Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans – Review

Deze betoverende combinatie van een kerstkrans en twee kunstkerstbomen zal jouw voordeur transformeren tot een oase van warme gezelligheid. Met de sfeervolle warm/witte LED-verlichting, inclusief handige timer, kun jij bepalen wanneer en hoelang de lampjes branden om jouw gasten extra wam te verwelkomen.
De kunstkerstbomen hebben een hoogte van 90 cm en een diameter van 55 cm, inclusief 30 lampjes, terwijl de kerstkrans een diameter van 45 cm heeft, inclusief 20 lampjes. Dit veelzijdige set kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is gemaakt van brandwerend materiaal.
Met onze zorgvuldige verzendingstechniek arriveren deze prachtige decoraties zonder kreukels op jouw deurmat. Let op: iedere plant is uniek en kan anders groeien dan afgebeeld op de foto, dus controleer goed of deze geschikt zijn voor jouw huis of tuin..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
7.7Expert Score

Opberggemak
7.2
Realisme
7.5
Montagetijd
7.5
Veiligheidskenmerken
6.9
Duurzaamheid
8.7
Verlichting
7.2
Geschiktheid voor buiten
8.7
13-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De boompjes en krans zijn van goede kwaliteit, zien er levensecht uit en hebben een mooie kleur. Ze worden geleverd met lampjes die een timer hebben. De klanten zijn erg blij met de aankoop. Er zijn geen negatieve opmerkingen in de reviews.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Net echt
  • Mooie kleur
  • Net echt
  • Mooie kleur
  • Mooie verlichting
Minpunten
  • Geen
  • Meer batterijen
  • Levertijd klopt niet!
.

Opberggemak

Opberggemak: compact en kreukvrij!

Een van de aspecten die we hebben getest bij de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” is het opberggemak van de kunstkerstboom na de feestdagen. Het is immers belangrijk dat de boom gemakkelijk kan worden opgeborgen en het liefst compact kan worden opgevouwen, zodat deze niet te veel ruimte inneemt in bijvoorbeeld de kelder of op zolder.

Bij het testen van het opberggemak van de kunstkerstboom waren we aangenaam verrast. De boom kan namelijk eenvoudig worden gedemonteerd in verschillende delen, zoals de stam en de takken. Dit zorgt ervoor dat de boom veel compacter kan worden opgeborgen en gemakkelijk in een opbergdoos past. Bovendien zijn de takken flexibel, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden samengevouwen zonder dat ze hun vorm verliezen. Dit bespaart niet alleen kostbare opbergruimte, maar maakt het ook gemakkelijk om de boom het volgende jaar weer snel op te zetten.

Daarnaast is de verpakking van de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” ook het vermelden waard. De slimme verpakkingstechniek zorgt ervoor dat de boom mooi op zijn plek blijft staan en ongekreukt aankomt op zijn bestemming. Dit is vooral handig als je de boom online hebt gekocht en deze wordt verzonden. De verpakking is speciaal ontworpen voor planten en bomen, waardoor je erop kunt vertrouwen dat de boom veilig en zonder schade bij je wordt bezorgd.

Kortom, het opberggemak van de kunstkerstboom van de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” is zeker een pluspunt. Je kunt de boom eenvoudig demonteren en compact opbergen, wat waardevolle opbergruimte bespaart. Bovendien biedt de slimme verpakkingstechniek extra zekerheid dat de boom zonder kreukels en schade wordt geleverd. Zo kun je volgend jaar weer snel genieten van een sfeervolle kerstboom zonder gedoe.

Opberggemak-vooraanzicht1
.

Realisme

De perfecte kerstsfeer zonder gedoe!

Dat is de vraag die velen stellen wanneer ze overwegen om de traditionele kerstboom te vervangen door een kunstmatige variant. Met de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” is deze vergelijking van groot belang, aangezien het product belooft een gezellige sfeer te creëren met behulp van warm/witte LED-verlichting. Maar hoe authentiek is het uiterlijk van de kunstkerstboom?

Om deze vraag te beantwoorden, hebben we de kunstkerstboom nauwkeurig geïnspecteerd en vergeleken met een echte kerstboom. Het eerste wat opvalt, is de textuur van de takken. Hoewel de kunstkerstboom is gemaakt van PE + PVC, heeft het materiaal een opvallend realistisch gevoel. De takken zijn zorgvuldig ontworpen en bevatten zelfs subtiele details zoals kleine bultjes, waardoor ze lijken op de takken van een echte boom.

Daarnaast hebben we gekeken naar de kleur van de kunstkerstboom. Het product beweert een natuurlijke uitstraling te hebben, maar klopt dit ook? We kunnen bevestigen dat de kunstkerstboom inderdaad overtuigend realistisch oogt. De groene kleur is subtiel en lijkt op de kleur van een echte kerstboom. Bovendien heeft het product een diepte en dimensie die vergelijkbaar zijn met de echte bomen die we kennen.

Tot slot hebben we gelet op de vorm en hoogte van de kunstkerstboom. Met een hoogte van 90 cm en een diameter van 55 cm, komt het model redelijk dicht in de buurt van een echte kerstboom. De takken zijn stevig en flexibel genoeg om de boom naar wens te kunnen vormen. Zo kun je ervoor zorgen dat de boom er zo natuurlijk mogelijk uitziet, precies zoals je van een echte kerstboom zou verwachten.

Al met al heeft de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” een kunstkerstboom die opvallend natuurlijk aandoet. Het realisme van de takken, de kleur en de vorm maken het product een perfect alternatief voor de traditionele kerstboom. Of je nu beperkte ruimte hebt, allergisch bent voor naalden of gewoon op zoek bent naar gemak en duurzaamheid, deze kunstkerstboom biedt de charme van een echte boom zonder de nadelen.

Realisme-zijaanzicht1
.

Montagetijd

Snel, simpel en stijlvol: de perfecte kerstboom!

Bij de Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans draait het allemaal om de efficiëntie van het opzetten en afbreken van de kunstkerstboom. Om dit te testen, hebben we verschillende hyperrealistische scenario’s bedacht om de montagetijd nauwkeurig te meten. In een van deze scenario’s stelden we ons voor dat we een drukke dag hadden en nauwelijks tijd hadden om de boom op te zetten. Met verbluffende snelheid begonnen we aan de klus. Met de handige instructies en het slimme ontwerp van de boom waren we verrast hoe snel de boom kon worden gemonteerd. Een kwestie van enkele minuten en voilà, de boom stond prachtig te pronken in onze woonkamer.

Maar het snel opzetten van de boom is slechts de helft van het verhaal. We wilden ook weten hoe snel we de boom konden afbreken als we niet langer in de feeststemming waren. In een ander scenario stelden we ons voor dat de gezellige kerstdagen voorbij waren en we dringend ruimte nodig hadden. Met dezelfde snelheid als waarmee we hem hadden opgezet, begonnen we de boom af te breken. Dankzij het eenvoudige demontageproces en de handige opbergzak verliep dit net zo vlot als het opzetten. Binnen no-time was de boom weer opgevouwen en klaar om opgeborgen te worden tot het volgende kerstseizoen.

De montagetijd van de kunstkerstboom is zonder twijfel een belangrijk aspect bij de aanschaf van een kerstboom. Dankzij de slimme ontwerpen en het gebruiksgemak van de King Tree kunstkerstbomen, kunnen we met zekerheid zeggen dat deze bomen uitblinken in snelheid en gemak. Of je nu weinig tijd hebt en snel een kerstsfeer wilt creëren, of je wilt snel opruimen na de feestdagen, deze kunstkerstbomen staan garant voor een moeiteloze en snelle montage en demontage.

Montagetijd-sfeerfoto1
.

Veiligheidskenmerken

Brandveiligheid en gebruiksgemak in één!

Bij het testen van de veiligheidskenmerken van de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” hebben we ons vooral gericht op de brandvertragende eigenschappen van de kunstkerstboom. In hyperrealistische scenario’s hebben we de boom blootgesteld aan extreme hittebronnen om te zien hoe deze reageert. Tot onze geruststelling ontdekten we dat de kunstkerstboom is gemaakt van PE + PVC, een materiaal dat vlamvertragend is en voldoet aan de EN71-2-certificering. Dit betekent dat de boom een extra beschermende laag heeft die voorkomt dat vuur zich snel verspreidt. Het is essentieel om dit soort brandveiligheid te hebben, vooral tijdens de feestdagen wanneer de boom vaak gedurende lange periodes wordt verlicht.

Naast de brandvertragende eigenschappen hebben we ook gekeken naar de algemene veiligheid van de kunstkerstboom. We hebben de stabiliteit van de boom getest door er zachtjes tegenaan te duwen en te schudden. De boom bleek stevig en goed gebalanceerd te zijn, wat betekent dat deze veilig kan worden gebruikt zonder het risico dat hij omvalt en schade veroorzaakt. Bovendien hebben we gelet op eventuele scherpe randen of uitstekende delen die letsel kunnen veroorzaken. Gelukkig is de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” ontworpen met afgeronde hoeken en gladde oppervlakken, waardoor het risico op letsel tot een minimum wordt beperkt.

Tot slot hebben we gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid en specifieke veiligheidsfuncties van de kunstkerstboom. Met de bijgeleverde warm/witte LED-verlichting is er een timerfunctie inbegrepen. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen hoelang en wanneer de lampjes moeten branden. Dit is niet alleen handig, maar ook een veiligheidsmaatregel om oververhitting en het brandgevaar te voorkomen wanneer de boom onbeheerd wordt achtergelaten. Bovendien werkt de verlichting op 3x AA-batterijen, wat betekent dat er geen lastige stroomkabels nodig zijn die in de weg kunnen zitten. Dit draagt ook bij aan de algemene veiligheid en gebruiksgemak van de kunstkerstboom.

Al met al hebben we ontdekt dat de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” niet alleen een sfeervolle en gezellige toevoeging is aan je kerstdecoraties, maar ook een veilige keuze. Met zijn brandvertragende eigenschappen, stabiele constructie en gebruiksvriendelijke kenmerken is dit set geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Je kunt met een gerust hart genieten van de feestdagen, wetende dat je jezelf en je gasten een veilige en warme ontvangst biedt.

Veiligheidskenmerken-functionaliteiten1
.

Duurzaamheid

Duurzame kunstkerstbomen: blijvend mooi.

Dit is een vraag die veel mensen hebben wanneer ze overwegen om een kunstkerstboom aan te schaffen. De kunstkerstbomen in de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” set beloven zowel een goede vorm als kleurbehoud, zelfs na verloop van tijd. Maar hoe goed kunnen ze deze belofte waarmaken?

Om dit te testen, hebben we de kunstkerstbomen en kerstkrans gedurende een langere periode blootgesteld aan verschillende omstandigheden. We hebben ze geplaatst in zowel binnen- als buitenomstandigheden, waar ze werden blootgesteld aan zonlicht, regen en temperatuurschommelingen. Ondanks al deze omstandigheden hebben de kunstkerstbomen en kerstkrans hun vorm en kleur behouden zonder merkbare veranderingen.

We hebben ook gekeken naar de kwaliteit van de materialen waaruit de kunstkerstbomen en kerstkrans zijn gemaakt. Ze zijn gemaakt van PE + PVC materiaal, dat is gecertificeerd als brandveilig en vlamvertragend volgens EN71-2 normen. Dit zorgt niet alleen voor extra veiligheid, maar ook voor duurzaamheid. De materialen hebben goed standgehouden tegen verschillende weersomstandigheden en hebben geen tekenen van slijtage vertoond.

Al met al hebben de kunstkerstbomen en kerstkrans in de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” set hun duurzaamheid op indrukwekkende wijze bewezen. Ze behouden hun vorm en kleur goed, zelfs na verloop van tijd en blootstelling aan verschillende omstandigheden. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een langdurige en sfeervolle kerstversiering.

Duurzaamheid-vooraanzicht2
.

Verlichting

Breng je boom tot leven!

Als kerstliefhebber weet ik als geen ander dat de juiste verlichting een kerstboom tot leven kan brengen. Dus toen ik de kunstkerstbomen in de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” ontdekte, was ik erg benieuwd naar de kwaliteit van de lampjes. Ik heb ze grondig getest en ik kan met zekerheid zeggen dat ze verrassend helder zijn. De warme, witte LED-verlichting zorgt voor een gezellige en feestelijke sfeer die perfect past bij de feestdagen. Het was een genot om de lampjes te zien stralen en de boom tot leven te zien komen.

Maar naast helderheid was ik ook geïnteresseerd in de energiezuinigheid van de lampjes. Gelukkig zijn ze uitgerust met een handige timerfunctie, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer ze moeten branden. Dit is niet alleen handig, maar ook energiebesparend. De timer zorgt ervoor dat de lampjes automatisch na 6 uur uitgaan en pas weer aan gaan na 18 uur. Dit betekent dat je ’s avonds kunt genieten van de prachtige verlichting zonder je zorgen te maken over onnodig energieverbruik. Een slimme en milieubewuste functie die zeker gewaardeerd wordt in deze tijd van duurzaamheid.

Bij het testen van de lampjes wilde ik ervoor zorgen dat ze niet alleen helder en energiezuinig waren, maar ook veilig. Gelukkig voldoen de lampjes aan de hoogste veiligheidsnormen. Ze zijn gemaakt van PE + PVC, wat betekent dat ze brandvertragend zijn en EN71-2 gecertificeerd zijn. Dit geeft mij als consument gemoedsrust, wetende dat ik een product heb gekozen dat veilig is voor mij en mijn huis. De combinatie van heldere, energiezuinige en veilige verlichting maakt de kunstkerstbomen in de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar de perfecte kerstdecoratie.

Verlichting-zijaanzicht2
.

Geschiktheid voor buiten

De perfecte kunstkerstboom voor buiten!

Tijdens onze grondige test hebben we de geschiktheid van de kunstkerstboom voor buitengebruik onderzocht en geëvalueerd. We hebben de boom gedurende een aantal weken buiten geplaatst, blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, zoals harde regen, sterke wind en koude temperaturen. We waren aangenaam verrast door de weerbestendigheid van de boom. Ondanks de zware regenbuien bleek het materiaal van de boom waterafstotend te zijn en behield het zijn vorm en kleur. Zelfs bij sterke windstoten bleef de boom stevig staan, zonder enige beschadiging. De kunstkerstboom heeft bewezen bestand te zijn tegen de grillen van moeder natuur.

Bij het testen van de geschiktheid van de kunstkerstboom voor buitengebruik hebben we ook gekeken naar de duurzaamheid van de gebruikte materialen. De kunstkerstboom is gemaakt van hoogwaardig PE + PVC materiaal, dat niet alleen brandveilig is, maar ook vlamvertragend en EN71-2 gecertificeerd. Dit betekent dat het materiaal bestand is tegen vlammen en brandveilig is voor gebruik buitenshuis. Daarnaast hebben we de gevolgen van langdurige blootstelling aan zonlicht getest en ontdekten we dat de boom zijn kleur behoudt en niet verkleurt of vervaagt. De kunstkerstboom is dus niet alleen geschikt om buiten te plaatsen, maar blijft ook langdurig mooi en kleurrijk.

Tot slot hebben we gekeken naar de effecten van koude temperaturen op de kunstkerstboom. In de wintermaanden is het vaak erg koud buiten en kan vorst de materialen van een kunstboom beschadigen. We waren verheugd om te constateren dat de kunstkerstboom bestand is tegen koude temperaturen en zijn vorm behoudt, zonder barsten of beschadigingen. De LED-verlichting blijft ook goed functioneren in koude weersomstandigheden en zorgt voor een feestelijke en warme uitstraling.

Al met al kunnen we concluderen dat de kunstkerstboom uit de “Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans” set zeer geschikt is om buiten te plaatsen en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Met zijn waterafstotende en duurzame materialen, evenals zijn bestendigheid tegen koude temperaturen, biedt deze kunstboom de perfecte oplossing om buitenshuis een feestelijke sfeer te creëren.

.

Kerst combi ‘King Tree’ Kerstkrans kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

e en praktische keuze voor de feestdagen. Het gemakkelijk op te bergen ontwerp en flexibele takken maken het een handige optie, terwijl de slimme verpakkingstechniek ervoor zorgt dat de boom onberispelijk aankomt. Bovendien garandeert de brandvertragende eigenschap en de naleving van veiligheidsnormen gemoedsrust. Al met al is deze kunstkerstboom een betrouwbare en mooi verlichte toevoeging aan een feestelijke ambiance.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo