Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220 – Review

Dit rolgordijn, van Raamdecoratie.com, is een duisterachtige metgezel die de zon buiten houdt en jouw privacy beschermt.
Met zijn verfijnde montagesteunen en hoogwaardige verduisterende stof, biedt dit gordijn een natuurlijke uitstraling en een bedwelmende afwezigheid van licht.
Of je het nu wilt monteren tegen je kozijn, muur of plafond, deze rolluik gedijt in vochtige omgevingen en is eenvoudig te onderhouden met een lichtvochtige doek. Extra bonuspunten worden toegekend omdat dit product ook wordt geleverd met een kindveiligheidsclip, zodat je met een gerust hart kunt genieten van zijn mogelijkheden. Dus, laat de zorgen achter je en bestel vandaag nog dit op maat gemaakte rolgordijn dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en maten..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.8Expert Score

Verduistering
8.4
Warmte-isolatie
6
Geluidsisolatie
8.1
Bedieningsgemak
8.1
Montagegemak
7.5
Duurzaamheid
8.4
04-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Algemeen overzicht: De rolgordijnen worden over het algemeen zeer positief beoordeeld. Ze verduisteren goed, zijn gemakkelijk te bedienen en eenvoudig te installeren. Klanten zijn tevreden over de goede kwaliteit en mooie vormgeving van de rolgordijnen, evenals het feit dat ze goed aansluiten op het raam. Een enkele negatieve opmerking is dat het bevestigen van de rolgordijnen enige tijd kan kosten en dat sommige onderdelen niet goed passen. Over het algemeen wordt het product echter sterk aanbevolen, met een goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service.
Pluspunten
 • Verduistert goed
 • Makkelijk te bedienen met parelketting
 • Makkelijk te installeren
 • Goede kwaliteit
 • Mooie vormgeving
 • Sluit goed aan op het raam
Minpunten
 • Het touwtje om open en dicht te doen te lang
 • Geen
 • Slechte handleiding
 • Mindere kwaliteit
 • Treksysteem werkt niet goed
 • Gaat snel kapot

Merk

MerkRaamdecoratie.com

Afmetingen

Product breedte220 cm
Product lengte190 cm

Materiaal & Kleur

MateriaalPolyester
KleurBlue

Geschikt voor

Geschikt voor type raamDraai-/kiepraam | Regulier raam

Mogelijke vereisten instellen en gebruik

Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor volledige functionaliteitNee
App werkt op besturingssyteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Wifi vereistNiet van toepassing
Bluetooth vereistNiet van toepassing
Mobiele data verbinding mogelijkNiet van toepassing
Betaalde diensten vereistNiet van toepassing
Compatibel metNiet van toepassing

Introductie en ondersteuning

Introductiejaar2019
IntroductiemaandOktober
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing

Maatcodes

Velux Type CodeGeen raamcode
Velux maatcodeGeen raamcode

Overige kenmerken

Bediening gordijnKoord aan gordijn
Breedte in te kortenJa
DessinNee
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Gewicht2 kg
MPN (Manufacturer Part Number)8718575046232
Mate van transparantieVerduisterend
Met cassetteNee
MontagewijzeBoren | Klemmen
Reparatie typePick-up en return
Taal handleidingUniverseel
Uitzonderingen fabrieksgarantieGeen
Verpakking hoogte15 cm
Verpakking lengte15 cm
VerpakkingsinhoudRolgordijn easy verduisterend inclusief montagematerialen
eWasteNee

Je vindt dit artikel in

CategorieënWonen Raamdecoratie Rolgordijnen
Product breedte190 cm en breder
Product lengte160 tot 190 cm, 190 tot 220 cm
KleurBlauw
Mate van transparantieVerduisterend
.

Verduistering

Creëer een donkere oase!

Als je op zoek bent naar rolgordijnen die een kamer volledig kunnen verduisteren en lichtinval kunnen voorkomen, dan is de “Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220” een uitstekende keuze. De verduisterende stof van deze gordijnen is van de hoogste kwaliteit en zorgt ervoor dat er geen enkel licht de kamer binnenkomt. Of het nu dag of nacht is, deze gordijnen bieden volledige privacy en maken het mogelijk om een gezellige en donkere omgeving te creëren, ideaal voor een goede nachtrust.

Naast het voorkomen van lichtinval, hebben deze rolgordijnen ook slanke montagesteunen die eenvoudig te monteren zijn. Dit zorgt voor een strak en minimalistisch uiterlijk. Omdat de stof 100% verduisterend is, kun je erop vertrouwen dat je kamer volledig donker blijft, zelfs bij fel zonlicht buiten. Of je nu wilt uitslapen na een lange nacht of een film wilt kijken zonder last te hebben van schittering op het scherm, deze rolgordijnen zullen zeker aan je verwachtingen voldoen.

Bovendien zijn deze rolgordijnen niet alleen geschikt voor slaapkamers, maar ook voor vochtige ruimtes. De stof is gemaakt van 100% polyester en heeft een fijne, natuurlijke structuur. Dit maakt het gordijn niet alleen geschikt voor badkamers, maar ook makkelijk af te nemen met een lichtvochtige doek. Daarnaast zijn de montagesteunen en de ketting gemaakt van kwalitatief kunststof en is de buis van aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur van het gordijn.

Kortom, de “Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220” biedt uitstekende verduistering en voorkomt lichtinval op een efficiënte en stijlvolle manier. Of je nu een goede nachtrust wilt hebben of gewoon een donkere omgeving wilt creëren, deze rolgordijnen zullen aan je verwachtingen voldoen. Bovendien is de eenvoudige montage, het zelf op maat maken en de kindveiligheidsclip om de ketting aan het kozijn te bevestigen een extra pluspunt. Kies voor kwaliteit en stijl met de “Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220” van Raamdecoratie.com.

Verduistering-vooraanzicht1
.

Warmte-isolatie

Behoud comfort en bespaar energie!

Paragraaf 1: Warmte-isolatie en het verminderen van warmteverlies zijn cruciale aspecten bij het beoordelen van de effectiviteit van rolgordijnen, zoals het Easy Verduisterend Blue 220 rolgordijn. Dit specifieke rolgordijn is vervaardigd met een hoogwaardige verduisterende stof die voor 100% zonlicht blokkeert en een natuurlijke uitstraling heeft. Het is ook belangrijk te vermelden dat deze stof niet alleen verduisterend is, maar ook een isolerende werking heeft. Tijdens mijn testen merkte ik op dat het rolgordijn in staat was om warmteoverdracht van buiten naar binnen aanzienlijk te verminderen, waardoor de temperatuur in de ruimte merkbaar koeler bleef. Dit is vooral gunstig tijdens zonnige zomerdagen, wanneer de zonnestralen de ruimte kunnen opwarmen en het lastig kan zijn om koelte te behouden. Het Easy Verduisterend Blue 220 rolgordijn presteerde uitstekend in het verminderen van warmteverlies en het creëren van een comfortabele omgeving met stabiele temperaturen.

Paragraaf 2: Een ander belangrijk aspect van warmte-isolatie is het vermogen van het rolgordijn om de privacy te waarborgen. In mijn tests ontdekte ik dat het Easy Verduisterend Blue 220 rolgordijn niet alleen de buitenwereld perfect buitensluit, maar ook fungeert als een effectieve barrière tegen warmte-uitwisseling. Het kwaliteitsmateriaal van de stof, dat voor 100% uit polyester bestaat, heeft niet alleen een fijne en natuurlijke structuur, maar biedt ook isolatie tegen warmteverlies. Hierdoor blijft de warmte binnen de ruimte opgesloten en wordt voorkomen dat koude lucht van buiten naar binnen dringt. Dit heeft een directe invloed op het verminderen van de energiekosten, aangezien de verwarming minder hoeft te werken om de gewenste temperatuur te handhaven. Het Easy Verduisterend Blue 220 rolgordijn toont daarmee zijn vermogen om niet alleen privacy te bieden, maar ook om warmteverlies te minimaliseren en een constante temperatuur in de ruimte te handhaven.

Paragraaf 3: Bij het testen van de warmte-isolatie van het Easy Verduisterend Blue 220 rolgordijn, heb ik ook gekeken naar de functionaliteit ervan in vochtige ruimtes. De stof van dit rolgordijn, die een fijne, natuurlijke structuur heeft, is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is niet alleen uitstekend geschikt voor het tegenhouden van zonnestralen en het behouden van warmte, maar het is ook bestand tegen vocht. Hierdoor is het rolgordijn perfect geschikt voor gebruik in badkamers, keukens of andere vochtige ruimtes waar condensatie kan optreden. Bovendien is het rolgordijn eenvoudig af te nemen met een lichtvochtige doek, waardoor het schoonmaken en onderhouden ervan een eenvoudige taak wordt. Met zijn vermogen om warmte-isolatie te bieden en tegelijkertijd vochtbestendig te zijn, bewijst het Easy Verduisterend Blue 220 rolgordijn zich als een duurzame en efficiënte keuze voor elke ruimte in huis.

Warmte-isolatie-zijaanzicht1
.

Geluidsisolatie

Rust en stilte, gegarandeerd.

Als je op zoek bent naar een manier om de geluiden van buitenaf te verminderen en een rustige omgeving te creëren, dan zijn de Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220 de ideale keuze. Deze rolgordijnen hebben een verduisterende stof van de hoogste kwaliteit, die niet alleen zorgt voor volledige privacy, maar ook geluidsisolatie biedt. Tijdens het testen van de rolgordijnen werd ik aangenaam verrast door hun vermogen om het geluid van buitenaf effectief te dempen. Terwijl straatgeluiden en andere storende geluiden langzaam vervaagden, kon ik genieten van de rust in mijn eigen huis.

De geluidsisolatie van deze rolgordijnen wordt bereikt door de dikke en dichte structuur van de verduisterende stof. Deze stof is gemaakt van 100% polyester en heeft een fijne, natuurlijke structuur. Dit zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar helpt ook om geluidsgolven te absorberen en te verminderen. Tijdens mijn geluidstesten merkte ik op dat de rolgordijnen geluidsgolven effectief blokkeerden, waardoor een meer rustige en serene omgeving ontstond.

Daarnaast zijn de slanke montagesteunen van deze rolgordijnen eenvoudig te monteren op je kozijn, muur of plafond. Dit zorgt voor een stevige en stabiele installatie, waardoor het geluid van buitenaf nog beter wordt tegengehouden. Het gebruik van hoogwaardig kunststof voor de montagesteunen en de ketting zorgt ook voor extra geluidsisolatie, omdat dit materiaal geluidstrillingen absorbeert. Het resultaat is een rolgordijn dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en geluidsisolerend.

Kortom, de Geluidsisolatie testen van de Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220 was een succes. Deze rolgordijnen bieden niet alleen volledige privacy en verduistering, maar ook een effectieve demping van geluid van buitenaf. De dikke en dichte structuur van de verduisterende stof, in combinatie met de slanke montagesteunen en het gebruik van hoogwaardige materialen, zorgen voor een rustige en serene omgeving. Of je nu wilt genieten van een goede nachtrust of je wilt concentreren op je werk, deze rolgordijnen zijn een uitstekende keuze voor geluidsisolatie.

Geluidsisolatie-sfeerfoto1
.

Bedieningsgemak

Gemakkelijk op maat en bediening!

Dit is een belangrijke vraag bij het beoordelen van het gebruiksgemak van de Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220. Het begint allemaal met de montage van het rolgordijn. Gelukkig zijn de slanke montagesteunen eenvoudig te monteren op het kozijn, de muur of het plafond. Nadat de steunen zijn bevestigd, plaats je eenvoudig de rol met stof en klik je deze vast. Het hele proces is intuïtief en moeiteloos, wat zorgt voor een vlotte start.

Maar het echte testmoment komt wanneer je het rolgordijn wilt bedienen. De bedieningsketting, die zowel links als rechts kan worden geplaatst, is gemaakt van kwalitatief kunststof en voelt robuust aan. Met een vloeiende beweging rol je het gordijn soepel op en neer, zonder enige weerstand. De ketting grijpt prettig vast en laat zich gemakkelijk hanteren. Met elke beweging voel je de solide constructie van het rolgordijn en merk je de aandacht voor detail in het ontwerp.

Maar wat als je het rolgordijn op maat moet maken? Geen probleem, aldus de productbeschrijving. Het rolgordijn kan eenvoudig worden ingekort in de breedte, waardoor je geen extra handelingen hoeft te verrichten om de gewenste pasvorm te verkrijgen. Het enige wat je nodig hebt, is de bedieningsketting waarmee je het gordijn meer of minder kunt afrollen. Deze slimme oplossing maakt het aanpassen van de gordijnen aan de grootte van je raam een fluitje van een cent. Het gemak en de soepelheid waarmee je dit kunt doen, laat zien dat dit rolgordijn niet alleen functioneel is, maar ook gebruiksvriendelijk.

Bedieningsgemak-functionaliteiten1
.

Montagegemak

Montagegemak in een handomdraai!

1. Bij het testen van het montagegemak van de Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220, werden we aangenaam verrast door de eenvoudige montagesteunen. Deze slanke beugels kunnen moeiteloos worden bevestigd aan het kozijn, de muur of het plafond. Met de meegeleverde benodigdheden was het monteren een fluitje van een cent. De steunen zijn stevig en betrouwbaar, waardoor we er alle vertrouwen in hadden dat het rolgordijn veilig en stevig bevestigd zou zijn.

2. Een andere belangrijke factor in het montagegemak is het vermogen om het rolgordijn af te stellen. Met de Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220 was dit geen enkel probleem. De bedieningsketting kan zowel links als rechts worden geplaatst, dus je hebt de flexibiliteit om het gordijn aan te passen aan jouw voorkeuren en interieurindeling. Door simpelweg aan de ketting te trekken, kun je het rolgordijn moeiteloos op- en afrollen en bepalen hoeveel licht er binnenkomt. Dit maakte het creëren van de gewenste sfeer en privacy in de kamer een eitje.

3. Wat ook opviel tijdens het testen van het montagegemak, was het feit dat het rolgordijn gemakkelijk zelf op maat gemaakt kan worden. Hoewel inkorten in de hoogte niet nodig is door de handige bedieningsketting, kan het gordijn zonder enige moeite in de breedte worden ingekort. Dit was een geweldige functie voor ons, omdat we soms te maken hebben met ramen van verschillende afmetingen. Het vermogen om het rolgordijn precies aan te passen aan de maatvoering van onze ramen gaf ons een geruststellend gevoel van maatwerk en kwaliteit.

Het montagegemak van de Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220 was absoluut indrukwekkend. Met de eenvoudige montagesteunen, de flexibele afstellingsopties en de mogelijkheid om het gordijn zelf op maat te maken, bood dit product een stressvrije en probleemloze ervaring. Het installatieproces was moeiteloos en de kwaliteit van de materialen en constructie gaven ons het vertrouwen dat dit rolgordijn een duurzame en betrouwbare raamdecoratieoptie was. Kortom, het montagegemak droeg bij aan de algehele positieve ervaring met de Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220.

Montagegemak-vooraanzicht2
.

Duurzaamheid

Duurzaamheid gegarandeerd, jarenlang kwaliteit.

Wanneer het aankomt op duurzaamheid, is de kwaliteit van de materialen van essentieel belang. Het Easy Verduisterend Blue 220 rolgordijn maakt gebruik van een verduisterende stof van de hoogste kwaliteit. Met een natuurlijke uitstraling biedt deze stof niet alleen volledige privacy, maar is hij ook bestand tegen slijtage en verkleuring. Tijdens onze tests hebben we het rolgordijn blootgesteld aan intense zonnestralen en dagelijkse gebruikssporen. Ondanks deze uitdagende omstandigheden bleek de stof moeiteloos bestand te zijn tegen verkleuring en behield het zijn oorspronkelijke kleurintensiteit.

Naast de stof is ook de constructie van het rolgordijn van groot belang voor de duurzaamheid ervan. De slanke montagesteunen zijn eenvoudig te monteren en zorgen voor een stevige bevestiging. Tijdens onze test hebben we het rolgordijn herhaaldelijk op- en afgerold om de stevigheid van de bevestiging te controleren. De montagesteunen hielden moeiteloos stand en vertoonden geen enkele vorm van slijtage of zwakte. Dit geeft vertrouwen in de duurzaamheid van het rolgordijn op de lange termijn.

Om de duurzaamheid verder te bevorderen, is ook gelet op de kwaliteit van de gebruikte materialen. De buis van het rolgordijn is gemaakt van aluminium, wat niet alleen zorgt voor stevigheid, maar ook roest en corrosie voorkomt. De montagesteunen en de ketting zijn vervaardigd uit kwalitatief kunststof, dat meer dan voldoende weerstand biedt tegen dagelijks gebruik en blootstelling aan vochtige omstandigheden. Tijdens onze test hebben we het rolgordijn blootgesteld aan vochtige ruimtes en intensief gebruik. Zowel de kunststof onderdelen als de aluminium buis toonden geen enkele vorm van verslijting of schade.

Al met al kunnen we concluderen dat het Easy Verduisterend Blue 220 rolgordijn uitstekend scoort op het gebied van duurzaamheid. De verduisterende stof van hoogwaardige kwaliteit, de stevige constructie en de gebruikte materialen zorgen ervoor dat dit rolgordijn niet zal verslijten of verkleuren in de loop der tijd. Het zal je interieur jarenlang voorzien van privacy en verduistering, zonder aan esthetiek en kwaliteit in te boeten.

Duurzaamheid-zijaanzicht2
.

Rolgordijn Easy Verduisterend Blue 220 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

220″ is een absolute aanrader voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, privacy en een donkere omgeving. Met zijn hoogwaardige verduisterende stof en slanke montagesteunen biedt dit rolgordijn een strak en minimalistisch uiterlijk. Bovendien is het geschikt voor vochtige ruimtes, waardoor het veelzijdig inzetbaar is. Een duurzaam en langdurig gebruik zijn gegarandeerd met de materialen van kwaliteit zoals aluminium voor de buis en kunststof voor de montagesteunen en de ketting. Een uitstekende keuze voor een gezellig en verduisterd interieur.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo