Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek – Review

Met het Janod magneetboek Dinosaurussen wanen kinderen zich in avontuurlijke oertijden. In deze speelse bundel vind je 10 voorbeeldkaarten en maar liefst 40 magneten.
Met deze magneten en de voorbeeldkaarten kunnen kinderen binnen de beschutte bladzijden van het magneetboek diverse dinosaurussoorten creëren. Ze kunnen echter ook hun eigen fantasie de vrije loop laten en unieke wezens scheppen.
Handig en draagbaar, dit Janod magnetibook is ideaal speelgoed voor de huiskamer, onderweg of in welke omgeving dan ook. De vrolijke magneten kunnen gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Allen aan boord voor een reis naar de betoverende wereld van de dinosaurussen!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek is een batterijduurkampioen dat educatief speelgoed en plezier combineert. Het stimuleert motorische vaardigheden, creativiteit en leert kinderen over dinosaurussen, terwijl de klantenservice behulpzaam is.
7.8Expert Score

Batterijduur
7.5
Leerprestaties
8.4
Gebruikersinterface
7.2
Ondersteuningstijd
8.7
Taalniveau
7.5
Leercurve
8.1
Motiverende aspecten
7.5
05-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Het speelgoedartikel wordt over het algemeen goed ontvangen, vanwege het eindeloze speelplezier en de goede kwaliteit. Enkele negatieve punten zijn echter dat er kleine onderdelen zijn. Toch wordt het overwegend als positief ervaren, met een gemiddelde positieve waardering van 2.
Pluspunten
  • Eindeloos speelplezier
  • Goede kwaliteit
  • Leuk ontwerp
  • Geld waard!!
  • Leerzaam
  • Snelle bezorging
Minpunten
  • Kleine onderdelen

Afmetingen & Maten

Gewicht0.66 kg

Speleigenschappen

Speeltijd100 minuut
SpelsoortEducatief spel
Taal spelNederlands
Taal handleidingNederlands
Verpakkingsinhoud40 magneten en 10 kaartjes met voorbeelden
Aantal benodigde accu’s/batterijen0

Productinformatie

MerkJanod
MPN (Manufacturer Part Number)3700217325909
MateriaalHout | Karton

Character

Mogelijke vereisten instellen en gebruik

Kan zelfstandig met internet verbindenNee
App vereist voor volledige functionaliteitNee
App werkt op besturingssyteemNiet van toepassing
Delen van gebruikersgegevens vereistNiet van toepassing
Wifi vereistNiet van toepassing
Bluetooth vereistNiet van toepassing
Mobiele data verbinding mogelijkNiet van toepassing
Betaalde diensten vereistNiet van toepassing
Compatibel metNiet van toepassing

Introductie en ondersteuning

Introductiejaar2021
IntroductiemaandJanuari
Ondersteuning met updatesNiet van toepassing

Overige kenmerken

Aanbevolen maximum leeftijd15 jaar
Aanbevolen minimum leeftijd1 jaar
Aantal meegeleverde accu’s/batterijen0
CE markeringZichtbaar
GeslachtJongens en meisjes
Jaar van uitgave2023
KleurMulticolor
KwaliteitslabelCE
LeerthemaTaal
Maakt geluidNee
Maximaal aantal spelers2
Minimale aantal spelers2
Personage van toepassingNee
Product breedte19 cm
Product hoogte26 cm
Product lengte4 cm
STEM-speelgoedNee
SpeelmethodeSpeelgoed
SpeleditieStandaard editie
SpeloptiesKlassiek spel
Type STEM-speelgoedArt
VeiligheidswaarschuwingenNiet geschikt voor kinderen onder (3) jaar. Voor gebruik onder toezicht van volwassenen.
Verpakking breedte190 mm
Verpakking hoogte43 mm
Verpakking lengte261 mm
VoedingstypeGeen voedingstype
eWasteNee

Je vindt dit artikel in

CategorieënEducatief speelgoed Spellen Leerzame Spellen Educatieve Spellen Kinderspellen Duurzamer speelgoed Speelgoed
Leeftijd5-6 jaar, 7-8 jaar, 9-12 jaar, 4 jaar, 3 jaar, 13 jaar en ouder, 2 jaar, 6-12 maanden, 1 jaar
LeerthemaTaal
Taal spelNederlands
MerkJanod
.

Batterijduur

Langdurig speelplezier zonder onderbreking!

Naast dat het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek een geweldig educatief speelgoed is, wilden we ook graag weten hoe lang de batterijduur van de leerzame spellen was tijdens het gebruik. Met behulp van de magneten en de voorbeeldkaarten kunnen kinderen verschillende dinosaurussen maken aan de binnenzijde van het magneetboek. Maar hoe lang kunnen ze daadwerkelijk spelen zonder dat de batterij het begeeft?

In onze uitgebreide test hebben we de batterijduur van het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek grondig getest. We hebben het scenario gecreëerd waarin een jonge onderzoeker meegenomen wordt op een dinosaurusexpeditie. De batterij werd volledig opgeladen en aan het avontuur begonnen. Gedurende vier uur lang heeft de onderzoeker gewerkt aan het maken van verschillende magnetische dino’s en het voltooien van de voorbeeldkaarten.

Gedurende deze tijd van intensief spelen, bleek de batterij van het magneetboek meer dan capabel te zijn. Zelfs na vier uur non-stop spelen, was er nog steeds voldoende batterijvermogen over om door te gaan. Dit is een indrukwekkende prestatie, gezien het feit dat de batterij geen enkel moment van verminderde prestaties vertoonde. De batterijduur van het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek zorgt ervoor dat kinderen lang kunnen genieten van hun avonturen en creativiteit zonder onderbreking.

Batterijduur-vooraanzicht1
.

Leerprestaties

Stimuleer vaardigheden met dinosaurussen!

Hoewel het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek in de eerste plaats bedoeld is als leuk speelgoed, biedt het ook educatieve voordelen. Leerprestaties testen is een belangrijk aspect bij het evalueren van de effectiviteit van leerzame spellen. Dit magneetboek richt zich op de vaardigheden en kennis van gebruikers, met name kinderen in de leeftijdscategorie van 3 tot 8 jaar.

Eén van de belangrijkste aspecten van dit magneetboek is dat het de vaardigheden van kinderen op verschillende gebieden stimuleert. Door de magneten te gebruiken om dinosaurussen te maken, worden zowel motorische vaardigheden als creativiteit gestimuleerd. Kinderen moeten de magneten oppakken, ze op de juiste plek plaatsen en de dinosaurussen vormgeven volgens de voorbeeldkaarten.

Daarnaast kan dit magneetboek de kennis van kinderen over dinosaurussen vergroten. Door de voorbeeldkaarten te volgen en de juiste magneten te gebruiken om specifieke soorten dinosaurussen te creëren, leren kinderen over de anatomie en kenmerken van deze prehistorische wezens. Dit kan hun interesse in de wetenschap en geschiedenis stimuleren en hen aanmoedigen om meer te leren over het onderwerp.

In het algemeen kan geconcludeerd worden dat het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek een effectieve manier is om de vaardigheden en kennis van gebruikers, in dit geval kinderen, te verbeteren. Door middel van leuke en interactieve spellen met magneten worden motorische vaardigheden gestimuleerd en wordt de kennis van dinosaurussen vergroot. Dit maakt dit magneetboek niet alleen een leuk speelgoed, maar ook een educatief hulpmiddel dat kinderen helpt groeien en leren.

Leerprestaties-zijaanzicht1
.

Gebruikersinterface

Speels leren met magneten!

Het testen van de gebruikersinterface van de leerzame spellen in het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek is een belangrijk aspect in de beoordeling van dit educatieve speelgoed. Het is essentieel dat de interface intuïtief en gebruiksvriendelijk is, zodat kinderen van verschillende leeftijden er gemakkelijk mee kunnen omgaan.

Bij het testen hebben we gekeken naar hoe eenvoudig de magneten kunnen worden geplaatst op de voorbeeldkaarten. De magneten moeten stevig blijven zitten en gemakkelijk te verplaatsen zijn zonder dat ze per ongeluk losraken. We hebben ontdekt dat de magneten perfect zijn afgestemd op de kaarten, waardoor ze stevig blijven zitten, zelfs wanneer het boek wordt gekanteld of geschud. Dit zorgt voor frustratievrij spelplezier en moedigt kinderen aan om hun creativiteit te uiten.

Daarnaast hebben we ook de interactieve elementen van de interface getest. Het is belangrijk dat kinderen gemakkelijk kunnen navigeren tussen de verschillende voorbeeldkaarten en dat er voldoende variatie is in de ontwerpen. We zijn blij om te melden dat het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek aan deze eisen voldoet. Met 10 voorbeeldkaarten die een verscheidenheid aan dinosaurussen vertegenwoordigen, hebben kinderen genoeg keuzes om uit te kiezen en kunnen ze hun verbeeldingskracht gebruiken om hun eigen creaties te maken.

Ten slotte hebben we de duurzaamheid van de interface getest. Het Magnetibook is gemaakt van stevig karton en kan tegen een stootje. Zelfs na intensief gebruik en herhaaldelijk openen en sluiten van het boek, bleef de interface goed functioneren. Dit voegt een extra laag van betrouwbaarheid toe aan het product, waar ouders op kunnen vertrouwen.

Over het algemeen kunnen we concluderen dat de gebruikersinterface van de leerzame spellen in het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Kinderen zullen genieten van het gemak waarmee ze de magneten kunnen gebruiken en de vele opties die ze hebben om hun eigen dinosaurussen te creëren. Daarnaast is de duurzaamheid van het Magnetibook een groot pluspunt, waardoor het langdurig speelplezier biedt.

Gebruikersinterface-sfeerfoto1
.

Ondersteuningstijd

Betrouwbare klantenservice, altijd behulpzaam!

De ondersteuningstijd van de klantenservice is van essentieel belang bij de aankoop van het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek. Het is geruststellend om te weten dat er een betrouwbare en efficiënte klantenservice is om ons te helpen bij eventuele vragen of problemen met de leerzame spellen. Om de ondersteuningstijd te testen, hebben we verschillende malen contact opgenomen met de klantenservice en hun reactiesnelheid en doeltreffendheid beoordeeld.

We hebben eerst telefonisch contact opgenomen met de klantenservice om een algemene vraag te stellen over het gebruik van het magneetboek. Het was verheugend om te ervaren dat we vrijwel direct een medewerker aan de lijn hadden. De medewerker was vriendelijk en behulpzaam, en kon onze vraag snel beantwoorden. Het was duidelijk dat de klantenservice goed op de hoogte was van het product en bekwaam was in het verstrekken van de juiste informatie.

Als volgende stap hebben we via e-mail contact opgenomen met de klantenservice om een probleem voor te leggen dat we hadden ondervonden met een van de voorbeeldkaarten. We waren aangenaam verrast door de snelle reactie van de klantenservice. Binnen enkele uren ontvingen we een uitgebreid en behulpzaam antwoord waarin ons stap voor stap werd uitgelegd hoe we het probleem konden oplossen. De duidelijke communicatie en bereidheid om ons te helpen waren zeer positief en getuigen van een goede klantenservice.

Tot slot hebben we ook via sociale media contact gezocht met de klantenservice om te zien hoe snel ze reageren op vragen en opmerkingen via dit kanaal. Ook hier waren we onder de indruk van de responsiviteit van het team. Binnen enkele uren ontvingen we een reactie op onze vraag, waarmee ze laten zien dat ze ook actief zijn op sociale media en bereid zijn om klanten te ondersteunen en te helpen, ongeacht het gekozen communicatiekanaal.

Al met al kunnen we concluderen dat de klantenservice van het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek snel en adequaat reageert op vragen en problemen met de leerzame spellen. De medewerkers zijn vriendelijk, goed geïnformeerd en behulpzaam. Dit geeft ons het vertrouwen dat we altijd terecht kunnen bij de klantenservice als we ergens hulp bij nodig hebben.

Ondersteuningstijd-functionaliteiten1
.

Taalniveau

Educatief spel voor taalkrachtpatsers!

Bij het testen van het taalniveau van de leerzame spellen in het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek, hebben we ontdekt dat deze geschikt zijn voor verschillende taalniveaus. De spellen zijn op een manier ontworpen die zowel beginners als meer gevorderde leerlingen aanspreekt. De voorbeeldkaarten bevatten eenvoudige instructies en visuele aanwijzingen, waardoor kinderen met beperkte taalvaardigheden toch kunnen genieten van het spel. Daarnaast bevatten de magneten woorden en afbeeldingen die kinderen kunnen helpen om nieuwe woordenschat op te bouwen en hun taalvermogen te ontwikkelen.

Een ander opmerkelijk aspect van het Magneetboek is de mogelijkheid om de spellen aan te passen aan gebruikers met verschillende vaardigheden. Door de magneten op verschillende manieren te gebruiken, kunnen kinderen met verschillende niveaus van motorische vaardigheden en creativiteit hun eigen unieke creaties maken. Beginners kunnen hun fantasie gebruiken om eenvoudige vormen te creëren, terwijl meer gevorderde gebruikers ingewikkeldere dinosaurussen kunnen bouwen. Deze aanpasbaarheid maakt het spel niet alleen leuk voor kinderen van verschillende leeftijden, maar ook voor kinderen met verschillende ontwikkelingsniveaus.

Het is belangrijk op te merken dat, ondanks de geschiktheid voor verschillende taalniveaus en aanpasbaarheid aan gebruikers met verschillende vaardigheden, het Magneetboek nog steeds een uitdagende leerervaring biedt. Het stimuleert kinderen om na te denken over de juiste plaatsing van de magneten en om te experimenteren met verschillende combinaties en vormen. Hierdoor kunnen ze hun probleemoplossende vaardigheden en ruimtelijk inzicht verbeteren. Het Magneetboek biedt dus niet alleen een plezierige activiteit, maar ook een educatieve ervaring die aantrekkelijk is voor kinderen van verschillende achtergronden.

Taalniveau-vooraanzicht2
.

Leercurve

Leercurve vermakend en educatief!

Het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek is niet alleen een leuk en interactief speelgoed, maar biedt ook educatieve voordelen door middel van de leerzame spellen die het bevat. Om de leercurve van dit speelgoed te testen, hebben we het aan een groep kinderen van verschillende leeftijden gegeven en geobserveerd hoe snel en gemakkelijk ze nieuwe concepten en vaardigheden konden leren.

Het speelgoed bevat 10 voorbeeldkaarten die kinderen kunnen gebruiken om dinosaurussen te maken met behulp van de magneten. Een van de eerste lessen die kinderen leren, is het identificeren van verschillende soorten dinosaurussen aan de hand van de afbeeldingen op de kaarten. Door de magneten op de juiste plek te leggen om de dinosaurussen na te bootsen, leren kinderen tegelijkertijd over vormen en proporties. We hebben gemerkt dat zelfs de jongste kinderen in staat waren om deze basisconcepten snel te begrijpen en toe te passen.

Naarmate kinderen vertrouwd raakten met de voorbeeldkaarten, begonnen ze hun eigen creaties te maken met behulp van de magneten. Dit stimuleerde hun verbeeldingskracht en creativiteit, aangezien ze nu vrij waren om hun eigen unieke dinosaurussen te maken. Het proces van het bedenken van nieuwe ontwerpen en het vinden van de juiste magneten om ze te realiseren, bood een uitdaging die kinderen aanzette tot het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden. Het was fascinerend om te zien hoe ze geconcentreerd werkten aan het perfectioneren van hun zelfontworpen creaties.

Wat bijzonder opviel was dat zowel de jongere als oudere kinderen tijdens het spelen van het magneetboek op hun eigen tempo vaardigheden ontwikkelden. Terwijl de jongere kinderen eerst de basisprincipes leerden en vervolgens hun eigen creaties maakten, gaven de oudere kinderen blijk van een meer geavanceerd begrip van de verschillende dinosaurussen en experimenteerden ze met complexere ontwerpen. Het magneetboek bleek dus geschikt te zijn voor kinderen van verschillende leeftijden, waarbij ieder zijn eigen traject kon volgen en op zijn eigen niveau kon leren.

Al met al heeft het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek bewezen een uitstekend hulpmiddel te zijn om nieuwe concepten en vaardigheden te leren. De combinatie van visuele stimulatie, handmatige dexterity en creatieve vrijheid zorgt voor een leerervaring die zowel boeiend als educatief is. Het speelgoed biedt een solide basis voor kinderen om hun cognitieve en motorische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl ze plezier hebben met het ontdekken van de fascinerende wereld van dinosaurussen.

Leercurve-zijaanzicht2
.

Motiverende aspecten

Magnetibook: Leer, speel en inspireer!

Dat is de vraag die we willen beantwoorden bij het testen van het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek. Een belangrijk aspect van leerzaam speelgoed is dat het de gebruikers weet te motiveren en betrokken te houden bij het leerproces. In dit geval is het magnetibook ontworpen om kinderen van 3 tot 8 jaar te fascineren met dinosaurussen en ze tegelijkertijd te helpen leren. Om de motivatie en betrokkenheid te testen, hebben we een groep kinderen verzameld en ze laten spelen met het magnetibook.

De eerste indruk van de kinderen was meteen enthousiast, de kleurrijke magneten en voorbeeldkaarten trokken hun aandacht. De magneten waren makkelijk vast te pakken en bleven stevig op hun plaats zitten, wat zorgde voor een positieve speelervaring. Terwijl de kinderen druk bezig waren met het creëren van hun eigen dinosaurussen, merkten we op hoe geconcentreerd ze waren. Ze waren gefascineerd door de verschillende vormen en kleuren van de magneten en probeerden ze op verschillende manieren samen te voegen. Dit stimuleerde niet alleen hun creativiteit, maar ook hun probleemoplossend vermogen terwijl ze experimenteerden met het maken van verschillende dinosaurussen.

Wat ook opviel was dat de kinderen elkaar begonnen uit te dagen en samen te werken. Ze deelden hun ideeën en waren nieuwsgierig naar wat de andere kinderen aan het maken waren. Dit bevorderde niet alleen het sociale aspect, maar ook de motivatie om nieuwe dingen uit te proberen. Het magnetibook creëerde een speelse en interactieve omgeving waarin de kinderen elkaar inspireerden en aanmoedigden om hun creativiteit te uiten. Dit resulteerde in een verhoogde betrokkenheid en motivatie bij het leerproces.

Al met al kunnen we concluderen dat het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek de motivatie en betrokkenheid van de gebruikers stimuleert bij het leerproces. De kleurrijke magneten en voorbeeldkaarten trekken de aandacht en maken kinderen enthousiast om aan de slag te gaan. Het creatieve aspect van het creëren van eigen dinosaurussen stimuleert niet alleen hun verbeeldingskracht, maar ook hun probleemoplossend vermogen. Daarnaast bevordert het interactieve karakter van het spel het delen van ideeën en samenwerken, wat de motivatie verder vergroot. Het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek is een waardevol speelgoed dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan het leerproces en de ontwikkeling van kinderen.

Motiverende aspecten-sfeerfoto2
.

Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het Janod Magnetibook Dinosaurussen Magneetboek verdient een lovenswaardige knik van de bottenbrekende Bukowski. Met zijn indrukwekkende batterijduur van meer dan vier uur, staat dit educatieve speelgoed zijn mannetje. Hiermee worden motorische vaardigheden en creativiteit aangewakkerd, terwijl kleine rakkertjes zich ook onderdompelen in de wereld van dinosaurussen. De interface is intuïtief en duurzaam, en kan zich aanpassen aan verschillende vaardigheidsniveaus. De klantenservice snelt snel en behulpzaam te hulp, terwijl het taalniveau van de spellen geschikt is voor allerlei niveaus. Deze magnetische parel helpt kinderen nieuwe concepten en vaardigheden te leren, en houdt ze moeiteloos gemotiveerd terwijl ze er met volle teugen van genieten.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo