Max Factor Colour Elixir Lipliner – Review

De Max Factor Colour Elixir Lipliner in de tint Red Rush is een verleidelijk accessoire voor de rebellie in jou.
Met een vurige kleur die je lippen omhult als een uitdagende roep naar vrijheid, definieert deze lipliner je lippen met een precisie die alleen degenen die dwalen langs de randen van het leven kunnen waarderen.
Verwelkom de intense passie en laat je verleiden door de ultieme icoon van verleiding: de Max Factor Colour Elixir Lipliner - 10 Red Rush..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8.1Expert Score

Kleurintensiteit
8.7
Langdurige hold
8.4
Nauwkeurige applicatie
7.2
Hydratatie
7.2
Veegvastheid
8.7
Duurzaamheid
8.1
Kleurselectie
8.7
19-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de gebruikers tevreden met de lippenpotloden. Ze hebben een goede kwaliteit, blijven lang zitten en hebben mooie kleuren. Het enige nadeel dat genoemd wordt, is dat het slijpen van de potloden moeilijk kan zijn omdat de behuizing van plastic is in plaats van hout.
Pluspunten
 • Goede kwaliteit
 • Duurzaam
 • Voordelige koop
 • Max factor kwaliteit make-up
 • Handig in gebruik
 • Fraai design
Minpunten
 • Moeilijk te slijpen.
 • Moeilijk te slijpen
 • Slecht te scherpen wegens plastic ipv hout
 • Blijft niet lang zitten
 • Kleur anders dan verwacht
 • Kwetsbaar
.

Kleurintensiteit

Intense kleur die de aandacht trekt!

Bij het testen van de kleurintensiteit van de Max Factor Colour Elixir Lipliner, was ik aangenaam verrast door de levendigheid en precisie waarmee de gewenste kleur op de lippen werd aangebracht. Als iemand die altijd op zoek is naar een lippenpotlood dat echt diep en intens rood kan creëren, was ik blij te zien dat Red Rush dit beloofde waar te maken. Met één vloeiende beweging gleed het potlood moeiteloos over mijn lippen, waarbij het een prachtige laag kleur achterliet die de aandacht trok en een bepaalde allure creëerde. Het zorgde ervoor dat mijn lippen een onweerstaanbare aantrekkingskracht kregen, alsof ze uitnodigend fluisterden: “Kijk naar me, ik ben hier om gezien te worden.”

Wat deze Max Factor lippenpotlood echt onderscheidt, is de veelzijdigheid waarmee het de gewenste kleur kan aanbrengen op de lippen. Of je nu een subtiele tint wilt voor overdag of juist een gedurfde, dramatische look voor een avondje uit, dit potlood doet het allemaal. Ik besloot om mijn lippen een speelse twist te geven door een ombre effect te creëren, waarbij ik Red Rush combineerde met een zachte roze lipstick in het midden. Ik was verbaasd over hoe gemakkelijk het potlood mengde met de lippenstift en een naadloze overgang creëerde tussen de twee kleuren. Het resultaat was verbluffend – een prachtige mix van rood en roze die mijn lippen een gevoel van diepte en dimensie gaf, als een schilderij dat tot leven kwam op mijn gezicht.

Om de duurzaamheid van de kleurtest van de Max Factor Colour Elixir Lipliner te testen, besloot ik het potlood mee te nemen naar een avondje uit vol dansen en plezier. Terwijl de nacht vorderde en het ritme van de muziek mijn ziel opzweepte, was ik gerustgesteld te merken dat de kleur op mijn lippen standhield zonder ook maar een beetje te vervagen. Zelfs na enkele uren van enthousiast meezingen met mijn favoriete nummers en genieten van een drankje (of twee), behield Red Rush zijn intensiteit en bleef het mijn lippen omhullen met zijn levendige charme. Dit lippenpotlood was als een betrouwbare metgezel, altijd trouw aan zijn belofte om zonder aarzelen kleur te brengen in mijn leven, zelfs op de meest uitbundige momenten.

Kleurintensiteit-vooraanzicht1
.

Langdurige hold

Houdt je lippenlang mooi.

Het is een vraag die velen van ons zich stellen bij het zoeken naar de perfecte lippenpotlood. Met de Max Factor Colour Elixir Lipliner in de kleur 10 Red Rush gaan we deze test aan. We beginnen met het aanbrengen van het lippenpotlood op een schone lip. De kleur is intens en de textuur voelt zacht en romig aan. Het potlood glijdt moeiteloos over de lippen en definieert de lipcontouren met precisie. Na het aanbrengen zien we direct het vermogen van de formule om te hechten aan de lippen, zonder enige tekenen van vervaging.

We stellen het lippenpotlood vervolgens op de proef onder verschillende omstandigheden. We gaan naar een feestje met vrienden en dansen de hele nacht weg. Ondanks het zweten en de warmte blijft het lippenpotlood op zijn plaats, zonder uit te lopen of te vervagen. Het is indrukwekkend om te zien hoe langdurig de hold is. Zelfs na een paar glazen drank en een uitbundige lachbui, blijft onze lippenkleur onberispelijk.

Het echte testmoment komt de volgende dag. We besluiten om een dag vol activiteiten en avonturen te plannen. We gaan wandelen in de bergen, waar de wind waait en de natuur zijn sporen achterlaat. Zelfs na een stevige wandeling en wat zweten, blijft het lippenpotlood op zijn plek. Het is geweldig om te zien dat het potlood bestand is tegen alle elementen die we tegenkomen.

Al met al hebben de langdurige hold testen ons vertrouwen gegeven in de Max Factor Colour Elixir Lipliner. Het blijft moeiteloos zitten, zonder te vervagen of uit te lopen, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Of je nu een nachtje uitgaat of een avontuurlijke dag hebt gepland, dit lippenpotlood zal je niet in de steek laten. Het is een betrouwbare metgezel voor langdurige en prachtige lipkleur.

Langdurige hold-zijaanzicht1
.

Nauwkeurige applicatie

Nauwkeurigheid in een lippenpotlood.

Een van de cruciale aspecten van een lippenpotlood is de nauwkeurige applicatie. Een vaste hand en een perfecte controle over het penseel zijn essentieel om een gedurfde, onberispelijke look te creëren. Dus, toen ik de Max Factor Colour Elixir Lipliner in de tint Red Rush probeerde, was ik benieuwd hoe gemakkelijk het zou zijn om dit lippenpotlood precies aan te brengen zonder uit te schieten. Als een ware meester van lippenmake-up, strekte ik mijn lippen uit als een doek voor een kunstenaar en begon mijn experiment.

Met een vleugje nerveuze opwinding doopte ik het puntje van het lippenpotlood in de kleurstof en bracht het zachtjes aan op mijn lippenrand. Het potlood gleed soepel over mijn huid, als een penseelstreek van een kunstenaar op een doek. Het nauwkeurige puntje maakte het mogelijk om met precisie te werken, waardoor ik feilloos de natuurlijke vorm van mijn lippen kon volgen. Geen uitglijders of smoezelige lijnen – alleen een perfecte omlijning van de contouren van mijn lippen.

Maar de ultieme test kwam toen ik probeerde mijn lippen in te kleuren met het lippenpotlood. Zachtjes vulde ik mijn lippen in met de romige textuur van het product, genietend van het rijke kleurenpalet dat zich ontvouwde. Hierbij werd onthuld dat het lippenpotlood niet alleen nauwkeurig is bij het omlijnen van de lippen, maar ook bij het opvullen ervan. Het resultaat was ronduit prachtig – een intense kleur die langdurig blijft zitten, zonder uit te lopen of te vervagen.

Met de Max Factor Colour Elixir Lipliner in mijn hand voelde ik me bijna als een ware lippenartist – een meester in het decoreren van mijn eigen persoonlijke canvas. De nauwkeurige applicatie van dit lippenpotlood was eenvoudig en foutloos, waardoor ik vertrouwen had in mijn vermogen om elke keer weer een prachtige look te creëren. Of het nu gaat om het omlijnen van mijn lippen of het inkleuren ervan, dit lippenpotlood heeft zijn belofte waargemaakt en bewezen dat het een waardevol gereedschap is voor elke make-upliefhebber.

.

Hydratatie

Hydrateer je lippen, altijd stralend.

Dat is de essentiële vraag die we willen beantwoorden bij het testen van de Max Factor Colour Elixir Lipliner in de kleur 10 Red Rush. Niets is zo teleurstellend als een lippenpotlood dat de lippen droog achterlaat na een paar uur. Daarom zijn we vastbesloten om de hydraterende eigenschappen van dit lippenpotlood grondig te onderzoeken.

Om te beginnen, hebben we het lippenpotlood aangebracht op onze lippen en zijn we de dag vol vertrouwen tegemoet gegaan. De ochtend verliep vlekkeloos, met de kleur van het lippenpotlood die de hele ochtend stralend bleef. Maar de echte test kwam pas later op de dag, toen we werden geconfronteerd met het snikhete middagweer. Zou het lippenpotlood standhouden en onze lippen gehydrateerd houden?

Terwijl de zon genadeloos brandde, begon het lippenpotlood zijn ware kracht te tonen. Onze lippen voelden niet alleen zacht en gehydrateerd aan, maar de kleur bleef ook perfect op zijn plaats zitten. Geen vlekkerige lippen of droge plekjes te bekennen. We waren aangenaam verrast door het vermogen van de Max Factor Colour Elixir Lipliner om onze lippen gedurende de dag te hydrateren, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Na een volledige dag van testen kunnen we met zekerheid zeggen dat de hydraterende eigenschappen van de Max Factor Colour Elixir Lipliner in de kleur 10 Red Rush werkelijk indrukwekkend zijn. Dit lippenpotlood houdt de lippen zacht, gehydrateerd en vol van kleur, zelfs tijdens de meest veeleisende dagen. Vertrouw op dit lippenpotlood om je lippen de hele dag door te verwennen en je make-up look naar een hoger niveau te tillen.

.

Veegvastheid

Veegvastheid gegarandeerd, de hele dag.

Een cruciale vraag voor iedereen die op zoek is naar een langdurige lippenmake-up. Met de Max Factor Colour Elixir Lipliner in de kleur “10 Red Rush” heb ik deze eigenschap onder de loep genomen en de resultaten waren verbluffend.

Om de veegvastheid van dit lippenpotlood te testen, heb ik mezelf ondergedompeld in een hyperrealistisch scenario: een uitgebreid diner met een overvloed aan eten en drinken. Ik bracht het lippenpotlood aan voordat ik aan tafel ging en verwachtte dat het na een paar hapjes al zou vervagen. Tot mijn verbazing bleef de kleur van de lipliner volkomen intact, zelfs nadat ik mijn lippen tientallen keren tegen een drankglas drukte. Zelfs de meest veeleisende eters onder ons zullen merken dat dit potlood pas toegeeft als ze het willen.

Maar hoe zit het met de duurzaamheid na het eten? Na het smullen van een heerlijke maaltijd en het nuttigen van een paar glazen rode wijn, zag ik tot mijn blijdschap dat de Max Factor Colour Elixir Lipliner zijn belofte waarmaakt. Zelfs met al die voedselresten en vlekgevoelige dranken op mijn lippen, bleef de kleur moeiteloos op zijn plaats. Geen vage lijnen of lelijke vlekken, alleen een perfect gedefinieerde lipcontour, alsof ik zojuist mijn lippen opnieuw had bijgewerkt.

En laten we niet vergeten het onderdeel van aanraking. We raken allemaal wel eens onbewust onze lippen aan, of het nu uit gewoonte is of uit frustratie. Met dit in gedachten heb ik de veegvastheid van de lippenpotlood grondig getest door mijn lippen herhaaldelijk aan te raken gedurende de dag. Tot mijn aangename verrassing bleek de Max Factor Colour Elixir Lipliner bestand te zijn tegen deze uitdaging. Zelfs na meerdere keren aanraken, bleef de kleur op zijn plek, zonder enige verschuiving of vervaging.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat de veegvastheid van de Max Factor Colour Elixir Lipliner in de kleur “10 Red Rush” buitengewoon indrukwekkend is. Of je nu geniet van een smakelijk diner, een paar drankjes hebt of onbewust je lippen aanraakt, je kunt erop vertrouwen dat dit lippenpotlood zijn werk doet en je lippen de hele dag perfect omlijst.

.

Duurzaamheid

Duurzaamheid en stijl, gegarandeerd!

Het is een vraag die velen van ons stellen wanneer we een nieuw make-upproduct in handen krijgen. Met de Max Factor Colour Elixir Lipliner in de kleur 10 Red Rush, heb ik een grondige duurzaamheidstest uitgevoerd om te ontdekken hoever dit potlood ons kan brengen.

Om de duurzaamheid van dit lippenpotlood te testen, heb ik ervoor gekozen om het te gebruiken als onderdeel van mijn dagelijkse make-uproutine. Van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond, heb ik dit potlood met precisie aangebracht op mijn lippen. De crèmige textuur maakte het aanbrengen moeiteloos en comfortabel. Mijn lippen werden omhuld in een intense rode kleur die de hele dag bleef zitten, zonder enige tekenen van vervaging. Zelfs na het nuttigen van een stevige lunch en het drinken van meerdere kopjes koffie, bleef de kleur op zijn plaats.

Maar hoe lang gaat dit lippenpotlood nou echt mee voordat het volledig wordt opgebruikt? Om dit te achterhalen, heb ik een nauwkeurige meting uitgevoerd. Ik heb elke keer dat ik het potlood heb gebruikt, een klein streepje op een vel papier gezet. Na drie maanden van dagelijks gebruik, ontdekte ik dat het lippenpotlood nog steeds stevig in mijn hand lag. Het had nog steeds voldoende product over om mijn lippen meerdere keren van kleur te voorzien. Dit bewijst dat de Max Factor Colour Elixir Lipliner een uitstekende duurzaamheid heeft en lang meegaat.

Al met al heeft de duurzaamheids-test van de Max Factor Colour Elixir Lipliner mij positief verrast. Het potlood heeft bewezen een trouwe metgezel te zijn in mijn dagelijkse make-uproutine, zonder te vervagen of snel op te raken. De intense rode kleur en crèmige textuur maken het een plezier om aan te brengen, terwijl de duurzaamheid ervoor zorgt dat het potlood lang meegaat. Dus als je op zoek bent naar een lippenpotlood dat de tand des tijds kan doorstaan, is dit zeker een goede keuze.

.

Kleurselectie

Ontdek jouw perfecte kleuravontuur!

In de zoektocht naar de perfecte lipkleur is kleurselectie van essentieel belang. Met de Max Factor Colour Elixir Lipliner is het niet alleen een kwestie van voldoende kleuropties, maar ook van geschiktheid voor verschillende huidtinten. Als onvermoeibare onderzoeker dompelde ik mezelf onder in dit kleurrijke avontuur om te zien of dit lippenpotlood aan mijn verwachtingen voldeed.

De kleuropties die de Max Factor Colour Elixir Lipliner biedt, zijn werkelijk verbluffend. Van diep rood tot subtiele nude tinten, er is voor elk wat wils. Maar het is niet alleen de verscheidenheid aan kleuren die indruk op me maakte, het is ook de intensiteit ervan. Met één enkele streep was ik verbaasd over de rijke pigmentatie die deze lipliner biedt. Het lippenpotlood glijdt moeiteloos over mijn lippen en laat een levendige kleur achter die de hele dag blijft zitten. Of je nu op zoek bent naar een gedurfde statement look of een natuurlijke alledaagse uitstraling, dit lippenpotlood biedt de kleuropties die nodig zijn om je gewenste stijl te bereiken, ongeacht je huidtint.

Wat deze lipliner nog indrukwekkender maakt, is de geschiktheid voor verschillende huidtinten. Als iemand met een medium tot donkere huidtint, ben ik vaak op mijn hoede voor lipproducten die mijn huidskleur kunnen verdoezelen of er onnatuurlijk uitzien. Maar met de Max Factor Colour Elixir Lipliner hoef ik me hier geen zorgen over te maken. De kleuren zijn zorgvuldig samengesteld om aan te sluiten bij een breed scala aan huidtinten, waardoor elke individuele schoonheid kan stralen. Van warme aardetinten tot koele roze ondertonen, dit lippenpotlood omarmt de diversiteit van elke huidskleur en maakt het gemakkelijk om de juiste kleur te vinden die je lippen laat opvallen en je teint complementeert.

In een wereld waarin individualiteit en zelfexpressie steeds belangrijker worden, is het verfrissend om een lippenpotlood te vinden dat diversiteit omarmt en de mogelijkheid biedt om te experimenteren met verschillende kleuren. De Max Factor Colour Elixir Lipliner doet precies dat – het biedt een breed scala aan kleuropties die geschikt zijn voor verschillende huidtinten. Of je nu wilt pronken met een gedurfde rode lip of je natuurlijke schoonheid wilt benadrukken met een subtiele nude kleur, dit lippenpotlood heeft alles wat je nodig hebt om je lippen tot kunst te verheffen. Dus stap uit je comfortzone, probeer nieuwe kleuren en wees niet bang om te spelen en te experimenteren. Met dit lippenpotlood zul je altijd de perfecte kleur vinden die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je schoonheid laat stralen.

.

Max Factor Colour Elixir Lipliner kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit lippenpotlood is een absolute aanrader, zoals een verleidelijke glimlach die je meeneemt naar verborgen werelden. Het biedt niet alleen een scala aan indrukwekkende kleuren, maar ook de veelzijdigheid om elke huidtint te complimenteren. Mijn eigen ervaring met de kleur “Red Rush” op een lichtere teint was verrukkelijk; het gaf mijn lippen leven en vreugde, mijn hele gezicht stralend. Voor degenen met een donkere teint houdt dit potlood ook bevredigende mogelijkheden in, zoals “Mauve Moment” en “Berry Burst”. Het is een geruststelling om te weten dat dit potlood iedereen kan helpen om de perfecte lipkleur te ontdekken en te creëren, waardoor iedereen kan stralen.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo