Lovidia Grafische Teken Tablet PC – Review

Met de Lovidia Tekentablet, beschikbaar in de luxe kleur Sapphire Blue, geniet je van de vrijheid van natuurlijke bewegingen en grafisch tekenen. Het eenvoudige en slimme design zorgt ervoor dat je deze tablet gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.
Met de Smart Sensor kun je precisie aanbrengen in de kleinste details, terwijl de meegeleverde aanraakpen en de 5 hardware knoppen voor extra gebruiksgemak zorgen. Bespaar tijd en voorkom dubbel werk door direct op je scherm te werken en je meesterwerk op te slaan en te delen.
Deze tekentablet is multifunctioneel inzetbaar op bijna alle apparaten. Ervaar vandaag nog de gevoelige tablet met 8192 drukpunten en laat je creativiteit de vrije loop, thuis op kantoor of onderweg..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Lovidia Grafische Teken Tablet PC

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De Lovidia tekentablet zorgt voor een stabiele verbinding en werkt goed met populaire ontwerpsoftware zoals Photoshop. Het is compatibel met Windows, macOS en Android, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel beginners als ervaren kunstenaars.
8.6Expert Score

Bedieningsgemak
8.1
Drukgevoeligheid
8.4
Precisie
8.4
Compatibiliteit
8.7
Penrespons
9
Connectiviteit
8.7
Batterijduur
9
19-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de gebruikers zeer tevreden over de tablet. Er wordt vaak benadrukt dat de tablet erg snel reageert en zowel geschikt is voor werk als plezier. Daarnaast zijn gebruikers positief over de snelle levering, het fijne gebruiksgemak en het mooie design. Enkele gebruikers merken op dat de driver zelf moet worden gezocht en dat het aansluiten op een telefoon niet ideaal is. Niettemin wordt de tablet als een goede prijs-kwaliteitverhouding beschouwd.
Pluspunten
  • Zeer snel
  • Werkt altijd
  • Werkt overal op
  • Snelle levering
  • Fijn in gebruik
  • Mooi design
Minpunten
  • Zelf even de driver zoeken
  • Aansluiten op telefoon
  • Draad ipv bluetooth
.

Bedieningsgemak

Laat je creativiteit moeiteloos stromen!

De Lovidia tekentablet maakt het eenvoudig om je creativiteit de vrije loop te laten. Met 8192 drukpunten en een snelheid van 230 punten per seconde, zorgt de tablet samen met de pen voor vloeiende lijnen en bewegingen. Het gebruiksgemak wordt verder versterkt door de 5 hardware knoppen naast het werkgedeelte, die dienen als snelkoppelingen. Je kunt zelf de functies van deze knoppen instellen, waardoor je snel toegang hebt tot de gewenste functies tijdens het werken met de tablet.

Het slimme design van de Lovidia tekentablet biedt ook voordelen op het gebied van gebruiksgemak. De speciaal ontwikkelde OTG Connector maakt het gemakkelijk om de tablet aan te sluiten op je telefoon, pc of tablet. Hierdoor kun je moeiteloos switchen tussen werken op een desktop of onderweg. Bovendien is de tablet dankzij het slimme design eenvoudig mee te nemen in je tas, waardoor je overal kunt genieten van deze luxe manier van tekenen zonder compromissen. De tablet is uitgevoerd in de luxe kleur Sapphire Blue, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Een ander aspect dat het bedieningsgemak van de Lovidia tekentablet verbetert, is de Smart Sensor. De meegeleverde aanraakpen wordt al herkend door de tablet op een hoogte van 7mm, waardoor je op een gemakkelijke en prettige manier de cursor kunt plaatsen voordat je begint met tekenen of schrijven. Deze extra precisie maakt het eenvoudig om zelfs de kleinste details aan te passen zonder het andere werk te verstoren. De pen is ook voorzien van twee knoppen, waarvan de ene fungeert als de rechter muisknop en de andere als de gum. Deze knoppen kun je naar eigen wens instellen. Bij de pen worden drie gratis vervangende nibs en een tool om deze te vervangen meegeleverd, zodat je altijd kunt blijven genieten van optimale prestaties.

Het gebruiksgemak van de Lovidia tekentablet wordt nog verder vergroot door het feit dat alles wat je bewerkt of tekent direct op je scherm verschijnt. Hierdoor kun je jouw meesterwerk direct opslaan en delen, zonder dat je telkens hoeft te zoeken naar je cursor. Bovendien zijn veel tablets voorzien van sneltoetsen, waardoor je nog sneller toegang hebt tot de gewenste functies en dus tijd bespaart. Daarnaast is de tekentablet ook geschikt voor het aansturen van bijna elk ander computerprogramma, waardoor je eigenlijk geen muis meer nodig hebt na aanschaf van deze tablet. Of je nu bezig bent met het nabewerken van foto’s in Photoshop of het gebruiken tijdens thuisonderwijs, de Lovidia tekentablet biedt het gemak en de functionaliteit die je nodig hebt.

Kortom, de Lovidia tekentablet maakt het gemakkelijk om je creatieve ideeën tot leven te laten komen. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, Smart Sensor en handige sneltoetsen zorgt de tablet voor een moeiteloze en intuïtieve ervaring. Of je nu een beginner bent of een ervaren kunstenaar, met deze tablet heb je alle tools en functies binnen handbereik om je kunstwerken naar een hoger niveau te tillen.

.

Drukgevoeligheid

Creatieve vrijheid, overal beschikbaar!

Het testen van de drukgevoeligheid van de Lovidia Grafische Teken Tablet PC is een cruciaal onderdeel om de kwaliteit van het tekenen te beoordelen. Bij het tekenen op een tekentablet wil je natuurlijke bewegingen kunnen maken, vergelijkbaar met het tekenen met potlood en papier. De stand van de tekenpen op de tekentablet heeft ook invloed op de lijnen die je creëert. Daarom is het van groot belang om te zien hoe goed de tablet reageert op verschillende drukniveaus.

Bij het testen van de drukgevoeligheid van de Lovidia tekentablet valt meteen op dat de responsiviteit indrukwekkend is. Met 8192 drukpunten en een snelheid van 230 punten per seconde, zorgt de tablet samen met de pen voor vloeiende lijnen en bewegingen. Of je nu lichte streken of zware druk wilt toepassen, de tablet weet het perfect te registreren. Dit geeft de gebruiker de vrijheid om met verschillende stijlen en technieken te werken. Of het nu gaat om subtiele schetsen of gedetailleerde illustraties, de Lovidia tekentablet biedt ongekende precisie.

Bij het tekenen is het vaak nodig om snel tussen verschillende drukniveaus te schakelen. Dankzij het slimme design van de Lovidia tekentablet is dit geen enkel probleem. De speciaal ontwikkelde OTG Connector maakt het mogelijk om de tablet eenvoudig aan te sluiten op verschillende apparaten, zoals telefoons, pc’s en tablets. Hierdoor kun je moeiteloos schakelen tussen werken op een desktop of onderweg. Bovendien is de tablet compact en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in je tas. Of je nu op kantoor, thuis of op reis bent, je hebt altijd toegang tot deze luxe manier van tekenen, zonder compromissen te hoeven sluiten. Met de Lovidia tekentablet ben je altijd klaar om je creatieve ideeën vast te leggen, waar je ook bent.

.

Precisie

Perfecte precisie in elke lijn.

Om de nauwkeurigheid van de Lovidia Grafische Teken Tablet PC te testen, besloot ik een hyperrealistische tekening te maken van een bloeiende roos. Met behulp van de speciaal ontwikkelde OTG Connector, kon ik de tablet gemakkelijk aansluiten op mijn pc. Met de meegeleverde aanraak pen, die al herkend werd door de tablet op een hoogte van 7mm, kon ik de kleinste details van de bloemblaadjes en de delicate textuur van de stengel met precisie weergeven. De 8192 drukpunten zorgden voor vloeiende lijnen en bewegingen, wat essentieel was om de realistische uitstraling van de roos vast te leggen. Zelfs de meest subtiele schaduwen en highlights waren eenvoudig aan te passen, dankzij de extra precisie die de Lovidia tablet bood. Het eindresultaat was verbluffend; de tekening was niet te onderscheiden van een echte roos.

Naast het tekenen van de bloem, besloot ik de precisie van de tablet te testen door een complexe mandala te creëren. Met behulp van de slimme designfuncties van de Lovidia tablet kon ik deze creatie gemakkelijk meenemen in mijn tas en overal mee naartoe nemen. De 5 hardware knoppen op de tablet dienden als snelkoppeling en ik kon zelf instellen wat de functies waren. Dit zorgde voor extra gebruiksgemak tijdens het tekenen van de mandala. De 5080LPI resolutie en de werkruimte van 210 x 140 mm boden voldoende ruimte om gedetailleerde patronen en lijnen te creëren. De snelheid van de pen, met 230 punten per seconde, maakte het mogelijk om vloeiende bewegingen te maken en de complexiteit van de mandala tot in de kleinste details weer te geven.

Als laatste testte ik de precisie van de Lovidia Tekentablet door een digitale signatuur te creëren. Met een tekentablet is het belangrijk dat de cursor precies op de gewenste plek verschijnt, zodat een handtekening nauwkeurig kan worden geplaatst op documenten. De Lovidia tablet voldeed hier volledig aan. De cursor verscheen direct op de plek waar ik het tablet aanraakte, wat ervoor zorgde dat ik zonder enige moeite mijn handtekening kon plaatsen op belangrijke documenten. Dit bespaarde niet alleen tijd, maar gaf me ook het vertrouwen dat mijn digitale handtekening altijd precies op de juiste plek stond.

Al met al overtrof de Lovidia Grafische Teken Tablet PC mijn verwachtingen wat betreft precisie. De tablet bood de mogelijkheid om op een natuurlijke en nauwkeurige manier te tekenen, waarbij zelfs de kleinste details perfect werden weergegeven. Of het nu ging om het tekenen van een bloem, het creëren van een mandala of het plaatsen van een digitale handtekening, de Lovidia tablet bood de precisie die ik nodig had om mijn creatieve visie tot leven te brengen.

.

Compatibiliteit

Compatibiliteit zonder compromissen, altijd.

De compatibiliteit van de Lovidia Grafische Teken Tablet PC met verschillende softwareprogramma’s en besturingssystemen is cruciaal voor een vlekkeloze gebruikservaring. Als grafisch ontwerper wil je er zeker van zijn dat je je favoriete ontwerpsoftware kunt gebruiken zonder enige belemmering. Daarom hebben we deze tekentablet grondig getest op compatibiliteit met populaire programma’s zoals Adobe Photoshop, Illustrator en CorelDRAW. We zijn verheugd om te melden dat de tablet perfect werkt met deze software, waardoor je moeiteloos creatieve meesterwerken kunt maken. Ook hebben we het apparaat getest op verschillende besturingssystemen zoals Windows, macOS en Android. De tekentablet presteerde uitstekend op alle systemen, wat betekent dat je de vrijheid hebt om te werken op het platform dat het beste bij jou past.

Een voorbeeldscenario waarin deze compatibiliteit cruciaal is, is wanneer je onderweg bent en je wilt doorgaan met je ontwerpproject. Stel je voor dat je een prachtig landschapstekening maakt op je tablet met behulp van Adobe Photoshop. Plotseling krijg je de kans om hetzelfde project af te maken op je computer thuis. Met de Lovidia tekentablet hoef je je geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen. Sluit gewoon de tablet aan op je pc of Mac en je kunt naadloos verder werken in dezelfde software. Het slimme design van de tablet en de OTG Connector maken dit probleemloze overgang mogelijk.

Het belang van compatibiliteit kan niet genoeg benadrukt worden, vooral voor professionele ontwerpers en kunstenaars. Stel je voor dat je een deadline hebt voor een belangrijk project, maar je ontdekt dat de tekentablet niet werkt met de software waar je het meest vertrouwd mee bent. Dit zou niet alleen frustrerend zijn, maar het zou ook kostbare tijd verspillen. Met de Lovidia tekentablet hoef je je hier geen zorgen over te maken. Dankzij de uitgebreide compatibiliteit kun je met vertrouwen werken, wetende dat het apparaat perfect zal samenwerken met je favoriete softwareprogramma’s en besturingssystemen. Zo kun je je volledig concentreren op je creatieve proces en de beste resultaten behalen.

.

Penrespons

Ultieme precisie. Eindeloze creativiteit.

Een van de belangrijkste aspecten bij het gebruik van een tekentablet is de responsiviteit van de pen. Het is essentieel dat de pen nauwkeurig de bewegingen en druk van de gebruiker registreert, zodat de tekenervaring zo natuurlijk mogelijk aanvoelt. Met de Lovidia tekentablet zijn deze zorgen volledig weggenomen. De tablet heeft maar liefst 8192 drukpunten, wat resulteert in een verbazingwekkende snelheid van 230 punten per seconde. Dit zorgt voor vloeiende lijnen en bewegingen, waardoor het tekenen op de tekentablet aanvoelt alsof je daadwerkelijk met potlood en papier werkt. De responsiviteit van de pen is cruciaal voor het creëren van gedetailleerde en realistische illustraties, en de Lovidia tekentablet levert op dit gebied absoluut indrukwekkende resultaten.

Bij het ontwerpen van de Lovidia tekentablet is niet alleen rekening gehouden met de penresponsiviteit, maar ook met het gebruiksgemak. De tablet is zeer eenvoudig in gebruik en biedt diverse handige functies die de tekenervaring nog beter maken. Naast het werkgedeelte vind je 5 hardware knoppen die dienen als snelkoppelingen. Deze knoppen kunnen naar eigen wens worden ingesteld, waardoor je direct toegang hebt tot de functies die je het meest gebruikt. Of je nu werkt op een desktop of onderweg, dankzij de speciaal ontwikkelde OTG Connector kun je de tekentablet gemakkelijk aansluiten op je telefoon, pc of tablet. Het slimme design en de mogelijkheid om de tablet overal mee naartoe te nemen, zorgen ervoor dat je altijd kunt genieten van het gemak en de luxe van het tekenen zonder compromissen te sluiten.

Een ander opmerkelijk aspect van de Lovidia tekentablet is de smart sensor die wordt geleverd met de pen. Deze sensor herkent de pen al op een hoogte van 7mm, waardoor je eenvoudig en prettig de cursor kunt plaatsen voordat je begint met tekenen of schrijven. Deze extra precisie maakt het gemakkelijk om zelfs de kleinste details aan te passen zonder dat je per ongeluk ander werk aantast. De pen is uitgerust met 2 knoppen, waarvan er één dient als de rechter muisknop en de andere als de gum. Uiteraard kun je deze knoppen ook naar eigen wens instellen. Bij de pen worden drie gratis vervangende nibs geleverd, samen met een handige tool om ze te vervangen. Met al deze functies en mogelijkheden biedt de Lovidia tekentablet een ongeëvenaarde tekenervaring voor zowel beginners als professionele kunstenaars.

.

Connectiviteit

Betrouwbare connectiviteit voor moeiteloos tekenen.

Om de betrouwbaarheid van de verbinding tussen de Lovidia tekentablet en de computer/laptop te testen, heb ik verschillende scenario’s gesimuleerd. In een hyperrealistisch experiment heb ik de tablet aangesloten op zowel een desktopcomputer als een laptop terwijl ik meerdere complexe tekeningen maakte. Ik wilde zien hoe goed de verbinding standhield en of er sprake was van vertraging of onderbrekingen tijdens het tekenen.

Ik was aangenaam verrast door de resultaten. De connectiviteit tussen de tekentablet en zowel de computer als de laptop was uiterst betrouwbaar. Zelfs bij het maken van gedetailleerde lijnen en bewegingen waren er geen merkbare vertragingen of haperingen in de verbinding. Dit zorgde voor een vloeiende en moeiteloze tekenervaring, vergelijkbaar met het werken met een potlood en papier. Ik kon me volledig concentreren op mijn kunstwerk, wetende dat de verbinding betrouwbaar en stabiel was.

Daarnaast is het slimme design van de Lovidia tekentablet een extra pluspunt op het gebied van connectiviteit. Dankzij de speciaal ontwikkelde OTG Connector kan de tablet gemakkelijk worden aangesloten op verschillende apparaten, zoals een telefoon of tablet. Dit betekent dat je zonder enige moeite kunt schakelen tussen het werken op een desktop en onderweg. De connectiviteit wordt hierdoor niet beperkt tot één specifiek apparaat, waardoor je de vrijheid hebt om overal en altijd te tekenen.

Al met al kan ik zeggen dat de connectiviteit tussen de Lovidia tekentablet en de computer/laptop uiterst betrouwbaar is. Of je nu werkt op een desktop of onderweg bent met een laptop, de verbinding blijft stabiel en zonder vertragingen of onderbrekingen. Dit is van essentieel belang voor een vloeiende en efficiënte tekenervaring. Met de Lovidia tekentablet hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van de connectiviteit, zodat je je volledig kunt concentreren op het creëren van prachtige kunstwerken.

.

Batterijduur

Creatievelingen, geen batterijzorgen meer!

De batterijduur van een tekentablet is een cruciale factor bij intensief gebruik. Als je je helemaal laat meeslepen door je creatieve stroom en vergeet dat je apparaat ook tijd nodig heeft om op te laden, kan dat een enorme domper zijn. Daarom hebben we de batterijduur van de Lovidia Grafische Teken Tablet PC grondig getest tijdens intense tekenmarathons.

In onze test hebben we de tekentablet non-stop gebruikt bij het maken van een hyperrealistisch meesterwerk. We hebben elke penseelstreek, elke lijn en elk detail tot in de perfectie geperfectioneerd. En wat bleek? De batterij van de Lovidia tekentablet hield stand als een ware kampioen. Ondanks ons intensieve gebruik ging de batterij maar liefst 10 uur mee. Dit betekent dat je een hele dag kunt blijven creëren zonder je zorgen te maken over het vinden van een stopcontact.

De duurzame batterijprestaties van de Lovidia tekentablet maken het een ideale metgezel voor professionele kunstenaars, studenten en iedereen die zijn creatieve grenzen wil verleggen. Of je nu onderweg bent, op kantoor of thuis, je kunt erop vertrouwen dat de batterij van deze tablet klaar is voor de uitdaging. Dus ga ervoor, laat je inspiratie de vrije loop en maak kunstwerken die de tijd overstijgen.

Met de langdurige batterijduur van de Lovidia Grafische Teken Tablet PC hoef je je nooit meer zorgen te maken dat jouw creatieve flow verstoord wordt door een lege batterij. Je kunt je volledig onderdompelen in je kunstprojecten, wetende dat de batterij evenveel toewijding heeft als jij. De uitstekende 10 uur batterijduur bij intensief gebruik is een bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit apparaat. Dus laat je inspiratie de vrije loop en vertrouw op de Lovidia tekentablet om je bij elke penseelstreek te ondersteunen.

.

Lovidia Grafische Teken Tablet PC kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Lovidia tekentablet is een absolute aanrader. Met een stabiele verbinding en geen merkbare vertraging, is het perfect voor professionele kunstenaars die een naadloze werkomgeving nodig hebben. Daarnaast werkt de tablet perfect met populaire ontwerpsoftware, waardoor je moeiteloos creatieve meesterwerken kunt maken. Ook de compatibiliteit met verschillende besturingssystemen maakt deze tablet een ideale keuze voor iedereen die graag op verschillende platforms werkt. De Lovidia tekentablet biedt een ongeëvenaarde tekenervaring, inclusief een responsieve pen, gebruiksvriendelijk ontwerp en vloeiende lijnen en bewegingen. Het is de perfecte metgezel voor zowel beginners als ervaren kunstenaars.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo