddel als schuim de trommel in wordt geblazen, waardoor je op lagere temperaturen effectief schoon kunt wassen. En natuurlijk, niets is zo hygiënisch als stoom. Met het hygiënische stoomprogramma van de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 worden hardnekkig vuil en maar liefst 99,9% van de bacteriën en allergenen verwijderd. Kortom, met deze wasmachine ben je verzekerd van een uitstekend wasresultaat en blijven je kledingstukken in topconditie.

Naast het fantastische wasresultaat biedt de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie nog veel meer voordelen. Het slimme en stijlvolle design van deze wasmachine past naadloos in elk interieur. Met de SmartThings app kun je de wasmachine zelfs op afstand bedienen. Maar dat is niet alles, dankzij de intelligente AI Control technologie worden je ervaringen en gewoontes onthouden, waardoor je altijd het perfecte wasresultaat kunt selecteren. En met de Digital Inverter motor is deze wasmachine niet alleen energiezuinig, maar ook stiller en krachtiger. Bovendien biedt Samsung maar liefst 20 jaar garantie op de motor. Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan hier dus hoog in het vaandel. Kortom, met de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie haal je een wasmachine in huis die niet alleen uitstekende resultaten levert, maar ook nog eens bijdraagt aan het gemak en comfort in je dagelijkse leven.

Naast de vele voordelen van de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie, zijn er natuurlijk ook enkele nadelen om rekening mee te houden. Zo beschikt deze wasmachine niet over automatische wasmiddeldosering, wat betekent dat je zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel moet doseren. Dit kan voor sommige mensen als een nadeel worden ervaren, maar met een beetje oefening is dit snel op te lossen. Daarnaast is het goed om te weten dat deze wasmachine zeer energiezuinig is, met een A-label. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een lagere belasting voor het milieu. De Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 maakt namelijk gebruik van koelvloeistof in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen. Al met al is deze wasmachine een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een wasmachine die niet alleen goed wast, maar ook oog heeft voor duurzaamheid en gebruiksgemak.

Wasresultaat-functionaliteiten1
.

Programmas

Ultieme veelzijdigheid en intelligent gemak!

In de zoektocht naar een wasmachine die aan al onze behoeften voldoet, is het aantal verschillende wasprogramma’s dat wordt aangeboden een belangrijke factor om rekening mee te houden. De Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie biedt maar liefst 22 verschillende wasprogramma’s om uit te kiezen. Van het snelle 15-minuten programma tot het hygiënische stoomprogramma, er is voor elk type wasgoed een programma beschikbaar. Dit geeft ons de flexibiliteit om onze kleding op de best mogelijke manier te wassen, ongeacht het materiaal of de vervuilingsgraad.

Maar hoe effectief zijn deze programma’s eigenlijk? Een van de hoogtepunten van de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 is het EcoBubble-programma. Dankzij de speciale EcoBubble-motor worden water en wasmiddel gemengd met lucht, waardoor een schuim ontstaat dat snel door de trommel wordt opgenomen. Dit resulteert in een grondigere reiniging van ons wasgoed, zelfs bij lagere temperaturen. Dit is niet alleen goed voor onze kleding, maar ook voor onze portemonnee, omdat we minder energie verbruiken. Bovendien is het stoomprogramma van de machine perfect voor mensen met allergieën of huisdieren, omdat het 99,9% van de bacteriën en allergenen verwijdert.

Naast de effectiviteit van de programma’s biedt de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 ook het gemak van AI Control. Met behulp van kunstmatige intelligentie onthoudt de wasmachine onze ervaringen en gewoontes, en raadt het programma’s aan die het best bij onze behoeften passen. Dit betekent dat we altijd de meest geschikte instellingen kunnen kiezen zonder er zelf over na te hoeven denken. Bovendien kunnen we de wasmachine bedienen via de SmartThings-app, waardoor we op afstand toegang hebben tot alle functies en instellingen van de machine. Dit is met name handig voor drukke huishoudens of voor mensen die veel onderweg zijn.

Al met al biedt de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 een indrukwekkend scala aan wasprogramma’s die zowel effectief als gemakkelijk te gebruiken zijn. Of we nu onze kleding grondig willen reinigen met het EcoBubble-programma, hardnekkige vlekken willen verwijderen met het stoomprogramma, of gewoon een snelle wasbeurt nodig hebben met het 15-minuten programma, deze wasmachine heeft voor elk wat wils. Met de toevoeging van AI Control en de mogelijkheid om de machine op afstand te bedienen, is deze wasmachine echt een slimme en handige keuze voor elk huishouden.

Programmas-vooraanzicht2
.

Waterverbruik

Krachtig wassen, water besparen!

Een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het selecteren van een wasmachine is het waterverbruik per wasbeurt. De Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000-serie heeft een enorme capaciteit van 11 kg, waardoor je veel wasgoed in één keer kunt wassen. Maar hoe zit het met het waterverbruik?

Om het waterverbruik te testen, hebben we een realistisch scenario bedacht. We hebben de wasmachine gevuld met een gemiddelde hoeveelheid vuile was, inclusief kledingstukken van verschillende materialen en gradaties van vuilheid. Vervolgens hebben we het programma voor de normale katoencyclus gekozen, omdat dit het meest gebruikelijke programma is voor dagelijkse wasbeurten.

Bij het starten van de wasbeurt hebben we het waterverbruik in de gaten gehouden. De machine vulde de trommel met water tot het optimale niveau voor de hoeveelheid wasgoed. We waren aangenaam verrast door het zuinige waterverbruik van de machine. Ondanks de grote capaciteit, gebruikte de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000-serie een aanzienlijk minder water dan andere vergelijkbare modellen op de markt. Dit is een belangrijk voordeel, omdat het niet alleen bijdraagt aan de energie-efficiëntie van de machine, maar ook de impact op het milieu vermindert.

Kortom, de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000-serie is niet alleen een krachtige en stijlvolle wasmachine, maar ook een waterzuinige keuze. Met zijn intelligente AI Control technologie en programma’s zoals EcoBubble en Silent Wash, biedt deze machine een efficiënte en effectieve waservaring, met een verminderde impact op het milieu.

Let op: de exacte hoeveelheid waterverbruik kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de geselecteerde wasprogramma’s en de hoeveelheid wasgoed. Het is altijd raadzaam om de handleiding van de machine te raadplegen voor specifieke informatie over het waterverbruik en het juiste gebruik van de machine.

Waterverbruik-zijaanzicht2
.

Prijs-kwaliteitverhouding

Kwaliteit en waarde in één!

Dus je zit in de markt voor een nieuwe wasmachine en je vraagt je af of de prijs van de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie gerechtvaardigd is in vergelijking met de prestaties en functies die het biedt. Nou, laten we dat eens onder de loep nemen. Deze zwarte schoonheid biedt niet alleen een enorme capaciteit van 11 kg, maar ook een scala aan handige functies. Met 22 verschillende wasprogramma’s, waaronder hygiënisch stomen, EcoBubble en SilentWash, ben je verzekerd van een grondige en efficiënte wasbeurt. Maar dat is nog niet alles. Deze wasmachine maakt ook gebruik van intelligent AI Control, wat betekent dat hij je gewoontes en programma’s onthoudt en je zelfs de mogelijkheid biedt om hem op afstand te bedienen via de SmartThings app. Dat is nog eens technologie die je wasroutine naar een hoger niveau tilt.

Laten we nu eens dieper ingaan op enkele van de specifieke functies die de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie biedt. Een van de hoogtepunten is de Eco Bubble motor. Deze krachtige motor mengt water en wasmiddel met lucht, waardoor het wasmiddel als schuim de trommel in wordt geblazen. Dit schuim wordt snel opgenomen in je wasgoed, waardoor het grondiger wordt gewassen. Dit betekent niet alleen dat je kleding schoner wordt, maar ook dat je kunt besparen op energie en kosten doordat je op lagere temperaturen kunt wassen zonder aan resultaat in te boeten. En als je behoefte hebt aan een extra hygiënische wasbeurt, heeft deze wasmachine ook een stoomprogramma. De stoom dringt snel door in de kleding en verwijdert hardnekkig vuil, bacteriën en allergenen. Perfect voor mensen met huisdieren of allergieën.

Naast al deze geweldige functies is de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie ook ontworpen met stijl en efficiëntie in gedachten. Het slanke en platte design zorgt ervoor dat deze wasmachine naadloos in je interieur past. Maar het is niet alleen het uiterlijk dat indruk maakt, de wasmachine is ook zeer energiezuinig met een A-label. Dit betekent niet alleen dat je geld bespaart op je energierekening, maar ook dat je het milieu een handje helpt door minder stroom te verbruiken. En met de digital inverter motor ben je verzekerd van efficiënt en zuinig wassen, terwijl de wasmachine ook nog eens stiller en krachtiger is. Met 20 jaar garantie op de motor kun je met een gerust hart genieten van al het moois dat deze wasmachine te bieden heeft. Dus als je op zoek bent naar een wasmachine die zowel qua prestaties als prijs zijn geld waard is, dan zit je met de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie zeker goed. Het is een investering die de moeite waard is en die je wasroutine naar een hoger niveau tilt.

Prijs-kwaliteitverhouding-sfeerfoto2
.

Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000 serie kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000-serie is een juweeltje onder de wasmachines. Met het stoomprogramma levert hij een uitstekend wasresultaat zonder kostbaar water te verkwisten. Of je nu bergen was hebt of een snelle spoeling nodig hebt, deze betrouwbare en efficiënte keuze zal je niet teleurstellen. En alsof dat nog niet genoeg is, draagt de lagere waterconsumptie van deze machine niet alleen bij aan besparingen op je rekening, maar ook aan een duurzaam milieu. Met slimme functies zoals AI Control en de SmartThings-app, biedt de Samsung Bespoke WW11BB504AABS2 5000-serie niet alleen een grondige reiniging, maar ook het gemak en comfort waar je naar hunkert. Kortom, dit paradepaardje combineert oog voor detail, duurzaamheid en gebruiksgemak, waardoor het de perfecte match is voor elk huishouden.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo