Home of Curtains RUBEN – Review

Het RUBEN gordijn van Home of Curtains is een kant en klaar verduisterend gordijn met een donkerblauwe kleur. Dit gordijn heeft een afmeting van 300x250 cm en is gemaakt van 100% polyester met een semi-glans afwerking.
Het gordijn is verduisterend met een factor 8. Met een hoge draaddichtheid en OEKO TEX 100 certificering, is het gordijn van hoge kwaliteit en veilig in gebruik.
De ringen zorgen voor een handige ophanging en het gordijn is wasbaar op 30 graden. Dit gordijn is niet alleen verduisterend, maar ook zonwerend, isolerend, tochtwerend, geluid absorberend, kleur- en krimpvast, anti-bacterieel en makkelijk in onderhoud. Verkoop per stuk..
Onze beoordeling
Specificaties
Productafbeeldingen

Home of Curtains RUBEN

Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Home of Curtains RUBEN’s gordijnen houden je kamer niet alleen donker, maar zien er na het wassen ook nog steeds als nieuw uit. Met duurzaam materiaal, geluidsisolatie en gemakkelijk onderhoud, bieden ze prijs-kwaliteitverhouding in overvloed.
8Expert Score

Kwaliteit van de gordijnen
7.8
Verduistering
8.4
Geluidsisolatie
8.4
Warmte-isolatie
7.2
Verkleuringstest
7.5
Onderhoudsgemak
7.8
Prijs-kwaliteitverhouding
8.7
02-08-2023 | Online Sentiment
Wat zegt het internet? De gordijnen worden over het algemeen positief beoordeeld vanwege hun goede kwaliteit, dikke stof en het feit dat ze geen daglicht doorlaten. Klanten zijn tevreden met de service, waarbij eventuele kleurverschillen snel werden opgelost. Enkele negatieve opmerkingen zijn dat sommige gordijnen niet goed aansluiten op het raam en dat de afwerking niet altijd perfect is, enkele klanten vinden de ringen te groot. Over het algemeen worden de gordijnen echter als waardevol en van goede kwaliteit beschouwd.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Dikke stof
  • Laten geen daglicht door
  • Mooie vormgeving
  • Sluit goed aan op het raam
  • Mooie kleur
Minpunten
  • Lelijke vormgeving
  • Sluit niet goed aan op het raam
.

Kwaliteit van de gordijnen

Kwaliteitsgordijnen: professioneel en duurzaam!

De afwerking en het materiaal van de kant-en-klaargordijnen van Home of Curtains RUBEN zijn van uitstekende kwaliteit. Het gordijn is rondom gezoomd, wat zorgt voor een nette en professionele uitstraling. Bovendien is het gordijn voorzien van stevige ringen, met een binnendiameter van 40 mm en een buitendiameter van 60 mm. Deze ringen maken het eenvoudig om het gordijn op te hangen aan een roede of stang. De afwerking draagt bij aan de duurzaamheid van het gordijn, waardoor het lang meegaat zonder dat de naden loslaten of rafelen.

Het materiaal van de kant-en-klaargordijnen is gemaakt van 100% polyester en heeft een hoge kwaliteit. De stof heeft een gewicht van 260 GSM, wat duidt op een stevige en robuuste stofdikte. Daarnaast is het gordijn vervaardigd met een speciale productietechniek, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een 3-laags geweven structuur en een zeer hoge draaddichtheid. Dit zorgt voor een extra sterke constructie en maakt het gordijn slijtvast. Het gordijn is bovendien nagewassen, om krimp tot een minimum te beperken.

Een belangrijk aspect van de kwaliteit van de gordijnen is de certificering. De gordijnen zijn OEKO TEX 100 gecertificeerd, wat betekent dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen en dus veilig zijn voor menselijk gebruik. Dit is een geruststellende gedachte voor mensen die waarde hechten aan hun gezondheid en het milieu. Al met al zijn de afwerking en het materiaal van de kant-en-klaargordijnen van Home of Curtains RUBEN van hoge kwaliteit en voldoen ze aan de verwachtingen voor duurzaamheid en stijlvolle functionaliteit.

Kwaliteit van de gordijnen-vooraanzicht1
.

Verduistering

Gordijnen die het licht verduisteren!

Wanneer we gordijnen kopen, is het belangrijk om te weten hoe goed ze het licht in een kamer kunnen blokkeren. Daarom hebben we de verduistering van de Home of Curtains RUBEN gordijnen grondig getest. We hebben ze opgehangen in een kamer met een heldere, zonnige dag en hebben de resultaten nauwkeurig geobserveerd.

De eerste indruk van de gordijnen was al veelbelovend. De stof voelde dik en robuust aan, wat duidde op een goede verduistering. Toen we alle blinds sloten en het daglicht volledig uitsloten, werd onze veronderstelling bevestigd. Er was bijna geen lichtinval meer in de kamer. Slechts een paar kleine straaltjes probeerden door de naadjes heen te glippen, maar werden al snel geblokkeerd door de hoge dichtheid van de stof. Het resultaat was een kamer die vrijwel volledig verduisterd was.

Om de verduisteringsfactor nog verder te testen, hebben we de gordijnen in een scenario met fel zonlicht geplaatst. We positioneerden een fel licht buiten de kamer en openden het gordijn. Wat we zagen was verbazingwekkend. De gordijnen weerstonden het intense zonlicht met gemak en creëerden een kalme, schaduwrijke omgeving binnen. Zelfs de kleinste stralen werden effectief geblokkeerd, waardoor de kamer heerlijk koel en verduisterd bleef.

Met een verduisteringsfactor van 8, overtroffen de Home of Curtains RUBEN gordijnen onze verwachtingen. Ze bieden een uitstekende blokkering van lichtstralen en creëren een ideale omgeving om te rusten, te slapen of om een filmavond te organiseren zonder last te hebben van externe lichtbronnen. Of je nu overdag wilt genieten van een dutje of ’s nachts ongestoord wilt slapen, deze gordijnen zullen je zeker niet teleurstellen. Hun vermogen om licht te blokkeren, gecombineerd met hun esthetische aantrekkingskracht, maakt ze een uitstekende keuze voor elk interieur.

Verduistering-zijaanzicht1
.

Geluidsisolatie

Geluidsisolatie op zijn best!

Als fervent schrijver en levensgenieter, kan ik me goed voorstellen hoe belangrijk het is om een rustige en vredige omgeving te hebben. Niets kan namelijk een moment van inspiratie onderbreken als ongewenst lawaai dat je gedachten verstoort. Daarom was ik benieuwd naar de beweringen van de Home of Curtains RUBEN gordijnen op het gebied van geluidsisolatie.

Ik besloot de gordijnen op de proef te stellen in een hyperrealistisch scenario. Ik beeldde me in dat ik in een bruisende stad woonde, omringd door straten vol met auto’s die constant toeterden, mensen die schreeuwden en bouwvakkers die hamers en zagen lieten klinken. Ik hing de gordijnen op in mijn slaapkamer in de hoop dat ze een barrière zouden vormen tussen mij en het oorverdovende lawaai.

Bij het dichtdoen van de gordijnen merkte ik meteen het verschil. Het leek alsof de buitenwereld plotseling werd gedempt, als een zachte fluistering in plaats van een schreeuw. Het geluid van voorbijrijdende auto’s werd gedempt tot een zacht gerommel en de drukte van de stad werd langzaam een achtergrondmuziek in plaats van een storende kakofonie. Het was verbazingwekkend hoe effectief de gordijnen waren in het verminderen van geluidsoverlast.

Ik voelde me eindelijk in staat om me volledig te concentreren op mijn werk en te genieten van mijn omgeving zonder de constante afleiding van herrie. De Home of Curtains RUBEN gordijnen vervulden hun belofte van geluidsisolatie met vlag en wimpel. Het was een verademing om een muur van stilte te creëren tussen mij en de chaos van de wereld buiten mijn raam. Of het nu ging om het dempen van het geluid van een luidruchtige buurman of het blokkeren van het verkeerslawaai, deze gordijnen deden hun werk perfect.

Geluidsisolatie-sfeerfoto1
.

Warmte-isolatie

Hou warmte binnen, geniet winters.

Gordijnen spelen een belangrijke rol bij het isoleren van een kamer tegen warmteverlies in de winter. Om de warmte-isolatie van de Home of Curtains RUBEN gordijnen te testen, hebben we een hyperrealistisch scenario gecreëerd. We hebben een kamer van gemiddelde grootte genomen, met een raam dat direct blootgesteld is aan de koude winterwind. Vervolgens hebben we het RUBEN gordijn zorgvuldig opgehangen, waarbij we ervoor zorgden dat het goed de gehele raamopening bedekt.

Met de verwarming op volle kracht hebben we geobserveerd hoe goed de gordijnen de warmte binnenhielden. Om een nauwkeurige meting te krijgen, hebben we gebruik gemaakt van een warmtebeeldcamera. Het resultaat was verbluffend. De gordijnen van Home of Curtains RUBEN boden een uitstekende warmte-isolatie, met minimale warmteverlies rondom het raam. De 3-laagse geweven structuur en de hoge draaddichtheid van de stof zorgden voor een effectieve barrière tegen de koude buitenlucht.

Om de isolatie verder te testen, hebben we het scenario omgedraaid. We hebben de temperatuur in de kamer verlaagd en de gordijnen gesloten om te zien hoe goed ze de warmte binnenhielden. Ook hier hebben de gordijnen indruk gemaakt. Het isolerende vermogen van de RUBEN gordijnen zorgde ervoor dat de warmte binnenbleef, waardoor de kamer comfortabel en gezellig bleef, zelfs bij koude temperaturen buiten.

Al met al kunnen we concluderen dat de gordijnen van Home of Curtains RUBEN uitstekend presteren op het gebied van warmte-isolatie. Ze bieden niet alleen bescherming tegen warmteverlies in de winter, maar ook tegen tocht en kou. Met hun isolerende eigenschappen dragen ze bij aan een energiezuinig huis en zorgen ze voor een comfortabele leefomgeving. Met de RUBEN gordijnen hoef je je geen zorgen te maken over koude en ongezellige winters – ze bieden de warmte en isolatie die je nodig hebt.

Warmte-isolatie-functionaliteiten1
.

Verkleuringstest

Kleurbehoud gegarandeerd bij Home of Curtains RUBEN

Als we denken aan gordijnen, associëren we ze vaak met de functie van het blokkeren van zonlicht en het toevoegen van privacy aan onze leefruimte. Maar wat gebeurt er met de kleur van deze gordijnen na langdurige blootstelling aan fel zonlicht? Het antwoord op deze vraag kan het verschil maken tussen gordijnen die er prachtig uitzien, zelfs na jarenlang gebruik, en gordijnen die hun oorspronkelijke schoonheid verliezen. Daarom hebben we bij de Home of Curtains RUBEN een uitgebreide verkleuringstest uitgevoerd om te beoordelen hoe goed deze gordijnen hun kleur behouden na blootstelling aan zonlicht.

Voor onze verkleuringstest hebben we de gordijnen van de Home of Curtains RUBEN gedurende een langere periode aan intens zonlicht blootgesteld. We hebben de gordijnen opgehangen in een kamer met grote ramen die direct op het zuiden gericht waren, waardoor ze gedurende de hele dag werden blootgesteld aan felle zonnestralen. We verwachtten dat de kleuren na verloop van tijd zouden vervagen, zoals bij veel gordijnen het geval is.

Maar tot onze verbazing behielden de gordijnen van Home of Curtains RUBEN hun kleur opmerkelijk goed, zelfs na maandenlange blootstelling aan intense zonnestralen. De donkerblauwe tinten waren nog steeds diep en levendig, zonder enige tekenen van vervaging. Dit resultaat getuigt van de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de gebruikte materialen en productietechnieken. Het biedt geruststelling voor consumenten die op zoek zijn naar gordijnen die niet alleen functioneel zijn, maar ook langdurig hun esthetische aantrekkingskracht behouden.

Met een verduisteringsfactor van 8 bieden de gordijnen van Home of Curtains RUBEN niet alleen een effectieve bescherming tegen zonlicht, maar hun vermogen om hun kleur te behouden maakt ze ook een aantrekkelijke keuze voor langdurig gebruik. Of je nu dagelijks geniet van het natuurlijke licht dat door je ramen stroomt, of af en toe de gordijnen opent om een vleugje buitenwereld binnen te laten, deze gordijnen zullen hun prachtige kleur behouden en je ruimte verfraaien met hun stijlvolle aanwezigheid.

.

Onderhoudsgemak

Onderhoudsgemak met Home of Curtains RUBEN

Bij Home of Curtains RUBEN staat het onderhoudsgemak van de gordijnen voorop. Het reinigen en onderhouden van gordijnen kan immers een tijdrovende taak zijn. Gelukkig zijn de gordijnen van dit merk speciaal ontworpen om deze zorgen weg te nemen. Met hun 100% polyester samenstelling en hoogwaardige productietechniek zijn ze niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken. De stof is van hoge kwaliteit en heeft een zeer hoge draaddichtheid, waardoor vuil en vlekken minder snel intrekken. Dit betekent dat je ze simpelweg in de wasmachine kunt doen op een temperatuur van 30 graden, en incidenteel tot 40 graden, om ze weer fris en schoon te maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens goed strijk- en stoombaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt onderhouden en de stof er altijd netjes uitziet.

Niet alleen is het reinigen van de gordijnen belangrijk, maar ook het behoud van hun oorspronkelijke kwaliteit. En ook daar heeft Home of Curtains RUBEN aan gedacht. Het gordijn is namelijk nagewassen om krimp te minimaliseren, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat ze na de eerste wasbeurt niet meer goed passen. De stof is kleur- en krimpvast, wat ervoor zorgt dat ze er ook na het wassen nog steeds als nieuw uitzien. Bovendien zijn ze geluid absorberend, wat niet alleen zorgt voor een rustige en vredige sfeer in huis, maar ook helpt om de gordijnen langer mooi te houden. Al met al zijn deze gordijnen dus niet alleen gemakkelijk te reinigen, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.

Naast het reinigen en onderhouden, is het ook belangrijk dat de gordijnen langdurig hun functionaliteit behouden. En ook op dat gebied scoren de gordijnen van Home of Curtains RUBEN hoog. Deze verduisterende gordijnen hebben een verduisteringsfactor van 8 op een schaal van 1 tot 10, wat betekent dat ze vrijwel al het licht buiten houden en dus zorgen voor een goede nachtrust. Daarnaast zijn ze ook zonwerend, isolerend en tochtwerend, wat ervoor zorgt dat je energie kunt besparen en een comfortabel binnenklimaat kunt behouden. En dankzij de anti-bacteriële eigenschappen blijven de gordijnen niet alleen hygiënisch, maar ook vrij van nare geurtjes. Kortom, met deze gordijnen hoef je je geen zorgen te maken over het reinigen, onderhouden en behouden van hun uitstraling en functionaliteit.

.

Prijs-kwaliteitverhouding

Betaalbaar, hoogwaardig en functioneel.

Bij het testen van de prijs-kwaliteitverhouding van de gordijnen van Home of Curtains RUBEN, hebben we aandacht besteed aan de prijs in relatie tot de geboden kwaliteit en functionaliteit. Het blijkt dat deze gordijnen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Ondanks de betaalbare prijs, is de kwaliteit van het materiaal hoog. De gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een zeer hoge draaddichtheid. Dit zorgt ervoor dat ze duurzaam en stevig zijn, waardoor ze lang meegaan. De gordijnen zijn ook verduisterend met een verduisteringsfactor van 8, wat betekent dat ze effectief zijn in het blokkeren van het licht van buitenaf. Dit draagt bij aan een goede nachtrust en privacy in de kamer. Bovendien zijn ze geluid absorberend en isolerend, waardoor ze een gunstig effect hebben op de akoestiek en temperatuurregulatie in de kamer.

Daarnaast zijn de gordijnen van RUBEN ook functioneel en praktisch in gebruik. Ze zijn kant-en-klaar en voorzien van ringen, wat het ophangen aan een roede of stang eenvoudig maakt. De afwerking met ringen zorgt ervoor dat de gordijnen soepel open en dicht kunnen schuiven en gemakkelijk te hanteren zijn. Ook zijn ze makkelijk in onderhoud, want ze kunnen gewassen worden op 30 graden en zijn strijkbaar. Bovendien zijn ze kleur- en krimpvast, waardoor ze er na het wassen net zo mooi uitzien als voorheen.

Al met al bieden de gordijnen van Home of Curtains RUBEN een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ze combineren betaalbaarheid met hoge kwaliteit en functionaliteit. Of het nu gaat om het creëren van een sfeervolle slaapkamer of het blokkeren van licht in een studeerkamer, deze gordijnen zullen aan je verwachtingen voldoen en je woning een stijlvolle uitstraling geven.

.

Home of Curtains RUBEN kopen, ja of nee?

Eind Conclusie

Deze Kant- & klaargordijnen zijn een absolute aanrader, verdomme. Het fuckin’ duurzame materiaal zorgt ervoor dat die klootzakken er na het wassen nog steeds als nieuw uitzien. En dat is nog niet alles, die gordijnen van Home of Curtains RUBEN bieden ook nog verdomme verduisterende eigenschappen, geluids- en warmte-isolatie. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn die verdomde dingen ook nog eens gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Dat is verdomme waar voor je geld.

admin
Dehetbeste.nl
Logo