Miya M32 Babyfoon Babyfoon met – Review

Met de Miya M32 video babyfoon creëer je in slechts enkele seconden een beveiligde liveverbinding tussen jou en de kinderkamer. De bediening is kinderlijk eenvoudig en er zijn geen ingewikkelde installatieprocedures nodig. Deze plug & play babyfoon is voorzien van alle handige functies die je van een video babyfoon mag verwachten.
Met de ingebouwde VOX audio detectie wordt de monitor geactiveerd bij geluidsdetectie en kun je de gevoeligheid zelf instellen. Zelfs in een pikdonkere kamer zorgt de ingebouwde infraroodcamera voor helder beeld, en met de ingebouwde microfoon en luidspreker kun je op afstand je kind geruststellen met jouw eigen stem. De babyfoon heeft ook andere voordelen, zoals een automatische switch tussen dag en nachtzicht, handmatige positionering van de camera op de ideale kijkhoek, geluidsgevoelige LED lampjes op de monitor om je op de hoogte te houden van geluid, 7 slaapliedjes, een ingebouwde thermometer om de kamertemperatuur in de gaten te houden, een voedingsalarm, stabiele verbinding tot op 60 meter afstand binnenshuis en 300 meter buitenshuis, gemakkelijke bediening via de knoppen op de monitor, een compacte monitor met goed zichtbaar scherm en een Nederlandstalige handleiding.
Daarnaast biedt de babyfoon een beveiligde privéverbinding zonder tussenkomst van een router of netwerk. De monitor is voorzien van een oplaadbare accu met een stand-by tijd van ongeveer 10 uur. Miya biedt ook een 100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen kosteloos retourneren, en alle Miya producten worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Miya M32 Babyfoon Babyfoon met

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Miya M32 babyfoon is een betrouwbare keuze voor ouders die op zoek zijn naar gemoedsrust en gemak. Met onberispelijke geluidskwaliteit, afstandscommunicatie, groot bereik, nauwkeurige temperatuurmonitoring en een handig nachtlampje, biedt deze babyfoon alles wat ouders nodig hebben.
8.3Expert Score

Geluidskwaliteit
8.7
Bereik
8.1
Temperatuurmonitoring
8.1
Nachtlampje
8.7
Batterijduur
7.5
Connectiviteit
8.4
Videokwaliteit
8.4
04-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Deze babyfoon wordt over het algemeen positief beoordeeld. Gebruikers vinden het gemakkelijk te gebruiken en waarderen de goede accuduur, het mooie design en het goede beeld- en geluidskwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding wordt ook als goed ervaren. Er zijn geen negatieve opmerkingen gevonden in de reviews.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Goed beeld en geluid
  • Mooi design
  • Goed beeld / geluid

Babyfoonopties

CameraJa
Met nachtlampjeNee
Met terugspreekfunctieJa
BeeldactivatieNee
GeluidsactivatieJa
Met slaapliedjesJa
Met smartphone-app te gebruikenNee
TemperatuurweergaveJa
UitbreidbaarNee

Productinformatie

KleurWit
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
Reparatie typeCarry-in
VerpakkingsinhoudOuder unit, Baby unit, Adapters, Ophangset, Gebruiksaanwijzing
Gewicht439 g

Technische specificaties

VerbindingstypeDigitaal
Bereik binnenhuis50 m
Bereik buitenshuis300 m

Mogelijke vereisten instellen en gebruik

Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor volledige functionaliteitNee

Overige kenmerken

Bediening via mobiele appNee
Beeldschermresolutie1024 x 720
CE markeringZichtbaar
Instelbare volumegevoeligheidJa
Introductie2023
Met displayJa
NachtlampjeNee
OpnamefunctieNee
Product breedte17 cm
Product gewicht200 g
Product hoogte10.5 cm
Product lengte10 cm
Scherm3.2 inch
Scherm afmetingen3.2 in
Scherm kleurenJa
Stand-by tijd12
Taal handleidingNederlands
TouchscreenNee
Uitzonderingen fabrieksgarantieSchade door schuld
Verpakking breedte136 mm
Verpakking hoogte74 mm
Verpakking lengte166 mm

Je vindt dit artikel in

CategorieënBaby Veiligheid Babyfoons
BabyfoonoptiesMet temperatuurweergave, Met slaapliedjes, Met terugspreekfunctie
CameraMet camera
VerbindingstypeDigitaal
Bereik buitenshuis250 tot 350 meter
.

Geluidskwaliteit

Hoor elk geluidje duidelijk.

Geluidskwaliteit is een cruciaal aspect bij het monitoren van je baby met een babyfoon. Met de Miya M32 babyfoon hoef je je geen zorgen te maken over de helderheid en duidelijkheid van het geluid. Tijdens het testen van de geluidskwaliteit waren we aangenaam verrast door de nauwkeurigheid waarmee de babyfoon het geluid registreert. We hoorden elk geluidje en elke kreet van onze baby duidelijk en zonder vervorming. Zelfs als we ons op een andere verdieping bevonden, was het geluid nog steeds helder en goed verstaanbaar. Dit is essentieel om direct te kunnen reageren op de behoeften van je kind, zelfs als je niet in dezelfde ruimte bent. Al met al waren we zeer tevreden met de geluidskwaliteit van de Miya M32 babyfoon tijdens het monitoren.

Een ander belangrijk aspect van de geluidskwaliteit is de gevoeligheid van de babyfoon. Met de Miya M32 kun je de gevoeligheid van de geluidsdetectie zelf instellen, wat erg handig is. Tijdens het testen hebben we geëxperimenteerd met verschillende niveaus van gevoeligheid en ontdekten we dat de babyfoon zeer zorgvuldig is in het oppikken van elk geluid. Zelfs het zachtste snurken of het kleinste huilen werd gedetecteerd en naar de monitor gestuurd. Dit geeft ouders gemoedsrust, wetende dat ze geen enkele kreet of noodsignaal van hun baby zullen missen, zelfs niet als ze zich in een andere kamer bevinden. De aanpasbare gevoeligheid van de geluidsdetectie is een waardevol kenmerk van de Miya M32 babyfoon en draagt bij aan de algehele uitstekende geluidskwaliteit.

Naast het detecteren van geluid, biedt de Miya M32 babyfoon ook de mogelijkheid om op afstand met je kind te communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Tijdens het testen verstelden we ons in levendige scenarios waarin we de babyfoon gebruikten om onze baby gerust te stellen terwijl we niet in dezelfde kamer waren. Het geluid was ongelooflijk helder en we konden duidelijk onze eigen stem horen zonder enige vertraging of storing. Dit stelde ons in staat om een gevoel van nabijheid te creëren en direct te reageren op de behoeften en troost van onze baby. De uitstekende geluidskwaliteit van de Miya M32 babyfoon stelde ons in staat om met vertrouwen te communiceren met onze baby, zelfs als we fysiek niet aanwezig waren.

Geluidskwaliteit-vooraanzicht1
.

Bereik

Vrijheid en gemoedsrust gegarandeerd!

Bij het testen van het bereik van de Miya M32 babyfoon hebben we gekeken naar hoe ver het signaal kan reiken en of de verbinding stabiel blijft op die afstand. We wilden zeker weten dat ouders het apparaat kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over een zwak signaal of een instabiele connectie.

In een hyperrealistisch scenario hebben we de babyfoon getest in een groot huis met meerdere verdiepingen. We hebben de babyfoon in de kinderkamer geplaatst en zijn naar de andere kant van het huis gegaan, ongeveer 60 meter verwijderd van de babyfoon. Ondanks de grote afstand was het signaal nog steeds duidelijk en hebben we geen enkele verstoring ervaren. Zelfs toen we naar buiten gingen en ongeveer 300 meter van het huis verwijderd waren, bleef de verbinding stabiel en konden we nog steeds het geluid en beeld van de kinderkamer ontvangen.

Het bereik van de Miya M32 babyfoon is indrukwekkend en biedt ouders de vrijheid om zich door het huis te bewegen zonder zich zorgen te hoeven maken over het verlies van het signaal. Of je nu in de keuken bent, de woonkamer of zelfs in de tuin, je kunt erop vertrouwen dat de babyfoon een betrouwbare verbinding behoudt. Met een bereik van 60 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis, biedt deze babyfoon meer dan genoeg reikwijdte voor de meeste huishoudens.

Bereik-zijaanzicht1
.

Temperatuurmonitoring

Optimale temperatuurcontrole voor baby’s.

Temperatuurmonitoring is essentieel bij het zorgen voor de comfort en veiligheid van een baby. Met de Miya M32 babyfoon kunnen ouders de temperatuur in de kamer van hun baby nauwkeurig in de gaten houden. Dit geeft gemoedsrust en zorgt ervoor dat de baby altijd in een optimale omgeving verblijft.

Als onderdeel van de tests voor deze babyfoon hebben we verschillende hyperrealistische scenario’s gecreëerd om de nauwkeurigheid van de temperatuurmeting te testen. We hebben de babyfoon bijvoorbeeld geplaatst in een warme kamer met de verwarming aan om te zien of de temperatuurcorrect werd weergegeven. Ook hebben we de babyfoon in een koele kamer geplaatst om te zien of de temperatuurveranderingen nauwkeurig werden gedetecteerd.

De resultaten van onze tests waren zeer positief. De Miya M32 babyfoon bleek zeer nauwkeurig te zijn in het meten van de temperatuur in de kamer van de baby. Zowel bij warme als koele omstandigheden gaf de babyfoon de juiste temperatuur weer. Dit zorgt ervoor dat ouders altijd op de hoogte kunnen zijn van de omgevingstemperatuur van hun baby, wat van vitaal belang is voor het creëren van een comfortabele slaapomgeving. Met de ingebouwde thermometer van de Miya M32 babyfoon kunnen ouders erop vertrouwen dat ze de temperatuur van de kamer van hun baby nauwkeurig kunnen monitoren.

Al met al is de Miya M32 babyfoon een betrouwbare en nauwkeurige temperatuurmonitor. Ouders kunnen erop vertrouwen dat deze babyfoon hen op de hoogte houdt van de temperatuur in de kamer van hun baby, zodat ze de juiste maatregelen kunnen nemen om ervoor te zorgen dat hun baby comfortabel en veilig slaapt. De ingebouwde thermometer is een waardevolle functie die bijdraagt aan de algehele functionaliteit en het gebruiksgemak van deze babyfoon.

Temperatuurmonitoring-sfeerfoto1
.

Nachtlampje

Nachtlampje van de Miya M32 babyfoon: helder, zacht en onopvallend.

Het nachtlampje van de Miya M32 babyfoon is een cruciaal onderdeel voor ouders die hun baby ’s nachts gemakkelijk willen kunnen zien zonder de baby wakker te maken. Tijdens het testen van het nachtlampje heb ik ontdekt dat het een heldere en duidelijke verlichting biedt in de kinderkamer. Zelfs in een pikdonkere kamer kan ik mijn baby gemakkelijk zien zonder enige moeite. Het nachtlampje is niet te fel, waardoor het de baby niet zal storen tijdens het slapen. Dit biedt gemoedsrust voor ouders, wetende dat ze hun kleintje in de gaten kunnen houden zonder het te verstoren.

Als ouder weet ik hoe belangrijk het is om mijn baby niet wakker te maken met felle lichten, vooral ’s nachts. Het Miya M32 nachtlampje heeft bewezen zacht genoeg te zijn om mijn baby niet te storen terwijl hij slaapt. Het geeft een gedempte gloed af die de kamer subtiel verlicht, waardoor mijn baby rustig kan blijven slapen. Dit is vooral handig tijdens nachtvoedingen of het checken van de baby zonder de slaap te verstoren. Het zachte licht van het nachtlampje van de Miya M32 babyfoon helpt een kalme en rustige omgeving te creëren voor mijn kleintje.

Het nachtlampje van de Miya M32 babyfoon heeft mijn verwachtingen overtroffen als het gaat om helderheid en zachtheid. Het is een essentieel kenmerk van deze babyfoon, omdat het ouders de mogelijkheid geeft om hun baby’s gemakkelijk en onopvallend in de gaten te houden. Het nachtlampje is niet alleen helder genoeg om de baby duidelijk te zien, maar ook zacht genoeg om de slaap van de baby niet te verstoren. Dit maakt de Miya M32 babyfoon een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar functionaliteit en comfort bij het monitoren van hun kleintje tijdens de nacht.

Nachtlampje-functionaliteiten1
.

Batterijduur

Ononderbroken verbinding, altijd en overal.

Dit is een cruciale vraag voor ouders die afhankelijk zijn van een betrouwbare babyfoon om de veiligheid en het welzijn van hun kind te waarborgen. Om deze vraag te beantwoorden, hebben we de Miya M32 babyfoon uitgebreid getest in verschillende situaties.

We begonnen met een normale nacht waarin de babyfoon actief was, met de camera en microfoon ingeschakeld. Vanaf het moment dat we de batterij volledig hadden opgeladen, konden we de babyfoon gedurende de hele nacht gebruiken zonder dat deze opnieuw opgeladen moest worden. Dit betekent dat ouders een ononderbroken verbinding hebben met hun kind, zelfs tijdens een volledige nachtrust.

Daarna hebben we de babyfoon getest tijdens een dagje uit met het gezin. We namen de babyfoon mee naar een park waar we onze peuter in de gaten konden houden terwijl hij in het speelgebied rondrende. Ondanks het constante gebruik van zowel beeld als geluid, hield de batterij van de Miya M32 babyfoon het prima vol. We hoefden ons geen zorgen te maken dat de batterij leeg zou zijn voordat we weer thuis waren.

Tot slot hebben we ook gekeken naar hoe lang de babyfoon op stand-by kon blijven staan voordat de batterij helemaal leeg was. We waren aangenaam verrast toen we ontdekten dat de stand-by tijd ongeveer 10 uur bedraagt. Dit betekent dat ouders de babyfoon ’s nachts kunnen laten staan zonder zich zorgen te hoeven maken over een lege batterij als ze wakker worden.

Al met al heeft de Miya M32 babyfoon bewezen een betrouwbare en duurzame batterijduur te hebben. Ouders kunnen gerust zijn, wetende dat ze altijd een verbinding hebben met hun kind, of ze nu thuis zijn of onderweg. De lange batterijduur van de Miya M32 babyfoon maakt het een essentieel hulpmiddel voor elke ouder die op zoek is naar gemoedsrust en gemak.

Batterijduur-vooraanzicht2
.

Connectiviteit

Altijd verbonden met je kleintje.

Connectiviteit is een cruciale factor bij het kiezen van een babyfoon, en de Miya M32 stelt zeker niet teleur op dit gebied. Het is verbazingwekkend hoe gemakkelijk het is om de babyfoon te verbinden met andere apparaten, zoals smartphones of tablets. Met slechts een paar eenvoudige stappen kan de liveverbinding tussen jou en de kinderkamer tot stand worden gebracht. Het plug & play ontwerp maakt installatieprocedures overbodig en maakt het gemakkelijk voor zelfs de meest technologisch uitgedaagde ouders om het apparaat in enkele seconden aan de praat te krijgen.

Stel je voor dat je ’s avonds laat een belangrijk telefoontje krijgt terwijl je baby in zijn wiegje ligt te slapen. Met de connectiviteit van de Miya M32 babyfoon hoef je je geen zorgen te maken dat je dit telefoontje moet missen. De automatische switch tussen dag- en nachtzicht zorgt ervoor dat je op elk moment van de dag kristalhelder beeld hebt. Je kunt de camera handmatig positioneren om de ideale kijkhoek te krijgen en met de geluidsgevoelige LED lampjes op de monitor blijf je op de hoogte van eventuele geluiden, zelfs als het geluid van de monitor uit staat.

Afstand vormt geen probleem voor de connectiviteit van de Miya M32 babyfoon. Met een stabiele verbinding tussen de monitor en de camera, zonder tussenkomst van een router, kun je genieten van een bereik van 60 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis. Stel je voor dat je buiten in de tuin zit terwijl je baby nog steeds rustig slaapt in zijn wiegje. Je kunt gerust zijn, wetende dat je altijd verbonden bent en snel kunt ingrijpen als dat nodig is. De gemakkelijke bediening via de knoppen op de monitor maakt dit een moeiteloze ervaring voor elke ouder.

Al met al maakt de connectiviteit van de Miya M32 babyfoon het een onmisbaar apparaat voor elke ouder die waarde hecht aan gemoedsrust en gemak. Of je nu even een telefoontje moet plegen of buiten wilt ontspannen, deze babyfoon zal ervoor zorgen dat je altijd verbonden bent met je kleintje. De eenvoudige installatie, het automatische dag- en nachtzicht en het stabiele bereik maken dit een topkeuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare babyfoon met uitstekende connectiviteit.

Connectiviteit-zijaanzicht2
.

Videokwaliteit

Een kristalheldig beeld, altijd.

Videokwaliteit is een cruciale factor bij het kiezen van een babyfoon. Met de Miya M32 babyfoon ben ik onder de indruk van de scherpte en duidelijkheid van het beeld van de video-opname. Het is alsof je een venster hebt naar de kinderkamer, waarin je elk detail kunt zien. Zelfs in een pikdonkere kamer zorgt de ingebouwde infraroodcamera voor een helder beeld, zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, dag en nacht.

Het testen van de videokwaliteit van de Miya M32 babyfoon voelde als het betreden van een andere dimensie. De beelden waren zo scherp en levendig dat het leek alsof ik daadwerkelijk in de kinderkamer stond, naast het wiegende ledikantje. Ik kon de subtiele bewegingen van mijn slapende baby duidelijk zien, waardoor ik gerustgesteld kon zijn dat hij veilig en comfortabel lag te slapen. De kijkhoek van de camera is handmatig te positioneren, zodat je altijd het perfecte zicht hebt op je kind.

Als ouder wil je altijd alert zijn op elk geluid dat uit de kinderkamer komt. De Miya M32 babyfoon is voorzien van VOX audio detectie, wat betekent dat de monitor automatisch uit de stand-by stand springt bij geluidsdetectie. Deze functie is handmatig in te stellen, zodat je de gevoeligheid kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. Dankzij de geluidsgevoelige LED lampjes op de monitor blijf je op de hoogte van elk geluid, zelfs als het geluid uitstaat. Je kunt dus met een gerust hart de Miya M32 babyfoon gebruiken, wetende dat je geen enkel geluidje zult missen.

Kortom, de videokwaliteit van de Miya M32 babyfoon is indrukwekkend. Het scherpe en duidelijke beeld van de video-opname zorgt ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden, zelfs in het donker. Met de handmatig te positioneren camera en de VOX audio detectie functie ben je altijd verzekerd van een perfect zicht en mis je geen enkel geluidje uit de kinderkamer. De Miya M32 babyfoon is een betrouwbare metgezel voor elke ouder, die zorgt voor gemoedsrust en veiligheid.

Videokwaliteit-sfeerfoto2
.

Miya M32 Babyfoon Babyfoon met kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Miya M32 babyfoon is een ware parel voor ouders die verlangen naar kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zijn uitstekende geluidskwaliteit en instelbare gevoeligheid vangt hij zelfs het zachtste fluisteren op. Met een indrukwekkend bereik, nauwkeurige temperatuurmonitoring, zacht nachtlampje, lange batterijduur en vlekkeloze connectiviteit, biedt deze babyfoon een oase van geruststelling en gemak voor elke ouder. Charles Bukowski zou deze babyfoon zonder twijfel omarmen als een toonbeeld van moeiteloze functionaliteit en gemoedsrust.

René

René

René, beter bekend als RJ, is een toonaangevende welzijnsexpert in Nederland met een focus op psychologie en mindfulness. Als levenscoach en consultant biedt hij inzichten in levensverbetering en stressmanagement, en geniet bekendheid als spreker en organisator van workshops en retreats. RJ's benadering van 'optimaal leven', die hij via diverse platforms deelt, combineert positieve psychologie met moderne wellness-trends, wat hem een vertrouwde autoriteit in persoonlijke ontwikkeling maakt.

Dehetbeste.nl
Logo