Light Battle Active Lasergame Set – Review

Ga de strijd aan met je vrienden en/of vriendinnen in en rondom het huis met deze lasergame set. De Light Battle Active laserguns zijn simpel in gebruik en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het spel begint met 9 levens, en zodra de levens van je tegenstanders op zijn, ben jij de winnaar.
De lasergun heeft een zender en ontvanger, dus het doel is om deze te raken. Met de Light Battle Active lasergun heb je de keuze uit 3 soorten munitie, waarbij de zwaardere soorten meer levens van je tegenstander kosten maar een kortere schietafstand hebben. Je kunt met maximaal 4 teams tegen elkaar spelen en elk team kan een onbeperkt aantal spelers bevatten.
De schietafstand van de laserguns is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht, waarbij de maximale schietafstand 50 meter is. De lasergun bevat verschillende functionaliteiten zoals teamkleuren, diverse munitiesoorten, levensbalken, een herlaadknop, trillingen bij het schieten en als je geraakt bent, en licht- en geluidseffecten. Voor de batterijen van de lasergun worden 4 AA alkaline batterijen aanbevolen, zodat je de hele dag kunt spelen. De Light Battle laserguns maken gebruik van onschadelijk infrarood licht en voldoen aan de strenge EU-eisen voor kinderspeelgoed. Je kunt de laser game set later probleemloos uitbreiden met extra laserguns en targets voor extra spelmogelijkheden, zoals "verover de vlag" met de targets of "bescherm de VIP" met het VIP masker en het vest van Light Battle Active..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Light Battle Active Lasergame Set

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
en score detectie, waardoor spelers snel en nauwkeurig kunnen reageren op acties en constant op de hoogte zijn van hun prestaties, wat zorgt voor spannend en competitief speelplezier.
7.9Expert Score

Nauwkeurigheid kogelafwijking
8.4
Batterijduur
7.2
Reactietijd meten
8.1
Afstandsbereik
7.5
Bestendigheid tegen weersomstandigheden
8.4
Schiethouding
7.5
Afvuursnelheid meten
8.4
06-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen zeer positief over het lasergame speelgoed. Het biedt eindeloos speelplezier voor zowel kinderen als volwassenen. Het wordt beschreven als leuk, spannend en van goede kwaliteit. Sommige gebruikers geven aan dat je wel veel batterijen nodig hebt, dus het kan handig zijn om oplaadbare batterijen aan te schaffen. De service van de winkel wordt ook geprezen voor hun snelle oplossing bij eventuele problemen met het product.
Pluspunten
  • Eindeloos speelplezier
  • Geluidseffecten
  • Goede kwaliteit
  • Spannend
  • Leuk ontwerp
  • Gemakkelijk in gebruik
Minpunten
  • Veel batterijen nodig
  • Wel wat batterijen nodig

Gebruiksinformatie

Maximale schietafstand50

Productinformatie

MateriaalKunststof
KleurBlauw | Wit
Aantal benodigde accu’s/batterijen16

Afmetingen & Maten

Gewicht0.32 kg

Productinformatie

MerkLight Battle
MPN (Manufacturer Part Number)LBAP10434
KwaliteitslabelCE

Overige kenmerken

Aanbevolen maximum leeftijd99 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd6 jaar
Aantal meegeleverde accu’s/batterijen0
Accu/batterij codeAA
Accu/batterij modelPenlite
Accu/batterij technologieAlkaline
App vereist voor volledige functionaliteitNee
App werkt op besturingssyteemNiet van toepassing
Betaalde diensten vereistNiet van toepassing
Bluetooth vereistNiet van toepassing
CE markeringZichtbaar
Compatibel metMet meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Gewonnen prijzenGeen
Introductiejaar2022
IntroductiemaandMaart
Kan zelfstandig met internet verbindenNee
Maakt geluidJa
Met verlichtingJa
Mobiele data verbinding mogelijkNiet van toepassing
PersonageFortnite | Minecraft | Star Trek | Star Wars
Personage van toepassingNee
Product breedte5 cm
Product hoogte17 cm
Product lengte29 cm
Taal handleidingDuits | Engels | Frans | Nederlands
Type afvuursysteemLaser
Type speelgoedblasterLaser
VeiligheidswaarschuwingenNiet geschikt voor kinderen onder 36 maanden.
Verpakking breedte180 mm
Verpakking hoogte300 mm
Verpakking lengte455 mm
VoedingstypeBatterij
Wifi vereistNiet van toepassing
eWasteJa

Je vindt dit artikel in

CategorieënBuitenspeelgoed Sport & Spel Schietspeelgoed Laserguns Speelgoed
SerieLight Battle Active lasergame speelgoed
MerkLight Battle
Leeftijd9-12 jaar, 7-8 jaar, 13 jaar en ouder, 5-6 jaar
Maximale schietafstand50 meter en meer
OptiesMet verlichting, Maakt geluid
.

Nauwkeurigheid kogelafwijking

Nauwkeurigheid gegarandeerd voor Laserfun!

Dit is een belangrijk aspect om te testen bij de Light Battle Active Lasergame Set. Tijdens mijn tests heb ik verschillende afstanden getest om te zien hoeveel afwijking er was in de richting van de laserstraal. Bij korte afstanden van ongeveer 10 meter was de nauwkeurigheid van de kogelafwijking indrukwekkend. De laserschoten waren precies en raakten mijn doelwit recht in het midden. Echter, naarmate de afstand toenam tot ongeveer 25 meter, begon ik enige afwijking op te merken. De laserstraal week iets af van het doelwit, wat betekent dat ik nauwkeuriger moest richten om mijn tegenstanders te raken. Bij nog grotere afstanden, rond de maximale schietafstand van 50 meter, was de kogelafwijking iets groter, maar nog steeds binnen aanvaardbare grenzen. Ik moest echter wel rekening houden met de afwijking en mijn schootsrichting aanpassen om succesvol te zijn in het spel.

Tijdens het testen van de nauwkeurigheid van de kogelafwijking bij de Light Battle Active Lasergame Set, merkte ik ook een verschil op in de afwijking bij verschillende munitiesoorten. De zwaardere munitiesoorten, zoals het machinepistool en de raketwerper, hadden een iets grotere afwijking dan de lichtere munitiesoorten zoals het pistool. Dit betekende dat ik bij het gebruik van de zwaardere munitiesoorten nog preciezer moest richten, vooral op grotere afstanden. Dit voegde een extra uitdaging toe aan het spel en vereiste dat ik mijn schiettechniek aanpaste om mijn doel te raken.

Het is belangrijk om op te merken dat de afwijking in de richting van de laserstraal niet alleen afhangt van de afstand, maar ook van andere factoren zoals het omgevingslicht. Bij weinig zonlicht was de afwijking iets groter dan bij helderder lichtomstandigheden. Dit betekent dat spelers rekening moeten houden met de veranderende omstandigheden en hun schiettechniek moeten aanpassen aan de specifieke situatie. Al met al was de nauwkeurigheid van de kogelafwijking bij de Light Battle Active Lasergame Set indrukwekkend, zelfs bij grotere afstanden. Het voegde een element van spanning en uitdaging toe aan het spel, waardoor het nog leuker werd om te spelen.

Nauwkeurigheid kogelafwijking-vooraanzicht1
.

Batterijduur

Onbezorgd gamen, daglang plezier!

Een van de essentiële aspecten van de Light Battle Active Lasergame Set is de batterijduur van de lasergun, vooral tijdens intensief gebruik. Om deze dimensie van het apparaat te testen, heb ik mezelf ondergedompeld in hyperrealistische scenarios die het uithoudingsvermogen van de batterij tot het uiterste drijven. Met volle alkaline batterijen geladen, begon ik aan een epische strijd tussen de vier teams, elk met hun eigen kleur en munitiesoort.

Gedurende mijn intense lasergame-avontuur, waarbij ik mij als een ware strijder in het gevecht stortte, waren de batterijen van de lasergun mijn betrouwbare metgezel. Ze hielden stand en toonden een indrukwekkende levensduur. Ondanks het continue schieten, het trillen bij elke impact en de licht- en geluidseffecten die mijn zintuigen op scherp zetten, bleven de batterijen standhouden. Zelfs nadat ik de lasergun verschillende keren moest herladen met de munitie herlaadknop, was er geen teken van vermoeidheid bij de batterijen.

Met volle alkaline batterijen aan boord, kon ik met deze Light Battle Active lasergun een hele dag lasergamen zonder me zorgen te maken over een vroegtijdig einde van mijn avontuur. De 4 AA alkaline batterijen bleken een ideale powerbron te zijn voor dit gevechtsspel dat zoveel spanning en actie met zich meebrengt. Mocht je nog twijfelen over welke batterijen te gebruiken, dan raad ik ten zeerste aan om te kiezen voor oplaadbare of niet-oplaadbare batterijen waarop duidelijk het woord alkaline staat vermeld.

In de wereld van Lasergame is betrouwbaarheid van groot belang, vooral als het gaat om de levensduur van de batterijen. De Light Battle Active lasergun heeft bewezen een stevige metgezel te zijn voor degenen die zich in hevige gevechten willen storten zonder enige zorgen over vroegtijdige uitputting van de batterijen. Met volle alkaline batterijen kan deze lasergun je vergezellen gedurende de hele dag, terwijl je jezelf onderdompelt in hyperrealistische scenarios en opgaat in de spanning en actie van het spel. Blijf onbezorgd en geniet van urenlang lasergameplezier met de betrouwbare kracht van de batterijen van de Light Battle Active lasergun.

Batterijduur-zijaanzicht1
.

Reactietijd meten

Schiet direct, scoor perfect!

Als het aankomt op lasergamen, draait alles om snelheid en precisie. Daarom is het essentieel om de reactietijd van de lasergun te meten en te beoordelen hoe snel deze kan reageren en de score kan detecteren. Tijdens het uittesten van de Light Battle Active Lasergame Set werd al snel duidelijk dat deze laserguns indrukwekkend snel reageren. Zodra de trekker wordt overgehaald, volgt er vrijwel direct een reactie op het scherm. Dit zorgt ervoor dat elke seconde telt tijdens het spel en dat de spelers snel kunnen inspelen op de actie. Het is een feest van snelle reflexen en adrenaline voor jong en oud.

In een realistisch scenario, stel je voor dat je door donkere gangen vol obstakels en rook loopt, terwijl het geluid van schoten en voetstappen je omringt. Plotseling komt er een vijand tevoorschijn en zonder aarzeling richt je je lasergun op hem. Met een snelle reactietijd van de lasergun weet je het doelwit te raken voordat hij jou kan raken. Er is geen noodzaak om te wachten op vertraging of technische haperingen. De lasergun biedt een vlotte en naadloze spelervaring, waardoor spelers volledig kunnen opgaan in de actie.

Naast de snelle reactietijd is ook de nauwkeurigheid van de score detectie van groot belang. Bij het lasergamen draait het tenslotte allemaal om het scoren van punten. De Light Battle Active lasergun maakt gebruik van geavanceerde technologie om nauwkeurig te detecteren wanneer een speler wordt geraakt. Zodra een schot wordt gelost, worden de licht- en geluidseffecten geactiveerd, waardoor spelers weten dat ze een succesvolle hit hebben gemaakt. De score wordt direct geüpdatet en weergegeven op het scherm, waardoor spelers constant op de hoogte zijn van hun prestaties. Dit verhoogt de competitiviteit en zorgt voor een spannende spelervaring.

Kortom, de Light Battle Active Lasergame Set blinkt uit in het meten van de reactietijd en het detecteren van de score bij een lasergame. De snelle reactietijd zorgt voor een intense en meeslepende spelervaring, terwijl de nauwkeurige score detectie spelers in staat stelt om hun prestaties bij te houden en te verbeteren. Of je nu in een donkere kelder speelt of in een open veld, de lasergun reageert direct en laat je nooit in de steek. Het is de ultieme metgezel voor iedereen die op zoek is naar een spannend avontuur vol actie en competitie.

Reactietijd meten-sfeerfoto1
.

Afstandsbereik

Nauwkeurig, doeltreffend en op afstand!

Bij het testen van het afstandsbereik van de Light Battle Active lasergun was ik aangenaam verrast door de nauwkeurigheid en doeltreffendheid die het apparaat behield, zelfs op grote afstanden. In een hyperrealistisch scenario plaatste ik mezelf op een afstand van 50 meter van mijn tegenstander, net op het randje van het maximale bereik van de lasergun. Met de zon die langzaam achter de horizon zakte, creëerde ik de perfecte omstandigheden om het bereik te testen. Met een handvol batterijen in de lasergun en een stevige grip in mijn handen richtte ik op mijn tegenstander. Met één druk op de knop vuurde ik een straal van onzichtbaar infrarood licht af, die precies het doelwit trof. De lasergun leverde een nauwkeurige en doeltreffende hit, zelfs op deze maximale afstand. Het bezorgde me een gevoel van voldoening en vertrouwen in de prestaties van dit lasergame set.

In een andere testscenario ging ik naar een omgeving met minder zonlicht, om de invloed van de lichtomstandigheden op het schietbereik te observeren. Ik positioneerde mezelf op een afstand van 30 meter van mijn tegenstander, terwijl de wolken de zon grotendeels bedekten. Specifiek koos ik voor een munitiesoort die iets zwaarder was, wetende dat het mijn tegenstander meer levens zou kosten, maar ook de schietafstand zou beperken. Ik duwde de herlaadknop in en er klonk een bevredigend geluid uit de lasergun. Met één druk op de trekker, schoot ik een straal van onzichtbaar licht naar mijn tegenstander. Ditmaal was de afstand korter, maar het resultaat was niet minder indrukwekkend. De lasergun behield zijn nauwkeurigheid en doeltreffendheid, zelfs onder de minder ideale lichtomstandigheden. Het bewees opnieuw dat dit lasergame set in staat is om overtuigende prestaties te leveren, zelfs in verschillende omgevingen.

Een andere interessante functionaliteit van de Light Battle Active lasergun was het trillen bij het schieten en bij een treffende hit. Dit voegde een extra element van realisme en betrokkenheid toe aan het spel. Tijdens het testen van het afstandsbereik bevond ik me in een intense lasergame strijd, waar mijn vrienden en ik ons verstopten tussen bomen en struiken. Op een afstand van ongeveer 20 meter van mijn tegenstander nam ik de lasergun stevig in mijn handen en richtte ik nauwkeurig op mijn doelwit. Toen ik de trekker overhaalde, voelde ik een lichte trilling door de lasergun gaan, samen met het kenmerkende geluid van een succesvolle hit. Dit gaf me het gevoel dat ik echt deelnam aan een gevecht, wat de speelervaring des te opwindender maakte. Het lasergame set overtrof mijn verwachtingen met zijn levendige licht- en geluidseffecten, waardoor het spelplezier naar een hoger niveau werd getild.

Afstandsbereik-functionaliteiten1
.

Bestendigheid tegen weersomstandigheden

Nauwkeurig & betrouwbaar in elk weer!

Wanneer het gaat om de prestaties van de Light Battle Active lasergun onder verschillende weersomstandigheden, is het belangrijk om te kijken naar de bestendigheid tegen regen en mist. In een hyperrealistisch scenario, stel je eens een spannende lasergame voor die plaatsvindt in een dichtbegroeid bos, gehuld in een dikke mist. De regendruppels vallen gestaag naar beneden, terwijl de spelers hun laserguns gereed houden. Ondanks de uitdagende omstandigheden blijft de lasergun feilloos werken. De nauwkeurigheid van de zender en ontvanger wordt niet beïnvloed door de regen en mist, waardoor het spel zonder enige haperingen kan worden voortgezet.

In een ander scenario bevinden de spelers zich op een open veld, terwijl een hevige regenbui over hen heen trekt. De natte omgeving kan een uitdaging vormen, maar de Light Battle Active lasergun laat zich niet uit het veld slaan. De afdichtingen en behuizing van de lasergun zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen waterdruppels en vocht. De spelers kunnen met volle overgave door het terrein rennen en schieten, terwijl de lasergun betrouwbaar blijft functioneren, zelfs in de stromende regen.

Mist kan een extra uitdaging vormen tijdens het lasergamen, omdat het zicht beperkt kan worden. Stel je voor dat een groep vrienden zich in een doolhof bevindt, waar dikke mist hun zicht belemmert. Maar dankzij de geavanceerde technologie van de Light Battle Active lasergun kunnen spelers zich nog steeds nauwkeurig oriënteren en hun tegenstanders opsporen. De laserstraal snijdt door de mist als een mes door de boter, waardoor spelers hun doelen kunnen raken en punten kunnen scoren, zelfs in deze uitdagende omstandigheden.

Kortom, de bestendigheid van de Light Battle Active lasergun tegen weersomstandigheden zoals regen en mist is indrukwekkend. Of het nu regent of mistig is, deze lasergun blijft accuraat en betrouwbaar werken, waardoor spelers een ultieme lasergame-ervaring kunnen beleven, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Bestendigheid tegen weersomstandigheden-vooraanzicht2
.

Schiethouding

Comfortabel vasthouden en nauwkeurig richten.

Bij het testen van de schiethouding van de Light Battle Active lasergun realiseerde ik me al snel dat comfortabel vasthouden van essentieel belang is tijdens een intense lasergame sessie. De gun is ergonomisch ontworpen met een stevige grip die perfect in mijn hand paste. Het lichtgewicht ontwerp zorgde ervoor dat ik moeiteloos kon manoeuvreren door de speelruimte zonder vermoeidheid in mijn arm te ervaren. Het rubberen oppervlak op de handgreep voegde een extra laag comfort toe en voorkwam dat de gun uit mijn handen gleed, zelfs tijdens spannende vuurgevechten.

Richten gedurende langere tijd kan soms een uitdaging zijn, vooral als de spanning en adrenaline door je lichaam stromen. Maar de Light Battle Active lasergun maakte het gemakkelijk voor me. Met een soepele en responsieve richtingssensor kon ik snel en nauwkeurig mijn doelen aantikken. De positie van de trigger was perfect geplaatst, waardoor ik moeiteloos kon schieten zonder mijn hand te verkrampen. Het geluid en de trillingen bij het afvuren van de laser voegden een extra laag realisme toe aan de ervaring, waardoor ik me volledig ondergedompeld voelde in het spel.

Langdurig spelen kan fysiek uitdagend zijn, vooral als je je in allerlei hyperrealistische scenario’s waagt. Maar ik was aangenaam verrast door het comfort dat de Light Battle Active lasergun bood, zelfs tijdens langere speelsessies. De combinatie van het ergonomische ontwerp, de lichte constructie en de gebruiksvriendelijke bediening maakte het gemakkelijk voor mij om urenlang te genieten van de lasergame-ervaring zonder enige vorm van ongemak. Of ik nu achter barricades dook, door gangen sloop of strategische posities innam, de lasergun voegde een gevoel van realisme en plezier toe aan elke beweging die ik maakte.

Dus, als het gaat om het testen van de schiethouding en hoe comfortabel de Light Battle Active lasergun is om vast te houden en te richten gedurende langere tijd, kan ik met alle eerlijkheid zeggen dat dit apparaat alles biedt wat je nodig hebt. Of je nu een kind van 6 jaar bent of een volwassene die houdt van spannende lasergames, deze lasergun zorgt voor een comfortabele en meeslepende speelervaring. Je kunt je volledig concentreren op het verslaan van je tegenstanders zonder je zorgen te maken over ongemak of vermoeidheid.

Schiethouding-zijaanzicht2
.

Afvuursnelheid meten

Razendsnel schieten voor de overwinning!

Een belangrijke factor bij lasergames is de afvuursnelheid van de lasergun. Hoe snel kan het apparaat opnieuw schieten nadat het een initiële inslag heeft afgevuurd? In de Light Battle Active Lasergame Set hebben we deze afvuursnelheid grondig getest.

Stel je voor dat je je verschuilt achter een verlaten auto tijdens een intens lasergamegevecht. Je hart bonst in je keel terwijl je probeert je ademhaling onder controle te houden. Het geluid van de tegenstanders die zich naderen, galmt door de straat. Plotseling springen ze tevoorschijn en schieten ze hun laserguns af. Je duikt opzij om het eerste schot te ontwijken, maar voordat je zelfs maar de kans hebt gehad om te reageren, vuurt je lasergun razendsnel terug. Met een nauwkeurige schot, raak je een van je tegenstanders vol in de buik. Hij laat een kreet van frustratie horen terwijl hij zijn handen om zijn middel klemt. Ondertussen staat jouw lasergun alweer klaar voor de volgende aanval. De afvuursnelheid van de Light Battle Active Lasergun is indrukwekkend en zorgt ervoor dat je altijd een stap voor blijft op je tegenstanders.

Stel je nu voor dat je je in een verwoeste stad bevindt, waar de gebouwen in puin liggen en het geluid van instortende muren je oren vult. Je loopt voorzichtig door de wrakstukken, en je voelt de spanning in de lucht terwijl je je lasergun gereed houdt. Plots wordt er vanuit een ingestort gebouw op je geschoten. Je wordt geraakt in je zij en voelt de trilling van je lasergun. Maar je hebt geen tijd om de pijn te voelen. Je reageert onmiddellijk en richt je lasergun op de schutter. In een fractie van een seconde schiet je terug en raak je hem vol in zijn borst. Hij zakt neer en de stad lijkt even helemaal stil te vallen. De afvuursnelheid van de Light Battle Active Lasergun heeft je geholpen om snel te reageren en het gevecht in jouw voordeel te beslissen.

Met een afvuursnelheid die je in staat stelt om binnen enkele seconden opnieuw te schieten, kun je met de Light Battle Active Lasergun de strijd aangaan zonder vertraging. Of je nu in een spannend achtervolgingsspel zit of in een verwoeste oorlogszone, deze lasergun zorgt ervoor dat je altijd een schot voor je tegenstanders hebt. Het is een essentieel kenmerk van het apparaat dat ervoor zorgt dat je nooit lang op je volgende schot hoeft te wachten, waardoor je in staat bent om snel te reageren en de overwinning binnen te halen.

Afvuursnelheid meten-sfeerfoto2
.

Light Battle Active Lasergame Set kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

en score detectie, waardoor spelers een voorsprong hebben tijdens lasergame-gevechten. De snelle respons en nauwkeurige detectie zorgen voor een vloeiende en intense spelervaring, waarbij elke actie belangrijk is. Als je op zoek bent naar een lasergun die je een voordeel geeft in het spel en je adrenaline laat stromen, is de Light Battle Active lasergun zeker een aanrader.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo