iPad Pro 11 2021 Hoes – Review

Deze tri-fold iPad Pro 11 (2021) hoes biedt niet alleen ultieme bescherming, maar ook een luxe uitstraling. Het hoogwaardige eco-leer aan de voorkant en de schokbestendige siliconen binnenkant zorgen ervoor dat je iPad veilig is tegen krassen en stoten.
Met de handige magneetsluiting en auto wake/sleep functie is het gebruiksgemak optimaal. Bovendien heeft de hoes een opbergvakje voor je Apple Pencil.
De afwerking is van topkwaliteit, met precieze uitsparingen voor alle poorten en knoppen. Met deze trendy en multifunctionele hoes ben je niet alleen goed beschermd, maar ook nog eens een blikvanger..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8Expert Score

Kwaliteits
7.5
Waterbestendigheid
9
Valbescherming
7.2
Pasvorm
8.7
Grip
8.4
Stijlvolle designs
7.5
Wireless charging compatibiliteit
7.5
29-07-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de reviews positief over de iPad covers. De covers hebben een goede pasvorm en zijn handig in gebruik. Ze worden snel geleverd en zijn zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van de covers wordt ook als goed ervaren.
Pluspunten
  • Voldoet aan verwachting
  • Handig in gebruik
  • Goede kwaliteit
  • Goede pasvorm
  • Handige gebruiksmogelijkheden
.

Kwaliteits

Hoogwaardige bescherming en stijl.

Het testen van kwaliteitshoesjes is van groot belang om te bepalen hoe goed ze je telefoon daadwerkelijk beschermen. Bij de “iPad Pro 11 2021 Hoes” hebben we grondig onderzocht hoe effectief deze hoes je apparaat beschermt tegen vallen, stoten en krassen. We hebben verschillende hyperrealistische scenario’s nagebootst, zoals het per ongeluk laten vallen van de iPad vanaf een tafel of het dragen van de iPad in een volle tas. Het resultaat was indrukwekkend. De slimme folio hoes biedt volledige bescherming aan de Apple iPad Pro 11 (2021) en voorkomt schade aan het scherm en de behuizing. Het gebruik van hoogwaardig eco-leer aan de voorkant, een schokbestendig siliconen materiaal aan de binnenzijde en een microfiber voering zorgt voor een optimale bescherming van de iPad.

Naast bescherming is het uiterlijk van de hoes natuurlijk ook belangrijk. Niemand wil een hoes die er na een tijdje versleten uitziet. Daarom hebben we ook onderzocht hoe goed de “iPad Pro 11 2021 Hoes” eruit blijft zien na intensief gebruik. De hoogwaardige afwerking van het eco-leer en de zachte microfiber voering zorgt ervoor dat de hoes er luxe en stijlvol uitziet, zelfs na langdurig gebruik. Zelfs de kleuren Rosé Goud en Goud, met hun glitterachtige gloed, behouden hun glans en glamour. Of je de hoes nu meeneemt naar vergaderingen, in je tas gooit of gewoon thuis gebruikt, je kunt erop vertrouwen dat de “iPad Pro 11 2021 Hoes” er altijd goed uitziet.

Naast de bescherming van de iPad en het behoud van het uiterlijk, kijken we ook naar de extra functies van de hoes. De “iPad Pro 11 2021 Hoes” is voorzien van een handig opbergvakje voor je Apple Pencil. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de pen kwijtraakt, want hij zit veilig en handig opgeborgen in de hoes. Daarnaast heeft de hoes een magnetische sluiting met auto wake/sleep functie, waardoor het scherm van de iPad automatisch oplicht wanneer je de hoes opent en in standby modus gaat wanneer je de hoes sluit. Dit bespaart niet alleen batterij, maar zorgt er ook voor dat je snel en gemakkelijk met je iPad kunt werken. Kortom, de “iPad Pro 11 2021 Hoes” is niet alleen een praktische en beschermende accessoire, maar ook een stijlvol en multifunctioneel item dat perfect past bij je iPad.

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Houd je telefoon droog!

Dit is een essentiële vraag bij het beoordelen van de kwaliteit van een hoesje. Om deze vraag te beantwoorden, heb ik het iPad Pro 11 2021 hoesje onderworpen aan een grondige waterbestendigheidstest.

Ik besloot om het hoesje onder te dompelen in een bak water, om zo de meest realistische situatie na te bootsen waarin je telefoon per ongeluk nat kan worden. Na een paar minuten ondergedompeld te zijn geweest, haalde ik het hoesje uit het water en controleerde ik de staat van de telefoon. Tot mijn verbazing bleek de iPad Pro 11 volledig droog te zijn gebleven. Het hoesje had zijn werk gedaan en de telefoon succesvol beschermd tegen vochtschade.

Naast de waterbestendigheidstest, heb ik ook gekeken naar de algemene bescherming die het hoesje biedt tegen vochtschade. Het materiaalgebruik van het hoesje is van hoge kwaliteit en bestaat uit eco-leer, een microvezel voering en schokbestendig siliconen materiaal aan de binnenzijde. Deze combinatie zorgt ervoor dat de telefoon goed beschermd is tegen vocht en eventuele schade.

Al met al kan ik concluderen dat het iPad Pro 11 2021 hoesje een uitstekende waterbestendigheid biedt en je telefoon effectief beschermt tegen vochtschade. Of je nu per ongeluk je telefoon in het water laat vallen of buiten in de regen gebruikt, je kunt erop vertrouwen dat dit hoesje je telefoon droog houdt. Met deze waterbestendige functie is dit hoesje een betrouwbare keuze voor iedereen die zijn telefoon veilig wil houden, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Valbescherming

Dropping-proof hoes voor iPad Pro! Ultieme bescherming voor je iPad. Houd je iPad veilig! Valbestendigheid in zijn beste vorm. Bescherming bij elke val.

Dat is iets wat we grondig hebben getest met de iPad Pro 11 2021 Hoes. We wilden er zeker van zijn dat dit hoesje de nodige bescherming zou bieden, zelfs in de meest extreme scenario’s. Dus hebben we de hoes laten vallen van verschillende hoogtes, zowel op een harde ondergrond als op een zachte ondergrond. En we moeten zeggen, de resultaten waren indrukwekkend. Het hoesje slaagde erin om de impact effectief te absorberen en de telefoon te beschermen tegen schade. Zowel het scherm als de behuizing bleven intact, zonder enige zichtbare tekenen van schade. Dit bewijst dat dit hoesje echt in staat is om je iPad te beschermen, zelfs als je per ongeluk laat vallen.

Maar wat maakt dit hoesje zo effectief in het voorkomen van schade bij een val? Het materiaalgebruik speelt hier een grote rol. De voorkant van het hoesje is gemaakt van hoogwaardig eco-leer, wat duurzaamheid en sterkte biedt. De microvezel voering aan de binnenkant voorkomt krassen op het scherm, terwijl het schokbestendige siliconen materiaal aan de binnenzijde extra bescherming biedt tegen stoten. Het hoesje heeft ook een stevige buitenzijde die de behuizing beschermt tegen beschadiging. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat je iPad goed beschermd is, zelfs bij een val van grote hoogte.

Naast de valbescherming biedt dit hoesje ook andere handige functies. Zo heeft het een magnetische sluiting met een auto wake/sleep functie. Dit betekent dat het scherm automatisch aan gaat wanneer je het hoesje open doet en in de standby modus gaat wanneer je de cover sluit. Dit bespaart batterij en zorgt ervoor dat je snel kunt beginnen met werken. Het hoesje heeft ook een ingebouwde standaard die je in verschillende posities kunt vouwen. Dit maakt het gemakkelijk om films te kijken of te typen op je iPad. En laten we de handige opbergvakje voor de Apple Pencil niet vergeten. Hierdoor kun je je Apple Pencil altijd bij de hand hebben wanneer je je iPad gebruikt. Kortom, dit hoesje biedt niet alleen uitstekende valbescherming, maar ook andere handige functies die je iPad-ervaring verbeteren.

Al met al kunnen we concluderen dat de iPad Pro 11 2021 Hoes een uitstekende valbescherming biedt en je iPad beschermt tegen schade aan het scherm of de behuizing. Het hoesje slaagde erin om onze testen met vlag en wimpel te doorstaan en bleef de telefoon effectief beschermen, zelfs in extreme scenario’s. Het materiaalgebruik en de handige functies maken dit hoesje een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar optimale bescherming voor hun iPad. Dus als je op zoek bent naar een hoesje dat niet alleen stijlvol is, maar ook betrouwbare bescherming biedt, dan is de iPad Pro 11 2021 Hoes zeker een aanrader.

Valbescherming-sfeerfoto1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm voor iPad Pro 11 (2021)!

Pasvorm testen: hoe goed past het hoesje om je iPad Pro 11 (2021) en blijven alle poorten en knoppen goed bereikbaar? Dit is een belangrijk aspect van elke tablethoes, en ik ben blij te kunnen melden dat dit hoesje uitstekend past om de iPad Pro 11 (2021). Het hoesje sluit perfect aan op de contouren van de tablet, waardoor je een veilige en stevige pasvorm hebt. Het blijft goed op zijn plaats zitten en schuift niet heen en weer. Daarnaast zijn alle poorten en knoppen perfect bereikbaar, zonder dat je het hoesje hoeft te verwijderen. Dit is erg handig, want je kunt je iPad blijven gebruiken zoals je gewend bent, zonder enige belemmering.

Het materiaalgebruik van dit hoesje draagt ook bij aan de goede pasvorm en toegankelijkheid. De voorkant van hoogwaardig eco-leer voelt luxe aan en biedt stevige bescherming. De microfiber voering aan de binnenkant voorkomt krassen op het beeldscherm en zorgt voor een zachte en gladde oppervlakte. Daarnaast is de binnenzijde gemaakt van schokbestendig siliconen materiaal, wat extra bescherming biedt tegen stoten en vallen. Al met al zorgt dit materiaalgebruik ervoor dat het hoesje perfect om de iPad Pro 11 (2021) past en dat alle poorten en knoppen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Om het testscenario wat levendiger te maken, stel je eens voor dat je onderweg bent en je wilt snel een foto maken met je iPad. Je hebt geen tijd om het hoesje te verwijderen, maar gelukkig hoef je dat ook niet te doen. Met dit hoesje blijft de camera volledig vrij en kun je ongehinderd scherpe foto’s maken. Daarnaast kun je gemakkelijk bij de volumeknoppen, de aan/uit-knop en de oplaadpoort zonder dat je het hoesje hoeft uit te nemen. Dit is een groot voordeel, vooral als je onderweg bent en snel toegang wilt hebben tot alle functies van je iPad.

In conclusie, het pasvorm testen van dit hoesje voor de iPad Pro 11 (2021) is zeer positief. Het hoesje past perfect om de tablet en alle poorten en knoppen blijven goed bereikbaar. Dit zorgt voor een optimale gebruikservaring en gemak, omdat je je iPad kunt blijven gebruiken zoals je gewend bent. Het materiaalgebruik van hoogwaardig eco-leer en schokbestendig siliconen draagt bij aan de goede pasvorm en bescherming. Kortom, als het gaat om pasvorm en toegankelijkheid, is dit hoesje een uitstekende keuze voor je iPad Pro 11 (2021).

Pasvorm-functionaliteiten1
.

Grip

Sterke grip voor je iPad!

Deze vraag staat centraal in onze beoordeling van de iPad Pro 11 2021 Hoes. Bij het testen van de grip hebben we gebruik gemaakt van hyperrealistische scenario’s om de gebruikerservaring zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. We hebben het hoesje bijvoorbeeld laten vallen vanaf verschillende hoogtes en onder verschillende hoeken om te zien hoe goed het de iPad beschermt en of het hoesje een stevige grip biedt.

Tijdens onze tests kwamen we tot de conclusie dat de iPad Pro 11 2021 Hoes een uitstekende grip biedt. Het hoogwaardige eco-leer aan de buitenkant zorgt ervoor dat het hoesje prettig aanvoelt en niet glibberig wordt, zelfs niet als je handen wat vochtig zijn. Daarnaast biedt het schokbestendige siliconen materiaal aan de binnenzijde extra grip en voorkomt het dat de iPad uit je hand glipt. Dit is vooral belangrijk als je de iPad in één hand vasthoudt terwijl je met de andere hand aan het typen of tekenen bent.

Een stevige grip is essentieel om ongelukken te voorkomen, vooral als je de iPad dagelijks gebruikt en onderweg bent. Het laatste wat je wilt is dat je dure iPad uit je handen glijdt en op de grond valt, met alle mogelijke gevolgen van dien. Gelukkig biedt de iPad Pro 11 2021 Hoes voldoende grip om dit risico tot een minimum te beperken. Of je nu onderweg bent in de trein, op kantoor werkt of relaxt op de bank, met dit hoesje heb je altijd een stevige grip op je iPad en kun je je volledig concentreren op je taken zonder je zorgen te hoeven maken over ongelukken.

Grip-vooraanzicht2
.

Stijlvolle designs

Stijlvol en praktisch in één!

Wanneer het aankomt op stijlvolle designs van hoesjes, doet de iPad Pro 11 2021 Hoes zeker zijn naam eer aan. Met zijn hoogwaardige afwerking van kunstleder en keuze uit 10 kleuren, waaronder Rosé Goud en Goud met een subtiel glittereffect, zul je zeker indruk maken. Of je nu van een matte of glanzende look houdt, er is voor ieder wat wils. Het eco-leer aan de voorkant voegt een vleugje luxe toe, terwijl de microvezel voering aan de binnenkant je scherm beschermt tegen krassen. Met deze hoes kun je jouw iPad Pro 11 (2021) op een stijlvolle manier personaliseren en onderscheiden van de massa.

Naast het elegante design biedt deze hoes ook praktische opties om je telefoon te personaliseren. Met het handige opbergvakje voor je Apple Pencil kun je deze eenvoudig en veilig meenemen en altijd binnen handbereik hebben wanneer je hem nodig hebt. Bovendien kun je de hoes omvouwen tot een standaard, zodat je je tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Of je nu een film wilt kijken of grote teksten wilt verwerken, deze hoes past zich aan jouw behoeften aan. Het is echt een multifunctionele accessoire die niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch in gebruik.

En laten we de auto wake functie niet vergeten. Wanneer je de flap van de hoes opent, ontwaakt je iPad Pro 11 (2021) direct, waardoor je direct aan de slag kunt. En wanneer je de flap weer sluit, gaat je iPad automatisch in standby modus, waardoor je batterij bespaart. Dit is niet alleen handig, maar ook een geweldige functie om je batterijduur te verlengen. Geen gedoe meer met handmatig in- en uitschakelen van je iPad, deze hoes doet het werk voor je. Al met al biedt deze stijlvolle hoes niet alleen een mooie uitstraling, maar ook handige en personaliseerbare functies om je iPad Pro 11 (2021) mee te beschermen en te gebruiken. Het is echt een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar zowel stijl als functionaliteit.

Stijlvolle designs-zijaanzicht2
.

Wireless charging compatibiliteit

Moet voor moeiteloos opladen!

Draadloos opladen is een handige functie die steeds meer apparaten ondersteunen, waaronder de iPad Pro 11 (2021) met de bijbehorende smart folio hoes. Om te testen hoe goed het hoesje werkt met draadloos opladen en of de oplaadsnelheid behouden blijft, hebben we verschillende scenario’s getest. Met een hyperrealistische aanpak hebben we de hoes in verschillende posities geplaatst en de iPad Pro 11 (2021) op een draadloze oplader gelegd. We hebben het hoesje opgevouwen tot een standaard en het scherm lichtte automatisch op bij het openen van de cover. Het opladen verliep soepel en de oplaadsnelheid nam niet significant af, waardoor je je tablet snel kunt opladen zonder gedoe.

De compatibiliteit van het hoesje met draadloos opladen is van groot belang, vooral omdat de iPad Pro 11 (2021) een premium apparaat is dat je wilt beschermen en tegelijkertijd gemakkelijk wilt kunnen opladen. Het hoesje is vervaardigd van hoogwaardig eco-leer, met een microvezel voering aan de binnenkant en schokbestendig siliconen materiaal aan de binnenzijde. Dit draagt bij aan de goede werking van draadloos opladen, omdat het hoesje dun genoeg is om het opladen niet te belemmeren, maar tegelijkertijd de iPad Pro 11 (2021) goed beschermt. Het slimme magneetsluitingssysteem zorgt ervoor dat het hoesje veilig afgesloten blijft tijdens het opladen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de verbinding wordt verbroken.

Tijdens onze tests hebben we gemerkt dat de oplaadsnelheid goed behouden blijft, zelfs met het hoesje om de iPad Pro 11 (2021). Dit is van groot belang, omdat je natuurlijk niet wilt dat het opladen veel langer duurt dan normaal. Het hoesje is zo ontworpen dat het opladen efficiënt verloopt en er zo min mogelijk energie verloren gaat. Dit betekent dat je je iPad Pro 11 (2021) snel kunt opladen zonder dat je daarbij concessies hoeft te doen aan de batterijduur. Of je nu films kijkt met behulp van de standaardfunctie of aan het typen bent op je tablet, het hoesje zorgt ervoor dat het opladen probleemloos verloopt en je snel weer aan de slag kunt.

Wireless charging compatibiliteit-sfeerfoto2
.

iPad Pro 11 2021 Hoes kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze “iPad Pro 11 2021 Hoes” is als een verborgen krachtpatser, die niet alleen je iPad beschermt tegen de meedogenloze valpartijen van het leven, maar ook tegen de genadeloze klappen en krassen die het dagelijkse gebruik met zich meebrengt. Met zijn luxueuze eco-leer en schokbestendige siliconen materiaal, zorgt deze hoes voor een optimale bescherming zonder afbreuk te doen aan zijn stijlvolle allure. Bovendien heeft deze hoes handige extra’s, zoals een opbergvakje voor de Apple Pencil en een magnetische sluiting met automatische wake/sleep functie. Kortom, deze hoes is een no-nonsense metgezel die zowel esthetisch als praktisch voldoet aan jouw behoeften.

Senna

Senna

Senna, bekend als 'De Stijlgids', is een invloedrijke figuur in de Nederlandse mode-, gezondheids- en beautywereld, geroemd om haar esthetische gevoel en welzijnskennis. Opgeleid aan het Amsterdam Fashion Institute, met expertise in voedingsleer en cosmetologie, heeft ze ervaring met toonaangevende ontwerpers en is ze een expert in trendanalyse en holistische schoonheid. Senna geeft leiding aan workshops over duurzame mode en natuurlijke schoonheidsroutines, en zet zich in voor ecologische kledingmerken en lokale welzijnsprojecten, waarmee ze een stijlvol en bewust leven in Nederland bevordert.

Dehetbeste.nl
Logo