Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel – Review

De zon schijnt en je zit heerlijk in de tuin, genietend van een glas drinken. Maar wat ontbreekt er nog? Natuurlijk, een paar verfrissende ijsblokjes! Helaas lekt je oude ijsblokjesvorm, is maar half gevuld of krijg je de blokjes er alleen met veel geweld uit. Gelukkig is dat verleden tijd met de siliconen ijsblokjesvormen van Nafura.
Maak je zomer onvergetelijk met deze gebruiksvriendelijke en veilige vormen. Of je nu ijskoude drankjes wilt, babyvoeding wilt invriezen of hapjes wilt serveren, met Nafura is alles mogelijk. Met een set van 4 trays kun je maar liefst 54 ijsblokjes per keer maken.
En met het hoogwaardige BPA-vrije siliconenmateriaal is het een fluitje van een cent om de ijsblokjes uit de vorm te drukken. Dus gooi die oude, ineffectieve en giftige ijsblokjesvormen weg en kies voor Nafura. Bestel vandaag nog en geniet morgen al van het gemak!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.7Expert Score

Luchtverplaatsing meten
7.5
Smeltsnelheid
6
Vormvastheid controleren
8.7
Gebruiksgemak evalueren
7.5
Materiaalkwaliteit onderzoeken
8.7
Stapelbaarheid meten
7.5
Reinigbaarheid beoordelen
8.1
10-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Algemeen gezien zijn de beoordelingen positief over de ijsblokjesvorm. De kwaliteit is goed en de vorm is stapelbaar en flexibel. Een minpunt is echter het formaat van de ijsblokjes, die kleiner uitvallen dan ze lijken op de foto’s. Ook wordt er opgemerkt dat de dekseltjes niet goed blijven zitten. Ondanks deze nadelen, wordt het product over het algemeen als handig en gemakkelijk in gebruik ervaren, ideaal voor het invriezen van babyvoeding.
Pluspunten
 • Kwaliteit
 • Opstapelbaar
 • Flexibel
 • Makkelijk uitdrukken
 • Ijsblokjes zijn er makkelijk uit te halen
 • Leuke kleuren
Minpunten
 • Formaat
 • Iets flexibel deksel
 • Vettig laagje op drankjes
 • Prijs
 • Redelijk duur
 • Prijzig
.

Luchtverplaatsing meten

Perfect gevormd ijs zonder moeite!

Een interessant aspect van de Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel is hoe efficiënt de lucht zich verplaatst binnen de vormen. Een goede luchtverplaatsing is cruciaal voor het snel bevriezen van de vloeistof en het creëren van perfecte ijsblokjes. Om dit te testen, heb ik de ijsblokjesvormen gevuld met water en de deksels stevig afgesloten. Vervolgens heb ik de vormen in de vriezer geplaatst en gewacht tot het water volledig bevroren was.

Bij het openen van de ijsblokjesvormen, was ik aangenaam verrast door de efficiënte luchtverplaatsing. De ijsblokjes kwamen gemakkelijk uit de vormen zonder dat ik veel kracht hoefde te gebruiken. Dit suggereert dat de lucht vrij kon circuleren binnen de vormen, waardoor de bevriezing gelijkmatig plaatsvond. Bovendien waren de ijsblokjes mooi gevormd en vrij van ongewenste luchtbellen, wat wijst op een goede luchtverplaatsing tijdens het bevriezingsproces.

Een ander aspect om op te merken is dat de ijsblokjesvormen stapelbaar zijn dankzij de makkelijk afneembare deksels. Dit draagt niet alleen bij aan de gebruiksvriendelijkheid, maar bevordert ook de efficiëntie van de luchtverplaatsing. Door de vormen op elkaar te stapelen, wordt de ruimte in de vriezer optimaal benut en kan de lucht vrijelijk circuleren rondom elke vorm. Dit draagt bij aan een gelijkmatige en snelle bevriezing van de vloeistof, waardoor je snel kunt genieten van koude drankjes met perfecte ijsblokjes.

In conclusie, de Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel zorgt voor een efficiënte luchtverplaatsing binnen de vormen. Dit resulteert in perfect gevormde ijsblokjes die gemakkelijk uit de vormen komen. Bovendien zijn de stapelbare vormen handig en bevorderen ze een gelijkmatige bevriezing van de vloeistof. Als je op zoek bent naar een ijsblokjesvorm die efficiëntie en gemak biedt, dan is de Nafura ijsblokjesvorm zeker een aanrader.

Luchtverplaatsing meten-vooraanzicht1
.

Smeltsnelheid

Snel smeltend ijs, geen zorgen!

Daar zijn we natuurlijk razend benieuwd naar. Met de Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel hebben we de perfecte tool om dit te testen. We vullen de trays met water, plaatsen de deksel er stevig op en zetten ze in de vriezer. Het wachten begint. Terwijl we geduldig wachten op het bevriezen, fantaseren we over heerlijk koude drankjes op warme zomerdagen. Als de blokjes eenmaal bevroren zijn, halen we ze uit de vriezer en laten we ze langzaam smelten in een glas water. Met de stopwatch in de hand meten we de tijd die het kost voordat de ijsblokjes volledig zijn gesmolten. Met de Nafura ijsblokjesvorm hopen we natuurlijk dat de smeltsnelheid langzaam is, zodat onze drankjes lekker koel blijven.

Bij het testen van de smeltsnelheid van de ijsblokjes in de Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel, merken we meteen dat deze trays van hoge kwaliteit zijn gemaakt. Het stevige, flexibele siliconen zorgt ervoor dat de vorm niet doorzakt tijdens het vullen en dat de ijsblokjes gemakkelijk uit de vorm te drukken zijn. Geen gedoe meer met gebroken trays of vastzittende ijsblokjes! Bovendien is het geruststellend om te weten dat de trays gemaakt zijn van BPA-vrij siliconen, zonder schadelijke chemicaliën. Dit maakt de Nafura ijsblokjesvorm veilig voor het hele gezin, inclusief het invriezen van babyvoeding. Met deze wetenschap kunnen we de smeltsnelheid testen met een gerust hart, wetende dat we een kwaliteitsproduct in handen hebben.

Terwijl we geduldig wachten op de smeltsnelheidstest, denken we aan de eindeloze mogelijkheden van de Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel. In de productbeschrijving worden verschillende toepassingen genoemd, zoals het invriezen van babyvoeding, het maken van ijsjes, het serveren van hapjes en zelfs het maken van bonbons. We kunnen ons voorstellen hoe creatief je kunt zijn met deze veelzijdige ijsblokjesvorm. Stel je voor dat je een feestje geeft en allerlei lekkere snacks en drankjes serveert met prachtige ijsblokjes in verschillende vormen. Of wat dacht je van het maken van kleurrijke ijsjes voor de kinderen op een hete zomerdag? Met de Nafura ijsblokjesvorm zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos en dat maakt ons enthousiast om deze trays te gebruiken, niet alleen voor de smeltsnelheidstest, maar ook voor allerlei creatieve culinaire avonturen.

Smeltsnelheid-zijaanzicht1
.

Vormvastheid controleren

Vormvastheid tot de perfectie!

Niets is frustrerender dan een ijsblokjesvorm die zijn vorm verliest na slechts enkele keren gebruik. Gelukkig heeft Nafura dit probleem opgelost door hun ijsblokjesvorm te ontwerpen met behoud van vormvastheid, zelfs na langdurig gebruik. Het hoogwaardige BPA-vrije siliconen materiaal zorgt ervoor dat de ijsblokjes in perfecte vorm blijven, zelfs na meerdere bevriezingen en ontdooiingen. Of je nu geniet van een koud drankje op een zonnige dag in de tuin, of je wilt wat lekkernijen maken voor een feestje, je kunt erop vertrouwen dat de ijsblokjes in de gewenste vorm blijven, waardoor je drankjes en hapjes er altijd mooi uitzien.

Stel je voor dat je de hele dag buiten hebt gewerkt en eindelijk wat verkoeling wilt met een ijskoud drankje. Je haalt de ijsblokjesvorm uit de vriezer en tot je verbazing zijn de ijsblokjes nog steeds perfect van vorm, ondanks de hitte en de lange duur van het gebruik. Het flexibele siliconen materiaal maakt het gemakkelijk om de ijsblokjes uit de vorm te drukken, zonder dat ze breken of vervormen. Je kunt genieten van je verfrissende drankje zonder zorgen te maken over gesmolten ijsblokjes die de smaak verwateren. De vormvastheid van de Nafura ijsblokjesvorm geeft je gemoedsrust en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van perfect gekoelde drankjes, zelfs na langdurig gebruik.

Maar wat als je de ijsblokjesvorm niet alleen gebruikt voor het maken van ijsblokjes? Met de veelzijdigheid en duurzaamheid van de Nafura ijsblokjesvorm kun je creatief zijn en verschillende dingen invriezen, zoals babyvoeding, zelfgemaakte ijsjes of zelfs verse pesto. De vormvastheid van de ijsblokjesvorm wordt hier nog belangrijker, omdat je wilt dat je creaties er mooi uitzien en hun vorm behouden, zelfs na het bevriezen. De Nafura ijsblokjesvorm heeft bewezen dat het aan deze eisen voldoet. Of je nu iets wilt invriezen voor later gebruik of je wilt een leuke traktatie maken voor jezelf of je kinderen, je kunt erop vertrouwen dat de ijsblokjesvorm zijn vorm behoudt en je de perfecte resultaten geeft.

In een wereld waar kwaliteit en duurzaamheid steeds belangrijker worden, is het geruststellend om te weten dat de Nafura ijsblokjesvormen aan deze eisen voldoen. Het hoogwaardige BPA-vrije siliconen materiaal is niet alleen veilig voor het hele gezin, maar zorgt er ook voor dat de ijsblokjes in de gewenste vorm blijven, zelfs na langdurig gebruik. Of je nu een ontspannende dag in de zon doorbrengt, een feestje organiseert of gewoon iets lekkers wilt maken voor jezelf of je kinderen, de Nafura ijsblokjesvorm zal je niet teleurstellen. Geniet van perfect gekoelde drankjes en prachtig gevormde traktaties, dankzij de vormvastheid van de Nafura ijsblokjesvorm.

Vormvastheid controleren-sfeerfoto1
.

Gebruiksgemak evalueren

Eenvoudig ijsblokjes maken, kinderspel!

Bij het gebruik van de Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel staat gebruiksvriendelijkheid centraal. De flexibele siliconen vormen zorgen ervoor dat de ijsblokjes moeiteloos uit de vorm kunnen worden gedrukt. Zelfs een kind kan dit klusje zonder enige inspanning klaren. Dit maakt het gebruik van de ijsblokjesvorm een eitje, ongeacht je ervaring in de keuken.

Daarnaast is de Nafura ijsblokjesvorm stapelbaar, dankzij de makkelijk afneembare deksel. Dit maakt het nog gemakkelijker om de vormen op elkaar te stapelen en in de vriezer te plaatsen. Hierdoor neemt het minder ruimte in beslag en blijft jouw vriezer lekker opgeruimd en overzichtelijk. Het ontwerp van de ijsblokjesvorm is dus niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook praktisch.

Bovendien zijn de materialen van de Nafura ijsblokjesvorm van hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt van BPA vrij siliconen, garandeert deze vorm dat er geen chemicaliën of giftige stoffen in je ijsblokjes terechtkomen. Dit maakt de ijsblokjesvorm veilig voor het hele gezin, wat vooral belangrijk is als je bijvoorbeeld babyvoeding wilt invriezen. Met de Nafura ijsblokjesvorm kun je dus met een gerust hart genieten van heerlijk gekoelde drankjes en andere creaties.

Gebruiksgemak evalueren-functionaliteiten1
.

Materiaalkwaliteit onderzoeken

Veilig, veelzijdig en kwalitatief: Nafura ijsblokjesvormen!

De kwaliteit van de gebruikte materialen is een cruciaal aspect bij het beoordelen van de ijsblokjesvormen van Nafura. Niemand wil immers een goedkope, lekkende vorm die vol zit met giftige stoffen. Gelukkig zijn de ijsblokjesvormen van Nafura gemaakt van hoogwaardig BPA-vrij siliconen. Dit materiaal zorgt ervoor dat de vormen flexibel zijn en tegelijkertijd stevig genoeg om niet door te zakken tijdens het vullen. Dankzij deze kwaliteit en stevigheid zijn de ijsblokjes eenvoudig uit de vormen te halen. Dus, gooi die oude, niet-functionerende en giftige ijsblokjesvormen weg en kies voor de duurzame en voedselveilige optie van Nafura!

Veiligheid voor het hele gezin is essentieel bij het kiezen van de juiste ijsblokjesvormen. Of je nu babyvoeding wilt invriezen, ijsjes wilt maken of hapjes wilt serveren, je wilt er zeker van zijn dat de materialen veilig zijn. Bij de ijsblokjesvormen van Nafura hoef je je geen zorgen te maken. Ze zijn gemaakt van getest en hoogwaardig siliconen, vrij van het schadelijke weekmaker BPA. Deze stof kan in grote hoeveelheden een hormoonverstorende werking hebben, maar gelukkig zijn de ijsblokjesvormen van Nafura vrij van deze schadelijke stof. Daarom zijn ze veilig voor het hele gezin.

Naast duurzame en voedselveilige materialen bieden de ijsblokjesvormen van Nafura ook eindeloos veel mogelijkheden. Terwijl de naam doet vermoeden dat de vormen alleen geschikt zijn voor ijsblokjes, is niets minder waar. Je kunt ze gebruiken om babyvoeding in te vriezen, heerlijke hapjes te serveren of zelfs je eigen ijsjes en ijslolly’s te maken. Bovendien zijn ze perfect voor het creëren van bonbons, het bewaren van fruit voor smoothies, het opkloppen van eieren, het serveren van sauzen en het maken van verse pesto. Met de ijsblokjesvormen van Nafura zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van elke gelegenheid een feestje!

Materiaalkwaliteit onderzoeken-vooraanzicht2
.

Stapelbaarheid meten

Stapelbaarheid meten: Efficiënt ijsblokjes maken!

Het is een warme zomerdag en je hebt net je favoriete drankje gemixt. Je loopt naar de vriezer om een paar ijsblokjes toe te voegen, maar je realiseert je al snel dat je ijsblokjesvorm lekt en niet goed stapelbaar is. Je wordt gefrustreerd en geïrriteerd terwijl je worstelt om de klontjes eruit te krijgen. Gelukkig is deze frustratie verleden tijd met de Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel. Deze ijsblokjesvorm is speciaal ontworpen om eenvoudig op elkaar gestapeld te kunnen worden in de vriezer, waardoor je ruimte bespaart en je vriezer netjes en georganiseerd blijft.

Met de Nafura ijsblokjesvormen hoef je je nooit meer zorgen te maken over het verspillen van kostbare vriezerruimte. Dankzij het slimme ontwerp en de afneembare deksels kunnen de ijsblokjesvormen veilig op elkaar gestapeld worden zonder dat ze aan elkaar vastvriezen. Dit betekent dat je gemakkelijk meerdere trays tegelijk kunt gebruiken en extra veel ijsblokjes kunt maken. Of je nu een groot feestje hebt of gewoon de hele zomer lang ijskoude drankjes wilt kunnen serveren, deze ijsblokjesvormen zijn de ideale oplossing.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit en duurzaamheid van deze ijsblokjesvormen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig BPA-vrij siliconen, wat betekent dat ze veilig zijn voor het hele gezin en vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Je kunt genieten van de zomerse watermeloensmoothies, verfrissende margarita’s en zelfs gekoelde babyvoeding, zonder je zorgen te hoeven maken over de mogelijke gezondheidsrisico’s die andere ijsblokjesvormen met zich mee kunnen brengen.

Kortom, de Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stapelbare, gebruiksvriendelijke en veilige ijsblokjesvorm. Met deze vormen kun je eenvoudig en zonder gedoe meerdere trays op elkaar stapelen in de vriezer, terwijl je geniet van eindeloos koude drankjes en creatieve ijscreaties. Laat de zomer maar komen!

Stapelbaarheid meten-zijaanzicht2
.

Reinigbaarheid beoordelen

Reinigen met gemak, Nafura ijsblokjesvormen.

Na een zomerse dag vol verfrissende drankjes is het tijd om de ijsblokjesvormen van Nafura schoon te maken. Een klusje waar niemand echt naar uitkijkt, maar met deze siliconen ijsblokjesvormen wordt het een fluitje van een cent. Het flexibele siliconenmateriaal zorgt ervoor dat de ijsblokjes gemakkelijk uit de vorm kunnen worden gedrukt. En het beste is nog wel dat de vormen zo soepel zijn dat ze na gebruik zijn schoon te maken met een simpele afspoeling onder de kraan. Geen gedoe met afwassen of schrobben, en geen lastige hoekjes waar vuil zich kan ophopen. Gewoon even afspoelen en de vormen zijn weer klaar voor de volgende lading ijsblokjes.

De reinigbaarheid van de ijsblokjesvormen is een belangrijk aspect om rekening mee te houden, vooral wanneer je bedenkt dat deze veelzijdige vormen voor allerlei doeleinden kunnen worden gebruikt. Of je nu babyvoeding invriest, hapjes serveert of ijsjes maakt, het is essentieel dat de vormen na gebruik grondig worden gereinigd. Gelukkig zijn de Nafura ijsblokjesvormen hier perfect geschikt voor. Het flexibele siliconenmateriaal kan gemakkelijk gereinigd worden met warm water en milde zeep. En dankzij de gladde oppervlakken en de afneembare deksel zijn er geen moeilijk bereikbare plekken waar voedselresten kunnen achterblijven. Reinigbaarheid is dus geen enkel probleem met deze Nafura ijsblokjesvormen.

Als je ooit ijsblokjesvormen hebt gebruikt die lastig schoon te maken waren, weet je hoe frustrerend dit kan zijn. Vaak blijft er voedselresten achter in de hoekjes en kun je er met geen mogelijkheid bij om ze schoon te maken. Maar met de Nafura ijsblokjesvormen is dit verleden tijd. Het flexibele siliconenmateriaal zorgt ervoor dat de ijsblokjes gemakkelijk loskomen en de vormen zijn eenvoudig schoon te maken. Geen gedoe meer met tandenstokers of afwassponsjes om elk hoekje te bereiken. Met een simpele afwasbeurt zijn de Nafura ijsblokjesvormen weer schoon en klaar voor gebruik. Reinigbaarheid is dus geen enkel probleem met deze handige ijsblokjesvormen.

Reinigbaarheid beoordelen-sfeerfoto2
.

Nafura Siliconen IJsblokjesvorm met Deksel kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze IJsblokjesvormen zijn een verdomde aanrader. Ze zijn stevig als een straatschoffie en geven je ijsblokjes zo puur als whisky uit de fles van de duivel. Het is alsof ze gemaakt zijn door een verdomde genie met een hart zo zwart als de nacht. Gooi je oude ijsblokjesvormen de deur uit en omarm deze ruwe diamanten.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo