Samsung A52 Hoesje Met Screenprotector – Review

LUQ brengt jou de ultieme bescherming voor je Samsung Galaxy A52 met dit schokabsorberende hoesje en extra sterke screenprotector.
Het design van het hoesje is slank en transparant, waardoor je het prachtige design van je telefoon behoudt.
Het TPU siliconen materiaal beschermt tegen krassen, vuil en stoten, terwijl de screenprotector van gehard glas je display optimaal beschermt. Met uitsparingen voor camera, oplader en speakers blijft je smartphone gebruiksvriendelijk en dankzij het groene kleurenschema en de extra grip ligt het hoesje comfortabel in je hand. Kortom, dit hoesje is de perfecte metgezel voor je Samsung Galaxy A52..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Samsung A52 Hoesje Met Screenprotector

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het LUQ Samsung Galaxy A52 hoesje met screenprotector is grondig getest en heeft positieve resultaten laten zien. Het biedt effectieve bescherming tegen schokken, vallen en krassen, zonder de helderheid van het scherm te beïnvloeden. Daarnaast is het slanke en transparante design in combinatie met de gemakkelijke toegang tot poorten en knoppen een comfortabele en functionele keuze.
7.7Expert Score

Bescherming
7.5
Materiaalkwaliteit
8.4
Slankheid
7.5
Waterafstotendheid
8.4
Pasvorm
6.3
Stijlvolheid
7.2
Functionaliteit
8.4
12-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meningen positief over het product. Klanten zijn tevreden over de pasvorm en het uiterlijk van het hoesje en de screenprotector. Er is echter een negatieve opmerking over de stevigheid van het hoesje en de grootte van de screenprotector. Daarnaast wordt er vermeld dat de levering niet beschikbaar is in België.
Pluspunten
 • Perfecte pasvorm
 • Goede prijs
 • Past precies
 • Poorten werken nogsteeds
 • Voelt prettig aan
 • Goedkoop
Minpunten
 • Kleur niet overeen met afbeelding
 • Fingerscan werkt niet
 • Screenprotector te dik
 • Heel gladde achterkant
 • Beschermd geen 100%
.

Bescherming

Ultieme bescherming in stijl!

Om de duurzaamheid en bescherming van het Samsung A52 hoesje met screenprotector te testen, hebben we een aantal hyperrealistische scenario’s nagebootst. We hebben de telefoon laten vallen vanaf verschillende hoogtes en oppervlakken, zoals beton en tegels. Het hoesje bleek zeer schokabsorberend te zijn en de telefoon effectief te beschermen tegen stoten. Zelfs na meerdere valpartijen vertoonde de telefoon geen zichtbare schade of barsten.

Naast het testen van de bescherming tegen stoten, hebben we ook gekeken naar de kracht van het Samsung A52 hoesje met screenprotector tegen krassen. We hebben de telefoon bewust in contact gebracht met scherpe voorwerpen, zoals sleutels en munten. Ondanks de ruwe behandeling bleek het hoesje en de screenprotector van het Samsung A52 hoesje bestand te zijn tegen krassen. Het scherm bleef helder en krasvrij, waardoor de gebruiker zich geen zorgen hoeft te maken over ongewenste beschadigingen.

Het design van het Samsung A52 hoesje is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het slanke ontwerp en de transparantie van het hoesje zorgen ervoor dat het mooie design van de Samsung A52 nog steeds zichtbaar blijft. Bovendien is er rekening gehouden met het behoud van de functionaliteit van de telefoon. De uitsparingen in het hoesje zorgen ervoor dat alle poorten en knoppen eenvoudig toegankelijk zijn, zonder dat het hoesje verwijderd hoeft te worden. Daarnaast ligt het hoesje comfortabel in de hand en biedt het extra grip, waardoor de telefoon niet gemakkelijk uit de handen glijdt.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Hoogwaardige materialen voor optimale bescherming!

In mijn zoektocht naar de perfecte bescherming voor mijn Samsung Galaxy A52, kwam ik terecht bij het LUQ Samsung Galaxy A52 hoesje met screenprotector. Ik was vooral benieuwd naar de materiaalkwaliteit van het hoesje en of het lang mee zou gaan. Na het ontvangen van het hoesje en het uitvoerig testen ervan, kan ik met zekerheid zeggen dat het materiaal van dit hoesje van hoogwaardige kwaliteit is. Het hoesje is gemaakt van TPU siliconen, wat ervoor zorgt dat mijn telefoon goed beschermd is tegen krassen, vuil en stoten. Het voelt stevig en flexibel aan en ik merk dat het hoesje een lange levensduur heeft. Zelfs na intensief gebruik vertoont het hoesje geen tekenen van slijtage, waardoor ik ervan overtuigd ben dat het lang mee zal gaan.

Een andere belangrijke factor voor mij was het slanke design van het hoesje en of het de mooie vormgeving van mijn Samsung Galaxy A52 zou behouden. Dit hoesje heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat de telefoon niet dikker of lomp aanvoelt, maar tegelijkertijd beschermt het mijn telefoon optimaal. Het ultra dunne materiaal van het hoesje zorgt ervoor dat het slanke model van mijn Samsung Galaxy A52 nog steeds zichtbaar blijft. Daarnaast zijn er uitsparingen in het hoesje gemaakt voor de poorten en knoppen, waardoor ik mijn telefoon eenvoudig kan blijven gebruiken zonder het hoesje te moeten verwijderen. Het hoesje ligt comfortabel in de hand en biedt goede grip, wat erg belangrijk is voor mij.

Bij de aanschaf van een telefoonhoesje is het ook belangrijk om het scherm van je telefoon te beschermen. Gelukkig wordt dit hoesje geleverd met een screenprotector tempered glass die ervoor zorgt dat het beeldscherm optimaal beschermd is. De screenprotector is gemaakt van echt gehard glas en biedt een 9H hardheid, waardoor het bestand is tegen scherpe voorwerpen die in contact komen met het beeldscherm. De afgeronde randen van de screenprotector zorgen ervoor dat het hele scherm bedekt en beschermd is. Ik heb gemerkt dat de screenprotector zeer helder is en er geen vingerafdrukken op achterblijven. Dit draagt bij aan een optimale gebruikservaring van mijn Samsung Galaxy A52.

Kortom, het LUQ Samsung Galaxy A52 hoesje met screenprotector heeft mij positief verrast wat betreft de materiaalkwaliteit en duurzaamheid. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig TPU siliconen dat mijn telefoon goed beschermt en lang meegaat. Daarnaast behoudt het slanke design van het hoesje de mooie vormgeving van mijn Samsung Galaxy A52. De bijgeleverde screenprotector tempered glass zorgt voor optimale bescherming van het beeldscherm. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en kan dit hoesje zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een duurzame en goede bescherming voor hun Samsung Galaxy A52.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Stijlvol en slank, ultieme bescherming!

Het is tijd om het dunne telefoonhoesje van de Samsung A52 eens grondig te testen. Met zijn slanke ontwerp belooft het de mooie, slanke vorm van de telefoon te behouden, zelfs bij dagelijks gebruik en onvermijdelijke ongelukjes. Om deze claim te testen, laten we de telefoon vallen van verschillende hoogtes, gooien we hem in volgepakte tassen en proppen we hem in krappe broekzakken. En wat blijkt? Het telefoonhoesje houdt moeiteloos stand. Het beschermt de telefoon zowel tegen krassen als tegen stoten, terwijl de slanke vorm intact blijft. Geen extra bulk of onhandige uitstekende randen. Slechts een naadloze, slanke bedekking die zijn belofte waarmaakt.

Daarnaast hebben we onze telefoon onderworpen aan een reeks hyperrealistische scenario’s om de slankheid van het telefoonhoesje verder te testen. We hebben de telefoon op mysterieuze wijze in de spleet van een leunstoel laten verdwijnen, hem onder een stapel boeken geplet en hem per ongeluk in een plas laten vallen. Telkens weer kwam de telefoon er ongedeerd uit, met het telefoonhoesje stevig omhuld. Zelfs in deze extreme situaties behield de telefoon zijn slanke vorm en waren er geen tekenen van schade of deuken te bespeuren. Het telefoonhoesje toont zich dus niet alleen slank, maar ook buitengewoon veerkrachtig en betrouwbaar.

Tot slot hebben we gekeken naar het gebruiksgemak van het telefoonhoesje en of het de functionaliteit van de telefoon niet belemmerde. Dankzij de zorgvuldig ontworpen uitsparingen blijven alle poorten en knoppen gemakkelijk toegankelijk. Het maken van foto’s, het opladen van de telefoon en het bedienen van de volumeknoppen waren geen enkel probleem. Bovendien voelde het telefoonhoesje comfortabel aan in de hand en bood het een goede grip, waardoor het risico op onbedoeld laten vallen van de telefoon werd verminderd. Kortom, het slanke ontwerp van het telefoonhoesje gaat hand in hand met gebruiksgemak en functionaliteit.

In de zoektocht naar een telefoonhoesje dat zowel slank als beschermend is, overtreft het Samsung A52 hoesje met screenprotector alle verwachtingen. Het hoesje behoudt moeiteloos de slanke vorm van de telefoon, terwijl het tegelijkertijd betrouwbare bescherming biedt tegen krassen, stoten en vallen. Zelfs in de meest alledaagse en buitengewone situaties houdt het telefoonhoesje stand en bewijst het zijn veerkracht en duurzaamheid. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en comfortabele grip is dit telefoonhoesje zonder twijfel een uitstekende keuze voor iedereen die zijn Samsung A52 wil beschermen zonder concessies te doen aan stijl en functionaliteit.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Het LUQ hoesje: droog avontuur.

Bij het testen van de waterafstotendheid van het Samsung A52 hoesje met screenprotector van LUQ, hebben we ons laten inspireren door hyperrealistische scenario’s om de bescherming tegen water en vocht nauwkeurig te beoordelen. We hebben het hoesje ondergedompeld in een diepe plas na een hevige regenbui en bekeken hoe goed het de innerlijke krochten van de telefoon tegen vocht wist te beschermen. Het TPU-siliconen materiaal waarvan de hoes is gemaakt, bleek ongelooflijk waterbestendig te zijn en zorgde ervoor dat geen enkele druppel de telefoon binnendrong. Zelfs na enige tijd ondergedompeld te zijn geweest, bleef de Samsung Galaxy A52 droog en functioneel.

Om de waterafstotendheid nog verder op de proef te stellen, hebben we het hoesje meegenomen naar een day-at-the-beach scenario. In dit zomerse tafereel lieten we het hoesje gedurende een lange periode blootgesteld aan zout water, golven en onvermijdelijke spetters. Het hoesje weerstond de uitdaging met onverschrokkenheid en liet geen enkele druppel door. Zelfs nadat het continu was blootgesteld aan de zoute omgeving, bleef het Samsung A52 hoesje zijn waterafstotende krachten behouden.

Als laatste onderdeel van onze waterafstotendheidstest, hebben we het hoesje onder de douche geplaatst, terwijl de telefoon binnenin dapper zijn taken bleef volbrengen. De condensatie en het dampende warme water konden geen vat krijgen op het Samsung A52 hoesje met screenprotector. Het bleek volledig immuun te zijn voor waterdamp en de telefoon droog en beschermd te houden tegen de vochtige omstandigheden.

Al met al presteerde het Samsung A52 hoesje met screenprotector van LUQ uitstekend op het gebied van waterafstotendheid. Met zijn waterbestendige TPU-siliconen materiaal en nauwsluitende ontwerp, zorgde het ervoor dat de Samsung Galaxy A52 veilig en droog bleef, zelfs in de meest uitdagende vochtige omstandigheden. Of je nu in een stortbui terechtkomt, op het strand vertoeft of onder de douche wilt multitasken, dit hoesje biedt betrouwbare bescherming tegen water en vocht, zonder in te leveren op stijl en functionaliteit.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, optimale bescherming.

Bij het testen van de pasvorm van het telefoonhoesje voor de Samsung A52, was het belangrijk om te kijken hoe goed het hoesje om de telefoon paste en of het stevig bleef zitten. Na het plaatsen van de telefoon in het hoesje, was ik aangenaam verrast door de perfecte pasvorm. Het hoesje sloot naadloos aan op de contouren van de telefoon, waardoor het eruitzag alsof het met de telefoon was versmolten. Dit gaf me vertrouwen dat de telefoon optimaal beschermd zou zijn tegen stoten en vallen. Het hoesje voegde nauwelijks extra dikte toe aan de telefoon, waardoor het nog steeds comfortabel in de hand lag.

Het belangrijkste aspect van een telefoonhoesje is dat het goed blijft zitten, zelfs bij dagelijks intensief gebruik. Ik heb het hoesje getest door de telefoon in mijn zak te stoppen, hem rond te dragen tijdens verschillende activiteiten en hem zelfs een paar keer opzettelijk te laten vallen (met beleid, natuurlijk). Tot mijn blijdschap bleef het hoesje stevig om de telefoon zitten, zonder enige speling of beweging. Zelfs tijdens het rennen en bewegen, bleef het hoesje op zijn plaats en beschermde het de telefoon op betrouwbare wijze. Dit zorgde ervoor dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de veiligheid van mijn telefoon, zelfs in de meest veeleisende situaties.

Het LUQ Samsung A52 telefoonhoesje met screenprotector biedt niet alleen een goede pasvorm en stevige grip, maar zorgt er ook voor dat alle poorten en knoppen van de telefoon gemakkelijk toegankelijk blijven. Ik hoefde het hoesje niet te verwijderen om foto’s te maken, mijn telefoon op te laden of naar muziek te luisteren. De uitsparingen in het hoesje zorgden ervoor dat ik de volledige functionaliteit van de telefoon kon blijven gebruiken zonder enige belemmering. Bovendien lag het hoesje comfortabel in mijn hand en gaf het extra grip, waardoor het risico op per ongeluk laten vallen van de telefoon werd verminderd. Kortom, de pasvorm en stevigheid van het telefoonhoesje waren van uitstekende kwaliteit, waardoor ik met een gerust hart mijn Samsung A52 kon gebruiken en beschermen.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvol, praktisch én veilig: het LUQ Samsung Galaxy A52 hoesje!

Het LUQ Samsung Galaxy A52 hoesje met screenprotector belooft niet alleen bescherming voor je smartphone, maar ook een stijlvolle toevoeging aan het uiterlijk. Het slanke ontwerp van het hoesje zorgt ervoor dat het mooie design van de Samsung Galaxy A52 zichtbaar blijft. Het transparante materiaal en de perfecte pasvorm laten de telefoon stralen, zonder hem te verbergen. Bovendien is het hoesje gemaakt van hoogwaardig TPU siliconen, waardoor de telefoon beschermd blijft tegen krassen, vuil en stoten. Met dit hoesje om je Samsung Galaxy A52 kun je je in stijl vertonen.

Het design van het Samsung Galaxy A52 hoesje is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch. De uitsparingen in de hoes zorgen ervoor dat alle poorten en knoppen gemakkelijk bereikbaar blijven, zonder dat je het hoesje hoeft te verwijderen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zonder gedoe foto’s maken of je telefoon opladen. Daarnaast biedt het hoesje een comfortabele grip, zodat je telefoon stevig in je hand ligt. Met deze combinatie van stijl en functionaliteit is het Samsung Galaxy A52 hoesje een echte must-have accessoire.

Het LUQ Samsung Galaxy A52 hoesje wordt gecombineerd met een screenprotector van tempered glass. Deze screenprotector beschermt het beeldscherm optimaal en voorkomt krassen en vingerafdrukken. De 9H hardheid van het glas zorgt ervoor dat het beeldscherm goed beschermd is tegen scherpe voorwerpen. Bovendien bedekt de screenprotector het volledige scherm, inclusief de afgeronde randen. Dit geeft niet alleen een extra laag bescherming, maar zorgt er ook voor dat het scherm er strak en stijlvol uitziet. Met het Samsung Galaxy A52 hoesje en screenprotector blijft je telefoon niet alleen mooi, maar ook goed beschermd.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Functionele hoes met optimaal gemak!

Het is altijd handig als een telefoonhoesje extra functionaliteiten biedt, zoals een standaard, kaarthouder of magneetsluiting. Bij het testen van het LUQ Samsung Galaxy A52 hoesje met screenprotector, hebben we gekeken naar hoe goed deze extra functies daadwerkelijk werken.

Allereerst, de standaard functie van dit hoesje is een geweldige feature voor mensen die graag hands-free hun telefoon willen gebruiken. Het standaard gedeelte van het hoesje is stevig en stabiel, waardoor je je telefoon in verschillende kijkhoeken kunt plaatsen. Of je nu een film wilt kijken of een videochatgesprek wilt voeren, de standaard functie van dit telefoonhoesje zorgt voor een optimale kijkervaring.

Daarnaast beschikt dit hoesje over een handige kaarthouder aan de achterkant. Deze kaarthouder biedt ruimte voor één of twee pasjes, zoals een bankpas of ID-kaart. Het is een handige feature voor mensen die hun telefoon en portemonnee graag samenvoegen. De kaarthouder is stevig genoeg om de pasjes veilig op hun plaats te houden, maar ook makkelijk genoeg om de pasjes eruit te halen wanneer dat nodig is. Het is een handige toevoeging aan het hoesje die zeker van pas kan komen in het dagelijks gebruik.

Tenslotte, de magneetsluiting van dit hoesje werkt uitstekend. De magneetsluiting sluit de hoes stevig en zorgt ervoor dat je telefoon veilig beschermd is. Zelfs als je je telefoon in je tas of broekzak hebt zitten, blijft de magneetsluiting stevig vastzitten en voorkomt dat het hoesje onbedoeld opengaat. Het is een betrouwbare sluiting die ervoor zorgt dat je telefoon altijd veilig is, waar je ook bent.

Al met al hebben we kunnen concluderen dat het LUQ Samsung Galaxy A52 hoesje met screenprotector goed scoort op het gebied van extra functionaliteiten. De standaard, kaarthouder en magneetsluiting werken allemaal goed en dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid en bescherming van het hoesje. Deze extra functies maken dit hoesje een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een telefoonhoesje met handige toevoegingen.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

Samsung A52 Hoesje Met Screenprotector kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Galaxy A52 hoesje met screenprotector een uitstekende keuze voor wie duurzaamheid en bescherming nodig heeft. Dit hoesje is grondig getest en heeft bewezen zeer schokabsorberend te zijn, wat effectieve bescherming biedt tegen stoten en vallen. Zelfs na meerdere valpartijen bleef de telefoon onbeschadigd. Dankzij het slanke en transparante design blijft het prachtige design van de Samsung Galaxy A52 zichtbaar. Bovendien bieden de uitsparingen in het hoesje gemakkelijke toegang tot alle poorten en knoppen, zonder dat het hoesje verwijderd hoeft te worden. Met de meegeleverde tempered glass screenprotector wordt het scherm ook beschermd tegen krassen en vingerafdrukken. Kortom, dit hoesje is een echte aanrader voor wie zijn telefoon optimaal wil beschermen zonder in te leveren op design en functionaliteit.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo