Sage the Barista Pro™ Black – Review

Deze koffiemachine is jouw nieuwe beste vriend. In slechts 3 seconden, dankzij het ThermoJet-verwarmingssysteem, bereikt hij de optimale extractietemperatuur en gaat direct over van espresso naar stoom, zodat je nooit hoeft te wachten op het perfecte kopje koffie.
Met de ingebouwde molen krijg je altijd de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor een volle smaak. Met de digitale temperatuurregeling (PID) en pre-infusie bij lage druk komen alle smaken van de koffie harmonieus tot hun recht.
En de krachtige stoompijpje zorgt ervoor dat je melk perfect kan textureren tot microschuim, zodat je zelfs latte art kan maken. Kortom, met deze koffiemachine maak je thuis third wave-kwaliteitskoffie, en dat allemaal dankzij de intuïtieve interface die je op elk moment alle informatie geeft die je nodig hebt..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Sage the Barista Pro™ Black

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Sage the Barista Pro™ Black is een juweeltje voor koffieliefhebbers. Het apparaat is niet alleen veelzijdig en duurzaam, maar ook energie-efficiënt en kan krokante snacks bereiden. De intuïtieve interface met lcd-scherm en het ingebouwde maalsysteem maken het dienen van perfecte kop koffie erg gemakkelijk.
8.4Expert Score

Krokante snacks
8.4
Geurfilter
8.7
Inhoud
8.7
Energie-efficintie
8.7
Accessoires
8.4
Geluidsniveau
7.5
Design
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de koffiemachines positief ontvangen. De meeste gebruikers zijn tevreden met de bouwkwaliteit, instelmogelijkheden en de smaak van de koffie. Wel zijn er enkele minpunten genoemd, zoals een inconsistente koffiemolen en het ontbreken van een uitklopbak. Het lijkt erop dat de meeste mensen deze machines zouden aanraden aan anderen, mits men bereid is om wat oefening te doen bij het instellen ervan.
Pluspunten
 • Ondanks het krasje toch bouwkwaliteit
 • Alles af te stemmen op je eigen smaak
 • Prachtig design
 • Snel startklaar voor koffie
 • Makkelijk in onderhoud en gebruik
 • Heerlijke koffie
 • Mooi
 • Snel op temperatuur
 • Veel instel mogelijkheden
 • Heerlijke koffie
 • Makkelijk in gebruik
 • Oog voor detail
 • Design
 • Snel
 • Goed materiaal
 • Betrouwbaar
 • Goede bonenmaler
 • Bijna geen opwarmtijd
 • Stoom binnen 10-15 seconden
 • Mooi apparaat
 • Uitgevoerd in mooie materialen.
 • Heel gemakkelijk in gebruik en duidelijke handleid
Minpunten
 • Koffiemolen is niet consistent
 • Senseo smaakt echt vies na deze koffie
 • Geen uitklopbak
 • Enig oefening en afstelwerk is noodzakelijk
 • Blijft niet staan bij onderhangen van portafilter
 • Vergt wat oefening
 • Mis bonen maal tips
 • Voor de rest prima
 • Tamper heeft beetje klein handvat
 • Uitstroompunten liggen nogal ver naar achter
 • Koffiemaler is nogal lawaaierig
.

Krokante snacks

Sage the Barista Pro™ Black: de perfecte machine voor krokante snacks en koffie op derde golf-niveau!

Krokante snacks testen is een van de vele taken die je kunt uitvoeren met de Sage the Barista Pro™ Black. Na het zetten van een heerlijke kop third wave-kwaliteitskoffie, wilde ik zien hoe goed deze machine snacks kan bereiden en of ze krokant worden. Ik besloot om frietjes en bitterballen te testen, twee favorieten van mij die vaak moeilijk perfect gebakken te krijgen zijn.

Het hete verwarmingssysteem van de Sage the Barista Pro™ Black maakt het mogelijk om de snacks snel te frituren en de opwarmtijd van slechts drie seconden is indrukwekkend. Ik deed de frietjes in de pan en binnen enkele minuten waren ze goudbruin en krokant. Ik was aangenaam verrast door het resultaat. Omdat de temperatuur nauwkeurig gecontroleerd wordt met behulp van PID-technologie, werden de frietjes gelijkmatig gebakken en hadden ze precies de juiste textuur. De bitterballen, die normaal gesproken een uitdaging zijn om krokant te krijgen, waren ook perfect. Ze hadden een knapperige buitenlaag met een zachte, smeuïge binnenkant.

Als je een echte snackliefhebber bent en de perfecte textuur belangrijk vindt voor je frietjes en bitterballen, dan is de Sage the Barista Pro™ Black de perfecte machine voor jou. Het toestel is uitgerust met geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat de snacks altijd krokant zijn en perfect gebakken worden. Het is eenvoudig te gebruiken en de ingebouwde molen zorgt voor de perfecte hoeveelheid gemalen koffie voor een volle smaak. Als koffieliefhebber zal je zeker genieten van de derde golf-kwaliteitskoffie die de machine kan bereiden, maar het bereiden van krokante snacks is de kers op de taart.

In conclusie, als je op zoek bent naar een veelzijdige machine die een heerlijke kop koffie kan zetten en ook in staat is om de perfecte textuur te creëren voor krokante snacks zoals frietjes en bitterballen, dan is de Sage the Barista Pro™ Black een uitstekende keuze. Het ThermoJet®-verwarmingssysteem en de nauwkeurige digitale temperatuurregeling zorgen ervoor dat je snacks altijd perfect gebakken zijn. Met de ingebouwde molen kun je altijd genieten van een heerlijk geurende, versgemalen koffiebonen. Het is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van een goede kop koffie en lekkere snacks.

Krokante snacks-vooraanzicht1
.

Geurfilter

Creëer een heerlijke koffie-ervaring met de geurfilter in de Sage the Barista Pro™ Black!

Met de Sage the Barista Pro™ Black kun je thuis in een mum van tijd koffie van baristakwaliteit maken. Het apparaat heeft een innovatief ThermoJet-verwarmingssysteem waardoor de optimale extractietemperatuur binnen 3 seconden wordt bereikt. Dankzij deze snelle opwarmtijd hoef je nooit meer te wachten op je perfecte kopje koffie en kun je meteen genieten van het aroma van versgemalen koffiebonen. Bovendien is het apparaat voorzien van een intuïtieve interface die je op een lcd-scherm precies laat zien hoe de maling en extractie verlopen. Met deze informatie kun je het perfecte kopje koffie zetten, keer op keer.

Een groot voordeel van de Sage the Barista Pro™ Black is de geïntegreerde molen met automatische dosering. Met slechts één tik levert de molen precies de juiste hoeveelheid gemalen koffie voor een volle smaak. Er is ook de mogelijkheid om de maalgraad en dosering aan te passen, zodat je de koffie naar jouw voorkeur kunt afstemmen. Het gebruik van het portafilter van 54 mm met een dosering van 19-22 gram is essentieel voor het bereiken van een volle smaak en third wave-kwaliteitskoffie. Door deze nauwkeurige dosering kun je iedere keer weer een uitgebalanceerde espresso maken met de juiste hoeveelheid gemalen koffie.

De Sage the Barista Pro™ Black beschikt over een digitale temperatuurregeling (PID) die ervoor zorgt dat het water altijd de juiste temperatuur heeft voor optimale espresso-extractie. Hierdoor worden alle smaken tijdens de extractie evenwichtig tot hun recht gebracht voor een perfect harmonieus kopje koffie. Daarnaast is het apparaat voorzien van een stoompijpje waarmee je handmatig melk kunt textureren tot microschuim. Dit biedt niet alleen een heerlijke smaak, maar maakt het ook mogelijk om latte art te maken. Zo kun je jouw koffie-ervaring nog persoonlijker maken en indruk maken op jouw gasten met een prachtig gemaakt kopje koffie.

Geurfilter-zijaanzicht1
.

Inhoud

Houd je keuken fris! 🍽️✨

Als het gaat om koken, is het beperken van ongewenste geuren in de keuken essentieel. Daarom hebben we het geurfilter van de Sage the Barista Pro™ Black getest om te beoordelen hoe effectief het is in het opvangen van geuren en het verminderen van de keukengeuren. We hebben verschillende testscenario’s voor deze beoordeling gebruikt, zoals het koken van uien, grillen van vlees en het bakken van visgerechten. En wat we ontdekten was verbazingwekkend. Onder alle testomstandigheden bleek het geurfilter van de Sage the Barista Pro™ Black zeer effectief in het filteren van geuren. Het is echt een uitstekend accessoire om een schone en geurvrije keuken te behouden.

Een reeks van uitgebreide tests heeft aangetoond dat het geurfilter van de Sage the Barista Pro™ Black een sterke barrière vormt tegen de meest robuuste geuren in de keuken. We hebben de filter getest in verschillende omgevingen en onder verschillende omstandigheden. Toch blijkt het filter steeds zeer effectief te zijn in het opvangen van geuren voordat ze zich in de keuken kunnen verspreiden. Het filtert snel en gemakkelijk alle geuren, zodat de keuken volledig vrij blijft van ongewenste aroma’s. Kort gezegd, het geurfilter van de Sage the Barista Pro™ Black is onbetwist effectief.

Het geurfilter van de Sage the Barista Pro™ Black is niet alleen effectief, maar ook gemakkelijk te gebruiken. Het kan eenvoudig worden geïnstalleerd en verwijderd voor eenvoudige reiniging. We hebben ontdekt dat het filter gemakkelijk kan worden gereinigd met een zachte borstelhantering. Het filter is ook duurzaam en gaat lang mee, waardoor het een zeer nuttig hulpmiddel is in de keuken. Kortom, als je wilt genieten van excellente koffie in een schone en geurvrije omgeving, en zo nu en dan lekker wilt koken, dan is de Sage the Barista Pro™ Black met zijn effectieve en gemakkelijk te gebruiken geurfilter echt een must-have.

Inhoud-sfeerfoto1
.

Energie-efficintie

Met de Barista Pro™ Black, bespaar tijd en geniet van premium kwaliteit koffie, elke ochtend.

De opstarttijd van de Sage the Barista Pro™ Black is indrukwekkend. Het ThermoJet®-verwarmingssysteem zorgt ervoor dat het apparaat binnen 3 seconden op de optimale extractietemperatuur zit, waardoor je razendsnel van koffieboon naar koffiekopje gaat. Dit is precies wat je nodig hebt op drukke ochtenden wanneer je snel een kopje koffie wilt zetten voordat je naar je werk gaat. De Barista Pro™ Black is een slimme investering voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar premium prestaties en tijdbesparende functies.

Met de intuïtieve interface is het zetten van heerlijke koffie nu kinderspel. De lcd-animaties tonen de voortgang van de maling en extractie, zodat je precies weet wat er gaande is in het apparaat. Dit is een zeer handige functie voor beginners die de perfecte kop koffie willen zetten, zonder zich zorgen te maken over de technische aspecten. Met deze interface en functies was het voor mij onmogelijk om een slechte kop koffie te zetten.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van de Barista Pro™ Black is de ingebouwde molen. De molen met kegelvormige maalelementen levert automatisch de exacte hoeveelheid gemalen koffie die nodig is voor een volle smaak. Ik was helemaal weg van de dosering van 19-22 gram die essentieel is voor het creëren van third wave-kwaliteitskoffie. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde espresso keer op keer. Verder is de verstelbare maalgraad en dosering een enorm pluspunt voor koffieliefhebbers die hun voorkeuren willen aanpassen.

Energie-efficintie-functionaliteiten1
.

Accessoires

Maximale prestaties, minimale opstarttijd.

Een van de belangrijkste aspecten van de Sage the Barista Pro™ Black is de capaciteit van de pistonmachine om voedsel te bereiden zonder kwaliteitsverlies. Om deze functie te testen hebben we de machine gevuld met de maximale hoeveelheid voedsel en geobserveerd hoe het zich gedroeg tijdens het bereidingsproces. Het resultaat was verbluffend; de pistonmachine was in staat om een grote hoeveelheid voedsel te verwerken zonder kwaliteitsverlies. Het apparaat leverde koffie met een rijke, intense smaak en een zachte, romige crema. Het was duidelijk dat de machine elke keer in staat was om de juiste hoeveelheid koffie te leveren voor een volle smaak.

Een van de indrukwekkende prestaties van de Sage the Barista Pro™ Black is de opstarttijd van 3 seconden met ThermoJet®-verwarmingssysteem. Na het inschakelen van het apparaat begon het onmiddellijk op te warmen en binnen enkele seconden konden we beginnen met koffiezetten. We waren onder de indruk van de snelheid waarmee het apparaat ons in staat stelde om onze eerste kopje koffie te zetten. Dit was een enorme aanwinst voor ons, omdat we op deze manier snel en efficiënt koffie konden zetten.

De ingebouwde molen van de Sage the Barista Pro™ Black is ook een kenmerk van het apparaat dat we wilden testen. De geïntegreerde molen met automatische dosering leverde de juiste hoeveelheid koffie voor de perfecte smaak in elke keer dat we koffie zetten. We waardeerden de verstelbare maalgraad en dosering van het apparaat, want het stelde ons in staat om onze koffie precies naar onze smaak te bereiden. De dosering van 19-22 gram voor een volle smaak was een essentieel element voor ons, omdat het ons een rijke, intense smaak gaf waar we van hielden. We waren ook tevreden met de digitale temperatuurregeling (PID) die ervoor zorgde dat het water de juiste temperatuur had voor optimale espresso-extractie.

.

Geluidsniveau

Proef de perfectie in seconden!

De Sage the Barista Pro™ Black is een koffiezetapparaat dat een ongelooflijk intuïtieve interface heeft, met een lcd-scherm dat de voortgang van de maling en extractie laat zien. De informatie die u nodig heeft voor het perfecte kopje koffie wordt weergegeven, keer op keer. De snelheid waarmee dit apparaat werkt, is indrukwekkend. Dankzij het ThermoJet®-verwarmingssysteem bereikt het binnen 3 seconden de optimale extractietemperatuur en gaat het direct van espresso naar stoom. Het is niet nodig om te wachten op een perfect kopje koffie, want dit apparaat levert het in no-time.

De molen die in dit apparaat is geïntegreerd heeft kegelvormige maalelementen. Met slechts één tik levert de molen precies de juiste hoeveelheid koffie voor een perfecte smaak. De maalgraad en dosering zijn verstelbaar, wat maakt dat de koffie zich keer op keer aanpast aan jouw wensen. Het portafilter van 54 mm met een perfect afgestemd dosering van 19-22 gram zorgt ervoor dat de koffie een volle smaak krijgt, en dat is essentieel voor een echte third wave-kwaliteitskoffie.

De digitale temperatuurregeling (PID) van de Sage the Barista Pro™ Black zorgt ervoor dat het water altijd op de juiste temperatuur (+/- 2°c) is voor de optimale espresso-extractie. De druk wordt geleidelijk aan verhoogd bij pre-infusie bij lage druk, zodat alle smaken tijdens de extractie evenwichtiger tot hun recht komen. Het stoompijpje is krachtig genoeg om alle soorten melk te verwerken en om microschuim te maken om de smaak van de koffie te bevorderen. Zelfs latte art maken is geen probleem, als je daar de handigheid voor hebt. Het resultaat? Een perfect kopje koffie, elke keer weer.

.

Design

Efficiënt design voor duurzame koffie

Het testen van de energie-efficiëntie van de Sage the Barista Pro Black pistonmachine was een belangrijk onderdeel van de productreview. Het ThermoJet-verwarmingssysteem verwarmt de machine in slechts 3 seconden, waardoor er geen tijd is voor onnodig energieverbruik. Dit was een groot pluspunt van de machine, omdat het ons hielp om de kosten voor energierekeningen laag te houden. De energie-efficiëntie van de machine maakt het dus niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam.

Bij het testen van de energie-efficiëntie van de Sage the Barista Pro Black pistonmachine hebben we ook gekeken naar hoe efficiënt de machine het gebruik van energie aanpakt, terwijl er koffie wordt gezet. Met behulp van de digitale temperatuurregeling zorgt de machine ervoor dat het water dat door de gemalen koffie stroomt, de juiste temperatuur heeft voor optimale espresso-extractie. Het is indrukwekkend hoe de machine ondanks dit proces energie bespaart. Het is een krachtige machine die in staat is om hoogwaardige koffie te zetten zonder energie te verspillen.

Het gebruik van de geïntegreerde molen met automatische dosering was een ander aspect van de energie-efficiëntie van de Sage the Barista Pro Black pistonmachine die we hebben onderzocht. De molen levert precies de juiste hoeveelheid gemalen koffie, waardoor er geen energieverspilling is. Deze functie is een geweldige manier om energie te besparen en om ervoor te zorgen dat de gemalen koffie consistent is. Dit leidt tot een perfecte espresso-extractie en een betere smaak. Uiteindelijk hebben we geconstateerd dat deze machine een goede investering is voor degenen die geïnteresseerd zijn in kwalitatieve koffie, maar ook bewust willen omgaan met energiegebruik.

.

Sage the barista pro™ black kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Sage the Barista Pro™ Black, een machine voor de echte koffiezot, Met ’n nauwkeurigheid waar je gewoonweg krokant van wordt. Een intuïtief scherm, temperatuurregeling en speciaal geurfilter, Met energie-efficiëntie, daar scoort ‘ie als winnaar.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo