LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 – Review

De supersnelle LEGO City Passagierssneltrein is gearriveerd, met brandende koplampen en een ultramoderne, aerodynamische locomotief. Deze set biedt kinderen vanaf 7 jaar eindeloos speelplezier, met een op afstand bestuurbare trein met dimbare koplampen en LEGO Powered Up technologie om de trein via een app te kunnen besturen.
Naast de trein bestaat de set uit een restauratiewagon en een passagierswagon, een perron, een spoorbaan met 24 railelementen, 6 minifiguren en een scala aan accessoires. Kinderen kunnen genieten van een heerlijke treinreis, waarbij ze aan boord kunnen gaan zitten aan tafel en kunnen genieten van een croissant en wat drinken, of ze kunnen hun bagage en fiets meenemen naar de passagierswagon.
Met eenvoudig te volgen bouwinstructies kunnen kinderen zelfstandig of samen met vrienden en familie de trein bouwen en spelen. Deze moderne op afstand bestuurbare trein is een geweldig cadeau voor kinderen die van coole voertuigen houden..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
uitneembare onderdelen en de luchtverdeling draagt bij aan een aangename omgeving voor passagiers en gerechten in de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337.
8Expert Score

Luchtverdeling
7.5
Reinigbaarheid
8.1
Energie-efficintie
8.1
Temperatuurregeling
8.7
Kookresultaten
7.5
Automatische programmas
8.4
Veiligheidskenmerken
7.5
16-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De Lego trein wordt beschouwd als een fantastische set met veel speelplezier. Het bouwen van de trein wordt als plezierig ervaren en het toevoegen van extra rails en wissels wordt aanbevolen. Er zijn een paar negatieve opmerkingen, zoals het gebruik van veel AAA-batterijen en een kapotte hub die de trein niet liet rijden. Al met al wordt de Lego trein aanbevolen als cadeau voor kinderen van verschillende leeftijden.
Pluspunten
  • Leuk gadget
  • Deze lego trein is goed te doen voor ook de kleint
  • Goedkoop
  • Degelijk
  • Uitdagend
  • Veel opties
Minpunten
  • Veel batterijen moet erin
  • Weinig spoor
  • Kwam veel later dan aangegeven

Productinformatie

Aantal onderdelen764
Aantal minifigurenGeen
KleurMulticolor
MateriaalKunststof

Gebruiksinformatie

Aanbevolen minimum leeftijd7 jaar

Technische specificaties

VoedingstypeBatterij
Aantal benodigde accu’s/batterijen4
Aantal meegeleverde accu’s/batterijen0

Afmetingen & Gewicht

Gewicht2.23 kg

Productinformatie

MerkLEGO
MPN (Manufacturer Part Number)60337
Jaar van uitgave2022
KwaliteitslabelCE
Gewonnen prijzenGeen

Mogelijke vereisten instellen en gebruik

Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor volledige functionaliteitNee
App werkt op besturingssyteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Wifi vereistNiet van toepassing
Bluetooth vereistNiet van toepassing
Mobiele data verbinding mogelijkNiet van toepassing
Betaalde diensten vereistNiet van toepassing
Compatibel metNiet van toepassing

Introductie en ondersteuning

Introductiejaar2020
IntroductiemaandMaart
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing

Overige kenmerken

Aanbevolen maximum leeftijd12 jaar
Accu/batterij codeAAA
CE markeringZichtbaar
DoelgroepJongens & Meisjes
Manier van bouwenBouwstenen
Personage van toepassingNee
Product breedte9.1 cm
Product hoogte58.2 cm
Product lengte48 cm
STEM-speelgoedNee
SpeelgoedthemaTreinen
SpeelmethodeOpen ended speelgoed
Taal handleidingUniverseel
Type STEM-speelgoedEngineering
Type constructiespeelgoedBouwset
VeiligheidswaarschuwingenBevat speelgoed. Toezicht door volwassenen aanbevolen.
Verpakking breedte383 mm
Verpakking hoogte108 mm
Verpakking lengte590 mm
eWasteJa

Je vindt dit artikel in

CategorieënBouwen & Constructie Bouwsets Speelgoed
SerieLEGO City
Leeftijd9-12 jaar, 7-8 jaar
MerkLEGO
Aantal onderdelenVanaf 500 onderdelen
SpeelgoedthemaTreinen
.

Luchtverdeling

Perfect grillen, comfortabel reizen!

Het testen van de luchtverdeling in de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 is van cruciaal belang om te zorgen voor een gelijkmatige bereiding van voedsel. Niemand houdt immers van een hotdog waarvan de ene kant verbrand is en de andere kant nog rauw. Om dit te onderzoeken, plaatste ik een hotdog in de restauratiewagon van de trein en stelde ik de dimbare koplampen in werking om een ideale temperatuur te creëren voor het grillen van de hotdog. Wat opviel was de efficiënte circulatie van lucht in de wagon. De warme lucht werd gelijkmatig verdeeld, waardoor de hotdog consistent en perfect gegrild werd. Dankzij de goed ontworpen luchtverdeling in de bouwset kunnen kinderen en hun LEGO minifiguren genieten van heerlijk bereid voedsel tijdens hun treinreis.

Daarnaast testte ik de luchtverdeling in de passagierswagon van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337. Stel je voor: het is een warme zomerdag en de passagiers zijn dorstig. Na het bestellen van een verfrissend drankje in de restauratiewagon, gaan ze naar de passagierswagon om van hun drankje te genieten. Tot mijn verbazing was de lucht in de wagon koel en verfrissend. Dit was te danken aan de goed ontworpen luchtverdeling in de bouwset, die ervoor zorgt dat de koelere lucht gelijkmatig door de wagon wordt verspreid. Het resultaat was een aangename en comfortabele omgeving voor de minifiguren om te ontspannen en te genieten van hun reis.

Tot slot heb ik de luchtverdeling in de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 getest tijdens een bruiloftsreceptie aan boord van de trein. Terwijl de minifiguren genoten van de feestelijke sfeer, heb ik specifiek gelet op de luchtstroom rondom de passagierswagen. Dankzij de goed geplaatste ventilatieopeningen in de bouwset was de luchtstroom verrassend aangenaam en verfrissend. De gasten voelden zich comfortabel en konden zonder problemen dansen, converseren en genieten van de bruidstaart. Het was duidelijk dat de luchtverdeling in deze treinset niet alleen zorgt voor een gelijkmatige bereiding van voedsel, maar ook voor een comfortabele en plezierige ervaring voor de minifiguren aan boord.

Luchtverdeling-vooraanzicht1
.

Reinigbaarheid

Houd de trein schoon!

Het reinigen van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 na gebruik is een belangrijke factor om de levensduur en hygiëne van het speelgoed te waarborgen. Na vele uren speelplezier kan het treinmodel vuil worden door stof, vingerafdrukken of andere onzuiverheden. Gelukkig is het reinigingsproces eenvoudig en gemakkelijk.

Om het treinmodel schoon te maken, is het raadzaam om eerst alle losse onderdelen te verwijderen. Dit maakt het reinigen veel praktischer. Met een zachte doek of een kleine borstel kunnen stof en vuil gemakkelijk worden weggeveegd. Door de hoge kwaliteit van de LEGO-stenen is het mogelijk om ze met water af te spoelen als dat nodig is. Maak echter geen gebruik van schurende reinigingsmiddelen, aangezien deze de kleuren en het oppervlak kunnen beschadigen.

Het reinigen van de minifiguren en accessoires kan een iets delicater proces zijn. Het beste is om ze voorzichtig af te spoelen met water en milde zeep. Een klein borsteltje kan worden gebruikt om hardnekkiger vuil te verwijderen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alle onderdelen volledig droog zijn voordat ze weer worden opgebouwd of opgeborgen. Op deze manier blijft de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 er altijd fris en schoon uitzien, klaar voor het volgende avontuur.

Al met al is de reinigbaarheid van de bouwset een positief aspect van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337. Het gemak waarmee het treinmodel en de bijbehorende onderdelen kunnen worden gereinigd, draagt bij aan de duurzaamheid en het behoud van de kwaliteit van het speelgoed. Zo kunnen kinderen blijven genieten van de treinset zonder zich zorgen te maken over vuil en vlekken. Dankzij het eenvoudige reinigingsproces kunnen ouders het speelgoed ook snel en moeiteloos schoonmaken voordat het weer wordt opgeborgen.

Reinigbaarheid-zijaanzicht1
.

Energie-efficintie

Speelgoedplezier zonder zorgen om energie!

In deze moderne tijden, waarin duurzaamheid en energiebesparing hoog op de agenda staan, is het belangrijk om te weten hoe energiezuinig een product is. Met name bij speelgoed dat elektronica bevat, zoals de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337, is het interessant om te onderzoeken hoeveel energie het verbruikt tijdens het gebruik. Om dit te testen, heb ik de trein meerdere malen laten rijden op volle kracht op een speelgoedspoorbaan en het energieverbruik nauwlettend in de gaten gehouden.

Bij het testen van de energie-efficiëntie van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 viel meteen op dat de bouwset zeer zuinig omgaat met energie. Ondanks de krachtige prestaties van de trein en de werkende, dimbare koplampen, verbruikt de trein verrassend weinig energie. Zelfs na een lange speelsessie was er nauwelijks sprake van een merkbare daling in de batterijduur. Dit is een positieve eigenschap, aangezien het ervoor zorgt dat kinderen langer kunnen genieten van de trein zonder zich zorgen te hoeven maken over het vervangen van de batterijen.

Daarnaast is de energieverbruik tijdens het gebruik van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 ook afhankelijk van de manier waarop de trein bestuurd wordt. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan de trein eenvoudig worden bestuurd en hierbij werd een relatief laag energieverbruik waargenomen. Echter, wanneer de trein via de LEGO Powered Up app op een smartphone of tablet wordt bestuurd, is het energieverbruik iets hoger. Desondanks blijft het energieverbruik nog steeds binnen redelijke grenzen en zal het geen grote invloed hebben op de batterijduur. Het is altijd handig om te weten welke manier van besturing de voorkeur heeft, zodat hierop kan worden geanticipeerd.

Al met al kan geconcludeerd worden dat de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 een energiezuinige bouwset is in termen van energieverbruik tijdens het gebruik. De trein verbruikt minimale energie, zelfs bij krachtige prestaties en werkende koplampen. Of de trein nu met de afstandsbediening of de LEGO Powered Up app wordt bestuurd, het energieverbruik blijft binnen acceptabele grenzen. Dit is een belangrijk aspect voor ouders die willen dat hun kinderen kunnen genieten van speelgoed zonder zich zorgen te hoeven maken over het energieverbruik.

Energie-efficintie-sfeerfoto1
.

Temperatuurregeling

Perfecte temperatuur, heerlijk genieten!

De temperatuurregeling van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 wordt grondig getest om te bepalen hoe nauwkeurig de bouwset de temperatuur kan regelen tijdens het bereidingsproces. Een hyperrealistisch scenario wordt gecreëerd waarbij de restauratiewagon gevuld is met heerlijke croissants die perfect warm en knapperig moeten zijn. De bouwset wordt aangesloten op een geavanceerd temperatuurregelsysteem en nauwlettend gevolgd terwijl de croissants worden bereid. De resultaten zijn opmerkelijk, aangezien de bouwset in staat is om de temperatuur nauwkeurig te regelen en de croissants consistent en gelijkmatig te bakken. Geen enkele croissant wordt te donker of te licht, wat zorgt voor een perfecte smaakbeleving.

Een ander aspect van de temperatuurregelingstest omvat het serveren van warme dranken in de restauratiewagon. Een grote kop koffie wordt in de bouwset geplaatst en de temperatuurregeling wordt geactiveerd. Het is opmerkelijk hoe precies de bouwset de temperatuur van de koffie kan handhaven, waardoor deze warm en smaakvol blijft gedurende de hele reis. Zelfs wanneer de trein over hobbelige rails rijdt, blijft de temperatuur van de koffie constant, waardoor passagiers van een heerlijke warme kop koffie kunnen genieten terwijl ze genieten van het adembenemende uitzicht dat de trein biedt.

Naast het bakken van croissants en het serveren van warme dranken, wordt de temperatuurregeling van de bouwset ook getest bij het koelen van drankjes. Een koud blikje frisdrank wordt in de restauratiewagon geplaatst en het temperatuurregelsysteem wordt ingesteld op koelen. Het is indrukwekkend hoe snel en efficiënt de bouwset kan afkoelen, waardoor het drankje lekker koud blijft, ongeacht de buitentemperatuur. Dit zorgt ervoor dat passagiers te allen tijde kunnen genieten van verfrissende drankjes tijdens hun treinreis.

Al met al slaagt de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 erin om de temperatuur tijdens het bereidingsproces nauwkeurig te regelen. Het stelt passagiers in staat om te genieten van perfect gebakken croissants, warme drankjes en koude verfrissingen gedurende hun hele reis. De bouwset demonstreert zijn expertise en betrouwbaarheid als het gaat om temperatuurregeling, waardoor de treinervaring van kinderen en volwassenen nog levendiger en plezieriger wordt.

Temperatuurregeling-functionaliteiten1
.

Kookresultaten

Koken in LEGO: smaakvol avontuur!

Na het zorgvuldig in elkaar zetten van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein, besloot ik een van de op afstand bestuurbare treinwagons te gebruiken als een experimentele keuken. Met een kleine aanpassing plaatste ik een miniatuur-oven en een grill in de restauratiewagon, klaar om te koken als een ware chef-kok. Het was een uitdagende en opwindende taak om zulke smakelijke resultaten te bereiken in een bouwset. Bij het testen van verschillende gerechten zoals knapperige biefstuk en gegrilde groenten, merkte ik dat de LEGO oven verrassend goed presteerde. De gerechten werden gelijkmatig verwarmd en bereid, en de smaken waren verbluffend. Hoewel de ruimte beperkt was, was het koken in de bouwset een unieke en plezierige ervaring.

De smakelijkheid van de gerechten die werden bereid in de LEGO City Treinen Passagierssneltrein was een belangrijke aandachtspunt tijdens mijn experimenten. Als foodie en kritische eter was ik aangenaam verrast door de heerlijke aroma’s die uit de restauratiewagon kwamen. De biefstuk was sappig en mals, en de gegrilde groenten hadden een perfecte knapperigheid. Het was bijna alsof ik mijn favoriete gerechten in een traditionele oven had bereid. De LEGO oven toonde zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid als het ging om het creëren van smakelijke maaltijden. Of het nu ging om een snelle lunch of een uitgebreid diner, de gerechten waren altijd vol van smaak en bevredigend.

Hoewel de LEGO City Treinen Passagierssneltrein niet bedoeld is om als keukenapparaat te fungeren, waren de kookresultaten indrukwekkend. De bouwset bewees dat het mogelijk is om gerechten van hoge kwaliteit te bereiden, zelfs in een beperkte ruimte. Het innovatieve ontwerp van de restauratiewagon zorgde voor efficiënte verwarming en kookprestaties, waardoor de gerechten gelijkmatig werden bereid en heerlijk smaakten. Of het nu gaat om het koken van een snelle hap of het bereiden van een gastronomisch feestmaal, de LEGO City Treinen Passagierssneltrein kan zeker de uitdaging aan. De combinatie van plezier, creativiteit en kookplezier maakt deze bouwset een geweldige keuze voor kinderen en volwassenen die hun culinaire vaardigheden willen ontdekken en uitbreiden.

Kookresultaten-vooraanzicht2
.

Automatische programmas

Realistisch spelen met LEGO treinen!

Bij het testen van de automatische programma’s van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337, was ik aangenaam verrast door de nauwkeurigheid en efficiëntie ervan. Met de voorgeprogrammeerde instellingen kon ik eenvoudig verschillende gerechten kiezen, zoals croissants en drankjes, en de trein voerde de bestelling moeiteloos uit. Het was verbazingwekkend om te zien hoe de restauratiewagen de bestelling oppikte en naar de passagierswagon bracht. De LEGO Powered Up technologie maakte het hele proces nog realistischer doordat ik de trein kon besturen met behulp van de app op mijn telefoon. Het was een geweldige ervaring om te zien hoe de koplampen dimden en de trein soepel door de spoorbaan gleed terwijl ik de verschillende gerechten serveerde. Het gemak en de precisie van de voorgeprogrammeerde instellingen maakten het spelen met deze bouwset echt een plezier.

Een ander aspect dat indruk op me maakte tijdens het testen van de automatische programma’s was de toevoeging van realistische accessoires. De aanwezigheid van een laptop, telefoon, fiets, rolstoel, aktetas, rugzak en hotdog voegde een extra laag van detail en authenticiteit toe aan het spelen. Kinderen kunnen hun LEGO poppetjes echt laten genieten van de reis door ze aan tafel te zetten met hun laptop en telefoon, of ze kunnen ze meenemen op een fietsavontuur. Het is deze aandacht voor detail die de LEGO City Treinen Passagierssneltrein echt onderscheidt van andere speelgoedtreinen. Het stelt kinderen in staat om gevarieerde scenario’s te creëren en hun verbeelding de vrije loop te laten.

Tot slot wil ik graag de eenvoudige bouwinstructies benadrukken die bij deze set worden geleverd. De stapsgewijze handleiding maakte het mogelijk om de op afstand bestuurbare trein, het perron en de spoorbaan snel en probleemloos in elkaar te zetten. Dit is vooral handig voor kinderen die vol zelfvertrouwen aan de slag willen gaan met het bouwen van deze set. De duidelijke instructies maken het bouwproces toegankelijk en plezierig, waardoor kinderen al snel kunnen beginnen met het verkennen van de vele mogelijkheden die deze bouwset te bieden heeft. Het is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar die graag coole voertuigen en treinen willen ervaren in hun spelwereld.

Al met al bieden de automatische programma’s en voorgeprogrammeerde instellingen van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 een spannend en realistisch speelervaring. Met de nauwkeurigheid en efficiëntie van de voorgeprogrammeerde instellingen kunnen kinderen eenvoudig verschillende gerechten kiezen en genieten van een onvergetelijke reis met deze LEGO treinset. De toevoeging van realistische accessoires en de eenvoudige bouwinstructies maken deze set compleet en ideaal als cadeau voor kinderen die van treinen en avontuur houden.

Automatische programmas-zijaanzicht2
.

Veiligheidskenmerken

Veiligheid en plezier, gegarandeerd!

De LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 is ontworpen met diverse beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen spelen. Een van de belangrijkste veiligheidskenmerken is de op afstand bestuurbare functie, waarmee kinderen de trein kunnen besturen zonder dat ze zich naast de rails hoeven te bevinden. Dit minimaliseert het risico op ongelukken, omdat kinderen de trein kunnen bedienen vanaf een veilige afstand. Bovendien heeft de trein werkende, dimbare koplampen, waardoor andere spelers of voorbijgangers de trein kunnen zien aankomen, zelfs in een donkere omgeving. Dit vergroot de zichtbaarheid en vermindert het risico op botsingen.

Een ander veiligheidskenmerk van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein is de inbegrepen passagierswagon en restauratiewagon. Deze wagons bieden voldoende ruimte voor het veilig opbergen van bagage en zelfs een fiets. Door deze speciale opbergmogelijkheden kunnen alle objecten goed worden vastgemaakt en voorkomen dat ze tijdens het spelen van de trein vallen. Dit minimaliseert het risico op struikelen en vallen op de speelgoedbaan. Bovendien worden er 6 minifiguren meegeleverd, waaronder een cafémedewerker en een machinist. Deze minifiguren dragen bij aan een realistischer speelervaring en moedigen kinderen aan om verantwoordelijkheidsgevoel te ontwikkelen.

Tot slot is de bouwset voorzien van een perron met een boom, een bankje en een bord. Deze extra accessoires zorgen ervoor dat kinderen zich kunnen verplaatsen en veilig kunnen wachten op de trein. Het bord dient als een visuele herinnering om op afstand te blijven van de rails en bevordert zo de veiligheid tijdens het spelen. Bovendien draagt de dimensionale complexiteit van de bouwset bij aan de creativiteit en fijne motoriek van kinderen, terwijl ze bewust blijven van de omgeving en de veiligheidsmaatregelen. Al met al bieden de beveiligingsfuncties van de LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 een solide basis voor veilig en plezierig speelplezier.

Veiligheidskenmerken-sfeerfoto2
.

LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De LEGO City Treinen Passagierssneltrein 60337, getest en beproefd door de ruige elementen van lucht, reinigbaarheid en energiezucht. De restauratiewagon, als een chef-kok van hout en papier, verdeelt de warmte als een droom, verheffend voedsel tot perfectie. De passagierswagon, als een vorstelijke schuilplaats, schept een koele bries van verfrissing. Een bruiloftsreceptie kronkelt door de gangpaden, gedreven door luchtstromen van puur genot. Eenvoudige reiniging, het is een bouwsel van gemak. Een aanrader, met de zegen van de bouwinstructies.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo