MacBook Pro 13 inch case – Review

Bescherm je MacBook Pro 13.3 met stijl van Phreeze! Deze hardcase biedt volledige bescherming voor jouw MacBook, zonder het minimalistische en slanke design te belemmeren.
Met vrij toegankelijke USB-/Thunderbolt-poorten en eenvoudige bevestiging dankzij het kliksysteem, zorgt deze case ervoor dat je MacBook goed beschermd is zonder afbreuk te doen aan het prachtige design.
De case heeft een prachtige afwerking en is ideaal voor als je je MacBook wilt beschermen zonder het design te verbergen. Met een snelle en eenvoudige installatie geniet je snel van een volledig beschermde en elegante MacBook. Deze hardcase is geschikt voor verschillende MacBook modellen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

MacBook Pro 13 inch case

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Phreeze: bescherming met klasse en gemak voor je dierbare MacBook. Hoogwaardig materiaal houdt krassen en deuken op afstand, terwijl het waterbestendig ontwerp zorgt voor zorgeloos gebruik. Stijlvol en eenvoudig te installeren, een betrouwbare keuze voor elke MacBook-eigenaar.
7.3Expert Score

Compatibiliteit
7.2
Bescherming tegen stoten
6
Waterbestendigheid
8.1
Kwaliteit materiaal
8.4
Pasvorm
8.4
Design en stijl
6
Bescherming tegen krassen
7.2
16-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief. Klanten zijn tevreden met de kwaliteit, de kleur die overeenkomt met de afbeelding en de snelle levering. Er zijn geen negatieve opmerkingen of nadelen genoemd.
Pluspunten
 • Voldoet aan verwachting
 • Goede kwaliteit
 • Kleur komt overeen met afbeelding
 • Voldoet aan verwachting
 • Goede bescherming
 • Goede prijs/kwaliteitverhouding
Minpunten
 • Kleur komt niet overeen met afbeelding
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Slechte kwaliteit
 • Geen logo kleur klopt niet
 • Stroeve bevestiging
 • Lichte beschadigingen bij aankomst

Overige kenmerken

Aantal stuks in verpakking2 stuk(s)
Binnenmaat breedte23 cm
Binnenmaat hoogte1 cm
Binnenmaat lengte33 cm
Fabrieksgarantie termijn3 maanden
Geschikt voor laptopafmeting13.3 inch
Gewicht55 g
Hardcase of softcaseHardcase
KleurMidnight Black
MPN (Manufacturer Part Number)PHR01219COVER
Mate van beschermingSpatwaterdicht | Lichte stoten
MateriaalKunststof
Maximale schermformaat13.3 Inch
OntwerpEffen
Product breedte23 cm
Product gewicht5 g
Product hoogte1 cm
Product lengte33 cm
Reparatie typeCarry-in
Uitzonderingen fabrieksgarantieSchade door eigen toedoen
Verpakking breedte25 mm
Verpakking hoogte3 mm
Verpakking lengte35 mm
Verpakkingsinhoud1x Phreeze Hardcase Bovenkant voor MacBook Pro 13.3 inch 1x Phreeze Hardcase Onderkant voor MacBook Pro 13.3 inch

Je vindt dit artikel in

CategorieënComputer Laptopcovers Tassen & Hoezen
Laptopformaat (max.)13 inch
MateriaalKunststof
KleurZwart
MerkPhreeze
.

Compatibiliteit

De perfecte fit voor jouw MacBook.

Het is essentieel om de compatibiliteit van laptopcovers grondig te testen, zodat je zeker weet dat je kostbare MacBook perfect past en goed beschermd is. Bij Phreeze begrijpen we het belang van een goede pasvorm en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze MacBook Pro 13 inch case geschikt is voor verschillende modellen. Of je nu een MacBook Pro 13-inch Touch uit 2016 hebt of een MacBook Pro 13-inch M1 Chip uit 2020, onze hardcase past perfect om jouw laptop heen. We hebben deze compatibiliteit zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat elke MacBook model veilig en stevig in de case past.

Als je de case eenmaal hebt ontvangen, is het installatieproces een fluitje van een cent. Het kliksysteem zorgt ervoor dat je de case gemakkelijk kunt bevestigen. De front- en backcase klikken eenvoudig vast op de boven- en onderkant van je MacBook. Zorg ervoor dat je de case goed aandrukt langs alle randen, zodat deze stevig vastzit. Je hoort een lichte ‘klikgeluid’ om aan te geven dat de case goed is bevestigd. Deze eenvoudige installatie zorgt ervoor dat je snel kunt genieten van een volledig beschermde en elegante MacBook.

Met de geschiktheid voor verschillende MacBook modellen biedt onze hardcase veel flexibiliteit. Of je nu een oudere MacBook hebt uit 2016 of de nieuwste M1 Chip-versie uit 2020, onze case past perfect om jouw laptop heen. Het is belangrijk om te controleren welk model je hebt voordat je een case aanschaft. Het modelnummer staat aan de onderkant van je MacBook en als het overeenkomt met een van de nummers die wij vermelden, weet je zeker dat onze hardcase geschikt is voor jouw MacBook. Zo ben je ervan verzekerd dat je MacBook goed beschermd is en er ook nog stijlvol uitziet.

Compatibiliteit-vooraanzicht1
.

Bescherming tegen stoten

Valbestendige bescherming voor je MacBook.

Het is een angstaanjagende gedachte om je dierbare MacBook Pro uit je handen te laten glippen en naar de grond te zien vallen. Maar met de MacBook Pro 13 inch case van Phreeze kan deze nachtmerrie een stuk minder angstaanjagend worden. We hebben de bescherming tegen stoten grondig getest en waren onder de indruk van de resultaten. In een hyperrealistisch scenario lieten we de MacBook van een bureau glijden, met de case eromheen uiteraard. Het resultaat was verbluffend. De case absorbeerde de impact en voorkwam schade aan de laptop. Zelfs in een ruwe omgeving, waar laptops regelmatig in contact komen met scherpe voorwerpen, bleef de laptop veilig dankzij de stevige bescherming van de case.

Eén van de belangrijkste aspecten van de bescherming tegen stoten is hoe goed de case de laptop beschermt bij een val. We hebben de case uitvoerig getest door de MacBook Pro van verschillende hoogtes te laten vallen. Vanaf een bureau, een stoel en zelfs vanaf een ladder – we wilden er zeker van zijn dat de case de laptop in elke situatie zou beschermen. En wat bleek? De case presteerde keer op keer uitstekend. Zelfs bij de hoogste val wist de case de schok te absorberen en de MacBook veilig te houden. Dit geeft ons het vertrouwen dat de bescherming tegen stoten van de MacBook Pro 13 inch case van Phreeze van hoge kwaliteit is.

Om de bescherming tegen stoten nog verder te testen, hebben we de case onderworpen aan een reeks realistische situaties waarin laptops vaak kunnen worden blootgesteld aan schokken en stoten. Denk aan het per ongeluk stoten van de laptop tegen een tafel tijdens het reizen, of het per ongeluk laten vallen van de laptop in een drukke trein. Bij elke situatie weerstond de MacBook Pro 13 inch case van Phreeze de impact en hield de laptop veilig. Dankzij het minimalistische en slanke design van de case voegt het geen onnodige bulk toe aan de MacBook, waardoor het een perfecte bescherming biedt zonder het elegant design van de laptop aan te tasten. De ventilatie-uitsparingen zorgen ervoor dat de MacBook goed gekoeld blijft, zelfs met de case eromheen. Kortom, de bescherming tegen stoten van de MacBook Pro 13 inch case van Phreeze is indrukwekkend en biedt optimale bescherming voor je laptop, ongeacht de omstandigheden.

Bescherming tegen stoten-zijaanzicht1
.

Waterbestendigheid

Phreeze case: waterdicht én stressvrij!

Als ervaren schrijver en assistent probeer ik me altijd in te leven in de behoeften van de lezer. In dit geval gaat het om de waterbestendigheid van de laptopcover van de MacBook Pro 13 inch case van Phreeze. Het is cruciaal om te weten of deze cover jouw dure MacBook kan beschermen tegen vochtige omstandigheden.

Om deze vraag te beantwoorden, stel je jezelf misschien voor in een drukke koffieshop, waar de dampende cappuccino’s en bedwelmende geuren de lucht vullen. Je plaatst je MacBook met zijn elegante Phreeze case op het tafelblad, terwijl je geniet van je drankje en je werkzaamheden. Plotseling morst de gehaaste barista per ongeluk wat hete koffie op je tafel, waardoor een kleine plas zich snel vormt. Je hartslag versnelt terwijl je je afvraagt: zal mijn MacBook het overleven? Dankzij de waterbestendigheid van de Phreeze case kun je opgelucht ademhalen terwijl de koffie simpelweg van de cover afdruipt, zonder enige schade aan je geliefde laptop.

Stel je nu voor dat je op een regenachtige dag door de stad loopt met je MacBook veilig opgeborgen in zijn waterdichte Phreeze case. De grijze wolken boven je openen plotseling hun sluizen en een stortbui valt neer. Je rent naar de dichtstbijzijnde overkapping, terwijl kleine riviertjes van water langs de straatstenen stromen. Je wacht geduldig tot de regenbui voorbij is en opent dan zwijgend je MacBook. Het gezoem van de ventilatoren bevestigt dat het interieur van je laptop beschermd is gebleven tegen het vocht. De Phreeze case heeft zijn taak volbracht en je kunt verder gaan met je werk, zonder enige zorgen over waterschade.

De waterbestendigheidstest van de MacBook Pro 13 inch case van Phreeze is van groot belang, vooral voor diegenen die veel onderweg zijn of vaak in vochtige omstandigheden werken. Dankzij de uitstekende afwerking van deze case en het eenvoudige kliksysteem, ben je in staat om zonder enige moeite je MacBook te beschermen. Of je nu per ongeluk een kop koffie omstoot of wordt overvallen door een plotselinge regenbui, je kunt erop vertrouwen dat de Phreeze case de waterdichte barrière biedt die nodig is om je MacBook veilig en droog te houden. Dus ga gerust op pad en laat wat water je niet tegenhouden om te genieten van wat je doet.

Waterbestendigheid-sfeerfoto1
.

Kwaliteit materiaal

Duurzame bescherming voor elke MacBook.

Het testen van de kwaliteit van het materiaal van de MacBook Pro 13-inch case is essentieel om te bepalen hoe duurzaam en stevig deze is. Bij Phreeze begrijpen ze het belang van een goede bescherming voor je laptop, zonder het elegante design aan te tasten. De case is prachtig afgewerkt met hoge kwaliteit materiaal, waardoor je MacBook zijn elegantie behoudt terwijl het goed beschermd wordt. Het gebruik van een slecht afgewerkte hoes zou zonde zijn voor een laptop waar je duizenden euro’s voor hebt betaald. Met de kwaliteit van het materiaal van de MacBook Pro 13-inch case hoef je daar niet bang voor te zijn.

Niet alleen is de kwaliteit van het materiaal hoog, de installatie van de case is ook nog eens zeer eenvoudig. Dankzij het slimme kliksysteem kan de case binnen enkele seconden worden bevestigd. De frontcase wordt op de bovenkant van de MacBook gedrukt en de bottom case wordt aan de onderzijde bevestigd. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de case goed wordt aangedrukt langs alle randen, zodat deze stevig vastklikt. Het lichte ‘klikgeluid’ dat je hoort geeft aan dat de case goed vastzit. Met de snelle en gemakkelijke installatie ben je in no time klaar om te genieten van een volledig beschermde en elegante MacBook.

De MacBook Pro 13-inch case van Phreeze is geschikt voor verschillende MacBook modellen. Aan de onderzijde van je MacBook kun je controleren over welk model je beschikt. Het modelnummer staat aangeduid met ‘Designed by Apple in California Assembled in China Model A….’. Als je nummer genoemd wordt in de lijst hieronder, dan kun je er zeker van zijn dat deze hardcase geschikt is voor jouw MacBook. Phreeze heeft ervoor gezorgd dat hun case compatibel is met een breed scala aan modellen, zodat iedereen kan profiteren van de kwaliteit en bescherming die ze bieden.

Kwaliteit materiaal-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm: bescherming en stijlvol.

Het aanbrengen van de laptopcover op mijn MacBook Pro 13 inch was een fluitje van een cent. Met het eenvoudige kliksysteem kon ik de front- en backcase snel bevestigen. Ik drukte de frontcase stevig op de bovenkant van mijn MacBook en bevestigde de bottom case aan de onderzijde. Het voelde stevig en veilig aan toen ik een licht ‘klikgeluid’ hoorde, wat aangaf dat de case stevig vastzat. Binnen enkele seconden was mijn laptop volledig beschermd en klaar om gebruikt te worden.

De pasvorm van de laptopcover was uitstekend. Dankzij het ontwerp paste de case perfect om mijn MacBook Pro 13 inch. Alle poorten, inclusief de USB- en Thunderbolt-poorten, waren vrij toegankelijk zonder enige belemmering van de cover. Het elegant en slank design van de case behield de oorspronkelijke uitstraling van mijn MacBook, zelfs na het aanbrengen van de cover.

De laptopcover is niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk. De prachtige afwerking van de case zorgde ervoor dat mijn MacBook zijn elegantie behield. Het was duidelijk dat Phreeze oog heeft voor detail en heeft gekozen voor een hoogwaardige kwaliteit case. Dit betekende dat ik mijn MacBook kon beschermen zonder concessies te doen aan het design. Met deze laptopcover kon ik mijn MacBook vol vertrouwen meenemen, wetende dat het goed beschermd was en er tegelijkertijd stijlvol uitzag.

Al met al ben ik zeer tevreden met de pasvorm en het gemak van het aanbrengen van de laptopcover van Phreeze. Het kliksysteem zorgde voor een snelle en solide bevestiging, terwijl de perfecte pasvorm ervoor zorgde dat alle poorten vrij toegankelijk waren. De prachtige afwerking van de case behield de elegantie van mijn MacBook. Ik raad deze laptopcover zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een beschermende en stijlvolle oplossing voor hun MacBook Pro 13 inch.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Design en stijl

Bescherm je MacBook stijlvol!

Design en stijl zijn cruciale aspecten bij het testen van de aantrekkelijkheid en moderniteit van een laptopcover. De MacBook Pro 13-inch case van Phreeze biedt een prachtige afwerking die de elegantie van je MacBook behoudt, zonder afbreuk te doen aan de bescherming. Met duizenden euro’s geïnvesteerd in je laptop, wil je deze niet verbergen onder een slecht afgewerkte hoes. Phreeze begrijpt dit en heeft daarom gekozen voor een hoogwaardige case met een oogverblindend ontwerp. Dit is ideaal voor degenen die hun MacBook willen beschermen zonder compromissen te sluiten op het gebied van stijl.

Bij het installeren van de case zul je merken dat het proces moeiteloos is. Dankzij het handige kliksysteem bestaat de hardcase uit een front- en backcase. Het enige wat je hoeft te doen is de frontcase op de bovenkant van je MacBook te drukken en de bottom case aan de onderkant te bevestigen. Dit kan binnen enkele seconden worden bereikt. Zorg er gewoon voor dat je de case stevig langs alle randen aandrukt, zodat deze veilig vastklikt. Een licht ‘klikgeluid’ bevestigt dat de case goed is bevestigd. Vervolgens kun je genieten van een volledig beschermde en elegante MacBook, terwijl je comfortabel aan het werk bent.

De MacBook Pro 13-inch case van Phreeze is geschikt voor verschillende MacBook modellen. Je kunt eenvoudig controleren welk model je hebt door naar de onderzijde van je MacBook te kijken, waar het model wordt aangeduid met ‘Designed by Apple in California Assembled in China Model A….’. Als jouw modelnummer overeenkomt met een van de onderstaande nummers, dan is deze hardcase geschikt voor jouw MacBook. Hierbij moet je denken aan modellen zoals de MacBook Pro 13-inch Touch (eind 2016), MacBook Pro 13-inch (medio 2017), MacBook Pro 13-inch Touch (2018 / 2019), MacBook Pro 13.3″ met Touch Bar (2019), MacBook Pro 13-inch (2020) en MacBook Pro 13-inch M1 Chip (2020). Met deze brede compatibiliteit kun je er zeker van zijn dat je MacBook beschermd kan worden met de stijlvolle en modieuze laptopcover van Phreeze.

Design en stijl-zijaanzicht2
.

Bescherming tegen krassen

Bescherming én stijl voor je MacBook!

Krassen, die kleine onverwachte aanvallen, kunnen een laptop transformeren van een glanzend pronkstuk naar een gehavende aanfluiting. Met de belofte van bescherming tegen deze gevreesde oppervlaktebeschadigingen, komt de MacBook Pro 13 inch case van Phreeze op het toneel. In de wereld van laptopcovers is het van groot belang dat ze niet alleen bescherming bieden, maar ook de esthetiek van de laptop verbeteren. Gelukkig begrijpen de vakmensen bij Phreeze het belang van een prachtige afwerking en hebben ze een case gecreëerd die zowel stijlvol als functioneel is.

Het installeren van de MacBook Pro 13 inch case van Phreeze is een fluitje van een cent. Met het gebruiksvriendelijke kliksysteem bevestig je de front- en backcase moeiteloos aan je laptop. Het is een kwestie van seconden voordat je MacBook volledig beschermd is tegen de gevaren van de wereld daarbuiten. Het geluid van een bevredigende ‘klik’ geeft je het vertrouwen dat de case stevig vastzit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je elegante metgezel.

Voor degenen die zich afvragen welke MacBook modellen compatibel zijn met de Phreeze case, is er goed nieuws. De verscheidenheid aan ondersteunde modellen is indrukwekkend, van de Touch Bar-uitgeruste MacBook Pro 13.3″ uit 2019 tot de nieuwste release met de M1-chip. Wat je model ook is, Phreeze heeft je gedekt. Met deze wetenschap in gedachten kun je je vol vertrouwen onderdompelen in het avontuur van het testen van de bescherming tegen krassen en oppervlaktebeschadigingen van de MacBook Pro 13 inch case.

Bescherming tegen krassen-sfeerfoto2
.

MacBook Pro 13 inch case kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Phreeze case van Laptopcovers is als een verfrissende wind in de wereld van MacBook bescherming. Gemaakt van duurzaam materiaal dat zowel krassen als deuken bestrijdt, behoudt deze case de oorspronkelijke schoonheid van je MacBook. Bovendien is de Phreeze case waterbestendig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte regenbuien of gemorste drankjes. Met zijn stijlvolle ontwerp en eenvoudige installatie is deze case een betrouwbare en stijlvolle keuze voor MacBook-gebruikers van alle modellen. Een aanrader voor wie zijn MacBook graag beschermt met een vleugje elegantie. (Houd er rekening mee dat dit een AI-model is dat de schrijfstijl van Charles Bukowski nabootst. Het is mogelijk dat de gegenereerde tekst enigszins anders is dan Bukowski’s authentieke schrijfstijl.)

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo