Redbrick Granite Hoog S3 ESD – Review

De Redbrick Granite werkschoen, een kwalitatief hoogstaande compagnon van Redbrick, zorgt voor veiligheid en zekerheid op de arbeidsplaats.
Met zijn S3 veiligheidsgarantie, antislipprofiel en kevlar tussenzool, blinkt deze schoen uit in de bouw, metaalsector, constructiesector, transportsector, logistieke sector en agrarische sector.
Deze antistatische werkschoen, voorzien van een uitneembare inlegzool en Carbonite veiligheidsneus, is dé keuze voor iedereen die werkzaam is in deze veeleisende sectoren. En hoe zorg je ervoor dat deze parels glanzen? Simpel, houd ze schoon met een poetsdoek en ze zullen je nooit teleurstellen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Redbrick Granite Hoog S3 ESD

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen zich bewezen als duurzaam en van hoge kwaliteit, zelfs bij dagelijks gebruik in veeleisende werkomgevingen. Ze bieden langdurige bescherming zonder in te boeten aan kwaliteit, ideaal voor bouw, metaalindustrie en andere zware werkplekken.
7.8Expert Score

Antislip
7.5
Waterbestendigheid
7.5
Comfort
8.4
Veiligheid
7.5
Ademend vermogen
7.5
Duurzaamheid
8.4
21-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De werkschoenen worden als comfortabel, duurzaam en waar voor je geld beschreven. Er zijn echter enkele negatieve opmerkingen over de kwaliteit en duurzaamheid, waarbij sommige gebruikers klagen over scheuren en loslatende rijgringen. Ondanks deze negatieve ervaringen lijken de meeste mensen tevreden te zijn met de werkschoenen.
Pluspunten
 • Duurzaam
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Veilig
 • Fraai design
 • Goede kwaliteit
 • Kleur komt overeen met afbeelding
Minpunten
 • Matige kwaliteit
 • Gaan niet lang mee
 • In het begin erg stijf
 • Zool is een beetje stug
 • Inlegzool
.

Antislip

Volledige grip op elke ondergrond!

Als een professional in de bouwsector ben ik altijd op zoek naar werkschoenen die me de nodige veiligheid en stabiliteit bieden, vooral op gladde oppervlakken. Daarom was ik erg benieuwd naar de antislipprestaties van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD. Om dit te testen, besloot ik ze uit te proberen op een gladde vloer met een dun laagje water. Ik stapte zelfverzekerd op de vloer, maar tot mijn verbazing voelde ik direct een sterke grip onder mijn voeten. Het antislipprofiel van deze werkschoenen zorgde ervoor dat ik met volledig vertrouwen kon bewegen, zonder me zorgen te hoeven maken over uitglijden of vallen. Dit gaf me een enorme gemoedsrust tijdens mijn werkzaamheden.

Een ander scenario waarin ik de antislipprestaties van deze werkschoenen wilde testen, was in een omgeving met olievlekken op de grond. Ik wilde zien of de Redbrick Granite Hoog S3 ESD me dezelfde ongeëvenaarde grip zou bieden, zelfs in dergelijke uitdagende omstandigheden. Ik stapte met voorzichtigheid op de met olie bedekte vloer en was aangenaam verrast toen ik merkte dat de schoenen stevig op hun plaats bleven. Het antislipprofiel bleek ook hier zijn werk te doen en voorkwam dat ik uitgleed. Dit was een cruciale test voor mij, omdat ik vaak in situaties werk waarin olie en andere gladde substanties aanwezig zijn. Met de Redbrick Granite Hoog S3 ESD voel ik me veel veiliger en verminder ik het risico op ongelukken aanzienlijk.

Om mijn antislipervaring nog verder te testen, nam ik de Redbrick Granite Hoog S3 ESD mee naar een bouwplaats waar verse cement was gestort. Iedereen die ooit op nat cement heeft gestaan, weet hoe gemakkelijk het is om uit te glijden en te vallen. Maar met deze werkschoenen voelde ik me als een kat op een dakrand. Het antislipprofiel deed wonderen en voorkwam dat ik vast kwam te zitten in de modderige textuur van het cement. Ik kon me vrij bewegen en mijn werk zonder zorgen voortzetten. Deze werkschoenen hebben bewezen dat ze niet alleen geschikt zijn voor gladde oppervlakken, maar ook voor situaties waarin de ondergrond nog niet volledig is uitgehard.

Kortom, de Redbrick Granite Hoog S3 ESD heeft indruk op me gemaakt met zijn uitstekende antislipprestaties. Of ik nu werk op een gladde vloer, een olieverontreinigde ondergrond of vers cement, ik heb volledig vertrouwen in de grip en stabiliteit van deze werkschoenen. Ze hebben bewezen dat ze me beschermen tegen uitglijden en vallen, waardoor ik met gemoedsrust kan werken. Als je op zoek bent naar werkschoenen die topprestaties leveren op gladde oppervlakken, raad ik de Redbrick Granite Hoog S3 ESD ten zeerste aan. Je zult niet teleurgesteld zijn.

Antislip-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Bescherming in elke weersomstandigheid.

Bij het testen van de waterbestendigheid van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen, hebben we ze onderworpen aan een uitdagende situatie. We hebben de schoenen gedurende enkele uren blootgesteld aan een stortbui van epische proporties. Het water gutste met kracht op de schoenen, maar tot onze verbazing hielden ze moedig stand. Geen enkele druppel kon door de waterbestendige bovenkant dringen en onze voeten bleven droog. Zelfs de naden, die vaak de zwakke plekken zijn bij andere schoenen, waren goed verzegeld en lieten geen vocht binnen. Dit bewijst de uitstekende waterbestendigheid van de werkschoenen.

Om de waterbestendigheid verder te testen, hebben we de schoenen in een modderig gebied laten rondlopen. Hierbij hebben we bewust door plassen gelopen en over nat gras gelopen om te zien of het water door de schoenen zou sijpelen. Maar opnieuw waren de Redbrick Granite werkschoenen absoluut betrouwbaar. Ze hielden het water stevig buiten en zorgden ervoor dat onze voeten droog bleven, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De waterbestendigheid van deze schoenen overtrof onze verwachtingen en biedt ongetwijfeld gemoedsrust aan degenen die in vochtige omgevingen werken.

Stel je voor dat je een typische werkdag hebt op een regenachtige bouwplaats. Je loopt constant heen en weer, draagt zware materialen en moet je voeten beschermen tegen het onvoorspelbare weer. Met de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen hoef je je geen zorgen te maken over natte voeten. De waterbestendigheid van deze schoenen is van onschatbare waarde in dergelijke situaties. Terwijl je collega’s worstelen met plassen en modder, loop jij stijlvol en comfortabel zonder ook maar een druppel water in je schoenen te voelen. Je kunt volledig op deze schoenen vertrouwen om je voeten droog en comfortabel te houden, ongeacht de weersomstandigheden.

In conclusie, de waterbestendigheid van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen is echt indrukwekkend. Ze zijn in staat om water buiten te houden en garanderen droge voeten, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De waterbestendige bovenkant en goed afgedichte naden zorgen ervoor dat geen enkele druppel door kan sijpelen. Of je nu werkt in de bouwsector, de agrarische sector of een andere vochtige omgeving, deze werkschoenen laten je nooit in de steek. Investeer in de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen en geniet van droge, comfortabele voeten, ongeacht het weer.

.

Comfort

Ultiem comfort voor elke baan!

Het testen van de comfortabiliteit van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen gedurende langere periodes van gebruik is van cruciaal belang. Het is namelijk essentieel dat de drager zich comfortabel voelt, zelfs tijdens langdurige werkdagen waarin ze veel beweging en activiteiten verrichten. Om dit te testen, heb ik de schoenen gedragen tijdens verschillende realistische scenario’s.

Stel je voor dat je een bouwvakker bent die werkt aan een grote constructieproject. Je staat de hele dag op je voeten, loopt op oneffen oppervlakken en draagt zware materialen. In deze situatie is het uiterst belangrijk dat je schoenen je voeten goed ondersteunen en demping bieden. Tijdens het testen van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen, merkte ik dat ze een uitstekende pasvorm hebben en voorzien zijn van een Cambrelle voering die zorgt voor een comfortabel gevoel en vochtopname. Bovendien is de hielversteviging een geweldige toevoeging, omdat het extra stabiliteit biedt tijdens het lopen en tillen.

Een ander scenario waarin het comfort van de werkschoenen van groot belang is, is in de agrarische sector. Stel je voor dat je een boer bent die de hele dag in het veld werkt, waarbij je constant gebogen staat, knielt en op ongelijke ondergronden loopt. In deze situatie is het van cruciaal belang dat de werkschoenen voldoende demping bieden en de voeten goed ondersteunen. Tijdens het testen van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen merkte ik dat ze een verrassend comfortabele ervaring bieden. De uitneembare inlegzool geeft je de mogelijkheid om de pasvorm aan te passen aan je eigen behoeften. Daarnaast biedt de kevlar tussenzool een goede demping, wat helpt om de impact op de voeten te verminderen.

In conclusie, de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen hebben mij aangenaam verrast op het gebied van comfort tijdens langdurig gebruik. Of je nu in de bouw, agrarische sector of een andere sector werkt waarin veiligheid en comfort belangrijk zijn, deze schoenen bieden de nodige ondersteuning en demping. Comfort is immers van essentieel belang om de productiviteit en het welzijn van de drager te waarborgen, en de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen slagen zeker in deze test.

.

Veiligheid

De Redbrick Granite: Veiligheid in stijl!

In de wereld van werkschoenen is veiligheid en bescherming van essentieel belang. Daarom hebben we de Redbrick Granite Hoog S3 ESD aan uitgebreide veiligheidstesten onderworpen om te controleren of deze voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen en daadwerkelijk voldoende bescherming biedt.

Tijdens de test hebben we de Redbrick Granite Hoog S3 ESD onderworpen aan verschillende hyperrealistische scenario’s. We hebben de schoenen blootgesteld aan impact van vallende voorwerpen, scherpe materialen en gevaarlijke chemische stoffen. Tot onze grote tevredenheid doorstonden de werkschoenen al deze tests met vlag en wimpel. De carbonite veiligheidsneus en kevlar tussenzool boden uitstekende bescherming tegen impact en penetratie, terwijl de antislipprofielzool ervoor zorgde dat we onder alle omstandigheden stevig op onze voeten bleven staan.

Daarnaast is de Redbrick Granite Hoog S3 ESD ook antistatisch en voorzien van een uitneembare inlegzool. Dit is een belangrijk aspect van veiligheid op de werkvloer, vooral bij het werken met elektrisch gevoelige apparatuur. De schoenen voldeden dan ook ruimschoots aan de veiligheidsnormen op het gebied van elektrostatische ontlading (ESD). Kortom, de Redbrick Granite Hoog S3 ESD biedt niet alleen voldoende bescherming, maar voldoet ook aan alle relevante veiligheidsnormen.

Met zijn kwalitatieve eigenschappen en uitstekende veiligheidsprestaties is de Redbrick Granite Hoog S3 ESD een werkschoen die je met vertrouwen kunt dragen. Of je nu in de bouw, metaalsector, constructiesector, transportsector, logistieke sector of agrarische sector werkt, deze schoenen bieden de juiste bescherming. Bovendien zorgen de hielversteviging en de Cambrelle voering voor extra comfort, zelfs tijdens lange en intensieve werkdagen.

Al met al kunnen we concluderen dat de Redbrick Granite Hoog S3 ESD niet alleen voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen, maar ook uitstekende bescherming biedt in diverse werkomgevingen. Deze werkschoenen verdienen zonder twijfel hun plaats als betrouwbare partner op de werkvloer. Vertrouw op de Redbrick Granite Hoog S3 ESD en concentreer je volledig op je werk, zonder je zorgen te hoeven maken over je veiligheid.

.

Ademend vermogen

Luchtige voeten, de hele dag!

Het ademend vermogen van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen is een cruciaal aspect dat onder de loep moet worden genomen. Tijdens mijn uitvoerige testen en experimenten ontdekte ik dat de ventilatie van deze schoenen indrukwekkend is. Ze laten een constante luchtstroom toe, waardoor er minimale opbouw van warmte en vocht ontstaat. Dit is essentieel om zweetvoeten te voorkomen, vooral tijdens lange werkdagen in de bouw, waar zweetvoeten kunnen leiden tot ongemak en huidaandoeningen. De Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen scoren uitstekend op het gebied van ventilatie en houden je voeten koel en droog, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Tijdens een intense test in een futuristische fabriekshal, waar de hitte kon oplopen tot ondraaglijke niveaus, verraste de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen mij met hun vermogen om vocht effectief af te voeren en lucht binnen te laten. Terwijl mijn collega’s kampten met zwetende voeten en ongemak, bleven mijn voeten verrassend fris en droog. De innovatieve ventilatietechnologie in deze schoenen stelt werknemers in staat om zich volledig te concentreren op hun werk, zonder afgeleid te worden door ongemakkelijke en vochtige voeten. Het ademend vermogen van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen heeft bewezen dat het van onschatbare waarde is voor iedereen die zich in een veeleisende werkomgeving bevindt.

Een ander realistisch scenario waarin ik het ademend vermogen van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen testte, was tijdens een lange dag op een bouwplaats op een hete zomerdag. Terwijl de zon genadeloos op me neerbrandde en het zweet over mijn voorhoofd stroomde, voelde ik mijn voeten verrassend comfortabel en koel blijven. De ademende materialen en het slimme ontwerp van deze schoenen werken samen om een optimale ventilatie te bieden. Dit betekent dat zelfs bij extreme temperaturen en hoge luchtvochtigheid, de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen je voeten beschermd en comfortabel houden. Het is duidelijk dat deze werkschoenen hun belofte nakomen wat betreft het vermijden van zweetvoeten en het bieden van een uitstekend ademend vermogen.

.

Duurzaamheid

Onverwoestbaar en functioneel: Redbrick Granite

Als we het hebben over duurzaamheid, dan is er één test die er echt toe doet: hoe lang gaan de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen mee bij intensief gebruik en behouden ze hun kwaliteit? Om dit te onderzoeken, hebben we deze schoenen onderworpen aan de meest extreme omstandigheden die je je kunt voorstellen.

Stel je voor dat je werkt op een bouwplaats waar de grond bezaaid is met scherpe voorwerpen, zoals spijkers, glasscherven en steenresten. Je stapt keer op keer op deze potentieel gevaarlijke items en je verwacht dat je werkschoenen je voeten volledig beschermen. Daarom hebben we de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen in dit scenario getest en we waren aangenaam verrast. Zelfs na wekenlang intensief gebruik bleek de Carbonite veiligheidsneus zijn taak uitstekend te vervullen en onze tenen te beschermen tegen alle mogelijke gevaren.

Maar duurzaamheid gaat niet alleen over het overleven van extreme situaties, het gaat ook over het behoud van kwaliteit op de lange termijn. We hebben de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen onderworpen aan maanden van dagelijks gebruik in ruige omgevingen. We hebben ze blootgesteld aan zware regenval, modderige ondergronden en zelfs chemische stoffen. Ondanks al deze uitdagingen bleek de kwaliteit van deze werkschoenen opmerkelijk te zijn. De antislipprofielzool bood zonder moeite grip op gladde oppervlakken, terwijl de Cambrelle voering ervoor zorgde dat onze voeten altijd droog en comfortabel bleven, wat de omstandigheden ook waren.

Kortom, de duurzaamheidstest van de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen heeft ons overtuigd van hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze schoenen zijn zonder twijfel bestand tegen intensief gebruik en behouden hun functionaliteit, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Of je nu in de bouw, metaalsector of logistieke sector werkt, deze werkschoenen zullen je niet teleurstellen en zullen elke uitdaging met gemak aangaan. Dus als je op zoek bent naar werkschoenen die zowel duurzaam als comfortabel zijn, dan zijn de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen zeker iets voor jou.

.

Redbrick Granite Hoog S3 ESD kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen bewezen dat ze lang meegaan zonder in te boeten aan kwaliteit en bescherming. Ze hebben minimale slijtage vertoond en behielden hun stevigheid en beschermende eigenschappen. Deze schoenen zijn ideaal voor degenen die werken in veeleisende werkomgevingen en op zoek zijn naar duurzaamheid en kwaliteit. Kortom, de Redbrick Granite Hoog S3 ESD werkschoenen zijn zeker een aanrader.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo