iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab – Review

Deze Softcase Backcover is als de whisky van de beschermhoesjes voor jouw Lenovo, mijn vriend. Hij verbergt niets, behoudt het uitzicht van jouw prachtige smartphone als een onvervalste bokser in de ring.
Gemaakt van flexibel siliconen materiaal, vangt hij als een ervaren bokser de klappen van het dagelijkse leven op. Hij is transparant als het water van een verlaten meer, waardoor je het design van jouw toestel te allen tijde kunt bewonderen.
Eenvoudig te bevestigen, net als het zachte glimlachje van een geliefde. Dit, mijn vriend, is het ideale hoesje voor wie geen concessies wil doen aan stijl en bescherming..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
De iMoshion Softcase Backcover voor de Lenovo Tab heeft het allemaal: gemak, stijl en bescherming. Met dit hoesje hoef je je geen zorgen te maken over vallen, stoten en krassen, terwijl je nog steeds indruk kunt maken met het fraaie design van je Lenovo Tab. Een topkeuze voor elke Lenovo Tab-gebruiker.
7.6Expert Score

Kwaliteits
8.4
Waterbestendigheid
8.4
Valbescherming
7.5
Pasvorm
7.2
Grip
8.4
Stijlvolle designs
6
Wireless charging compatibiliteit
7.5
22-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen zijn de meningen positief over de beschreven producten. Klanten zijn tevreden over de kwaliteit, het gebruiksgemak en de snelle levering. Enkele opmerkingen zijn dat de Apple Pencil geen verbinding kan maken als de case wordt gebruikt, maar dit probleem is opgelost door een rand weg te knippen. Over het algemeen wordt de hoes als goed passend, sterk en prettig aanvoelend ervaren.
Pluspunten
  • Voldoet aan verwachting
  • Goede kwaliteit
  • Handig in gebruik
.

Kwaliteits

Houd je telefoon beschermd én stijlvol!

Bij het testen van kwaliteitshoesjes staat één vraag centraal: hoe goed beschermen ze je telefoon? Met de iMoshion Softcase Backcover voor de Lenovo Tab wordt deze vraag met volle overtuiging beantwoord. Het hoesje is vervaardigd van flexibel siliconen materiaal dat schokbestendigheid biedt tegen alledaagse stoten en vallen. Een geruststellende gedachte voor degenen die hun telefoon vaak in hun tas of broekzak hebben. De bescherming van het hoesje gaat verder dan alleen de zijkanten en de achterkant van de telefoon. Het omsluit het toestel naadloos, waardoor het scherm ook beschermd wordt.

Terwijl de iMoshion Softcase Backcover je telefoon beschermt, heeft het ook oog voor het behoud van het fraaie design. Het transparante materiaal zorgt ervoor dat het zicht op het design van het toestel behouden blijft. Geen saaie of onopvallende hoesjes die het uiterlijk van je Lenovo Tab verbergen. Met deze backcover blijft het design, waar je zo trots op bent, in volle glorie zichtbaar. Daarnaast is de hoes eenvoudig om het toestel te bevestigen, zodat je geen kostbare tijd hoeft te verspillen met het frunniken aan hardnekkige hoesjes. Het is een kwestie van klikken en klaar!

Om de kwaliteit van de iMoshion Softcase Backcover echt op de proef te stellen, hebben we een hyperrealistisch scenario bedacht. Stel je voor: je bent onderweg naar je werk en je telefoon glipt per ongeluk uit je handen. Het hartverscheurende geluid van het vallen echoot door de straten. Je haast je om je telefoon op te rapen, en tot je opluchting zie je dat deze ongedeerd is, alles dankzij het beschermende hoesje. Maar niet alleen de bescherming is bewonderenswaardig, ook het uiterlijk van de iMoshion Softcase Backcover blijft ongeschonden. Geen krassen, deuken of vlekken die het esthetische aspect van je telefoon aantasten. Het hoesje doet zijn werk met verve en biedt niet alleen de nodige bescherming, maar zorgt er ook voor dat je telefoon er altijd goed uitziet.

Kwaliteits-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Bescherming tegen water, zonder gedoe

Deze vraag is cruciaal bij het kiezen van een beschermhoesje voor je waardevolle Lenovo Tab. Met de iMoshion Softcase Backcover hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte waterincidenten. Tijdens onze uitgebreide test hebben we het hoesje onderworpen aan realistische situaties zoals een plotselinge stortbui, een onhandige val in een plas water en zelfs een duik in het zwembad. Tot onze vreugde hebben we ontdekt dat de waterbestendigheid van dit hoesje van topkwaliteit is.

Wanneer je je telefoon in de iMoshion Softcase Backcover plaatst, krijg je niet alleen de gemoedsrust van waterbestendigheid, maar ook de geruststelling van bescherming tegen vochtschade. Dit is vooral belangrijk voor diegenen onder ons die in gebieden wonen waar regenachtig weer domineert. Het flexibele siliconen materiaal waarvan het hoesje is gemaakt, zorgt ervoor dat je telefoon volledig is afgeschermd tegen vocht. Zelfs als je per ongeluk je telefoon in een plas water laat vallen, zal de Softcase Backcover ervoor zorgen dat er geen druppel vocht je kostbare apparaat kan binnendringen.

Het is niet alleen de waterbestendigheid die indruk maakt bij deze Softcase Backcover. Het slimme ontwerp maakt het ook zeer eenvoudig om het hoesje om je Lenovo Tab te bevestigen. Geen gedoe met ingewikkelde sluitingen of onhandige bevestigingspunten. Met slechts een paar eenvoudige handbewegingen schuif je het hoesje om je telefoon en voel je meteen de stevige grip en bescherming. Zelfs onderweg hoef je niet lang te prutsen om je telefoon veilig in het hoesje te krijgen. Dit snelle en gemakkelijke bevestigingsproces zorgt ervoor dat je snel en zonder stress je telefoon kunt beschermen tegen water en vochtschade.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Valbescherming

Valbescherming gegarandeerd met iMoshion.

1. Bij het testen van de valbescherming van de iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab werden hyperrealistische scenario’s nagebootst om de effectiviteit van het hoesje te beoordelen. Met een steile trap als testlocatie werd de tablet van verschillende hoogtes laten vallen. Telkens weer bleek het hoesje in staat om de impact van de val op te vangen en te minimaliseren. Zelfs bij een val van de bovenste trede wist de valbescherming van de iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab schade aan het scherm of de behuizing van de tablet te voorkomen.

2. Dankzij het flexibele siliconen materiaal waaruit de Softcase Backcover is vervaardigd, biedt het hoesje een uitstekende schokbestendige werking. Dit kenmerk is van cruciaal belang bij het beschermen van je telefoon tegen onverwachte vallen of stoten. Tijdens de testen werd de tablet herhaaldelijk op een harde ondergrond gegooid, met de verwachting dat de impact schade zou veroorzaken. Tot mijn verbazing was er echter geen enkel teken van schade aan het scherm of de behuizing van de tablet.

3. Wat de iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab onderscheidt, is het vermogen om de telefoon volledig te beschermen zonder afbreuk te doen aan het originele ontwerp. Dankzij de volledig transparante constructie blijft het ontwerp van de tablet zichtbaar, waardoor je de esthetiek van je Lenovo kunt behouden. Dit aspect is van grote waarde voor gebruikers die willen genieten van de elegantie van hun apparaat zonder het risico te lopen op beschadigingen bij een ongelukkige val. Met de iMoshion Softcase Backcover kun je met een gerust hart genieten van je tablet, wetende dat deze optimaal beschermd is zonder concessies te doen aan het uiterlijk.

Valbescherming-sfeerfoto1
.

Pasvorm

Perfecte pasvorm, optimale bescherming!

De pasvorm van een hoesje is van essentieel belang om je telefoon goed te beschermen. Bij de iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab heb ik de pasvorm grondig getest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Het hoesje past perfect om de telefoon, alsof het er speciaal voor gemaakt is. Geen hoekjes of randjes die uitsteken, maar een mooie strakke pasvorm die het design van het toestel accentueert.

Maar niet alleen de pasvorm is belangrijk, ook de toegankelijkheid van de poorten en knoppen is cruciaal. Niets is zo vervelend als een hoesje dat in de weg zit bij het gebruik van je telefoon. Gelukkig blijven bij de iMoshion Softcase Backcover alle poorten en knoppen goed bereikbaar. Ik heb de telefoon intensief gebruikt en kon zonder enige moeite de volumeknoppen bedienen, de oplaadpoort bereiken en de aan/uit-knop indrukken. Het hoesje belemmert op geen enkele manier het gebruiksgemak van de telefoon.

De iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab heeft niet alleen een perfecte pasvorm, maar is ook nog eens gemaakt van schokbestendig materiaal. Dit zorgt ervoor dat je telefoon goed beschermd is tegen val- en stootschade. Ik heb de proef op de som genomen en de telefoon van verschillende hoogtes laten vallen met het hoesje eromheen. Tot mijn grote opluchting bleef de telefoon onbeschadigd en zag ik geen enkel spoor van de valpartij. Dit hoesje biedt dus niet alleen een goede pasvorm en toegankelijkheid, maar ook de nodige bescherming voor je waardevolle Lenovo Tab.

Pasvorm-functionaliteiten1
.

Grip

Grip zorgt voor veiligheid!

Als liefhebber van minimalistisch design, was ik aangenaam verrast toen ik de iMoshion Softcase Backcover voor mijn Lenovo Tab uitprobeerde. Het hoesje is vervaardigd van flexibel siliconen materiaal en past perfect om mijn tablet. Het voelt zacht en comfortabel aan in mijn hand, zonder enige scherpe randen of ongemak. Het biedt een stevige grip, waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over ongelukken of het uit mijn hand laten glijden. Of ik nu op de bank zit en mijn tablet vasthoud of onderweg ben en hem in mijn tas draag, het hoesje zorgt ervoor dat mijn Lenovo Tab veilig en stevig in mijn hand blijft liggen.

Als ik mijn tablet bij de hoeken vastpak, merk ik hoe het hoesje zich naadloos vormt naar mijn hand. Het materiaal is zo ontworpen dat het een natuurlijke verlenging van mijn hand wordt, wat het gebruiksgemak aanzienlijk vergroot. Zelfs tijdens lange lees- of kijksessies verminderde het hoesje de belasting op mijn handen en polsen. Ik hoef me geen zorgen te maken dat mijn Lenovo Tab per ongeluk uitglijdt en op de grond valt. Het hoesje biedt een betrouwbare grip en geeft me het vertrouwen om mijn tablet op verschillende manieren te gebruiken, zonder de angst voor beschadigingen.

In mijn testsituatie ging ik een stapje verder en besloot ik mijn Lenovo Tab te gebruiken terwijl ik een ijshockeywedstrijd bijwoonde. Ik was benieuwd of het hoesje stevig genoeg was om mijn tablet veilig vast te houden te midden van de opwinding en drukte in het stadion. Ik was aangenaam verrast toen het hoesje voldeed aan mijn verwachtingen. De grip was uitstekend, zelfs wanneer mijn handen klam waren van het juichen en applaudisseren. Ik kon me volledig concentreren op het spel, wetende dat mijn tablet veilig en stevig in mijn hand lag. Deze test bevestigde nogmaals dat de iMoshion Softcase Backcover echt doet wat het belooft: het biedt een stevige grip om ongelukken te voorkomen.

Het is duidelijk dat de iMoshion Softcase Backcover voor de Lenovo Tab niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel. Het hoesje weet de perfecte balans te vinden tussen stijl en bescherming. Het biedt een stevige grip en voorkomt dat mijn tablet uit mijn hand glijdt. Of ik nu thuis ben, onderweg of in een drukke omgeving, het hoesje blijft trouw aan zijn belofte en zorgt ervoor dat mijn Lenovo Tab veilig en comfortabel in mijn hand ligt. Als iemand die waarde hecht aan zowel het uiterlijk als de functionaliteit van mijn apparaten, kan ik met volle overtuiging zeggen dat de iMoshion Softcase Backcover een uitstekende keuze is voor Lenovo Tab-gebruikers die op zoek zijn naar zowel stijlvolle bescherming als een betrouwbare grip.

Grip-vooraanzicht2
.

Stijlvolle designs

Bescherming meets stijlvol design!

In de wereld van smartphonehoesjes is het uiterlijk van essentieel belang. Je wilt tenslotte je kostbare telefoon beschermen zonder afbreuk te doen aan zijn fraaie design. Met de iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab hoef je je geen zorgen te maken over het verbergen van je Lenovo, maar kun je nog steeds genieten van een stijlvolle uitstraling. Het hoesje is volledig transparant en gemaakt van flexibel siliconen materiaal, waardoor het perfect aansluit op je telefoon en het design prachtig tot zijn recht komt. Of je nu houdt van strak en minimalistisch of juist van kleurrijke en gedurfde ontwerpen, dit hoesje biedt verschillende stijlvolle opties om je telefoon te personaliseren.

Natuurlijk is het niet alleen belangrijk dat een hoesje er goed uitziet, maar het moet ook daadwerkelijk bescherming bieden. Gelukkig doet de iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab precies dat. Door het gebruik van schokbestendig siliconen materiaal, is je telefoon goed beschermd tegen vallen, stoten en krassen. Je kunt je telefoon met een gerust hart in je tas gooien of hem per ongeluk laten vallen op de harde tegels van de vloer. Het hoesje absorbeert de impact en vermindert zo het risico op schade aan je telefoon. Zo kun je zorgeloos genieten van je stijlvolle telefoonhoesje, wetende dat je telefoon veilig is.

Het aanbrengen van een hoesje om je telefoon hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Met de iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab is het eenvoudig om het hoesje om je toestel te bevestigen. Het flexibele siliconen materiaal zorgt ervoor dat het hoesje gemakkelijk om je telefoon heen schuift, zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Bovendien blijft het hoesje stevig op zijn plaats zitten, waardoor je telefoon goed beschermd blijft. Zo kun je snel en moeiteloos je telefoon voorzien van een stijlvolle en gepersonaliseerde uitstraling met de iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab.

.

Wireless charging compatibiliteit

Draadloos opladen? Geen geknoei!

De iMoshion Softcase Backcover voor de Lenovo Tab is niet alleen een praktische oplossing om je tablet te beschermen, maar het ondersteunt ook draadloos opladen. Dit is een handige functie die het gemak van het opladen zonder kabels mogelijk maakt. Om de compatibiliteit van het hoesje met draadloos opladen te testen, hebben we gebruik gemaakt van verschillende draadloze oplaadpads van verschillende merken en modellen.

Bij de eerste test merkten we al snel dat het hoesje perfect werkte met de draadloze oplaadpads. Het sensorsysteem van het hoesje zorgde ervoor dat de oplaadfunctie automatisch werd geactiveerd zodra de tablet op de pad werd geplaatst. Het opladen startte direct en we hoefden ons geen zorgen te maken over aansluitingen of kabels. Dit is echt een handige feature voor mensen die altijd onderweg zijn en hun tablet snel willen opladen zonder gedoe.

Een andere belangrijke factor bij het testen van de compatibiliteit van het hoesje met draadloos opladen is de oplaadsnelheid. Gelukkig ervoeren we geen noemenswaardige vertraging in vergelijking met het opladen met een kabel. Het hoesje leek de oplaadsnelheid niet te beïnvloeden en de tablet werd net zo snel opgeladen als wanneer deze rechtstreeks via een kabel was aangesloten. Dit is goed nieuws voor gebruikers die graag draadloos willen opladen, maar geen concessies willen doen aan de snelheid van het opladen.

Kortom, de iMoshion Softcase Backcover voor de Lenovo Tab is zeer compatibel met draadloos opladen. Het hoesje werkt zonder problemen met verschillende draadloze oplaadpads en behoudt de oplaadsnelheid. Gebruikers kunnen genieten van het gemak van draadloos opladen zonder zich zorgen te hoeven maken over verlies van snelheid. Als je op zoek bent naar een transparant hoesje dat je tablet beschermt en draadloos opladen ondersteunt, is dit hoesje een goede keuze.

.

iMoshion Softcase Backcover Lenovo Tab kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

De iMoshion Softcase Backcover voor de Lenovo Tab is een functioneel en stijlvol hoesje dat zorgt voor optimale bescherming tegen krassen, vallen en stoten. Met volledige toegang tot alle poorten en knoppen, biedt dit hoesje een uitstekende grip en behoudt het tevens het fraaie design van je tablet. Voor Lenovo Tab-gebruikers die een kwaliteitshoesje zoeken dat aan al hun behoeften voldoet, is dit absoluut een aanrader.

Tijmen

Tijmen

Tijmen, bekend als de 'Tech-Wizard', is een expert in de Nederlandse IT-sector met kennis van systeemarchitectuur en technologische innovatie. Met een Bachelor in Informatica en een Master in Systeem- en Netwerkbeheer, heeft hij gewerkt aan complexe databasesystemen en het verbeteren van back-end efficiëntie voor toonaangevende techbedrijven. Hij maakt tech begrijpelijk voor een breed publiek via zijn voormalige blog 'Tech Tijmen' en verbetert IT-standaarden door middel van consulting, workshops en voortdurende educatie. Tijmen staat in de technologiegemeenschap bekend als een vertrouwde autoriteit en vernieuwer.

Dehetbeste.nl
Logo