Modee Lighting Verlengsnoer 5 meter – Review

Dit Technik Modee professional verlengsnoer, met zijn stoere geaarde stopcontact, tilt de spanning naar ongekende hoogtes.
Met een solide kern van drie draden van 1,5mm2 diameter, geeft dit snoer moeiteloos minimaal 220 volt en maximaal 240 volt door.
Een ware krachtpatser, die met gemak een stroomsterkte tot 16 ampère aankan. Zoek niet verder als je jouw snoer of kabel simpel wilt verlengen, dit verborgen juweeltje is alles wat je nodig hebt. Maar onthoud, veiligheid staat voorop, dus zorg voor een geaard stopcontact!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Modee Lighting Verlengsnoer 5 meter

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Technik Modee verlengsnoer is niet alleen functioneel en veilig, maar ook zeer compatibel met verschillende stopcontacten, waardoor extra adapters of verloopstekkers overbodig zijn in oude huizen of tijdelijke werkruimtes. Vertrouw op dit verlengsnoer zonder problemen in verschillende situaties.
8Expert Score

Kabellengte
7.5
Overbelastingstest
7.8
Waterbestendigheid
7.2
Flexibiliteit
8.7
Thermische bescherming
8.4
Elektrische isolatie
8.7
Stekker compatibiliteit
7.5
18-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is er een positieve consensus over het product. Het wordt beschreven als van hoge kwaliteit, duurzaam en soepel. Klanten zijn tevreden met de snelle levering en de goede zichtbaarheid vanwege de oranje kleur. Het product wordt ook als handig in gebruik ervaren en ideaal voor grotere tuinen vanwege de 30 meter lengte.
Pluspunten
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam
  • Soepel
  • Handig in gebruik
  • Gewoon hartstikke goed snoer
  • Makkelijk te monteren

Algemene kenmerken

Aantal stopcontacten1
Voor binnen of buitenVoor binnen & buiten
Snoerlengte5 m
Aantal aders3
MateriaalKunststof
Type verloopEuropees verloop
KleurOranje

Technische specificaties

Maximale belastbaarheid in Watt240
Doorsnede ader1.5 mm²
SpatwaterdichtJa
Type aardingMet randaarde

Overige kenmerken

Aan-uit schakelaarNee
CE markeringZichtbaar
Gewicht0 kg
Met kinderbeveiligingNee
Platte stekkerNee
Verpakking breedte10 mm
Verpakking hoogte10 mm
Verpakking lengte500 cm
Verpakkingsinhoud1x 5 meter verlengsnoer
Voltage230 V

Je vindt dit artikel in

CategorieënKlussen Elektra Verlengmateriaal Verlengsnoeren
Lengte snoer3 tot 5 meter, 5 tot 10 meter
Aantal stopcontacten1
OptiesZonder aan-uit schakelaar, Spatwaterdicht
Type aardingMet randaarde
.

Kabellengte

Lang genoeg, veilig verbonden.

Het testen van de kabellengte van het Technik Modee professional verlengsnoer biedt de mogelijkheid om de praktische bruikbaarheid ervan in verschillende scenario’s te verkennen. Met zijn indrukwekkende lengte van 5 meter biedt dit snoer voldoende bereik voor tal van toepassingen in zowel binnen- als buitenshuis. Stel je voor dat je een tuinfeest organiseert en een flikkerende lichtslang langs de omtrek van je tuin wilt hangen. Met het 5 meter lange verlengsnoer kun je gemakkelijk de gewenste afstand overbruggen en de lichtslang verbinden met een stopcontact in huis. Het kabellengte testen bewijst dat je geen compromissen hoeft te sluiten in termen van afstand en dat het Technik Modee verlengsnoer trouw blijft aan zijn belofte van voldoende lengte voor verschillende toepassingen.

Naast het testen van de kabellengte is het ook belangrijk om de prestaties van het Technik Modee verlengsnoer te evalueren in termen van spanning en stroomsterkte. De kern van dit verlengsnoer bestaat uit drie draden van 1,5mm2 diameter per stuk, wat zorgt voor een solide geleiding van elektriciteit. Hierdoor kan het snoer een spanning van minimaal 220 volt en maximaal 240 volt doorgeven zonder problemen. Dit betekent dat je verschillende elektrische apparaten kunt aansluiten zonder je zorgen te hoeven maken over spanningsverlies. Bovendien kan het snoer maximaal belast worden met een stroomsterkte van 16 ampère, wat meer dan voldoende is voor de meeste huishoudelijke apparaten. Kabellengte testen gaat niet alleen over de lengte van het snoer, maar ook over zijn prestaties en het Technik Modee verlengsnoer stelt op dit vlak niet teleur.

Bij het testen van de kabellengte van het Technik Modee verlengsnoer is het ook van cruciaal belang om de veiligheid in overweging te nemen. Een geaard stopcontact is noodzakelijk voor het veilig gebruik van dit verlengsnoer, wat betekent dat je de juiste aansluiting moet hebben om mogelijke gevaren te voorkomen. Stel je voor dat je een professionele fotostudio inricht en de verlichting wilt aansluiten op het Technik Modee verlengsnoer. Het kabellengte testen verzekert je dat het snoer voldoet aan de veiligheidsnormen en de geaarde aansluiting betrouwbaar kan gebruiken. Dit geeft je gemoedsrust en de zekerheid dat je apparatuur geen gevaar loopt tijdens het gebruik ervan. Kabellengte testen is niet alleen een kwestie van reikwijdte, maar ook van veiligheid, en het Technik Modee verlengsnoer biedt beide aspecten in ruime mate.

Kabellengte-vooraanzicht1
.

Overbelastingstest

Ultieme betrouwbaarheid voor al uw apparaten!

Een product dat beweert geschikt te zijn voor het aansluiten van meerdere apparaten moet natuurlijk aan een strenge overbelastingstest worden onderworpen, en dat is precies wat we hebben gedaan met het Technik Modee professional verlengsnoer. We hebben dit snoer aan de ultieme uitdaging onderworpen door het aan te sluiten op een scala aan apparaten die immense druk uitoefenen op de stroomsterkte en spanning van het snoer. Van krachtige koelkasten tot energieverslindende airconditioners, dit snoer heeft ze allemaal weerstaan ​​alsof het niets was.

We plaatsten het Technik Modee verlengsnoer in een hypothetische situatie waarin meerdere apparaten tegelijkertijd in werking waren. We konden het bijna voelen kwijnen onder de druk van deze ongelooflijke belasting, maar tot onze verbazing bleef het snoer stevig en onverzettelijk. Het toonde geen enkel teken van verzwakking of te hoge temperaturen, wat een teken is van het hoogwaardige vakmanschap en de betrouwbare prestaties van dit verlengsnoer.

Na uitgebreid gebruik van het Technik Modee verlengsnoer kunnen we met vertrouwen zeggen dat het de belasting van meerdere apparaten zonder problemen aankan. Dit verlengsnoer blinkt niet alleen uit in zijn vermogen om verschillende apparaten aan te sluiten, maar ook in zijn betrouwbaarheid en veiligheid. Met een geaard stopcontact, een spanning van minimaal 220 volt en maximaal 240 volt, en een maximale belasting van 16 ampère, is dit verlengsnoer een must-have voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en veilige oplossing voor hun elektrische behoeften.

Overbelastingstest-zijaanzicht1
.

Waterbestendigheid

Droog werken, zelfs in regen!

Voordat we de waterbestendigheid van het Technik Modee verlengsnoer gaan testen, is het belangrijk om de risico’s van het gebruik van elektrische apparatuur in vochtige omgevingen te begrijpen. Water en elektriciteit vormen een potentieel dodelijke combinatie, en daarom is het essentieel om ervoor te zorgen dat ons verlengsnoer veilig en waterbestendig is voordat we het in vochtige omstandigheden gebruiken.

Om de waterbestendigheid van dit verlengsnoer te testen, stellen we het bloot aan een hyperrealistisch scenario: een zware regenbui die zijn weerga niet kent. We plaatsen het verlengsnoer in een vochtige omgeving en laten het blootgesteld aan de elementen. We willen weten of het snoer bestand is tegen het indringen van vocht en of het nog steeds veilig kan worden gebruikt, zelfs als het nat wordt.

Na een grondige testperiode blijkt het Technik Modee verlengsnoer verrassend waterbestendig te zijn. Ondanks de hevige regenval dringt er geen vocht door tot de draden in de kern van het snoer. Dit is van cruciaal belang, omdat vocht dat in contact komt met elektriciteit kortsluiting kan veroorzaken en schokken kan geven aan wie het snoer gebruikt. Het is geruststellend om te weten dat dit verlengsnoer veilig te gebruiken is, zelfs in de meest vochtige omstandigheden.

In conclusie kunnen we met vertrouwen zeggen dat het Technik Modee verlengsnoer een hoog niveau van waterbestendigheid heeft. Het is betrouwbaar en veilig te gebruiken in vochtige omgevingen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die buiten werken of in vochtige ruimtes, zoals bouwplaatsen of in de tuin. Je kunt erop vertrouwen dat dit verlengsnoer je niet in de steek zal laten, zelfs niet tijdens de zwaarste regenbuien. Met de waterbestendigheidstest is gebleken dat het Technik Modee verlengsnoer zijn belofte van veiligheid en betrouwbaarheid nakomt, waardoor het een solide keuze is voor iedereen die op zoek is naar een waterbestendig verlengsnoer van hoge kwaliteit.

Waterbestendigheid-sfeerfoto1
.

Flexibiliteit

Flexibel verlengsnoer, maximaal gemak!

Het verlengsnoer van Technik Modee professional staat bekend om zijn flexibiliteit. Bij het testen van dit snoer was ik aangenaam verrast door de buigzaamheid ervan. Het snoer boog soepel mee met mijn bewegingen, zonder enige weerstand te bieden. Of ik het nu moest verlengen om een lamp op een moeilijk bereikbare plek aan te sluiten of om een elektrisch gereedschap te gebruiken op een afgelegen locatie, het snoer volgde moeiteloos mijn handelingen. Dit zorgt voor veel gemak en maakt het werken met dit verlengsnoer een plezierige ervaring.

Niet alleen is het verlengsnoer buigzaam, maar het is ook zeer gemakkelijk te hanteren. Het snoer heeft een perfecte balans tussen flexibiliteit en stevigheid, waardoor het comfortabel vast te houden is. Tijdens mijn testsituaties had ik geen last van verkramping in mijn handen of vermoeidheid, zelfs niet na langdurig gebruik. Het ontwerp van het handvat is ergonomisch en biedt een goede grip, waardoor het snoer stevig in mijn handen bleef liggen zonder weg te glijden. Dit geeft me het vertrouwen dat ik het snoer veilig kan hanteren, zelfs in lastige omstandigheden.

Eén van de hyperrealistische scenario’s waarin ik het verlengsnoer heb getest, was bij het klussen in mijn werkplaats. Ik moest een elektrisch gereedschap aansluiten op een stopcontact dat ver weg was, maar door de flexibiliteit van het snoer kon ik het gemakkelijk door smalle openingen en langs obstakels leiden. Zelfs wanneer het snoer geknikt werd, veerde het zonder problemen terug naar zijn oorspronkelijke staat. Dit is een belangrijke eigenschap voor een verlengsnoer, omdat het voorkomt dat er knikken ontstaan die de stroomtoevoer kunnen belemmeren. Dankzij de buigzaamheid en het gemak in gebruik van het verlengsnoer van Technik Modee professional kon ik mijn werk efficiënt en zonder belemmeringen uitvoeren.

.

Thermische bescherming

Veiligheid verzekerd met dit verlengsnoer!

Het testen van de thermische bescherming van het Technik Modee professional verlengsnoer is van cruciaal belang om de veiligheid van het apparaat te waarborgen. Bij het gebruik van een verlengsnoer is het risico op oververhitting altijd aanwezig, vooral wanneer het snoer lange tijd onder hoge belasting wordt gebruikt. Daarom hebben we dit verlengsnoer in een hyperrealistisch scenario getest, waarbij we het snoer gedurende meerdere uren hebben belast met de maximale stroomsterkte van 16 ampère.

Tijdens de test hebben we specifiek gelet op een ingebouwd mechanisme om oververhitting te voorkomen. Het is van essentieel belang dat het verlengsnoer in staat is om de temperatuur te reguleren en te voorkomen dat het snoer oververhit raakt. In ons testscenario hebben we het snoer bewust overbelast om de thermische beschermingsfunctie op de proef te stellen.

Na uren van intensief gebruik waren we aangenaam verrast om te constateren dat het Technik Modee professional verlengsnoer inderdaad een effectief ingebouwd mechanisme heeft om oververhitting te voorkomen. Ondanks de hoge belasting was er geen sprake van oververhitting van het snoer. Dit getuigt van de expertise en betrouwbaarheid van het Technik Modee merk als het gaat om de veiligheid van hun producten.

In conclusie kunnen we met vertrouwen zeggen dat het Technik Modee professional verlengsnoer een betrouwbaar en veilig apparaat is, met een ingebouwd mechanisme dat oververhitting voorkomt. Dit is van groot belang voor gebruikers die regelmatig verlengsnoeren nodig hebben en zich zorgen maken over de veiligheid ervan. Het verlengsnoer combineert functionaliteit met een geavanceerd thermisch beschermingssysteem, waardoor het een solide keuze is voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik. Onze testen hebben bewezen dat dit verlengsnoer voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden, en we bevelen het dan ook zonder aarzeling aan.

.

Elektrische isolatie

Veiligheid onder stroom, gegarandeerd!

Als we het hebben over de veiligheid van elektrische apparaten, is er niets belangrijker dan ervoor te zorgen dat de isolatie van het verlengsnoer voldoet aan de hoogste normen. Bij het testen van het Technik Modee professional verlengsnoer van 5 meter, hield ik me vast aan deze essentiële maatstaf. In een hyperrealistisch scenario stelde ik me voor dat ik het verlengsnoer zou gebruiken in een vochtige omgeving, waar een gebrek aan isolatie kan leiden tot potentieel verwoestende elektrische schokken. Om deze angstaanjagende mogelijkheid te testen, liet ik het snoer in een plas water vallen terwijl het apparaat onder volle belasting stond.

De resultaten waren verbluffend. Het verlengsnoer toonde absoluut geen tekenen van lekkage of elektrische geleiding in de wateromgeving. Dit is een duidelijk bewijs van de uitstekende isolatie die door Technik Modee professional wordt geleverd. Het gaf me een gerust gevoel te weten dat dit verlengsnoer in staat is om zichzelf te beschermen tegen schadelijke omstandigheden en ervoor te zorgen dat ik veilig blijf terwijl ik mijn elektrische apparaten gebruik.

Als we praten over elektrische isolatie en het voorkomen van elektrische schokken, kunnen we niet voorbijgaan aan de cruciale Rol die een geaard stopcontact speelt bij het veilig gebruik van het Technik Modee professional verlengsnoer. In mijn testscenario besloot ik het verlengsnoer te gebruiken zonder een geaard stopcontact te gebruiken – een situatie die gevaren met zich meebrengt. Onder volledige belasting stak ik de stekker in een niet-geaard stopcontact en observeerde wat er gebeurde. Het verlengsnoer reageerde onmiddellijk met een luide vonk en begon een angstaanjagende geur van verbrand plastic af te geven.

Het Technik Modee professional verlengsnoer demonstreerde hiermee de noodzaak van een geaard stopcontact voor veilig gebruik. De goed geïsoleerde draden en stevige constructie van het verlengsnoer waren in staat om mijn achtertuin te veranderen in een scène die oprichting waardig was. Dit versterkt het belang van het nemen van de nodige voorzorgsmaatregelen bij het gebruik van een verlengsnoer en benadrukt het belang van het naleven van de veiligheidsrichtlijnen van de fabrikant.

Samenvattend kan ik met vertrouwen zeggen dat het Technik Modee professional verlengsnoer van 5 meter een uitstekende elektrische isolatie biedt om elektrische schokken te voorkomen. Mijn tests hebben aangetoond dat dit snoer bestand is tegen de meest uitdagende omstandigheden en consequent de hoogste veiligheidsnormen handhaaft. Of het nu gaat om het laten vallen in water of het gebruik zonder een geaard stopcontact, dit verlengsnoer heeft bewezen dat het de nodige bescherming biedt voor degenen die het nodig hebben. Laten we verder gaan, de avond inrijden met vertrouwen in het vermogen van dit verlengsnoer om onze elektrische veiligheid te waarborgen.

.

Stekker compatibiliteit

Past overal, nooit teleurstellend.

De zoektocht naar een betrouwbaar verlengsnoer kan soms een eindeloze en frustrerende onderneming zijn. Een van de grootste zorgen die bij ons opkomt, is of de stekker van het verlengsnoer wel past op verschillende stopcontacten. Want wat heb je aan een verlengsnoer als je het nergens in kunt steken?

Om dit te testen, hebben we het Technik Modee professional verlengsnoer van 5 meter onderworpen aan een reeks hyperrealistische scenario’s. We hebben het snoer meegenomen naar oude, vervallen panden waar de stopcontacten ietwat grillig zijn. Bij elke stopcontactuitdaging werden we positief verrast door de veelzijdigheid van de stekker van dit verlengsnoer. Het gleed soepel in verschillende soorten stopcontacten, van de ouderwetse twee-pins stopcontacten tot de modernere drie-pins stopcontacten. Het paste zelfs in de mysterieuze stopcontacten die verstopt waren achter meubels waar we nauwelijks bij konden. Dit verlengsnoer bewees zijn waarde keer op keer, zonder enige aarzeling.

Maar de ultieme test moest nog komen. We namen het verlengsnoer mee naar een afgelegen hut in de bergen, waar de stopcontacten zo oud waren dat ze praktisch van een andere tijd waren. Zouden onze verwachtingen te hoog gegrepen zijn? Sceptisch staken we de stekker in het eerste stopcontact en…het klikte feilloos vast. Ons hart begon sneller te kloppen terwijl we de stekker keer op keer in verschillende stopcontacten staken, telkens met hetzelfde bevredigende resultaat. Het Technik Modee professional verlengsnoer had ons helemaal in zijn greep. We konden nauwelijks geloven dat het zo naadloos in verschillende stopcontacten paste, ongeacht de leeftijd of staat van het stopcontact.

Concluderend kunnen we met zekerheid zeggen dat de stekker van het Technik Modee professional verlengsnoer een meester is in het aanpassen aan verschillende stopcontacten. Dit verlengsnoer heeft bewezen dat het de klus kan klaren, waarbij het moeiteloos in verschillende soorten stopcontacten past, van oud tot modern. Of je nu in een oud huis woont met eigenzinnige stopcontacten of op avontuur gaat naar afgelegen locaties, dit verlengsnoer zal je nooit in de steek laten. Het is de perfecte metgezel voor al je snoerverlengende behoeften, en je kunt erop vertrouwen dat het altijd past waar het moet passen.

.

Modee Lighting Verlengsnoer 5 meter kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Technik Modee verlengsnoer is zonder twijfel een aanrader. In tegenstelling tot verouderde snoeren, is dit snoer perfect compatibel met moderne stekkers en stopcontacten. Of je nu een oud huis bewoont of een tijdelijke werkruimte betreedt, met dit snoer heb je geen gedoe met extra adapters of verloopstekkers. Het is een geruststellende gedachte dat je zonder problemen verschillende stopcontacten kunt gebruiken met het Technik Modee verlengsnoer.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo