MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel – Review

Deze multifunctionele snellaadkabel is dé gadget die je nodig hebt voor je Apple Watch.
Ontworpen met geavanceerde veiligheidsfuncties, beschermt de intelligente overcharge chip je horloge tegen schade door overspanning en oververhitting.
En het beste van alles is de compacte draagbaarheid en hoge kwaliteit materiaal van deze kabel, wat zorgt voor een uitstekende laadprestatie en de perfecte reis metgezel maakt. Gemaakt voor alle Apple Watch Series 7/SE/6/5/4/3/2/1, dus bestel deze hoogwaardige, op voorraad zijnde smartwatch oplader van MMOBIEL vandaag nog en houd je horloge volledig opgeladen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De MMOBIEL Magnetische Smart Watch is een handige en efficiënte oplader voor Apple smartwatches. Het compacte ontwerp maakt het perfect voor de drukke reiziger die wel een stevige lading kan gebruiken.
8.2Expert Score

Laadtijd
8.4
Compatibiliteit
7.2
Draagbaarheid
8.1
Duurzaamheid
8.7
Laadcapaciteit
8.4
Veiligheid
8.7
Oplaadmethode
7.8
08-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meeste beoordelingen positief met een goede prijs-kwaliteitverhouding en vlotte levering. Sommige beoordelingen melden echter problemen met het opladen en verhitting van de lader. Er is ook een opmerking over het ontbreken van de mogelijkheid om het pakketje te volgen via de post. Niettemin, voor degenen die op zoek zijn naar een goedkope en efficiënte iWatch-oplader, zijn er verschillende opties beschikbaar.
Pluspunten
  • Prijs
  • Connector
  • Doet zijn werk goed voor die prij
  • Stevig
Minpunten
  • Laad niet op
  • Verhit snel
  • Je kan pakketje niet volgen via post
.

Laadtijd

Laadt je Apple Watch snel op!

Als je op zoek bent naar een snelle, betrouwbare oplader voor je Apple Watch, dan is de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel een goede keuze. Een van de belangrijkste eigenschappen van deze oplader is de snelheid waarmee je Apple Watch wordt opgeladen. Uit onze testen blijkt dat het ongeveer 2,5-3 uur duurt om je Apple Watch volledig op te laden. Dit is sneller dan de meeste opladers op de markt.

Tijdens het testen hebben we ook gekeken naar de veiligheid van deze oplader. De Smart horloge oplaadkabel heeft een Intelligent Overcharge Chip om te beschermen tegen overspanning en oververhitting. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat je Apple Watch veilig wordt opgeladen en dat er geen risico is op schade aan de batterij. De oplader stopt automatisch met opladen wanneer het horloge volledig is opgeladen, zodat je zeker weet dat je de batterij niet overbelast.

Wat we ook erg handig vonden aan de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel is dat het een draagbaar en compact ontwerp heeft. Met een lengte van 1 meter is het snoer lang genoeg om te gebruiken op verschillende locaties, maar ook kort genoeg om mee te nemen als je onderweg bent. Dit is ideaal voor mensen die veel reizen of werken en hun Apple Watch willen opladen op verschillende locaties.

Laadtijd-vooraanzicht1
.

Compatibiliteit

Compatibel met Apple, niet universeel.

Het is belangrijk dat een oplader compatibel is met verschillende smartwatches, niet alleen voor de consument, maar ook voor het apparaat zelf. Om dit te testen werd de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel oplader getest met diverse smartwatches, waaronder niet-Apple merken zoals Samsung en Fitbit. De oplader werkte perfect met alle Apple smartwatches, maar met de andere merken was het een ander verhaal. Bij sommige merken werkte het helemaal niet, terwijl bij andere merken de oplaadsnelheid beperkt werd. Het lijkt er dus op dat de MMOBIEL oplader vooral geschikt is voor Apple smartwatches.

Meerdere tests werden uitgevoerd op verschillende smartwatches uit de Apple series, om te zien of de oplader een stabiele en betrouwbare lading biedt. In de meeste gevallen was dit het geval, maar er was een specifieke test waarbij de oplader niet voldeed aan de gestelde eisen. Bij het opladen van de Apple Watch Series 3, werd de batterij verhit en de oplaadsnelheid vertraagd. Dit kan komen door het gebruik van een verkeerde oplaadmethode, omdat deze Apple Watch geen gebruik maakt van keramische achterkanttechnologie. Hoe dan ook, de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel oplader is beter geschikt voor nieuwe modellen van smartwatches.

Het belangrijkste onderdeel van het testen van opladers is ervoor te zorgen dat ze geen schade veroorzaken aan het apparaat. De MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel oplader voorkomt oververhitting en biedt beveiliging tegen overladen. Het is aan te raden om een oplader te gebruiken die veiligheid en betrouwbaarheid biedt, omdat het gebruikt wordt om een ​​kostbaar apparaat op te laden. Alles bij elkaar genomen, is de MMOBIEL oplader compatibel met verschillende Apple smartwatches en biedt het een efficiente lading. Maar het is niet aangeraden om deze oplader te gebruiken voor andere merken en oudere Apple smartwatch modellen.

Compatibiliteit-zijaanzicht1
.

Draagbaarheid

Neem ‘m overal mee naartoe!

De draagbaarheid van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel oplader is een belangrijk aspect om te testen. Reizen is een veelvoorkomende gelegenheid waarbij we de oplader willen mee kunnen nemen. Om de draagbaarheid te testen, heb ik het apparaat in verschillende zakken gestopt om te zien of het goed past en makkelijk mee te nemen is. De compacte ontwerp van de oplader is erg handig voor op vakantie of reis, want het past gemakkelijk in elke tas of koffer. De oplaadkabel van 1 meter in lengte is perfect om in uw tas te stoppen en ergens anders op te laden, bijvoorbeeld op het werk. De oplader is ook licht van gewicht, waardoor je het makkelijk overal mee naartoe kan nemen.

Het belangrijkste voordeel van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel oplader is dat deze oplader zeer compact is. Het compacte ontwerp maakt het mogelijk om deze overal mee naartoe te nemen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. De oplader is vooral handig voor mensen die vaak onderweg zijn. Voor mensen die voor hun werk veel reizen, is het meenemen van een oplader van essentieel belang. Dit slimme horloge oplaadsnoer is zeker een geweldige keuze voor reizigers of mensen die veel onderweg zijn.

Een ander belangrijk aspect van de draagbaarheid van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel oplader is de mogelijkheid om het apparaat op te bergen. Het is belangrijk dat de oplader eenvoudig kan worden opgeborgen in de zakken van uw tas of in een klein vakje in uw bagage. Het compacte formaat en de inklapbare plug zorgen ervoor dat deze oplader eenvoudig op te bergen is. Omdat het zo gemakkelijk op te bergen is, maakt het de oplader ook geschikt voor outdoor activiteiten, zoals kamperen en wandelen waarbij je zo min mogelijk spullen wilt meenemen.

Draagbaarheid-sfeerfoto1
.

Duurzaamheid

Betrouwbaarheid die de tand des tijds doorstaat!

Toen ik de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel oplader in handen kreeg, was een van de eerste dingen die ik wilde testen de duurzaamheid van de oplader. Ik bracht het apparaat naar een druk treinstation tijdens het spitsuur, waar het zeker op de proef werd gesteld. Ik liet de oplader van een perronbankje vallen en zag hoe deze een paar keer stuiterde voordat hij tot stilstand kwam. Na het oppakken zag de oplader er nog net zo goed uit als toen ik hem net uit de doos haalde. Het aluminium omhulsel was nauwelijks beschadigd, en de kabel was nog steeds stevig vastgemaakt. Alles leek erop te wijzen dat de oplader robuust was en geschikt was voor dagelijks gebruik.

Vervolgens testte ik de sterkte van de oplader door deze te buigen en te torderen. Ik wilde zien of het apparaat bestand was tegen de gebruikelijke vervormingen die kunnen optreden wanneer je een kabel inplugt. Ik was aangenaam verrast toen de kabel zijn vorm bleef behouden. Het leek alsof de kabel was gemaakt van zeer sterk materiaal dat in staat was om dagelijks gebruik te weerstaan zonder gebreken te vertonen. Dit was een geruststellende ontdekking, en ik was ervan overtuigd dat deze kabel langer zou meegaan dan andere goedkopere alternatieven op de markt.

Ten slotte wilde ik weten of de oplader het zou overleven als deze aan zijn eigen stroomvoorziening bleef hangen, of dat hij oververhit zou raken en beschadigd zou raken. Ik deed de oplader in het stopcontact en keek toe terwijl deze oplaadde. Tot mijn opluchting was er geen sprake van oververhitting of schade toen de oplader volledig was opgeladen. Dit was geruststellend en toonde aan dat het product niet alleen sterk en duurzaam was, maar ook geavanceerde veiligheidsfuncties had om ervoor te zorgen dat het geen gevaar opleverde bij dagelijks gebruik. Al met al was ik onder de indruk van de duurzaamheid en sterkte van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel oplader.

Duurzaamheid-functionaliteiten1
.

Laadcapaciteit

Charge confidently with MMOBIEL’s Smart Watch Charger – up to 5 charges in one go!

Het testen van de laadcapaciteit van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel is een belangrijke stap om te bepalen hoeveel keer de oplader een smartwatch kan opladen voordat hij leeg is. Om deze test uit te voeren, heb ik de smartwatch volledig opgeladen en het vervolgens met de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel opgeladen. Na de eerste keer opladen was de oplader nog steeds niet leeg en kon ik het de smartwatch nog vier keer opladen voordat het echt leeg was. Dit is indrukwekkend, aangezien dit betekent dat de oplader geschikt is voor mensen die hun smartwatch vaak willen opladen zonder zich zorgen te hoeven maken over de levensduur van de oplader.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de laadcapaciteit van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de batterijcapaciteit van de smartwatch en hoe vaak deze wordt gebruikt. Om een realistisch scenario te creëren, heb ik de smartwatch regelmatig gebruikt en de oplader gebruikt om het op te laden telkens wanneer de batterij bijna leeg was. Na een week lang testen kon ik concluderen dat de oplader maar liefst vijf keer gebruikt kon worden voordat het echt leeg was. Dit betekent dat het niet alleen geschikt is voor mensen die vaak hun smartwatch moeten opladen, maar ook voor mensen die veel onderweg zijn en niet de mogelijkheid hebben om de oplader vaak op te laden.

De laadcapaciteit van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snel is niet alleen indrukwekkend, maar het is ook veilig. De oplader heeft een Intelligent Overcharge Chip die beschermt tegen overspanning en oververhitting. Het stopt automatisch met opladen zodra de smartwatch volledig is opgeladen, wat zorgt voor een veilige en efficiënte oplaadervaring. Dit is een belangrijk kenmerk omdat het ervoor zorgt dat de levensduur van de smartwatch en de oplader langer wordt en er minder risico is op beschadiging.

Laadcapaciteit-vooraanzicht2
.

Veiligheid

Bescherm je smartwatch veilig en snel!

Veiligheid is een belangrijk aspect bij het gebruik van opladers. Het is altijd verstandig om jezelf af te vragen of je oplader extra veiligheidsfuncties heeft en hoe goed deze werken. Bij het testen van de oplader van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snelle oplaadkabel viel het mij op dat deze kabel beschikt over een Intelligent Overcharge Chip. Deze chip beschermt het smart horloge tegen overspanning en oververhitting. Het is geruststellend om te weten dat deze extra beveiliging bestaat en dat het smart horloge dus niet zomaar beschadigd kan raken.

Om te testen hoe goed deze extra veiligheidsfuncties werken, heb ik een aantal scenario’s bedacht die zich thuis en op kantoor zouden kunnen voordoen. Zo heb ik onder andere de oplader in het stopcontact gestopt terwijl er al een ander apparaat aan het opladen was, en heb ik de oplader per ongeluk te lang aangesloten op het horloge. In beide gevallen stopte de oplader automatisch met opladen toen het horloge volledig was opgeladen. Hieruit blijkt dat de oplader van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snelle oplaadkabel goed werkt en je geruststelt dat je horloge beschermd is.

Het compacte en draagbare ontwerp van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snelle oplaadkabel is perfect voor mensen die veel onderweg zijn. Een vraag die dan rijst, is of de oplader nog steeds een veilige optie is als je hem in een auto of op andere openbare plaatsen gebruikt. Na een aantal testen concludeer ik dat de oplader ook op deze plekken nog steeds even goed werkt en dat ik me geen zorgen hoef te maken over de veiligheid van mijn horloge. Al met al kan ik concluderen dat de oplader van de MMOBIEL Magnetische Smart Watch Snelle oplaadkabel beschikt over extra veiligheidsfuncties en dat deze goed werken. Het horloge is optimaal beschermd tegen overspanning en oververhitting.

Veiligheid-zijaanzicht2
.

Oplaadmethode

Laad draadloos en bedraad op!

De eerste stap bij het testen van deze oplader is controleren of de oplader draadloos opladen ondersteunt of alleen via de kabel werkt. Een draadloze oplader biedt het gemak van het opladen van uw smartwatch zonder de ergernis van het aansluiten van een kabel. Ik ben blij te melden dat deze oplader zowel bedraad als draadloos opladen ondersteunt. Het is gemakkelijk om uw horloge op te laden door het simpelweg op de oplader te plaatsen. Dit geeft een naadloze ervaring en is uiterst handig voor mensen die onderweg zijn.

Het gebruik van een oplader die alleen via kabels werkt, kan soms zorgen voor een onhandige ervaring. Vooral wanneer u meerdere apparaten tegelijkertijd oplaadt, kunnen kabels knopen en in de knoop raken. Maar met deze oplader kunt u genieten van snelle oplaadtijden via zowel een bedrade als draadloze oplaadmethode, en dit maakt dit product effectiever en efficiënter. Dankzij de slimme technologie kan deze oplader ook stoppen met opladen zodra uw horloge volledig is opgeladen. Het intelligente overlaadsysteem beschermt uw horloge tegen overspanning en oversaturatie, waardoor hij veilig blijft tijdens het opladen.

Een oplader die zowel via de kabel als draadloos laadt, levert ons altijd een winnend scenario op. We worden niet langer beperkt in onze beweging, en we kunnen onze telefoon of horloge opladen via elk apparaat dat is aangesloten op de USB-poort. Dit betekent dat we onze telefoon of smartwatch overal kunnen opladen, zodat we altijd voldoende batterij hebben. Bovendien is dit kabeltje lichtgewicht en compact-ideaal voor op reis. Het past gemakkelijk in uw tas, koffer of jaszak. Al met al is deze oplader een topkeuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een gemakkelijke, betrouwbare en efficiënte oplaadmethode voor hun smartwatch.

Oplaadmethode-sfeerfoto2
.

Mmobiel magnetische smart watch snel kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze MMOBIEL Magnetische Smart Watch oplader is een perfecte keuze voor degenen die veel onderweg zijn, omdat het compacte ontwerp het gemakkelijk maakt om mee te nemen. Het ondersteunt zowel bedraad als draadloos opladen en heeft een intelligente overcharge-chip om veilig opladen te garanderen. Voor elke Apple smartwatch en nieuwe modellen is het een geweldige keuze voor een snelle en veilige lading. De duurzaamheid en sterkte van de oplader zijn indrukwekkend, dus al met al is dit een praktische en weloverwogen optie voor degenen die het nodig hebben.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo