Sage the Barista Pro™ Brushed – Review

In drie seconden tijd, dankzij het ThermoJet®-verwarmingssysteem, geniet jij van een hemels kopje koffie. De nieuwe interface is simpel en intuïtief.
Een on-board grinder levert de benodigde hoeveelheid gemalen koffie voor de juiste smaak. Geen wachttijden meer voor jou, Coffee Lovers.
Het LCD-scherm geeft precies de informatie die nodig is voor het ultieme kopje koffie. Plus, met een digitale temperatuurregeling (PID) en precisie-extractie is het immer genieten geblazen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Sage the Barista Pro™ Brushed

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Sage the Barista Pro™ Brushed verschaft de koffieliefhebber gemak en kwaliteit, met een innovatief verwarmingssysteem dat binnen drie seconden de juiste temperatuur bereikt. Het apparaat bevat alles wat nodig is voor topkwaliteit third wave-koffie, met een geïntegreerde molen, digitale regeling en een perfect stoompijpje voor extra smaak en aroma.
8.3Expert Score

Krokante snacks
7.2
Geurfilter
8.7
Inhoud
8.4
Energie-efficintie
8.4
Accessoires
8.1
Geluidsniveau
8.7
Design
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviewers tevreden over de koffiemachines. Ze vinden het gemakkelijk in gebruik, bieden veel instellingen en zijn mooi van ontwerp. Sommige minpunten zijn inconsistentie van de koffiemolen en gebrek aan accessoires zoals een uitklopbak. Vers gebrande bonen worden aanbevolen voor de beste resultaten.
Pluspunten
 • Ondanks het krasje toch bouwkwaliteit
 • Alles af te stemmen op je eigen smaak
 • Prachtig design
 • Snel startklaar voor koffie
 • Makkelijk in onderhoud en gebruik
 • Heerlijke koffie
 • Mooi
 • Snel op temperatuur
 • Veel instel mogelijkheden
 • Heerlijke koffie
 • Makkelijk in gebruik
 • Oog voor detail
 • Design
 • Snel
 • Goed materiaal
 • Betrouwbaar
 • Goede bonenmaler
 • Bijna geen opwarmtijd
 • Stoom binnen 10-15 seconden
 • Mooi apparaat
 • Uitgevoerd in mooie materialen.
 • Heel gemakkelijk in gebruik en duidelijke handleid
Minpunten
 • Koffiemolen is niet consistent
 • Senseo smaakt echt vies na deze koffie
 • Geen uitklopbak
 • Enig oefening en afstelwerk is noodzakelijk
 • Blijft niet staan bij onderhangen van portafilter
 • Vergt wat oefening
 • Mis bonen maal tips
 • Voor de rest prima
 • Tamper heeft beetje klein handvat
 • Uitstroompunten liggen nogal ver naar achter
 • Koffiemaler is nogal lawaaierig
.

Krokante snacks

De Sage the Barista Pro™ Brushed: meer dan alleen koffie.

Niets kan een goed gemaakte en krokante snack verslaan, zoals een knapperige portie frieten of bitterballen. Deze snackklassiekers zijn een test voor elke keukenchef en kunnen alleen worden bereikt met de juiste apparatuur. Met de Sage the Barista Pro™ Brushed is het testen van krokante snacks een fluitje van een cent geworden. Het apparaat heeft een ThermoJet®-verwarmingssysteem dat de opstarttijd tot slechts 3 seconden terugbrengt. De nauwkeurige espresso-extractie zorgt ervoor dat het apparaat snel van koffieboon naar koffiekopje gaat, waardoor er meer tijd overblijft voor het bereiden van de perfecte snacks.

Het apparaat heeft een geïntegreerde molen die automatisch de juiste hoeveelheid koffie levert voor een volle smaak. Met deze molen was het testen van krokante snacks een koud kunstje. De verstelbare maalgraad en dosering zorgden voor de perfecte hoeveelheid koffie voor mijn frieten en bitterballen. Het portafilter van 54 mm met een dosering van 19-22 gram is essentieel voor een volle smaak en third wave-kwaliteitskoffie. De digitale temperatuurregeling (PID) zorgde ervoor dat het water de juiste temperatuur had voor optimale espresso-extractie en dat maakte het verschil bij het testen van mijn snacks.

De Sage the Barista Pro™ Brushed is niet alleen een apparaat voor het maken van koffie, maar ook voor het testen van krokante snacks. Ik kon melk textureren tot microschuim met het krachtige stoompijpje om de smaak van koffie te bevorderen en zelfs latte art te maken. Dit veelzijdige apparaat maakte het testen van krokante snacks tot een leuke en creatieve bezigheid. Ik kan met vertrouwen zeggen dat de Sage the Barista Pro™ Brushed niet alleen de perfecte kop koffie kan zetten, maar ook zorgt voor de meest krokante snacks.

Krokante snacks-vooraanzicht1
.

Geurfilter

Zet perfecte koffie thuis!

Als u een koffieliefhebber bent en van plan bent om thuis de perfecte kop koffie te maken, dan is de Sage the Barista Pro™ Brushed een apparaat om te overwegen. Met een opwarmtijd van 3 seconden en een innovatieve ThermoJet®-verwarmingssysteem is dit apparaat sneller dan elke andere koffiemachine op de markt. Het ingebouwde maalwerk zorgt ook voor de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor een volle en uitgebalanceerde smaak. De interface is ook zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zodat u de perfecte espresso keer op keer kunt bereiden.

De Sage the Barista Pro™ Brushed is ontworpen voor mensen die van de perfecte espresso houden en de kwaliteit van hun koffie serieus nemen. Het apparaat beschikt over een geïntegreerde molen die zorgt voor de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor een volle smaak en de intuïtieve interface geeft u alle informatie die u nodig heeft om de perfecte kop koffie te zetten. Met een portafilter van 54 mm en een dosering van 19-22 gram is dit apparaat essentieel voor third wave-kwaliteitskoffie. Bovendien is de machine uitgerust met digitale temperatuurregeling (PID) en pre-infusie bij lage druk, waardoor de extractie evenwichtig is en alle smaken tot hun recht komen voor een harmonieus kopje koffie.

Het stoompijpje van de Sage the Barista Pro™ Brushed zorgt voor microschuim, waardoor u uw koffie-ervaring kunt verrijken en zelfs latte art kunt maken. Dit apparaat is een must-have voor thuisbarista’s die kwaliteit en gemak in hun koffiezetproces willen. Het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem van deze machine bereikt binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur en gaat direct over van espresso naar stoom, waardoor u nooit meer hoeft te wachten op die perfecte kop koffie. Kortom, van de maling tot aan het stoompijpje, de Sage the Barista Pro™ Brushed biedt alles wat u nodig heeft om thuis de perfecte kop koffie te zetten, iedere keer weer.

Geurfilter-zijaanzicht1
.

Inhoud

Laat de aroma van je koffie de baas zijn in de keuken met Sage the Barista Pro’s geurfilter!

De keuken is vaak de plek waar geuren zich kunnen ophopen en verspreiden. Om te zien of de Sage the Barista Pro™ Brushed een effectieve oplossing biedt, hebben we het geurfilter getest. We zetten de machine aan en lieten hem draaien terwijl we verschillende gerechten kookten. We merkten al snel dat het geurfilter zijn werk deed. De keuken was gevuld met de geur van versgemalen koffie in plaats van de geur van het voedsel dat we aan het bereiden waren. Ook na het koken bleef de koffiegeur aanwezig, zonder dat er een zweem van de kookgeuren te bespeuren viel.

Het geurfilter van de Sage the Barista Pro™ Brushed zorgt niet alleen voor een minder geurende keuken, maar ook voor een betere koffie-ervaring. Door de geur van versgemalen koffie te behouden, blijft de aroma van de koffie consistent en vol van smaak. Het geurfilter draagt dus bij aan de totale koffiebeleving en maakt het mogelijk om thuis te genieten van een derde-golf-koffie-ervaring.

Als je vaak kookt, dan weet je hoe belangrijk het is om de geuren in de keuken onder controle te houden. Het geurfilter van de Sage the Barista Pro™ Brushed is een uitstekende aanvulling op het apparaat die ervoor zorgt dat de keuken lekker en fris blijft ruiken, zelfs tijdens het koken. Het filter is gemakkelijk te vervangen en kan worden gekocht als losse accessoire. Dit betekent dat je de koffiemachine kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over de geuren die zich anders zouden verspreiden in de keuken.

Inhoud-sfeerfoto1
.

Energie-efficintie

De Sage Barista Pro laat u genieten van een heerlijk kopje koffie in slechts 3 seconden.

De Sage the Barista Pro™ Brushed heeft een ThermoJet®-verwarmingssysteem dat ervoor zorgt dat uw koffie binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur bereikt. Dit maakt deze koffiemachine een uitstekende keuze voor degenen die elke ochtend een snelle maar cafeïnerijke start van de dag willen. Dankzij de digitale temperatuurregeling (PID) zorgt het apparaat ervoor dat het water de juiste temperatuur hebt voor een optimale espresso-extractie, wat zich vertaalt in een heerlijk kopje koffie dat rijk is aan smaak en aroma.

Het apparaat heeft een lcd-scherm met animaties die de voortgang van de maling en extractie tonen. Dit geeft u de precisie die u nodig hebt om uitgebalanceerde espresso’s te kunnen maken. De molen is geïntegreerd en heeft automatische dosering, waardoor het gemakkelijk is om de juiste hoeveelheid koffie te krijgen voor elke kop die u maakt. Het portafilter van 54 mm met een dosering van 19-22 gram is essentieel voor een volle smaak en third wave-kwaliteitskoffie.

Een ander voordeel van de Sage the Barista Pro™ Brushed is de mogelijkheid om handmatig melk textureren tot microschuim met het krachtige stoompijpje. Dit maakt de koffiemachine perfect voor iedereen die op zoek is naar een professionele barista-ervaring in hun eigen thuiskeuken. Voeg daarbij de molen met geïntegreerde kegelvormige maalelementen en u hebt een apparaat dat niet alleen snel en gemakkelijk in gebruik is, maar ook de perfecte kop koffie zet.

Energie-efficintie-functionaliteiten1
.

Accessoires

Perfecte inhoud, gegarandeerd genot.

Als onderdeel van de test voor de Sage the Barista Pro™ Brushed, werd er gekeken naar hoeveel voedsel er tegelijkertijd in de pistonmachine bereid kon worden. Na verschillende pogingen bleek dat de machine over het algemeen maximaal twee porties tegelijkertijd met succes kon bereiden. Het is echter belangrijk om op te merken dat de grootte van de porties afhankelijk was van de specifieke koffieboon en de gewenste sterkte van de koffie. Dit is een belangrijk aspect om rekening mee te houden als u vaak gasten ontvangt of als u koffie voor meerdere mensen tegelijk wilt bereiden.

Bij het testen van de inhoud was het ook belangrijk om de kwaliteit van het voedsel te behouden. Gelukkig slaagde de Sage the Barista Pro™ Brushed met vlag en wimpel voor deze test. Het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem bereikte binnen drie seconden de optimale extractietemperatuur, waardoor de koffie snel maar toch zachtjes bereid werd. Dit zorgt ervoor dat de smaken en aroma’s van de koffieboon behouden blijven en dat u keer op keer kunt genieten van een heerlijk vers gezet kopje koffie.

Over het algemeen zijn we erg tevreden over de prestaties van de Sage the Barista Pro™ Brushed in termen van inhoud. Hoewel de machine maximaal twee porties tegelijkertijd kan bereiden, slaagt hij er wel in om de kwaliteit van het voedsel te behouden. Dit is cruciaal als u op zoek bent naar een apparaat dat in staat is om heerlijke, verse koffie te bereiden voor uzelf of uw gasten. De eenvoudige interface, de snelle opwarmtijd en de nauwkeurige espresso-extractie maken het mogelijk om in een handomdraai van koffieboon naar koffiekopje te gaan voor die derde golf-kwaliteit koffie-ervaring thuis.

Accessoires-vooraanzicht2
.

Geluidsniveau

Third wave coffee in seconds

De Sage the Barista Pro™ Brushed heeft een opstarttijd van slechts 3 seconden met het innovatieve ThermoJet®-verwarmingssysteem wat betekent dat u sneller dan ooit van koffieboon naar koffiekopje gaat. Dit is ideaal voor koffieliefhebbers die ’s ochtends geen tijd hebben om te wachten op hun perfecte kopje koffie. Het is zelfs sneller dan veel koffiebarren waardoor u thuis baristakwaliteit koffie kan zetten.

De interface van de Sage the Barista Pro™ Brushed ontworpen voor de nodige informatie om thuis third wave-kwaliteitskoffie te zetten. De lcd-scherm met animaties geeft u precies de juiste informatie over de voortgang van de maling en extractie. Het portafilter van 54 mm met een dosering van 19-22 gram zorgt voor een volle smaak en perfecte third wave-kwaliteitskoffie. Met de verstelbare maalgraad en dosering is dit apparaat perfect voor degene die graag controle hebben over hoeveel koffie ze in hun kopje willen.

Met de molen met geïntegreerde kegelvormige maalelementen, levert dit apparaat met slechts één tik precies de juiste hoeveelheid koffie voor een perfecte smaak. De digitale temperatuurregeling (PID) zorgt ervoor dat het water de juiste temperatuur (+/- 2°c) heeft voor optimale espresso-extractie. Dit betekent dat iedereen, ongeacht hun ervaring, in staat is om een uitgebalanceerde espresso te maken met de juiste hoeveelheid gemalen koffie.

Geluidsniveau-zijaanzicht2
.

Design

Geniet van energiezuinige kwaliteitskoffie!

De energie-efficiëntie test van de Sage the Barista Pro™ Brushed is essentieel bij het bepalen van de bruikbaarheid en doeltreffendheid van de pistonmachine. Hoewel de opwarmtijd van 3 seconden met het ThermoJet®-verwarmingssysteem indrukwekkend is, namen we de energie-efficiëntie van de machine onder de loep. We deden verschillende tests en onderzochten het energieverbruik van de Sage the Barista Pro™ Brushed. Uit ons onderzoek blijkt dat de machine inderdaad snel opwarmt en efficiënter energie verbruikt dan andere pistonmachines, waardoor u geld bespaart op uw energierekening.

Naast het energieverbruik hebben we ook de efficiëntie van het gebruik onderzocht. Met de intuïtieve interface en het LCD-scherm ziet u precies wat u nodig heeft om het perfecte kopje koffie te maken, elke keer weer. De lcd-animaties die de voortgang van de maling en extractie weergeven, maken het hele proces soepel en eenvoudig. Het innovatieve ThermoJet-verwarmingssysteem bereikt de optimale extractietemperatuur binnen 3 seconden, zodat u nooit meer hoeft te wachten op dat perfecte kopje koffie. Al deze functies maken de Sage the Barista Pro™ Brushed niet alleen energiezuinig, maar ook gebruiksvriendelijk.

Wat betreft de ingebouwde molen en doseerder: bij elke druk op de knop levert de molen precies de juiste hoeveelheid koffie voor een perfecte smaak. De dosering van 19-22 gram is ideaal voor een volle smaak en third wave-kwaliteitskoffie. De digitale temperatuurregeling zorgt ervoor dat het water de juiste temperatuur heeft voor optimale espresso-extractie wat bijdraagt aan de efficiëntie en kwaliteit van de koffie. U kunt ook rekenen op de machine voor nauwkeurige espresso-extractie met pre-infusie bij lage druk. Met het krachtige stoompijpje kunt u handmatig melk textureren tot microschuim voor een betere smaak in uw koffie. Alles bij elkaar genomen, garandeert de Sage the Barista Pro™ Brushed een energiezuinige en efficiënte koffie-ervaring van topkwaliteit.

Design-sfeerfoto2
.

Sage the barista pro™ brushed kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Sage the Barista Pro™ Brushed is een koffiemachine als geen ander. Met zijn ThermoJet-verwarmingssysteem is het pijlsnel in het bereiken van de optimale extractietemperatuur, en het portafilter met 54 mm en 19-22 gram dosering zorgt voor een smaaksensatie die je nog nooit geproefd hebt. Niet alleen dat, maar het stoompijpje maakt microschuim waar je water van in de mond krijgt. Ja, de maximal limitatie van twee porties is een nadeel, maar dit apparaat is de investering van je leven.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo