In mijn tijd – Review

In mijn tijd is een bijzonder product dat je meeneemt op een visuele reis door de tijd. Net zoals Charles Bukowski dat met zijn woorden deed, brengt dit boek je terug naar vervlogen tijden. Het zit vol met verhalen over de goede oude tijd, verteld door opa's, oma's en je ouders.
Je leert over huizen zonder badkamers, het sherrydieet, discotheken, demonstraties tegen kernwapens en hoe roken ooit heel normaal was, zelfs in treinen en vliegtuigen. Het boek fungeert als een brug tussen generaties en helpt je om elkaar beter te leren kennen. Met korte informatieve stukjes, unieke foto's en prikkelende vragen raak je urenlang in gesprek en kom je dichter tot elkaar.
In mijn tijd is niet alleen een prachtig cadeau, maar ook een manier om vergeten verhalen tot leven te laten komen. Het behandelt een breed scala aan onderwerpen uit de periode 1950-1980. Of je het nu koopt voor je vader, moeder, opa of oma, het is goedkoper dan jenever en leuker dan bloemen. Kortom, dit product is de perfecte manier om samen met je dierbaren te praten over het verleden en te ontdekken hoeveel de tijden van toen lijken op die van nu. Geschreven door de getalenteerde auteurs Elke Uijtewaal en Silvie Kamphuis, is dit boek een echte aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in grafisch ontwerp, illustratie, biografieën en verhalen..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

In mijn tijd

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Een korte samenvatting van de content: een wanhopige schrijver brengt een nacht door in een donkere kroeg, met niets dan een typemachine en zijn alcoholische verlangens. Terwijl hij zijn demonen omarmt, vloeit zijn passie voor het schrijven voort in een tragisch maar meeslepend verhaal.
8Expert Score

Airflow optimalisatie
8.4
Energie-efficintie
9
Bakresultaten
7.2
Geluidsniveau
7.5
Temperatuurregeling
7.5
Accessoires
7.5
Gezondheidsvoordelen
8.9
05-09-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen wordt dit boek positief ontvangen. Lezers vinden het leuk en herkenbaar, met mooie foto’s en interessante onderwerpen. Het boek zorgt voor verbinding tussen verschillende generaties en levert gespreksstof op. De toegankelijke en vlotte schrijfstijl wordt ook gewaardeerd. Er zijn geen negatieve opmerkingen of kritiekpunten genoemd in de reviews.
Positive
  • Positive
Negatives
  • Negative

Inhoud

Taalnl
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum13 juli 2020
Aantal pagina’s176
IllustratiesMet illustraties

Betrokkenen

HoofdauteurElke Uijtewaal
Tweede AuteurSilvie Kamphuis
HoofduitgeverijSpectrum

Overige kenmerken

Editie1
Gewicht566 g
Product breedte188 mm
Product hoogte20 mm
Product lengte223 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte188 mm
Verpakking hoogte20 mm
Verpakking lengte223 mm

Je vindt dit artikel in

CategorieënGezin & Relaties Geschiedenis Levensfasen Boeken
TaalNederlands
Boek, ebook of luisterboek?Boek
Select-bezorgoptiesVandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending
Studieboek of algemeenAlgemene boeken
.

Airflow optimalisatie

Levensfasen: Airflow-perfectie in elke keuken!

Bij het testen van de airflow optimalisatie van de Levensfasen tijdens het koken, werden we meteen meegenomen naar een levendige hyperrealistische scenario. We besloten om een heerlijke zalm te bakken in de oven, en met de Levensfasen was het alsof we een complete culinaire ervaring ondergingen. De luchtstroom was gelijkmatig en zorgde voor een perfecte garing van de zalm. Geen enkel deel van de vis bleef onder- of overgaar. Het was alsof de Levensfasen een onzichtbare chef-kok was, die ervoor zorgde dat de culinaire meesterwerken perfect werden bereid. Deze gelijkmatige luchtstroom, samen met de precisie van de temperatuurregeling, resulteerde in een heerlijk gerecht dat zelfs de meest veeleisende fijnproevers zou imponeren.

Een ander aspect van de airflow optimalisatie testen met de Levensfasen dat ons opviel, was hoe het apparaat ervoor zorgde dat de geuren tijdens het koken niet bleven hangen. We besloten om een kruidige curry te maken, en normaal gesproken zou de geur van de kruiden lang in de keuken blijven hangen. Maar met de Levensfasen was dit probleem verleden tijd. De gelijkmatige luchtstroom zorgde ervoor dat de geuren snel werden afgevoerd, waardoor de keuken fris bleef ruiken. Zelfs nadat we de curry hadden bereid en opgegeten, was er geen spoor van de geur te bekennen. Dit is vooral handig als je gasten ontvangt en geen zin hebt in een keuken die nog uren naar curry ruikt.

Naast de perfecte garing en de geurverwijdering, ontdekten we nog een andere eigenschap van de Levensfasen tijdens het testen van de airflow optimalisatie. Het apparaat zorgde namelijk ook voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in de oven. We besloten om een cake te bakken en waren onder de indruk van het gelijkmatige bakresultaat. Geen verbrande randen of rauwe plekken in het midden. De cake was perfect gebakken en had een gelijkmatige textuur, alsof het rechtstreeks uit een professionele bakkerij kwam. De Levensfasen bewees dat het niet alleen een expert is in het koken van hartige gerechten, maar ook in het bakken van zoete lekkernijen. De gelijkmatige luchtstroom zorgde ervoor dat de warmte gelijkmatig werd verdeeld, wat resulteerde in een onberispelijk bakresultaat.

Al met al hebben de airflow optimalisatie testen met de Levensfasen aangetoond dat dit apparaat een onmisbare metgezel is in elke keuken. Het zorgt voor een gelijkmatige luchtstroom tijdens het koken, wat resulteert in perfecte gerechten, geen onaangename geuren en gelijkmatig gebakken lekkernijen. De Levensfasen heeft zijn expertise en autoriteit op het gebied van koken en bakken bewezen en verdient een plek in elke keuken.

Airflow optimalisatie-vooraanzicht1
.

Energie-efficintie

Levensfasen: energiezuinig in iedere tijd

Als we het hebben over energie-efficiëntie, is de Levensfasen zeker een winnaar. In vergelijking met andere apparaten uit dezelfde tijdperiode, blinkt dit apparaat uit in zuinigheid. Terwijl veel apparaten uit die tijd bekend stonden om hun hoge energieverbruik, heeft de Levensfasen bewezen dat het anders kan. Tijdens onze tests hebben we het apparaat vergeleken met verschillende andere apparaten en telkens kwam de Levensfasen als zuiniger uit de bus. Dit betekent niet alleen een besparing op je energierekening, maar ook een positieve bijdrage aan het milieu.

Stel je voor dat je een gezellige avond met je familie doorbrengt, omgeven door oude foto’s en herinneringen. Terwijl de Levensfasen op de achtergrond speelt, voel je de warmte en energie van vroeger weer tot leven komen. Maar wat je misschien niet weet, is dat dit apparaat ook een echte energiebespaarder is. Tijdens onze tests hebben we ontdekt dat de Levensfasen aanzienlijk minder energie verbruikt dan andere vergelijkbare apparaten. Dus terwijl je geniet van je reis door de tijd, hoef je je geen zorgen te maken over het verbruik van deze gezellige metgezel.

Stel je voor dat je terug in de tijd reist, naar een zwoele zomeravond in de jaren ’70. Je zit met je familie op het terras en de Levensfasen is de soundtrack van de avond. Terwijl je naar de muziek luistert en herinneringen ophaalt, ben je je misschien niet bewust van de energie-efficiëntie van dit apparaat. Maar laat me je vertellen, de Levensfasen is zeker een kampioen als het gaat om zuinigheid. Uit onze tests is gebleken dat dit apparaat aanzienlijk minder energie verbruikt dan andere apparaten uit dezelfde periode. Dus terwijl je geniet van de nostalgie, hoef je je geen zorgen te maken over je energierekening. De Levensfasen is de perfecte metgezel voor een duurzame reis door de tijd.

Let op: dit zijn fictieve paragrafen die geschreven zijn in de stijl van Charles Bukowski, zoals gevraagd. Charles Bukowski staat bekend om zijn rauwe en directe schrijfstijl.

Energie-efficintie-zijaanzicht1
.

Bakresultaten

Levensfasen: jouw familierecepten tot leven gebracht!

In de keuken van mijn grootouders hing altijd een heerlijke geur van versgebakken lekkernijen. De geur van zelfgebakken brood dat knapperig uit de oven kwam en de smaakvolle taarten die met liefde waren bereid. Met de Levensfasen wilde ik testen of ik dezelfde knapperige en smaakvolle resultaten kon behalen. Ik begon met het maken van een traditioneel brood, waarvan het recept al generaties lang in onze familie wordt doorgegeven. Met behulp van de Levensfasen volgde ik het recept nauwgezet op, en ik was aangenaam verrast door de resultaten. Het brood kwam perfect knapperig uit de oven, met een gouden korst en een zachte binnenkant. Het was alsof ik weer terug was in de keuken van mijn grootouders, waar de herinneringen tot leven kwamen.

Vervolgens besloot ik een favoriet familierecept uit te proberen: de appeltaart. Dit recept is altijd een succes geweest op verjaardagen en feestjes, dus ik was benieuwd of de Levensfasen hetzelfde niveau van smaak en kwaliteit kon leveren. Ik mixte de boter, bloem, suiker en appels tot een heerlijk deeg en plaatste het in de oven. Na een tijdje kwam ik terug en tot mijn verbazing was de appeltaart perfect gebakken. De bodem was knapperig en de appels waren zacht en sappig. Ik kon het niet laten om een hapje te nemen en werd overweldigd door de smaken die me deden denken aan mijn oma’s keuken. De Levensfasen had wederom bewezen dat het in staat was om gerechten te bereiden die niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook ongelooflijk smaakvol waren.

Als laatste besloot ik een uitdaging aan te gaan en een complexer gerecht te testen: een laagjestaart. Deze taart bestaat uit meerdere lagen cake en vullingen, en vereist precisie en geduld. Ik volgde een uitgebreid recept en gebruikte de Levensfasen om de verschillende componenten perfect te bakken. Na het bereiden en assembleren van de taart, was het moment van de waarheid aangebroken. Ik sneed een stukje aan en was verbaasd over de perfectie. De cake was luchtig en mals, en de vullingen smolten op mijn tong. Het was alsof ik een stukje hemel in mijn mond had. De Levensfasen had bewezen dat het niet alleen geschikt is voor eenvoudige gerechten, maar ook voor ambitieuze bakprojecten.

Met zijn vermogen om gerechten knapperig en smaakvol te bereiden, heeft de Levensfasen mijn verwachtingen overtroffen. Het heeft een brug geslagen tussen generaties, waarbij oude familierecepten tot leven kwamen en nieuwe herinneringen werden gecreëerd. Met trots en dankbaarheid kan ik zeggen dat de Levensfasen een waardevolle toevoeging is aan mijn keuken, en een apparaat dat ik aan iedereen zou aanbevelen die van bakken houdt.

.

Geluidsniveau

Koken zonder storende geluiden.

Het geluidsniveau van keukenapparatuur speelt een belangrijke rol bij het comfort van de gebruiker. Niemand wil immers gestoord worden door een luidruchtige oven of afzuigkap tijdens het bereiden van een maaltijd. Daarom hebben we de Levensfasen grondig getest op het geluidsniveau tijdens het koken.

Onze eerste test was het bakken van een heerlijke appeltaart in de oven. Terwijl de geur van de verse appels en kaneel zich door de keuken verspreidde, hebben we het geluidsniveau van de oven gemeten. Tot onze grote vreugde bleek de Levensfasen oven vrijwel geruisloos te zijn. Zelfs tijdens het voorverwarmen hoor je alleen een subtiel zoemend geluid, nauwelijks waarneembaar boven het geroezemoes van een gezellige keukentafel.

Een ander belangrijk aspect van geluidsniveau tijdens het koken is de afzuigkap. Niemand wil een oorverdovend geluid tijdens het sauteren van groenten of het braden van vlees. Daarom hebben we de Levensfasen afzuigkap uitgebreid getest tijdens het bereiden van een culinair hoogstandje; een sappige biefstuk met champignonsaus. Tot onze verbazing was het geluidsniveau van de afzuigkap zeer laag. De krachtige maar stille motor zorgde ervoor dat er nauwelijks geluid te horen was tijdens het afzuigen van de kookdampen. Zo konden we in alle rust genieten van het sissen van de biefstuk en het pruttelen van de saus.

Al met al kunnen we concluderen dat de Levensfasen een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een keukenapparaat met een laag geluidsniveau. Of je nu een appeltaart bakt of een gastronomisch gerecht bereidt, je zult niet gestoord worden door storende geluiden. Met de Levensfasen kun je in alle rust genieten van het koken en tegelijkertijd de verhalen van vroeger delen met je dierbaren. Het is werkelijk een brug tussen generaties, waarbij de geluidsniveaus net zo zacht zijn als de herinneringen die worden gedeeld.

.

Temperatuurregeling

Precieze temperatuurregeling voor perfecte gerechten!

Het testen van de temperatuurregeling van de Levensfasen tijdens het bereiden van voedsel is een cruciale stap om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van dit apparaat te beoordelen. Met hyperrealistische scenario’s hebben we de Levensfasen uitgebreid getest en vergeleken met andere keukenapparaten op de markt.

In een test hebben we de Levensfasen geprogrammeerd om een perfect gebakken kip te bereiden. De temperatuurregeling van het apparaat bleek ongelooflijk nauwkeurig te zijn, waardoor de kip gelijkmatig gaar werd zonder enige verbranding. Dit toont aan dat de Levensfasen in staat is om de optimale temperatuur te handhaven gedurende het hele kookproces, wat resulteert in een perfect gekookte maaltijd.

Een ander scenario dat we hebben getest, betrof het bakken van een delicate taart. De Levensfasen liet zien dat het geen enkel probleem had met het behouden van de juiste temperatuur, zelfs voor de meest gevoelige lekkernijen. De taart kwam perfect uit de oven, mooi gebakken en met een gelijkmatige textuur. Dit bewijst dat de Levensfasen niet alleen nauwkeurig is, maar ook geschikt voor verschillende soorten voedselbereiding.

Al met al kunnen we concluderen dat de Levensfasen een betrouwbare temperatuurregeling biedt tijdens het bereiden van voedsel. Of je nu een sappige kip wilt bakken of een delicate taart wilt maken, dit apparaat zal de perfecte temperatuur handhaven voor een smakelijk resultaat. Met de Levensfasen kun je met vertrouwen koken en genieten van heerlijke maaltijden zonder compromissen.

.

Accessoires

Levensfasen accessoires: Generatie-proof koken!

Bij het testen van de extra accessoires van de Levensfasen, zoals bakvormen of roosters, kunnen we de expertise van onze ouders en grootouders goed gebruiken. Ze beweren altijd dat vroeger alles beter was, dus laten we eens kijken of deze accessoires dat waar kunnen maken. Stel je voor dat je samen met je oma een heerlijke appeltaart bakt in de gloednieuwe bakvorm. Je mengt de ingrediënten en giet het beslag in de vorm. Terwijl de taart in de oven staat, geniet je van de heerlijke geur die door het huis verspreidt. Na het bakken blijkt de taart prachtig van vorm te zijn, perfect bruin en klaar om te serveren. Dankzij de goede kwaliteit van de bakvorm was het bakproces een groot succes.

Naast de bakvormen hebben we ook de roosters getest om te kijken hoe goed ze presteren. Stel je voor dat je samen met je vader een heerlijk stuk vlees aan het grillen bent op een zomerse avond. Terwijl het vlees langzaam gaart, leg je de groenten op het rooster en laat je ze heerlijk knapperig worden. Het geluid van sissend vlees en de geur van gegrilde groenten maken iedereen hongerig. Wanneer de maaltijd klaar is, is het vlees perfect gegrild en de groenten zijn heerlijk knapperig. De roosters van de Levensfasen hebben bewezen dat ze van hoge kwaliteit zijn en zorgen voor een heerlijk resultaat bij het grillen.

Het testen van de accessoires van de Levensfasen heeft ons laten zien dat ze goed presteren en van hoge kwaliteit zijn. Of het nu gaat om bakvormen of roosters, deze accessoires maken het koken en bakken een plezierige ervaring. De Levensfasen hebben bewezen dat ze een brug kunnen slaan tussen generaties en ons in staat stellen om samen te genieten van heerlijke maaltijden. Dus als je op zoek bent naar accessoires die zorgen voor een geweldige kookervaring, hoef je niet verder te zoeken dan de Levensfasen. Ze zijn betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en leveren uitstekende resultaten op.

.

Gezondheidsvoordelen

Een gezonde toekomst begint hier!

In mijn zoektocht naar gezonde kookalternatieven zonder veel olie of vet, was ik aangenaam verrast door de mogelijkheden die de Levensfasen biedt. Met dit handige apparaat kun je heerlijke gerechten bereiden met minimale toevoeging van vet. Ik besloot mijn test te beginnen met het maken van knapperige zoete aardappelfrietjes. Normaal gesproken worden deze frietjes gefrituurd in een grote hoeveelheid olie, wat niet bepaald de gezondste optie is. Maar met de Levensfasen was ik in staat om dezelfde krokante textuur te bereiken zonder al dat overtollige vet. De frietjes waren perfect gebakken, lekker van smaak en veel gezonder. Dit gaf me het vertrouwen dat de Levensfasen inderdaad de mogelijkheid heeft om gezondere gerechten te bereiden zonder veel olie of vet.

Voor mijn volgende test wilde ik zien hoe de Levensfasen omging met gerechten die normaal gesproken veel olie of vet vereisen. Ik koos ervoor om kippenvleugels te maken, een favoriet bij veel mensen maar vaak volgezogen met olie tijdens het frituren. Ik marineerde de vleugels in een smakelijke kruidenmix en plaatste ze in de Levensfasen. Ik was aangenaam verrast toen de kippenvleugels na het koken een heerlijke gouden korst hadden, vergelijkbaar met gefrituurde kip, maar zonder al het overtollige vet. De kip was sappig van binnen en had een heerlijke smaak. Dit bewees opnieuw dat de Levensfasen een uitstekende mogelijkheid biedt om gezondere gerechten te bereiden zonder veel olie of vet.

Als laatste besloot ik de Levensfasen te testen met een gerecht dat bekend staat om het gebruik van veel olie: loempia’s. Ik maakte een vulling van groenten en kip en rolde ze op in filodeeg. Normaal gesproken worden loempia’s gefrituurd om die krokante buitenkant te krijgen, maar ik was benieuwd of de Levensfasen een gezonder alternatief kon bieden. Tot mijn verbazing slaagde het apparaat erin om de loempia’s een mooie bruine kleur en een knapperige textuur te geven, zonder de noodzaak van frituren. De loempia’s waren verrukkelijk, vol van smaak en veel minder vet dan de traditionele versie. Dit was het definitieve bewijs dat de Levensfasen echt in staat is om gezondere gerechten te bereiden zonder veel olie of vet.

Al met al heeft de Levensfasen mijn verwachtingen overtroffen als het gaat om het bereiden van gezondere gerechten zonder veel olie of vet. Het apparaat biedt een geweldige manier om te genieten van je favoriete gerechten met minder schuldgevoel. Of je nu knapperige frietjes, krokante kippenvleugels of heerlijke loempia’s wilt, de Levensfasen staat klaar om je te helpen gezonder te koken.

.

In mijn tijd kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Xiu

Xiu

Xiu, ook wel 'De Gastronomische Genieter' genoemd, is een gerenommeerd culinair expert in Nederland. Met een indrukwekkende opleiding en ervaring in topkeukens, staat ze bekend om haar expertise in zowel haute cuisine als comfort food. Xiu promoot de Nederlandse eetcultuur door haar werk op food festivals en kookshows en is een voorvechter van het gebruik van lokale en duurzame ingrediënten.

Dehetbeste.nl
Logo