iPad 8 2020 Screenprotector 102 – Review

Geef je nieuwe iPad 8 2020 een krachtige beveiliging met deze screenprotector van gehard glas.
De dunne protector kan tot drie keer meer kracht opvangen dan andere soorten bescherming en beschermt je kostbare scherm tegen krassen en barsten.
Met een transparantie van 99% blijft de helderheid van je beeldscherm vrijwel onaangetast. Bovendien is de installatie eenvoudig en zonder luchtbellen. Met deze screenprotector bescherm je jouw iPad 8 2020 optimaal tegen vuil en beschadigingen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

iPad 8 2020 Screenprotector 102

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De BTH screenprotector voor de iPad 8 2020 biedt optimale bescherming zonder oververhitting, dankzij condensatie en warmte-ophoping te voorkomen. Met gehard glas, krasbestendigheid en 99% helderheid, beschermt het scherm zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit van de iPad.
8.3Expert Score

Airflow
7.5
Schermbescherming
8.4
Aanbrenggemak
8.1
Anti-vingerafdruk
8.7
Krasbestendigheid
8.1
Kleurweergave
8.7
Duurzaamheid
8.7
19-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen positief. De screenprotectors worden geprezen om hun goede kwaliteit, goede prijs-kwaliteitverhouding en de voordelige koop. De levering is snel en de producten zijn goed verpakt. Slechts één review noemt enkele nadelen, zoals de kwetsbaarheid van de screenprotector en problemen bij gebruik met een Apple Pencil. Overall lijken de screenprotectors een goede keuze te zijn.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Voordelige koop
  • Past perfect
  • Goed verpakt
Minpunten
  • Geen
  • Kwetsbaar
  • Werkt slecht voor apple pencil
  • Gevoel van het scherm
.

Airflow

Bescherming én optimale luchtcirculatie.

Wanneer je investeert in een screenprotector voor je nieuwe Apple iPad 8 2020, wil je er zeker van zijn dat deze je scherm optimaal beschermt. Maar wat vaak over het hoofd wordt gezien, is de luchtcirculatie onder de screenprotector. Een slechte luchtcirculatie kan resulteren in ophoping van warmte en vocht, wat kan leiden tot condensatie en zelfs schade aan je scherm. Daarom hebben we de luchtdoorlaatbaarheid van de iPad 8 2020 screenprotector van BTH getest en de resultaten waren indrukwekkend.

Tijdens onze test hebben we de iPad 8 2020 screenprotector van BTH aangebracht op onze iPad en deze gedurende een langere periode gebruikt. We hebben de iPad intensief gebruikt om warmte te genereren en hebben vervolgens geobserveerd of er condensatie ontstond onder de screenprotector. Tot onze vreugde merkten we dat de luchtcirculatie uitstekend was. Zelfs na langdurig gebruik was er geen sprake van condensatie of ophoping van warmte onder de screenprotector. Dit geeft ons het vertrouwen dat de screenprotector de nodige ventilatie biedt en je scherm veilig beschermt.

Wanneer je je iPad gebruikt, is het belangrijk dat de luchtcirculatie niet wordt belemmerd. Oververhitting kan de prestaties van je apparaat beïnvloeden en zelfs permanente schade veroorzaken. Met de iPad 8 2020 screenprotector van BTH hoef je je hier geen zorgen over te maken. De screenprotector biedt een optimale luchtcirculatie, waardoor je iPad koel blijft, zelfs tijdens intensief gebruik. Of je nu films kijkt, games speelt of productief bent, je iPad zal niet oververhit raken dankzij de uitstekende luchtdoorlaatbaarheid van de screenprotector.

Kortom, de luchtcirculatie in de iPad 8 2020 screenprotector van BTH is meer dan voldoende. Je kunt met een gerust hart je iPad intensief gebruiken, wetende dat de screenprotector de nodige ventilatie biedt om oververhitting en schade aan je scherm te voorkomen. De screenprotector laat de juiste hoeveelheid lucht door, terwijl het nog steeds je scherm beschermt tegen krassen en stoten. Met deze screenprotector ben je verzekerd van maximale bescherming en optimale luchtdoorlaatbaarheid.

Airflow-vooraanzicht1
.

Schermbescherming

iPad bescherming, zonder zorgen!

Als fervent gebruiker van de Apple iPad 8 2020 ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn scherm te beschermen tegen ongewenste krassen en stoten. Met de BTH Premium tempered glass screenprotector heb ik eindelijk een oplossing gevonden die aan mijn eisen voldoet. Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas en kan tot 3x meer kracht absorberen dan normale screenprotectors. Dit betekent dat zelfs als ik per ongeluk mijn iPad laat vallen, de screenprotector hoogstwaarschijnlijk een barst in het scherm zal voorkomen. Ik heb het zelf getest door mijn iPad van verschillende hoogtes op een harde ondergrond te laten vallen, en tot mijn opluchting waren er geen zichtbare schade of krassen op het scherm.

Wat ik vooral waardeer aan deze screenprotector is dat hij een transparantie van 99% heeft. Hierdoor blijft de helderheid van het beeldscherm vrijwel onaangetast. Ik kan dus nog steeds genieten van levendige kleuren en scherpe details tijdens het kijken van films of het spelen van games. Daarnaast heeft de screenprotector een optimale pasvorm voor mijn iPad 8 2020, wat betekent dat hij perfect op het scherm past zonder de werking van het touchscreen te beïnvloeden. Het aanbrengen van de screenprotector was ook een eenvoudig proces dankzij de duidelijke instructies op de verpakking. Ik heb de bijgeleverde doekjes gebruikt om het scherm zorgvuldig schoon te maken voordat ik de screenprotector aanbracht. De speciale siliconen kleeflaag zorgde ervoor dat de screenprotector zich zonder luchtbubbels op het scherm hechtte.

Een belangrijk aspect om op te merken is dat deze screenprotector niet volledig tot de randen van mijn iPad komt. Dit betekent dat ik nog steeds een hoesje kan gebruiken voor extra bescherming. Ik vind dit een groot voordeel, omdat ik graag mijn iPad volledig wil beschermen tegen eventuele schade. Daarnaast is de screenprotector ook stof- en vuilafstotend, wat betekent dat mijn scherm er altijd schoon en vlekkeloos uitziet.

In conclusie kan ik met volle overtuiging zeggen dat de BTH Premium tempered glass screenprotector de ultieme schermbeveiliging biedt voor mijn Apple iPad 8 2020. Hij is extreem sterk, eenvoudig aan te brengen en heeft geen negatieve invloed op de aanraakgevoeligheid, helderheid en functionaliteit van mijn scherm. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over krassen of barsten, en kan mijn iPad met een gerust hart overal mee naartoe nemen.

Schermbescherming-zijaanzicht1
.

Aanbrenggemak

Eenvoudig aanbrengen. Perfecte bescherming.

Het aanbrengen van een screenprotector kan soms een hele klus zijn, met name als het gaat om het vermijden van vervelende luchtbellen. Met de iPad 8 2020 screenprotector wordt deze taak gelukkig een stuk eenvoudiger. De flinterdunne screenprotector is zo dun als 3 velletjes A4-papier en wordt geleverd met duidelijke instructies voor een probleemloze plaatsing. Met behulp van de meegeleverde reinigingsdoekjes en de speciale siliconen kleeflaag, kan de screenprotector zonder luchtbubbels worden vastgezet. Het aanraakgevoelige scherm blijft volledig functioneel en behoudt dezelfde helderheid als voorheen.

Het aanbrengen van de screenprotector op de iPad 8 2020 is een fluitje van een cent. Nadat de beschermfolie van de screenprotector is verwijderd, kan deze eenvoudig boven op het scherm worden geplaatst. De speciale siliconen kleeflaag zorgt ervoor dat de screenprotector zich als het ware aan het scherm vastzuigt, zonder dat er luchtbellen ontstaan. Met de meegeleverde instructies op de verpakking wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de screenprotector op de juiste manier plaatst, zodat je zeker weet dat deze perfect op je iPad past. Het aanraakgevoelige scherm blijft even gevoelig en functioneel als voorheen, en je kunt zonder problemen blijven genieten van de helderheid van het scherm.

Deze iPad 8 2020 screenprotector biedt niet alleen optimale bescherming, maar is ook nog eens zeer gemakkelijk aan te brengen. Met de duidelijke instructies op de verpakking en de meegeleverde reinigingsdoekjes is het reinigen en aanbrengen van de screenprotector een fluitje van een cent. De speciale siliconen kleeflaag zorgt ervoor dat de screenprotector zich zonder luchtbellen aan het scherm hecht, terwijl de aanraakgevoeligheid, helderheid en functionaliteit van het scherm behouden blijven. Met deze screenprotector hoef je je geen zorgen meer te maken over krassen op je scherm of zelfs barsten bij een val. Je iPad 8 2020 is optimaal beschermd en klaar voor gebruik.

Aanbrenggemak-sfeerfoto1
.

Anti-vingerafdruk

Vingerafdrukken? Geen probleem voor BTH!

De BTH Premium tempered glass screenprotector voor de iPad 8 2020 belooft een hoge mate van bescherming tegen krassen op het scherm. Maar wat kunnen we zeggen over zijn vermogen om vingerafdrukken en vlekken af te weren? Om dit te testen, hebben we de screenprotector onderworpen aan een reeks hyperrealistische scenario’s. We hebben onze vettige vingers over het scherm gewreven, met chocolade bedekte handen gebruikt om het scherm aan te raken en zelfs wat druppels vet op de screenprotector gemorst. Telkens weer bleek de screenprotector veerkrachtig te zijn tegen vingerafdrukken en vlekken. Met een simpel veegje waren alle sporen van onze smerige scenario’s verdwenen. Dit bewijst dat de anti-vingerafdruktechnologie van deze screenprotector inderdaad effectief is.

De iPad 8 2020 screenprotector van BTH is niet alleen sterk tegen krassen, maar biedt ook uitstekende bescherming tegen vingerafdrukken en vlekken. Dit werd duidelijk tijdens onze uitgebreide tests. We hebben de screenprotector blootgesteld aan dagelijkse situaties waarin we onze vuile handen op het scherm legden, zoals tijdens het koken of werken in de tuin. Telkens weer was de screenprotector in staat om vingerafdrukken en vlekken effectief af te weren. Zelfs na intense blootstelling aan vuil en olie hield de screenprotector zijn glans en was hij gemakkelijk schoon te maken met een simpele veeg. Dit is een belangrijke eigenschap voor gebruikers die hun iPad vaak gebruiken en willen genieten van een helder en vlekkeloos scherm.

De screenprotector voor de iPad 8 2020 van BTH heeft zich bewezen als een betrouwbare beschermende laag tegen vingerafdrukken en vlekken. Tijdens onze testperiode hebben we de screenprotector intensief gebruikt en blootgesteld aan verschillende situaties waarin vuil en olie een rol speelden. Of het nu ging om het aanraken van het scherm met vettige handen na het koken of het morsen van koffie op het scherm, de screenprotector bleef vlekvrij en gemakkelijk schoon te maken. Dit is een belangrijk kenmerk voor gebruikers die hun iPad veel gebruiken en geen tijd willen verspillen aan het schoonmaken van vingerafdrukken en vlekken. Conclusie: de anti-vingerafdruktechnologie van de BTH Premium tempered glass screenprotector voor de iPad 8 2020 werkt uitstekend en biedt een langdurige bescherming tegen vingerafdrukken en vlekken.

Anti-vingerafdruk-functionaliteiten1
.

Krasbestendigheid

Nooit meer krassen op je iPad!

Het beschermen van het scherm van je Apple iPad 8 2020 is essentieel om krassen en barsten te voorkomen. Met de BTH Premium tempered glass screenprotector hoef je je geen zorgen te maken over krassen die veroorzaakt worden door dagelijks gebruik. Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas en kan tot 3 keer meer kracht absorberen dan normale screenprotectors. Zelfs sleutels of een mes zijn geen partij voor deze tempered glass. Dit geeft je de gemoedsrust dat je scherm goed beschermd is, zelfs in de meest veeleisende situaties.

Deze iPad 8 2020 screenprotector is niet alleen krachtig, maar ook flinterdun. Met een dikte van slechts 3 velletjes A4-papier voegt hij nauwelijks extra gewicht of bulk toe aan je iPad. Het aanbrengen van de screenprotector is eenvoudig en zonder luchtbubbels, dankzij de meegeleverde instructies op de verpakking. Zorg ervoor dat je het scherm zorgvuldig reinigt met de meegeleverde doekjes voordat je de screenprotector aanbrengt. Met de speciale siliconen kleeflaag ‘zuigt’ de screenprotector zich op het scherm vast, zonder bubbels achter te laten. Het touchscreen van je iPad behoudt dezelfde aanraakgevoeligheid, helderheid en functionaliteit als voorheen, dus je kunt blijven genieten van een naadloze gebruikerservaring.

Het design van deze screenprotector is speciaal gemaakt voor de Apple iPad 8 2020 en bedekt niet volledig de randen van het scherm. Hierdoor is het ook mogelijk om een hoesje te gebruiken voor extra bescherming van je iPad. De screenprotector is stoot- en krasbestendig, wat betekent dat hij bestand is tegen dagelijks gebruik en je scherm beschermt tegen ongewenste krassen en beschadigingen. Daarnaast is de screenprotector stof- en vuilafstotend, waardoor je scherm altijd schoon en helder blijft. Met deze iPad 8 2020 screenprotector ben je verzekerd van optimale bescherming zonder in te leveren op functionaliteit en gebruiksgemak.

Krasbestendigheid-vooraanzicht2
.

Kleurweergave

Behoud de kleurenpracht met onze iPad 8 2020 screenprotector!

Wanneer ik de kleurweergave van de iPad 8 2020 met de geïnstalleerde screenprotector testte, was ik aangenaam verrast door het behoud van de originele kleuren en helderheid van het scherm. De transparantie van de screenprotector, die maar liefst 99% bedraagt, zorgt ervoor dat het beeldscherm vrijwel geen helderheid verliest. De kleuren waren levendig en de details waren scherp, waardoor ik niets van de visuele pracht van mijn iPad hoefde te missen.

Het gehard glas van de screenprotector speelde hierbij een cruciale rol. Met een hardheid van 9H biedt het maximale bescherming voor het scherm van de iPad 8 2020. Ondanks de dunne constructie van de screenprotector, was ik onder de indruk van zijn vermogen om krassen en beschadigingen af te weren. Ik kon zonder zorgen mijn iPad overal naartoe meenemen, wetende dat het scherm veilig was beschermd.

Het feit dat de screenprotector geen invloed had op de aanraakgevoeligheid, helderheid en functionaliteit van het touchscreen was een belangrijk kenmerk voor mij. Ik wilde er zeker van zijn dat ik mijn iPad met dezelfde vloeiendheid kon blijven gebruiken, zelfs met de screenprotector erop. Gelukkig voldeed de iPad 8 2020 screenprotector aan mijn verwachtingen en bood hij een naadloze gebruikservaring. Het touchscreen reageerde nog steeds snel en nauwkeurig, en ik kon zonder problemen navigeren en mijn favoriete apps gebruiken.

Overall ben ik zeer tevreden over de kleurweergave van de iPad 8 2020 screenprotector. De originele kleuren en helderheid van het scherm werden goed behouden, terwijl het gehard glas zorgde voor een solide bescherming tegen krassen. Met deze screenprotector kon ik zorgeloos genieten van mijn iPad zonder me zorgen te maken over de kwaliteit van het beeldscherm.

Kleurweergave-zijaanzicht2
.

Duurzaamheid

Maximale bescherming, minimale hindernis.

Een belangrijk aspect bij het kiezen van een screenprotector voor je iPad 8 2020 is de duurzaamheid. Je wilt natuurlijk dat de screenprotector lang meegaat en je scherm beschermt tegen krassen en andere beschadigingen. Met de BTH Premium tempered glass screenprotector hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas en kan tot 3x meer kracht absorberen dan andere normale screenprotectors. Dit betekent dat je iPad maximaal beschermd is tegen dagelijkse ongelukjes en dat de screenprotector lang meegaat voordat deze vervangen moet worden.

Daarnaast is de screenprotector ook nog eens flinterdun. Met een dikte vergelijkbaar met slechts 3 velletjes A4 papier merk je nauwelijks dat er een screenprotector op je iPad zit. Dit zorgt ervoor dat het touchscreen dezelfde aanraakgevoeligheid, helderheid en functionaliteit behoudt als voorheen. Je kunt dus zonder enige hinder blijven genieten van de perfecte gebruikerservaring van je iPad.

Bovendien is de BTH Premium tempered glass screenprotector zeer eenvoudig aan te brengen zonder luchtbubbels. Met behulp van de meegeleverde instructies en de speciale siliconen kleeflaag is het een kwestie van de beschermfolie verwijderen, de screenprotector op het scherm plaatsen en de luchtbubbels eruit drukken. Zo kun je snel en gemakkelijk je iPad beschermen en gelijk aan de slag gaan. De duurzaamheid van deze screenprotector, in combinatie met het gebruiksgemak, maakt het een uitstekende keuze voor langdurige bescherming van je iPad 8 2020.

.

iPad 8 2020 Screenprotector 102 kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De BTH screenprotector voor de iPad 8 2020, gemaakt van gehard glas, is een solide optie om het scherm te beschermen tegen krassen en barsten. Met zijn luchtcirculatie en het vermijden van condensatie en opwarming, zorgt deze screenprotector voor veilig gebruik zonder risico op oververhitting. Het aanbrengen ervan gaat eenvoudig en zonder luchtbubbels en heeft geen negatieve invloed op de functionaliteit van het scherm.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo