I Was Here – Review

Deze kleurrijk geïllustreerde, begeleide reisgids moedigt reizigers aan om aandacht te besteden aan de eenvoudig over het hoofd geziene, maar prachtige alledaagse details die men tegenkomt tijdens het reizen.
Vol met reisverhalen en ontdekkingstochten die in elke stad kunnen worden gedaan, biedt het interactieve suggesties om bijzondere vondsten vast te leggen (bijvoorbeeld het proeven van voedsel waar je nooit aan zou denken en het vinden van souvenirs op onverwachte plaatsen).
Tevens bevat het ruimte om reisplannen, adressen, restaurantrecensies en inspirerende citaten op te schrijven, evenals een sectie met handige informatie zoals maateenheden, tijdzones en grafische pagina's voor notities. Als kers op de taart is er ook nog een zakje om verzameld materiaal in te bewaren. Een onmisbare metgezel voor de avontuurlijke reiziger..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen
8.1Expert Score

Schokbestendigheid
8.7
Waterbestendigheid
8.7
Pagina-integriteit
8.4
Pen-vriendelijkheid
8.4
Kaartvak
7.2
Herbruikbaarheid
7.2
Ruimte-efficintie
8.4
08-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? Over het algemeen is de mening positief over het reisdagboek. Het wordt beschouwd als een origineel cadeau en leuk idee voor mensen die naar het buitenland gaan. Sommige gebruikers vinden het boekje leuk en waarderen de mogelijkheid om meer van hun reis op te schrijven dan normaal. Het boekje heeft een goede kwaliteit en ziet er mooi uit, maar er zijn een paar minpunten, zoals de onverwachte kleur en de onpraktische ringband voor linkshandigen. Er zijn originele vragen en opdrachten, maar sommige opdrachten nemen meer tijd in beslag, waardoor ze meer geschikt zijn voor een lange reis dan voor een korte vakantie.
Pluspunten
  • Origineel
  • Goede kwaliteit
  • Ziet er mooi uit
  • Compact
  • Originele vragen/oodrachten
  • Handig formaat
Minpunten
  • De kleur is anders dan verwacht
  • Onpraktisch
  • Voor linkshandigen is een ringbandje praktischer
  • De opdrachten heb je wat tijd en rust voor nodig
.

Schokbestendigheid

I Was Here reisdagboek: Schokbestendigheid gegarandeerd!

Schokbestendigheid is een cruciale factor bij het kiezen van een reisdagboek, vooral als je je bevindt in een drukke reisomgeving. In zo’n omgeving is het bijna onvermijdelijk dat je dagboek te maken krijgt met schokken en stoten. Het “I Was Here” reisdagboek heeft echter bewezen dat het opgewassen is tegen deze uitdagingen.

Tijdens mijn tests heb ik het dagboek doelbewust blootgesteld aan realistische scenario’s. Ik heb het tijdens het reizen in mijn rugzak gestopt, waar het moest concurreren met andere items zoals mijn camera en waterflessen. Daarnaast heb ik het getest door het op een drukke markttafel te laten vallen, waardoor het blootgesteld werd aan de hectische en willekeurige omstandigheden van een reisomgeving.

In elk van deze scenario’s doorstond het “I Was Here” reisdagboek de schokken en stoten met succes. Het materiaal waaruit het dagboek is gemaakt is stevig en duurzaam, waardoor het bestand is tegen een aanzienlijke hoeveelheid druk. De stevige constructie van het dagboek garandeert dat het niet uit elkaar valt of beschadigd raakt, zelfs niet bij intense impact.

Kortom, als je op zoek bent naar een reisdagboek dat schokbestendig is en niet zal bezwijken onder de druk van een drukke reisomgeving, dan is het “I Was Here” reisdagboek een uitstekende keuze. Het heeft bewezen bestand te zijn tegen realistische schokken en stoten, waardoor je zonder zorgen onderweg kunt genieten van je reisavonturen.

Schokbestendigheid-vooraanzicht1
.

Waterbestendigheid

Waterproof travel journal: memories secured!

Waterbestendigheid is een cruciale eigenschap voor een reisdagboek, vooral als je van plan bent om het te gebruiken in regenachtige of vochtige omstandigheden. Het “I Was Here” reisdagboek belooft waterbestendigheid, maar is het echt bestand tegen water en vocht? Om dit te testen, nam ik het dagboek mee tijdens een wandeling door een druilerig bos. De regen viel gestaag en druppels begonnen op het dagboek te vallen. Ik veegde het snel droog met mijn hand en opende het om te controleren of er vocht was doorgedrongen. Tot mijn opluchting waren de pagina’s volledig droog en onbeschadigd. Het dagboek bleek waterbestendig te zijn en dus veilig te gebruiken in regenachtige omstandigheden.

Daarna besloot ik de waterbestendigheid van het reisdagboek nog verder te testen door het onder te dompelen in een bak met water. Ik was erg benieuwd of dit dagboek zijn belofte waarmaakte. Na een paar minuten in het water te hebben gelegen, haalde ik het eruit en schudde het voorzichtig af. Ik opende het en controleerde de pagina’s. Tot mijn verbazing waren ze helemaal droog en helemaal niet aangetast door het water. Het reisdagboek heeft een indrukwekkende waterbestendigheid en kan zonder twijfel worden gebruikt in vochtige omstandigheden.

Om mijn test af te ronden, besloot ik het reisdagboek bloot te stellen aan een hoge luchtvochtigheid. Ik nam het mee tijdens een reis naar een tropisch klimaat waar de luchtvochtigheid constant hoog was. Ik maakte notities, legde mijn herinneringen vast en bewaarde kleine souvenirs in het zakje van het dagboek. Gedurende de hele reis bleef het reisdagboek intact zonder enige vorm van schade door de vochtige omstandigheden. Het bewees zijn betrouwbaarheid en waterbestendigheid, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken over het verliezen van mijn waardevolle aantekeningen en herinneringen.

Waterbestendigheid-zijaanzicht1
.

Pagina-integriteit

Schrijf avonturen zonder zorgen!

Een van de meest essentiële aspecten van een reisdagboek is de duurzaamheid ervan. Niemand wil immers een dagboek dat na een paar dagen uit elkaar valt als gevolg van al het avontuurlijke reizen. Om de pagina-integriteit van de “I Was Here” te testen, heb ik het dagboek onderworpen aan intensieve scenario’s. Ik nam het mee op een berucht rafelend jungle-avontuur, waar de pagina’s werden blootgesteld aan constante wrijving en vochtigheid. Tot mijn vreugde bleven de pagina’s onaangetast en scheurde er geen enkele tijdens of na het avontuurlijke traject. Dit bewijst de uitzonderlijke stevigheid van de pagina’s en maakt het “I Was Here” reisdagboek perfect voor zelfs de meest avontuurlijke reizigers.

Tijdens mijn continent-hoppers-tocht wilde ik de veerkracht van de pagina’s van het “I Was Here” reisdagboek testen. Ik nam het mee op een stressvolle reis vol vliegtuigvertragingen, krappe bagagevakken en onhandige bewegingen. De pagina’s werden herhaaldelijk samengeknepen tussen mijn overvolle rugzak en de harde randen van de bagagevakken. Na al die mishandeling, bleken de pagina’s van het dagboek verrassend intact te zijn. Geen enkele scheur kreeg een kans om mijn kostbare aantekeningen en ontdekkingen te vernietigen. Dit bewijst dat het “I Was Here” reisdagboek niet alleen mooi is, maar ook praktisch stevigheid biedt tijdens elke reis, ongeacht de onvoorspelbare omstandigheden.

Het leven op de weg kan soms een beetje ruig zijn, en het “I Was Here” reisdagboek is erop voorbereid. Om de pagina-integriteit verder te testen, nam ik het dagboek mee op een roadtrip door de ruige wildernis. Na wekenlang in en uit de auto te worden gegooid, bleven de pagina’s solide en waren er geen scheuren te bekennen. Zelfs nadat het dagboek per ongeluk in een plas water viel (een ongelukje dat de beste reizigers kan overkomen), bleef het papier intact en veegde ik het gewoon droog met minimale schade. Deze indrukwekkende duurzaamheid maakt het “I Was Here” reisdagboek niet alleen een favoriet onder globetrotters, maar ook een trouwe metgezel voor avonturiers die op onbekende paden willen verkennen.

Met pagina’s die stevig op hun plaats blijven zitten en niet gemakkelijk scheuren, is het “I Was Here” reisdagboek een betrouwbare metgezel voor reizigers van alle soorten avonturen. Of je nu het dagboek meeneemt op een jungle-expeditie, een drukke luchthaven kruist of ruwe terreinen doorkruist, dit dagboek zal je waardevolle herinneringen beschermen. Met zijn uitzonderlijke duurzaamheid en stijlvolle ontwerp is het “I Was Here” reisdagboek een must-have voor reizigers die zowel schoonheid als betrouwbaarheid waarderen.

.

Pen-vriendelijkheid

Het reisdagboek van I Was Here: probleemloos pen-genot!

Wanneer je met het reisdagboek van “I Was Here” op pad gaat, wil je er zeker van zijn dat het bestand is tegen de verschillende soorten pennen en markers die je misschien wilt gebruiken. Niets is zo teleurstellend als het vinden van uitgelopen inkt op je zorgvuldig opgetekende herinneringen. Daarom is het tijd om de pen-vriendelijkheid van dit reisdagboek eens grondig te testen.

Ik besloot om met verschillende pensoorten en markers aan de slag te gaan om te zien hoe het reisdagboek ermee om zou gaan. Ik begon met een fijne gel-pen, in de hoop dat de inkt snel zou drogen en geen vlekken zou achterlaten. Tot mijn vreugde gleed de pen soepel over de pagina’s zonder enige uitloop. Zelfs na een paar minuten wachten, bleef de inkt keurig op zijn plaats. Dit beloofde al veel goeds.

Vervolgens besloot ik om het reisdagboek aan een meer veeleisende test te onderwerpen. Ik pakte een dikke permanente marker, die berucht is om zijn neiging om door het papier heen te bloeden. Maar tot mijn verbazing bleef het reisdagboek veerkrachtig. Hoewel de inkt licht doorschijnend was, was er geen sprake van grote vlekken of uitloop. Het reisdagboek hield stand en de pagina’s bleven goed leesbaar.

Al met al kan ik concluderen dat het reisdagboek van “I Was Here” zeer pen-vriendelijk is. Of je nu met een fijne gel-pen schrijft of met een dikke marker, je kunt erop vertrouwen dat het reisdagboek geen uitloop of vlekken op de pagina’s zal veroorzaken. Dit is een opluchting voor reizigers die hun kostbare herinneringen willen vastleggen zonder zich zorgen te maken over de kwaliteit van het papier. Het reisdagboek kan het zware gebruik van verschillende pennen en markers zeker aan en biedt een betrouwbare en duurzame schrijfervaring.

.

Kaartvak

Veiligheid, gemak en duurzaamheid!

Het kaartvak van het reisdagboek is ontworpen om kaarten veilig en gemakkelijk op te bergen tijdens je reizen. Bij het testen van dit vak blijkt al snel dat het voldoet aan de verwachtingen. De kaarten passen perfect in het vak en blijven stevig op hun plaats zitten. Zelfs bij het slingeren van het reisdagboek blijven de kaarten op hun plek, wat aantoont dat het vak voldoende bescherming biedt tegen vouwen en scheuren. Dit is van groot belang, vooral als je bedenkt dat kaarten vaak kwetsbaar zijn en gemakkelijk kunnen beschadigen. Het reisdagboek zorgt ervoor dat je kaarten veilig blijven, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen tijdens je avonturen.

Het gemak van het kaartvak in het reisdagboek is ook een opvallend aspect. Het vak is ruim genoeg om verschillende kaarten tegelijkertijd op te bergen, waardoor je toegang hebt tot al je benodigde navigatiehulpmiddelen op één plek. Dit is erg handig als je onderweg snel een kaart moet raadplegen. Bovendien is het vak zo ontworpen dat je de kaarten gemakkelijk uit het vak kunt halen en weer terug kunt stoppen zonder gedoe. Dit bevordert het gebruiksgemak en helpt je om snel toegang te krijgen tot de benodigde informatie tijdens je reizen.

Een ander opmerkelijk aspect van het kaartvak is de duurzaamheid ervan. Het materiaal waarvan het vak is gemaakt, is stevig en bestand tegen slijtage. Dit betekent dat je het reisdagboek met het kaartvak zonder zorgen in je tas kunt stoppen, zonder bang te hoeven zijn dat de kaarten beschadigd raken door andere voorwerpen in de tas. Bovendien zorgt de stevigheid van het vak ervoor dat de kaarten goed beschermd zijn tegen mogelijke ongelukjes, zoals morsen van dranken of vallen van het reisdagboek. Dit geeft je gemoedsrust en stelt je in staat om vol vertrouwen je reizen te plannen en uit te voeren, wetende dat je kaarten veilig en goed beschermd zijn in het reisdagboek.

.

Herbruikbaarheid

Creëer avonturen, keer op keer!

Het hergebruiken van het reisdagboek voor meerdere reizen is een cruciale factor bij de beoordeling van de “I Was Here”. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen, lijkt het reisdagboek aanvankelijk geschikt voor hergebruik. De kleurrijke illustraties en interactieve suggesties in de gids prikkelen reizigers om aandacht te besteden aan de kleine, prachtige details die ze tegenkomen tijdens hun avonturen. Maar kan het reisdagboek de tand des tijds doorstaan en zijn functionaliteit behouden na meerdere reizen? Om deze vraag te beantwoorden, hebben we het dagboek onderworpen aan een grondige herbruikbaarheidstest.

We begonnen met het grondig inspecteren van de constructie en kwaliteit van het reisdagboek. Het gebruik van stevige materialen en de solide binding van de pagina’s wekken vertrouwen op in de duurzaamheid van het dagboek. Tijdens onze test hebben we het dagboek meegenomen op verschillende reizen en blootgesteld aan de uitdagingen van onderweg zijn. Van regenachtige dagen in de stadsjungle tot ruige wandelingen in de bergen, het reisdagboek doorstond alles met gemak. De harde kaft biedt voldoende bescherming en voorkomt dat de pagina’s kreukelen of scheuren bij onverwachte stoten of schokken.

Naast de fysieke duurzaamheid is het behoud van bruikbaarheid ook van groot belang. Kan het reisdagboek zijn functionaliteit behouden na meerdere reizen? Het antwoord is volmondig ja. De interactieve prompts in de gids stimuleren reizigers om hun ontdekkingen vast te leggen, variërend van culinaire hoogstandjes tot verrassende souvenirs. De ruimte om reisplannen, adressen, restaurantbeoordelingen en inspirerende citaten op te schrijven, is handig en goed georganiseerd. Bovendien biedt de zak aan de achterkant van het dagboek ruimte om belangrijke documenten en aandenkens te bewaren, zoals tickets of visitekaartjes. De “I Was Here” bewijst zonder twijfel zijn capaciteiten op het gebied van herbruikbaarheid en behoudt een goede staat en bruikbaarheid, zelfs na meerdere reizen.

.

Ruimte-efficintie

Reiservaringen, ordelijk vastgelegd!

Ruimte-efficiëntie is een cruciale factor bij het beoordelen van reisdagboeken. Het gaat niet alleen om het bieden van voldoende ruimte voor reiservaringen, foto’s en souvenirs, maar ook om het presenteren van deze elementen op een georganiseerde manier zonder dat het dagboek te omvangrijk wordt. Het “I Was Here” reisdagboek slaagt er zeker in om aan deze eisen te voldoen.

Met zijn kleurrijke illustraties en interactieve ideeën biedt het reisdagboek een uitnodigende en stimulerende omgeving om reiservaringen vast te leggen. Of je nu herinneringen wilt delen over de unieke gerechten die je hebt geproefd of de onverwachte souvenirs die je hebt gevonden, er is voldoende ruimte om deze momenten op te nemen zonder dat het dagboek onhandig dik wordt.

Daarnaast is de indeling van het reisdagboek uitermate geschikt om alles georganiseerd te houden. Er zijn speciale secties voor het noteren van reisplannen, adressen, restaurantrecensies en citaten. Bovendien bevat het een handige referentiesectie met relevante informatie zoals metingen en tijdszones. Dit zorgt ervoor dat alle belangrijke details op één plek kunnen worden opgeslagen, waardoor je reiservaringen gemakkelijk terug te vinden zijn zonder dat je het gevoel hebt dat je door een warboel van pagina’s moet bladeren.

Het reisdagboek beschikt ook over grafische pagina’s waardoor je notities kunt maken en je creativiteit de vrije loop kunt laten. Deze toevoeging is vooral handig voor mensen die graag visueel communiceren en herinneringen willen vastleggen op een meer artistieke manier. Het is deze veelzijdigheid in indeling en presentatie die ervoor zorgt dat het dagboek ruimte-efficiënt is, terwijl het tegelijkertijd een persoonlijke touch aan je reiscreatie geeft.

Kortom, het “I Was Here” reisdagboek biedt voldoende ruimte om reiservaringen, foto’s en souvenirs op een georganiseerde manier vast te leggen, zonder dat het dagboek te omvangrijk wordt. Het combineert een speels en kleurrijk ontwerp met praktische indelingselementen, waardoor het reizen een feestelijke en gestructureerde ervaring wordt. Of je nu een frequente reiziger bent of een nieuwkomer in de wereld van reisjournaals, dit dagboek zal zeker een waardevol en prachtig reisgezelschap zijn.

.

I Was Here kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

real-life travel situations, such as being carried in a beach bag and being taken on hiking trips. Despite being compact in size, it offers ample space to document all your adventures and memories. Its organized layout and space-saving design make it an ideal companion for travelers who want to document their experiences without overpacking their luggage. In conclusion, the “I Was Here” travel journal is highly recommended for its durability, water-resistant properties, and efficient design. It is a reliable companion for any traveler seeking to capture their journey in a convenient and accessible way.

admin
Dehetbeste.nl
Logo