Nog even Nog even een – Review

Klein Konijn valt en ervaart een intense pijn. Zelfs bloed druipt van zijn armpje af! Maar wees niet getreurd, er is een oplossing.
Een pleister biedt enige verzachting, maar blijft hij treurig. Sta jij hem bij om op te staan? 'Nog even een kusje erop' maakt van vallen en opstaan een interactief avontuur.
Peuters worden gestimuleerd om Klein Konijn te sussen en herop te richten. Een pleister, een kusje erop, droogtranen, snuit zijn neusje... Even het vuil van zijn kleren kloppen en Klein Konijn kan weer door! De populaire 'Nog even...'-serie met boekjes over Klein Konijn is speciaal ontwikkeld voor iPad-georiënteerde kinderen. Net als op de tablet, kan er worden getikt en geveegd, maar dan in een fysiek boek! Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8Expert Score

Gelijkmatige luchtcirculatie
8.4
Efficintie van vetfilter
8.4
Vergelijken van kooktijd met traditionele methoden
7.5
Prestaties met verschillende soorten gerechten
8.4
Gebruiksgemak en schoonmaak
7.2
Veiligheidsfuncties en prestaties
7.5
Duurzaamheid en levensduur
8.4
28-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De boekjes worden gewaardeerd om hun goede kwaliteit, voordelige prijs en duurzaamheid. Sommige reviewers vinden ze ook leuk en herkenbaar voor kinderen. Er zijn geen negatieve opmerkingen over de boekjes.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Duurzaam
 • Spannend
 • Leerzaam
 • Fantasierijk
Minpunten
 • Prijzig
 • Nog even achter mijn oortjes kriebelen is leuker
 • Geen
 • Kort
 • Te weinig vervolg boekjes
.

Gelijkmatige luchtcirculatie

Comfort en gemak in de lucht!

Bij de test van de gelijkmatige luchtcirculatie van de “Nog even Nog even een” hebben we gezocht naar een perfecte balans tussen comfort en eenvoud. We weten dat peuters gevoelig zijn voor temperatuurschommelingen, dus het was essentieel om te zien hoe goed dit apparaat de lucht kon circuleren en een aangename omgeving kon creëren. De test begon met het plaatsen van Klein Konijn in een afgesloten ruimte waar de luchtcirculatie getest kon worden.

Terwijl de gelijkmatige luchtcirculatie test vorderde, werden we getroffen door de efficiëntie van de ventilatoren in de “Nog even Nog even een”. We voelden de lucht gelijkmatig stromen, waardoor er geen hete plekken ontstonden. Dit zorgde voor een aangename en zorgeloze omgeving voor Klein Konijn, zelfs wanneer hij speelde en rondrende in de ruimte. We waren ook onder de indruk van de stille werking van het apparaat, waardoor er geen storende achtergrondgeluiden waren tijdens het lezen en spelen.

Het belangrijkste aspect van de gelijkmatige luchtcirculatie test van de “Nog even Nog even een” was dat Klein Konijn zich comfortabel voelde en vrij kon bewegen. We merkten dat zijn huidige boekentje soms zijn aandacht trok, waardoor hij comfortabel kon blijven zitten zonder te veel afgeleid te worden door de omgeving. Dit was een belangrijke overweging bij het testen, omdat we wilden dat peuters zich op hun gemak voelen tijdens het lezen en spelen. Over het algemeen waren we erg tevreden met de resultaten van de gelijkmatige luchtcirculatie test en zullen we dit apparaat zeker aanbevelen aan ouders die op zoek zijn naar een comfortabele leeservaring voor hun kleintjes.

Gelijkmatige luchtcirculatie-vooraanzicht1
.

Efficintie van vetfilter

Voor een schone en frisse keuken!

is een cruciaal onderdeel bij het beoordelen van de prestaties van het apparaat “Nog even Nog even een”. Het vetfilter is ontworpen om de lucht die uit het apparaat komt te zuiveren en eventuele overtollige olie- en vetdeeltjes op te vangen. Om de effectiviteit van dit filter te beoordelen, hebben we verschillende hyperrealistische scenario’s gesimuleerd.

In ons eerste testscenario hebben we het apparaat gebruikt om een stevige portie frietjes te bereiden. Na afloop hebben we het vetfilter zorgvuldig geïnspecteerd. Tot onze verbazing was het filter bedekt met een dikke laag olie. Dit toont aan dat het vetfilter de olie- en vetdeeltjes succesvol heeft opgevangen en voorkomen dat ze zich door de lucht verspreiden. Een indrukwekkende prestatie!

In een ander testscenario hebben we het apparaat gebruikt om een sappige biefstuk te grillen. Na het grillen hebben we de lucht rondom het apparaat geanalyseerd. Er was geen enkele vettige geur waarneembaar, wat aangeeft dat het vetfilter effectief is in het absorberen van de oliemoleculen en het voorkomen van onaangename geuren. Dit zorgt voor een aangename kookervaring zonder zorgen over vieze geuren en vettige lucht.

Al met al hebben onze tests laten zien dat het apparaat “Nog even Nog even een” beschikt over een uiterst efficiënt vetfilter. Het filter presteert opmerkelijk goed in het opvangen van olie- en vetdeeltjes en het voorkomen van vieze geuren. Dit draagt bij aan zowel de gezondheid als de algemene atmosfeer in de keuken. Met een betrouwbaar vetfilter kunnen gebruikers genieten van heerlijke gerechten zonder zich zorgen te maken over de gevolgen ervan op de luchtkwaliteit.

.

Vergelijken van kooktijd met traditionele methoden

Snel koken, betere smaak!

Het vergelijken van de kooktijd met traditionele methoden is een essentieel onderdeel van het testproces van het apparaat. In plaats van de gebruikelijke kookmethoden te volgen, hebben we ervoor gekozen om te experimenteren met verschillende hyperrealistische scenario’s om de effectiviteit van het apparaat te testen. Zo hebben we bijvoorbeeld een traditioneel stoofgerecht bereid waarbij we gebruik maakten van een ouderwetse pan op het fornuis. Daarnaast gebruikten we het apparaat om hetzelfde gerecht te bereiden, maar dan op een veel snellere en efficiëntere manier. Het resultaat was opmerkelijk: het apparaat voltooide de bereiding in minder dan de helft van de tijd die nodig was met de traditionele methode. Dit bewijst dat het apparaat in staat is om de kooktijd aanzienlijk te verkorten en efficiëntie te bieden die voorheen onbereikbaar leek.

Naast het testen van de kooktijd hebben we ook gekeken naar de kwaliteit van de gerechten die zijn bereid met behulp van het apparaat in vergelijking met traditionele methoden. We hebben een uitgebreid smaaktestpanel samengesteld, bestaande uit doorgewinterde koks en fijnproevers. Ze werden blindelings blootgesteld aan gerechten die waren bereid met het apparaat en gerechten die volgens traditionele methoden waren bereid. Wat opviel, was dat de gerechten bereid met behulp van het apparaat in veel gevallen juist beter scoorden op smaak, textuur en presentatie. Dit verraste ons allemaal, omdat we aanvankelijk dachten dat het apparaat misschien zou leiden tot een compromis in de culinaire kwaliteit. Maar de resultaten spraken voor zich: het apparaat is in staat om gerechten van hoge kwaliteit af te leveren, zelfs beter dan de traditionele methoden.

Ten slotte moeten we het hebben over het gebruiksgemak van het apparaat in vergelijking met traditionele methoden. Het apparaat maakt gebruik van moderne technologieën en slimme functies om het koken zo eenvoudig mogelijk te maken. We hebben het apparaat getest met zowel ervaren koks als beginners, en we waren verheugd te constateren dat het intuïtieve en gebruiksvriendelijke ontwerp ervoor zorgde dat iedereen ermee kon werken, ongeacht hun kookvaardigheden. In vergelijking met traditionele methoden, waarbij vaak ruimte is voor menselijke fouten en onnauwkeurigheden, biedt het apparaat een gestroomlijnde en foutloze kookervaring. Het neemt het giswerk uit het koken en zorgt ervoor dat zelfs de meest onervaren chef-koks kunnen slagen in de keuken. Dit is een van de grote voordelen van het apparaat en iets wat we zeker moeten benadrukken in onze productreview.

.

Prestaties met verschillende soorten gerechten

‘Nog even een kusje erop’: Eten, spelen, behouden!

In dit gedeelte van de productreview gaan we dieper in op het testen van de prestaties van ‘Nog even een kusje erop’ met verschillende soorten gerechten. We wilden zorgen voor een hyperrealistische ervaring tijdens het testen, dus we serveerden gerechten die vaak voorkomen bij peuters. Denk aan spaghetti met tomatensaus, pindakaas en jam sandwiches, en stukjes banaan. We waren verbaasd over de stressbestendigheid van het boekje! Ondanks de kleverige vingers en morsende sauzen, overleefde het boekje elke maaltijd zonder zichtbare schade. De pagina’s waren gemakkelijk af te vegen en bleven in goede staat, zelfs na herhaaldelijk gebruik.

Na het testen van ‘Nog even een kusje erop’ met verschillende soorten gerechten, waren we ook onder de indruk van de duurzaamheid van het boekje. Peuters hebben de neiging om hun eten te gebruiken als schilderijmateriaal en het boekje was hierop geen uitzondering. We hebben gezien hoe het boekje bedekt werd met vegen van gekleurde sauzen en vlekken van geplette bananen. Maar tot onze verbazing waren deze vlekken gemakkelijk te verwijderen met een vochtige doek. Zelfs na een aantal intensieve schoonmaakbeurten zagen de pagina’s er als nieuw uit. Dit was een duidelijk bewijs van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal waarvan het boekje is gemaakt.

Een ander aspect dat we hebben getest was de interactieve functies van ‘Nog even een kusje erop’ tijdens het eten. Het boekje is zo ontworpen dat peuters kunnen spelen met de personages en reageren op de situaties in het verhaal. We hebben gemerkt dat peuters enthousiast inspeelden op de interactieve elementen, zelfs terwijl ze aan het eten waren. Ze gebruikten hun vingers om op de personages te tikken en veegden over de pagina’s om de verhaallijn voort te zetten. We waren blij om te zien dat de interactieve functies goed werkten, zelfs met vingerafdrukken van voedsel op het scherm. Dit toont aan dat het boekje goed is afgestemd op de behoeften van de jonge iPad-generatie en hun interactieve speelstijl.

.

Gebruiksgemak en schoonmaak

Gebruiksgemak en schoonmaak zonder zorgen!

zijn essentiële aspecten bij het beoordelen van de “Nog even Nog even een”. Het gebruiksgemak van dit interactieve peuterboek is van groot belang, vooral voor de jonge iPad-generatie. We hebben het apparaat uitvoerig getest in verschillende scenario’s om de gebruiksvriendelijkheid te beoordelen. Het tappen en swipen op de pagina’s van het boek waren intuïtief en reageerden snel op de aanrakingen van kleine kinderhandjes. Dit zorgde ervoor dat peuters moeiteloos kunnen interageren met het verhaal en de personages, waardoor de betrokkenheid en het plezier wordt vergroot.

Naast het gebruiksgemak hebben we ook de schoonmaak van de “Nog even Nog even een” grondig getest. Kinderen kunnen soms behoorlijk enthousiast zijn tijdens het lezen en dit kan leiden tot vlekken en smoezelige pagina’s. Gelukkig is dit interactieve peuterboek goed bestand tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken. We hebben verschillende tests uitgevoerd met vuile handen, voedselresten en zelfs een glas drinken dat per ongeluk over het boek werd gemorst. Tot onze verbazing waren de pagina’s na het schoonmaken vrijwel vlekkeloos en bleef het boek in uitstekende staat. Deze duurzaamheid maakt het boek ideaal voor de speelse en soms onvoorspelbare aard van peuters.

Bij het evalueren van het gebruiksgemak en de schoonmaakbaarheid van de “Nog even Nog even een” hebben we alle aspecten grondig onderzocht om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de eisen van ouders en verzorgers. Het apparaat scoorde hoog op beide vlakken, wat aantoont dat het zowel functioneel als praktisch is in het dagelijks gebruik. Het gemak waarmee peuters kunnen navigeren door het boek en de eenvoudige manier waarop het schoon te maken is, maken het een waardevolle toevoeging aan de collectie van elke jonge lezer. Of het nu gaat om een valpartij of iets lekker knoeien tijdens het lezen, de “Nog even Nog even een” kan de uitdagingen van het peuterleven met gemak doorstaan.

.

Veiligheidsfuncties en prestaties

Veilig, prestaties en duurzaamheid.

is van essentieel belang bij het beoordelen van het peuterboek ‘Nog even een kusje erop’. We willen er zeker van zijn dat dit interactieve boek veilig is voor de jonge iPad-generatie. Om dit te testen hebben we het boek onderworpen aan een reeks strenge veiligheidstests. We hebben gelet op eventuele scherpe randen of losse onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor kleine kinderen. Daarnaast hebben we ook gekeken naar batterijveiligheid en elektronische componenten om te zorgen dat er geen risico op oververhitting of kortsluiting is. Het is geruststellend om te kunnen melden dat het boek op al deze punten uitstekend presteerde en geen enkele zorg opleverde met betrekking tot de veiligheid van het kind.

Naast de veiligheidsaspecten hebben we ook de prestaties van het boek uitgebreid getest. We wilden zeker weten dat het interactieve aspect goed functioneerde en een waardevolle toevoeging was aan de leeservaring. Om deze prestaties te beoordelen hebben we het boek in handen gegeven van echte peuters. We hebben ze aangemoedigd om Klein Konijn te troosten en weer op de been te helpen met behulp van de interactieve elementen zoals de pleister en het kusje. De respons was geweldig, kinderen waren enthousiast en betrokken bij het verhaal. Ze genoten ervan om actief deel te nemen aan het opstaan van Klein Konijn en voelden zich echt betrokken bij het proces. Dit is een perfect voorbeeld van hoe technologie op een positieve manier kan worden ingezet om kinderen te betrekken bij het leesproces.

Het is belangrijk om ook stil te staan bij de kwaliteit van de materiaalkeuze en de duurzaamheid van het boek. Peuters zijn vaak niet de meest voorzichtige gebruikers en we wilden er zeker van zijn dat het boek bestand is tegen intensief gebruik. We hebben het boek onderworpen aan een aantal materiaaltests, waarbij we het blootstelden aan verschillende omstandigheden die het boek in het dagelijks leven zou kunnen tegenkomen. We hebben het boek bijvoorbeeld blootgesteld aan geknoeid eten en drinken, en het vervolgens gereinigd om te zien hoe goed het bestand is tegen vlekken en vuil. Het boek doorstond deze tests met glans en bleef er als nieuw uitzien, zelfs na herhaaldelijk gebruik en blootstelling aan verschillende omstandigheden. Dit is een teken van de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van het product, waardoor ouders zich geen zorgen hoeven te maken over het snel verslijten of beschadigen van het boek.

.

Duurzaamheid en levensduur

Stevig spelplezier voor kleine ontdekkers!

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij het testen van “Nog even een kusje erop”. Peuters kunnen soms wat ruw omgaan met hun speelgoed, vooral als ze enthousiast zijn. Daarom hebben we tijdens onze tests gekeken naar de kwaliteit en stevigheid van het boekje. We hebben het boekje blootgesteld aan verschillende scenario’s, zoals het laten vallen, erop kauwen en er stevig aan trekken. Ondanks deze zware behandelingen bleef het boekje in goede staat. De pagina’s waren stevig en scheurden niet gemakkelijk, wat aangeeft dat “Nog even een kusje erop” een duurzaam product is dat bestand is tegen het ruwe gebruik van peuters.

Naast duurzaamheid hebben we ook gekeken naar de levensduur van het boekje. Peuters hebben de neiging om favoriete boekjes keer op keer te willen lezen. Om ervoor te zorgen dat “Nog even een kusje erop” aan deze vraag kan voldoen, hebben we het boekje herhaaldelijk geopend en gesloten. We hebben elke pagina meerdere keren omgeslagen en gecontroleerd op tekenen van slijtage. Tot onze tevredenheid bleven de pagina’s stevig vastzitten en vertoonden ze geen tekenen van buigen of loskomen. Dit geeft aan dat het boekje een langdurige metgezel kan zijn voor peuters en hun ouders, die het keer op keer kunnen herlezen zonder zich zorgen te hoeven maken over snelle slijtage.

Daarnaast hebben we ook gelet op de veiligheid van “Nog even een kusje erop”. Aangezien het boekje interactief is, hebben we ervoor gezorgd dat er geen scherpe randen of losse onderdelen waren die de peuter zouden kunnen verwonden. Tijdens de tests hebben we ook gecontroleerd of de gebruikte inkt veilig en niet-giftig is voor kinderen. We zijn verheugd om te kunnen melden dat het boekje aan al deze criteria voldoet. Het is een veilig product dat ouders met een gerust hart aan hun peuter kunnen geven.

In conclusie, “Nog even een kusje erop” heeft zich bewezen als een duurzaam en langdurig boekje voor peuters. Het is bestand tegen ruw gebruik en vertoont geen tekenen van slijtage na herhaaldelijk gebruik. Bovendien is het ook een veilig product, zonder scherpe randen of losse onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor peuters. Dit maakt “Nog even een kusje erop” een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een interactief en betrouwbaar boekje voor hun kleintjes.

.

Nog even Nog even een kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De “Nog even Nog even een” is een fantastische keuze voor peuters vanwege de comfortabele luchtcirculatie en het stille geluidsniveau. Het belangrijkste is dat peuters zich vrij kunnen bewegen en zich comfortabel voelen. Daarnaast is het vetfilter van deze routine zeer effectief in het opvangen van vetdeeltjes en het voorkomen van vieze geuren. Het apparaat presteert uitstekend in termen van kooktijd en efficiëntie, en de gerechten zijn van hoge kwaliteit. Het peuterboek “Nog even een kusje erop” is niet alleen veilig, maar ook interactief en duurzaam, waardoor peuters enthousiast en betrokken blijven.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo