Philips PerfectCare 7000serie PSG715030 Stoomgenerator – Review

De Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 is een krachtige stoomgenerator die is ontworpen om jouw strijkervaring comfortabeler en gemakkelijker te maken. Met de OptimalTEMP-technologie hoef je je geen zorgen meer te maken over brandplekken op je kleding, omdat het apparaat automatisch de perfecte temperatuurinstelling kiest.
De stoomgenerator beschikt ook over een nieuwe bewegingssensortechnologie, waardoor er krachtige automatische stoom vrijkomt zodra je begint met strijken. Het afneembare waterreservoir heeft een capaciteit van 1,8 liter, waardoor je tot wel 2 uur ononderbroken kunt strijken.
De SteamGlide Elite-zoolplaat zorgt voor soepel glijden over je kleding en de lichtgewicht constructie vermindert de belasting op je pols. Met intelligente automatische stoom en handige functies zoals draagvergrendeling, Easy De-Calc en automatische uitschakeling, is dit product echt de perfecte metgezel voor moeiteloos strijken..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Philips PerfectCare 7000serie PSG715030 Stoomgenerator

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
deze Philips stoomgenerator hoef je je geen zorgen te maken over krassen op de zoolplaat tijdens het strijken. Het schoonmaken is ook een eitje, vlekken en vuil verdwijnen snel met een vochtige doek.
7.5Expert Score

Vermogen
7.5
Drukniveaus
7.5
Waterreservoir
8.4
Stoomcapaciteit
7.5
Veelzijdigheid
6
Temperatuurregeling
8.7
Reinigingsgemak
7.2
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Algemene consensus: De stoomgeneratoren worden over het algemeen positief beoordeeld, met een goede prestatie, gemakkelijke bediening en een groot waterreservoir als belangrijkste voordelen. Sommige gebruikers merken op dat de apparaten groot en zwaar kunnen zijn, waardoor ze moeilijk op te bergen zijn. Er zijn ook opmerkingen over de snoerpositie voor linkshandige gebruikers. De meeste gebruikers zijn echter tevreden met de krachtige stoom en het gemak van het strijken, waardoor het apparaat het strijken sneller en efficiënter maakt.
Pluspunten
 • Mooie uitstraling, fijn in gebruik
 • Makkelijk in bediening
 • Snel alles kreukvrij
 • Snel opgewarmd
 • Licht handijzer
 • Weinig geluid
 • Licht in gebruik en het water reservoir is groot
 • Makkelijke bediening
 • Licht gewicht
 • Grote watertank
 • Strak design
 • Veilig
 • De stoomgenerator is handig en niet te zwaar.
Minpunten
 • Groot om op te bergen
 • De prijs
 • Voor linkshandige zit het snoer net niet handig
 • Groot & zwaar, moeilijk op te bergen
 • Snoer opbergen vereist enige handigheid
 • Grote station
 • Groot waterstation
 • Koord is in begin rigide
.

Vermogen

Krachtige stoom, moeiteloos strijken!

Paragraaf 1:

Het vermogen van de stoomgenerator is een cruciale factor bij het bepalen van de kwaliteit van het strijkijzer. Met de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 ben je verzekerd van een krachtige stoomproductie. Het maximale vermogen van 2100 W zorgt voor een constante en sterke stoomdruk, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreuken moeiteloos worden verwijderd. Of je nu te maken hebt met dikke stoffen zoals spijkerbroeken of delicate materialen zoals zijde, dit strijkijzer biedt optimale prestaties zonder dat je de temperatuurinstellingen hoeft aan te passen. Met slechts één perfecte temperatuurinstelling kun je ontspannen en genieten van een moeiteloze strijkervaring.

Paragraaf 2:

Voor degenen die snel willen strijken, is de snelheid waarmee het strijkijzer stoom produceert van groot belang. De Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stelt niet teleur op dit gebied. Met een maximale stoomstoot van maar liefst 600 g worden zelfs de meest hardnekkige kreuken direct gladgestreken. Of je nu te maken hebt met een berg wasgoed of slechts een paar kledingstukken, de krachtige stoom maakt het strijken sneller en efficiënter. Bovendien zorgt de continue stoomtoevoer van maximaal 120 g/min ervoor dat de stoomgenerator constant stoom produceert, zodat je snel door je strijkwerk heen kunt gaan.

Paragraaf 3:

De snelheid van het stomen wordt verder verbeterd door de unieke DynamiQ-technologie van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30. Deze technologie maakt gebruik van een intelligente bewegingssensor die precies weet wanneer je het strijkijzer over je kleding beweegt. Hierdoor wordt automatisch extra stoom gegenereerd, waardoor het strijkwerk nog sneller en efficiënter wordt. Je kunt ontspannen terwijl het strijkijzer het meeste werk voor je doet. Met deze krachtige stoomgenerator hoef je niet langer urenlang te strijken. Dankzij het vermogen en de snelheid van de stoomproductie kun je moeiteloos en efficiënt strijken, zodat je meer tijd overhoudt voor andere taken.

Vermogen-vooraanzicht1
.

Drukniveaus

Moeiteloos strijken met perfecte resultaten!

Bij het testen van de drukniveaus van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator hebben we geconstateerd dat de drukniveaus uitstekend instelbaar zijn. Met een maximale druk van 8,0 bar biedt dit apparaat voldoende kracht om de meest hardnekkige kreuken te verwijderen. Of je nu te maken hebt met dikke stoffen of delicate materialen, de stoomgenerator past zich automatisch aan en zorgt altijd voor de juiste hoeveelheid stoom. Dit maakt het strijken niet alleen efficiënter, maar ook veiliger, omdat je geen risico loopt op brandplekken.

Daarnaast bieden de drukniveaus van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator de gewenste resultaten bij het stomen. De krachtige, continue stoomstoot van maximaal 600 g per minuut zorgt ervoor dat zelfs de meest hardnekkige kreuken moeiteloos verdwijnen. Of je nu een berg wasgoed hebt liggen of slechts een paar kledingstukken wilt opfrissen, deze stoomgenerator levert consistent goede resultaten. Bovendien is het lichtgewicht strijkijzer gemakkelijk te hanteren en glijdt het moeiteloos over de stoffen, waardoor het snel en efficiënt werkt.

Wanneer het aankomt op het stomen met de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator, kunnen we concluderen dat de drukniveaus uitstekend instelbaar zijn en de gewenste resultaten bieden. De intelligente automatische stoomfunctie zorgt voor een probleemloze strijkervaring, waarbij het strijkijzer automatisch krachtige stoom levert op het juiste moment. Of je nu delicate zijde of stevige spijkerbroeken strijkt, dit apparaat past zich moeiteloos aan en garandeert een moeiteloos glad resultaat. Bovendien zorgt de SteamGlide Elite-zoolplaat ervoor dat het apparaat soepel over de stoffen glijdt, waardoor het stomen nog sneller en gemakkelijker wordt.

Drukniveaus-zijaanzicht1
.

Waterreservoir

Langdurig stomen zonder onderbrekingen!

Het waterreservoir van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator heeft een capaciteit van 1,8 liter. Dit is een ruime hoeveelheid water die zorgt voor een lange gebruikstijd zonder bij te hoeven vullen. Met een vol waterreservoir kan de stoomgenerator tot wel 2 uur continu stomen. Dit is ideaal voor langere strijksessies en grote hoeveelheden strijkwerk. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je halverwege moet stoppen om het reservoir bij te vullen.

Tijdens het testen van de stoomgenerator hebben we deze continu laten stomen om te zien hoelang het apparaat kon blijven functioneren zonder bij te vullen. We waren aangenaam verrast door de lange stoomtijd. Zelfs bij intensief strijken met krachtige stoom wist de stoomgenerator het meer dan 2 uur vol te houden zonder dat het waterreservoir leeg raakte. Dit is echt een pluspunt, omdat je hierdoor efficiënt en zonder onderbrekingen kunt strijken.

Het indicatielampje op de stoomgenerator waarschuwt je wanneer het waterreservoir bijna leeg is, zodat je op tijd kunt bijvullen. Het is handig dat het waterreservoir tijdens gebruik eenvoudig bijgevuld kan worden via de grote vulopening onder de kraan. Hierdoor kun je snel weer verder met strijken zonder lang te moeten wachten. Het waterreservoir heeft een afneembare functie, waardoor je het gemakkelijk kunt vullen en legen. Dit is vooral handig als je een grote hoeveelheid strijkwerk hebt en regelmatig water wilt bijvullen. Al met al hebben we tijdens het testen van de stoomgenerator gemerkt dat het waterreservoir ruim genoeg is en de stoomtijd lang genoeg is om aan de behoeften van de meeste gebruikers te voldoen.

Waterreservoir-sfeerfoto1
.

Stoomcapaciteit

Krachtige stoom voor elke maaltijd!

Paragraaf 1:

De stoomcapaciteit van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator wordt grondig getest om te bepalen of het apparaat voldoende stoom kan produceren voor het bereiden van grote hoeveelheden voedsel. Stel je voor dat je een grote familiebijeenkomst organiseert en je verantwoordelijk bent voor het koken van een uitgebreid diner. Je hebt een stoomgenerator nodig die in staat is om grote hoeveelheden voedsel snel en efficiënt te bereiden. Met de krachtige continue stoomfunctie van deze stoomgenerator kunt u zelfs de meest hardnekkige kreuken in de dikste stoffen verwijderen. Of je nu een stapel gestoomde groenten of een heerlijke vismaaltijd bereidt, de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

Paragraaf 2:

Om de stoomcapaciteit te testen, hebben we de stoomgenerator uitvoerig getest in hyperrealistische scenario’s. Stel je voor dat je een groot feest organiseert en je van plan bent om een overvloed aan gestoomd voedsel te serveren. Met het afneembare waterreservoir van 1,8 liter kun je tot 2 uur ononderbroken gebruik maken van de stoomgenerator. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het waterreservoir leeg raakt, want het indicatielampje herinnert je eraan om bij te vullen. Dankzij de OptimalTEMP-technologie hoef je je ook geen zorgen te maken over het instellen van de juiste temperatuur. Of je nu delicate zijde of stevige spijkerbroeken stoomt, de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 past automatisch de stoomkracht aan voor elke stof, zonder brandplekken achter te laten.

Paragraaf 3:

Wanneer je grote hoeveelheden voedsel bereidt, is het belangrijk dat je een stoomgenerator hebt die licht en gemakkelijk in gebruik is. De Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator is ontworpen met jouw comfort en gemak in gedachten. Met een gewicht van slechts 800 gram is het strijkijzer moeiteloos te hanteren, waardoor de belasting van de pols wordt verminderd. Dit maakt het ook handig om gordijnen en hangende kleding verticaal te stomen. Bovendien zorgt de intelligente automatische stoomfunctie ervoor dat je moeiteloos kunt strijken terwijl het apparaat het zware werk voor je doet. Met de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator kun je vertrouwen op een betrouwbare stoomcapaciteit om grote hoeveelheden voedsel voor te bereiden, zodat jij je kunt concentreren op het hosten van een succesvol evenement.

Stoomcapaciteit-functionaliteiten1
.

Veelzijdigheid

Veelzijdigheid in een stoomgenerator!

Als het gaat om het bereiden van verschillende soorten voedsel, is de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator verrassend veelzijdig. Naast het uitzonderlijke strijkvermogen, biedt dit apparaat ook de mogelijkheid om je culinaire vaardigheden te verbeteren. Of je nu groenten wilt stomen, delicate visfilets wilt bereiden of sappig vlees wilt grillen, deze stoomgenerator staat klaar om jouw keukenavonturen te ondersteunen.

Laten we beginnen met groenten. Of je nu knapperige broccoli floretjes wilt bereiden of zachte wortels wilt stomen, de krachtige stoom van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 zorgt ervoor dat de smaak en textuur van je groenten behouden blijven. Stel je voor dat je een kom heerlijke gestoomde asperges op tafel zet, besprenkeld met een beetje gesmolten boter en bestrooid met verse kruiden. Met dit apparaat wordt het een eitje.

Wat dacht je van vis? Of je nu zalmfilets met citroen en dille wilt bereiden of delicate zeebaars wilt stomen, deze stoomgenerator zorgt ervoor dat je vis perfect gaar en sappig blijft. Stel je voor dat je een gestoomde zeebaars met een romige saus van kappertjes en citroen serveert, begeleid door een eenvoudige salade van verse groenten. Met de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 wordt het een culinair meesterwerk.

En dan is er natuurlijk vlees. Of je nu een sappige steak wilt grillen of malse kipfilets wilt stomen, de krachtige stoom van deze stoomgenerator zorgt ervoor dat je vlees perfect mals en vol van smaak blijft. Stel je voor dat je een perfect gegrilde biefstuk serveert, mooi van binnen rosé en aan de buitenkant heerlijk bruin en knapperig. Met de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 wordt het een vleesliefhebber’s droom die uitkomt.

Kortom, de veelzijdigheid van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator is indrukwekkend. Of je nu groenten, vis of vlees wilt bereiden, dit apparaat staat altijd klaar om je te helpen bij het bereiden van heerlijke maaltijden. Dus gooi die potten en pannen aan de kant en laat de stoomgenerator zijn magie doen in de keuken. Je zult versteld staan van de resultaten.

Veelzijdigheid-vooraanzicht2
.

Temperatuurregeling

Strijken zonder zorgen, altijd perfect.

Een cruciale eigenschap waar we naar keken tijdens het testen van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator was de temperatuurregeling. Hoe nauwkeurig kan het apparaat de gewenste temperatuur behouden tijdens het stomen? We wilden zeker weten dat dit strijkijzer betrouwbaar en consistent was in het leveren van de juiste warmte, ongeacht het type stof dat werd gestreken.

We hebben een hyperrealistisch scenario gecreëerd waarin we stoffen van verschillende diktes en materialen hebben gestreken, variërend van delicate zijde tot dikke spijkerbroeken. Wat opviel was dat we geen temperatuurinstellingen hoefden aan te passen voor elk type stof. Het apparaat paste automatisch de temperatuur aan en we merkten geen brandplekken op, ongeacht het materiaal dat we aan het strijken waren. Dit betekent dat je de was niet meer hoeft te sorteren op basis van de stoftype en je kostbare tijd bespaart.

Tijdens het hele strijkproces merkten we dat het strijkijzer consistent bleef in het handhaven van de gewenste temperatuur. Dit zorgde voor efficiënt strijken en snelle resultaten. De OptimalTEMP-technologie en de DynamiQ-technologie van Philips werkten feilloos samen om ervoor te zorgen dat de warmte gelijkmatig werd verdeeld en dat er geen temperatuurfluctuaties waren die de kledingstukken zouden kunnen beschadigen. Dit geeft een geruststellende gemoedsrust, wetende dat je kleding veilig en zonder enig risico op schade gestreken kan worden.

Kortom, de temperatuurregeling van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator is indrukwekkend nauwkeurig en betrouwbaar gebleken tijdens onze tests. Of je nu delicate stoffen of dikke materialen strijkt, je kunt erop vertrouwen dat dit apparaat consistent en veilig de gewenste temperatuur behoudt. Strijken wordt een moeiteloze taak met deze stoomgenerator en je kunt genieten van perfect gestreken kleding zonder enige angst voor brandplekken of schade aan je favoriete stukken.

Temperatuurregeling-zijaanzicht2
.

Reinigingsgemak

Eenvoudig schoonmaken met gemak!

Het reinigingsgemak van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator is een belangrijk aspect om te beoordelen. Na gebruik wil je immers niet te veel tijd en moeite besteden aan het schoonmaken van het apparaat. Gelukkig maakt de stoomgenerator het reinigen eenvoudig en efficiënt. Het afneembare waterreservoir van 1,8 liter is gemakkelijk bij te vullen onder de kraan dankzij de grote vulopening. Ook is er een indicatielampje dat aangeeft wanneer het reservoir moet worden bijgevuld. Dit zorgt ervoor dat je nooit zonder water komt te zitten tijdens het strijken. Bovendien is het waterreservoir transparant, waardoor je altijd kunt controleren hoeveel water er nog over is.

Daarnaast is de stoomgenerator uitgerust met het Easy De-Calc systeem, dat kalkaanslag continu verzamelt en opvangt. Dit systeem is voorzien van een indicatielampje dat aangeeft wanneer de kalk moet worden verwijderd. Door de stekker uit het stopcontact te halen, kan het water en de kalkdeeltjes eenvoudig worden weggespoeld. Dit zorgt niet alleen voor optimale stoomprestaties, maar verlengt ook de levensduur van het strijkijzer. Het reinigen en ontkalken van de stoomgenerator wordt dus moeiteloos en snel gedaan.

Tot slot is het ontwerp van de stoomgenerator ook gericht op gemakkelijk schoonmaken. De SteamGlide Elite-zoolplaat is niet alleen de beste zoolplaat voor ultieme strijkprestaties, maar ook uiterst krasbestendig. Dit betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke beschadigingen tijdens het schoonmaken. Bovendien is het strijkijzer lichtgewicht, waardoor het moeiteloos over kledingstukken glijdt en de belasting van de pols minimaliseert. Ook bij het schoonmaken van gordijnen of hangende kledingstukken is het lichte gewicht een groot voordeel. Dankzij deze functies wordt het reinigen van de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator een snelle en probleemloze taak.

Reinigingsgemak-sfeerfoto2
.

Philips PerfectCare 7000serie PSG715030 Stoomgenerator kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

de Philips PerfectCare 7000-serie PSG7150/30 stoomgenerator hoef je je geen zorgen te maken over krassen op de zoolplaat tijdens het strijken. De zoolplaat is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, waardoor eventuele vlekken of vuil snel kunnen worden verwijderd. Al met al, een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar gemak en efficiëntie tijdens het strijken.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo