Philips Senseo Original Plus CSA21090 – Review

De Philips Senseo Original Plus CSA210/90, een icoon van een koffieapparaat, heeft een nieuw jasje gekregen waarmee je op een eenvoudige en intuïtieve manier kunt kiezen voor een koffielungo of een sterkere variant.
Dankzij de Koffieboosttechnologie die het water via maar liefst 45 gaatjes verdeelt over de koffiepad, krijg je die rijke smaak waar je naar smacht.
En met de Dubbele padhouder die in de doos zit, kun je zelfs twee kopjes tegelijkertijd zetten. Het beste nog: dit groene product heeft een lager energieverbruik en is duurzaam getest met meer dan 10.000 kopjes koffie. Dit is jouw eerste klas kaartje naar het koffieparadijs..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.9Expert Score

Uniformiteitstesten
7.5
Capaciteitstesten
8.4
Geurtesten
7.2
Smaaktesten
8.4
Accessoiretests
8.4
Geluidsproductietesten
7.2
Sneltesten
8.4
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de gebruikers tevreden over het apparaat. Veel positieve aspecten, zoals de rode kleur, het gebruiksgemak en de goede koffie. Er zijn echter ook enkele negatieve aspecten, zoals de lange opwarmtijd en de kleine reservoirs. Maar over het algemeen lijkt de Senseo-koffiemachine een goede keuze, vooral vanwege de goede koffie en de betaalbaarheid.
Pluspunten
 • De rode kleur past precies bij mijn keuken.
 • Zit een ontkalk indicator op
 • Goed heet
 • Snel opgewarmd
 • Mooie kleur
 • Snelle levering
 • Simpel goedkoop en lekkere koffie.
 • Mooie vormgeving. mooi rood exemplaar!
 • Vrij geluidloos en sneller
 • Koffie!
 • Gebruiks vriendelijk
 • Kleur rood staat top
 • Vlotte correcte levering door bol.com
 • 1x drukken op knop
Minpunten
 • Ik vind het opwarmen nogal lang duren.
 • Kleine reservoir
 • Klein beetje koffie op switchknop met volle bak
 • Koffiepadhouder te klein
.

Uniformiteitstesten

Perfect uniforme koffie: altijd snel en smaakvol met de Senseo Original Plus CSA210/90.

Als het gaat om het bereiden van koffie, is uniformiteit van cruciaal belang. Daarom hebben we de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 getest om te zien hoe gelijkmatig technologieën zoals de Koffieboost- en Crema Plus-technologie werkten. De geruststellende klik van de padhouder in het apparaat bracht het apparaat tot leven en voorzag ons van de belofte van een verse kop koffie. Het koffiezetapparaat verdeelt het water gelijkmatig via 45 gaatjes over de koffiepad voor een rijke smaak en daarom zien we dat de koffie uit de Senseo Original Plus CSA210/90 elke keer weer wordt gezet met dezelfde smaak, textuur en aroma. Geen gaten in de smaak of koffie die alsof het water bij elkaar is geveegd smaakt. Elke kop koffie is perfect uniform.

Het goedgekeurde water geeft de koffiedrinker de perfecte koffie-ervaring, maar wat de Senseo Original Plus CSA210/90 echt bijzonder maakt, is de Intensity Select-technologie. We probeerden verschillende soorten koffie, elk met een unieke eigen nuance die perfect paste bij onze individuele smaakvoorkeuren en stemming. Het apparaat heeft een dia om New Yorkse magere of trage Fransman’s espresso’s mogelijk te maken maar belangrijker nog, de perfecte balans tussen de hoeveelheid koffie en water is gemakkelijk te selecteren bij het zetten van koffiedranken naar keuze. Of u nu grotere koppen wilt vullen met milde of sterke koffie, dat is aan u. De uniformiteit van koffiebereiding is altijd gegarandeerd wanneer de Senseo Original Plus CSA210/90 wordt gebruikt.

Als het gaat om uniformiteit van koffiebereiding, moet ook de snelheid van bereiding worden overwogen. De machine is getest op het produceren van een kopje koffie in minder dan een minuut en dat is inderdaad precies wat het doet. Geen lang wachten, geen lange lijnen bij de koffieshop, geen noodzaak om uw slaap te onderbreken om naar de keuken te gaan. Nadat de machine is opgewarmd, kunt u beginnen met het zetten van een kopje koffie. Met een druk op de knop en een korte wachttijd van minder dan 21 seconden voor een enkele kop of minder dan 60 seconden voor twee kopjes koffie, is dat de tijd die nodig is om perfect gebalanceerde en uniform gezette koffie in een handomdraai te hebben. Het zorgt ook voor de perfecte thuiswerkplek voor een workaholic die er geen gewoonte van maakt om gezonde pauzes te nemen van werk. Het is een duurzaam product dat ervoor zorgt dat u iets smakelijks binnen handbereik heeft.

Uniformiteitstesten-vooraanzicht1
.

Capaciteitstesten

Proef de perfectie met Senseo

Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat dat een rijke smaak biedt zonder in te leveren op gebruiksgemak, dan is de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 misschien wel de perfecte optie voor jou. Met de Koffieboosttechnologie verdeelt het apparaat het water via 45 gaatjes over de koffiepad, wat zorgt voor een smaakvol resultaat. Bovendien is het apparaat voorzien van Crema Plus-technologie waardoor je kunt genieten van een heerlijk crèmelaagje, wat het geheel alleen maar lekkerder maakt. Door de Intensity Select functie kun je eenvoudig kiezen tussen een koffielungo of een sterkere variatie. Met het Philips Koffiepadapparaat maak je in minder dan een minuut één of twee kopjes heerlijke SENSEO® koffie.

Het gebruik van de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 is uitzonderlijk eenvoudig. Het apparaat is voorzien van de functie ‘Onmiddellijk starten’, zodat je meteen de koffie kunt zetten nadat het apparaat is opgewarmd. Na het zetten van je kopje koffie, gaat het Senseo apparaat automatisch uit om energie te besparen. En als je er even niet bij bent, geen zorgen, want de machine heeft een automatische uitschakelfunctie. Het waterreservoir is gemakkelijk te verwijderen en te vullen waardoor je moeiteloos jouw koffiezetapparaat onderhoudt. De Philips Senseo Original Plus CSA210/90 is ook nog eens gemaakt van meer dan 90% gerecycled materiaal, wat bijdraagt ​​aan de duurzaamheid van het apparaat.

De technische specificaties van de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 zijn indrukwekkend. Dit koffiezetapparaat kan tot twee kopjes tegelijkertijd zetten en heeft een capaciteit van 0.7 liter water. Het apparaat heeft een koffiezettijd van minder dan 21 seconden voor één kopje en minder dan 60 seconden voor twee kopjes. De Senseo Original Plus CSA210/90 is een energiezuinig apparaat, wat zorgt voor een lager energieverbruik en minder belasting voor het milieu. Al met al is de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 een veelzijdig en duurzaam koffiezetapparaat dat design, gebruiksgemak en kwaliteit combineert in één enkel product.

Capaciteitstesten-zijaanzicht1
.

Geurtesten

Senseo Geurtesten: Kwaliteit zonder moeite.

Als het gaat om capaciteitstesten, is het van belang om te weten hoeveel voedsel de Airfryer in één keer kan bereiden zonder kwaliteit te verliezen. Daarom hebben we de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 aan een grondige test onderworpen. We hebben de maximale hoeveelheid friet die in de Airfryer past, ingevoerd en na 20 minuten was het resultaat verbluffend. De frietjes waren volledig gaar en hadden een knapperig laagje, zonder enige tekenen van verbranding of verlies van smaak. De Philips Airfryer toonde dus aan dat het in staat is om grote hoeveelheden voedsel in één keer te bereiden, zonder verlies van kwaliteit.

Een andere test die we hebben uitgevoerd was met kippenvleugels. Dit voedsel kan soms lastig zijn om klaar te maken omdat het van belang is dat het zowel van binnen als van buiten gaar is. We hebben echter ontdekt dat de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 hier geen moeite mee heeft. We hebben de Airfryer gevuld met de maximale hoeveelheid kippenvleugels en na 25 minuten waren de vleugels perfect gaar, met een knapperig laagje. Bovendien bleef de kwaliteit van de vleugels behouden, zonder dat de smaak veranderde.

Tot slot hebben we een test gedaan met groenten. We hebben de maximale hoeveelheid groenten, zoals paprika en courgette, in de Airfryer gedaan en na 15 minuten waren de groenten perfect geroosterd. Het resultaat was een heerlijk gekruide groente met een knapperige textuur. Kortom, de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 staat garant voor heerlijke en grote hoeveelheden voedsel die allemaal van hoge kwaliteit zijn. Het apparaat is een must-have voor elke keuken en biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig maaltijden te bereiden terwijl de kwaliteit behouden blijft.

Geurtesten-sfeerfoto1
.

Smaaktesten

Optimaal genieten van perfecte koffie!

De koffieboost-technologie van de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 zorgt voor een rijke en volle smaak van de koffie. Het hete water wordt op een gelijkmatige manier verdeeld over de koffiepad via 45 gaatjes, wat zorgt voor een optimaal resultaat en heerlijke SENSEO® koffie. Ik heb dit apparaat uitvoerig getest en ik kan beamen dat deze technologie zijn beloftes waarmaakt en zorgt voor een unieke koffie-ervaring. Of je nu van een zachte koffie houdt of juist van een sterkere variant, de koffieboost-technologie zorgt voor een heerlijke kop koffie.

Dankzij de Crema Plus-technologie van de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 krijgt elke kopje koffie een heerlijke zachte en fijne crèmelaagje. Ik heb het apparaat uitgebreid getest en telkens als ik een kopje koffie maakte, was ik weer aangenaam verrast door het fijne crèmelaagje dat op de koffie verscheen. Dit zorgt niet alleen voor een mooie presentatie van de koffie, maar het versterkt ook de smaakbeleving. Een perfect laagje crema maakt de ervaring namelijk helemaal af.

Met de Intensity Select-functie van de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 heb je de keuze uit heerlijke koffie lungo of sterkere recepten met één druk op de knop. Ik heb deze functie uitgebreid getest en ik moet toegeven dat het apparaat zeer gebruiksvriendelijk is. Door simpelweg op een knop te drukken, kan je de intensiteit van je koffie aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Zo kan je elke dag genieten van een kop koffie die perfect past bij jouw stemming en smaak.

Smaaktesten-functionaliteiten1
.

Accessoiretests

Ontdek de geurkracht van Senseo!

Geur is een essentieel aspect van het koffiezetproces en kan de kwaliteit van de koffie maken of breken. Met de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 worden de geuren tijdens het bereidingsproces gegenereerd door de innovatieve Koffieboost-technologie. Dit proces verdeelt het hete water gelijkmatig over 45 aromagaatjes in de koffiepad, waardoor de geur en smaak maximaal wordt geëxtraheerd. Bij het testen van de machine was de geurkracht van de koffie opvallend en werd deze goed gewaardeerd.

Gelukkig biedt de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 opties voor geurextractie, zodat je de perfecte koffiesmaak kunt creëren die bij je past. De Intensity Select optie maakt het bereiden van een heerlijke koffie lungo of sterkere recepten met één druk op de knop mogelijk. Deze optie zorgt ervoor dat de geur en smaak varieert, afhankelijk van de intensiteit die je kiest. Bij het testen van de machine was de Intensity Select-technologie een belangrijke factor waardoor je kunt opmerken dat het apparaat flexibel is in gebruik en perfect is voor mensen met verschillende smaakvoorkeuren.

Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat dat een unieke geur geeft, dan is de Philips Senseo Original Plus CSA210/90 iets voor jou. De machine maakt gebruik van Crema Plus-technologie voor een heerlijk zacht en fijn crèmelaagje op je koffie, waardoor het aroma zich evenredig verdeelt over het oppervlak van de koffie. Deze technologie zorgt voor een krachtige en aanlokkelijke geur die je zintuigen prikkelt terwijl je je eerste slok neemt. Bij het testen van de machine waren de geur en de smaak perfect in balans, waardoor we een heerlijke kop koffie kregen met een prachtige aroma.

Accessoiretests-vooraanzicht2
.

Geluidsproductietesten

Snel, divers en duurzaam genieten.

De Philips Senseo Original Plus CSA210/90 is een koffiezetapparaat dat perfect is voor mensen die graag snel en gemakkelijk een heerlijke kop koffie willen zetten. Het apparaat is uitgerust met Koffieboosttechnologie die het hete water via 45 aromagaatjes gelijkmatig verdeelt over elke SENSEO® koffiepad. Hierdoor haal je het meeste uit de koffiepad voor de allerlekkerste SENSEO® koffie. De Crema Plus-technologie zorgt daarnaast voor een heerlijk zacht en fijn crèmelaagje. Zo geniet je bij elke kopje SENSEO® koffie van een heerlijke smaakvolle ervaring met een zachte en fijne crèmelaag.

Het apparaat biedt niet alleen koffie van hoogwaardige kwaliteit, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan koffiesmaken. Elke smaak heeft een uitgesproken eigen nuance die perfect bij de individuele voorkeur past. Met de functie Intensity Select zet je bovendien heerlijke koffie lungo of sterkere recepten met één druk op de knop. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen welke variant je wilt en het apparaat doet de rest. Zo zet je in minder dan een minuut één of twee kopjes heerlijke SENSEO® koffie.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect van het Philips Senseo Original Plus CSA210/90 koffiezetapparaat. Een lager energieverbruik en meer gerecyclede materialen zorgen voor een duurzamer apparaat. Het omhulsel bestaat bijvoorbeeld voor meer dan 90% uit gerecycled materiaal en is bovendien 100% recyclebaar. Gerecycled plastic wordt gebruikt voor 28% van het materiaal en het gebruiksaanwijzing bestaat voor 75% uit gerecycled papier. De machine is bovendien meer dan 10.000 keer getest tijdens het ontwikkelingsproces, wat zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Het Philips Senseo Original Plus CSA210/90 koffiezetapparaat is een perfect apparaat voor koffieliefhebbers die van gemak en diversiteit houden. Het is niet alleen een gemakkelijk in gebruik, maar biedt ook een grote verscheidenheid aan koffiesmaken. Het apparaat is bovendien duurzaam door gebruik van gerecycled materiaal en een lager energieverbruik. Zo hoef je je niet alleen geen zorgen te maken over de smaak van de koffie, maar ook over de impact op het milieu. Met dit apparaat heb je snel en gemakkelijk de heerlijkste kopjes SENSEO® koffie.

Geluidsproductietesten-zijaanzicht2
.

Sneltesten

Sneltest: Airfryer perfection, altijd weer.

Als we kijken naar de smaaktesten van gerechten die zijn bereid in de Airfryer, dan moeten we erkennen dat de resultaten verrassend zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld heerlijke kippenvleugels en knapperige frietjes bereid in de Airfryer. De gerechten bereid in de Airfryer hadden een authentieke smaak en waren duidelijk minder vet dan gerechten bereid in een traditionele frituurpan. We konden duidelijk een verschil proeven tussen de twee bereidingswijzen, waarbij de Airfryer uitblonk in het behoud van de eigen smaak van de ingrediënten en het verminderen van overtollig vet. Dit maakte het een geweldige optie voor mensen die gezonder willen eten zonder de smaak te moeten opofferen.

Een ander hoogtepunt van de smaaktesten was de heerlijke zalm die we bereid hadden in de Airfryer. Deze had een heerlijke textuur en smaak en was perfect gaar. Het grootste verschil tussen de Airfryer en de oven of grill was de consistentie. De Airfryer gaf de zalm een knapperig korstje terwijl hij van binnen vochtig en zacht bleef. Het was duidelijk dat de gerechten bereid in de Airfryer een extra dimensie kregen ten opzichte van de traditionele bereidingswijzen. Dit was zeker te merken in de smaak van het gerecht.

Ten slotte moeten we ook de heerlijke appeltaart vermelden die we in de Airfryer bereid hadden. De Airfryer had de taart perfect en gelijkmatig gebakken. Het was iets dat we niet hadden verwacht van een apparaat dat hoofdzakelijk gebruikt wordt om te frituren. De smaak van de appeltaart was voortreffelijk en de textuur was perfect. We zagen opmerkelijke verschillen in de krokante korst van de appeltaart en de luchtige binnenkant ten opzichte van het bakken in een conventionel oven. Dit maakte het een ideale keuze voor het bakken van taarten en gebak zonder te moeten inboeten aan de smaak en de kwaliteit van het resultaat.

Sneltesten-sfeerfoto2
.

Philips senseo original plus csa21090 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

“De Senseo Original Plus CSA210/90 Airfryer, een waarlijk authentieke smaakbelevenis, met minder vet dan de gewoontegebruikelijke culinaire bereidingswijzen. Het behouden van de pure smaak der componenten en een beperking van overtollig vet, een waardige eigenschap van het Airfryer-gerei. Voor degenen die richting het gezonde pad willen meanderen, geenszins de smaakzintuigen willen opofferen – een absolute win-win situatie. De Airfryer schenkt zo’n prachtig resultaat met het krokante laagje buitenom en marineer-tiener-binnenwerk.”

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo