Military Grade iPhone 12 Pro – Review

Dit transparante iPhone 12 Pro hoesje van CoverMore biedt extreme valbescherming tot 3 meter hoogte, samen met geïntegreerde MagSafe-technologie. Het is op maat gemaakt voor de Apple iPhone 12 Pro en heeft uitsparingen voor alle belangrijke functies.
Het hoesje gebruikt Air Cushion technologie en is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan voor een perfecte grip. Bovendien heeft het een verhoogde rand om krassen op het scherm te voorkomen.
Met de magneten in het hoesje blijft de MagSafe-oplader perfect op zijn plek. Dit hoesje biedt goede bescherming, schokabsorptie en is gemaakt van flexibel en stevig materiaal. Als je nog twijfelt, kun je altijd contact met ons opnemen voor advies. Let op: dit hoesje werkt alleen met een MagSafe-oplader..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Military Grade iPhone 12 Pro

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Deze stevige telefoonhoes blijft trouw zijn taak vervullen, terwijl je iPhone losjes rust. Het heeft een kaarthouder voor je waardevolle bezittingen, en een magnetische sluiting die voorkomt dat het hoesje onbedoeld openspringt. Met deze handige toevoegingen wordt het gebruik van je iPhone 12 Pro nog makkelijker en efficiënter.
7.6Expert Score

Bescherming
7.5
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
7.2
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
8.4
Stijlvolheid
7.5
Functionaliteit
7.5
05-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief voor het flexibele hoesje met MagSafe. Het hoesje ligt goed in de hand en de MagSafe-functie werkt goed. Het biedt echter mogelijk onvoldoende bescherming bij een val. De meeste klanten zijn tevreden met het product en de levering was snel en efficiënt.
Pluspunten
  • Ligt mooi in de hand
  • Flexibel voor aan te brengen
  • Magsafe werkt top!
  • Solide
  • Magsafe voor dit model.
  • Grote blij
Minpunten
  • Geen
  • Slechte bescherming bij een val
  • Geen
  • Te groot
.

Bescherming

Krachtige bescherming voor je iPhone!

Paragraaf 1: De bescherming van het telefoonhoesje tegen krassen en stoten is van cruciaal belang voor smartphonegebruikers. Met de Military Grade iPhone 12 Pro wordt je apparaat beschermd tegen valhoogtes tot 3 meter. Dit betekent dat zelfs als je per ongeluk je telefoon laat vallen, het hoesje de impact opvangt en voorkomt dat je kostbare iPhone beschadigd raakt. De CoverMore iPhone 12 Pro hoes is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, wat zorgt voor een perfecte grip en bescherming tegen krassen op het scherm. Met zijn schokabsorberende polycarbonaat en siliconen afwerking, biedt dit hoesje een extreme valbescherming die je gemoedsrust geeft in alledaagse situaties.

Paragraaf 2: Wat het Military Grade iPhone 12 Pro hoesje nog meer de moeite waard maakt, is de integratie van de MagSafe technologie. Door gebruik te maken van ingebouwde ring magneten, kan de MagSafe oplader perfect op zijn plek worden gehouden. Dit betekent dat je je iPhone 12 Pro draadloos kunt opladen met de backcover om het toestel heen. Dit is niet alleen handig, maar ook erg praktisch. Met de CoverMore iPhone 12 Pro hoes hoef je je geen zorgen te maken dat je je oplader kwijtraakt of dat je gedoe hebt met kabels. Het is een naadloze en efficiënte manier om je telefoon op te laden en tegelijkertijd te genieten van de bescherming van het hoesje.

Paragraaf 3: Het transparante ontwerp van het iPhone 12 Pro hoesje zorgt ervoor dat de uitstraling van je apparaat behouden blijft. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Het hoesje heeft ook extra verstevigde randen met air cushion technology, wat betekent dat de schok bij een val effectief wordt geabsorbeerd en verdeeld over het hele hoesje. Dit zorgt niet alleen voor een betere bescherming tegen stoten, maar ook voor een langere levensduur van je iPhone 12 Pro. Bovendien biedt het hoesje uitsparingen voor alle poorten en knoppen, zodat je je telefoon moeiteloos kunt blijven gebruiken. Met zijn flexibele en stevige materiaalgebruik is dit hoesje een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een beschermende en praktische oplossing voor hun iPhone 12 Pro.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Bescherm je iPhone als nooit tevoren.

Het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje is van cruciaal belang, vooral als je de veiligheid van je iPhone 12 Pro wilt waarborgen. Het Military Grade iPhone 12 Pro hoesje van CoverMore heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd als het gaat om duurzaamheid en langdurige bescherming. Gemaakt van hoogwaardig polyurethaan, biedt dit hoesje een perfecte grip en is het bestand tegen ruwe omstandigheden. Bij het testen van de materiaalkwaliteit heeft het hoesje zich bewezen als buigbaar en toch stevig, in staat om schokken maximaal te absorberen. Het verdeelt de kracht van een val over het hele hoesje, waardoor je iPhone 12 Pro veilig blijft, zelfs bij een valhoogte van 3 meter. Met dit hoesje hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen, het biedt extreme valbescherming die je iPhone langdurig zal beschermen.

Een ander opmerkelijk kenmerk van het Military Grade iPhone 12 Pro hoesje is de ondersteuning voor Apple MagSafe technologie. Dit hoesje is uitgerust met ingebouwde magneten die perfect matchen met je iPhone, waardoor je smartphone direct op zijn plek blijft zitten. Je kunt je iPhone 12 Pro zelfs draadloos opladen met dit hoesje eromheen, dankzij de perfecte pasvorm op de MagSafe-oplader van Apple. Dit betekent dat je geen gedoe hebt met losse kabels en dat je je iPhone zonder problemen kunt opladen. Met het Military Grade iPhone 12 Pro hoesje hoef je niet te twijfelen aan de compatibiliteit met Apple’s MagSafe technologie. Het is ontworpen om naadloos samen te werken en je een moeiteloze gebruikerservaring te bieden.

Naast de duurzaamheid en de ondersteuning voor MagSafe technologie, biedt het Military Grade iPhone 12 Pro hoesje van CoverMore nog meer voordelen. De extra verstevigde randen met air cushion technologie zorgen voor een optimale schokabsorptie, waardoor je iPhone 12 Pro beschermd blijft, zelfs in de meest veeleisende situaties. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardige zachte siliconen, waardoor het flexibel en toch stevig is. Hierdoor past het perfect om je iPhone 12 Pro en biedt het een comfortabele grip. Bovendien zijn er uitsparingen in het hoesje voor alle poorten en knoppen, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot alle functies van je iPhone. Met het Military Grade iPhone 12 Pro hoesje ben je verzekerd van een uitstekende bescherming en een hoge kwaliteit.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Licht, slank en onverslaanbaar!

Het testen van de slankheid van een telefoonhoesje is van cruciaal belang, vooral bij een apparaat als de Military Grade iPhone 12 Pro. Want laten we eerlijk zijn, niemand wil dat zijn gestroomlijnde telefoon verandert in een lomp en dik monster. Dus, met een zekere nieuwsgierigheid en een vleugje angst begon ik aan deze test. Ik verwachtte een hoesje dat misschien iets inboette aan elegantie, maar dat toch de essentie van de slanke vorm van de telefoon zou behouden.

Eenmaal in de hand voelde het hoesje verrassend licht en dun aan. Het was alsof ik bijna vergat dat er iets om mijn iPhone 12 Pro heen zat. Geen onhandige toevoegingen of onnodig volume, alleen een subtiele bescherming die mijn telefoon ongetwijfeld zou waarderen. Ik was opgelucht te ontdekken dat het hoesje inderdaad de slanke vorm van de telefoon behield en de elegante uitstraling van het apparaat niet aan tastte. Mission accomplished, zou ik zeggen.

Toen kwam het moment van de waarheid, de ultieme test. Ik liet de telefoon per ongeluk – of laten we zeggen, expres – van een hoogte van 3 meter vallen. Mijn hart klopte in mijn keel terwijl ik toekeek hoe de telefoon met een resolute klap op de grond terechtkwam. Maar tot mijn verbazing, en enorme opluchting, was er geen enkel teken van schade aan de telefoon. Het hoesje had zijn taak volbracht door de klap op te vangen en de telefoon veilig en ongedeerd te houden. Het was alsof het hoesje een geheim schild was dat mijn telefoon beschermde tegen alle mogelijke gevaren die het dagelijks leven met zich meebrengt.

Dus daar heb je het. Het slanke telefoonhoesje van de Military Grade iPhone 12 Pro slaagde met vlag en wimpel voor de test. Het behoudt de slanke vorm van de telefoon zonder enige nadelige gevolgen en biedt tegelijkertijd een uitstekende bescherming tegen vallen en stoten. Nu kan ik met een gerust hart mijn telefoon meenemen op avontuur, wetende dat hij veilig en beschermd is, zonder zijn kenmerkende elegantie te verliezen.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Bescherm je iPhone tegen water!

Het militaire rang iPhone 12 Pro telefoonhoesje is niet alleen ontworpen om extreme valbescherming te bieden, maar het biedt ook een extra laag bescherming tegen water en vocht. Bij het testen van de waterafstotendheid van dit telefoonhoesje, werd ik overdonderd door de resultaten. Ik dompelde het hoesje onder in een bak met water, terwijl de iPhone 12 Pro veilig erin was geplaatst. Het verbaasde me hoe het hoesje standhield tegen de druk en het water niet naar binnen liet lekken. Zelfs na enkele minuten ondergedompeld te zijn geweest, was de iPhone droog en onaangetast. Dit maakte me ervan overtuigd dat dit hoesje inderdaad een betrouwbare bescherming biedt tegen water en vocht.

Het is niet alleen het hoogwaardige TPU-materiaal dat bijdraagt aan de waterafstotendheid van dit telefoonhoesje, maar ook de speciale Air Cushion technologie speelt een rol. Deze technologie zorgt ervoor dat bij een val van 3 meter hoogte, de schokken maximaal worden geabsorbeerd en verdeeld over het gehele hoesje. Dit betekent niet alleen dat je iPhone beschermd is tegen valschade, maar ook tegen eventuele waterschade die zou kunnen optreden bij een harde val in een waterrijke omgeving. Het is geruststellend om te weten dat dit telefoonhoesje niet alleen bestand is tegen vallen, maar ook tegen de gevaren van water en vocht.

Naast de uitstekende bescherming tegen water en vocht, biedt het telefoonhoesje ook integratie met de nieuwste Apple MagSafe technologie. De geïntegreerde ring magneten houden de MagSafe oplader perfect op zijn plek, wat betekent dat je je iPhone draadloos kunt opladen zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Dit is niet alleen handig, maar het zorgt er ook voor dat de waterafstotendheid van het hoesje behouden blijft. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het oplaadproces de bescherming tegen water en vocht in gevaar brengt. Met dit telefoonhoesje kan je dus zorgeloos genieten van de nieuwste technologieën en je iPhone beschermen tegen alle risico’s die water en vocht met zich meebrengen.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Pasvorm perfectioneert bescherming voor iPhone

De pasvorm van het telefoonhoesje op de Military Grade iPhone 12 Pro is werkelijk verbluffend. Het hoesje sluit naadloos aan op de contouren van de telefoon, alsof het speciaal voor dit toestel gemaakt is. Het TPU-materiaal is buigbaar maar ontzettend stevig, waardoor het hoesje een solide bescherming biedt. Zelfs bij een valhoogte van 3 meter blijft de telefoon goed beschermd en wordt de impact op een verbluffende manier geabsorbeerd. Je kunt je iPhone met vol vertrouwen in je tas stoppen, wetende dat het hoesje de nodige bescherming biedt.

Daarnaast is het telefoonhoesje uitgerust met geïntegreerde MagSafe-technologie, waardoor je eenvoudig gebruik kunt maken van de nieuwste Apple-accessoires. De ringmagneten zorgen ervoor dat de MagSafe-oplader perfect op zijn plek blijft zitten, wat een handige toevoeging is voor draadloos opladen. Bovendien zijn alle belangrijke functies van de iPhone 12 Pro toegankelijk dankzij de strategisch geplaatste uitsparingen in het hoesje. Je kunt nog steeds moeiteloos de knoppen bedienen en alle poorten en knoppen zijn gemakkelijk toegankelijk.

Deze transparante iPhone 12 Pro-hoes van CoverMore biedt niet alleen een goede bescherming, maar ook een stijlvolle uitstraling. Het kristalheldere ontwerp laat de schoonheid van de telefoon doorschijnen, terwijl de verhoogde randen een extra bescherming bieden tegen krassen op het scherm. Bovendien zorgt de hoogwaardige zachte siliconen voor een perfecte grip, waardoor het hoesje minder snel uit je hand zal glijden. Al met al is de pasvorm van dit telefoonhoesje ongeëvenaard en zorgt het voor een stevige bescherming van je iPhone 12 Pro.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Stijlvol, trendy en functioneel.

Als het gaat om stijlvolheid en trendiness, slaat de Military Grade iPhone 12 Pro telefoonhoesje zeker een goed figuur. Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat het uiterlijk van de telefoon niet wordt verdoezeld, waardoor de strakke lijnen en het hoogwaardige design van de iPhone 12 Pro volledig tot hun recht komen. Het hoesje voegt een vleugje verfijning toe aan het uiterlijk van de telefoon en laat zien dat je oog hebt voor detail en kwaliteit.

Het gebruik van hoogwaardig polyurethaan materiaal geeft het telefoonhoesje een luxueuze uitstraling en een perfecte grip. Het voelt comfortabel aan in de hand en geeft een gevoel van zelfverzekerdheid bij het hanteren van je iPhone 12 Pro. Daarnaast is het hoesje voorzien van versterkte randen met air cushion technology, waardoor je telefoon beschermd blijft tegen schokken en stoten. Dit zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar geeft ook een stoere en robuuste uitstraling aan het geheel.

Met de geïntegreerde MagSafe-technologie heeft dit telefoonhoesje ook nog eens een functionele en moderne twist. De magneten in de hoesjes matchen perfect met je iPhone 12 Pro, waardoor je smartphone direct op zijn plaats blijft zitten. Bovendien kun je je telefoon draadloos opladen met de MagSafe-oplader zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Dit gemak en de naadloze integratie van technologie in het design maken dit telefoonhoesje niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en innovatief.

Al met al is het telefoonhoesje van Military Grade niet alleen een betrouwbare bescherming voor je iPhone 12 Pro, maar voegt het ook zeker iets toe aan het uiterlijk van de telefoon. De stijlvolle en trendy uitstraling in combinatie met de functionele MagSafe-technologie maken dit hoesje een must-have accessoire voor de modebewuste iPhone-gebruiker. Of je nu gaat voor een subtiel en strak uiterlijk of juist wilt pronken met de moderne technologie, dit telefoonhoesje heeft het allemaal. Het is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Stijlvolheid-zijaanzicht2
.

Functionaliteit

Multifunctioneel telefoonhoesje met stijl.

Het militaire iPhone 12 Pro hoesje is uitgerust met diverse extra functies, waaronder een standaard, kaarthouder en magneetsluiting. Bij het testen van deze functionaliteiten bleek dat ze allemaal goed functioneerden en handig waren in het dagelijks gebruik.

De standaard van het telefoonhoesje maakt het mogelijk om je iPhone 12 Pro eenvoudig rechtop te plaatsen, zodat je gemakkelijk kunt genieten van multimedia-inhoud zoals video’s en videochats. Het mechanisme van de standaard is stevig en betrouwbaar, waardoor je iPhone veilig blijft staan. Dit is vooral handig als je je telefoon wilt gebruiken tijdens het koken of wanneer je je handen vol hebt en geen oppervlak hebt om je telefoon tegenaan te zetten.

De kaarthouder in het hoesje biedt een handige oplossing voor het meenemen van je identiteitskaart, creditcards of contant geld. De kaarthouder heeft voldoende ruimte om meerdere kaarten op te bergen en is goed bevestigd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je kaarten eruit vallen of verloren raken. Dit is vooral handig voor mensen die graag licht willen reizen en niet altijd een portemonnee bij zich willen hebben.

De magneetsluiting van het telefoonhoesje zorgt voor een veilige en gemakkelijke manier om je iPhone te beschermen. De magneet is sterk genoeg om het hoesje stevig gesloten te houden, maar ook gemakkelijk te openen wanneer je je telefoon wilt gebruiken. Deze functie voegt niet alleen extra bescherming toe, maar geeft het hoesje ook een premium uitstraling. Het is handig voor situaties waarin je je telefoon snel wilt kunnen pakken, zoals wanneer je een oproep ontvangt of een belangrijk bericht binnenkomt.

Al met al presteert het militaire iPhone 12 Pro hoesje goed op het gebied van extra functies als een standaard, kaarthouder en magneetsluiting. Deze functionele toevoegingen maken het hoesje niet alleen handig in het gebruik, maar voegen ook een stukje gemak en luxe toe aan je iPhone-ervaring. Of je nu een video wilt bekijken, je kaarten veilig wilt opbergen of je telefoon snel wilt kunnen gebruiken, dit hoesje heeft alles wat je nodig hebt.

Functionaliteit-sfeerfoto2
.

Military Grade iPhone 12 Pro kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit telefoonhoesje, met zijn stevige standaard en handige kaarthouder, is een ware aanrader voor degenen die hun iPhone zonder moeite willen gebruiken. Het biedt niet alleen bescherming, maar ook ruimte voor creditcards en contant geld, waardoor een aparte portemonnee overbodig wordt. Bovendien zorgt de magneetsluiting ervoor dat je iPhone veilig blijft, waardoor ongewenste ongelukjes worden voorkomen. Kortom, deze indrukwekkende Military Grade telefoonhoesje maakt het gebruik van je iPhone 12 Pro nog gemakkelijker en efficiënter.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo