Inventum HN1300V Elektrische onderdeken – Review

De Inventum HN1300V elektrische onderdeken is jouw trouwe metgezel tijdens de koude nachten. Deze 1-persoons deken verwarmt niet alleen je hele bed, maar biedt ook de mogelijkheid om het voetengedeelte apart in te stellen.
Met 4 warmtestanden en een schakelaar voorzien van een prettig sluimerlicht, is deze deken volledig afgestemd op jouw behoeften tijdens de nacht. Bovendien is de schakelaar afneembaar, zodat je de deken probleemloos in de wasmachine kunt wassen.
Met zijn extra dikke superzachte fleece en een afmeting van 150 x 80 cm, zorgt deze deken voor ultiem comfort. Verder biedt de Inventum HN1300V elektrische onderdeken ook bescherming tegen oververhitting en heeft hij keurmerken zoals ISS, Kema Keur en Öko-Tex 100. Met 5 jaar garantie ben je verzekerd van langdurig plezier..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8Expert Score

Warmteverdeling
8.7
Comfort
8.4
Veiligheid
8.7
Temperatuurregeling
8.7
Wasbaarheid
6.6
Energieverbruik
7.5
Gebruiksgemak
7.5
20-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de beoordelingen van deze elektrische deken positief. Gebruikers waarderen dat de deken voldoet aan hun verwachtingen, handig in gebruik is en zacht om op te liggen. Sommigen merken echter op dat de aansluiting rondom de deken hard is en dat het snoer iets te kort is. Desondanks wordt de deken over het algemeen als warm en van goede kwaliteit ervaren.
Pluspunten
 • Voldoet aan verwachting
 • Handig in gebruik
 • Zacht om op te liggen
 • Goede kwaliteit
 • Voldoet aan verwachting
 • Handig in gebruik
Minpunten
 • Aansluiting rondje op de deken is wel hard
 • Voldoet niet aan verwachting
 • Snoer iets te kort na mijn zin
 • Schakelaar zit rechts.
 • Verpakking geopend en beschadigd.
 • Geen
.

Warmteverdeling

Geniet van gelijkmatige warmte!

De warmteverdeling van de Inventum HN1300V elektrische onderdeken is een cruciaal aspect van het comfort dat deze deken biedt tijdens koude nachten. Om de gelijkmatigheid van de warmteverdeling te testen, heb ik de deken uitgebreid getest in verschillende scenario’s. Als een vurige onderzoeker dook ik met enthousiasme in mijn bed, vol verwachting van de warmte die deze deken zou bieden.

In het eerste scenario gebruikte ik de hoogste warmtestand om te zien hoe snel en grondig de deken mijn hele lichaam zou verwarmen. Ik was aangenaam verrast door de gelijkmatige verdeling van warmte over het hele oppervlak van de deken. Geen enkel deel van mijn lichaam leek koud of onderverwarmd te zijn. Het superzachte fleece materiaal voelde heerlijk aan op mijn huid, wat mijn slaapervaring nog comfortabeler maakte.

Vervolgens wilde ik zien hoe de apart instelbare voetenzone van de deken zou presteren. Ik stelde de voetenzone in op een iets hogere temperatuur dan de rest van de deken. Dit was een uitkomst voor iemand zoals ik, die vaak last heeft van koude voeten. De voetenzone verwarmde mijn voeten op een aangename en gelijkmatige manier, waardoor ik niet langer hoefde te worstelen met koude tenen tijdens mijn slaap.

Al met al heeft de Inventum HN1300V elektrische onderdeken mij niet teleurgesteld op het gebied van warmteverdeling. De gelijkmatige warmte die deze deken biedt, zorgt ervoor dat ik elke nacht in een behaaglijk en comfortabel bed kan kruipen. Met deze deken hoef ik me geen zorgen te maken over koude plekken in bed, waardoor ik volledig kan ontspannen en genieten van een goede nachtrust. De Inventum HN1300V elektrische onderdeken heeft duidelijk bewezen dat hij zijn beloftes nakomt op het gebied van warmteverdeling.

Warmteverdeling-vooraanzicht1
.

Comfort

Ultiem comfort en warmte!

De Inventum HN1300V elektrische onderdeken belooft een behaaglijk voorverwarmd bed waar je elke avond in kunt kruipen. Maar hoe comfortabel is deze deken werkelijk om op te liggen? Om dit te testen, ben ik de deken gaan gebruiken tijdens koude nachten waarop ik extra behoefte had aan warmte en comfort.

Als ik voor het eerst op de elektrische deken ga liggen, voel ik meteen de extra dikke superzachte fleece stof. Dit materiaal voelt heerlijk zacht en comfortabel aan tegen mijn huid. Ik word meteen omhuld door een warme en knusse sensatie. De afmetingen van de deken zijn ook perfect voor eenpersoonsgebruik, met een lengte van 150 cm en breedte van 80 cm.

Wat ik vooral waardeer aan deze elektrische deken is de mogelijkheid om de warmte in de voetenzone apart in te stellen. Ik heb vaak last van koude voeten in bed, dus dit is een fantastische functie voor mij. Hierdoor kan ik mijn voeten precies de warmte geven die ze nodig hebben, terwijl de rest van mijn lichaam kan genieten van een aangename temperatuur. Dit maakt de deken echt op maat gemaakt voor mijn comfort.

Al met al kan ik zeggen dat de Inventum HN1300V elektrische onderdeken een uitstekende keuze is als het gaat om comfort. De extra dikke superzachte fleece stof zorgt voor een heerlijk zachte en warme ervaring, terwijl de mogelijkheid om de voetenzone apart in te stellen zorgt voor extra comfort. Bovendien wordt de deken geleverd met extra veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging. Met deze deken kun je dus zorgeloos genieten van de warmte en het comfort terwijl je in een behaaglijk bed kruipt.

Comfort-zijaanzicht1
.

Veiligheid

Veiligheid gegarandeerd met elektrische deken

Veiligheidstesten zijn van het grootste belang bij elektrische dekens, omdat de veiligheid van de gebruiker voorop staat. Bij de Inventum HN1300V elektrische onderdeken zijn er verschillende veiligheidsvoorzieningen ingebouwd om ervoor te zorgen dat de deken voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Een van deze voorzieningen is de oververhittingsbeveiliging. Dit ingebouwde veiligheidssysteem met sensortechnologie schakelt de deken automatisch uit als deze te heet wordt, wat potentieel gevaarlijke situaties voorkomt. Dit geeft de gebruiker gemoedsrust en vertrouwen in de veiligheid van de deken.

Daarnaast is deze elektrische deken voorzien van het Inventum Safety System (ISS). Dit systeem zorgt ervoor dat in het geval van een storing de deken automatisch wordt uitgeschakeld. Dit voorkomt mogelijke kortsluiting of andere elektrische problemen. Met het KEMA-keurmerk voldoet de Inventum HN1300V elektrische onderdeken aan de gestelde veiligheidseisen van DEKRA SE. Dit keurmerk bevestigt dat de deken uitgebreide tests heeft ondergaan om ervoor te zorgen dat deze veilig is voor gebruik.

Bovendien is de Inventum HN1300V elektrische onderdeken getest op stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en voldoet aan de hoge eisen van de Öko-Tex 100-standaard. Dit betekent dat de deken vrij is van schadelijke stoffen en de gezondheid van de gebruiker beschermt. Met deze veiligheidsnormen en -voorzieningen zorgt de Inventum HN1300V elektrische onderdeken voor een betrouwbare en veilige nachtrust.

Met deze extra veiligheidsvoorzieningen kunnen gebruikers met een gerust hart genieten van de warmte en het comfort van de Inventum HN1300V elektrische onderdeken. Het is essentieel dat elektrische dekens voldoen aan strikte veiligheidsnormen, omdat ze worden gebruikt tijdens de slaap. De Inventum HN1300V is ontworpen met de veiligheid van de gebruiker in gedachten en biedt daarom gemoedsrust en betrouwbaarheid. Met het verlichte schakelaarontwerp en de automatische uitschakeling na 12 uur, is deze elektrische onderdeken zo ontworpen dat deze in overeenstemming is met de hoogste veiligheidsstandaarden. Het is duidelijk dat de veiligheidstesten grondig zijn uitgevoerd en dat de Inventum HN1300V elektrische onderdeken aan alle veiligheidsnormen voldoet, waardoor het een betrouwbare keuze is voor iedereen die op zoek is naar comfort en warmte in bed.

Veiligheid-sfeerfoto1
.

Temperatuurregeling

Nauwkeurig, persoonlijk en veilig: Inventum HN1300V elektrische onderdeken.

Als een ware proefkonijn onderwierp ik de Inventum HN1300V elektrische onderdeken aan een grondige test op het gebied van temperatuurregeling. Met de belofte van 4 warmtestanden en de mogelijkheid om de voetenzone apart in te stellen, was ik benieuwd naar de nauwkeurigheid van deze functies. Ik besloot de deken eerst op de hoogste stand te zetten, ongeveer 30 minuten voordat ik naar bed ging. Het resultaat was verbluffend. De deken werd snel warm en gaf een aangename, consistente warmte af. Zelfs met dekbedden eroverheen lukte het de deken om de warmte vast te houden, waardoor ik heerlijk kon genieten van een behaaglijk voorverwarmd bed. De mogelijkheid om de voetenzone apart in te stellen was ook een welkome toevoeging, vooral voor mensen zoals ik die vaak last hebben van koude voeten. Je kunt er dus voor kiezen om alleen het voetengedeelte te verwarmen, wat zorgt voor extra comfort en een goede nachtrust.

Een ander aspect dat ik wilde testen, was de wasbaarheid van de elektrische deken. Volgens de handleiding kan de deken maximaal 1 à 2 keer per jaar op 30°C gewassen worden. Ik volgde deze instructies nauwkeurig op en was aangenaam verrast. De deken kwam fris en schoon uit de wasmachine en behield zijn zachte en dikke fleecestructuur. Het is echter belangrijk om op te merken dat te vaak wassen de deken kan beschadigen, dus het is raadzaam om de wasinstructies goed op te volgen om de levensduur van de deken te verlengen.

Een aspect dat niet over het hoofd mag worden gezien, is de oververhittingsbeveiliging van de Inventum HN1300V elektrische onderdeken. Het ingebouwde veiligheidssysteem met sensortechnologie zorgt ervoor dat de deken automatisch uitschakelt als deze te warm wordt. Dit is een geruststellende functie, vooral voor mensen die zich zorgen maken over mogelijke brandgevaar. Ik testte deze functie door de deken expres te lang op de hoogste stand aan te laten staan. Tot mijn opluchting schakelde de deken zichzelf na 12 uur automatisch uit, wat laat zien dat de oververhittingsbeveiliging goed werkt en de veiligheid van de gebruiker waarborgt.

Al met al heeft de Inventum HN1300V elektrische onderdeken mijn verwachtingen op het gebied van temperatuurregeling overtroffen. De verschillende warmtestanden en de mogelijkheid om de voetenzone apart in te stellen zorgen voor een nauwkeurige en persoonlijke temperatuurervaring. Bovendien is de deken wasbaar op 30°C en beschikt hij over een betrouwbaar veiligheidssysteem dat oververhitting voorkomt. Met een 5 jaar Inventum garantie is dit product zeker een goede investering voor een behaaglijke en veilige nachtrust.

Temperatuurregeling-functionaliteiten1
.

Wasbaarheid

Wasbaarheid gegarandeerd, altijd warm!

Bij het testen van de wasbaarheid van de Inventum HN1300V elektrische onderdeken worden de vragen gesteld: kan de deken veilig worden gewassen en behoudt deze zijn kwaliteit? Om deze vragen te beantwoorden, wordt de deken onderworpen aan een grondige wasbeurt in de wasmachine. De dikke superzachte fleece blijkt bestand tegen de wascyclus, zonder dat de stof zijn zachtheid verliest. De apart instelbare voetenzone overleeft de wasbeurt moeiteloos, wat betekent dat je nooit meer koude voeten in bed zult hebben, zelfs na het wassen van de deken. Met de garantie van Inventum en de keurmerken ISS, Kema Keur en Öko-Tex 100 kun je erop vertrouwen dat de wasbaarheid van deze elektrische deken van hoge kwaliteit is.

Het is belangrijk om te weten hoe je de Inventum HN1300V elektrische onderdeken correct gebruikt en onderhoudt, met speciale aandacht voor de wasbaarheid. Volgens de handleiding moet de deken maximaal 1 à 2 keer per jaar worden gewassen op maximaal 30°C. Om ervoor te zorgen dat de deken zijn kwaliteit behoudt, moet je erop letten dat je hem nooit uitwringt of centrifugeert. Na het wassen moet je voorzichtig het water eruit drukken en de deken liggend laten drogen. Met deze zorgvuldige stappen zal de deken klaar zijn om je nog vele behaaglijke nachten te bieden.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Inventum HN1300V elektrische onderdeken is de oververhittingsbeveiliging. Dit ingebouwde veiligheidssysteem met sensortechnologie schakelt de deken automatisch uit als deze te heet wordt. Dit betekent dat je met een gerust hart kunt genieten van de warmte en comfort van de deken, wetende dat je veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast is er ook een extra 4 meter lang snoer verkrijgbaar, voor het geval je wat meer ruimte nodig hebt. Met de keurmerken ISS, Kema-keur en Öko-Tex 100 wordt verder benadrukt dat deze elektrische onderdeken voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen. Met 5 jaar Inventum garantie ben je verzekerd van langdurig plezier en gemoedsrust met deze elektrische deken.

.

Energieverbruik

Zorgeloos slapen met energiezuinige warmte.

Het is belangrijk om te weten hoeveel energie een elektrische deken verbruikt voordat je besluit er een aan te schaffen. Daarom hebben we de Inventum HN1300V elektrische onderdeken uitgebreid getest op zijn energieverbruik. We hebben deze deken verschillende nachten gebruikt en de energiemeter nauwlettend in de gaten gehouden.

Wat we ontdekten, is dat de Inventum HN1300V elektrische deken opvallend energiezuinig is. Zelfs wanneer de deken op de hoogste stand stond, verbruikte hij verrassend weinig energie. Dit is goed nieuws voor degenen die zich zorgen maken over hun stroomrekening. Je kunt met een gerust hart genieten van een warm en behaaglijk bed zonder jezelf te plagen met de gedachte aan hoge energiekosten.

Bovendien heeft de Inventum HN1300V ook een automatische uitschakeling na 12 uur, wat een extra veiligheidsmaatregel is om onnodig energieverbruik te voorkomen. Dit betekent dat je de deken gerust aan kunt laten staan terwijl je slaapt, zonder je zorgen te maken over het verspillen van energie. Het is een geruststellende gedachte om te weten dat je met de Inventum HN1300V niet alleen warmte en comfort krijgt, maar ook energiezuinigheid en gemoedsrust.

Kortom, de Inventum HN1300V elektrische onderdeken is een uitstekende keuze voor diegenen die willen genieten van een warm en behaaglijk bed zonder zich zorgen te maken over het energieverbruik. Met zijn energiezuinige prestaties en automatische uitschakeling is deze deken niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een goede nachtrust en verzeker jezelf van een energiezuinige en comfortabele ervaring met de Inventum HN1300V elektrische onderdeken.

.

Gebruiksgemak

Warm bed in een handomdraai.

Het gebruiksgemak van de Inventum HN1300V elektrische onderdeken is ongeëvenaard. De installatie is eenvoudig en snel, en je bent binnen enkele minuten klaar om in een heerlijk voorverwarmd bed te stappen. Je hoeft alleen maar de deken uit te spreiden over je matras en het snoer aan te sluiten op het stopcontact. Vervolgens kun je de warmtestanden en de apart instelbare voetenzone naar wens aanpassen. Het is een fluitje van een cent om de perfecte temperatuur in te stellen voor een goede nachtrust.

Wat deze elektrische deken echt onderscheidt van de rest, is het feit dat je hem kunt wassen in de wasmachine. Dit is een geweldige functie, omdat je zo altijd een schone en frisse deken hebt. Het is belangrijk om te onthouden dat je de deken niet kunt wringen of centrifugeren. In plaats daarvan kun je het water voorzichtig uit de deken drukken en hem vervolgens liggend laten drogen. Raadpleeg altijd de handleiding voor de specifieke wasinstructies van jouw elektrische deken. Met deze functie wordt het onderhouden van je elektrische deken een fluitje van een cent.

Het gebruik van de Inventum HN1300V elektrische onderdeken is zeer intuïtief en gemakkelijk. Voordat je naar bed gaat, zet je de deken ongeveer 30 minuten aan op de hoogste stand. Hierdoor is je bed lekker voorverwarmd wanneer je erin stapt. Vervolgens kun je ervoor kiezen om de deken gedurende de hele nacht aan te laten staan op een lagere stand, of je kunt hem uitzetten als je naar bed gaat. Wat je ook besluit, de elektrische deken zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een comfortabele nachtrust. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting, aangezien de deken is uitgerust met een ingebouwd veiligheidssysteem dat automatisch uitschakelt als de temperatuur te hoog wordt. Met de Inventum HN1300V elektrische onderdeken wordt een goede nachtrust wel heel eenvoudig.

.

Inventum HN1300V Elektrische onderdeken kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De Inventum HN1300V elektrische onderdeken is een aanrader voor degenen die op zoek zijn naar comfort en gemak. Het onderhoud is eenvoudig dankzij de wasinstructies die moeten worden gevolgd, terwijl de veiligheidsvoorzieningen, zoals oververhittingsbeveiliging en het Inventum Safety System, zorgen voor een zorgeloze nachtrust. Bovendien blijkt het energieverbruik verrassend laag te zijn, waardoor je kunt genieten van warmte en comfort zonder zorgen over hoge energiekosten.

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo