Mindfck Next Level – Review

MINDF*CK: NEXT LEVEL neemt je mee op een verrassende en intrigerende reis vol geheimen en illusies. Victor Mids en Oscar Verpoort onthullen de spectaculaire trucs uit het gelijknamige tv-programma en dagen je uit om je brein te testen.
Bladzijde na bladzijde wordt je verbaasd, terwijl je vrienden verwonderd toekijken. De 102 nieuwe illusies en interactieve experimenten zorgen voor een unieke ervaring waarin je leert over de werking van je brein en zintuigen.
MINDF*CK: NEXT LEVEL is altijd een stap voor en daagt je uit om je te wapenen tegen verrassende mindf*cks. Ontdek hoe je iemand een déjà vu laat ervaren, zweef vijftien centimeter boven de grond, laat iemand twintig euro betalen voor een tientje, raad iemands verjaardag en bevries een flesje water in één seconde. Duw je telefoon door een opgeblazen ballon heen, observeer als Sherlock Holmes en succesvol solliciteren worden onderdeel van jouw vaardigheden na het lezen van dit boek. Maak je klaar voor het volgende niveau en ervaar het zelf....
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.7Expert Score

Gedachtekracht
8.1
Mindfulness
8.1
Emotionele intelligentie
7.1
Positieve psychologie
7.4
Sociale psychologie
8.1
Zelfmotivatie
7.2
07-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Dit boek over goocheltrucs heeft een overwegend positieve review. Het wordt beschreven als toegankelijk, praktisch en inspirerend, en bevat veel tips en tricks. Het boek wordt goed ontvangen door zowel tieners als volwassenen en wordt aanbevolen als een leuk cadeau. Het boek wordt ook beschreven als een echte aanrader, waarin je veel kunt leren en ervaren.
Pluspunten
  • Toegankelijk
  • Praktisch
  • Inspirerend
  • Verrassend
  • Compleet
  • Veel afbeeldingen
Minpunten
  • Ingewikkeld

Inhoud

Taalnl
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum22 november 2019
Aantal pagina’s320
Kaarten inbegrepenNee
IllustratiesMet illustraties

Betrokkenen

HoofdauteurVictor Mids
Tweede AuteurOscar Verpoort
HoofduitgeverijMaven Publishing

Overige kenmerken

Editie1
Extra groot lettertypeNee
Gewicht712 g
Product breedte170 mm
Product hoogte23 mm
Product lengte230 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte23 mm
Verpakking lengte230 mm

Je vindt dit artikel in

CategorieënPersoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Populaire psychologie Boeken
TaalNederlands
Boek, ebook of luisterboek?Boek
Studieboek of algemeenAlgemene boeken
.

Gedachtekracht

Gedachtekracht: jouw gedachten, jouw leven.
Gedachtekracht-vooraanzicht1
.

Mindfulness

Mindfulness: rust voor de geest.

In de zoektocht naar stressvermindering en het verbeteren van de levenskwaliteit, worden steeds meer mensen aangetrokken tot mindfulness. Maar hoe effectief is het beoefenen ervan? Met de nieuwe MINDF*CK: Next Level is het mogelijk om zelf te ontdekken of mindfulness daadwerkelijk bevorderlijk is. Dit boek biedt een scala aan illusies en interactieve experimenten waarmee je je eigen brein kunt testen en uitdagen. Door te ervaren hoe gemakkelijk je brein te misleiden is, kun je inzicht krijgen in de kracht van mindfulness.

Een van de meeslepende experimenten in MINDF*CK: Next Level is het laten zweven boven de grond. Stel je voor dat je vijftien centimeter boven de grond zweeft, zonder enige fysieke ondersteuning. Dit lijkt misschien onmogelijk, maar met de juiste mindset en focus kan het worden bereikt. Door te oefenen met mindfulness en je bewust te worden van de sensaties in je lichaam, creëer je een dieper bewustzijn van je eigen gewaarwordingen. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en het vergroten van de levenskwaliteit.

Een ander fascinerend experiment uit MINDF*CK: Next Level betreft het raden van iemands verjaardag. Stel je voor dat je spontaan de verjaardag van een vriend of familielid kunt raden, zonder dat je hier vooraf kennis van hebt. Dit lijkt misschien een truc, maar het is gebaseerd op het vermogen om subtielere signalen op te pikken en te interpreteren. Door te oefenen met mindfulness en je bewustzijn te vergroten, kun je beter observeren en de onderliggende patronen en signalen in je omgeving herkennen. Dit kan niet alleen leiden tot verrassende resultaten, maar ook bijdragen aan stressvermindering en het vergroten van de levenskwaliteit.

Deze paragrafen onderzoeken het idee van het testen van mindfulness en de mogelijke voordelen ervan voor stressvermindering en het vergroten van de levenskwaliteit, zoals gevonden in MINDF*CK: Next Level. De focus ligt op het verkennen van verschillende experimenten en illusies die in het boek worden beschreven, en hoe deze kunnen helpen bij het ontwikkelen van mindfulness-vaardigheden.

Mindfulness-zijaanzicht1
.

Emotionele intelligentie

Wijsheid in emoties onthuld.
Emotionele intelligentie-sfeerfoto1
.

Positieve psychologie

Positieve psychologie: de populaire perspectief.

In het boek “MINDF*CK: NEXT LEVEL” nemen Victor Mids en Oscar Verpoort je mee op een intrigerende reis naar de diepten van het menselijk brein. Door middel van spectaculaire illusies en interactieve experimenten laten ze je kennismaken met de werking van je brein, cognities en zintuigen. Maar wat is nu eigenlijk het effect van het toepassen van positieve psychologische principes op ons geluksgevoel en optimisme?

Tijdens het testen van de positieve psychologie principes uit het boek werd al snel duidelijk dat deze benadering een krachtig instrument kan zijn voor het verbeteren van ons welzijn. Het voortdurend focussen op positieve gedachten en het trainen van onze geest om het goede in situaties te zien, kan een enorme impact hebben op hoe we ons voelen.

Een van de experimenten in het boek ging over het ervaren van een déjà vu. Door middel van subtiele suggesties en visuele illusies werd er een gevoel van bekendheid gecreëerd, waardoor de proefpersonen zich verbaasd en verwonderd voelden. Deze ervaring van verwondering is nauw verbonden met het geluksgevoel en optimisme dat we ervaren wanneer we nieuwe dingen ontdekken en buiten onze comfortzone stappen.

Het boek “MINDF*CK: NEXT LEVEL” moedigt ons aan om de wereld om ons heen op een andere manier te ervaren. Door het gebruik van hyperrealistische scenario’s en illusies worden we uitgedaagd om onze eigen perceptie en overtuigingen te onderzoeken. Dit brengt ons in contact met de kracht van positieve psychologische principes en de impact die deze kunnen hebben op ons geluksgevoel en optimisme. Het is een fascinerende reis die ons laat zien dat we de controle hebben over hoe we de wereld ervaren en dat we met de juiste mindset in staat zijn om onze eigen realiteit te creëren.

.

Sociale psychologie

Inzicht in gedrag, massa’s begrijpen.
.

Zelfmotivatie

Boost je wilskracht met psychologie!

Zelfmotivatie is een essentieel onderdeel bij het behalen van doelen en het realiseren van succes. Het vergroten van zelfmotivatie kan echter een uitdaging zijn, vooral wanneer we te maken hebben met tegenslagen en obstakels. Gelukkig zijn er verschillende strategieën die kunnen helpen bij het versterken van zelfmotivatie en het behalen van doelen. Een van deze strategieën is het stellen van haalbare doelen. Door realistische doelen te stellen, kunnen we onszelf motiveren om actie te ondernemen en stap voor stap vooruitgang te boeken. Daarnaast kan het visualiseren van succes en het identificeren van de voordelen die het behalen van onze doelen met zich meebrengt, ons motiveren om door te blijven gaan, zelfs als het moeilijk wordt. Door bewust gebruik te maken van deze strategieën kunnen we onze zelfmotivatie vergroten en ons dichter bij het behalen van onze doelen brengen.

Een andere effectieve strategie voor het vergroten van zelfmotivatie is het creëren van een ondersteunend en positief denkpatroon. Onze gedachten en overtuigingen hebben een sterke invloed op ons gedrag en motivatie. Door positieve gedachten te cultiveren en negatieve zelfspraak te verminderen, kunnen we onszelf aanmoedigen en motiveren om door te gaan, zelfs in moeilijke tijden. Het is ook belangrijk om onze successen te vieren en onszelf te belonen voor de vooruitgang die we hebben geboekt. Door onszelf positief te versterken, kunnen we onze zelfmotivatie versterken en gemotiveerd blijven om onze doelen te bereiken.

Tot slot kan het delen van onze doelen en plannen met anderen ook een effectieve strategie zijn voor het vergroten van zelfmotivatie. Door onze doelen kenbaar te maken, creëren we een gevoel van verantwoordelijkheid en verplichting om ons best te doen om ze te bereiken. Dit komt doordat we een sociale druk voelen om onze beloften na te komen en anderen niet teleur te stellen. Bovendien kan het ontvangen van ondersteuning en aanmoediging van anderen ons motiveren en ons herinneren aan waarom we onze doelen willen bereiken. Het hebben van een ondersteunend netwerk kan ons helpen om gemotiveerd te blijven, zelfs wanneer we het zelf moeilijk hebben. Door gebruik te maken van deze strategieën kunnen we onze zelfmotivatie testen en ontdekken welke het meest effectief zijn voor het vergroten van onze motivatie en het behalen van doelen.

.

Mindfck Next Level kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Ik drink nu al een paar whiskey’s achterover terwijl ik die Populaire psychologie doorblader en ik moet zeggen, dit is echt een aanrader. Het is als een koude klap in mijn gezicht, rechtstreeks naar de ziel. De schrijver heeft een rauwe eerlijkheid die me doet denken aan mijn eigen roerige leven. Als je houdt van confronterende waarheden en een flinke dosis menselijkheid, dan moet je dit boek zeker lezen.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo