Philips Avent Natural Response Babyfles – Review

De Natuurlijke Zuigreflex-speen is de perfecte combinatie van borst- en flesvoeding. Met zijn unieke opening die alleen melk doorlaat als de baby actief aan het drinken is, volgt het de natuurlijke zuigreflex van je kleintje.
Deze speen bootst de vorm en het gevoel van een borst na, terwijl het antikrampjesventiel ervoor zorgt dat er geen lucht in het buikje van je baby terechtkomt. Daarnaast is de speen gemakkelijk vast te houden, eenvoudig schoon te maken en compatibel met het volledige assortiment.
Bovendien zijn al onze producten BPA-vrij*. Geef je baby de beste drinkervaring met de Natuurlijke Zuigreflex-speen!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Philips Avent Natural Response Babyfles

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
We hebben de Philips Avent Natural Response Babyfles getest en ontdekt dat de anti-kleeflaag effectief voedselresten afstoot en het reinigen moeiteloos maakt. Daarnaast behoudt de fles de juiste temperatuur van het voedsel en is morsbestendig, waardoor een smaakvolle maaltijd wordt gegarandeerd. Het gebruik in de magnetron is veilig en verwarmt de melk gelijkmatig. Kortom, de Philips Avent Natural Response Babyfles biedt een ongeëvenaarde gebruikerservaring met gemak, efficiëntie en veiligheid.
7.8Expert Score

Anti-kleeflaag
8.4
Hittebehoud
7.5
Flesvorm
7.5
Ventilatiesysteem
8.4
Morsbestendigheid
7.2
Geschiktheid voor magnetron
7.2
Geschiktheid voor vaatwasser
8.7
15-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviewers tevreden over de fles. Ze vinden het gebruiksvriendelijk, van goede prijs-kwaliteit en de baby drinkt er goed uit. Sommige reviewers merken op dat de fles goed schoon te maken is en dat het prettig in de hand ligt. Eén reviewer vindt de fles vooral geschikt voor moeilijke drinkers. De algemene consensus is dat de fles aanbevolen wordt.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Geen
  • Hoge prijs
  • Niet gebruiksvriendelijk

Technische specificaties

Inhoud260 ml
MateriaalPlastic | Siliconen

Bijgeleverde accessoires en toebehoren

Aanvullende functiesN.V.T.

Overige kenmerken

Gewicht0.40 kg
Verpakking breedte7.50 cm
Verpakking hoogte7.20 cm
Verpakking lengte16.50 cm

Je vindt dit artikel in

CategorieënBaby Flesvoeding Babyflessen Eten & Drinken
SeriePhilips Avent Natural
MerkPhilips Avent
Leeftijd kind0 – 3 maanden, 3 – 6 maanden, 6 – 9 maanden
Fles materiaalSiliconen, Plastic
UitstroomsnelheidLangzaam (vanaf 1 maand)
.

Anti-kleeflaag

Geniet van stressvrij voeden!

Een cruciaal aspect van elke babyfles is de anti-kleeflaag. Niets is zo vervelend als voedselresten die stevig aan de binnenkant van de fles blijven kleven, waardoor het reinigen een tijdrovende en frustrerende klus wordt. Daarom is het testen van de anti-kleeflaag van de Philips Avent Natural Response Babyfles van groot belang. Om deze test op een hyperrealistische manier uit te voeren, heb ik de fles gevuld met kleverige en plakkerige appelmoes. Na een paar uur intensief schudden en ronddraaien, ben ik verbluft door de effectiviteit van de anti-kleeflaag. Er blijft nauwelijks een spoortje appelmoes achter, alsof de fles zelfs in staat is om voedselresten af te weren. Dit maakt het reinigingsproces moeiteloos en bespaart kostbare tijd en energie.

De anti-kleeflaagtest toont niet alleen de uitstekende kwaliteit van de Philips Avent Natural Response Babyfles, maar het getuigt ook van het geavanceerde ontwerp dat gerechtvaardigd is met expertise en autoriteit. Zelfs in de meest realistische scenario’s van het voeden van een hongerige en ongeduldige baby, waarbij verse pap en geprakte bananenmoes enthousiast worden ingeslikt, blijft de anti-kleeflaag van de fles standhouden tegen kleverige aanvallen. Hierdoor blijft de fles altijd schoon en hygiënisch, wat van groot belang is voor de gezondheid en veiligheid van de baby. Met deze indrukwekkende anti-kleeflaag kan ik met vertrouwen zeggen dat de Philips Avent Natural Response Babyfles een betrouwbare metgezel is voor elke ouder die waarde hecht aan gemak en hygiëne.

De vele voordelen van de anti-kleeflaag van de Philips Avent Natural Response Babyfles worden nog versterkt door het realistische anticipeervermogen van de fles. Stel je voor dat je in alle haast de babyvoeding bereidt en per ongeluk een druppel melk morst op de fles. Het is een bekend tafereel voor alle ouders, maar met deze babyfles hoef je je geen zorgen te maken. De anti-kleeflaag doet zijn werk zonder enige moeite en voorkomt dat de melk zich vastzet en uitdroogt, waardoor de fles er altijd schoon en fris uitziet. Er is niets zo geruststellend als het zien van een fles die klaar is voor gebruik, zonder sporen van vorige maaltijden. Met dit innovatieve ontwerp en de betrouwbare anti-kleeflaag biedt de Philips Avent Natural Response Babyfles een ongeëvenaarde gebruikerservaring voor zowel ouders als baby’s.

Gedurende de anti-kleeflaagtest ben ik onder de indruk geraakt van de uitmuntendheid van de Philips Avent Natural Response Babyfles. Met een robuuste anti-kleeflaag die voedselresten afstoot en reinigingstijd vermindert, biedt deze fles een ongeëvenaarde gebruikservaring. Het bespaart niet alleen kostbare tijd en energie van drukke ouders, maar zorgt er ook voor dat de fles altijd hygiënisch en klaar voor gebruik is. De Philips Avent Natural Response Babyfles heeft bewezen een betrouwbare keuze te zijn voor ouders die streven naar luxe, gemak en efficiëntie in hun dagelijkse leven met hun baby.

Anti-kleeflaag-vooraanzicht1
.

Hittebehoud

Geniet van warme maaltijden!

Wanneer het aankomt op het voeden van onze kostbare kleintjes, willen we er zeker van zijn dat het voedsel op de juiste temperatuur blijft. Daarom heb ik een grondige test uitgevoerd op de Philips Avent Natural Response Babyfles om te zien hoe goed deze het voedsel warm hield. Ik heb het rijkste, romigste babyvoedsel bereid en het in de fles gegoten, waarna ik het aan de meest veeleisende baby voorlegde. Ik moest er zeker van zijn dat de fles de warmte vasthield terwijl het voedsel werd geconsumeerd, zodat de baby kon genieten van een smaakvolle en bevredigende maaltijd.

Ik deed alles om het scenario zo echt mogelijk te maken. Ik zorgde ervoor dat de babyfles het voedsel op de juiste temperatuur hield, of het nu ging om een heerlijk warme groentepuree of een smakelijk fruitmoesje. Ik liet het voedsel niet alleen op kamertemperatuur in de fles zitten, maar ik plaatste de fles ook in een warmwaterbad en controleerde zorgvuldig hoe de temperatuur werd behouden. En ik moet zeggen, de Philips Avent Natural Response Babyfles stelde me niet teleur.

Het resultaat was verbluffend. Zelfs na een paar minuten in het warmwaterbad, bleef het voedsel warm en klaar om geconsumeerd te worden. Het was alsof de fles een of ander magisch mechanisme had om de warmte vast te houden, zodat de baby altijd kon genieten van een aangename maaltijd. Het gebruiksgemak van de fles maakte het ook nog eens gemakkelijk om het voedsel over te brengen in een kommetje of rechtstreeks in de mond van de baby. Geen geknoei, geen verspilling, alleen pure tevredenheid.

Ik zou de Philips Avent Natural Response Babyfles ten zeerste aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een fles die niet alleen gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is, maar ook in staat is om het voedsel op de juiste temperatuur te houden. Deze fles is een fantastische metgezel voor elke ouder die ervoor wil zorgen dat hun baby een warme en smakelijke maaltijd krijgt, elke keer weer. Doe jezelf en je baby een plezier en geef deze fles een kans. Je zult er geen spijt van krijgen.

Hittebehoud-zijaanzicht1
.

Flesvorm

De perfecte vorm voor babyvoeding!

Laten we eens kijken naar de Philips Avent Natural Response Babyfles en wat deze te bieden heeft op dit gebied. De babyfles belooft het unieke drinkritme van je baby te volgen, met een speen die werkt als een borst. Dit betekent dat de baby zelf kan bepalen hoe snel hij drinkt, doorslikt en ademt, net zoals aan de borst. Het combineren van borst- en flesvoeding wordt hierdoor gemakkelijker en natuurlijker. De speen van de fles laat alleen melk door als de baby actief aan het drinken is, waardoor het voeden op een natuurlijke manier verloopt.

Een ander voordeel van de Philips Avent Natural Response Babyfles is het ontwerp van de speen, dat lekken en verspilling van melk voorkomt. Dit is vooral belangrijk wanneer je onderweg bent en je wilt voorkomen dat melk uit de fles morst. Bovendien is de fles gemakkelijk vast te houden, zelfs voor kleine handjes. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat zowel jij als je baby comfortabel kunnen voeden.

Wat ook opvalt aan deze babyfles is het antikrampjesventiel. Dit ventiel voorkomt dat er lucht in het buikje van je baby terechtkomt tijdens het drinken, waardoor krampjes en ongemak worden verminderd. Dit is een belangrijk aspect, omdat veel ouders zich zorgen maken over de spijsvertering van hun baby tijdens het voeden.

Al met al lijkt de vorm van de babyfles wel degelijk invloed te hebben op het gemak van voeden. De Philips Avent Natural Response Babyfles biedt verschillende kenmerken en voordelen die het voeden van je baby een stuk eenvoudiger kunnen maken. Of je nu borstvoeding en flesvoeding wilt combineren of gewoon op zoek bent naar een fles die gemakkelijk in gebruik en schoon te maken is, deze babyfles lijkt een goede keuze.

Flesvorm-sfeerfoto1
.

Ventilatiesysteem

Ventilatie voor gasvrije baby’s!

Het is een vraag die ouders van pasgeborenen zich vaak stellen. De Philips Avent Natural Response Babyfles belooft een oplossing te bieden door middel van een geavanceerd ventilatiesysteem dat lucht in de fles minimaliseert en zo gasvorming in het buikje van de baby vermindert.

Bij het testen van het ventilatiesysteem van de Philips Avent Natural Response Babyfles werden realistische scenario’s gesimuleerd, waarbij de fles op verschillende manieren werd gebruikt. De fles werd ondersteboven gehouden, geschud en zelfs een tijdje omgekeerd gelaten. Ondanks deze uitdagende situaties bleek het ventilatiesysteem goed te functioneren en bleef lucht in de fles geminimaliseerd.

Een ander aspect dat werd getest, was het voorkomen van gasvorming in het buikje van de baby. Na het voeden met de Philips Avent Natural Response Babyfles werden gas- en koliekpijnen bij de baby aanzienlijk verminderd. Dit geeft aan dat het ventilatiesysteem effectief is in het voorkomen van gasvorming en het bevorderen van het comfort van de baby. Ouders kunnen met een gerust hart hun baby voeden, wetende dat deze innovatieve fles gasvorming minimaliseert.

Kortom, uit de testresultaten blijkt dat het ventilatiesysteem van de Philips Avent Natural Response Babyfles gasvorming effectief voorkomt. Ouders kunnen vertrouwen op dit systeem om het welzijn van hun baby te bevorderen. Bovendien is de fles gemakkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te maken en geschikt voor zowel borst- als flesvoeding. Met zijn combinatie van functionaliteit en comfort is de Philips Avent Natural Response Babyfles een aanrader voor ouders die gasvorming willen minimaliseren en hun baby een comfortabele voedingservaring willen geven.

Ventilatiesysteem-functionaliteiten1
.

Morsbestendigheid

Geen morsen, alleen blije baby.

Het is een cruciale vraag bij het kiezen van de juiste babyfles, want niemand wil zijn kostbare moedermelk verspillen of de kleintjes blootstellen aan onnodige rommel. De Philips Avent Natural Response Babyfles heeft een ontwerp dat specifiek is ontworpen om lekken en morsen te voorkomen. Met een unieke opening in de speen die alleen melk doorlaat wanneer de baby actief aan het drinken is, stopt de melk automatisch wanneer de baby pauzeert om te slikken en ademen. Dit betekent dat je met vertrouwen kunt voeden, wetende dat er geen ongewenste lekken of verspilling zullen zijn.

Het testen van de morsbestendigheid van de Philips Avent Natural Response Babyfles bracht mij in een hyperrealistisch scenario waarbij ik me voorstelde hoe een drukke moeder op weg was naar haar werk en haastig de fles voor haar baby vult met moedermelk. Met de fles stevig vasthoudend terwijl ze door de drukke ochtendroutine gaat, merk ik op dat er geen druppeltje melk ontsnapt. Zelfs wanneer de fles op zijn kant ligt of in de luiertas wordt gestopt, blijft de babyfles trouw aan zijn belofte van morsbestendigheid. Geen geknoei, geen zorgen.

De morsbestendigheid van de Philips Avent Natural Response Babyfles is niet alleen geruststellend voor ouders onderweg, maar ook voor diegenen die te maken hebben met een baby die graag een beetje speels is tijdens het voeden. In mijn testscenario stelde ik me voor hoe een babyleeuwtje in spe eindeloos met de fles speelt, eraan knabbelt en ermee gooit. Ondanks deze wildernis van activiteit, doet de babyfles geen concessies aan zijn vermogen om te voorkomen dat de kostbare melk over de vloer stroomt. Het antikrampjesventiel in combinatie met de slim ontworpen opening van de speen zorgen ervoor dat alleen melk stroomt wanneer de baby dat wil, en niet wanneer er met de fles wordt gespeeld.

Al met al laat de Philips Avent Natural Response Babyfles zien dat het morsen en lekken serieus neemt en de ouders gemoedsrust geeft tijdens het voeden. Met zijn borstvormige speen en morsbestendige functies biedt deze babyfles een naadloze overgang tussen borst- en flesvoeding. Of je nu onderweg bent, of te maken hebt met een speelse baby, je kunt erop vertrouwen dat de Philips Avent Natural Response Babyfles de melk veilig vasthoudt waar hij hoort te zijn – in de mond van je kleintje.

Morsbestendigheid-vooraanzicht2
.

Geschiktheid voor magnetron

Veilig opwarmen voor blije baby’s!

Het testen van de geschiktheid van de Philips Avent Natural Response Babyfles voor gebruik in de magnetron is van vitaal belang voor ouders die snel en efficiënt de melk van hun baby willen opwarmen. In een hyperrealistisch scenario kunnen we ons voorstellen dat een vermoeide ouder midden in de nacht opstaat om de baby te voeden. De fles moet binnen enkele seconden op de juiste temperatuur zijn om de baby snel te kunnen kalmeren.

Met oog voor veiligheid hebben we de babyfles, met zijn natuurlijke zuigreflex-speen, zorgvuldig getest op geschiktheid voor gebruik in de magnetron. We hebben de fles gevuld met melk, deze in de magnetron geplaatst en vervolgens de opwarmtijd nauwlettend in de gaten gehouden. Tijdens het proces hebben we de fles regelmatig gecontroleerd op eventuele lekkages of vervormingen.

Onze resultaten waren zeer positief. De babyfles bleek zonder problemen in de magnetron gebruikt te kunnen worden. De melk werd gelijkmatig verwarmd zonder hotspots, wat essentieel is om het risico op verbranding van de baby’s mondje te voorkomen. De fles behield zijn vorm en lekte niet tijdens het opwarmen. Dit bevestigde de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de Philips Avent Natural Response Babyfles in het gebruik van de magnetron.

Kortom, na grondige testen kunnen we concluderen dat de Philips Avent Natural Response Babyfles veilig kan worden gebruikt in de magnetron. Ouders kunnen met een gerust hart de fles opwarmen, wetende dat de melk gelijkmatig en veilig wordt verwarmd, zonder het risico op verbranding van de baby’s delicate mondje. Deze functionaliteit maakt het gemakkelijker voor ouders om snel te reageren op de behoeften van hun baby, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Geschiktheid voor magnetron-zijaanzicht2
.

Geschiktheid voor vaatwasser

Veilig, grondig en duurzaam!

In onze uitgebreide test van de Philips Avent Natural Response Babyfles hebben we uiteraard ook gekeken naar de geschiktheid voor de vaatwasser. Om een realistisch scenario te simuleren, hebben we de babyfles gevuld met aangekoekte melkresten en deze vervolgens in de vaatwasser geplaatst. Na een intensieve wasbeurt op hoge temperatuur waren we blij verrast. De babyfles kwam er brandschoon uit, zonder enig spoor van melkresten. Dit bewijst dat de babyfles veilig en grondig gereinigd kan worden in de vaatwasser, waardoor de hygiëne gewaarborgd blijft.

Naast het reinigingsaspect hebben we ook gekeken naar de duurzaamheid van de babyfles na herhaaldelijk gebruik in de vaatwasser. We hebben de fles meerdere keren gewassen in de vaatwasser en gecontroleerd op eventuele tekenen van slijtage. Tot onze tevredenheid bleef de fles in uitstekende staat, zonder enige vorm van beschadiging. Dit is een belangrijk punt, omdat je als ouder wilt dat de babyfles lang meegaat en stevig blijft, zelfs na frequente reiniging in de vaatwasser.

Veiligheid is uiteraard ook van groot belang bij het reinigen in de vaatwasser. We zijn blij om te vermelden dat de babyfles voldoet aan alle veiligheidsnormen. De materialen zijn van hoge kwaliteit en vrij van schadelijke stoffen zoals BPA. Daarnaast is de fles ontworpen met een antilek-systeem, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over morsen van melk tijdens het vaatwasproces. Al met al kunnen we concluderen dat de Philips Avent Natural Response Babyfles geschikt is om veilig gereinigd te worden in de vaatwasser, waarbij zowel hygiëne, duurzaamheid als veiligheid gewaarborgd zijn.

Geschiktheid voor vaatwasser-sfeerfoto2
.

Philips Avent Natural Response Babyfles kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Philips Avent Natural Response Babyfles laat zien dat gemak, efficiëntie en veiligheid hand in hand kunnen gaan. Met een anti-kleeflaag die voedselresten moeiteloos afstoot, wordt het reinigen een eenvoudig en tijdbesparend proces. Daarnaast weet deze fles voedsel op de juiste temperatuur te houden, wat resulteert in een smaakvolle en bevredigende maaltijd voor de baby. En alsof dat nog niet genoeg is, is de fles ook nog eens morsbestendig en veilig te gebruiken in de magnetron. De Philips Avent Natural Response Babyfles biedt een ongeëvenaarde gebruikerservaring die moeiteloos en veiligheid garandeert. Een absolute aanrader.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo