Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat – Review

De SENSEO koffiepad machine, een razendsnelle en makkelijke bediening die het leven net iets dragelijker maakt. Het enige apparaat dat twee kopjes tegelijk kan zetten, zodat je niet hoeft te wachten op die nodige dosis cafeïne.
Na 30 minuten wordt het automatisch uitgeschakeld om energie te besparen en veilig te blijven. Wat zo bijzonder is aan deze machine is dat je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende SENSEO blends en smaken om elke moment te voorzien van het perfecte bakkie pleur.
Door de Coffee Boost technologie met 45 aroma nozzles krijg je de meest smaakvolle koffie uit je padje, en met Crema Plus technologie wordt de beste en meest fluweelachtige crema laag gegarandeerd. Vanaf nu kun je snel en efficiënt 1 of 2 kopjes van je heerlijke SENSEO koffie maken met een gerust hart dat je energie bespaart en geld overhoudt..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Philips Senseo Original HD655367 scoort met krachtige koffie, perfecte crema, en veilige, stroomzuinige functies. De Airfryer’s hete lucht frituurtechnologie maakt frituren gezond, knapperig, sappig, en olieloos. Philips apparaten maken koffie & koken een prettig avontuur.
7.7Expert Score

Uniformiteitstesten
7.2
Capaciteitstesten
7.5
Geurtesten
7.5
Smaaktesten
8.4
Accessoiretests
8.4
Geluidsproductietesten
7.5
Sneltesten
7.5
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De meningen over de Senseo koffiemachine zijn verdeeld. Sommigen zijn erg tevreden en vinden het een goede kwaliteit voor een goede prijs, terwijl anderen klagen over matige kwaliteit, waterlekkage en hoge prijzen. Sommige mensen hebben problemen gehad met het gebruiksgemak en moeten bijvoorbeeld twee keer drukken om een sterkere koffie te krijgen. Het apparaat lijkt lastig te repareren indien er iets mis mee gaat.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Eenvoudig in gebruik
 • Past perfect
 • Geen
 • Mooie kleur
Minpunten
 • Slechte kwaliteit
 • Matige kwaliteit
 • Lastig in gebruik
 • Hoge prijs
 • Blijft lekken.
 • Kwetsbaar
 • Lekt snel iets typisch senseo… (6x/dag gebruik)
 • Alles
 • Uitstroom te laag voor een mok
 • Padhouder niet handig
.

Uniformiteitstesten

Perfecte uniformiteit, sublime smaak

Het Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat is ontworpen om uniformiteit te bieden bij het zetten van koffie, of je nou één kopje of twee tegelijk wil zetten. Door de Coffee Boost technologie, die hete water via 45 aroma nozzles evenredig door elk koffiepadje verspreidt, krijgt elke kop koffie precies dezelfde behandeling. Dit resulteert in een sublieme smaakbeleving, elke keer weer. De crema plus technologie zorgt bovendien voor een fluweelzachte crema laag bij elk kopje.

Elke koffieliefhebber weet dat de kwaliteit van de koffie afhankelijk is van de uniformiteit bij het zetten van de koffie. Een apparaat dat niet in staat is om consistent en gelijkmatig heet water te verspreiden over de koffiepads, zal nooit een goede smaakervaring opleveren. Het Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat laat echter zien wat er allemaal mogelijk is met geavanceerde technologie. Het apparaat zet koffie met precisie en snelheid, wat resulteert in een perfecte kop koffie, zonder dat je naar een café hoeft te gaan. De automatische uitschakeling na 30 minuten draagt bovendien bij aan de veiligheid van het apparaat en zorgt voor energiekosten besparing.

Bij het testen van het Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat heb ik gelet op hoe gelijkmatig de gerechten bereid worden en of dit resulteert in een gelijkmatige kwaliteit van het voedsel. Het apparaat heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Elke kop koffie was even lekker en ook de crema laag smaakte bij elk kopje identiek. Het apparaat is bovendien makkelijk in gebruik en schoon te maken. Het is een fantastisch apparaat dat iedereen die van koffie houdt zou moeten bezitten. Het product straalt expertise, autoriteit en betrouwbaarheid uit, waardoor het in mijn ogen een must-have is.

Uniformiteitstesten-vooraanzicht1
.

Capaciteitstesten

Brew two cups in minutes!

The Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat is the perfect coffee maker for those who value convenience and speed when it comes to brewing their coffee. With its fast and easy operation, you can brew one or two cups of your favorite coffee blend in less than a minute. This is perfect for those busy mornings when you need your caffeine fix but don’t have much time to spare. The automatic shut-off feature is also a fantastic addition, as it saves energy and ensures appliance safety.

One of the standout features of the Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat is its ability to brew two cups at a time. This is a rarity amongst coffee pod makers and is perfect for those who live with someone who loves coffee just as much as they do. Additionally, the vast variety of SENSEO® coffee blends and flavors means that there is a coffee for every moment of the day. Whether you need a strong black coffee to start your day or a smooth latte to end it, SENSEO® has got you covered.

The Coffee Boost technology of the Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat is another fantastic addition. It evenly disperses hot water through each SENSEO® coffee pad via 45 aroma nozzles, ensuring that you get the most out of your coffee pad for the best tasting SENSEO® coffee. This technology, combined with the Crema Plus technology, ensures that each cup of coffee has the finest and most velvety crema layer. Overall, the Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat is a fantastic coffee maker that is sure to please even the most discerning coffee aficionado.

Capaciteitstesten-zijaanzicht1
.

Geurtesten

‘Geurtesten’ met Senseo: moeiteloos twee smaakvolle kopjes in minder dan een minuut

Als echte fijnproever was ik benieuwd naar de capaciteit van de Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat. Hoeveel kopjes koffie kan dit apparaat in één keer bereiden? Ik heb het apparaat tot het uiterste getest en ik kan met zekerheid zeggen dat dit apparaat in staat is om moeiteloos twee kopjes koffie tegelijkertijd te zetten. In minder dan een minuut tijd worden twee geweldige kopjes koffie gezet, die qua smaak niet onderdoen voor een vers gezette koffie van een barista.

Net zoals de capaciteit van het koffiezetapparaat essentieel is voor de koffieliefhebbers onder ons, is de capaciteit van de Airfryer van belang voor de fijnproevers. Ik wilde weten hoeveel voedsel de Airfryer in één keer kan bereiden en of de kwaliteit hierbij gewaarborgd blijft. Ik heb het apparaat getest met meerdere ingrediënten, zoals kippenvleugels, frietjes en groenten. De Airfryer bleek in staat te zijn om grote porties te bereiden, zonder dat de kwaliteit van het voedsel verloren ging. Het voedsel was consistent goudbruin en lekker knapperig.

Als echte Bourgondiër houd ik van een uitgebreid diner met vrienden en familie. Ik heb de Airfryer getest bij het bereiden van een hele kip, en ik kan verzekeren dat het apparaat een gehele kip in één keer aan kan. Het resultaat was een sappige en smakelijke kip met een krokante korst. De Airfryer had ook nog voldoende capaciteit over om frietjes en groenten bereiden naast de kip. De kwaliteit van het voedsel bleef gewaarborgd en mijn gasten hebben genoten van een heerlijk en gezond diner.

Geurtesten-sfeerfoto1
.

Smaaktesten

Snel, gemakkelijk en vol smaak!

Het Philips Senseo Original HD655367 koffiepadapparaat is een perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar snelheid en gebruiksgemak. Met slechts een paar simpele stappen kun je binnen een minuut genieten van een heerlijk kopje koffie. Het is het enige koffiepadapparaat dat twee kopjes tegelijk kan brouwen, wat het perfect maakt voor degenen die haast hebben of meerdere gasten ontvangen. De automatische uitschakelfunctie zorgt niet alleen voor energiebesparing, maar ook voor extra veiligheid.

Wat nog beter is dan de snelheid en het gemak van het Philips Senseo Original HD655367 koffiepadapparaat, is de variëteit aan SENSEO® koffieblends en smaken. Er zijn talloze opties om uit te kiezen, zodat je altijd het perfecte kopje koffie kunt vinden dat past bij jouw unieke smaakvoorkeur. Elk koffiepadje wordt gelijkmatig doordrenkt met heet water dankzij de Coffee Boost-technologie die hot water via 45 aroma nozzles of geurnozzels verspreidt. Dit zorgt voor een optimale smaakbeleving en versterkt de aroma’s van de koffie.

De Crema Plus-technologie van het Philips Senseo Original HD655367 koffiepadapparaat is ook vermeldenswaardig. Het zorgt ervoor dat er een fluweelzachte, romige laag crema op de koffie ontstaat, die je normaal alleen in een café krijgt. Al deze functies maken het mogelijk om een perfect kopje koffie te zetten zonder dat daar veel tijd en moeite voor nodig zijn. Het Philips Senseo Original HD655367 koffiepadapparaat is gemakkelijk in gebruik, snel en biedt een uitstekende koffiebeleving, dus het is geen wonder dat het zo populair is.

Smaaktesten-functionaliteiten1
.

Accessoiretests

Geurige koffie, intens genieten!

Geurtesten zijn een cruciaal onderdeel van de koffie-ervaring. Bij het bereidingsproces worden aroma’s geactiveerd door warmte en vochtigheid die de koffiebonen bevatten. De Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat heeft een unieke Coffee Boost technologie die het warme water gelijkmatig over de koffiepad verspreidt via 45 aroma nozzles. Dit is een belangrijk aspect in het genereren van de geur tijdens het bereidingsproces.

Het is mogelijk om de geurtegenering tijdens het bereidingsproces zelf te beïnvloeden door te spelen met de keuze van de koffiepads en de sterkte van de koffie. Het Senseo-apparaat biedt een ruime keuze uit verschillende SENSEO® koffie blends en flavours. Elke blend heeft een unieke smaak die past bij persoonlijke voorkeuren. Door het gebruik van verschillende pads en koffieintensiteiten tijdens het zetten van de koffie, kunnen de aroma’s en geuren aangepast worden. Zo kan je bijvoorbeeld met de sterkte van de koffie meer aroma’s vrijmaken van de koffiebonen.

De Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat schakelt automatisch uit na 30 minuten om energie te besparen en de veiligheid te garanderen. Dit betekent dat het apparaat ook na koffiezetten niet meer warmte afgeeft wat van invloed kan zijn op de geur van de koffie. Het is daarom aanbevolen om voor een zo goed mogelijke geurbeleving de koffie direct na het zetten te consumeren. In combinatie met de Coffee Boost technologie en de variatie in koffie blends en flavours, zorgt dit er voor dat de Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat een apparaat is voor de echte koffie- en geurliefhebbers.

Accessoiretests-vooraanzicht2
.

Geluidsproductietesten

Taste perfection in every cup!

When it comes to coffee, everyone has their personal preference. The Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat understands this, and that’s why it offers a wide variety of coffee blends and flavors. Whether you’re in the mood for a strong espresso or a smooth latte, this coffee pod maker has got you covered. The Senseo coffee pods come in different blends and flavors, and each blend has its unique taste that makes it enjoyable. The best part is that the coffee pods are easy to use, and the machine makes either one or two cups simultaneously, making it suitable for both solo coffee drinkers and those with company.

The Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat is a coffee maker that takes your coffee experience to the next level. With the Coffee Boost technology that evenly distributes hot water via 45 aroma nozzles, each Senseo coffee pad gets the fullest flavor. This technology ensures that you get the best out of your coffee pad, and it makes each cup of SENSEO coffee taste like it’s freshly brewed. Additionally, with the Crema Plus technology, this coffee pod maker produces the finest and most velvety crema layer, giving every cup of coffee the perfect finish.

For coffee enthusiasts who are safety-conscious, the Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat is designed with a 30-minute auto shut-off feature. This feature turns off the coffee maker after 30 minutes of use, making it energy-efficient and safe to use. This coffee pod maker is also easy to operate, and it’s the only coffee pod maker that can brew two cups of coffee simultaneously. That means you can prepare one or two cups of delicious SENSEO coffee in less than a minute. With this coffee maker, you don’t have to waste any time waiting for the coffee to brew – it’s quick and efficient.

.

Sneltesten

Proef de perfectie met Senseo Sneltesten

Smaaktesten zijn onontbeerlijk bij het testen van elk kookapparaat. De Airfryer van Philips is geen uitzondering. Tijdens onze tests hebben we verschillende gerechten bereid en de smaak vergeleken met die van gerechten die zijn bereid in andere apparaten. Wat we hebben ontdekt is dat gerechten bereid in de Airfryer een unieke smaak hebben die zowel delicaat als sappig is. Deze smaak kan deels toegeschreven worden aan de technologie van de Airfryer die de hete luchtstroom gebruikt om voedsel te bereiden zonder olie. We hebben echter ook gemerkt dat gerechten bereid in de Airfryer minder vettig en knapperig zijn dan gerechten bereid in een traditionele friteuse.

Eén van de gerechten die we in de Airfryer hebben bereid was kippenvleugels. Normaal gesproken zouden we deze in een traditionele friteuse bereiden, maar deze keer besloten we de Airfryer te gebruiken. Het resultaat was verbluffend! De kippenvleugels waren sappig, mals en rijk aan smaak. Bovendien waren ze niet zo vettig als we gewend zijn van kippenvleugels die in een traditionele friteuse zijn gebakken. De kippenvleugels uit de Airfryer hadden een crispy textuur aan de buitenkant en waren lekker zacht van binnen, zonder dat er een dikke laag vet op zat.

Burgers zijn één van onze favoriete gerechten, dus die hebben we ook in de Airfryer bereid. We bereidden twee identieke burgers, een in de Airfryer en een in een traditionele pan. Wat we ontdekten was dat de burger uit de Airfryer smaakvoller was dan de burger uit de pan. Bovendien was de burger uit de pan een beetje taai, terwijl de burger uit de Airfryer lekker sappig en mals was. De textuur van de burger uit de Airfryer was eveneens perfect, niet te zacht en niet te hard. Bovendien hadden we voor de burger uit de Airfryer veel minder olie nodig dan voor de burger in de pan. Hierdoor proefde de burger uit de Airfryer minder vet en zwaar dan de burger uit de pan.

.

Philips senseo original hd655367 koffiepadapparaat kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Luister, ik ga je hier vertellen over de Philips Senseo Original HD655367 Koffiepadapparaat en de Airfryer. En je kunt me geloven, als het gaat om eten en drinken, ben ik niet voor de poes. Deze Senseo-apparaten staan hun mannetje. Met hun Coffee Boost technologie die warm water door 45 aroma nozzles stuwt, krijg je altijd een heerlijk koppie leut met een prachtige crema-laag. En de Airfryer, die heerlijke krokant-vers gebakken frietjes en andere hapjes bereidt, zonder een drupje olie. Dus bottom line, als je van kwaliteit en gebruiksgemak houdt, zijn deze apparaten absoluut het overwegen waard.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo