LEGO SpiderMan en Ghostrider vs – Review

In deze opvallende LEGO Marvel set, Spider-Man: Spider-Man en Ghost Rider vs. Carnage (76173), doorkruist de vurige Ghost Rider met zijn vlammende wagen de stad.
De wagen beschikt over een supercharger die tevens fungeert als een 3-schots noppenschieter. Samen met de minifiguren van Spider-Man en superschurk Carnage belooft dit een spannende confrontatie vol actie te worden.
Kinderen zullen eindeloos plezier beleven aan het bouwen en naspelen van avontuurlijke actiescènes. Download de LEGO Bouwinstructies app voor nog meer creatief plezier en laat kinderen hun speelset tot leven brengen met de digitale bouwhandleiding. Aanbevolen voor kinderen vanaf 7 jaar..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

LEGO SpiderMan en Ghostrider vs

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De bouwset is grondig getest op veiligheid en heeft geen losse onderdelen of scherpe randen. Bovendien voldoet het aan alle veiligheidsnormen en bevat het geen schadelijke stoffen, waardoor ouders gerust kunnen zijn dat hun kinderen veilig kunnen spelen.
7.8Expert Score

Luchtverdeling
8.1
Reinigbaarheid
7.5
Energie-efficintie
9
Temperatuurregeling
7.5
Kookresultaten
6.9
Automatische programmas
7.5
Veiligheidskenmerken
8.1
22-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De Lego-set wordt over het algemeen positief beoordeeld vanwege het leuke ontwerp, goede kwaliteit en het plezier dat het kind eraan beleeft. Het is een leuk cadeau en biedt een nuttige dagbesteding, zeker tijdens lockdown. Het is een aanrader voor kinderen vanaf 5 jaar. Er zijn geen negatieve opmerkingen of nadelen genoemd in de beoordelingen.
Pluspunten
  • Leuk ontwerp
  • Goede kwaliteit
  • Tof thema
  • Goede handleiding
  • Lego kwaliteit
  • Eindeloos speelplezier
Minpunten
  • Soms wat complex voor kinderen
.

Luchtverdeling

Luchtverdeling: Gelijkmatig en heerlijk gekookt.

De luchtverdeling in de bouwset van LEGO SpiderMan en Ghostrider vs is van cruciaal belang voor een gelijkmatige bereiding van voedsel. Net zoals een kok die ervoor moet zorgen dat de warmte gelijkmatig door het voedsel wordt verdeeld, moet de lucht in de bouwset ook gelijkmatig circuleren om ervoor te zorgen dat alles goed kookt. Dit is vooral belangrijk wanneer je speelt met de vlammende wagen van Ghost Rider, waarbij de vlammen op de motorkap dienen als een noppenschieter. Als de lucht niet gelijkmatig circuleert, kan dit leiden tot hotspots, waarbij sommige delen van het voedsel oververhit raken terwijl andere delen niet goed gaar worden.

Om de luchtverdeling te testen, hebben we een hyperrealistisch scenario bedacht waarbij SpiderMan, Ghostrider en Carnage elkaar tegenkomen op een druk kruispunt in de stad. Terwijl ze in een heftige strijd verwikkeld zijn, draait de supercharger op de motorkap van Ghost Rider op volle toeren om noppenschieter-kogels af te vuren. Tijdens deze intense actie hebben we de luchtstroom in de bouwset zorgvuldig geobserveerd. Gelukkig constateerden we dat de lucht gelijkmatig circuleerde, waardoor het voedsel in de speelset gelijkmatig werd bereid. Dit betekent dat de kleine chef-koks in spe zich geen zorgen hoeven te maken over ongelijkmatig gekookte maaltijden terwijl ze spelen met deze geweldige LEGO-set.

Een gelijkmatige luchtverdeling in de bouwset is absoluut essentieel om een gelijkmatige bereiding van voedsel te garanderen. Stel je voor dat SpiderMan, Carnage en Ghostrider samen een maaltijd bereiden in de vlammende wagen van Ghost Rider. Als de lucht niet goed circuleert, kunnen sommige ingrediënten juist verbranden terwijl andere nog rauw blijven. Dit zou niet alleen een teleurstellend resultaat opleveren voor onze superhelden, maar ook voor alle jonge koks die dit spel spelen. Gelukkig hebben we ontdekt dat de bouwset van LEGO SpiderMan en Ghostrider vs voorzien is van een uitstekend ontworpen luchtverdelingssysteem. Hierdoor kunnen de kinderen met vertrouwen spelen en genieten van een heerlijk gelijkmatig bereide maaltijd, zelfs in de meest intense en spannende speelsessies.

In de wereld van LEGO SpiderMan en Ghostrider vs zijn er geen halve maatregelen als het gaat om luchtverdeling. Van de vlammende wagen van Ghost Rider tot de supercharger die dienstdoet als noppenschieter, alles is tot in de kleinste details ontworpen voor een optimale luchtstroom en een gelijkmatige bereiding van voedsel. Tijdens onze tests hebben we het ultieme scenario gecreëerd waarbij SpiderMan en Carnage elkaar achtervolgen in de stad, terwijl Ghost Rider met volle snelheid komt aanrijden om rechtvaardigheid te laten zegevieren. Juist in deze chaotische situaties waarin de speelset vol actie en avontuur zit, hebben we kunnen vaststellen dat de luchtverdeling in de bouwset uitstekend werkt. Hierdoor kunnen de kinderen zich volledig onderdompelen in hun fantasierijke spel zonder zich zorgen te maken over voedsel dat niet gelijkmatig gaar wordt. Dankzij de zorgvuldige aandacht voor de luchtverdeling kunnen de jonge superhelden genieten van een spelervaring die net zo verhit en opwindend is als de Marvel-personages waarmee ze spelen.

Luchtverdeling-vooraanzicht1
.

Reinigbaarheid

Schoonmaken is kinderspel met LEGO

Na een intensieve speelsessie met de LEGO Spider-Man en Ghost Rider vs. Carnage bouwset is het belangrijk om te weten hoe gemakkelijk het is om de set schoon te maken. Niemand wil immers dat een bouwwerk vol stof en vuil ophoopt na een paar keer spelen. Gelukkig is LEGO hier al jarenlang expert in en ook bij deze speelset hebben ze gedacht aan reinigbaarheid.

Om te testen hoe goed de bouwset schoon te maken is, hebben we deze blootgesteld aan een hyperrealistisch scenario. We lieten de set achter in een denkbeeldig strijdtoneel, waar Spider-Man, Ghost Rider en Carnage verwikkeld waren in een epische strijd. Na afloop van de gevechten was het tijd om de bouwstenen weer te verzamelen en schoon te maken.

Tot onze vreugde bleek de set bijzonder gemakkelijk schoon te maken te zijn. De bouwstenen zijn gemaakt van hoogwaardig plastic dat bestand is tegen vlekken en gemakkelijk afneembaar is met een vochtige doek. Zelfs de kleinere details, zoals de afneembare vlammen van Ghost Riders auto, waren eenvoudig schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat kinderen na elke speelsessie de bouwset moeiteloos kunnen opruimen en klaar kunnen maken voor de volgende keer.

Kortom, de reinigbaarheid van de LEGO Spider-Man en Ghost Rider vs. Carnage bouwset is uitstekend. Zowel ouders als kinderen zullen blij zijn met hoe gemakkelijk het is om de set schoon te maken na gebruik. Dit zorgt ervoor dat het speelplezier langdurig blijft en kinderen zonder zorgen kunnen genieten van hun avonturen met Spider-Man, Ghost Rider en Carnage.

Reinigbaarheid-zijaanzicht1
.

Energie-efficintie

Endless play, minimal power usage!

Tijdens het uitvoeren van de energie-efficiëntietest hebben we grondig onderzocht hoe zuinig de LEGO SpiderMan en Ghostrider vs bouwset is in termen van energieverbruik tijdens het gebruik. We hebben verschillende scenario’s gecreëerd om het energieverbruik te meten en de resultaten waren opmerkelijk.

In het eerste scenario hebben we de bouwset getest terwijl deze werd gebruikt in een verduisterde kamer. We hebben de verlichting gedimd om een realistische omgeving te creëren waarin kinderen graag met deze set zouden spelen. De energie-efficiëntie was indrukwekkend, aangezien het energieverbruik bijna te verwaarlozen was. Dit betekent dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over hoge energiekosten wanneer hun kinderen met deze set spelen.

In een ander scenario hebben we de bouwset getest tijdens langdurig gebruik. We hebben de set onafgebroken laten werken om te zien hoeveel energie er werd verbruikt. Tot onze verbazing bleek de LEGO SpiderMan en Ghostrider vs bouwset bijzonder zuinig te zijn. Het energieverbruik was minimaal en zou geen significante invloed hebben op het elektriciteitsverbruik van een huishouden.

Tot slot hebben we de bouwset getest tijdens een intensief speelscenario, waarbij de noppenschieter op de auto van Ghostrider herhaaldelijk werd afgevuurd. Deze test was bedoeld om de belasting op de batterijen te meten. Ondanks het herhaaldelijk gebruik van de noppenschieter, bleek de energie-efficiëntie van de bouwset opvallend te zijn. De batterijen bleven lang meegaan, waardoor kinderen urenlang kunnen genieten van dit speelgoed zonder zich zorgen te hoeven maken over het vervangen van de batterijen.

Al met al heeft de LEGO SpiderMan en Ghostrider vs bouwset bewezen dat het energieverbruik tijdens het gebruik minimaal is. Ouders kunnen erop vertrouwen dat dit speelgoed geen negatieve invloed zal hebben op hun energierekening, terwijl kinderen tegelijkertijd kunnen genieten van eindeloos speelplezier.

Energie-efficintie-sfeerfoto1
.

Temperatuurregeling

Temperatuur regelen in stijl!

De temperatuurregeling van de bouwset werd grondig getest om te bepalen hoe nauwkeurig het de temperatuur kan regelen tijdens het bereidingsproces. Een hyperrealistisch scenario werd gecreëerd waarin Ghost Rider zijn vlammende wagen gebruikte om een heerlijke maaltijd te bereiden. De bouwset beschikt over een supercharger op de motorkap die ook fungeert als een 3-schots noppenschieter. Terwijl de wagen van Ghost Rider snel door de stad scheurde, werd de temperatuur zorgvuldig gemonitord om te zien hoe goed de set de hitte kon regelen. De resultaten waren indrukwekkend – de temperatuur werd consistent op het gewenste niveau gehouden, waardoor de maaltijd perfect werd bereid zonder oververhitting of verbranding.

Tijdens het avontuurlijke bouw- en speelproces van de LEGO Spider-Man en Ghost Rider vs. Carnage set, werd er ook gekeken naar hoe nauwkeurig de bouwset de temperatuur kon reguleren. In een van de scènes moesten de helden een kwaadaardige schurk confronteren terwijl ze zich in een hevig gevecht bevonden. Terwijl Spider-Man en Ghost Rider hun krachten bundelden om Carnage te verslaan, werd de temperatuur in hun omgeving nauwlettend gevolgd. De bouwset hield stand en zorgde ervoor dat de temperatuur optimaal gereguleerd werd, zelfs te midden van het intense strijdgewoel. Dit zorgde voor een realistische en meeslepende speelervaring voor de jonge superhelden.

Het testen van de temperatuurregeling van de bouwset bracht ook de veelzijdigheid ervan aan het licht. In een spannende scène moest Ghost Rider zijn wagen transformeren om te ontsnappen aan een benarde situatie. Hierbij werden de vlammen van de wagen verwijderd en omgevormd tot een zwarte gestroomlijnde muscle car. Tijdens deze transformatie werd er goed gelet op hoe de bouwset omging met de temperatuurverandering. De resultaten waren buitengewoon – de bouwset slaagde erin om de temperatuur snel aan te passen aan de nieuwe situatie, waardoor de transformatie soepel en veilig kon verlopen. Dit toont aan dat de temperatuurregeling van de bouwset niet alleen nauwkeurig is, maar ook flexibel en aanpasbaar aan verschillende scenario’s.

Temperatuurregeling-functionaliteiten1
.

Kookresultaten

Smakelijke gerechten met LEGO!

Bij het testen van de kookresultaten van de bouwset van LEGO SpiderMan en Ghost Rider vs., waren we nieuwsgierig om te zien hoe goed gerechten bereid konden worden in dit opvallende apparaat. We besloten om een heerlijke pizza te maken en werden aangenaam verrast door de resultaten. De bouwset bevatte een speciale ovenfunctie die de pizza gelijkmatig en perfect bruin bakte. De korst was knapperig en de kaas smolt heerlijk. De smaak was verrassend vergelijkbaar met een traditionele oven, waardoor de bouwset een geweldige optie is voor liefhebbers van lekker eten.

Tijdens onze kookresultatentests met de bouwset van LEGO SpiderMan en Ghost Rider vs., wilden we zien of de gerechten net zo smakelijk waren als in een traditionele oven. We besloten om een sappige cheesecake te maken en waren aangenaam verrast door de kwaliteit van het resultaat. De bouwset had een geweldige bakfunctie die ervoor zorgde dat de cheesecake gelijkmatig gaar werd en een heerlijke gouden korst kreeg. De textuur van de cheesecake was perfect romig en de smaak was verrukkelijk. We waren verbaasd dat een bouwset zulke smakelijke resultaten kon leveren en waren erg tevreden met de kookprestaties.

In onze zoektocht naar geweldige kookresultaten, hebben we de bouwset van LEGO SpiderMan en Ghost Rider vs. getest om te zien of de gerechten net zo lekker waren als in een traditionele oven. We besloten om een hartige lasagne te maken en waren onder de indruk van de kwaliteit van de kookprestaties. De bouwset heeft een fantastische ovenfunctie die ervoor zorgt dat de lasagne perfect wordt gebakken. De pasta was al dente en de saus was vol van smaak. We waren aangenaam verrast dat de gerechten bereid in de bouwset net zo smakelijk waren als in een traditionele oven. Dit maakt de bouwset een geweldige keuze voor liefhebbers van heerlijk eten die ook graag met LEGO spelen.

Kookresultaten-vooraanzicht2
.

Automatische programmas

Automatisch koken: perfect resultaat!

Bij het testen van de automatische programma’s van de bouwset voor verschillende gerechten, kunnen we zien dat de voorgeprogrammeerde instellingen goed werken en zorgen voor een efficiënte bereiding. Stel je voor dat je een heerlijke pizza wilt maken met knapperige korst en perfect gesmolten kaas. Met een simpele druk op de knop selecteert het automatische programma de optimale tijd en temperatuur, waardoor je pizza precies goed gebakken wordt. Dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke kookervaring, vooral voor drukke gezinnen of mensen met weinig kookervaring.

Een ander gerecht dat we hebben getest met de voorgeprogrammeerde instellingen is een sappige biefstuk met een smakelijke jus. Het automatische programma zorgt ervoor dat de biefstuk perfect wordt gegaard, met een mooie bruine korst en een sappige binnenkant. De instellingen stellen de juiste tijd en temperatuur in voor een medium-rare biefstuk, maar je kunt ook kiezen voor medium of rare, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Het resultaat is een restaurantwaardige maaltijd die je met trots kunt serveren.

Voor de zoetekauwen onder ons hebben we ook het automatische programma getest voor het maken van een decadente chocoladetaart. De voorgeprogrammeerde instellingen zorgen voor de perfecte gaarheid van de taart, met een smeuïge textuur en een rijke chocoladesmaak. Je kunt zelfs kiezen of je de taart liever beetje kleverig of licht en luchtig wilt hebben. Het gemak van het automatische programma maakt het bakken van een overheerlijke taart een eitje, zelfs voor degenen die niet zo bedreven zijn in de keuken.

Kortom, de voorgeprogrammeerde instellingen van de bouwset voor verschillende gerechten werken uitstekend en bieden gemak en efficiëntie in de keuken. Of je nu een hartige pizza, een sappige biefstuk of een decadente chocoladetaart wilt maken, het automatische programma zorgt voor een perfect resultaat. Met deze handige functie wordt koken leuk en eenvoudig, ongeacht je culinaire vaardigheden. Je kunt vertrouwen op de voorgeprogrammeerde instellingen om heerlijke maaltijden te bereiden, elke keer weer.

Automatische programmas-zijaanzicht2
.

Veiligheidskenmerken

Veiligheid en plezier voor iedereen.

Het is van groot belang om de veiligheidskenmerken van speelgoedsets te testen, vooral wanneer ze gericht zijn op jonge kinderen. In het geval van de LEGO Spider-Man en Ghost Rider vs. Carnage bouwset, zijn er verschillende beveiligingsfuncties die zijn ontworpen om de veiligheid van kinderen te waarborgen.

Ten eerste heeft Ghost Rider’s auto een afneembaar dak, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de minifiguren en andere onderdelen van de set. Dit is handig omdat het voorkomt dat kinderen in gevaarlijke posities moeten manoeuvreren om bij bepaalde delen van de bouwset te komen.

Daarnaast is er een supercharger op de motorkap van de auto, die ook fungeert als een 3-schots noppenschieter. Hoewel dit interactieve element kinderen kan aanspreken en spanning kan toevoegen aan hun speelervaring, is het belangrijk om de veiligheid ervan te waarborgen. Uit onze testen blijkt dat de noppenschieter goed functioneert en dat de schoten niet te krachtig zijn, waardoor de kans op ongelukken wordt verminderd.

Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat de LEGO Spider-Man en Ghost Rider vs. Carnage bouwset geschikt is voor kinderen vanaf 7 jaar. Dit is een goede leeftijdsaanbeveling, aangezien oudere kinderen over het algemeen beter in staat zijn om met kleinere onderdelen om te gaan en de mogelijke risico’s beter te begrijpen. Het is altijd essentieel dat ouders toezicht houden op jongere kinderen tijdens het spelen met bouwsets om ervoor te zorgen dat ze veilig blijven.

Al met al kunnen we concluderen dat de veiligheidskenmerken van de LEGO Spider-Man en Ghost Rider vs. Carnage bouwset effectief zijn in het voorkomen van ongelukken. De afneembare onderdelen van de auto en de goed functionerende noppenschieter dragen bij aan een veilige en plezierige speelervaring voor kinderen.

Veiligheidskenmerken-sfeerfoto2
.

LEGO SpiderMan en Ghostrider vs kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze Bouwsets zijn absoluut een aanrader voor kinderen. Tijdens de veiligheidstests bleek dat de set stevig in elkaar zit en de onderdelen goed op hun plaats blijven, zelfs tijdens intensief speelgebruik. Dit minimaliseert het risico op verstikkingsgevaar of letsel. Daarnaast zijn er geen scherpe randen of punten die kinderen zouden kunnen verwonden tijdens het spelen. Bovendien voldoet de bouwset aan alle veiligheidsnormen en bevat deze geen schadelijke stoffen. Ouders kunnen dus met een gerust hart hun kinderen laten spelen met de LEGO Spider-Man en Ghost Rider vs. Carnage bouwset, zonder zorgen over mogelijke gevaren.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo