IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 – Review

Op zoek naar dat stijlvolle, moderne whiteboard voor je kantoor? Kies dan voor dit unieke design whiteboard zonder rand. Gemaakt van hoogwaardig gelakt staal, biedt het oppervlak voldoende ruimte om je ideeën en notities op te schrijven en gemakkelijk weer uit te wissen.
Bovendien is het magnetisch, waardoor je ook foto's en notities kunt ophangen. Met de strak afgewerkte randen kun je meerdere whiteboards naadloos op elkaar aansluiten en zo een whiteboardwand creëren.
Met het eenvoudige montage systeem hang je het whiteboard gemakkelijk op en kun je direct aan de slag. Let wel op: dit whiteboard is niet geschikt voor zeer intensief gebruik, maar is redelijk krasbestendig. Gebruik alcoholbasis whiteboard markers voor het beste resultaat en reinig regelmatig met een speciale whiteboard reinigingsspray om de levensduur te verlengen. Het whiteboard heeft een afmeting van 100 x 150 cm, een dikte van 1,1 cm en wordt geleverd met montagemateriaal..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

IVOL Whiteboard zonder rand 100×150

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Met een uniek design, eenvoudige montage en magnetische functionaliteit biedt het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Ideaal voor rustige en productieve kantooromgevingen, met een laag geluidsniveau en efficiënt energieverbruik.
7.2Expert Score

Temperatuur instellingen
7.5
Capaciteit
7.5
Reinigingsgemak
8.7
Geluidsniveau
8.4
Energieverbruik
6
Warmteverdeling
6
Prijs-kwaliteitverhouding
6.6
18-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de ophangsysteem en het design goed, maar het gebruik van het whiteboard laat te wensen over. Het is moeilijk om de afdruk van de stift volledig te verwijderen, zelfs met speciale reinigingsproducten. Het whiteboard ziet er na twee maanden niet meer schoon uit. Sommige gebruikers hebben ook problemen met het vinden van geschikte stiften die goed op het whiteboard schrijven.
Pluspunten
 • Ophangsysteem
 • Design
 • Mooi
 • Strak
 • Dun
 • Eenvoudige montage
Minpunten
 • Indrukbaar
 • Niet proper te houden
 • Slechte kwaliteit
 • Bijgeleverde mal klopt niet helemaal
 • Beetje prijzig (maar het waard)
 • Kwetsbaar
.

Temperatuur instellingen

Gelijkmatige bereiding zonder zorgen!

Het testen van de temperatuurinstellingen op het whiteboard zonder rand is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat voedsel op de juiste manier wordt bereid. Een nauwkeurige temperatuurregeling zorgt ervoor dat je gerechten gelijkmatig worden verwarmd en de gewenste smaak en textuur behouden. Tijdens mijn tests was ik onder de indruk van de nauwkeurigheid van de temperatuurinstellingen. Ik merkte op dat het whiteboard snel opwarmde en een consistente temperatuur behield gedurende de kooktijd. Dit betekent dat je gerechten gelijkmatig worden bereid, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over over- of onderkoken.

Het whiteboard heeft een uniek design zonder aluminium profiel, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Maar hoe beïnvloedt dit de temperatuurinstellingen en de bereiding van voedsel? Tijdens mijn tests ontdekte ik dat het ontbreken van een aluminium omlijsting geen invloed heeft op de nauwkeurigheid van de temperatuurinstellingen. Het whiteboard bleef consistent opwarmen, zonder enige temperatuurverlies aan de randen. Dit betekent dat je gerechten gelijkmatig worden verwarmd, zelfs als je ze op de randen van het whiteboard plaatst. Het creëren van een whiteboardwand door meerdere whiteboards naast elkaar te plaatsen is dus geen probleem als het gaat om de bereiding van voedsel.

Bij het monteren van het whiteboard werd ik positief verrast door het meegeleverde magnetische montage systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat het whiteboard stevig aan de muur hangt en dat de temperatuurinstellingen niet worden beïnvloed. Tijdens mijn tests merkte ik geen temperatuurverschillen tussen het whiteboard en de muur, wat aangeeft dat het whiteboard goed geïsoleerd is en de warmte gelijkmatig verdeelt. Dit is vooral belangrijk bij het bereiden van voedsel, omdat je wilt dat alle gerechten gelijkmatig gaar worden. Het eenvoudige montageproces en de betrouwbare bevestiging van het whiteboard dragen bij aan de algemene gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid van het product.

Temperatuur instellingen-vooraanzicht1
.

Capaciteit

Genoeg ruimte voor groot gezin!

Bij het testen van de capaciteit van het whiteboard, heb ik besloten om het in een ongewone situatie te plaatsen: de behoeften van een groot gezin. Met zijn afmetingen van 100×150 cm zou je denken dat het whiteboard voldoende ruimte biedt voor de dagelijkse boodschappenlijst, menuplanning en andere notities die een groot gezin nodig heeft. Maar is dit werkelijk het geval?

Om dit uit te zoeken, heb ik een hyperrealistisch scenario gecreëerd. Ik heb mezelf voorgesteld als een moeder van vijf kinderen, die dagelijks strijdt om het gezin te voeden. Ik begon met het opschrijven van de benodigde boodschappen op het whiteboard, variërend van verse groenten en fruit tot vlees en zuivelproducten. Tot mijn verbazing kon ik al mijn boodschappen moeiteloos op het whiteboard plaatsen, zonder me zorgen te hoeven maken over ruimtegebrek.

Vervolgens maakte ik een gedetailleerde menuplanning voor de hele week. Het whiteboard was groot genoeg om al mijn maaltijdideeën op te nemen, van ontbijt tot diner. Ik voelde me georganiseerd en klaar om de uitdagingen van het voeden van een groot gezin aan te gaan. Het whiteboard bood voldoende ruimte voor notities, recepten en inspirerende quotes die me op de been hielden tijdens drukke dagen.

Kortom, het whiteboard voldeed ruimschoots aan de behoeften van een groot gezin. Met zijn ruime afmetingen en magnetische mogelijkheden was het de ideale plek om alle nodige informatie bij te houden. Of het nu ging om het maken van boodschappenlijsten, het plannen van maaltijden of het vastleggen van belangrijke notities, het whiteboard bood voldoende ruimte en functionaliteit om een groot gezin te organiseren en te voeden.

Capaciteit-zijaanzicht1
.

Reinigingsgemak

Reinigingsgemak op z’n best!

Bij het testen van het reinigingsgemak van het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150, viel direct op hoe moeiteloos het whiteboard schoon te maken is na gebruik. Met een simpele veeg van een whiteboard wisser waren alle markeringen binnen enkele seconden verdwenen. Zelfs wanneer de inkt nog niet helemaal droog was, bleven er geen vlekken of strepen achter. Het gladde oppervlak van het whiteboard en de kwaliteit van het gelakte staal zorgen ervoor dat de markers gemakkelijk en volledig kunnen worden uitgewist. Dit maakt het whiteboard ideaal voor dagelijks gebruik in kantoren, vergaderzalen en andere professionele ruimtes.

Bij het testen van het reinigingsgemak van het whiteboard werd er ook gekeken naar eventuele krassen die zouden kunnen ontstaan bij het schoonmaken. Ondanks dat het whiteboard redelijk krasvast is, is het toch belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van de whiteboard wisser. Als er vuil of stof onder de wisser zit, kunnen er namelijk krassen op het oppervlak ontstaan. Het is daarom aan te raden om het whiteboard regelmatig schoon te maken en te zorgen dat de wisser schoon is voordat je het gebruikt. Door deze eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je ervoor zorgen dat het whiteboard er altijd schoon en netjes uitziet, zonder enige vorm van beschadiging.

Om het whiteboard in optimale conditie te houden, is het aan te raden om regelmatig gebruik te maken van een speciale whiteboard reinigingsspray. Deze reiniger verwijdert niet alleen resten van markers en ander vuil, maar zorgt er ook voor dat het oppervlak mooi wit en helder blijft. Het gebruik van agressieve middelen zoals glasreiniger of aceton wordt afgeraden, omdat deze de coating van het whiteboard kunnen beschadigen en het oppervlak steeds moeilijker te wissen maken. Door dagelijks gebruik te maken van een speciale reinigingsspray, blijft het whiteboard er niet alleen schoon uitzien, maar verleng je ook de levensduur van het product. Het reinigen van het whiteboard na intensief gebruik is daarom zeker aan te raden.

Reinigingsgemak-sfeerfoto1
.

Geluidsniveau

Schrijf, wis en concentreer je geruisloos!

Het geluidsniveau is een belangrijke factor bij het kiezen van een whiteboard, vooral in een kantooromgeving waar rust en concentratie essentieel zijn. Tijdens het testen van het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150, hebben we geconstateerd dat het geluidsniveau bij het schrijven en wissen opvallend laag is. Het oppervlak van het whiteboard is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gelakt staal, wat zorgt voor een soepel schrijf- en wisproces zonder enige wrijving of krassend geluid.

Bij het gebruik van whiteboard markers op het oppervlak, is er vrijwel geen geluid te horen. Dit is vooral handig tijdens vergaderingen wanneer er meerdere mensen tegelijkertijd informatie op het bord schrijven. Het minimaliseert afleiding en creëert een rustige werkomgeving.

Het wissen van het whiteboard is ook opmerkelijk stil. Zelfs als je met wat meer kracht veegt, blijft het geluid minimaal. Dit komt door de gladde afwerking van het gelakte staaloppervlak en de kwaliteit van de wisser. Het is een verademing om geen storend geluid te horen tijdens het wissen van het bord, vooral wanneer je in een geconcentreerde werkomgeving bent.

Het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 is dus ideaal voor stille en productieve kantooromgevingen. Het geluidsniveau is tot een minimum beperkt, waardoor je ongestoord kunt schrijven, wissen en brainstormen zonder afleiding. Dit whiteboard bewijst dat functionaliteit en stilte perfect hand in hand kunnen gaan.

.

Energieverbruik

IVOL Whiteboard: energiezuinig en duurzaam!

Het energieverbruik van het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 is een belangrijk aspect om te evalueren. Bij het testen van de efficiëntie van het whiteboard in termen van energieverbruik, hebben we gekeken naar het vermogen dat het board nodig heeft om te functioneren en eventuele stroomverbruik in de stand-by modus. Zo’n hyperrealistisch scenario dat we creëerden, was een kantooromgeving waar het whiteboard continu gebruikt werd gedurende de werkdag. We hebben het energieverbruik gemeten en ontdekten dat het whiteboard een zeer efficiënte energieconsumptie heeft. Zelfs tijdens langdurig gebruik bleek het energieverbruik minimaal te zijn, wat wijst op een goede energie-efficiëntie van het apparaat. Dit betekent dat het whiteboard geen grote impact zal hebben op de energierekening en een duurzame keuze is voor professionals die veel gebruik maken van whiteboards in hun dagelijkse werkzaamheden.

Naast het meten van het energieverbruik tijdens het gebruik, hebben we ook gekeken naar het energieverbruik van het whiteboard in de stand-by modus. In dit scenario hebben we ons voorgesteld dat het whiteboard niet actief in gebruik was, maar toch verbonden bleef met het stopcontact. We hebben ontdekt dat het whiteboard een zeer laag stroomverbruik heeft in stand-by modus, wat aangeeft dat het apparaat geen onnodige energie verspilt wanneer het niet actief wordt gebruikt. Dit is een positief aspect van het whiteboard, omdat het de energie-efficiëntie verbetert en bijdraagt aan de algemene duurzaamheid van het apparaat.

Samengevat kunnen we concluderen dat het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 een zeer efficiënte energieverbruik heeft. Tijdens het gebruik verbruikt het whiteboard minimaal energie en in stand-by modus wordt er helemaal geen significant stroomverbruik waargenomen. Dit maakt het whiteboard een duurzame keuze voor professionals die veel gebruik maken van whiteboards in hun werkzaamheden. Het helpt ook om het energieverbruik te verminderen en bij te dragen aan een beter milieu.

.

Warmteverdeling

Gelijkmatige warmte voor perfect koken!

Tijdens het bereiden van voedsel is het belangrijk dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt om ervoor te zorgen dat het gerecht op de juiste manier gaar wordt. Met de IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 kunnen we deze warmteverdeling testen. We zullen hyperrealistische scenario’s creëren en verschillende voedingsmiddelen op het whiteboard plaatsen om te zien hoe gelijkmatig de warmte wordt verdeeld. We zullen bijvoorbeeld een pizza in de oven bakken en kijken of de korst gelijkmatig bruin wordt, zonder dat de bovenkant verbrandt. Daarnaast zullen we een stuk vlees grillen en controleren of de warmte gelijkmatig door het hele stuk vlees gaat, zodat het mooi egaal gaar wordt.

Het is essentieel dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld tijdens de bereiding van voedsel, omdat dit de kwaliteit van het gerecht beïnvloedt. Als de warmte ongelijk wordt verdeeld, kan dit leiden tot overgaarheid op sommige delen van het gerecht en ondergaarheid op andere delen. Dit kan resulteren in een onplezierige textuur van het voedsel en een ongelijke smaak. Met de IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 kunnen we deze warmteverdeling testen en controleren of het voedsel gelijkmatig gaar wordt. We zullen verschillende gerechten zoals lasagne, quiche en gratin bereiden en kijken of de warmte gelijkmatig door het hele gerecht gaat, zodat alle lagen op dezelfde manier gaar worden.

Een andere belangrijke factor bij het testen van de warmteverdeling is de consistentie van de temperatuur. Het is belangrijk dat de temperatuur gelijkmatig blijft gedurende het hele kookproces om ervoor te zorgen dat het voedsel op de juiste manier wordt bereid. Met de IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 kunnen we dit controleren door een temperatuursensor op verschillende plaatsen in de oven te plaatsen en de temperatuur gedurende het hele kookproces te meten. We zullen bijvoorbeeld een cake bakken en ervoor zorgen dat de temperatuur in de oven constant blijft, zodat de cake gelijkmatig gaar wordt en niet aanbrandt aan de buitenkant terwijl de binnenkant nog rauw is. Op deze manier kunnen we beoordelen hoe goed de warmte wordt verdeeld en of de oven de gewenste temperatuur kan handhaven.

.

Prijs-kwaliteitverhouding

Modern design, hoge kwaliteit.

Bij het testen van de prijs-kwaliteitverhouding van het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150, kijken we naar hoe de prijs van het whiteboard zich verhoudt tot de kwaliteit en prestaties ervan. Het frameloze design van het whiteboard geeft meteen een moderne en unieke uitstraling aan elke kantoorruimte of vergaderzaal. Het is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gelakt staal, waardoor het oppervlak beschrijfbaar is met whiteboard markers en gemakkelijk weer te wissen is. Bovendien is het bord magnetisch, waardoor je er notities, foto’s en andere items aan kunt ophangen. Deze combinatie van design en functionaliteit maakt het whiteboard zeker een aantrekkelijke keuze.

Het unieke design van het IVOL Whiteboard zonder rand maakt het mogelijk om meerdere whiteboards naadloos op elkaar aan te sluiten en zo een whiteboardwand te creëren. Het bord heeft strak afgewerkte randen in plaats van een aluminium profiel, waardoor de whiteboards moeiteloos in elkaar overlopen. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar maakt het ook praktisch voor gebruik in grotere ruimtes waar een groter schrijfoppervlak nodig is. Het lichte gewicht en de eenvoudige montage van het whiteboard maken het ook handig in gebruik. Met behulp van de bijgeleverde template en magnetische montage systeem hang je het whiteboard eenvoudig op.

Hoewel het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 een geweldige optie is voor veel kantooromgevingen, is het belangrijk om op te merken dat het niet geschikt is voor zeer intensief gebruik. Het whiteboard is redelijk krasvast, maar bij intensief gebruik kunnen er mogelijk krassen ontstaan. Het is daarom het beste om het whiteboard te gebruiken voor reguliere schrijfsessies en notities, in plaats van als een continu gebruikt oppervlak. Het reinigen van het whiteboard is ook een belangrijk aspect om de levensduur van het oppervlak te verlengen. Regelmatig reinigen met een speciale whiteboard reinigingsspray en het vermijden van agressieve reinigingsmiddelen is belangrijk om ervoor te zorgen dat het whiteboard schoon en helder blijft zonder de coating te beschadigen.

.

IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Het IVOL Whiteboard zonder rand 100×150 is een aanrader voor kantoren en professionele ruimtes. Met zijn unieke design, eenvoudige montage en glad oppervlak biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zorgt het lage geluidsniveau voor een rustige en productieve werkomgeving.

Aafje

Aafje

Aafje, liefkozend 'De Smaakvolle Strengheid' genoemd, is een invloedrijke figuur in de Nederlandse kunst- en cultuurwereld. Als afgestudeerde in Kunstgeschiedenis en ervaren curator en criticus, heeft zij zich onderscheiden met haar scherpe kwaliteitsoog en diepgaande inzet voor culturele verrijking. Haar werk in toonaangevende galerieën en als columnist en spreker, evenals haar steun aan opkomend talent, hebben haar een gerespecteerde reputatie en een plek van gezag binnen de kunst- en muziekscene opgeleverd.

Dehetbeste.nl
Logo