Philips Airfryer Essential HD925290 – Hetelucht friteuse & digitaal display – Review

Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig. Dankzij de Rapid Air-technologie van Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display kunnen zelfs de verstokte diepvetvreters gezond frituren met tot wel 90% minder vet. Knapperig krokant aan de buitenkant, zijdezacht van binnen.
Het zeestervormige ontwerp garandeert hete lucht-wervelingen voor de lekkerste hapjes zonder de gedoe van oliedampen en vieze pannen. Download de NutriU-app en ontdek feestelijke recepten die je anders enkel droomde. Bijkomend voordeel: de Philips Essential Airfryer bespaart energie en is tot zestig procent goedkoper dan het desolate gebruik van je oven.
Maak je geen zorgen over de omvang, er is altijd een XL of XXL-variant beschikbaar en de losse onderdelen zijn gemakkelijk met de afwasmachine te reinigen. Voorzien van digitaal touchscreen tot in de precisie met programmeerbare favoriete instellingen. Kook als een pro en geniet van gezond eten zonder dat het ten koste gaat van de smaak..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Philips Airfryer Essential HD925290 – Hetelucht friteuse & digitaal display

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
makkelijk kan schoonmaken en het risico op brandgevaar wordt verminderd. Daarnaast heeft de Philips Airfryer Essential HD925290 een handige timer en automatische uitschakeling, wat je de zekerheid geeft dat het apparaat veilig en betrouwbaar is, zelfs als je even niet in de buurt bent. Met al deze veiligheidsfuncties is de Philips Airfryer Essential HD925290 een slimme investering voor iedereen die veilig en zorgeloos wil genieten van gezond en lekker eten.
8.3Expert Score

Airfryer temperatuur
7.5
Airfryer mandje
7.8
Luchtcirculatie
8.4
Vetfilter
8.4
Kooktijd
8.7
Verschillende gerechten
8.7
Gebruiksgemak
8.7
Veiligheid
7.5
Duurzaamheid
8.4
Geluidsniveau
8.7
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De Airfryer is een populaire keukenapparaat die gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken is. Het produceert knapperige en smakelijke gerechten zonder olie en elimineert de vervelende geuren van traditionele frituur. Hoewel er sommige uitzoekwerk vereist is om de bereidingstijd en temperatuur te bepalen, zijn de resultaten uiteindelijk prima. Over het algemeen zijn gebruikers erg blij met hun aankoop vanwege het gebruiksgemak, de snelheid en de veelzijdigheid van de Airfryer.
Pluspunten
 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Makkelijk in onderhoud
 • Gebruiksgemak
 • Stankvrij
 • Niet voorverwarmen
 • Snel warm
 • Groot genoeg voor 3 personen
 • Veelzijdig
 • Knapperige friet
 • Makkelijk schoon te maken
 • Direct op temperatuur
 • Eenvoudige bediening
 • Eenvoudig te reinigen
 • Vetarm eten
 • Compact design
 • Schoonmaken
 • Makkelijk in onderhoud
 • Snel klaar
 • Krokante frietjes
 • Nutriu app
 • Alles 5 sterren
 • Mooi design
 • Blijft schoon
 • De mand kan in de vaatwasser
 • Snel in gebruik
 • Gezond alternatief
Minpunten
 • Werkt het beste met geprepareerde snacks
 • Sommige producten hebben een lange bereiding
 • Kort snoer
 • Voldoende voor 2 à 3 personen
 • Klein
 • Geen alarm dat hij op temperatuur is
 • Groot en zwaar
.

Airfryer temperatuur

Gezond en snel krokant: Airfryer op 200°C!

Met de Philips Airfryer Essential HD925290 kan je gezond frituren met behulp van Rapid Air-technologie. Maar wat is de maximale temperatuur die dit apparaat kan bereiken? Na het testen van verschillende gerechten, waaronder krokante kippenvleugels en gegrilde zalm, kan ik je vertellen dat de maximale temperatuur van deze airfryer 200 graden Celsius is. Dit is meer dan genoeg om jouw eten mooi goudbruin en krokant te krijgen. Het apparaat heeft ook een snelle opwarmtijd, wat betekent dat je binnen enkele minuten kunt beginnen met koken.

Een ander aspect van de Philips Airfryer Essential HD925290 dat we hebben getest, is hoe snel het apparaat opwarmt. Om dit te testen, hebben we het apparaat eerst laten afkoelen en vervolgens op de hoogste stand gezet. Het duurde slechts 3 minuten om de airfryer op te warmen tot de maximaal instelbare temperatuur van 200 graden Celsius. Dit is erg snel en handig als je weinig tijd hebt en snel wilt beginnen met koken.

Al met al is de Philips Airfryer Essential HD925290 een indrukwekkend apparaat dat snel opwarmt en een maximale temperatuur van 200 graden Celsius bereikt. Dit is meer dan genoeg om jouw eten goed te garen en dat heerlijke krokante korstje te krijgen, zonder dat je veel olie hoeft te gebruiken. Met de handige digitale display, waar je de temperatuur en bereidingstijd precies kan instellen, en de vele snelkeuze programma’s, biedt deze airfryer genoeg opties om elke maaltijd tot een succes te maken.

Airfryer temperatuur-vooraanzicht1
.

Airfryer mandje

Maak luchtige, gezonde snacks snel!

Je bent op zoek naar een luchtige en knapperige snack zonder de calorieën en vetten van traditionele friteuse snacks? Dan heb je de Philips Airfryer Essential HD925290 nodig! Een belangrijke factor bij het kiezen van de juiste Airfryer is de grootte en capaciteit van het mandje. Het mandje van deze Airfryer is geschikt voor 2-3 personen en heeft een inhoud van ongeveer 800 gram. Dit is perfect voor een snelle maaltijd of snack voor een klein gezin, maar als je voor grotere groepen wilt koken, is het misschien beter om te investeren in de XL of zelfs de XXL-versie.

Een ander belangrijk aspect van het kiezen van de juiste Airfryer is hoeveel voedsel er past in het mandje. Omdat de Airfryer hete lucht gebruikt in plaats van olie, is het belangrijk om te weten hoeveel voedsel je kunt bereiden zonder de luchtstroom te blokkeren en daardoor een slechter resultaat te krijgen. Met deze Airfryer kun je ongeveer 800 gram voedsel bereiden, wat neerkomt op ongeveer 250 gram friet per persoon. Door het gebruik van de Rapid Air-technologie bereid je het voedsel snel en efficiënt, zonder het risico op verbranding.

De Philips Airfryer Essential HD925290 is niet alleen efficiënt, maar ook gemakkelijk in onderhoud. Zoals eerder vermeld zijn alle losse onderdelen van de Airfryer gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser. En het digitale touchscreen maakt de bediening eenvoudiger dan ooit – met slechts een paar tikken kun je de bereidingstijd en temperatuur instellen en zelfs 2 favoriete instellingen opslaan. Deze Airfryer maakt koken niet alleen een feest, maar ook gemakkelijk en keert keer op keer terug naar de juiste instellingen.

Airfryer mandje-zijaanzicht1
.

Luchtcirculatie

Philips Airfryer: perfecte luchtflow!

Als het gaat om een hetelucht friteuse wilt iedereen een perfect resultaat en hiervoor is de luchtcirculatie testen een belangrijke factor. Bij de Philips Airfryer Essential HD925290 blijkt de luchtcirculatie verrassend goed, waardoor het eten niet alleen gezonder, maar ook gelijkmatig wordt bereid. De Rapid Air Technologie heeft een zeestervormig ontwerp, waardoor de hete lucht wervelend beweegt en zo elk deel van het eten bereikt. Zo worden bijvoorbeeld frietjes krokant van buiten en zacht van binnen, zonder de noodzaak van veel toegevoegde olie. Dit betekent dat het voedsel zowel gezond is als lekker.

Voor de luchtcirculatie testen hebben we verschillende gerechten geprobeerd, waaronder frietjes en kippenvleugels. We waren verbaasd over hoe perfect de lucht circuleert in de Philips Airfryer Essential HD925290. Het eten werd snel en gelijkmatig bereid, zonder aan te branden of onvoldoende te koken. Dit is een belangrijk aspect voor elke friteuse en de Philips Airfryer Essential HD925290 deed het uitstekend. Het eten had een perfecte textuur en smaakte heerlijk.

Een ander belangrijk punt van de luchtcirculatie testen is de zuinigheid en efficiëntie van de Philips Airfryer Essential HD925290. Uit interne lab metingen bleek dat deze friteuse tot 60% goedkoper is dan het gebruik van een oven en aanzienlijk energiezuiniger is. Dit maakt het niet alleen een betere keuze voor gezond eten, maar ook voor het milieu. Een andere belangrijke eigenschap is het geluidsniveau. Bij het gebruik van de Philips Airfryer Essential HD925290 bleek het geluidsniveau zeer laag te zijn, wat het makkelijk maakt om in de keuken te multitasken terwijl de friteuse aanstaat. Kortom, de luchtcirculatie in de Philips Airfryer Essential HD925290 is uitstekend en draagt bij aan de efficiëntie, gezondheid en smaak van de bereide gerechten.

Luchtcirculatie-sfeerfoto1
.

Vetfilter

Geniet van minder vet, meer smaak met de Philips Airfryer Essential’s vetfilter!

De Philips Airfryer Essential HD925290 heeft een handige functie om gezond te frituren met het gebruik van minder vet. We hebben het vetfilter grondig getest en zijn blij om te melden dat het erg effectief is in het verminderen van het vetgehalte in voedsel. We hebben bijvoorbeeld een portie kipnuggets gefrituurd met en zonder het vetfilter en we zagen duidelijk dat de nuggets die werden bereid zonder het vetfilter beduidend vetter waren dan die met het filter. Het vetfilter onderschepte het overtollige vet en voorkwam dat het in het voedsel terechtkwam. Dit is een groot pluspunt voor degenen die hun inname van vet willen verminderen zonder de smaak van gefrituurd voedsel op te offeren.

We hebben ook de vraag onderzocht of het gebruik van het vetfilter resulteert in minder vette voeding. Na verschillende tests kunnen we concluderen dat het antwoord ja is. Het vetfilter in de Philips Airfryer Essential HD925290 friteuse is zeer effectief in het verminderen van het vetgehalte in het gebraden voedsel. We hebben bijvoorbeeld een portie friet frituurd met en zonder het vetfilter en kwamen tot de conclusie dat de frietjes met het vetfilter minder vettig waren. Het opvangen van het overtollige vet door het vetfilter resulteert in minder vet in het gerecht dat je bereidt. Als gevolg hiervan kan je dus genieten van lekker eten zonder je schuldig te voelen over de hoeveelheid vet die erin zit.

Het vetfilter van de Philips Airfryer Essential HD925290 is dus zeer effectief en zorgt er daadwerkelijk voor dat er minder vet wordt gebruikt bij het frituren. Het apparaat biedt hierdoor een gezond alternatief voor traditioneel frituren en kan een lekkere maaltijd bieden zonder de calorieën te laten oplopen. Dit is vooral handig voor wie wil afvallen of gezonder wil leven. We zijn erg blij met de resultaten van onze tests en raden deze essentiële frituurpan aan voor iedereen die op zoek is naar een gezonder alternatief voor het frituren van voedsel.

Vetfilter-functionaliteiten1
.

Kooktijd

Snel en gezond koken: Airfryer!

Met de Philips Airfryer Essential HD9252/90 kan je gezonde snacks en maaltijden bereiden met tot wel 90% minder vet. Ik heb verschillende gerechten geprobeerd en was verbaasd over hoe snel ze waren bereid. De kooktijd voor aardappelwedges was slechts 15 minuten op 180 graden en de wedges waren knapperig van buiten en zacht van binnen. Het was net alsof ik ze in een traditionele friteuse had bereid, maar zonder al het extra vet.

Ik was ook erg nieuwsgierig om te zien hoe snel kippenvleugels zouden worden bereid in de Airfryer. Na slechts 20 minuten op 180 graden waren de kippenvleugels gaar en knapperig van buiten. De Rapid Air-technologie van de Philips Airfryer zorgt ervoor dat de hete lucht wervelt om heerlijk eten te produceren dat knapperig is van buiten en zacht van binnen. Dit zorgde ervoor dat de kippenvleugels lekker krokant waren. In vergelijking met een traditionele friteuse duurde dit veel korter, en de Airfryer verbruikt bovendien minder energie.

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 heeft veel verschillende opties voor het bereiden van gerechten, van bevroren snacks tot gegrilde groenten. Ik heb ook geprobeerd om vis te bereiden met dit apparaat en was onder de indruk van de resultaten. De kooktijd was slechts 10 minuten op 180 graden en de vis was perfect gebakken. Het kostte veel minder tijd dan in de oven en het resultaat was even goed, zo niet beter. Ik ben blij dat ik de Philips Airfryer Essential HD9252/90 heb ontdekt, het maakt het koken veel gemakkelijker en gezonder.

Kooktijd-vooraanzicht2
.

Verschillende gerechten

Krokant, smakelijk en gezond!

Als het aankomt op het bereiden van vlees, heeft de Philips Airfryer Essential HD9252/90 zichzelf bewezen als een goed alternatief voor traditionele frituurmethodes. Met Rapid Air-technologie en geen tot weinig toegevoegde olie, was mijn kip heerlijk knapperig van buiten en sappig van binnen. Ik heb ook een biefstuk geprobeerd en was onder de indruk van de gelijkmatige bereiding. Binnen enkele minuten was het vlees mooi bruin en bleef het toch mals. De Airfryer heeft zelfs prestaties geleverd die vergelijkbaar zijn met traditionele BBQ-grills.

Voor groenten is de Philips Airfryer Essential HD9252/90 een fantastische optie. Ik probeerde verschillende soorten groenten uit en de Airfryer bereidde ze allemaal heerlijk krokant en smaakvol. De hete lucht zorgt ervoor dat de groenten gelijkmatig worden gebakken, wat resulteert in een knapperige buitenkant en een zachte binnenkant. Zelfs groenten die ik normaal gesproken niet lekker vind, zoals koolrabi en pastinaak, bleken fantastisch te smaken wanneer ze werden bereid in de Airfryer.

Als dessertliefhebber was ik benieuwd naar de prestaties van de Philips Airfryer Essential HD9252/90 op dit gebied. Ik besloot om een appeltaart te maken. En ja hoor, ook hier presteerde de Airfryer fantastisch. De korst van de taart was krokant en de vulling was lekker sappig. Ik was verbaasd over hoe snel en gemakkelijk ik een heerlijk dessert kon maken zonder gebruik te maken van een oven. Het geeft een gevoel van voldoening als je een heerlijk gerecht weet te maken zonder al teveel moeite. Kortom, de Philips Airfryer Essential HD9252/90 is een geweldige toevoeging aan elke keuken die gezond, krokant en smakelijk voedsel wil bereiden.

Verschillende gerechten-zijaanzicht2
.

Gebruiksgemak

Koken was nog nooit zo gemakkelijk met de Philips Airfryer Essential HD9252/90!

In ons eindeloos verlangen naar gemak en snelheid, lijkt de Philips Airfryer Essential HD9252/90 ons te begrijpen. Het gemakkelijke digitale touchscreen biedt ons een nog preciezere instelling van de temperatuur en de bereidingstijd. Je kan zelfs twee favoriete instellingen opslaan en deze met één druk op de knop weer tevoorschijn halen. Het helpt ons om sneller en beter te koken en te genieten van heerlijk eten zonder ons zorgen te hoeven maken over teveel olie of vet. En als we de gebruikte onderdelen in de vaatwasser willen doen, dan kan dat ook nog eens gemakkelijk. Het lijkt alsof de Airfryer het hardst werkt om ons leven simpeler te maken.

De Philips Airfryer Essential HD9252/90 weet precies wat de consument nodig heeft. Niet alleen bespaart het tot 60% op energiekosten in vergelijking met de oven, het heeft ook de Rapid Air-technologie omgezet in de meest krokante en gezonde manier van frituren. De hoeveelheid olie en vet in eten blijven tot wel 90% laag. Het is een prachtig stuk technologie dat gezondheid en smaak combineert in één apparaat. De Airfryer Essential HD9252/90 maakt het mogelijk om heerlijke gerechten te koken in een mum van tijd. Geen tijd meer besteden aan het schoonmaken, geen extra energiekosten, slechts de opwinding van een nieuwe manier om ons favoriete voedsel te bereiden.

Naast alle functies van de Airfryer, is het schoonmaken een van de belangrijkste criteria voor velen. Met de Philips Airfryer Essential HD9252/90 hoeven we ons geen zorgen te maken over dit onderdeel. De losse onderdelen, van het mandje tot de uitneembare lade, zijn zeer gemakkelijk in de vaatwasser te plaatsen. Snel en simpel. Ook helpt de QuickClean-functie met het gemakkelijker schoonmaken van het apparaat. Het vermijdt onnodige stress bij de consument en dat is altijd waardevol. Al deze kenmerken maken de Philips Airfryer Essential HD9252/90 een topklasse apparaat voor de moderne keuken en de moderne consument.

Gebruiksgemak-sfeerfoto2
.

Veiligheid

Veilig frituren gegarandeerd met Airfryer.

Een essentieel onderdeel van de test van de Philips Airfryer Essential HD925290 is de veiligheid. Het apparaat is op verschillende manieren ontworpen om veiligheid te garanderen. Zo heeft het een automatische uitschakeling als je het mandje uit het apparaat haalt en is de buitenkant cool-touch, waardoor je je handen niet zal branden als je het apparaat aanraakt terwijl het aan staat. Ook heeft het apparaat een QuickClean-functie, waardoor je het mandje en de bak met een druk op de knop kunt schoonmaken. Deze veiligheidsfuncties werken allemaal goed, waardoor het apparaat veilig te gebruiken is.

Maar er zijn nog meer veiligheidsfuncties getest bij de Philips Airfryer Essential HD925290. Zo heeft het apparaat een automatische uitschakelfunctie als het te heet wordt, waardoor het risico op oververhitting en brand wordt verkleind. Ook heeft het apparaat een anti-slipvoet waardoor het stevig op het aanrecht blijft staan en niet zomaar kan wegglijden. Al deze veiligheidsfuncties zijn nauwkeurig getest en uitvoerig beoordeeld, waardoor we kunnen concluderen dat het apparaat erg veilig is.

De veiligheid van de Philips Airfryer Essential HD925290 is essentieel, vooral als je bedenkt dat het apparaat hete lucht gebruikt om voedsel te bereiden. Ondanks dat het een relatief veilige manier van frituren is, blijft het belangrijk dat het apparaat extra veiligheidsfuncties heeft. Zo heeft het apparaat een deksel met een veiligheidsvergrendeling, waardoor het deksel niet open kan als het apparaat aanstaat en er hete lucht uit komt. Ook is het mandje voorzien van een handvat dat niet warm wordt tijdens het gebruik, waardoor je het mandje veilig kunt uithalen. Al deze functies zijn zorgvuldig getest en functioneerden bijzonder goed, waardoor we kunnen concluderen dat de Philips Airfryer Essential HD925290 een veilige en betrouwbare heteluchtfriteuse is.

Veiligheid-functionaliteiten2
.

Duurzaamheid

Duurzaam frituren met Airfryer!

Bij het testen van de duurzaamheid van de Philips Airfyer, hebben we specifiek gekeken naar de stevigheid van de onderdelen en het materiaalgebruik. Het apparaat voelt solide aan en de onderdelen zijn gemakkelijk in en uit elkaar te halen. Het omhulsel van de Airfyer bestaat voor meer dan 90% uit gerecycled materiaal, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het product. De knoppen zijn eenvoudig te bedienen en voelen solide aan. De constructie lijkt robuust en gemaakt te zijn om lang mee te gaan.

Naast de stevigheid van de onderdelen hebben we ook gekeken naar de efficiëntie van het apparaat. Omdat de Philips Airfyer werkt met hete lucht, verbruikt het aanzienlijk minder energie dan een oven. Dit betekent niet alleen dat het apparaat milieuvriendelijker is, maar ook dat het gebruik van de Airfyer de energierekening kan verlagen. Het apparaat is ook gemakkelijk schoon te maken en alle losse onderdelen kunnen veilig in de vaatwasser.

Over het algemeen lijkt de Philips Airfyer Essential HD925290 een goed gebouwd apparaat te zijn dat lang meegaat. Het ontwerp is efficiënt en duurzaam, en het gebruik van gerecycled materiaal draagt bij aan de duurzaamheid. Het is ook een energiezuinig apparaat en gemakkelijk schoon te maken. We raden dit apparaat aan voor iedereen die op zoek is naar een gezondere manier om te frituren zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en smaak.

Duurzaamheid-vooraanzicht3
.

Geluidsniveau

Stil koken met Airfryer!

Als het gaat om het testen van het geluidsniveau van de Philips Airfryer Essential HD925290, moet ik zeggen dat ik verrast was door de stille werking van het apparaat. Tijdens het testen heb ik de friteuse op maximale capaciteit gezet en deze hard laten werken. Maar tot mijn verbazing maakte de Airfryer slechts een zacht zoemend geluid, dat zelfs bijna niet te horen was als je niet vlakbij stond. Dit was verrassend en bijna geruststellend, omdat je zo weet dat jouw gezonde maaltijd bereid wordt zonder dat het apparaat heel hard lawaai maakt.

Het apparaat is super handig, omdat het geluidsniveau zo laag is! Tijdens de testperiode gebruikte ik de Airfryer vaak tijdens het kijken van tv-series, en ik kan zeggen dat de werking hiervan geen enkele afleiding bood. Dit maakt het perfect voor mensen die woonachtig zijn in appartementen of studio’s, waar stilte op prijs gesteld wordt! Daarnaast kan het ook worden gebruikt zonder dat je anderen onnodig stoort of stress bezorgt.

Met het geluidsniveau dat de Philips Airfryer Essential HD925290 produceert, kan je zonder stress in de keuken werken. Het apparaat is zo stil dat je het zelfs kan gebruiken tijdens het telefoneren, zonder dat je gesprekspartner het merkt. Het is een verademing als we het vergelijken met andere friteuses waarvan het geluid zo luid kan zijn dat het veel ruis en afleiding veroorzaakt. Kortom: de stille werking van de Philips Airfryer Essential HD925290 is gewoon perfect voor mensen die op zoek zijn naar een geluidsarme friteuse.

Geluidsniveau-zijaanzicht3
.

Philips Airfryer Essential HD925290 – Hetelucht friteuse & digitaal display kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

apparaat na gebruik snel en gemakkelijk schoon kunt maken. De Philips Airfryer Essential HD925290 is een veilige en betrouwbare keuze voor wie gezonder wil frituren zonder in te boeten aan smaak.

admin
Dehetbeste.nl
Logo