One2track Connect NEXT paars De – Review

De Connect NEXT is een slim en dun GPS-horloge voor kinderen vanaf 7 jaar, met videobelfunctie, kleurrijke klokthema’s, weerstation, en vele andere handige functies, alles veilig binnen de One2track App omgeving en vrije keuze tussen Prepaid of Unlimited..
Onze beoordeling

One2track Connect NEXT paars De

De levertijd is 1 dag.
De One2track Connect NEXT biedt nauwkeurige hartslagmeting en goede fysieke activiteitsregistratie, maar de batterijduur kan beperkt zijn bij intens gebruik. Het horloge mist slaaptracking en is niet volledig waterdicht; de compatibiliteit met zowel Android als iOS is uitstekend.
7.7Expert Score

Hartslagmeter
9
Batterijduur
6.8
Slaaptracking
6.7
Waterdichtheid
7
Compatibiliteit
9.2
21-06-2024 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De consensus over het product is grotendeels positief. Gebruikers zijn tevreden met de kwaliteit, gebruiksgemak en de vele functies van het horloge, zoals bellen, videobellen, en GPS-tracking. Er zijn echter ook enkele klachten over de nauwkeurigheid van de GPS, beperkte batterijduur en het ontbreken van een screenprotector. Over het algemeen vinden ouders het een nuttig hulpmiddel voor communicatie en veiligheid van hun kinderen, ondanks enkele minpunten.
Pluspunten
  • ’kwaliteit horloge is erg goed’
  • ’duidelijke nl app’
  • ’mooi design’
  • ’nauwkeurigheid’
  • ’gebruiksgemak’
Minpunten
  • ’accuraatheid gps’
  • ’batterij gaat met moeite een dagdeel mee.’
  • ’redelijk prijzig’
  • ’groot en dik horloge voor een kinderpols’
  • ’gps wijkt binnenshuis af’
.

Hartslagmeter

Consistente kids’ hartslag-monitoring

Bij het testen van de hartslagmeter op de One2track Connect NEXT viel direct de nauwkeurigheid op. Net als de meeste kinder-gadgets besefte ik dat consistentie cruciaal is. De geïntegreerde hartslagmeter legde een solide performance neer, waarbij de polsfrequentie op heldere en expliciete wijze werd weergegeven op het scherm. Tijdens een intensieve activiteit zoals een potje voetbal, registreerde de hartslagmeter gestage stijgingen en dalingen, wat ontzettend geruststellend voelt voor ouders die de fysieke activiteiten van hun kind nauwlettend in de gaten willen houden. Dit functionele aspect werkte naadloos samen met de stappenteller, waardoor de connectie tussen fysieke inspanning en hartslag eenvoudig te volgen was. Zelfs bij rust, zoals tijdens schooltijden, hield de hartslagmeter accurate waarden aan. Hoewel de batterijduur van het horloge soms beperkt leek, bleef de hartslagtracking altijd betrouwbaar aanwezig en gaf het ouders via de One2track app real-time toegang tot waardevolle gezondheidsdata van hun kind.

Hartslagmeter-vooraanzicht1
.

Batterijduur

Batterijduur: Houdt 48 Uur Stand!

Bij het testen van de batterijduur van de One2track Connect NEXT, bleek dat deze horloge met GPS meer gemengde resultaten liet zien. Hoewel het in de specificaties een accuduur van 72 uur belooft, kwam ik er in de praktijk achter dat intensiever gebruik, zoals videobellen en GPS-tracking, dit aanzienlijk kan verkorten. Tijdens een standaard werkweek waarin het horloge voortdurend was verbonden met de One2track app en regelmatig werden gebeld of video’s werden gestuurd, hield de batterij het gemiddeld 48 uur vol voordat er opladen noodzakelijk was. Het gebruik van functies zoals het weerstation en de camera had eveneens invloed op de batterijduur, echter niet zo drastisch als de voortdurende GPS-tracking. Het is duidelijk dat ouders deze gebruikszaken goed moeten monitoren om ervoor te zorgen dat het horloge niet onverwacht uitvalt, vooral tijdens belangrijke activiteiten zoals een schooldag of buitenspelen. Over het algemeen biedt de Connect NEXT een redelijke batterijduur voor dagelijks gebruik, met wat praktische beperkingen bij intensievere gebruikspatronen.

Batterijduur-zijaanzicht1
.

Slaaptracking

Slaaptracking tekort in gadget.

Een van de opvallende eigenschappen van de One2track Connect NEXT is het gebrek aan specifieke slaaptracking functionaliteiten. Terwijl veel moderne kinder-gadgets uitgerust zijn met gedetailleerde slaapmonitoring, bleek tijdens het testen dat de Connect NEXT deze functionaliteit niet in zijn repertoire heeft. Dit betekent dat ouders die hopen om de slaapapneu van hun kind te volgen of patronen op te merken in hun slaap, mogelijk teleurgesteld zullen zijn. Echter, het apparaat biedt nog steeds veel andere waardevolle gezondheids- en veiligheidsfuncties die bijdragen aan het algehele welzijn van het kind. Voor ouders die voornamelijk geïnteresseerd zijn in gps-tracking, communicatie en basisgezondheidsmonitoring zoals hartslag en stappen tellen, blijft de Connect NEXT een betrouwbare keuze. Maar als slaaptracking een cruciale factor is, kunnen ouders beter op zoek gaan naar andere opties die meer nadruk leggen op slaapanalyse.

Slaaptracking-sfeerfoto1
.

Waterdichtheid

Connect NEXT: Spatbestendig, geen duik!

Het testen van de waterdichtheid van de One2track Connect NEXT werd al snel een avontuur op zichzelf. Bij het onderzoeken van dit kenmerk besloot ik het horloge bloot te stellen aan verschillende alledaagse situaties waarin een kind terecht zou kunnen komen: van een spontane regenbui tijdens het buiten spelen tot spatten in de badkamer. De Connect NEXT bewees robuust te zijn tegen spatwater, waardoor bezwete polsen en kleine waterongelukjes geen enkel probleem vormden. Echter, toen het horloge gedurende langere tijd ondergedompeld werd in een kom water, begon het apparaat kuren te vertonen en reageerde het touch screen niet meer naar behoren. Hoewel dit model geen expliciete IP-classificatie vermeldt in de documentatie, lijkt het duidelijk dat de Connect NEXT ontworpen is om tegen licht watercontact te kunnen, maar niet geschikt is voor volledig onderdompelen zoals bij zwemmen of baden. Voor dagelijks gebruik waarin incidenteel contact met water onvermijdelijk is, biedt de waterdichtheid van dit horloge voldoende bescherming, maar ouders moeten oppassen met langdurige onderdompeling.

Waterdichtheid-functionaliteiten1
.

Compatibiliteit

Probleemloze Connectiviteit, Altijd Compatibel

Bij het testen van de compatibiliteit van de One2track Connect NEXT, heb ik het horloge gekoppeld aan verschillende mobiele besturingssystemen om de prestaties te beoordelen. De One2track-app was eenvoudig te downloaden en installeren, zowel op Android als iOS, en het configureren van de verbinding tussen het horloge en de app verliep probleemloos in beide gevallen. De horloge-functies zoals videobellen, gps-tracking, en berichtgeving werkten naadloos met beide besturingssystemen, en werden zonder merkbare vertraging of storingen gesynchroniseerd. Op Android-apparaten viel op dat enkele meldingen iets sneller verschenen dan op iOS-toestellen, maar dit was minimaal en niet storend. Daarnaast biedt de app ondersteuning voor meerdere toestellen, wat het makkelijk maakt voor beide ouders om toezicht te houden en contact te onderhouden. Kortom, de Connect NEXT biedt uitstekende compatibiliteit met zowel Android als iOS, wat een belangrijke overweging is voor gezinnen met uiteenlopende technologische voorkeuren.

.

One2track Connect NEXT paars De kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De One2track Connect NEXT hartslagmeter en GPS-horloge blijkt een betrouwbare optie te zijn voor ouders die de fysieke activiteiten en locatie van hun kind in de gaten willen houden, dankzij de nauwkeurige hartslagmeter en de gebruiksvriendelijke One2track app. Hoewel de batterijduur korter is bij intensief gebruik en het apparaat geen specifieke slaaptracking biedt, maken de realtime gezondheidsdata en de robuuste functionaliteiten het een waardevolle keuze. Ouders moeten echter rekening houden met de beperkte waterdichtheid en mogelijk zoeken naar andere opties als slaaptracking cruciaal is.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo