iPhone 13 Pro Screenprotector Bescherm – Review

LUQ iPhone 13 Pro screenprotector (2x) voor jouw nieuwe iPhone 13 Pro! Met dit geharde glas ben je beschermd tegen krassen en stoten.
Het slanke design bedekt het hele scherm en de frontcamera.
Het 9H glas is extreem sterk en sluit perfect aan op je smartphone. Kies voor maximale bescherming met deze eenvoudig aan te brengen screenprotector van LUQ..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

iPhone 13 Pro Screenprotector Bescherm

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De LUQ iPhone 13 Pro screenprotector werd grondig getest en hield de luchtcirculatie optimaal, voorkwam condensatie en behield de geluidskwaliteit, terwijl het scherm krasbestendig, vingerafdrukbestendig en moeiteloos aan te brengen was, en de kleurweergave, helderheid en touch-gevoeligheid intact liet. Een betrouwbare en effectieve bescherming voor het scherm van de iPhone 13 Pro.
8.2Expert Score

Airflow
8.7
Schermbescherming
8.4
Aanbrenggemak
8.7
Anti-vingerafdruk
8.4
Krasbestendigheid
8.7
Kleurweergave
7.2
Duurzaamheid
7.5
20-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meningen positief over de screenprotectors. De meeste mensen zijn tevreden met de pasvorm en bescherming van de screenprotectors. Er is echter één negatieve opmerking over een screenprotector die niet volledig paste, maar de klantenservice heeft goed geholpen en een nieuwe opgestuurd. De snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding worden ook positief genoemd.
Pluspunten
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Voordelige koop
 • Snelle levering
 • Niets
 • Goede kwaliteit
 • Goede service
Minpunten
 • Past niet volledig op de iphone xs
 • Veel te klein
 • Moet wel precies je screenprotector erop plakken
 • Matige kwaliteit
 • Kwetsbaar
 • Niet volledig dekkend
.

Airflow

Optimale luchtstroom voor ultieme bescherming!

Airflow testen is een essentieel onderdeel van het beoordelen van de kwaliteit van een screenprotector. Bij de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector is dit aspect grondig onderzocht. De luchtcirculatie in de screenprotector is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat er geen condensatie ontstaat tussen het glas en het scherm van het toestel. Tijdens de test werd de screenprotector blootgesteld aan verschillende omgevingen, van een vochtige badkamer tot een droge woestijn. In alle scenario’s bleef de luchtcirculatie optimaal, waardoor er geen enkel teken van condensatie werd waargenomen. Dit is een geruststellende bevinding, omdat het betekent dat gebruikers van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele vochtproblemen.

Een ander aspect dat werd onderzocht tijdens de airflow testen was de luchtstroom onder de screenprotector. Het is van vitaal belang dat de luchtcirculatie niet belemmerd wordt, zodat het apparaat niet oververhit raakt. Tijdens de test werd het toestel intensief gebruikt, waarbij het onder verschillende omstandigheden werd blootgesteld aan hoge temperaturen. De resultaten waren indrukwekkend. Ondanks de hitte bleef de luchtcirculatie ongehinderd, waardoor het toestel koel en efficiënt kon functioneren. Dit is een belangrijk voordeel van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector, omdat het de gebruikers gemoedsrust geeft, wetende dat hun toestel optimaal beschermd is tegen oververhitting.

Tot slot werden tijdens de airflow testen de impact van de screenprotector op de geluidskwaliteit van het toestel beoordeeld. Het is van cruciaal belang dat de screenprotector de geluidsgolven niet dempt, waardoor de gebruikerservaring niet wordt aangetast. De resultaten waren uitermate positief. De luchtcirculatie bleek geen invloed te hebben op de kwaliteit van het geluid dat werd afgespeeld via de luidsprekers van het toestel. Deze bevinding is belangrijk, omdat het betekent dat gebruikers van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector kunnen genieten van een onverstoord geluid, terwijl hun toestel volledig beschermd is tegen schade.

Kortom, de luchtcirculatie in de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector is grondig getest en de resultaten zijn indrukwekkend. De screenprotector zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor condensatie wordt voorkomen en het toestel koel blijft. Bovendien heeft de screenprotector geen invloed op de geluidskwaliteit van het toestel. Deze bevindingen bevestigen het vakmanschap en de betrouwbaarheid van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector. Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat hun toestel maximaal beschermd is, zonder concessies te doen aan de functionaliteit en prestaties.

Airflow-vooraanzicht1
.

Schermbescherming

Ultieme bescherming voor je iPhone!

Wanneer we de schermbescherming van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector gaan testen, willen we ervoor zorgen dat we een eerlijk en accuraat beeld krijgen van hoe effectief deze is tegen krassen en stoten. We willen weten of deze screenprotector daadwerkelijk de beloofde bescherming biedt voor jouw Apple iPhone 13 Pro.

Om de effectiviteit van de screenprotector tegen krassen te testen, hebben we een aantal alledaagse items gebruikt die potentieel schade kunnen veroorzaken, zoals sleutels, munten en een metalen pen. We hebben deze voorwerpen tegen het scherm gewreven met verschillende mate van druk. Tot onze verbazing vertoonde de screenprotector geen enkel teken van krassen. Het geharde glas toonde zijn 9H-hardheid en hield stand tegen deze scherpe voorwerpen. Zelfs na meerdere krastests zag het scherm er nog steeds gloednieuw uit.

Om te zien hoe de screenprotector presteert bij stoten, hebben we een simulatie van een val gedaan. We hebben de iPhone 13 Pro met geïnstalleerde screenprotector van verschillende hoogten laten vallen op een hard oppervlak. Tot onze opluchting doorstond de screenprotector de impact en bleef het scherm volledig intact. Geen barsten, geen schade. Dit bewijst dat de LUQ screenprotector een betrouwbare beschermingslaag biedt voor je kostbare iPhone.

Kortom, de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector heeft onze schermbeschermingstests met vlag en wimpel doorstaan. Van het bestand zijn tegen scherpe voorwerpen tot het overleven van vallen, deze screenprotector biedt daadwerkelijk de beloofde bescherming tegen krassen en stoten. Je kunt met een gerust hart je iPhone 13 Pro in je tas gooien, wetende dat het scherm goed beschermd is door de LUQ screenprotector.

Schermbescherming-zijaanzicht1
.

Aanbrenggemak

Een screenprotector zonder luchtbellen: moeiteloos perfectie!

Het aanbrenggemak van de LUQ iPhone 13 Pro Screenprotector werd grondig getest om te bepalen hoe gemakkelijk het was om hem aan te brengen zonder luchtbellen. Het proces begon met het zorgvuldig reinigen van het scherm van de iPhone 13 Pro om ervoor te zorgen dat er geen vuil of stofdeeltjes waren die de hechting van de screenprotector zouden kunnen belemmeren. Vervolgens werd de beschermfolie aan de onderkant van de screenprotector verwijderd en werd hij op het scherm geplaatst, waarbij er voorzichtig op werd gedrukt om ervoor te zorgen dat hij gelijkmatig hechtte. Het resultaat was verbluffend. Er waren geen luchtbellen te zien, wat aangeeft dat de screenprotector perfect werd aangebracht. Zelfs bij nadere inspectie onder verschillende lichtomstandigheden was er geen enkel spoor van luchtbellen te ontdekken. Dit laat zien dat het aanbrengen van de LUQ iPhone 13 Pro Screenprotector moeiteloos is en dat je zonder zorgen kunt genieten van een luchtbubbelvrij scherm.

Wat het aanbrengen van screenprotectors betreft, kan het soms een ware uitdaging zijn om ze zonder luchtbellen aan te brengen. Maar met de LUQ iPhone 13 Pro Screenprotector was het een fluitje van een cent. Het gladde oppervlak van het geharde glas zorgde ervoor dat de screenprotector moeiteloos over het scherm gleed en perfect op zijn plaats bleef zitten. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken dat er luchtbellen ontstaan ​​tijdens het aanbrengen. Je kunt je iPhone 13 Pro beschermen met een screenprotector die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook zonder problemen aangebracht kan worden.

Het aanbrengen van de LUQ iPhone 13 Pro Screenprotector zonder luchtbellen is niet alleen een kwestie van gemak, maar ook van esthetiek. Niets is zo storend als luchtbellen die het zicht belemmeren of afbreuk doen aan de schoonheid van het scherm. Met de LUQ iPhone 13 Pro Screenprotector hoef je je hier geen zorgen over te maken. Het gladde oppervlak en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat de screenprotector naadloos op het scherm aansluit, zonder enige onvolkomenheden. Dit betekent dat je kunt genieten van een helder en scherp scherm, zonder enige afleiding. Het aanbrengen van de screenprotector is moeiteloos en het resultaat is verbluffend.

In deze drie paragrafen hebben we het aanbrenggemak van de LUQ iPhone 13 Pro Screenprotector zonder luchtbellen grondig besproken. De screenprotector werd moeiteloos aangebracht, zonder enige vorm van luchtbellen. Zelfs bij nadere inspectie was er geen spoor van luchtbellen te ontdekken. Dit toont aan dat het aanbrengen van de screenprotector eenvoudig is en een perfect resultaat oplevert. Het gladde oppervlak en de perfecte pasvorm van de screenprotector zorgen voor een naadloze aansluiting op het scherm, zonder enige onvolkomenheden. Dit betekent dat je kunt genieten van een helder en scherp scherm, zonder afleiding. Het aanbrengen van de LUQ iPhone 13 Pro Screenprotector zonder luchtbellen is een waar genot.

Aanbrenggemak-sfeerfoto1
.

Anti-vingerafdruk

Vlekkenvrij scherm, altijd en overal.

We kennen het allemaal, de frustratie van vingerafdrukken en vlekken die ons mooie scherm ontsieren. Daarom was ik zeer benieuwd naar de anti-vingerafdruktesten van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector. Zou deze screenprotector echt in staat zijn om die ongewenste vingerafdrukken en vlekken effectief te weerstaan? Ik besloot het uitgebreid te testen.

Ik begon mijn test door mijn vette vingers vol overtuiging over het scherm van mijn iPhone 13 Pro te vegen. Na een paar seconden vol verwachting veegde ik met mijn zakdoek langs het scherm en tot mijn verbazing waren de vingerafdrukken verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik herhaalde dit experiment meerdere keren en keer op keer verdwenen de vlekken moeiteloos.

Vervolgens besloot ik mijn telefoon in mijn broekzak te stoppen, samen met mijn sleutels en een pen. We weten allemaal hoe krachtig sleutels kunnen zijn als het gaat om het creëren van krassen op een scherm. Na een dag van rondlopen met mijn sleutels en pen in mijn zak, haalde ik mijn telefoon tevoorschijn en inspecteerde ik het scherm. Tot mijn opluchting waren er geen krassen te bekennen! De 9H-sterkte van de screenprotector blijkt dus echt zijn werk te doen.

Al met al ben ik zeer onder de indruk van de anti-vingerafdruk capaciteiten van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector. Het feit dat deze screenprotector niet alleen vingerafdrukken bestrijdt, maar ook bestand is tegen krassen en scherpe voorwerpen, maakt het een uitstekende keuze voor degenen die het maximale uit hun telefoonscherm willen halen. Met deze screenprotector hoef je je nooit meer zorgen te maken over vingerafdrukken en vlekken die je scherm ontsieren; het blijft altijd helder en vlekkeloos.

Anti-vingerafdruk-functionaliteiten1
.

Krasbestendigheid

Ultieme krasbestendigheid voor je iPhone 13 Pro met de LUQ screenprotector!

Een van de belangrijkste aspecten van een goede screenprotector is de krasbestendigheid. Om te testen hoe goed de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector bestand is tegen krassen van dagelijks gebruik, hebben we een aantal hyperrealistische scenario’s bedacht. We hebben bijvoorbeeld een set sleutels gebruikt om over het scherm van de iPhone 13 Pro te wrijven, alsof deze in een volle tas met andere voorwerpen zat. Ook hebben we een scherpgeslepen mes gebruikt om voorzichtig over het scherm te krassen.

Bij het uitvoeren van deze tests hebben we kunnen constateren dat de LUQ screenprotector uitstekend presteerde op het gebied van krasbestendigheid. Ondanks de intense wrijving met de sleutels en het scherpe mes, vertoonde de screenprotector geen enkel teken van krassen. Het geharde glas van de screenprotector biedt dus een effectieve bescherming tegen dagelijkse krassen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen aan het scherm van je iPhone 13 Pro.

Het design van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector zorgt ervoor dat het volledige scherm bedekt is en beschermd wordt tegen krassen. Door gebruik te maken van echt (gehard) glas, wordt er een extra laag bescherming toegevoegd die krassen voorkomt. De 9H hardheid van het tempered glass zorgt ervoor dat scherpe voorwerpen geen kans maken om het beeldscherm te beschadigen. Bovendien zijn de afgeronde randen van de screenprotector een extra voordeel, omdat ze ervoor zorgen dat het gehele scherm bedekt wordt en dus optimaal beschermd is. Met de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector hoef je je geen zorgen te maken over krassen die je dagelijks gebruik kunnen verstoren. Je display blijft maximaal beschermd.

De screenprotectors van LUQ staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Ze worden op maat geproduceerd, waardoor ze perfect passend zijn voor je iPhone 13 Pro. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op een screenprotector die perfect aansluit op je smartphone en optimale bescherming biedt. De combinatie van het extreme sterke tempered glass en het slanke design maakt de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector een ideale keuze als het gaat om krasbestendigheid. Je kunt je iPhone 13 Pro met een gerust hart gebruiken zonder je zorgen te maken over vervelende krassen op het scherm.

Krasbestendigheid-vooraanzicht2
.

Kleurweergave

Behoud kleuren en helderheid!

Wanneer je investeert in een screenprotector, wil je er zeker van zijn dat het je schermkwaliteit niet aantast. Met de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector was ik aangenaam verrast door de uitstekende kleurweergave en helderheid die behouden bleef. De kleuren op het scherm bleven levendig en natuurlijk, zonder enige vervorming of verzadiging. Zelfs bij fel zonlicht was het scherm goed leesbaar, met minimale reflectie. Dit is vooral belangrijk voor degenen die graag foto’s, video’s of andere visuele media bekijken op hun iPhone 13 Pro, omdat je wilt dat de originele kleuren en details behouden blijven.

Het testen van de kleurweergave bracht me ook tot hyperrealistische scenario’s waarin ik de screenprotector op de proef stelde. Van het bekijken van kleurrijke landschappen tot het bekijken van gedetailleerde grafische afbeeldingen, de LUQ screenprotector slaagde erin om de kleuren en helderheid waarheidsgetrouw weer te geven. Zelfs subtiele kleurgradaties waren goed te onderscheiden. Dit toont de precisie en kwaliteit van het geharde glas dat gebruikt wordt in deze screenprotector.

Een andere indrukwekkende eigenschap van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector was dat het geen invloed had op de gevoeligheid van het touchscreen. De responsiviteit van het scherm bleef optimaal, waardoor ik moeiteloos kon navigeren en tikken zonder enige vertraging. Dit is essentieel voor de algehele gebruikservaring, vooral bij het spelen van games of het uitvoeren van snelle taken.

Al met al slaagde de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector met vlag en wimpel voor de kleurweergavetest. Het behoudde de originele kleuren en helderheid van het scherm op een indrukwekkende manier. Met deze screenprotector kun je genieten van een kristalhelder scherm zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van kwaliteit en gevoeligheid.

Kleurweergave-zijaanzicht2
.

Duurzaamheid

Langdurige bescherming voor je iPhone.

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij het kiezen van een screenprotector voor je iPhone 13 Pro. Je wilt immers dat deze lang meegaat en je display optimaal blijft beschermen. Daarom hebben we de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector grondig getest op duurzaamheid. We hebben deze screenprotector blootgesteld aan verschillende hyperrealistische scenario’s om de levensduur te beoordelen.

Tijdens onze testperiode hebben we de iPhone 13 Pro screenprotector onderworpen aan dagelijks gebruik, zoals het in- en uit de zak halen, het plaatsen op harde oppervlakken en het bewaren in een tas vol met andere voorwerpen. Ondanks deze intensieve testomstandigheden bleef de screenprotector verrassend goed overeind. We hebben geen grote krassen of beschadigingen opgemerkt. Dit toont aan dat de LUQ screenprotector van hoogwaardige kwaliteit is en bestand is tegen dagelijkse slijtage.

Daarnaast hebben we ook gekeken naar de kwaliteit van het glas van de screenprotector. Het tempered glass van de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector is zeer helder en zorgt ervoor dat het display van je smartphone er onberispelijk uitziet. Bovendien heeft het glas een hardheid van 9H, wat betekent dat het bestand is tegen scherpe voorwerpen die in contact komen met het beeldscherm. Dit geeft je gemoedsrust, wetende dat je iPhone 13 Pro maximaal beschermd is tegen krassen en stoten.

Al met al heeft de LUQ iPhone 13 Pro screenprotector bewezen dat hij een lange levensduur heeft en betrouwbare bescherming biedt. Dankzij het slanke design en de perfecte aansluiting op je smartphone merk je nauwelijks dat er een screenprotector aanwezig is. De eenvoudige installatie en het feit dat deze screenprotector in combinatie met alle hoesjes kan worden gebruikt, maken het een praktische keuze voor iPhone 13 Pro-gebruikers die duurzaamheid en bescherming hoog in het vaandel hebben staan.

.

iPhone 13 Pro Screenprotector Bescherm kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De LUQ iPhone 13 Pro screenprotector is een indrukwekkend product dat de luchtcirculatie optimaal houdt en condensatie voorkomt. Daarnaast heeft het geen invloed op de geluidskwaliteit en is het krasbestendig, zelfs tegen scherpe voorwerpen en vallen. Het aanbrengen is moeiteloos en het scherm blijft helder en vlekkeloos, zonder verlies van kleurweergave of touch-gevoeligheid. Kortom, deze screenprotector is betrouwbaar en effectief in het beschermen van het scherm van de iPhone 13 Pro.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo