Luxe Book Case Huawei Mate – Review

Dit stijlvolle Huawei Mate 10 Lite hoesje is vervaardigd met het oog op bescherming. Gemaakt van hoogkwaliteits kunstleder en versterkt met een stevig plastic frame, biedt dit hoesje optimale bescherming voor je smartphone.
Met 3 kaarthouders kun je altijd je bankpasjes en identiteitskaart bij de hand houden. De flap is voorzien van kleine gaatjes, zodat je gemakkelijk kunt bellen terwijl de cover gesloten blijft.
En dankzij de solide magnetische sluiting, blijft alles netjes op zijn plek. Een must-have accessoire voor de Huawei Mate 10 Lite..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Luxe Book Case Huawei Mate

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Luxe Book Case Huawei Mate is een stijlvol en functioneel hoesje dat optimale bescherming biedt voor de Huawei Mate 10 Lite. Gemaakt van hoogwaardig kunstleder, dun van ontwerp en voorzien van handige functies, is het een uitstekende keuze voor gebruikers die hun telefoon willen beschermen met stijl.
8.1Expert Score

Bescherming
7.5
Materiaalkwaliteit
7.5
Slankheid
8.4
Waterafstotendheid
7.5
Pasvorm
8.4
Stijlvolheid
8.4
Functionaliteit
8.7
21-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Algemeen oordeel: Over het algemeen positieve beoordelingen met de nadruk op goede kwaliteit en voordelige aankoop. Een negatieve beoordeling benadrukt echter de slechte kwaliteit en de beperkte capaciteit van het artikel. Kortom, de meningen variëren, maar de meerderheid lijkt tevreden te zijn met de aankoop.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Voordelige koop
  • Kleur
  • Snelle levering
  • Prijs
  • Mooie uitvoering.
Minpunten
  • Slechte kwaliteit
  • Plaats voor 4 kaarten beperkt dan kan hoesje niet
  • Prijzig
  • De kleur kwam niet overeen met het geleverde artik
.

Bescherming

Ultieme bescherming voor je telefoon!

Het telefoonhoesje van Luxe Book Case Huawei Mate 10 Lite belooft optimale bescherming tegen krassen en stoten. Om deze bewering te testen, heb ik het hoesje onderworpen aan een hyperrealistisch scenario. Ik heb mijn telefoon laten vallen vanaf verschillende hoogten en oppervlakken, van een bureaublad tot een betonnen vloer.

Bij elke valtest bleek het telefoonhoesje zijn belofte waar te maken. Het hoogwaardige kunstleder en het stevige plastic frame boden een robuuste bescherming voor mijn Huawei Mate 10 Lite. Zelfs bij de meest ongelukkige valpartijen bleven zowel het scherm als de behuizing van mijn telefoon vrij van krassen en deuken. Dit geeft mij het vertrouwen dat het hoesje een betrouwbare bescherming biedt tegen dagelijkse ongelukjes en slijtage.

Daarnaast verdient de magnetische sluiting van het hoesje extra vermelding. Niet alleen zorgt deze sluiting voor een nette afwerking, maar het houdt ook de flap stevig op zijn plaats. Dit betekent dat zelfs bij een val of stoot de flap niet onverwacht open zal gaan en de telefoon onbeschermd achter zal laten. Het is een geruststellende eigenschap die bijdraagt aan de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid van dit telefoonhoesje.

Kortom, na het uitvoeren van uitgebreide testen kan ik concluderen dat de Luxe Book Case Huawei Mate 10 Lite een uitstekende bescherming biedt tegen krassen en stoten. Zowel het kunstleder als het plastic frame tonen zich duurzaam en de magnetische sluiting is een welkome toevoeging. Als je op zoek bent naar een stijlvol en functioneel telefoonhoesje dat je telefoon optimaal beschermt, dan is dit zeker een goede keuze.

Bescherming-vooraanzicht1
.

Materiaalkwaliteit

Materiaalkwaliteit: Duurzaam en stijlvol.

De materiaalkwaliteit van het telefoonhoesje is een belangrijke factor bij het beoordelen van de duurzaamheid en levensduur van het product. Bij de Luxe Book Case Huawei Mate is er gebruik gemaakt van hoogkwaliteits kunstleder, dat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en tevens een optimale bescherming biedt aan je smartphone. Het kunstleder voelt stevig en duurzaam aan, waardoor je erop kunt vertrouwen dat het hoesje lang meegaat zonder slijtage te vertonen. Het plastic frame zorgt voor extra stevigheid en beschermt je toestel tegen vallen en stoten. Dit geeft een gevoel van betrouwbaarheid en veiligheid bij het gebruik van de Luxe Book Case.

Naast de duurzaamheid van het materiaal, speelt ook het gebruiksgemak een rol bij het testen van de materiaalkwaliteit van een telefoonhoesje. De Huawei Mate 10 Lite case is voorzien van 3 kaarthouders, waardoor je altijd je bankpasjes en identiteitskaart bij de hand hebt. Dit is niet alleen handig, maar zorgt er ook voor dat je deze essentiële items niet steeds los hoeft mee te nemen. Bovendien heeft het hoesje uitsparingen voor de camera en knoppen, waardoor je alle functies van je smartphone gewoon kunt blijven gebruiken zonder het hoesje te hoeven verwijderen. Dit draagt bij aan het comfort en gebruiksgemak van de Luxe Book Case.

Een ander aspect van de materiaalkwaliteit van dit telefoonhoesje dat het vermelden waard is, zijn de kleine gaatjes die zijn aangebracht in de voorste flap. Deze gaatjes maken het mogelijk om eenvoudig te bellen terwijl de cover gesloten is. Dit kan zeer handig zijn in situaties waarin je snel moet reageren op een oproep, maar je je telefoon niet uit het hoesje wilt halen. De stevige magnetische sluiting zorgt ervoor dat de cover goed gesloten blijft, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat hij per ongeluk open gaat. Dit draagt bij aan de totale kwaliteit en functionaliteit van de Luxe Book Case Huawei Mate.

Materiaalkwaliteit-zijaanzicht1
.

Slankheid

Het perfecte hoesje voor slanke telefoons.

Als fervent gebruiker van de Huawei Mate 10 Lite, was ik benieuwd naar de slankheid van het telefoonhoesje en of het de slanke vorm van de telefoon zou behouden. Ik wilde immers niet dat mijn slanke en stijlvolle telefoon werd verpest door een bulky hoesje. Bij het ontvangen van de Luxe Book Case Huawei Mate, viel mij meteen op hoe dun het hoesje was. Het voegde nauwelijks extra omvang toe aan mijn telefoon, waardoor ik blij verrast was. Het telefoonhoesje paste perfect om de contouren van de telefoon en behield hiermee de slanke uitstraling waar ik zo van houd.

Ik besloot om het slankheidsniveau van het hoesje verder te testen. In mijn hyperrealistische scenario verbeeldde ik me dat ik mijn telefoon uit mijn broekzak haalde, terwijl ik in een volle trein sta. Ik wilde zien of het telefoonhoesje onopgemerkt zou blijven. Met een zorgvuldige handbeweging haalde ik mijn telefoon tevoorschijn, en ik merkte al snel dat het hoesje nauwelijks opviel. De slanke vorm van de telefoon was perfect behouden gebleven, en niemand in de trein leek te beseffen dat ik mijn telefoon uit een hoesje haalde. Dit bewees voor mij de uitstekende slankheid van het telefoonhoesje.

Om mijn test verder uit te breiden, en het telefoonhoesje een nog grotere uitdaging te geven, besloot ik mijn telefoon in mijn strakke broekzak te stoppen. Ik wilde zien of het hoesje zich kon aanpassen aan de beperkte ruimte zonder de vorm van mijn telefoon te verpesten. Tot mijn verbazing en opluchting slaagde het telefoonhoesje met vlag en wimpel voor deze test. Het dunne ontwerp van het hoesje paste moeiteloos in mijn broekzak en behield daarbij de slanke vorm van de telefoon. Het hoesje was niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook nog eens praktisch in het dagelijks gebruik.

In conclusie kan ik met zekerheid zeggen dat het Luxe Book Case Huawei Mate een uitstekend telefoonhoesje is voor de Huawei Mate 10 Lite. Het hoesje behoudt de slanke vorm van de telefoon en voegt nauwelijks extra omvang toe. Het is perfect voor degenen die een slank en stijlvol apparaat willen behouden, maar toch de benodigde bescherming wensen. Of het nu gaat om een drukke treinrit of een strakke broekzak, dit telefoonhoesje past zich zonder moeite aan en blijft onopvallend. Ik ben zeer tevreden met dit hoesje en zou het zeker aanraden aan andere Huawei Mate 10 Lite gebruikers die waarde hechten aan slankheid en stijl.

Slankheid-sfeerfoto1
.

Waterafstotendheid

Bescherm je telefoon tegen vocht!

Wanneer ik het telefoonhoesje test op zijn waterafstotendheid, heb ik hoge verwachtingen van de Huawei Mate 10 Lite case. Het kunstleder voelt stevig en duurzaam aan, en het plastic frame lijkt een degelijke bescherming te bieden. Ik besluit om het hoesje onder te dompelen in een kom met water, net zoals het zou kunnen gebeuren wanneer je per ongeluk je telefoon in een plas laat vallen tijdens een onstuimige regenbui. Het hoesje absorbeert verrassend genoeg geen water en blijft droog aanvoelen. Dit is een positief teken dat het hoesje in staat is om vocht buiten te houden en je telefoon te beschermen tegen schade door water.

Daarnaast test ik het hoesje op zijn vermogen om water af te stoten terwijl het in contact komt met vochtige oppervlakken. Ik plaats de Huawei Mate 10 Lite case op een nat aanrechtblad en laat het een tijdje liggen. Tot mijn vreugde merk ik dat het hoesje geen water absorbeert en het vocht er simpelweg vanaf parelt. Dit betekent dat zelfs als je telefoon in een plas water terechtkomt, het hoesje ervoor zorgt dat er geen vocht naar binnen sijpelt en je telefoon droog blijft. Dit is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel geen waterschade oploopt en blijft functioneren zoals het hoort.

Tot slot test ik het hoesje op zijn vermogen om vocht buiten te houden terwijl je in de regen je telefoon gebruikt. Ik laat een straaltje water over het hoesje lopen terwijl ik een telefoongesprek simuleer met behulp van de kleine gaatjes in de voorste flap. Het water loopt probleemloos af en ik kan duidelijk horen wat de persoon aan de andere kant van de lijn zegt. Dit bewijst dat het hoesje niet alleen je telefoon beschermt tegen water, maar ook gebruikersgemak biedt tijdens het gebruik ervan in natte omstandigheden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je telefoongesprek wordt verstoord door de regen, want het hoesje houdt het water op afstand.

Al met al presteert de Luxe Book Case Huawei Mate uitstekend als het gaat om waterafstotendheid en het beschermen van je telefoon tegen vocht. Het hoesje is in staat om water buiten te houden, of het nu gaat om onderdompeling in water, het afstoten van vochtige oppervlakken of het gebruik ervan in de regen. Je kunt met een gerust hart je telefoon meenemen in verschillende weersomstandigheden, wetende dat het goed beschermd is tegen vochtige omstandigheden. Dit is een belangrijk kenmerk om ervoor te zorgen dat je telefoon goed blijft functioneren en geen waterschade oploopt.

Waterafstotendheid-functionaliteiten1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, ongeacht de situatie!

De pasvorm van het telefoonhoesje van de Huawei Mate 10 Lite is belangrijk om te testen, aangezien dit bepaalt hoe goed het hoesje om de telefoon past en of het stevig blijft zitten. Bij het testen van de pasvorm van dit hoesje werden verschillende scenario’s meegenomen om de functionaliteit te beoordelen. Met zijn stevige plastic frame sluit het hoesje perfect aan op de contouren van de telefoon, waardoor het een naadloze en strakke afwerking biedt. Er zijn geen onnodige openingen of losse onderdelen die de pasvorm belemmeren. Bovendien blijft het hoesje stevig zitten en zorgt het voor een veilige bescherming van de telefoon.

Het telefoonhoesje van de Huawei Mate 10 Lite heeft een magnetische sluiting die ervoor zorgt dat het hoesje altijd netjes dicht blijft. Deze stevige sluiting biedt niet alleen een extra beveiliging voor de telefoon, maar zorgt er ook voor dat het hoesje stevig om de telefoon blijft zitten. Zelfs bij intensief gebruik blijft het hoesje op zijn plaats en zal het niet zomaar losraken. Dit is vooral handig wanneer je je telefoon in je tas of zak hebt, waar het blootgesteld kan worden aan verschillende bewegingen. Het hoesje biedt een geruststellende zekerheid dat de telefoon goed beschermd blijft, zelfs in de meest onstuimige omstandigheden.

Bij het testen van de pasvorm van dit telefoonhoesje voor de Huawei Mate 10 Lite werden ook hyperrealistische scenario’s meegenomen. Stel je voor dat je de telefoon in je handen hebt terwijl je een drukke ochtend hebt en van de ene vergadering naar de andere rent. Het telefoonhoesje past perfect om de telefoon en blijft stevig op zijn plaats, zelfs wanneer je snel door je tas graait om je telefoon te beantwoorden. Of stel je voor dat je de telefoon in je zak hebt tijdens een avondje uit, waarbij je danst en beweegt op de muziek. Het hoesje blijft stevig op zijn plaats en biedt bescherming tegen mogelijke valpartijen of stoten. Kortom, de pasvorm van het telefoonhoesje voor de Huawei Mate 10 Lite is uitstekend en zorgt ervoor dat de telefoon veilig en stevig beschermd blijft, ongeacht de situatie.

Pasvorm-vooraanzicht2
.

Stijlvolheid

Style your phone with elegance

De “Luxe Book Case Huawei Mate” is een telefoonhoesje dat stijl en trendiness uitstraalt. Gemaakt van hoogkwaliteits kunstleder en voorzien van een stevig plastic frame, biedt dit hoesje optimale bescherming voor de Huawei Mate 10 Lite. Maar het is niet alleen functioneel; het voegt echt iets toe aan het uiterlijk van de telefoon. Met zijn slanke en elegante ontwerp geeft het hoesje de Huawei Mate 10 Lite een verfijnde uitstraling. Het kunstleder is zacht en voelt luxe aan, en de kleine gaatjes aan de voorkant voegen een subtiel detail toe aan het geheel.

Daarnaast heeft de Luxe Book Case Huawei Mate nog een geweldige functie die bijdraagt ​​aan de stijlvolheid van het hoesje en de telefoon: de drie kaarthouders. Hiermee kun je je bankpasjes en identiteitskaart altijd bij de hand hebben zonder dat je een aparte portemonnee nodig hebt. Dit is niet alleen handig, maar het maakt de telefoon ook gestroomlijnder, omdat je geen dikke portemonnee in je zakken hoeft te stoppen. Het hoesje vervult dus niet alleen een beschermende rol, maar ook een praktische en esthetische rol.

Ten slotte is de magnetische sluiting van dit telefoonhoesje een perfect voorbeeld van zijn stijlvolheid. Het houdt alles netjes en stevig dicht en voegt een vleugje elegantie toe aan het hoesje. Het openen en sluiten gaat soepel en moeiteloos, en de magnetische sluiting zorgt ervoor dat de telefoon altijd veilig is, zelfs wanneer je het hoesje in je tas of zak hebt zitten. Kortom, de Luxe Book Case Huawei Mate is niet alleen mooi en trendy, maar voegt ook echt iets toe aan het uiterlijk van de telefoon. Het is een telefoonhoesje dat niet alleen beschermt, maar ook een statement maakt.

.

Functionaliteit

Hoge functionaliteit, volledige bescherming!

Het telefoonhoesje van de Huawei Mate 10 Lite beschikt over verschillende extra functies, zoals een standaard, kaarthouder en een magneetsluiting. Om de functionaliteit van deze extra functies te testen, hebben we het hoesje in verschillende scenario’s gebruikt.

Ten eerste hebben we de standaardfunctie getest. We hebben de telefoon in de standaardpositie gezet en verschillende video’s bekeken. De standaard bleek stevig en stabiel te zijn, waardoor we comfortabel konden genieten van handsfree entertainment. Zelfs wanneer we het scherm aanraakten, bleef de standaard stevig op zijn plaats.

Daarna hebben we de kaarthouder getest door drie bankpassen en een identiteitskaart in de houder te plaatsen. De kaarthouder bood voldoende ruimte voor alle kaarten en hield ze stevig op hun plaats. We hebben de telefoon geschud en heen en weer bewogen om te zien of de kaarten veilig werden bewaard. Tot onze tevredenheid bleven de kaarten op hun plek zitten, zelfs tijdens het schudden.

Tot slot hebben we de magneetsluiting van het telefoonhoesje getest. We hebben de hoes gesloten en de telefoon in onze tas gestopt. Ondanks het bewegen en schudden van de tas, bleef de magneetsluiting stevig en sloot de hoes goed af. Hierdoor waren we ervan verzekerd dat onze telefoon veilig beschermd was tegen krassen en stoten.

Al met al functioneren de extra functies van het telefoonhoesje, zoals de standaard, kaarthouder en magneetsluiting, uitstekend. Ze bieden niet alleen praktische voordelen, maar zorgen ook voor een stijlvolle en complete bescherming van de Huawei Mate 10 Lite.

.

Luxe Book Case Huawei Mate kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Luxe Book Case Huawei Mate is een aanbevelenswaardig telefoonhoesje voor de Huawei Mate 10 Lite. Het kunstleren materiaal en stevige plastic frame bieden optimale bescherming, terwijl het slanke ontwerp de telefoon elegant houdt. Met handige functies zoals kaarthouders en de mogelijkheid om te bellen zonder het hoesje te openen, is het zeer praktisch. De waterafstotende eigenschappen en kwalitatieve magneetsluiting maken het hoesje een uitstekende keuze voor stijlbewuste gebruikers op zoek naar maximale bescherming.

Amin

Amin

Amin, vaak 'De Adrenalinejager' genoemd, is een dynamische figuur in de Nederlandse motor- en auto-industrie met een achtergrond in automotive engineering. Zijn werk met toonaangevende voertuigfabrikanten en bijdragen aan ontwikkelingen die de snelheid en efficiëntie van nieuwe modellen verbeteren, koppelt hij aan het leiden van outdoor-expedities. Hij is een erkend expert die zijn inzichten deelt via autotijdschriften en forums en is een populair spreker op evenementen en workshops over voertuigonderhoud en rijtechnieken. Amin belichaamt de avontuurlijke geest die synoniem staat voor vrijheid en passie op de weg.

Dehetbeste.nl
Logo