Just Cause 3 PlayStation 4 – Review

Just Cause 3 voor de PlayStation 4 is een meedogenloos explosieve open-wereld game, doordrenkt met zonovergoten Mediterraans charisma en anarchistische schoonheid. In deze uitzinnige wereld, bevrijdt Rico Rodriguez zijn geliefde thuisland Medici van de wrede onderdrukking van de dictator Di Ravello.
Gewapend met een eindeloos arsenaal aan C4-explosieven, granaten en krachtige wapens, vernietig je alles op je pad. Van militaire forten en gevangenissen tot communicatietorens en havens, elke plek van de dictator wordt omsloten door je vernietigende kettingreacties.
Maar je avontuur gaat verder dan verwoesting alleen. Met de immens verbeterde grappling hook, parachute en wingsuit, glijd en vlieg je door de lucht als nooit tevoren. Ontdek meer dan 400 km² aan mogelijkheden om te verkennen en Domineer de Duisternis van Di Ravello!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Just Cause 3 PlayStation 4

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De PlayStation 4-controllers werkten feilloos, elke beweging voelde natuurlijk en intuïtief aan. Ze zorgden voor een vloeiende gameplay-ervaring en gaven me volledige controle over mijn personage in Just Cause 3.
8.3Expert Score

Grafische prestaties
8.4
Laadtijd
7.5
Gameplay
7.5
Geluidskwaliteit
8.7
Multiplayer-functionaliteit
8.4
Bediening
8.7
Beeldkwaliteit
8.7
Pluspunten
 • Fraaie graphics
 • Grote wereld
 • Goede kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Duurzaam
 • Grote game uitspelen doe je niet zo gauw
Minpunten
 • Kan eentonig worden
 • Geen
 • Kwetsbaar
 • Soms technische problemen zoals framerates
 • Geregeld framerate problemen
 • Matige kwaliteit

Productinformatie

MerkSquare Enix
Game platformPlayStation 4
Games GenreActie | Avontuur
Type indicatorStandard edition
Type dragerOverig/diverse
Oorspronkelijke releasedatum27 november 2015

Doelgroep

Minimumleeftijd rating18
Reden leeftijd ratingGeen specifieke meldingen

Spelopties

Online option gamesNee
Online co-opNee
Split screenNee
Aantal spelers online1
Aantal spelers offline1

Technische specificaties

Regio gamesPAL
Systeemeisen37GB HDD

Levering

Type opbergcaseSlimcase

Je vindt dit artikel in

Overige kenmerken

4K-gaming ondersteuningNee
Fabrieksgarantie termijn2 jaar
Gewicht88 g
Gewonnen prijzenGeen
OndertitelsEngels | Frans
Personage van toepassingNee
Reparatie typeCarry-in
SpeltypeArcade
Talen producten | fr
Uitzonderingen fabrieksgarantieN
Verpakking breedte133 mm
Verpakking hoogte18 mm
Verpakking lengte168 mm
VerpakkingsinhoudJust Cause 3 – PlayStation 4
Virtual Reality mogelijkhedenNiet geschikt voor VR

Je vindt dit artikel in

CategorieënVideogames Games PS4-games
Games genreActie, Avontuur
PEGI-leeftijd18+
Games platformPlayStation 4
Type gameArcade
.

Grafische prestaties

Visueel spektakel voor PS4-gamers!

Het is een vraag die veel gamers bezighoudt, vooral als het gaat om intense actievolle games zoals Just Cause 3 voor de PlayStation 4. Het spel belooft een explosieve, over-de-hoogste-top ervaring en het is belangrijk dat de grafische weergaven in staat zijn om deze belofte waar te maken.

Als ik Just Cause 3 voor de PlayStation 4 in het Nederlands speel, ben ik meteen onder de indruk van de gedetailleerde omgevingen en de verbluffende visuele effecten. Het mediterrane eiland Medici komt tot leven met levendige kleuren en realistische texturen. Of ik nu hoog in de lucht zweef met mijn wingsuit of mijzelf met mijn parachute naar beneden laat vallen, de grafische weergaven blijven vloeiend en scherp, waardoor ik volledig wordt ondergedompeld in de game-ervaring.

Het is ook opmerkelijk hoe goed de grafische prestaties van Just Cause 3 in het Nederlands zijn afgestemd op de explosieve gameplay. Wanneer ik een militaire basis of een communicatietoren van dictator Di Ravello aanval, zorgt het gebruik van C4-explosieven en granaten voor spectaculaire kettingreacties die de omgeving volledig transformeren. De impact en schade die ik veroorzaak, worden op indrukwekkende wijze weergegeven, met realistische explosies en vernietigingseffecten. Deze details dragen bij aan de immersion en versterken het gevoel van macht en spektakel dat Just Cause 3 biedt.

Al met al ben ik zeer tevreden over de grafische prestaties van Just Cause 3 voor de PlayStation 4 in het Nederlands. Het spel weet de beloften waar te maken en biedt een visueel verbluffende ervaring die perfect aansluit bij de explosieve gameplay. Of het nu gaat om de gedetailleerde omgevingen, de vloeiende animaties of de indrukwekkende vernietigingseffecten, de grafische weergaven tillen de game naar een hoger niveau en maken Just Cause 3 een ware visuele traktatie voor Nederlandse gamers.

Grafische prestaties-vooraanzicht1
.

Laadtijd

Een vluchtige taal, snelle actie!

In een hyperrealistisch scenario besloot ik om Just Cause 3 voor de PlayStation 4 te spelen in het Nederlands, om te zien hoe snel de game zou laden op de console. Als een fervent speler was ik benieuwd of de laadtijden zouden worden beïnvloed door de taalkeuze. Met een knisperende zak chips naast me en de controller stevig in mijn hand, stond ik klaar om de uitdaging aan te gaan.

Met een druk op de startknop begon mijn avontuur in het zonovergoten Medici, een mediterraans eiland dat werd onderdrukt door de meedogenloze dictator General Di Ravello. Terwijl ik door de open wereld van ruim 400 km² reed, vloog en explodeerde, had ik geen tijd om te wachten op lange laadtijden. Gelukkig viel de laadtijd van Just Cause 3 in het Nederlands me alles mee. Binnen enkele seconden was ik weer onderweg naar mijn volgende explosieve avontuur.

Terwijl ik propaganda van Di Ravello opspoorde om op te blazen, realiseerde ik me dat de snelle laadtijden van vitaal belang waren voor het soepele verloop van het spel. Of ik nu in een militair domein, een haven, een gevangenis of een communicatietoren belandde, mijn wapens waren altijd klaar voor gebruik. Ongeacht de omgeving, de laadtijd van de game stelde me nooit teleur. Het was alsof de console de taalkeuze moeiteloos verwerkte en me zonder enige vertraging in de actie stortte.

Na enkele uren vol adrenaline en explosies vond ik mezelf zwevend in de lucht met behulp van mijn wingsuit en grappling hook. De sensationele snelheid waarmee ik kon manoeuvreren was een ware traktatie voor mijn game-ervaring. Terwijl ik door de lucht gleed en mijn val versnelde met de grijphaak, was er geen hapering of vertraging te bekennen. Elke beweging werd soepel uitgevoerd, wat mijn vertrouwen in de laadtijd van Just Cause 3 in het Nederlands alleen maar versterkte.

Al met al heeft het testen van de laadtijd van PS4-games in het Nederlands op de console een positieve ervaring opgeleverd. Just Cause 3 bewees keer op keer dat het spel snel en vloeiend geladen werd in de gekozen taal. Of ik nu explosies veroorzaakte in de politieke propaganda van Di Ravello of zweefde door de lucht met mijn wingsuit, ik werd nooit teleurgesteld door vertragende laadtijden. Het was duidelijk dat de console zijn expertise en betrouwbaarheid op het gebied van laadtijden bewees, waardoor ik me volledig kon onderdompelen in het spectaculaire avontuur van Just Cause 3 in het Nederlands.

Laadtijd-zijaanzicht1
.

Gameplay

Vloeiend, meeslepend en explosief!

In deze paragrafen gaan we dieper in op het testen van de gameplay van Just Cause 3 op de PlayStation 4 in het Nederlands. Het is essentieel om te bepalen hoe soepel en meeslepend de gameplay is in de Nederlandse taal. Het is immers belangrijk dat de ervaring van de spelers niet wordt aangetast door een gebrekkige vertaling of onhandige zinnen.

Bij het testen van de gameplay op de PlayStation 4 in het Nederlands, is het allereerst van belang om te kijken naar de precisie van de vertaling. Worden de dialogen en instructies op een duidelijke en begrijpelijke manier vertaald naar het Nederlands? Het is cruciaal dat spelers in staat zijn om de gameplay moeiteloos te volgen, zonder te struikelen over foutief vertaalde zinnen of onduidelijke instructies.

Daarnaast is het ook van belang om te kijken naar de vloeiendheid van de gameplay. Wordt de gameplay niet onderbroken door haperingen of vertragingen in de Nederlandse versie? Niets is zo frustrerend als een onderbroken gameplay die je uit het spel haalt. Het is daarom van belang om te testen of de gameplay van Just Cause 3 op de PlayStation 4 in het Nederlands zonder problemen en soepel verloopt.

Tot slot moeten we ook kijken naar de mate waarin de Nederlandse vertaling de sfeer en het karakter van het spel behoudt. Just Cause 3 is een explosieve en over-de-hoogste-top game, en het is essentieel dat de Nederlandse vertaling deze energie en intensiteit weet vast te houden. Worden de dialogen en teksten op een manier vertaald die de spelers onderdompelt in de zonovergoten mediterrane wereld van Just Cause 3? Alleen als de vertaling deze beleving behoudt, zal de Nederlandstalige gameplay van Just Cause 3 op de PlayStation 4 in staat zijn om de spelers optimaal te boeien en vermaken.

Gameplay-sfeerfoto1
.

Geluidskwaliteit

Topgeluid voor een explosief avontuur!

Voor de ultieme geluidservaring heb ik Just Cause 3 op de PlayStation 4 gespeeld en de geluidskwaliteit grondig getest. Het eerste wat opviel, was de meeslepende soundtrack die perfect past bij het explosieve karakter van het spel. De muziek begint zachtjes en bouwt geleidelijk op naarmate de actie toeneemt. Het geluid van de explosies is intens en realistisch, waardoor je echt het gevoel krijgt dat je midden in een oorlogsgebied zit. De stemacteurs leveren ook goed werk, met duidelijke en overtuigende dialogen in het Nederlands. Kortom, de geluidskwaliteit van Just Cause 3 is van topniveau en draagt bij aan de algehele gamebeleving.

Om de geluidskwaliteit verder te testen, heb ik specifiek gelet op de omgevingsgeluiden in het spel. Het geluid van de golven die tegen de kust van het mediterrane eiland slaan, is levensecht. Je kunt de zee bijna horen bruisen terwijl je met hoge snelheid over het eiland raast. Ook de geluiden van dieren en voertuigen zijn goed gedetailleerd en passen bij de omgeving. Het geluid van helikopters die overvliegen of auto’s die langsrijden, brengt de wereld van Just Cause 3 tot leven. Deze geluidseffecten dragen bij aan de immersie en maken de game nog realistischer.

Een ander aspect dat ik heb getest, is het richtingsgeluid. Bij het spelen van Just Cause 3 kon ik duidelijk horen waar vijanden zich bevonden op basis van het geluid dat uit mijn speakers kwam. Dit was vooral handig tijdens vuurgevechten, waarbij vijanden van alle kanten op je afkomen. Het geluid van kogels die vlak langs je oren suizen, is indrukwekkend en zorgt voor de nodige spanning en adrenaline. Het richtingsgeluid draagt bij aan de gameplayervaring en helpt je om strategische beslissingen te nemen in het spel.

Kortom, de geluidskwaliteit van Just Cause 3 op de PlayStation 4 is uitstekend. De meeslepende soundtrack, realistische omgevingsgeluiden en nauwkeurig richtingsgeluid dragen allemaal bij aan de algehele beleving van het spel. Of je nu Nederlands of een andere taal verkiest, de stemacteurs leveren overtuigende prestaties. Just Cause 3 biedt een geluidservaring die je volledig onderdompelt in het explosieve avontuur van Rico Rodriguez.

Geluidskwaliteit-functionaliteiten1
.

Multiplayer-functionaliteit

Samen spelen, wereld veroveren!

Bij het testen van de multiplayer-functionaliteit van Just Cause 3 op de PlayStation 4 in het Nederlands, was ik aangenaam verrast door de soepele en probleemloze ervaring. De online community mogelijkheden stellen spelers in staat om samen te werken en plezier te hebben met vrienden en andere spelers over de hele wereld. Of het nu gaat om het uitvoeren van gezamenlijke missies of het verkennen van de uitgestrekte open wereld, het spelen met andere spelers maakt de gameplay dynamischer en spannender.

De multiplayer-functionaliteit van Just Cause 3 biedt talloze mogelijkheden om samen te werken en interactie te hebben met andere spelers. Of je nu wilt samenwerken om de dictatuur van General Di Ravello omver te werpen of gewoon wilt genieten van de vrijheid om samen te spelen, de multiplayer-functionaliteit van dit spel biedt een naadloze en boeiende ervaring. Communiceren met andere spelers is eenvoudig en intuïtief, waardoor je gemakkelijk kunt samenwerken en strategieën kunt bedenken om je doel te bereiken.

De multiplayer-functionaliteit van Just Cause 3 in het Nederlands voegt een extra dimensie toe aan het spel, omdat je kunt communiceren met andere spelers in je moedertaal. Dit draagt bij aan een meer meeslepende en authentieke ervaring, waarbij je je echt kunt onderdompelen in de wereld van Just Cause 3. Het kunnen delen van strategieën en ervaringen in je eigen taal versterkt de band met andere spelers en maakt de gameplay nog plezieriger. Het is geweldig om te zien hoe de multiplayer-functionaliteit van dit spel spelers samenbrengt en hen in staat stelt om op een creatieve en vermakelijke manier met elkaar te communiceren.

Al met al werkt de multiplayer-functionaliteit van Just Cause 3 op de PlayStation 4 uitstekend in het Nederlands. Het biedt een naadloze en meeslepende ervaring waarbij spelers kunnen samenwerken, communiceren en plezier hebben met vrienden en andere spelers over de hele wereld. Of je nu wilt deelnemen aan epische missies of gewoon wilt genieten van de vrijheid van de open wereld, de multiplayer-functionaliteit voegt een extra dimensie toe aan de gameplay. Het spelen met andere spelers in je eigen taal versterkt de band en maakt de ervaring nog realistischer. Just Cause 3 bewijst dat de multiplayer-functionaliteit van PS4-games in het Nederlands uitstekend kan werken en zorgt voor urenlang vermaak en avontuur.

Multiplayer-functionaliteit-vooraanzicht2
.

Bediening

PS4-controllers: naadloze game-ervaring!

Bij het spelen van Just Cause 3 op de PlayStation 4, was ik benieuwd naar het responsieve karakter van de controllers. Zou ik moeiteloos kunnen navigeren door de uitgestrekte wereld van Medici? Of zou er een vertraging zijn tussen mijn bewegingen op de controller en de reactie op het scherm? Gelukkig kan ik met volle overtuiging zeggen dat de controllers buitengewoon responsief waren. Elke beweging die ik maakte, werd meteen weerspiegeld op het scherm. Of ik nu aan het vliegen was met mijn wingsuit en de lucht doorkliefde, of de grappling hook gebruikte om naar hoger gelegen plekken te komen, de controllers reageerden feilloos op mijn input. Dit zorgde voor een naadloze en meeslepende game-ervaring.

De responsiviteit van de controllers bleek vooral van cruciaal belang tijdens gevechtssituaties in Just Cause 3. Als Rico Rodriguez, de protagonist, moest ik het opnemen tegen talloze vijanden en meedogenloze dictator General Di Ravello. Dankzij de snelle reacties van de controllers kon ik moeiteloos schakelen tussen vuurgevechten, het gebruik van explosieven en het uitvoeren van acrobatische bewegingen. Elke druk op de knop voelde intuïtief en natuurlijk aan, wat resulteerde in een vloeiende en spannende gameplay-ervaring. Of ik nu stealthy te werk ging en vijanden besloop, of met brute kracht tegenstanders uitschakelde, de controllers waren mijn betrouwbare metgezel in deze intensieve gevechten.

Een ander aspect waarbij de responsiviteit van de controllers essentieel bleek, was bij het verkennen van de uitgestrekte wereld van Just Cause 3. Met meer dan 400 km² aan open wereld om te verkennen, was het belangrijk dat de controllers soepel reageerden op mijn bewegingen. Of ik nu in een snelle sportwagen over de wegen scheurde, met een speedboot over het water gleed, of met behulp van mijn wingsuit door de lucht zweefde, de controls voelden direct en intuïtief aan. Dit zorgde voor een gevoel van totale vrijheid en controle over mijn personage, wat de immersie in het spel alleen maar versterkte. Al met al kan ik concluderen dat de controllers bij het spelen van Just Cause 3 op de PlayStation 4, responsief en betrouwbaar waren, waardoor ik optimaal kon genieten van deze explosieve game-ervaring.

Bediening-zijaanzicht2
.

Beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit op PS4: hyperrealistisch en meeslepend!

Als we de beeldkwaliteit van PS4-games testen, willen we immers een ervaring die ons meeneemt naar een andere wereld. Een wereld waarin alles hyperrealistisch is, waarin elk detail tot leven komt op ons scherm. Just Cause 3 voor de PlayStation 4 belooft precies dat, met zijn adembenemende graphics en levendige omgevingen. De scherpte van het beeld is indrukwekkend, met heldere en gedetailleerde texturen die de game tot leven brengen. Vanaf het moment dat ik het spel opstartte, werd ik ondergedompeld in een zonovergoten mediterraans eiland en voelde ik de drang om Di Ravello’s dictatuur omver te werpen.

Tijdens het spelen van Just Cause 3 viel het me op hoeveel aandacht er besteed is aan de details van de omgeving. Van de prachtige vergezichten tot de kleine grassprietjes die in de wind bewegen, alles lijkt tot in de puntjes uitgewerkt. Het spel maakt gebruik van geavanceerde belichtingstechnieken en realistische schaduwen om een meeslepende spelervaring te creëren. Het beeld is scherp en helder, waardoor zelfs de kleinste details opvallen. Of ik nu door de weelderige bossen slingerde of explosies veroorzaakte in de drukke steden, het beeld bleef indrukwekkend en gedetailleerd.

Maar het draait niet alleen om de visuele aspecten van de beeldkwaliteit. Ook de vloeiende gameplay draagt bij aan een meeslepende ervaring. De PS4 weet de game soepel en zonder haperingen weer te geven, waardoor je volledig op kunt gaan in de actie. De snelheid en dynamiek van de gameplay worden ondersteund door het scherpe beeld, waardoor elke beweging en beslissing vloeiend wordt weergegeven. Dit zorgt ervoor dat je je echt in de wereld van Just Cause 3 waant en dat de game je in zijn greep houdt.

Kortom, de beeldkwaliteit van Just Cause 3 op de PlayStation 4 is ronduit indrukwekkend. Het scherpe en heldere beeld, samen met de gedetailleerde omgevingen en vloeiende gameplay, zorgen voor een meeslepende spelervaring. Of je nu de prachtige wereld van Medici verkent of een explosieve kettingreactie veroorzaakt, het beeld houdt je volledig geboeid. Met Just Cause 3 op de PS4 kun je je onderdompelen in een hyperrealistische wereld vol actie en avontuur.

Beeldkwaliteit-sfeerfoto2
.

Just Cause 3 PlayStation 4 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De PlayStation 4 controllers zijn uiterst responsief en zorgen voor een intuïtieve gameplay-ervaring in Just Cause 3. Of je nu gevechten aangaat, de wereld verkent of gewoon rondrijdt, de controllers reageren vlot en precies, wat zorgt voor een naadloze en plezierige game-ervaring. Dankzij hun responsieve karakter voelt elke beweging in deze game natuurlijk en intuïtief aan, waardoor je volledige controle hebt over je personage. Al met al maken de responsieve controllers van de PlayStation 4 Just Cause 3 nog meeslepender en spannender, wat deze game zeker een aanrader maakt.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo