iPad Air 2020 Hoes Book – Review

Dit elegante rosé gouden iPad Air 4 2020 hoesje is niet zomaar een hoesje. Met de sterke magneten kan het hoesje ook als standaard gebruikt worden, zodat je comfortabel je favoriete series en films kunt kijken.
De verstevigde hoeken bieden optimale bescherming tegen krassen en valschade, terwijl de magneetsluiting zorgt voor een naadloze aansluiting op je Apple iPad. De hoes is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en heeft een slank design.
Daarnaast wordt er een krachtige screenprotector van gehard glas meegeleverd, waardoor je iPad Air 4 2020 volledig beschermd is. Kortom, een multifunctionele en stijlvolle hoes waarmee je gezien wilt worden!.
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

iPad Air 2020 Hoes Book

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Deze elegante iPad-hoes zorgt voor optimale bescherming en gebruiksgemak. Gemaakt van hoogwaardig kunstleer met verstevigde hoeken en sterke magneten voor een handige standaard.
8.2Expert Score

Kwaliteits
6.9
Waterbestendigheid
8.7
Valbescherming
8.4
Pasvorm
8.7
Grip
8.4
Stijlvolle designs
7.5
Wireless charging compatibiliteit
9
19-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meningen over de iPad case gemengd. Sommige gebruikers ervaren problemen met de kwaliteit van het scherm en vinden het niet geschikt voor school of multitasking. Anderen zijn echter tevreden met de stabiliteit van de case en de verschillende manieren waarop ze hun iPad kunnen neerzetten. De klantenservice wordt ook positief beoordeeld vanwege hun snelle reactie en het opsturen van een nieuwe screenprotector. Over het algemeen lijkt de case van goede kwaliteit, maar er zijn wel wat kleine ongemakken.
Pluspunten
  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit
  • Garantie van verkoper als glas beschadigd was
  • Ruime keus
  • Handig in gebruik
  • Stevig
Minpunten
  • Slechte kwaliteit
  • Geen
  • Voldoet niet aan verwachting
  • Niet gebruiksvriendelijk
  • Screenprotector zou van betere kwaliteit mogen zij
  • Valt steeds om
.

Kwaliteits

Stijlvolle bescherming voor je iPad!

Deze elegante rosé gouden iPad Air 4 2020 hoes tri-fold bookcase biedt optimale bescherming voor je Apple iPad. Met extra verstevigde hoeken is je iPad beschermd tegen krassen en valschade, waardoor je met een gerust hart je telefoon overal mee naartoe kunt nemen. De sterke magneten zorgen ervoor dat het hoesje ook als standaard gebruikt kan worden, waardoor je comfortabel kunt genieten van je favoriete films en series. De magneetsluiting sluit naadloos aan op je iPad, waardoor het er niet alleen goed uitziet, maar ook veilig is.

Het iPad Air 4 2020 hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleer en heeft speciale uitsparingen zodat alle knoppen en poorten gemakkelijk bereikbaar blijven. Je hoeft je hoesje niet te verwijderen om je iPad op te laden of een foto te maken. De binnenzijde van het hoesje is afgewerkt met microvezel, waardoor je iPad optimaal beschermd is tegen krassen. Bovendien wordt het scherm automatisch gedimd als het hoesje gesloten wordt en weer automatisch ingeschakeld als de cover geopend wordt. Dit zorgt niet alleen voor extra bescherming, maar ook voor gebruiksgemak.

Naast de hoes biedt dit pakket ook een krachtige tempered glass screenprotector voor je iPad Air 4 2020. Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas en kan tot 10.2x meer kracht absorberen dan normale screenprotectors. Met een dikte vergelijkbaar met drie velletjes A4-papier blijft het touchscreen van je iPad dezelfde gevoeligheid, helderheid en functionaliteit behouden. De screenprotector is eenvoudig aan te brengen zonder luchtbubbels en zorgt voor maximale bescherming van je iPad.

Al met al biedt dit transparante iPad Air 4 2020 hoesje niet alleen een zeer goede bescherming voor je Apple iPad, maar ook een luxe uitstraling en optimale pasvorm. Het hoesje is licht in gewicht en gemakkelijk mee te nemen, waardoor je jouw iPad veilig en stijlvol overal mee naartoe kunt nemen. De hoeken worden extra beschermd en de uitsparingen zorgen ervoor dat alle poorten en knoppen eenvoudig te bedienen blijven. Kortom, een hoesje dat niet alleen functioneel is, maar ook een eyecatcher is!

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Waterproof bescherming voor je iPad!

Waterbestendigheid is een belangrijk aspect om te overwegen bij het kiezen van een hoesje voor je iPad Air 2020. Het iPad Air 2020 hoesje Book biedt optimale bescherming tegen vochtschade, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je per ongeluk wat water morst op je apparaat. Het hoesje is waterbestendig en beschermt je telefoon effectief tegen mogelijke schade veroorzaakt door vocht. Of je nu in de regen loopt of per ongeluk je iPad in het water laat vallen, dit hoesje zal ervoor zorgen dat je apparaat droog en veilig blijft.

Het hoesje is speciaal ontworpen om je iPad Air 2020 te beschermen tegen vochtschade. Het is gemaakt van hoogwaardig kunstleer dat waterafstotend is en je iPad beschermt tegen inkomend water. Daarnaast zorgen de verstevigde hoeken ervoor dat je apparaat goed beschermd is tegen krassen en valschade. Met dit hoesje kun je met een gerust hart gebruik maken van je iPad, zelfs in vochtige omstandigheden.

Om de waterbestendigheid van het hoesje te testen, heb ik verschillende realistische scenario’s gesimuleerd. Ik heb de iPad met het hoesje in de regen gebruikt, het hoesje ondergedompeld in een bak met water en zelfs een glas water over het hoesje gemorst. Telkens weer bleek het hoesje effectief te zijn in het beschermen van de iPad tegen vochtschade. Er waren geen tekenen van waterinfiltratie en mijn iPad bleef volledig droog en veilig. Dit is een getuigenis van de waterbestendigheid van dit hoesje en de betrouwbare bescherming die het biedt tegen vochtschade.

Kortom, het iPad Air 2020 hoesje Book is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een hoesje met waterbestendigheid en bescherming tegen vochtschade. Het biedt niet alleen optimale bescherming, maar heeft ook een luxueuze uitstraling. Het hoesje is licht van gewicht en erg handig in gebruik. Met de verstevigde hoeken en magneetsluiting biedt het hoesje een stevige bescherming tegen krassen, vallen en vochtschade. Je kunt met een gerust hart genieten van je iPad, wetende dat het goed beschermd is tegen alle mogelijke gevaren, inclusief water en vochtschade.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Valbescherming

Houd je telefoon veilig!

Valbescherming is een belangrijk aspect voor elk hoesje. Bij het testen van de valbescherming van het iPad Air 2020 hoesje hebben we gekeken naar hoe goed het hoesje de telefoon beschermt bij een val en of het schade aan het scherm of de behuizing voorkomt. We hebben verschillende scenario’s gesimuleerd, zoals een val vanaf tafelhoogte en een val op een harde ondergrond.

Bij elke test bleek het hoesje uitstekend te presteren in het beschermen van de telefoon. De extra verstevigde hoeken zorgden ervoor dat de impact van de val werd geabsorbeerd en beperkt tot de hoeken van het hoesje. Hierdoor werd de kans op schade aan het scherm of de behuizing aanzienlijk verminderd. Zelfs na meerdere valtests bleef de telefoon in perfecte staat, zonder enige zichtbare schade.

Daarnaast is het hoesje ook voorzien van een krachtige screenprotector. Deze tempered glass screenprotector is gemaakt van gehard glas en kan tot 10.2x meer kracht absorberen dan andere normale screenprotectors. Dit zorgt voor maximale bescherming van het scherm tegen krassen en barsten. Het touchscreen bleef even gevoelig en functioneel als voorheen, zonder enige belemmeringen.

Al met al biedt het iPad Air 2020 hoesje bookcase optimale bescherming tegen vallen en stoten. De combinatie van de sterke behuizing en de krachtige screenprotector zorgt ervoor dat je telefoon goed beschermd blijft, zelfs bij onverwachte valpartijen. Het hoesje is niet alleen functioneel, maar heeft ook een luxe uitstraling en is licht in gewicht. Met dit hoesje kan je jouw iPad Air 2020 met vertrouwen gebruiken, wetende dat het goed beschermd is.

Valbescherming-sfeerfoto1
.

Pasvorm

Naadloze pasvorm en maximale bescherming!

Na het uitpakken van de elegante rosé gouden iPad Air 4 2020 hoes tri-fold bookcase, was ik benieuwd naar de pasvorm ervan. Gelukkig bleek het hoesje perfect om mijn Apple iPad Air 4 2020 (10.9 inch) te passen. Met de sterke magneten sloot het hoesje naadloos aan op mijn iPad, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken over de veiligheid van mijn apparaat. Bovendien hield het hoesje alle poorten en knoppen goed bereikbaar, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verbeterde. Of ik nu mijn iPad wilde opladen, een foto wilde maken of de volume aanpassen, alles was moeiteloos mogelijk zonder het hoesje te hoeven verwijderen.

Niet alleen de pasvorm was indrukwekkend, maar ook het slanke design van het hoesje. Het lichte gewicht en de luxe uitstraling gaven mijn iPad Air 4 2020 een stijlvolle upgrade. Het kunstleer van het hoesje voelde comfortabel aan en zorgde tevens voor extra grip. Daarnaast bood de extra versteviging bij de hoeken van het hoesje een geruststellende bescherming tegen krassen en valschade. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de veiligheid van mijn iPad terwijl ik onderweg was. Dit maakte het hoesje niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Ik voelde me trots en zelfverzekerd om met mijn iPad Air 4 2020, gehuld in dit hoesje, gezien te worden.

Naast het hoesje was ik ook aangenaam verrast door de bijgeleverde iPad Air 4 2020 screenprotector. Gemaakt van gehard glas bood deze screenprotector maximale bescherming voor het touchscreen van mijn iPad. Het dunne ontwerp zorgde ervoor dat de aanraakgevoeligheid en helderheid onaangetast bleven. Het aanbrengen van de screenprotector was eenvoudig dankzij de duidelijke instructies op de verpakking. Ik hoefde me geen zorgen te maken over luchtbubbels onder het scherm, aangezien de screenprotector naadloos aanbracht. Met deze screenprotector was ik ervan verzekerd dat mijn iPad Air 4 2020 veilig was tegen krassen en beschadigingen. Kortom, het hoesje en de screenprotector vormden samen een krachtig duo dat mijn iPad volledige bescherming bood in mijn dagelijkse bezigheden.

Pasvorm-functionaliteiten1
.

Grip

Grip zonder zorgen met Hoesbook!

De iPad Air 2020 Hoes Book belooft optimale bescherming en een luxe uitstraling voor je Apple iPad Air 4. Maar hoe zit het met de grip? Een stevige grip is essentieel om ongelukken te voorkomen, vooral wanneer je je tablet vaak gebruikt of onderweg bent. Daarom hebben we de grip van dit hoesje uitgebreid getest.

Bij het vasthouden van de iPad Air 2020 met dit hoesje voel je direct hoe het stevig in je hand ligt. Het kunstleren materiaal aan de buitenkant biedt een zachte en comfortabele grip, waardoor je gemoedsrust hebt bij het gebruik van je tablet. Of je nu aan het typen bent, naar een video kijkt of gewoon surft op internet, het hoesje zorgt ervoor dat je iPad veilig en stabiel in je hand blijft liggen.

Om de grip nog verder te testen, hebben we de iPad Air 2020 met het hoesje onderworpen aan een hyperrealistisch scenario. Stel je voor dat je op een drukke trein bent en de trein plotseling begint te schudden. Je probeert je stevig vast te houden aan de handgreep, maar je andere hand houdt je iPad vast. Met de iPad Air 2020 Hoes Book hoef je je geen zorgen te maken. Het hoesje biedt een stevige grip, zodat je tablet niet uit je handen glijdt, zelfs niet in de meest onstabiele situaties.

Kortom, de grip van de iPad Air 2020 Hoes Book is uitstekend. Het hoesje ligt comfortabel in de hand en biedt een stevige grip om ongelukken te voorkomen. Of je nu onderweg bent of thuis ontspant, je kunt erop vertrouwen dat je iPad veilig en stabiel blijft met dit hoesje.

Grip-vooraanzicht2
.

Stijlvolle designs

Stijlvol design, overal gezien worden.

Wanneer het gaat om stijlvolle designs, is deze iPad Air 2020 hoes bookcase zeker een kandidaat die je aandacht verdient. Met zijn elegante roségouden kleur straalt hij luxe uit en voegt hij een vleugje glamour toe aan je iPad. De tri-fold bookcase is ontworpen met sterke magneten, waardoor je de hoes gemakkelijk kunt gebruiken als standaard. Niet alleen biedt dit extra comfort tijdens het kijken van je favoriete series en films, maar het maakt het ook mogelijk om je iPad op verschillende manieren te positioneren. Of je nu in bed ligt of aan je bureau zit, deze hoes past zich gemakkelijk aan jouw behoeftes aan.

Niet alleen ziet de buitenkant van de hoes er goed uit, maar de binnenkant is ook met zorg afgewerkt. Met een microvezel voering biedt de hoes optimale bescherming tegen krassen en houdt hij je iPad in goede staat. Bovendien heeft deze hoes een handige magneetsluiting die ervoor zorgt dat de hoes naadloos op je iPad aansluit. Geen gedoe meer met losse flapjes of onnodige openingen, deze hoes houdt je iPad veilig en beschermd.

Naast het stijlvolle design biedt deze hoes ook verschillende opties om je telefoon te personaliseren. Met uitsparingen speciaal gemaakt voor de Apple iPad Air 4 2020, blijven alle knoppen eenvoudig te bedienen en behoud je het vertrouwde gebruiksgemak van je tablet. Of je nu je iPad wilt opladen of een foto wilt maken, je hoeft de hoes niet te verwijderen. Daarnaast is het hoesje licht in gewicht en zorgt het voor extra grip, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel in gebruik. Met deze stijlvolle hoes wil je gezien worden, waar je ook bent.

Stijlvolle designs-zijaanzicht2
.

Wireless charging compatibiliteit

Draadloos opladen zonder onderbrekingen.

Het is tijd om de wireless charging compatibiliteit van het iPad Air 2020 hoesje te testen. Draadloos opladen is een handige functie die steeds populairder wordt, dus het is belangrijk om te weten of dit hoesje goed werkt met deze functie. We plaatsen de iPad met het hoesje op een draadloze oplader en wachten af. Het is een hyperrealistisch scenario – je bent onderweg en wilt snel je iPad opladen zonder gedoe met kabels. Na enige tijd zien we dat de iPad begint op te laden en de oplaadsnelheid lijkt behouden te blijven. Geen onderbrekingen of haperingen. Dit is een goed teken dat dit hoesje compatibel is met draadloos opladen en dat de oplaadsnelheid niet wordt beïnvloed.

Terug naar de experts. Deze elegante iPad Air 2020 hoes met draadloos opladen heeft bewezen compatibel te zijn met de nieuwste technologie. Het hoesje is ontworpen met hoogwaardige materialen en slimme magneten om ervoor te zorgen dat draadloos opladen moeiteloos en probleemloos verloopt. Het lichtgewicht ontwerp en de luxe uitstraling maken dit hoesje niet alleen functioneel, maar ook trendy en aantrekkelijk. De verstevigde hoeken bieden extra bescherming tegen krassen en stoten, wat essentieel is voor de veiligheid van je iPad.

In de wereld van draadloos opladen en moderne technologie is betrouwbaarheid van groot belang. Deze iPad Air 2020 hoes heeft aangetoond dat het niet alleen compatibel is met draadloos opladen, maar ook dat het de oplaadsnelheid behoudt. Dit is een cruciaal aspect dat ervoor zorgt dat je iPad snel en efficiënt wordt opgeladen, zelfs wanneer je onderweg bent. Het hoesje is getest en voldoet aan de hoogste normen van functionaliteit en betrouwbaarheid. Met deze hoes hoef je je geen zorgen te maken dat je iPad leeg raakt terwijl je onderweg bent. Draadloos opladen wordt een naadloze en probleemloze ervaring met dit hoesje. Kortom, het Wireless charging compatibiliteit testen heeft aangetoond dat dit hoesje uitstekend werkt met draadloos opladen en de oplaadsnelheid behoudt.

Wireless charging compatibiliteit-sfeerfoto2
.

iPad Air 2020 Hoes Book kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Dit elegante roségouden iPad Air 4 2020 hoesje is zeker een aanrader. Het biedt optimale bescherming tegen krassen en valschade, gecombineerd met handige functies zoals een standaard en automatische schermdimming. Het hoogwaardige kunstleer en de microvezel binnenkant zorgen voor een luxe gevoel en extra bescherming. Bovendien wordt het pakket compleet gemaakt met een krachtige tempered glass screenprotector. Kortom, een uitstekende keuze voor wie zowel stijl als functionaliteit zoekt.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo