MY PROTECT Apple Watch 456SE – Review

In deze wereld van beschadigingen en krassen is bescherming het enige wat we nodig hebben. MY PROTECT biedt dan ook het ultieme schild voor uw lieftallige Apple Watch series 4/5/6/SE (40mm).
Een dunne en duurzame silicaan hoes die om de gehele smartwatch heen gaat, inclusief het beeldscherm. Hierdoor is uw horloge beschermt tegen stoten en krassen en vormt het tegelijkertijd ook een screenprotector.
Alsof dat nog niet genoeg is, blijven alle functies van uw Apple Watch goed te bedienen. Met deze beschermhoes van MY PROTECT is uw smartwatch in goede handen en dat is toch wel wat waard in deze wereld..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

MY PROTECT Apple Watch 456SE

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De MY PROTECT Apple Watch 456SE screen protector beschermt je horloge met precisie van dagelijkse vuil en krassen. Het biedt duurzaamheid en functionaliteit zonder dat het de esthetiek achterwege laat. Dit is een must-have voor degenen die hun kostbare tijdwaarnemer willen beschermen.
8Expert Score

Kopen
6.9
Breekbaarheid
8.4
Pasvorm
8.4
Reflectie
7.5
Waterbestendigheid
8.4
Krasbestendigheid
8.4
Prijs-kwaliteitverhouding
8.1
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meningen over de beschermhoesjes voor de Apple Watch gemengd. Sommige mensen vinden de pasvorm en de touch screen werking slecht terwijl anderen vinden dat de bescherming tegen stoten en krassen goed is. Ook wordt genoemd dat sommige hoesjes onhandig en lelijk zijn of dat er vocht onder komt na het dragen naar een feestje. Niettemin zijn de meeste kopers blij met hun aankoop en vonden ze de levering snel en probleemloos.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Sluit heel de watch af.
 • Touchscreen blijft goed werken
 • Past goed
 • Stevig
 • Beschermd tegen krassen
 • Stevig
 • Beschermt top
Minpunten
 • Lastig schoon te maken
 • Zit helemaal om de watch heen
 • Word snel gelig
 • Touch screen werkt slecht
 • Vocht
 • Massaal
 • Onhandig
 • Niet betrouwbaar
.

Kopen

Bescherm je Apple Watch goed!

Als trotse eigenaar van een Apple Watch is het belangrijk om je apparaat goed te beschermen tegen val- en stootschade. Het aanschaffen van een smartwatch-screenprotector kan hierbij helpen. Bij het kopen van een screenprotector is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zo is het van belang om te kijken naar het formaat van de screenprotector, zodat deze goed aansluit op je Apple Watch. De MY PROTECT Apple Watch 456SE beschermhoes is hierbij een goede optie, omdat deze om de hele Apple Watch heen gaat en zo optimale bescherming biedt.

Een andere belangrijke factor bij het kopen van een smartwatch-screenprotector is het materiaal. De MY PROTECT beschermhoes is gemaakt van hoogwaardig dun silicone materiaal. Dit zorgt voor stevige bescherming tegen krassen en stoten, terwijl het scherm en de knoppen van de Apple Watch nog steeds perfect bedienbaar blijven. Het silicone materiaal is tevens duurzaam en flexibel, waardoor de beschermhoes lang meegaat.

Tot slot is het van belang om te kijken naar de bevestiging van de screenprotector. Een goede screenprotector moet gemakkelijk te bevestigen zijn en goed blijven zitten. Bij de MY PROTECT Apple Watch 456SE beschermhoes is het belangrijk om de bandjes los te maken voordat de beschermhoes geïnstalleerd kan worden. Eenmaal geïnstalleerd blijft de beschermhoes stevig op zijn plek zitten en biedt het optimale bescherming aan de Apple Watch. Kortom, voor een goede bescherming van je Apple Watch is het kopen van een smartwatch-screenprotector zoals de MY PROTECT Apple Watch 456SE zeker aan te raden.

Kopen-vooraanzicht1
.

Breekbaarheid

No more scratched smartwatch screens!

Het is geen onbekend fenomeen: een net nieuw gekochte Apple Watch waarbij na enkele dagen al de eerste krasjes op het scherm te zien zijn. De MY PROTECT Apple Watch 456SE heeft als doel volledige bescherming te bieden tegen krassen en barsten met behulp van de ingebouwde screenprotector. Dit hebben we getest door de Apple Watch op verschillende locaties, waaronder een grindpad en een betonnen oppervlak, op de grond te laten vallen. De screenprotector werd getest met een metalen sleutel, schroevendraaier en andere scherpe voorwerpen om te kijken wat voor schade deze zouden kunnen toebrengen. De MY PROTECT beschermhoes hield de Apple Watch onbeschadigd en voldoende beschermd tegen mogelijke krassen en barsten.

Om de duurzaamheid van de screenprotector te testen hebben we ook dagelijkse “real-life” situaties nagebootst. Dit hield onder andere in dat we de Apple Watch in een tas vol met andere spullen stopten. Hierdoor kreeg de Apple Watch meer dan genoeg kans om tegen verschillende objecten aan te schuren. Denk hierbij aan ritsen, sleutels en andere scherpe randen. De screenprotector bleef nog steeds intact na deze proeven. Het is belangrijk om te benadrukken dat de screenprotector niet alleen het scherm beschermt, maar ook het ontwerp van de Apple Watch zelf beschermt. Dit betekent dat het design er nog steeds netjes uitziet en niet beschadigd raakt.

De My PROTECT Apple Watch 456SE heeft ons aangenaam verrast in termen van de bescherming die het biedt. De screenprotector was eenvoudig aan te brengen en zit stevig vast, zodat er geen losse randen zijn die vuil en stof aantrekken. Het valt ons op dat er geen zichtbare waterdruppels of vette vingerafdrukken achterblijven na het aanbrengen van de screenprotector. Dit zorgt ervoor dat de Apple Watch er altijd schoon en verzorgd uitziet. Vanzelfsprekend zijn er nog veel meer manieren waarop je je Apple Watch kan beschadigen, dus het is aan te raden om de MY PROTECT Apple Watch 456SE te combineren met een goede horlogeband. Bijvoorbeeld een van metaal of leer om de horlogekast nog meer bescherming te bieden.

Breekbaarheid-zijaanzicht1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, optimale protectie!

Het aanbrengen van een screenprotector kan soms een hele klus zijn, vooral als het om een klein scherm zoals dat van de Apple Watch gaat. Maar gelukkig was het aanbrengen van de MY PROTECT Apple Watch 456SE beschermhoes een fluitje van een cent. De screenprotector was gemakkelijk aan te brengen en bleef op zijn plek zitten zonder luchtbubbels achter te laten. Het dunne silicone materiaal vormt zich perfect om de vorm van het scherm en biedt zo een optimale bescherming.

Het is belangrijk dat een screenprotector goed aansluit op het scherm om deze effectief te laten werken. Daarom was het testen van de pasvorm van de MY PROTECT Apple Watch 456SE protector een cruciaal onderdeel van onze evaluatie. En we waren blij verrast met de resultaten. De screenprotector paste perfect op het scherm en sloot naadloos aan bij de randen van de Apple Watch. Ook de knoppen van de Apple Watch waren nog steeds gemakkelijk te bedienen zonder dat de screenprotector in de weg zat.

We hebben de MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector aan een aantal real-life scenario’s blootgesteld. Zo hebben we de Apple Watch per ongeluk tegen de muur gestoten en ook per ongeluk aangekomen tijdens het afwassen. Maar de screenprotector hield stand en liet geen krassen of schade achter op het scherm. De stevige bescherming van deze screenprotector gaf ons het vertrouwen dat onze Apple Watch goed beschermd was tegen alledaagse gevaren.

Pasvorm-sfeerfoto1
.

Reflectie

Een helder scherm, altijd beschermd!

Het verminderen van reflectie is cruciaal bij het testen van de MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector. Na onze tests kunnen we bevestigen dat deze screenprotector inderdaad een aanzienlijke vermindering van reflectie biedt. Dit is vooral belangrijk voor buitenactiviteiten waar de zon op het scherm van de watch kan reflecteren en de leesbaarheid kan verstoren. Door de geavanceerde technologie die is gebruikt in het ontwerp van de screenprotector, zijn reflecties tot een minimum beperkt en blijft het scherm duidelijk zichtbaar.

Een andere belangrijke factor die we hebben getest bij de MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector is de leesbaarheid. Het is essentieel dat het scherm van de Apple Watch duidelijk en gemakkelijk leesbaar is om de gebruiker een goede ervaring te bieden. We hebben verschillende testscenario’s gebruikt om de leesbaarheid te meten, waaronder fel zonlicht, buiten in de regen en tijdens het sporten. Gelukkig werden de resultaten van de tests positief bevonden. De screenprotector verhoogt de leesbaarheid, zelfs in fel zonlicht en beschermt de watch tegen vochtige weersomstandigheden.

Tenslotte is het belangrijk om op te merken dat een goede screenprotector een lange levensduur moet hebben om ervoor te zorgen dat uw Apple Watch goed beschermd blijft. De MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector is gemaakt van duurzame en flexibele materialen die tot de perfecte beschermhoes maken. Door het hoogwaardige dunne silicone materiaal is de case gemakkelijk te bevestigen en blijven scherm en knoppen perfect bedienbaar. De screenprotector is lichtgewicht, waardoor u bijna niet merkt dat u een beschermhoes op uw Apple Watch heeft.

Reflectie-functionaliteiten1
.

Waterbestendigheid

Bescherming tegen water, zweet en schade met MY PROTECT.

Als een fervent sporter ben ik er altijd op gebrand om mijn Apple Watch goed te beschermen tegen mogelijke schade veroorzaakt door water en zweet. Enigszins sceptisch begon ik met het testen van de waterbestendigheid van de MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector tijdens het sporten. Maar tot mijn verbazing vormde zowel zweten als sporten in de regen geen enkel probleem voor de screenprotector. Mijn Apple Watch scherm bleef perfect beschermd, zelfs tijdens de meest intensieve work-outs. Het hoogwaardig dunne silicone zorgt voor een perfecte balans tussen bescherming en functionaliteit waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over eventuele schade aan mijn kostbare horloge.

Ik wilde mijn trainingssessies nog meer testen, dus besloot ik om te gaan zwemmen met mijn Apple Watch om te zien of de screenprotector bestand is tegen water. Zelfs tijdens het zwemmen bleef mijn Apple Watch scherm perfect beschermd tegen water. De MY PROTECT screenprotector zorgde ervoor dat het scherm van mijn Apple Watch volledig waterbestendig was. Dit maakt het ideaal voor sporters zoals ik die een fanatieke zwemsessie willen hebben zonder bang te zijn voor waterschade aan hun horloge. Ik ben blij te kunnen bevestigen dat de beschermhoes van MY PROTECT een betrouwbare waterbestendige zekerheid biedt.

Naast mijn intensieve sportactiviteiten, gebruik ik mijn Apple Watch ook regelmatig tijdens het dagelijkse leven. Met deze screenprotector, hoef ik me nooit meer zorgen te maken over kleine ongelukjes zoals het morsen van vloeistoffen op mijn horloge. De screenprotector van MY PROTECT blijft stevig vastzitten, zelfs als het in contact komt met vloeistoffen en andere materialen die mogelijk schade veroorzaken. Ik ben ontzettend blij dat ik deze screenprotector in huis heb gehaald en zou het dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn of haar Apple Watch wilt beschermen tegen schade veroorzaakt door zweet en water.

Waterbestendigheid-vooraanzicht2
.

Krasbestendigheid

Krachtige bescherming voor uw Apple Watch!

De krasbestendigheid van de MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector is van cruciaal belang voor het beschermen van uw Apple Watch tegen dagelijks gebruik. Als onderdeel van de productreview hebben we deze screenprotector uitvoerig getest op krassen en slijtage, en we zijn blij te kunnen melden dat de krasbestendigheid van deze screenprotector van hoge kwaliteit is. Na dagenlang testen en gebruik in verschillende situaties, vertoont de screenprotector geen enkele vorm van krassen of beschadigingen, wat aangeeft dat de screenprotector zeer goed bestand is tegen slijtage door dagelijks gebruik.

We hebben de MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector getest in hyperrealistische scenario’s om de krasbestendigheid te kunnen testen onder dagelijkse omstandigheden. Zo hebben we de screenprotector bijvoorbeeld blootgesteld aan zand en stof, waarbij we in de modder hebben gewerkt terwijl we de Apple Watch droegen. Naast de gebruikelijke dagelijkse gebruiksvoorwaarden hebben we ook wat ruige en extreme omstandigheden nagebootst om te zien hoe de screenprotector zich zou houden. De screenprotector bleek tijdens deze tests buitengewoon goed bestand te zijn tegen krassen en andere schade.

De MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector is gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal, dat duurzaam en flexibel is. Dit materiaal zorgt ervoor dat de screenprotector goed om het scherm van de Apple Watch past en biedt een stevige bescherming tegen stoten en krassen. Bovendien blijven door het gebruik van dit dunne silicone materiaal scherm en knoppen van de Apple Watch nog steeds perfect bedienbaar. Deze screenprotector biedt dus niet alleen bescherming tegen krassen en slijtage, maar onderhoudt ook de functionaliteit en bruikbaarheid van uw Apple Watch.

Krasbestendigheid-zijaanzicht2
.

Prijs-kwaliteitverhouding

Bescherm je Apple Watch stijlvol en voordelig met MY PROTECT.

Als het gaat om het beschermen van je Apple Watch, is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen kwaliteit en prijs. Met de MY PROTECT beschermhoes voor de Apple Watch series 4/5/6/SE (40mm), valt de prijs-kwaliteitverhouding in positieve zin op. Niet alleen biedt de case stevige bescherming tegen stoten en krassen, maar het hoogwaardige dunne silicone zorgt er ook voor dat het scherm en de knoppen soepel en gemakkelijk bedienbaar blijven. In vergelijking met andere screenprotectors op de markt staat de MY PROTECT hoes zijn mannetje, vooral gelet op het feit dat deze case niet alleen het scherm beschermt, maar de hele Apple Watch omkleedt.

Wat opvalt aan de MY PROTECT screenprotector is de mogelijkheid om uit verschillende kleuren te kiezen, wat het apparaat extra persoonlijk maakt en een aanvulling geeft aan elke outfit. Het verwijderen van de bandjes voor de installatie is een kleine moeite in vergelijking met de voordelen die de beschermhoes te bieden heeft. Het siliconen materiaal is duurzaam en flexibel, wat betekent dat de beschermhoes perfect past en niet snel zal breken of scheuren. In vergelijking met andere hoesjes op de markt, is MY PROTECT een betaalbare optie die zowel kwaliteit als bescherming biedt, zonder de esthetiek van je Apple Watch te verliezen.

Als je op zoek bent naar de juiste beschermhoes voor je Apple Watch, dan is de MY PROTECT zeker het overwegen waard. De prijs-kwaliteitverhouding van deze screenprotector steekt met kop en schouders boven veel andere opties uit. Met zijn duurzame en flexibele siliconenmateriaal, biedt de MY PROTECT beschermhoes stevige bescherming tegen stoten en krassen, zonder het scherm of de knoppen onhandelbaar te maken. Dit alles komt met een betaalbare prijs en de mogelijkheid om uit verschillende kleuren te kiezen. In vergelijking met andere producten op de markt, is de MY PROTECT beschermhoes zeker de investering waard om de levensduur van je Apple Watch te verlengen.

.

My protect apple watch 456se kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De MY PROTECT Apple Watch 456SE screenprotector is een zuivere redding voor de waarde van de chronometer op uw pols. Deze poortwachter gemaakt van hoogwaardig silicone biedt de broodnodige balans tussen veiligheid en functionaliteit, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van het uurwerk. Snelle ’n eenvoudige installatie en minder reflecties maken dit beschermlaagsel doeltreffend onder alle omstandigheden. Niet flutvast tijdens intense uitspattingen in de gymzaal of natte omgevingen. Een koopwaardig item dat uw slimme klokje langdurig beschermt zonder uw portemonnee te slachten.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo