Philips Lumea Prestige 8000 series – Review

De Philips Lumea Prestige 8000 Series BRI945/00 - IPL ontharingsapparaat is jouw ticket naar 12 maanden lang weg van die verdraaide, opkomende haren. Dit beestje is geen laser, maar een slimme lichtontharingsapparaat - het nummer 1 merk in IPL, godverdomme.
Het apparaat is ontworpen om jouw lichaamscontouren te volgen met z'n uniek gebogen, intelligente opzetstukken. Het past zich aan elk lichaamsdeel aan om het optimale behandelingsprogramma te bieden.
Met de IPL-technologie en SenseIQ-functie biedt het een langdurige ontharing voor je hele lichaam. En het beste is, die fucker kan maar liefst 450.000 lichtflitsen afgeven, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van deze IPL-behandeling. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat je tot wel 92% vermindering van haar kunt ervaren na slechts 3 behandelingen. Dus waar wacht je nog op? Neem afscheid van die verdomde haren en verwelkom die zijdezachte huid, godverdomme..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8Expert Score

Huidtype
7.5
Ontharingseffect
8.7
Pijnloosheid
7.5
Behandelingsgebied
7.5
Veiligheid
7.5
Resultaten op lange termijn
8.7
Gebruiksgemak
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de gebruikers tevreden met de Philips Lumea Prestige. Het apparaat is eenvoudig in gebruik, doet wat het belooft en heeft een mooie vormgeving. Het resultaat is zichtbaar bij verschillende lichaamsdelen, zoals de oksels en bikinilijn, maar minder bij de benen en gezicht. De hoge prijs wordt wel als een nadeel ervaren.
Pluspunten
 • Werkt goed
 • Makkelijk in gebruik
 • Handige app
 • Prachtig resultaat
 • Pijnloos
 • Snel
 • Gebruiksvriendelijk
 • Tevreden
 • 🇲🇦🇳🇱❤️❤️
 • De bijbehorende app is ook echt behulpzaam
 • Licht en gemakkelijk
 • Eenvoudig in gebruik
 • Vrijwel pijnloos
 • Handig in gebruik
Minpunten
 • Geen resultaat
 • Werkt niet
 • Soms lastig wat je al gehad hebt
 • Beetje gevoelig bij oksels
 • Geen beschermende bril
 • Soms pijnlijk indien het te hoog staat
 • Je moet er wel even de tijd voor nemen
 • Resultaat heeft tijd nodig
 • Relatief zwaar apparaat
 • Opzetkoppen worden erg heet
.

Huidtype

Geschikt voor diverse huidtypes!

Een van de belangrijkste aspecten waarop we de Philips Lumea Prestige 8000 Series BRI945/00 IPL-ontharingsapparaat hebben getest, is de geschiktheid voor verschillende huidtypes. Het is essentieel om te weten of dit apparaat veilig en effectief kan worden gebruikt op diverse huidskleuren en haartypes. Na uitgebreid onderzoek en testen kunnen we met zekerheid zeggen dat de Philips Lumea geschikt is voor de meeste huidskleuren en haarkleuren.

Het apparaat maakt gebruik van de innovatieve SenseIQ-technologie, die de huidskleur detecteert en de juiste lichtinstellingen bepaalt voor optimale en comfortabele behandelingen op verschillende delen van het lichaam. Dit betekent dat zowel mensen met een lichtere huidskleur als mensen met een donkerdere huid veilig gebruik kunnen maken van de Lumea. Het op maat gemaakte behandelingsprogramma zorgt voor langdurige ontharing op ieder deel van het lichaam, zelfs op gevoelige plekken.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat de Philips Lumea niet geschikt is voor wit, grijs, lichtblond of rood haar, evenals voor een zeer donkere huid. Deze beperkingen zijn te wijten aan de manier waarop de IPL-technologie werkt en de resultaten die hiermee kunnen worden bereikt. Voor mensen met deze haarkleuren en huidskleuren zijn er andere ontharingsmethoden meer geschikt.

Over het algemeen kan worden gezegd dat de Philips Lumea Prestige 8000 Series BRI945/00 IPL-ontharingsapparaat geschikt is voor de meeste huidskleuren en haarkleuren. Het is een veilige en effectieve oplossing voor langdurige ontharing van zowel het gezicht als het lichaam. Door de SenseIQ-technologie en de intelligente opzetstukken is het apparaat in staat om individuele behoeften aan te passen en optimale resultaten te behalen, ongeacht het huidtype. Dit maakt de Philips Lumea een veelzijdig en betrouwbaar apparaat voor thuisgebruik.

Huidtype-vooraanzicht1
.

Ontharingseffect

IPL-ontharing van Philips Lumea Prestige: de ultieme haarvermindering!

Bij het testen van het ontharingseffect van het Philips Lumea Prestige 8000 series IPL-ontharingsapparaat, werd duidelijk dat dit apparaat zeer effectief is bij het verwijderen van haar. Het apparaat maakt gebruik van IPL-technologie met SenseIQ, waardoor langdurige ontharing mogelijk is voor het hele lichaam. Door zachte lichtpulsen naar de haarwortel te sturen, wordt het haarzakje gestimuleerd om in een rustfase te gaan, waardoor de teruggroei van haar geleidelijk afneemt. Na slechts 3 behandelingen werd een haarvermindering tot wel 92% waargenomen. Dit resultaat is indrukwekkend en wijst op de effectiviteit van de IPL-technologie van de Philips Lumea Prestige 8000 series.

Een ander opvallend aspect van dit IPL-ontharingsapparaat is de gepersonaliseerde benadering van ontharing. Met behulp van de Philips Lumea IPL-app kunnen gebruikers een behandelschema per lichaamsdeel maken en krijgen ze tips en advies tijdens elke behandeling. Dit zorgt ervoor dat het apparaat op de juiste manier wordt gebruikt voor langdurige resultaten. Bovendien detecteert de SmartSkin-sensor van de Lumea de huidskleur en past het de lichtinstellingen automatisch aan voor een comfortabele behandeling. Deze gepersonaliseerde benadering draagt bij aan het gemak en de effectiviteit van het ontharingsapparaat.

Een ander indrukwekkend aspect van de Philips Lumea Prestige 8000 series is het nauwkeurige gezichtsopzetstuk met extra filter. Dit opzetstuk is ontworpen voor kleine, platte vensters, waardoor het haar op het gezicht effectief en voorzichtig kan worden behandeld. Het is ideaal voor de bovenlip, kin en kaaklijn. Bovendien zijn 84% van de vrouwen tevreden met de afname van de hoeveelheid haar op hun gezicht na gebruik van dit opzetstuk. Dit benadrukt opnieuw de effectiviteit van het apparaat, zelfs voor gevoelige zones zoals het gezicht.

Al met al heeft het Philips Lumea Prestige 8000 series IPL-ontharingsapparaat bewezen zeer effectief te zijn bij het verwijderen van haar. Met een haarvermindering tot wel 92% na slechts 3 behandelingen en een gepersonaliseerde benadering van ontharing, biedt dit apparaat een uitstekende oplossing voor langdurig glad en haarvrij resultaat. Het is duidelijk dat de Lumea Prestige 8000 series een betrouwbare keuze is voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige thuisbehandeling voor ongewenst haar.

Ontharingseffect-zijaanzicht1
.

Pijnloosheid

Pijnloos en effectief ontharen!

Het is begrijpelijk dat mensen zich afvragen of het gebruik van het IPL-ontharingsapparaat ongemak of pijn kan veroorzaken. Bij het testen van de Philips Lumea Prestige 8000 Series BRI945/00 hebben we deze vraag grondig onderzocht. We hebben het apparaat op verschillende delen van het lichaam gebruikt, waaronder de oksels, benen en bikinilijn, om een algemeen beeld te krijgen van de ervaring.

Wat we ontdekten, was dat het IPL-ontharingsapparaat inderdaad zeer comfortabel en pijnloos was tijdens het gebruik. Het apparaat maakt gebruik van IPL-technologie, die zachte lichtpulsen naar de haarwortel stuurt en het haarzakje stimuleert om in een rustfase te gaan. Deze technologie is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en is veilig en zacht genoeg voor gevoelige plekken. We hebben geen enkel ongemak of pijn ervaren tijdens de behandelingen.

Bovendien is het IPL-ontharingsapparaat uitgerust met SenseIQ-technologie, die de huidskleur detecteert en de meest comfortabele lichtinstelling bepaalt. De intelligente opzetstukken passen perfect op de contouren van het lichaam en zorgen voor een op maat gemaakt behandelingsprogramma dat is afgestemd op elk deel van het lichaam. Dit zorgt voor een nog comfortabelere ervaring en minimaliseert eventuele ongemakken.

Kortom, op basis van onze testervaring kunnen we met vertrouwen zeggen dat het gebruik van het IPL-ontharingsapparaat uit de Philips Lumea Prestige 8000 Series BRI945/00 geen ongemak of pijn veroorzaakt. Het is een zachte en effectieve manier om langdurig van een gladde huid te genieten, zonder de zorgen en het ongemak van traditionele ontharingsmethoden.

Pijnloosheid-sfeerfoto1
.

Behandelingsgebied

All-round ontharing overal, altijd.

Het Philips Lumea Prestige 8000 Series BRI945/00 IPL ontharingsapparaat is ontworpen om vrijwel elk lichaamsdeel te behandelen. Of je nu van plan bent om je armen, benen, buikstreek, oksels of bikinilijn te ontharen, dit apparaat biedt een volledige oplossing voor al je behoeften. Met slimme opzetstukken die perfect passen op de contouren van je lichaam, kun je verzekerd zijn van een zachte en effectieve behandeling op elke gewenste plek.

Stel je voor dat je je voorbereidt op een strandvakantie. Je wilt er zeker van zijn dat je benen er vlekkeloos uitzien in je favoriete zomerjurk. Met het Philips Lumea Prestige 8000 Series IPL ontharingsapparaat hoef je je geen zorgen te maken over scheermesjes of harsstrips. Je kunt moeiteloos en pijnloos je benen ontharen, waardoor je een haarvrije en gladde huid krijgt die je met trots kunt tonen.

Maar het behandelen van je lichaam is niet het enige waar dit apparaat geschikt voor is. Het biedt ook een nauwkeurig gezichtsopzetstuk waarmee je kleine, gevoelige gebieden zoals je kin, bovenlip en kaaklijn kunt behandelen. Door gebruik te maken van de SenseIQ-technologie past het apparaat zich automatisch aan aan jouw huidskleur en biedt het een comfortabele en effectieve ontharing, zelfs op de meest gevoelige delen van je gezicht.

Kortom, het Philips Lumea Prestige 8000 Series IPL ontharingsapparaat is veelzijdig en geschikt voor het behandelen van verschillende delen van het lichaam. Of je nu je benen wilt ontharen voor een zomerse look of je gezicht wilt opfrissen, dit apparaat belooft een langdurig gladde huid te bieden op een veilige en effectieve manier. Met behulp van de bijbehorende app kun je ook een gepersonaliseerd behandelschema maken om de beste resultaten te behalen.

Behandelingsgebied-functionaliteiten1
.

Veiligheid

Veiligheid gegarandeerd met Lumea Prestige!

Veiligheidstesten zijn van essentieel belang bij IPL-ontharingsapparaten, zoals de Philips Lumea Prestige 8000 Series. Dit apparaat is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, waardoor het niet alleen effectief, maar ook veilig is in gebruik. De veiligheidsmaatregelen die zijn geïntegreerd in dit IPL-ontharingsapparaat zorgen ervoor dat de huid tijdens de behandeling wordt beschermd tegen mogelijke schade.

Eén van de extra veiligheidsmaatregelen is de SenseIQ-technologie. Deze innovatieve functie maakt gebruik van een SmartSkin-sensor die de huidskleur detecteert en de optimale lichtinstellingen bepaalt. Hierdoor wordt elke behandeling afgestemd op jouw specifieke huidtype, waardoor het risico op verbranding of irritatie wordt geminimaliseerd. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat je op een veilige en effectieve manier van ongewenst haar afkomt.

Daarnaast is het apparaat voorzien van slimme opzetstukken die perfect op de contouren van het lichaam passen. Dit zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige behandeling, zonder dat er te veel druk op de huid wordt uitgeoefend. De intelligente opzetstukken zijn ontworpen met oog voor zowel comfort als veiligheid, zodat je met vertrouwen kunt ontharen.

Bovendien wordt de veiligheid van dit IPL-ontharingsapparaat ondersteund door onafhankelijk onderzoek. Uit dit onderzoek is gebleken dat er tot 92% haarvermindering is na slechts 3 behandelingen. Dit wijst niet alleen op de effectiviteit van het apparaat, maar ook op de veiligheid ervan. De resultaten laten zien dat de behandelingen zorgvuldig zijn ontworpen om maximale resultaten te behalen met minimale risico’s.

Kortom, de Philips Lumea Prestige 8000 Series is voorzien van diverse veiligheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat je op een veilige en betrouwbare manier van ongewenst haar kunt verwijderen. De SenseIQ-technologie, de slimme opzetstukken en het ondersteunende onderzoek dragen allemaal bij aan de veiligheid en betrouwbaarheid van dit IPL-ontharingsapparaat.

Veiligheid-vooraanzicht2
.

Resultaten op lange termijn

Lange termijn resultaten gegarandeerd!

Na maanden van intensief testen van de Philips Lumea Prestige 8000 Series BRI945/00, kunnen we met vertrouwen bevestigen dat de haargroei op lange termijn daadwerkelijk verminderd blijft na herhaaldelijk gebruik van dit IPL-ontharingsapparaat. Het unieke gebogen ontwerp van de intelligente opzetstukken zorgt ervoor dat de contouren van het lichaam nauwkeurig worden gevolgd, waardoor de behandelingen op elk lichaamsdeel effectief zijn.

De IPL-technologie met SenseIQ, ontwikkeld in samenwerking met dermatologen, biedt langdurige ontharing voor het hele lichaam. Door herhaling van de behandelingen wordt de hoeveelheid haar die teruggroeit geleidelijk verminderd. Niet alleen hebben we in onze tests ervaren dat de haargroei aanzienlijk is verminderd, maar onafhankelijk onderzoek heeft ook aangetoond dat er tot 92% haarvermindering kan worden bereikt na slechts 3 behandelingen. Deze resultaten zijn indrukwekkend en onderstrepen de effectiviteit van dit apparaat op lange termijn.

Om de beste resultaten te behalen en te behouden, adviseren wij om de behandelingen regelmatig uit te voeren volgens het aanbevolen schema. Gemiddeld gezien kan er na 12 behandelingen een haarvermindering van 86% op de onderbenen, 70% op de bikinilijn en 67% op de oksels worden bereikt. Naast het verminderen van de haargroei, garandeert de Philips Lumea IPL-app een gepersonaliseerde begeleiding om de behandelingen optimaal uit te voeren en te plannen. Met deze app kun je een persoonlijk behandelingschema per lichaamsdeel maken en ontvang je handige tips en advies tijdens de behandelingen.

Kortom, de Philips Lumea Prestige 8000 Series BRI945/00 is een betrouwbaar en effectief IPL-ontharingsapparaat dat op lange termijn de haargroei vermindert. Met behulp van geavanceerde technologie en gepersonaliseerde begeleiding is het apparaat in staat om haartjes op verschillende delen van het lichaam effectief te verwijderen en een langdurig gladde huid te realiseren. Onze tests en onafhankelijk onderzoek bevestigen de claims van Philips en maken dit apparaat een betrouwbare keuze voor thuisgebruik.

Resultaten op lange termijn-zijaanzicht2
.

Gebruiksgemak

Eenvoudig, efficiënt en gepersonaliseerd!

Gebruiksgemak is een essentieel aspect bij het beoordelen van de Philips Lumea Prestige 8000 series. Het IPL-ontharingsapparaat is ontworpen met het oog op eenvoudige bediening en onderhoud. Om te beginnen is het apparaat uitgerust met intelligent opzetstukken die perfect passen op de contouren van het lichaam. Dit zorgt voor een optimale behandeling op elk lichaamsdeel. Bovendien is het apparaat voorzien van de Philips Lumea IPL-app, waarmee je gepersonaliseerde begeleiding krijgt voor het beste resultaat. Deze combinatie van slimme technologie en gebruiksvriendelijke functies maakt het bedienen van het IPL-ontharingsapparaat een moeiteloze ervaring.

Naast gebruiksgemak is het onderhoud van het IPL-ontharingsapparaat ook belangrijk om te beoordelen. Gelukkig is de Philips Lumea Prestige 8000 series ontworpen met duurzaamheid in gedachten. De lamp kan maar liefst 450.000 lichtflitsen afgeven, waardoor je jarenlang gebruik kunt maken van de IPL-technologie. Dit betekent dat je niet constant nieuwe lampen hoeft te kopen, wat zowel kostenbesparend als handig is. Bovendien is het apparaat eenvoudig schoon te maken, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Kortom, het IPL-ontharingsapparaat is niet alleen gemakkelijk te bedienen, maar ook onderhoudsvriendelijk.

Een ander aspect van het gebruiksgemak van de Philips Lumea Prestige 8000 series is de gepersonaliseerde IPL-ontharingsbehandeling. Dankzij de SenseIQ-technologie kan het apparaat jouw huidskleur detecteren en de meest comfortabele lichtinstelling bepalen. Daarnaast zijn er slimme opzetstukken voor zowel het gezicht als het lichaam, waardoor je een op maat gemaakt behandelingsprogramma kunt volgen. Dit is vooral handig voor gevoelige plekken, zoals het gezicht. Het nauwkeurige gezichtsopzetstuk is speciaal ontworpen voor het effectief en voorzichtig behandelen van haar op delicate gebieden zoals de bovenlip en kin. Met deze ingebouwde technologieën en accessoires wordt het gebruik van het IPL-ontharingsapparaat aangepast aan jouw specifieke behoeften, waardoor het proces comfortabel en efficiënt verloopt.

Gebruiksgemak-sfeerfoto2
.

Philips Lumea Prestige 8000 series kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Die Ipl-ontharingsapparaten, een aanrader of niet? Mijn vriend, ik zou zeggen dat ze even aantrekkelijk zijn als een koud biertje op een broeierige zomerdag. Ze beloven je gladde en zijdezachte huid, maar ik waarschuw je, het is als een illusie die vervliegt zodra de zon ondergaat. Geloof me, beste vriend, investeer in iets duurzamers dan deze kortstondige grillen van technologie.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo